var trevlig :)

Mmm, kyckling till lunch! Surprice, surprice :)

Jag har sagt det förrut men jag måste ju säga det igen. Jag blir verkligen jätteglad när folk är trevliga i telefon! Man blir sporrad och blir själv ännu trevligare. När folk bara mummlar ett litet mmm vill jag skrika på dom. Vad har jag någonsin gjort mot dom? Finns ingen anledning att vara otrevlig, SÅ DET SÅ!

I lördags var jag, Åsa och Lotta på dagsspa. Var helt underbart skönt, 3 timmar och 20 minuter var vi där. Är en privatperson som har gjort om hennes garage till ett litet spa. Inge lyx, fancypancy men otroligt mysigt och hemtrevligt. Fick 40 minuters massage och satt sen i den infraröda bastun för 350 kr! Efter det åt vi middag hemma hos Lotta, drack drinkar och myspysade :)

Johan var sagt att jag ska få somna i hans knä ikväll, det längtar jag efter :)

måndag.

Måndag och tillbaka på jobbet. Jag är så trött så trött så trött och skulle kunna fortsätta så i all tid och evighet känns det som. Har ringt väldigt mycket under förmiddagen och jag blir verkligen överraskad att jag lyckas låta så glad i telefon när jag håller på att somna på samma gång. Men det är ju bra när det är det som är mitt jobb :)

Efter jobbet idag ska jag äntligen besöka Stockholms Stylisterna igen, finaly! Sen ska jag köpa julblommor eftersom jag inte hann med det igår. Märkte även att alla glödlampor var slut så det och en förlängningssladd måste införskaffas!

Igår hade vi adventsmys hos Mutti. Jag och Johan var över en timme sena så vi missade allt bakande, då blev jag lite ledsen :( Men glögg, lussisar, ost, peppisar och lite lätt julmat blev det. Stannade även och såg på första halvlek av fotbollen (typiskt icke advent!) sen tog vi oss hemåt, kramades och såg på det feta grekiska bröllopet på tv.   

på rosa moln.

Shit va tiden flyger iväg när man läser! Speciellt när man svävar på rosa moln :) Nyss var ju klockan ett och nu är den redan tre.. Har läst klat del 1 nu och jag är återigen käär. Hur överlevde jag så länge utan min fjortis crush ;) Skulle kunna sitta som läsa ända tills Johan kommer hem från jobbet och restan av kvällen men jag är för sugen på att ta en snabb runda i Kista så det tänker jag faktiskt göra! Kanske hittar något fint att lägga lönen på också, ingen omöjlighet..

Om två veckor har jag fått en tid hos läkaren. Nu är det dags att ta itu med mina sovproblem en gång för alla! Bestämde mig för det idag när jag förstod att gårdagens sjukdom antagligen bestod av 60% förkylning 40% sömnbrist. Min stackars kropp orkade helt enkelt inte med.


fredag!

Idag tog jag en lång sovmorgon, jag tror ingen behövde det så mycket som jag. Är inte fullt så förkyld idag men känner mig fortfarande hängig och dåsig i huvet. Sitter nyduschad med morgonrocken och myssturmporna i soffan. Har surplat i mig vårt lovely julte och ätit smörgås.

Innan jag somnade igår läste jag lite ur Så länge vi båda andas. Har bara kommit till kapitel 4 för jag har inte orkat läsa något i veckan. Men nu ska jag krypa upp i soffan och gotta in mig i den. Är jättenyfiken på hur det ser ut i Kista nu när dom gjort om så jag funderar på om jag ska ta en tripp dit och spana lite.   
 
Ikväll ska vi äta fondue, massa annat gottis och mysa i soffan.

nu blir det till att spara!

Såg massa bilder på Facebook som Devin lagt upp från Borneo och Veronica! Då fick jag panik på att jag ligger här i sängen och mår bajs, jag hatar det. Och det suger att jobba 8-5 så jag aldrig kan prata med henne på msn. Nu ska jag in på handelsbanken och slänga in några tusen på sparkontot så det kanske blir en hälsa på resa i vår. Det måste det bli. Hellre det än en lång sommarsemester, dom är ju ändå inte så soliga här hemma..

Idag jobbar min älskling över. Han är duktig han så jag ska laga middag till honom. Pastasås med kyckling, fetaost och vitlök :)


snoris Mills :(

Till 14.30 orkade jag vara på jobbet sen bar det hem för mig. Höll på att somna ett antal gånger på tåget och nu ligger jag i sängen och tittar på unga mödrar. Tvn i vardagsrummet ville inte leka med mig, vi är inte alltid de bästa vänner vi två :( Jag ligger under täcket i Johans mysiskläder och min halsduk, äter mörk choklad och dricker vårt nya julte. Det låter väl som en bra medicin. Jag blir hemma imorrn så får vi hoppas att det inte blir värre.

Det värsta är att jag inte kan gå på massagen på lördag :'( Bastu funkar ju om jag inte har feber. Jag har ju sett fram emot det en evighet, får se hur jag mår om det blir nå spa och drinkar för mig överhuvudtaget. Vi som planerade in vår tjejdag för över två månader sen. Dumma snor!



torsdag.

Pang, Bom, Karsch här kom förkylningen. Känns inte jättemysigt att stå i repan och ta emot besök så här.. Men Maria har ett svullet öga och Jeanette stod här igår. Har lassat upp med snorpapper i mängder! Igår kväll oljade jag in barbordet (måste göras lite till och från) och direkt efter det började det stickas i näsan så jag trodde att det berodde på att oljan var så stark. Men icke. Varför just nu, jag ska ju på massage på lördag :( Hoppas att det bara är ett 24 timmars virus..

Idag kan vi nog vänta oss en mycket lugnare dag, skönt! Michelle är tillbaka och det verkar ringa betydligt mycket mindre.

"jag hör fortfarande inte"

Detta är ett skämt!
Jag är så trött så jag bara kan skratta, herregud. Sitter och proppar i mig grädd- och pepparkakskålor men jag verkar inte bli piggare av det. Antar att allt socker bara sätter sig på magen. Så ärt.. 

Pratade nyss med en döv gubbe, spännande, spännande. Jag satt med micken nästan i munnen, skrek och artikulerade. Efter samtalet bröt jag ihop av skratt, vad ska man göra?

- D-U  H-A-R  K-O-M-M-I-T  T-I-L-L  V-Ä-X-E-L-N !!!!
- Jag hör fortfarande inte vad du säger. 

Statoil, Jet, FTF

Lunch kl 11...
Ingen höjdare eftersom jag brukar äta 12.30 elelr 13.00. Vi är bara tre i växeln den här veckan istället för fem så det är väldigt mycket samtal och luncherna får bli korta och urspridda. Den här eftermiddagen kommer bli lååång och jag vill ha choklad! Emma kom och lämna lite kladdkaka ;)

Nu har jag sökt om eget Statoil- och Jetkort. Hoppas att jag får den här gången! Lite jobbigt att dom räkningarna kommer hem till pappa eftersom korten står i hans namn. Har även fyllt i alla papper till FTF deras a-kassa som jag ska skicka iväg idag. Så lite vuxenpoäng tycker jag nog att jag har samlat på mig, eller får jag dom när jag vet om jag blir godkänd kredit eller inte? ;)

onsdag.

Gårdagens kväll blev inte riktigt som planerat. Vi hade ett oplanerat möte efter jobbet och 5 minuter blev snabbt 60 minuter.. Kl sju kom jag till stationen och då var jag alldeless för hungrig och full med huvudvärk så jag tog mig hem istället för till gymmet. Sen kom det stora problemet, middagen. Vi hade 2 paket bacon, en halv falukorv och lite räkor i frysen :P Det blev räksoppa och varmamackor, såå gott!

Ikväll blir det iaf träning! Hur länge eller vilken form av träning beror faktiskt på hur länge Johan jobbar över. Jobbar har över länge kan jag också träna länge, jobbar han bara ett litet tag så måste vi hinna med att storhandla!

Idag har jag ett FETT bankkonto ;) Jublade och gjorde en liten dans igår när jag öppnade mig lönespec, HEJ PENGAR! Förra månaden flög pengarna till höger och vänster, nu ska jag försöka hålla lite bättre i dom. Måste ju köpa julklappar och sånt :) Men något trevligt ska jag köpa till migsjälv, ska göra en lista.

julkänslor?

Jag har hittills inte haft några julkänslor och idag är det bara en månad kvar! Och jag känner på mig att den kommer gå läskigt fort. Igår när vi var och handlade lite så var det fullt av julblommor överallt och det måste ju införskaffas till söndag och mossa. Ljusstakarna, gardinerna, duk ska upp. Alla tomtar får nog vänta en vecka eller två för att komma upp, lucia blir nog bra.

På söndag ska vi till Mutti och baka, dricka glögg och äta första advent middag. Och när man julbakar så lyssnar man ju på julmusik. Känns jättekonstigt att sätta på den skivan redan nu! Får se om jag och Johan slänger ihop lite julgodis som förra året. Gott men onyttigt! Men det är väl det julen handlar om ;)

När kan man köpa edamerost och julskinka? Behöver lite guidning med min försvunna julkänsla..

tisdag.

Gårdagens illamående måste ha berott på extrem trötthet och mensspöken. Jag tror nog att all vätska i kroppen avdunstade inatt. Jag vaknar och tror att jag duschat i sömnen och lagt mig i sängen utan att ha trokat mig, så fräsch är jag dessa nätter. Då känns det extra bra att ha två täcken i sängen! Fredag är månadens byta lakan dag :)

Städningen blev iaf av igår, bara damsugningen kvar som vi bestämde oss för att ta idag istället. Man måste faktiskt inte ta allt på en gång. Sen superslöade vi i soffan, såg på film och åt måndagsbrie :) 

Ikväll åker jag direkt från jobbet till gymmet för styrketräning. Ska bli riktigt skönt! Imorrn missar jag troligtvis dansen eftersom det är lön och vi måste fylla på både frys och skafferi. Får bli en snabb cross istället. Beach 10 är för långt bort. Mitt delmål är Konferns 10 i januari :)

Ge mig konsertbiljetter!!

Under flera månader har jag velat gå på konsert men inte hittat något lockande. I lördags när vi var inne i stan och körde såg Johan en affisch att David Gray kommer i januari!! Jag missade ju när han var här sist 06. Vi åkte till Berlin med klassen dagen innan och jag var jätteledsen när jag missade honom. Men nu har jag fått en andra chans :)

På livenation såg jag ytterligare en underbar nyhet! Mark Knopfler ska spela i Helsingborg i juni!! Dom är ju ganska dyra men ååå vad jag vill gå! Sist han var här valde jag faktiskt att inte gå eftersom jag inte trodde att han skulle spela några Dire Straits låtar. Men där fick jag på näsan för Myggan och Shappan sa att han spelade alla favoritlåtar som Romeo & Juliet, Sultains of swing och Brothers in arms. Jag ryser bara jag tänker på det!

Sen vill jag gå på Riverdance igen, jag tycker det är ballt!

vem vill komma och städa?

Idag när jag kommer hem måste det städas :( Ser ut som ett levande kaos hemma och imorrse sa till och med Johan "Ja, det är rätt stökigt här" DÅ är det verkligen stökigt! Vill inget annat än att bara slänga mig på soffan, slöa och somna tidigt. Förhoppningsvis går det ganska fort om vi hjälps åt att röja bort allt, vika tvätt, diska och damsuga. Man kan ju iaf hoppas. 


måndag.

Idag är det måndag och jag känner mig jättedegig och på gränsen att bli sjuk :(
Mådde dåligt igår också men det var i kombo med bakishet så jag visste inte riktigt vart illamåendet kom ifrån.. Är iaf på jobbet och ska försöka orka. Är så många sjuka här så det känns dumt att vara hemma för att jag känner mig lite hängig.

The helg som varit
I fredags var vi som sagt på New Moon tillsammans med några hundra fjortisar. Filmen var underbart jättebra och jag vill se den igen och igen! Den måste komma ut på dvd snart!

I lördags hade vi fullt upp hela dagen! Började med en tripp in till stan för att handla en peruk till kvällens party. Dom kostade 300 kr så vi sket i det! Vi tog en sväng till centrum och köpte resterande saker till Johans outfit och en tur till Märsta. Födelsedagslunch för Johans mamma och sen sydde jag ihop Johans discokläder, skitsnygga blev dom! Hem för att göra oss iordning och sen på fest. Var hur kul som helst och alla var utklädda och jättefina :) Jag dansade så mycket att jag hade träningsvärk i rumpan igår!

Igår hade vi en bakisdag men lyckades ändå aktivera oss lite. Tog en promenad till Rotebro för att spana in Stefan&Sandras nya lägenhet, hur fin som helst! Mills blev avis och vill också flytta! Sen joinade dom oss på en pizzalunch och sen gick vi hem igen. Då deckade jag på soffan några timmar meddans Johan spelade PS3. På kvällen blev det mys och film!  

vad är grejen?

Ni får tycka jag är jätteelak, töntig och allt sånt nu om ni vill..

Men jag mår näst intill illa när jag läser bloggar om tjejer som är lika gamla som jag, 22, har två barn, bor i hus, går på mammaträffar och planerar tupaware partyn. Fy faan! Dom kommer ju aldrig kunna säga "Jag kommer ihåg när jag var 20, gud vad vi...." Vad hände med att leva lite mellan studenttiden och vuxenlivet?

Men dom verkar ju gillat så varsågod!


snart förvandlas nog hela Sverige..?

Finns det någon radiokanal/tidning och inte diskuterar vampyrer idag? I Lantz på P4 har dom pratat om Twilight och vampyrer i över 30 minuter snart. Och Aftonbladet och Metro är fullproppade! Och Mutti såg Twilight igår så nu har hon massa frågor till mig. Vilken tur för henne att jag var ett vampyrfreak när jag var yngre då :)  

Till lunch blev det min smarriga köttfärssås och sen tog jag en tripp till PrisExtra för att köpa lite onyttigheter till denna långsamma fredagseftermiddag. Det kan nog behövas!

Ibland har jag väldigt stor öron.. Och om jag sitter och äter lunch själv måste jag ju lyssna på dom vid bordet en bit bort, såklart :) En kille sa att han spelat amerikans fotboll en massa år så då blev ju mina öron extra stora. Slängde mig på telefonen och ringde Johan som självklart visste vem det var, så nu har vi någon att skvallra om, haha.

Nu, choklad!

horoskop


"Glädje kan blandas med skuldkänslornär en gammal relation nu åter ser ut att väckas till liv"
Skorpionens horoskop - Metro

Det kan ju bara vara en sak dom menar.. Och med tanke på vad jag ska se på bio ikväll är det inte så svårt att räkna ut det ;)  

Mills and the city :)


5. Stockholmssyndromet är komplett när man bränner lika mycket på en kvarts promenad som på en halvtimme på crosstrainern. Det känns iaf som att jag gjorde det på väg från tåget imorrse. Och i högklackat! 

6. Första hösten som sl tågen inte är försenade pga lövhalka! Jag har iaf inte drabbats. Har lite mer förståelse för signalfel än lövhalka :)


fredag!

Godmorgon!
Det blev en hektisk morgon för mig. Kom iväg lite väl sent hemifrån, dåligt när jag bara satt i soffan och slöa. Precis när jag klev ur bilen på Rotebro station rullade tåget in. Och av någon anledning trodde jag att jag skulle hinna om jag sprang, så jag sprang. Missade tåget och fick istället stå där och svettas i 15 minuter till nästa tåg kom. Man ska verkligen inte springa när man är påpälsad massa varma kläder!

Idag (hittills) är det extremt lugnt och ändå är vi bara tre istället för fem.. Måste verkligen komma på något att göra!

Ingen har väl missat vad som händer ikväll... NEW MOON!!!! Ska möta upp syster vid Rådmansgatan efter jobbet för att äta en lätt middag innan vi möter upp dom andra på bion. Åå, jag hoppar av lycka!

kan det vara så här lugnt?

Gud vad den här eftermiddagen har varit lugn och seg. Skulle gissa på att dagen imorrn blir lika lugn. Måste hitta på något att göra om dagarna när det ringer så här lite. Det där babyblå halsduken Johan vill ha kanske blir av iaf :)

Om 30 minuter bär det iaf av hemåt. Blir att spörta till tåget eftersom jag ska förbi apoteket och hämta ut Midoris medicin som dom inte hade inne igår. Jag hade ingen aning om att man hämtade ut djurmedicin på vanliga apoteket.

Tvättstugan och maskeradshopping står på kvällens schema. Hoppas att vi hittar några fina fluffperuker, måste man ju ha på discoparty :) Hoppas att vi får någon tid att slöa i soffan också, jag vill ha pizza till middag!

Mills and the city

Efter att ha jobbat 8,5 veckor inne i stan har jag tänkt på en del saker...

1. Det är väldigt jobbigt att trotoarerna är av plattor och inte asfalt. Detta leder till att det blir snorhalt när det ligger blöta löv på vägen.

2. En till sak med plattorna. Det är ju små springor mellan dom och minst två gånger om dagen håller jag på att bryta fötterna när klackarna hamnar i dom och foten vrids. Tur att springorna bara är några milimeter.

3. Ibland stinker det förfärligt.

4. Idag hade en (jag gissar på stor) hund diarreat ner trotoaren. Blä! För jag hoppas verkligen på att det inte var en varelse på två ben som åstakommit detta.

Ja, det var det :) 


The stadsmänniska goes landet!
Bilden är så gräslig, därför är den så liten.... :P 


tosdag.

Wiowiowio!!
Mills have a happy day today :)
Sov som en liten princess inatt, det måste vara träningen som gör det! Var jätteroligt igår på dansen, eftersom jag gått på passet en gång tidigare så kunde jag ta i ännu mer, tjo! Efteråt blev det också min kära magträning. Idag blir det ingen träning, vi ska försöka hinna shoppa till lördag medans tvätten är i maskinerna. Stress, stress. Ska försöka hitta något fint till Sanja också.

Här är det fyra av åtta som är sjuka! Det känns som att man bara sitter och väntar till man själv åker på förkylning och sjukdom. Jag ber till gud att jag slipper!

Är det bara jag som känner att den här veckan har gått på en dag? Det var ju måndag igår..?

Nästa onsdag är den LÖN! Jag bara "måste" köpa en ny väska!

5 år och trotsåldern

Imorrse sa jag till Johan att det brödet vi köpte sist inte alls var lika gott som det vi hade innan (som var slut när vi handlade) Han sa då att det var osötat bröd...

- MEN DET ÄR JU INTE LIKA GOTT!
- Nej, men det är nyttigare.
- Men inte lika gott :(

Ibland undrar jag om jag är 5 :P

UPS

Varje gång det plingar på dörren får jag giraffhals. UPS ska nämnligen komma och lämna mitt paketet till Johan. Jag ringde dom igår och frågade varför det har varit i bromma sen i fredags och inte verkar komma fram. Hon jag pratar med frågar om jag varit på plats för att signera och jag frågar förvånat om jag ska komma och hämta paketet. NEJ, säger hon irriterat. "Har du varit hemma mellan 9-17 för att ta emot paketet?" NEJ, säger jag irriterat "Jag jobbar då!"

Så nu har dom fått adressen hit för att kunna lämna paketet. Jag hade ingenaning om att dom skulle komma och leverera det, jag trodde att det skulle komma ner i brevlådan eller till Format som vanligt. Men icke..

Heja vanliga posten!

onsdag.

Dansen igår var kul, inte alls lika kul som den jag ska på idag dock. Det var mer som korta stegkombinationer till olika låtar istället för en lååång dans. Men ikväll så :)

Inatt har jag sovit bättre än på länge, äntligen! När Dori väckte mig 3.18 var det första gången jag vaknade. Sen var det lite till och från men jag kände mig ändå mycket mer utvilad när jag vaknade imorrse. Sova betyder också drömma :) Har har saknat mina knasiga drömmar mina sönmlösa nätter. Funderar på om jag sover bättre när jag tränat, men jag orkar faktiskt inte träna varje dag..

Jag längtar till fredag!
NEW MOON!!!!! :D

passbokning.

Ikväll vill jag inget annat än att träna, tänkte boka in mig och prova på Satsdance. Funderar på om jag ska vänta till i eftermiddag och kolla hur det känns i ryggen, eller om jag ska boka in mig och köra på helt enkelt. Hann ju bara träna en gång förra veckan och jag vill inte känna mig som en slöis. Jag bokar helt enkelt in mig, till både idag och imorrn. Wio!

Jag sitter och tittar på min blingklocka hela tiden, så himla fin!!

Tog bilen till stationen imorrse så på vägen hem ska jag förbi pappa och kolla om Johans andra födelsedagspresent har kommit, hoppas! När jag sökte efter orden i fredags var den ju i Bromma..  

tisdag.

Efter mitt glädjerop om statusen på kontot igår åkte det rakt ner i backen.. Vi var nämnligen hos veterinären med Midori. 1070 kr kostade det och då har vi inte ens häntat ut medicinen än. Men vad gör man inte för sina barn :) Nu ska hon iaf bli frisk i öronen.

Natten har varit värre än värst. Jag har återigen legat klarvaken och inatt var det något fel på mig rygg, eller det är det fortfarande. Det ilar i nedre delen av ryggen och imorrse ville jag bara stanna hemma och tycka synd. Jag skiter i om jag blir beroende av sömnpiller, jag måste få sova ordentligt så jag ska se till att ringa husläkaren! 

Idag har jag min nya, fina klocka på mig som blingar :)
I love!

$$$ helt otroligt underbart $$$

Det är helt otroligt! Fantastiskt! Sista veckan i månaden och jag har 2000 kr kvar på kontot :) Fick visserligen lite mer pengar den här månaden eftersom jag fick pengarna från alfakassan. Grymt eftersom jag såg att jag måste köpa nytt busskort på onsdag. Och nu kan jag göra det utan att låna pengar från pappa och jag har råd att köpa mat och en liten present till Sanja :)

Och jag har unnat mig massa saker, klippning & färgning hos frissan, vax, shopping och jag och Johan har ätit ute säkert 5 gånger. Jag älskar att ha pengar igen!!!

Ikväll ska vi med lilla Midori till veterinären, hoppas att det går bra och att hon får något bra för öronen!!!

måndag...

Måndag......
Behövs det sägas något mer? Jag är helt död efter helgen och sovandet inatt var som vanligt kaos. Fick en tillsägning av Jeanette att jag ska gå till husläkaren och kolla upp det. Och på så länge som jag inte kunnat sova ordentligt så låter ju det som en bra ide :) 

Helgen har varit helt fantastisk! I fredags kväll kom Jenny-Lee och Simon, vi åt sen middag, drack öl och var uppe till halv 4. När simon halvsov i soffan tyckte vi att det var dags att sussa :) Lördagen började vi med film i soffan och sen en tur till Centrum. Sen blev det stress och massa matlagnign innan Mutti, Sten och Ankan och Johans päron kom förbi på lunch och fika. Och då blev det julafton för Mills massa fina saker fick jag ju :) Sen blev det party party och trots 4 sistaminuten bortfall blev vi riktigt många, grymt kul var det iaf!

Gårdagen spenderades i soffan. På kvällen köpte vi hem mat från indiska och jag har aldrig blivit så besviken. Är alltid jättegod mat där men nu smakade allt skit (dålig kock på söndagar?) Såsen smakade bajs, scampin var seg och smaklös, saffransriset var inte alls så gott som det brukar vara och kyckligen var överstekt. Typiskt när det var Johans födelsedagsmiddag! :( Men annars hade vi en mysigkväll!

Vill flytta NU!

Ååååå, jag kollar på lägenheter. Jag brukar göra så ibland när jag har tråkigt och vill drömma lite. Någon av lägenheterna nedan skulle jag gärna flytta in i nu på en gång! Jag skulle trivas alldeles ypperligt!

Sundbyberg

Årstaberg

Någon, tvinga Johan att flytta!

Mills är en glad filur!

- Välkommen till WasaKredit
- Du va mig en glad filur du!
- Jaadå!
- Du har verkligen valt rätt jobb!

Det är helt otroligt hur mycket man påverkas av hur kunderna låter i telefon. Vem kan vara sur efter ett sånt här samtal?! Inte för att jag var sur innan men man blir verkligen glad när andra är så glada och trevliga. När det ringer någon sur gubbe som bara muttrar känner jag ibland att jag vill ="/#%#¤%¤# genom luren. Och det är roligt att lämna meddelande som "ring din mamma"

:)


imponerande p4!

Idag spelas det sannerligen bra musik på radion!
Nyligen spelade dom Jessies girl och nu Jurney :)

Tänk om dom skulle kunna slänga in lite Def, Lizzy och Whitesnake också.. Det skulle minsann vara trevligt. En sak som är jobbig när jag sitter i repan är att jag inte kan läsa systers blogg.. Har inte inloggen dit på den här datorn och jag kommer aldrig ihåg det.

Nu ska jag äta frukost, lite sent kanske..

FREDAG!!!! :D

Äntligen fredag!
Ni förstår inte hur mycket kärlek jag lägger och hur djupt jag menar ÄNTLIGEN!!! Det känndes som att denna dag aldrig skulle komma, veckan har verkligen gått i slowmotion. Och som pricken över i har jag för första gången den här veckan sovit riktigt bra! Vaknade bara till två gånger, när Midori satt och pep att hon ville ut och när Johan small sin armbåge i mitt huvud. Jag vaknade till och var helt förvirrad över vad som hänt, vakna av en smäll i huvet är ju inte direkt vanligt..

Igår hade vi en jättetrevlig kväll på Tiger och jag tror faktiskt att jag åt världens godaste mat! Planerade lite inför vår spahelg och det blir infrabastu och massage på ett ställe i Knivsta i första hand och sen bastu, ansiktsmasker, drinkar mm hemma hos Lotta. Ska bli riktigt nice! Kom hem strax efter 9 och då satte jag igång med baket. Ni kan aldrig gissa hur köket såg ut, K A O S! Men jag tror att jag lyckades riktigt bra, får se imorrn!

När jag gick hemifrån och fick min hejdå puss sa han att jag var söt och fin i håret :) När jag kom fram till busshållsplatsen var håret ett enda stort varrvarv, så är det..  

Ikväll får vi finbesök från V-rås :) 

att prata med mat i munnen.

Något man lär sig när man sitter i växeln hela dagarna är:

Att prata med mat i munnen på ett snyggt sätt :P Och tugga jävligt fort. Alltid när man stoppar något i munnen så ringer det. (Nu låter det som att jag äter hela dagarna, det gör jag inte) Det kan vara en macka, banan, godis, alltid ringer det.. Det är bara att göra en bedömning klarar jag att prata utan att låta som en skåning med gröt i munnen? Om inte, tugga, tugga, tugga... 

En mycket bra egenskap ;)
Eller?

click tack (?)

Ibland är det verkligen fachinerande hur lååååångsamt dagarna kan gå. Helt otroligt! Och min hjärna känns bara mer och mer som potatismos. Jag sa det till Johan igår att hela veckan har gått långsamt vilket är typiskt just den här veckan när jag längtar så mycket till helgen. Han sa att det är just därför det går så lågsamt. Man ska alltså inte få ha roliga planer för att veckan ska gå fort... Väldigt typiskt att jag har varje helg uppbokad till den 12 december (eventuellt även denna helg...) 

Man skulle ha en Click som Adam Sandler!! 

torsdag.

Igår blev en sen kväll. Mötet höll på ända till 20.30 och när vi gick från kontoret trodde jag att jag skulle somna mitt på St eriksgatan. Till min glädje gick iaf tågen varje kvart så jag slapp vänta och hann till Format innan dom stängde. Jag köpte baksaker och annat till lördag för 400 kr! Och sen när jag kom hem kom jag på att jag ändå inte handlat allt, chips i mängder och systemet måste besökas.

När jag kom hem satte jag igång med bakningen. Gjorde de två tårtbottnarna och som tur var gick det väldigt fort! Idag blir det steg två i bakningen som kommer ta garanterat längre tid. Men innan jag sätter igång med baket ska jag äta middag på Tiger med Åsa och Lotta. Ska bli väldigt trevligt och vi ska planera vår tjej/spadag den 28 november :)

Idag håller mitt huvud på att explodera, smönbrist kallas det!

inväntar finbesök från V-rås :)

Jag fick i mig lunchen, men det var knappt. Min hals brände i över 20 minuter efteråt, men magen verkar ha klarat sig finfint iaf. Sen gjorde jag något så trevligt som att prata med Jenny-Leee. Efter 20 minuter och planerande för helgen så hamnade jag helt i extas och kände inte alls för att sitta still på rumpan. Hoppa runt och skutta var precis det jag kände för men man måste väl stilla sig lite på kontoret...


Busfröna själva innan avslutningsmiddagen i sommras :)


den gyllene medelvägen..?

Jag verkar inte kunna bestämma mig om jag tycker bäst om när det ringer mycket eller lite.. När det ringer lite blir jag stressad för att jag inte har något att göra och när det ringer mycket blir jag irriterad för alla dessa telefonsamtal stör mig mitt i vad jag nu än gör. Läser tidningen, bloggar, jag vet inte riktigt vad egentligen. Jag tror att jag behöver en bok som lär mig att slappna av.. Hur ska jag finna min gyllene medelväg?

Varför ska det behöva vara så dyrt med tidningar? 45 kr kostade Solo som jag köpte förra veckan men den var ju utläst dag 2.. Och SÅ mycket tidningar har jag inte råd att köpa och det finns nog inte så många tidningar som intresserar mig. En bok som man kan läsa från och till och helt plötsligt kan avbryta utan att the flow förstörs. En sån bok behöver jag :)

Mmmmm, whatchasaayyy :)
Ibland blir jag postitivt överraskad av P3..

onsdag.

Imorrse när klockan ringde flög jag upp för att släppa ut Midori. När jag satt på sängkanten slog det mig att det var mobilen som ringde och inte Midori som lät (?!) Hon hade hållt på och gnällt innan så jag vet inte hur min morgontrötta hjärna kopplade ihop saker och ting. Bestämde mig för att slänga på mig min nya munktröja, supermyyyys! Det ledde då till att jag för första gången på 7 veckor har på mig gympaskor på jobbet! Jag saknar mina klackljud! Idag blir det en lång dag med möte som börjar kl 17..

Igår kväll hade vi myys! Tog en lång dusch när jag kom hem och sen satt jag i soffan och drack vin medans Johan lagade mat :) Jag föreslog att vi skulle göra så varje fredag men det tyckte inte riktigt han, konstigt.. Kräftsåsen blev jättegod och jättestark (får se om jag klarar av att äta den till lunch idag) Till Desperate åt vi brie och färskostar med kex. Och jag hade även gjort Aioli, om en månad kommer vi säkert ha tröttnat :P I present fick jag pengar för att göra min tatooo!!!! Så när Shapes kommer hem från Chicago ska han få rita ner mitt fyrklöver, åå vad jag längtar!

Tjing!

HA!

HA!
Nu är jag glad :P

Ville bara säga det innan jag åker hem så ni inte tror att jag sitter i ett hörn och gråter på min födelsedag. HA!


The party girl!


vad är det för fel på mig :(

Helt otroligt!! Jag är helt nerdeppad på min födelsedag, det är ju så tragisk så jag vill gråta. Vilken ond cirkel det blir då.. Jag har suttit länge och funderat på varför detta kan komma sig men jag kommer inte på något. Eller joo, kanske, men det vill jag inte säga för då kommer alla tycka att jag är en tönt :P

Längtar till ikväll och mys med min love, då vet jag att jag kommer glad!
Och så längtar jag satan till helgen! Two days party, lovely :) (för ni får inte sova trots att ni kommer sent på fredag Lee Lee ;) )

Bokade förresten en tid hos vertinären till Dori nästa måndag. Stackars liten har jätteont i öronen men vi har faktiskt inte haft råd att gå tidigare. Är ju inte speciellt billigt att gå till vertrinären, men nu ska hon bli bra min lilla sötnos!  

Mills birthday!

Today's my birthday! Hela 22 år gammal var man då då.. Men det känns inte som min födelsedag, jag önskar jag hade lite av Emmas barnglädje till födelsedagar :) Inte ens lite pirr i magen.. Vet inte om det beror på att jag sover som en kratta och känner mig som en levandedöd eller om det är för att jag för första året jag och Johan är tillsammans inte får frukost&paket på sängen. Jag sa att det sannerligen inte behövdes då vi går upp nog tidigt och jag inte kan äta så tidigt.. Men ikväll ska jag enligt beställning få pasta med kräftsås, ljus och kramar. Och kanske ett paket :) Ska nog beställa ett bad också efetrsom det var strikt förbjudet att jag gick till gymmet idag. 

Min födelsedagskänsla kommer nog på lördag :)

Idag är det repan som gäller och jag har precis lärt mig fixa infomailen och faxen.     

70 min på gymmet!

När jag kom hem från jobbet var jag helt slut och slängde mig under en filt i soffan. Efter 30 minuter hoppade jag upp, bytte kläder och åkte till gymmet. Körde 30 minuter på crossen, weight loss programet såklart. Sen blev det 40 minuter gym, satan vad jag tog i! Imorrn vill jag köra en cross på vägen hem men det får jag inte för Johan. Kanske smyger dit ändå direkt efter jobbet ;)

Blev Keldas Oriental Curry soppa med räkor till middag, supergod!
Och nu har vi moffat caramel&cookie glass :) Är det måndag så är det!

C.A.M.I.L.L.A

Jag har världens bästa soulmate! Så här sa min Emma till mig när jag var nere. Så nu när jag kom tillbaka från lunchen och såg hennes mail blev jag glaaad :)

C - Charmig
A - Asfräsch
M - Mysig
I - Intelligent
L - Liten
L - Ljuvlig
A - Attraktiv

Förresten fick jag en gigantisk wok till lunch så jag har massa kvar till imorrn också, sånt gillas sannerligen!  


Shit va söta vi äär :P



skor ge mig styrka :)

Idag har jag helt enkelt en dålig dag. Och jag känner att jag behöver prata med min Johan för att få några snälla ord. Ibland är dom bra på att pigga upp dom där karlarna, eller vad säger ni? Men eftersom det är första dagen på nya jobbet har han ju lite svårt att prata i telefon med lilla mig..

Shoppa skor skulle nog få mig att må bättre! Och väskor :) Skorna på första bilden är egentligen inte alls min stil men jag tycker ändå att dom är lite söta. Dom andra däremot, vilka skönheter! Jag längtar till gymmet ikväll, då ska jag svettas som en tok, tömma hjärnan och ge allt :)


    


Dom kostar 400 kr styck och finns på Belleskor, födelsedagspresent kanske? ;)


måndag.

Måndag, ny vecka nya möjligheter (enligt Västerås & KY andan :P) 
Själv har jag svårt att se det så trots att jag fyller år imorrn.. Har massa att göra och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med. Kommer få sätta Jenny och Simon på matlagning på lördag förmiddag ;) Har gett syster uppdraget att baka en av de tre tårtorna. De andra två får jag väl baka torsdag natt eller något..

Idag: Träning!
Imorrn: Firande av moi (crossträning?)
Onsdag: Kvällmöte, handling, del 1 av bakningen
Torsdag: Middag med Åsa&Lotta, massa bakning!
Fredag: Sista bakning, Lee Lee & Simon kommer :D

Det märks att det är måndag! 50 samtal på 50 minuter..

Lycka till världens bästa älskling som börjar nya jobbet idag :)

söndag.

Slö söndag! Ine träning här inte, men glad är jag för det :)
Vi har varit i Centrum för Johan skulle spana på en skjorta till nästa helg. Istället blev det två t-shirts och en Lyle&Scott tröja. Jag införskaffade mig en collegetröja, en svart partykjol med nitar och en kortärmad glansig partykavaj :) Man blir så glad av att köpa partykläder, jag fick lust att gå på söndagsparty men några såna finns inte. Och tur är väl det :) Nu sitter Johan och spelar UFC och jag ska snart göra en lista på allt som behövs köpas till veckans tårtbakning. Senare blir det middag hos Johans päron, min egen far befinner sig ju i Vietnam..

Vet ni vad jag gjorde igår? AIOLI!!! Helt själv och jag kan inte förklara hur god den blev, helt fantastisk!! :D Så vi satt och mumsade på det igår tillsammans med en lyxig lördagsmiddag, ost, choklad och Körslaget. Eftersom det blev en långkväll till halv 4 hemma hos Stefan och Sandra i fredags så var det skönt med en myskväll i soffan. 

Dags att planera... 

solo & dumle

Nu går det långsamt ska jag säga er. Från en jättestressig lunchperiod med konstant ringande telefoner till superslapp. Sitter och läser Solo och äter Dumle chokladkaka, är det bara jag som aldrig sett den förr? Men de vanliga är faktiskt godare.


Om 65 minuter ska jag gå :) Vet fortfarande inte riktigt vad som händer ikväll, får se, får se.. Den 5 december ska jag och syster utnyttja våra presentkort på varsin 80 minuters ansiktsbehandling, underbart! Efter det får man tydligen utnyttja dusch och bastu också, mmmmm.


indiskt, massage, sittdusch :)

Igår hade vi en superbra torsdagkväll! En sån man behöver ibland för att peppa sig inför veckans sista jobbdag. När jag var på väg hem meddelade Johan att han var sugen på Indiskt och att han skulle bjuda! Så efter en kort vila i soffan åkte vi till Rotsunda och åt på vår nya favvorestaurang. Inte för att den är jättemysig men maten är grym och ganska billig. Chicken ticka Sizlar blev det för mig. Efter det åkte vi hem då jag fick min massage, sen blev det en lång sittdusch och MTV music awards tills jag hoppade i kojs :)

- Jag söker någon att prata med.. 
NEHEEE, säger du det? Det kan inte vara därför du ringer till en växel? :P


TGIF!!!

Härliga fredag!!
Imorrse vaknade jag och tänkte "fyller jag år idag? visst är det idag jag fyller år?" Mitt undermedvetna längtar tydligen till nästa tisdag.. Precis innan jag sprang hemifrån trök jag ner mig i mina svart jeans, det skulle jag inte gjort. Jag har inte haft dom på en evighet och nu vet jag varför, min mage mördas låååångsamt!

Blir inge fredags potatisgratäng i dessa jeans, snarare soppa. Undra om man kan värma keldassoppa i mickron eller om det blir pecka av allt.

I eftermiddag blir det klippning och färgning av håret. Mörkare kommer det bli för att matcha hösten :) Känner mig riktigt peppad! Efter det får vi väl se vad som sker. Om vi eventuellt möter upp Stefan och Sandra inne i stan eller om det bli middag och vin hos Mutti. Det har jag visserligen inte meddelat dom om.. Känner för att dricka vin med syster :) 

Idag är vi bara tre i växeln så vi får väl se hur stressigt det blir..

vad händer?!

Snälla säg mig.. Vad är det för fel på dagens samhälle och världen i sort idag?
Vad har hänt för att 16åringar ska bete sig så här? Dom är ju barn!


http://www.metro.se/2009/11/05/99092/flickan-lamnades-att-do-i-vattnet/


Nu fick jag en känsla att jag måste se på Johnny mad dog, har ju inte sett den än!


internationell beställning är inget för Mills!

Guud vad det snöar :'( Idag är jag väldigt glad att vi sitter i mitten av våningen utan fönster ut mot omvärlden! Jag vill inte se eländet som gud ger oss. 

Jag beställde nyss två t-shirts till Johan som han ska få på sin birthday. En NFL, Tampa Bay tröja och en UFC tröja. Blev ungefär 700 för båda inklusive snordyr frakt! EFTER att jag beställt såg jag att ena skickas från England, jag hade sett fel på dollar och pund så den blev lite dyrare än vad jag trott. NFL tröjan kostade 29 dollar och med frakt 35, asbra tyckte jag, tills jag såg att bara frakten kostade 35.. Gud vad jag är smidig på att beställa saker :P   

Guud vilken god macka jag hade idag :P Mjukost, ost och chorizosalami!

torsdag.

Dagens stora fråga är om Emma allvarligt tycker att det är trevligt väder ute. Jag tycker iaf att det är hemskt! Snöregn och storm, mmm va mysigt. Mina hanskar glömde jag hemma så man stackars hand som höll i paraplyt frös fast vid det. Det var som i en film när det blåser så mycket så att paraplyt har sitt eget liv så man får slita för att det ska hålla sig över huvet. Kan nog ha sett ganska roligt ut för andra som inte behövde befinna sig mitt i det.

Imorrse låg en lapp till mig på bordet där det stod "Jag är så kär i dig. När du kommer hem idag ska du få en massage" Då blev jag glaad! Visst är det lovely att man fortfarande är kär efter över tre år :) Och då menar jag inte att man älskar varandra utan att man är kär, kär. Förstår någon hur jag menar? Så ikväll skippar jag uppenbarligen träningen :)

Tjing!

älskade dans!

Älskade älskade dans! Fy faan va roligt det är och fort går det! Speed, hopp och svänga på höfterna till hög musik är bäst. Finns ju inget bätte sätt att samla adrenalin på. Efter dansen tog man mig till magmaskinerna och dödade magen. Ökade från gårdagens 7,5 till 12,5 :) Jag kommer bli så snygg, jag är skittaggad! Nästa vecka blir det dessvärre bara träning på måndagen, då ser mitt schema ut så här:

M- Träning
T- Jag fyller år!
O- Kvällsmöte
T- Middag med Åsa och Lotta
F- Lee Lee och Simon kommer :D
Och sen är veckan slut...

Nu blir det Grays i sängen. Johan och Stefan kollar nämnligen på fotboll. Denna EEEVIGA fotboll...

nu är det bara att räkna ner..

.. till den 20 november.
Nu är biljetterna till New Moon reserverade och imorrn hämtar Emma dom :D Jag orkar inte vänta längre jag vill se nu på en gång! Två veckor kvar...

På lunchen gick jag till frissan på hörnan för att boka tid för klippning och slingning nästa vecka. Men det kändes inte rätt.. Jag ville ha lite råd om slingningen, färg och så men något sånt intresse fick jag inte. Jag vill gå till någon som är intresserad av resultatet, det är väl inte för mycket begärt..? Så jag ska ringa till salongen Annica går till i Sjöstaden som ska vara bra. Hoppas dom har tid nästa måndag!!

JAG AVLIDER!!!

Jag tror jag dööör, guuud va PINSAMT!!
Precis innan jag svarade i telefon skrev jag inlägget innan om Tele2. Detta ledde till att jag svarade:

"Välkommen till Tele2.. Eller NEJ, WasaKredit menade jag såklar!!" 
Fyyyy, jag avlider! Tror däremot att det var någon som jobbar här, men iaf :( Fick frågan om jag jobbade på Tele2 innan :(

kom igen Tele2!

Jag får panik när mobilen inte fungerar!
Ringde Johan på rasten utan att få svar och eftersom han har problem med telefonen visste jag inte om det var fel på hans eller min telefon. Försökte ringa Annica och Emma men kom inte fram till dom heller. Gick in på Tele2 och läste att dom hade problem på nätet.. Kanske är därför det ringer så lite idag.

Funderar på om jag ska boka klipptid idag på lunchen. Måste få bort det slitna!

onsdag.

Godermorgon i denna saaaaal, Godermorgon i denna saaaaal :)
Det där var totalfejk, jag är inte sådär pigg. Vet inte varför jag kom på denna gräsliga sång från musikklasserna i Grimsta.

Idag är det bitande kallt ute. Så där så det gör ont i näsan när man andas. Det sticks i kinder och ben och när det blåser känns det som att man inte har någon jacka på sig och hela kroppen blir till en isklump. Det gillar inte Mills, Mills vill ha värme och solsken. (undra om jag är den enda friska människan på jorden som pratar om mig själv som tredjeperson.. så blir det om man är Mills :) ) 

Axlar, rygg och bröst gör ont idag. Det betyder mer ben och mage nästa gång, men ikväll blir det danceaerobic! Slänger nog in lite exrta mage också.. 

underbart!! :D

Åå, vilket underbart träningsmoment jag hade idag :)
Hade först en genomgång på 25 minuter då vi gick igenom programet som slängts ihop åt mej. Tränaren som hjälpte mig var hus söt som helst, så där superpositiv man önskade att man alltid kunde vara. Efter genomgången körde jag hela programet med 3x12 intervaller. När jag satt och gjorde en av ryggövningarna kom en kille fram till mig och frågade om jag ville ha mer resultat. Sen ändrade han dynan som sitter mot bröstet och förklarade att jag nu satt bättre med ryggen. Då blev jag asglad och smajla en evighet! Finns det något man blir gladare av än genuint snälla människor som hjälper en främling utan anledning?! NEJ, tack till dig! 

Nu blir det sen middag i form av kyckling, bulgur och fetaröra!

biffis mills ikväll :)

Min förhoppning var att bli pigg efter lunchen, men icke. Blev iaf väldigt god fisksoppa á la Mills och ostmacka som fyllde min lilla mage. Vet inte riktigt om jag tycker att min nya bok är speciellt bra, men just nu är jag nog lite extra kräsen.. Den blir nog bra. Såg en bok igår som hette "Caipirinha med döden" Stod i tio minuter med den och funderade på om jag skulle köpa den. Bestämde tillslut att jag inte skulle köpa en bok enbart för titeln eftersom den inte verkade så jättebra :P 

Ikväll ska jag till the gym :) Blir en gymintroduktion med en av tränarna. Älskar att gå med en PT, man blir så hilma peppad av det! Dessvärre säger min plånbok att jag får nöja mig med en gång, men sen har jag iaf ett ordentligt program att köra. Biffis Mills ska jag bli, tjoooho!

tisdag.

Godmorgon! Jag sitter här och drömmer, om min säng! Om mitt täcke, kramar, värme, mysisbyxor. Med andra ord är jag helt död idag och första gången på 6 veckor satt jag och blundare på tåget. Förstår inte varför jag är så trött, jag hade ju en superlugn helg, då borde man ju vara utvilad! Häller i mig varmchoklad så kanske huvet piggnar till snart.

Igår tog jag en liten sväng till centrum. Jag köpte en bok som jag ska läsa tills det är dags för "Så länge vi båda andas" :) Sen gjorde jag ett besök på Lindex och köpte tre styckna So. U trosor, jag älskar dom! Så när jag kom hem kastade jag en massa gamla trasor. Eftersom jag ville ha mys med Johan förklarade han för mig att man måste ha något gott när man myser.. Så jag klöpte en liten ostbit, hihi. Blev även en bit röktlax till mig. Varje gång jag köper lunch på PrisExtra blir jag sugen på det eftersom det ligger lax och potatissallad vid kassan. Så igår fick jag den äntligen :) Vi kollade på The Terminal och halv elva hade jag somnat i smyg så jag bestämde mig för att hoppa i kojs.  

Från och med nu är tisdagar repandag för moi!

mer partykläder :)

Nu är födelsedagsklänningen fixad! Beställde ett jättesnyggt lila och silvrigt fodral från Nelly så det blir till att hårdträna de kommande två veckorna :) Hoppas att den kommer snart så jag har tid att köpa en ny klänning om den inte skulle passa. Åå, köpa partykläder är väl ändå det roligaste som finns!

Undra vad dom kan ha för smarrigt på buffebordet på PrisExtra idag. Blir väl kyckling i vanlig ordning :) Sen ska jag sätta mig med min bok som snart är slut, sen ska jag försöka överleva en paus eftersom jag önskar mig Breaking dawn i present.

Måste hitta en helg för mig och syster då vi kan boka in våra ansiktsbehandlingar vi fick i julklapp förra året! Är sugen på den nu!

en väldigt trött måndag!

Jag tror att jag somnar snart, mitt huvud bara snurrar runt runt!
6.55 imorrse stod jag och fönade håret i morgonrocken och kom på att jag skulle vara på jobbet tidigare idag eftersom vi skulle ha infomöte! Det betöd att jag skulle behöva ta bussen som gick kl 7.. Det hann jag såklart inte så jag fick speedtorka håret och slänga upp det i en tofs, slängde på mig kläderna och sprang ut till bilen. Hann som tur var med tåget. Men stressmonar är aldrig roliga och jag kände att ögonen gick i kors på mötet.. 

Igår kväll spelade Johan poker, vet inte riktigt hur lång tid tuneringen tog men jag sov gott när han smög in i sovrummet. Imorrse fick jag veta att han kom tvåa och vann 1800 kr :) Så duktig min älskling!! 

discoklänning :)

Emma och Markus var här och mös lite i vår soffa :) Vi tittade på fotboll, åt pizza och jag började fiffla med partyspelningslistan. När dom åkte hade jag tröttnat på att sitta i soffan så vi åkte en sväng till Kista. Spanade runt efter en födelsedagsklänning och en nyårsklänning. Jag har sett ett par paljettights som jag tänkte ha till Sanjas discomaskerad, hittade dom dessvärre inte MEEEN... Jag hittade en jättesöt paljettklänning i silver och rosa på barnavdelningen, stl. 158-164 :D Så den blir det!

Nu blir det film och mer onyttigheter!

söndag.

Igår var en helt förträfflig dag!
Eftersom det var allahelgona åkte jag för första gången till minneslunden vid Hammarby ka. Tog med mig Johan som stöd. Var hur fint som helst med blommor och flera hundra ljus! Började ju gråta bara för att det var så fint! Sen tog vi en liten promenad runt området innan vi åkte hem igen. 

Kvällen spenderades med Emma :) Vi slingade håret på henne, ombytta roller.. Fin fint blev det! Sen lagade vi fläskkotletter till middag, bakade kladdkaka och moffade på den, ost och chips. Såg på körslaget och en film som jag inte riktigt vet om den var bra eller dålig, skum var den iaf. En dotter som förklarar för sin mamma hur en orgasm är = en skum film! Efter Emma åkte hem hämtade jag upp Johan vid stationen och sen somnade vi på soffan och sov där till halv 5. 

Snart är klockan tre och vi har bara legat och glott på tv. Vaknade redan kl 10 men har ändå inte hunnit med något effektivt förrutom en dusch och lunch. Jaja, det är sånt söndagar är till för! Snart kommer Emma och Markus för att se på fotbollen. Fröken Moi hatar ju fotboll men eftersom den visas på Canal Plus och fröken Emloo älskar fotboll får hon se den här :) Sen kanske jag atr en tur till Kista och spanar lite..