lördag.

Haha, kvällen blev ganska kul iaf! Jag och pappa ratade Harry Potter kommenterade och mobbade allt och alla! Medans Annica visste allt och var inne i filmen till 110% Vi kom fram till att Rambo är mycket bättre och att det ända dom gör i HP är att döda och supa, ingen bra barnfilm! Sen diskuterade vi dårfinkarna, ombytta roller och mobbade Annicas HP beroende. "Pappa, pappa! Det har kommer en Harry Potter 23"
:D Så bäst!

-----------------------------------
lördagkväll typ 21.22.
För en minut sen var det skrock igen, hatar alla dom där klockslagen! 11.11, 15.15, 18.18, 22.22 mf.. Helt stört hur jag kan störa mig när klockan står på samma tal, bara för att något idiot har hittat på att man då får önska sig något eller så tänker någon på en. Jo tjena säger jag! Var hos Lisen tidigare och åt middag, galet gott! Sen tittade jag på när hon förfestade, ganska sega att vara tvungen att gå hem sen när dom skulle ta bussen in till stan! Killarna ska väl träffas men då kan jag ju lika gärna vara hemma och dega eller plugga inför engelska provet. Patetisk att plugga på en lördagkväll! Och nu lyssnar jag på alla mina bästa mys och depp låtarna, tycker att jag får göra det ikväll! Fast jag bara mår sämre av det.. Då var det bara en kväll och typ 1 eller 2 dagar kvar, det känns så galet segt allting! Och sen ibland låter det som att min mobil ringer, sen när det bara är något pling från tv:n blir jag sur! Och datan galoperar hela tiden men inger ringer juu! Varför? Vem som helst ring och säg "Hej, hur mår du? vill du komma hit och se på film och slappa?" Fast jag orkar inte gå så se till att matcha till en buss ; ) Och ikväll ville ju jag gå på bio, var grymt länge sen! Galet mysigt att sitta där i mörkret med popcorn och läsk och bara tänka på filmen inget annat! Baaaah, orkar inte tänka. Ska gå och se på Harry Potter med syrran bättre än att plugga. Då kanske jag somnar också, sover på soffan hela natten, vaknar, är glad och jätte smart så jag kan göra matten, blir ännu gladare, fikar hos Emma, går på friskis, äter middag, ser på 24, somnar. Och tänker inget på hela dagen, sen så fortsätter jag att inte tänka på resten av året!!! Då menar jag inte tänka överhuvudtaget utan på dom jobbiga sakerna som man typ bara vill dö på! Nej, harry potter var det ju.....  

--------------------------------------
Söka jobb på en lördag är ingen hit, alla butikschefer är lediga då! Så vi ska tillbaka på måndag, hoppas att vi inte tappar vårat flyt! Fegandet måste vi lägga åt sidan! Tänk sommar på en strand, jonglerande med flaskor! Ikväll ska jag dega vid tv:n / datorn och om jag får ork ska jag väl räkna lite matte, men gör troligtvis det imorrn. Dom andra fuskaporna dvs, Emma, Veronica och Anneli ska ju ut ikväll, men snart får jag också följa med! WOHO.

Såg en bild och då blev allt läskigt verkligt, men det kändes mycket bättre. Konstigt eftersom jag inte vill att det ska vara verkligt. Livet överraskar! Eller man överraskar sig själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback