något..?

Jag vill verkligen skriva något, men jag kommer inte på något.
Hur gör man då?

Emma ska få en superduper födelsedagspresent av mig!

fredag.

Sitter och kollar runt på Google efter företag som hyr ut AC till företag. Man smälter på det här kontoret när solen steker på hela dagarna. Efter några sidor kom det upp träffar om uthyrning i allmänt och inte för AC. Massa lyxiga villor utomlands på stränderna. Och plötsligt drogs mina ögon till en länk. "Samba Travel" och uthyrning av villor i Brasilien, det var dom som vi åkte med för 3 år (!!) sen. Jag kunde ju bara inte, inte gå in på sidan och snoka lite! Så underbart! Vill dit, NU! Visserligen är det sommar här hemma nu och Svenska sommrar är bäst men inte om man jämför med en mega strand utomlands med en iskall, världsgod, billig öl i handen!

Ååååå, ingen kontorsdag idag känner jag!

friskis och världens bästa dag!

YES! Jag tog mig iväg till Friskis även idag trots att jag varit så trött. Den underbara kyckling middagen vi fick av Johans mamma taggade nog till mig lite. Vi fick med resterna hem så nu har jag super lunch till imorrn också! När jag satt där och väntade innan medel passet kommer en kort, brunhårig tjej in med friskiskläder. Hon vänder sig om och jag ser att det är en äv Jets cheerleaders. Jag fick panik! Varför? Jo, det ska jag säga er. För jag har aldrig sett så dåliga cheerleaders i hela mitt liv, danserna är sämre än nybörjarnivå och dom lyckas ändå inte hålla takten. Så när jag såg att det var hon som skulle stå och skrika och tagga till mig i en timme blev jag lite putt! Men som tur var, var hon bättre på friskis. Dock var styrkepassen för enkla. Massa magövningar ska det vara : ) 

På vägen hem idag svängde jag förbi Systemet. Köpte två flaskor Asti och 6 cider till lördag. Lördag ska bli världens bästa dag ska jag säga er! Då ska jag och Johan fira två år tillsammans och ett års förlovningdag!!! Vi ska som sagt drick Asti och cider äta skagenmackor, brie, kyckling, chips, baguette mm mm mm gott, ute på FJÄDERHOLMARNA! Vi kom ju aldrig dit förra året för det var storm, men nu är det sommarvärme och vi ska bara vara jättekära : )

Imorrn ska vi hem till familjen Ebba för att sedan sova hos Mutti.
Så hejdå för i helgen kommer jag inte sitta framför datorn!

Benjamin!

Jag gråter och dör och håller på att explodera av skratt! Har kollar på Björn Gustavsson som "Benjamin" från Morgonsoffan. Jag kunde inte låta bli för vi pratade om det imorrse. Det är dock lite jobbigt när jag ska kolla på det i smyg eftersom jag inte kan skratta högt eller kasta mig på golvet och avlida av utmattning!


KOLLA!
På alla!


till ETT stavningsfascist!

Jag har en kompis som är ETT stavningfascist! Emma : )
Eftersom hon alltid rättar mig ska jag nu skriva en text åt henne!

Imoshe tjände jag mej trött.
Jag vile såva och inte åka hela väggen til Bolstad.
Men nu siter jag på kåntoret och har masa att jöra.
Nesta väcka åker vi til Swiden Råk.

Varsågod!

torsdag.

Idag är jag trött, trött, trött, trött! Mellan kl 3 och halv 4 skiner solen in i sovrummet. Trots att vi har persienner och ett lakan hängande för fönstret så känns det som dagsljus mitt i natten. Jag planerade att åka förbi Rusta på vägen hem för att köpa en rullgardin. Men det fick jag inte för Johan för han tyckte att jag skulle mäta fönstret först, tycker att det borde finnas ett standard mått!

Av alla länder i världen, av alla städer i världen, av alla förorter i världen, av alla delar i en förort i världen så väljer dom att sätta ett FN möte om Irak i Upplands Väsby, Infra City. 2 minuter från där jag bor, det är just typiskt! Vägarna är avspärrade, poliser står längst hela vägarna, i rondellerna och på broarna. Tur att man inte åker buss på mornarna för då skulle man väl aldrig komma fram.

syyyynd!

Hahaha, nu får dom panik här på kontoret! Håkan och Nisse har prellat sig själv för en spelning då Sverige spelar sin sista gruppspelsmatch.


Jag förstår inte deras frustration så jag kan bara säga: SYYYYYYYND : )


onsdag.

Ni kan inte tänka vad jag har spenderat dagen med. Att läsa om EM och OS, det kan ju inte bli mer olikt mig. Wickis ska göra olika EM och OS events/paket eller liknande. Så jag gör all resurch till dom. Höll nästan på att skratta ihjäl mig imorrse när Håkan sa att jag skulle göra det. Innan idag visste jag inte ens i vilket land EM ska hållas eller att Baseboll och BMX med flera sporter ingick i OS.

Titta vad man lär sig ibland.. Nu börjar dock mitt huvud dö, behöver socker! Eller kanske lite frisk luft. På vägen hem ska jag lämna in byxorna på kemtvätt, gå en sväng på Jysk och köpa mjölk. 

inge träning :'(

Ikväll är jag lite ledsen! Jag gick fram till kylskåpet för att ta fram sakerna till middagen, tittade då på friskis schemat som sitter på dörren och såg att kvällens medelpass började redan kl 6! Medelpassen har Alltid börjat klockan 7 men nu har dom tydligen ändrat för det är sommarschmat. Skitgrej. Och gå på ett PulsBas känns bara onödigt, man får ju inte hoppa något då! Jag bestämde mig för att ta mig ner till Centrum för att kolla på studentpresent till systeryster. Tänkte att jag kunde cykla så jag iaf skulle få lite träning men eftersom affärerna stäcger redan klockan 7 så skulle jag då inte hunnit. 

Kom till Centrum och hade ingen lycka med studentshoppandet! Får försöka skrammla ihop lite tid så jag hinner åka iväg någon dag. Man skulle kunna spara ihop lite tid då man inte behöver den för att sedan ta fram den vid ett bättre tillfälle. Gick in på H&M för att kolla om dom hade gympaskorna eller tubtopparna jag vill köpa. Men eftersom Väsbys H&M är världens sämsta hade dom såklart inte det. Jag hann inte heller ta mig till Kom för att lämna in mina vita jeans på kemtvätt..

Vissa kvällar ska tydligen ingenting gå rätt..
Men vår korvstroganoff blev lika smarrig som alltid!

tisdag.

Ny jobb vecka nya uppgifter. Har just gjort en sammanställning på alla kundbesök samt katalogutskick till olika företag. Det roliga var att i stort sett alla kursgårdar, slott, herrgårdar, hotell som alla i klassen har LIA på fanns med på den listan. Vet inte var som väntar på tur att göra men jag såg att min att göra lista var lång. Yes!! : )

Ikväll blir det medelpass med Marie, hennes pass brukar vara roliga. Har lite träningsvärk i magen sen igår men det är bara bra! Inte försent för bikinisesongen :P Såg igår att man får billigare terminskort om man är student. Mycket trevligt tycker jag! Då jag slipper förfalska syrrans namn och personnummer!

Medelpuls

Friskis idag igen! Valde att gå på ett medelpuls pass. Var inte alls lika jobbigt som jag mindes det. Jag har nog lite kondis trots allt. Känns ju ganska trevligt. Till och med på fredag får man träna gratis sen ska jag som sagt köpa kort för sommaren och nästa termin. Busskort över sommaren måste jag också köpa. Mycket köpa och lite pengar, ingen bra mix!

måndag.

Idag hade jag planer på att sola på pappas altan vid poolen! Hade varit helt underbart. Helgen har ju bjudit på gudomligt väder då jag jobbat. Har ju som tur var stått ute i solen alla timmar. Så färg har jag fått, näsan är superrosa, jag ser ut som Rudolf! Men det blev inge sol idag. Det är otroligt varmt ute men man blir ju tuvärr inte brun av det. Istället har jag ägnat några timmar åt städning. Damsugning, skurning, tvättvik och damming. Jag har gjort en lista på massa saker jag någongång ska hinna med. Men till en hel del av dom sakerna behöver jag Johans hjälp så det är ju bara onsdagarna vi kan göra dessa saker. Alla helger till vecka 27 är ju upptagna och uppbokade! 

Funderar på att ta en tripp till Centrum.

skiva-jobb-schlagerparty-jobb-SÖMN!

Ojoj, har gått sen i fredags sedan jag bloggade. Men jag har inte ens hunnit sätta på datorn under hela helgen. Är ledig idag, vilket verkligen behövdes! Var helt slut igår kväll efter fest fredag och lördag och jobb lördag och söndag mellan 9-17!! Somnade i stort sätt direkt efter middagen men tvingade mig att vara uppe för jag ville se "En callgirls dagbok" Sen fick Johan bära in mig i sovrummet : )

Skivan i fredags var kanon, sjöng massa roliga studentvisor. Jag sjöng för fullt och när några skerk "Vart ligger baren" var det bara jag i hela lokalen som vrålade "DÄR LIGGER BAREN" Jag höll på och dö men är det skiva så är det. Efter middagen kom Emma och lekte!!

Jobb hela lördagen, och att jag körde till Arninge på morgonen var väl så olagligt det kan bli. Fy fan, vad dåligt jag mådde! Överlevde iaf och blev piggare på eftermiddagen. Schlagern väntade ju hemma. Den behöver man väl inte ens kommentera, katastrof var det och vi blev helt deppade efter den! Sen kastade jag ut mina gäster vid halv 1 eftersom jag skulle till Arninge dagen efter.

Så, så var min helg uppbyggd. Lite jobbig men mycket rolig!

DUNK!

Emma har en dunk såklart! :D

Om jag har tur kommer hon hit med sin vindunk! Då ska vi sitta ute i gräset med den meddans lilla Glen springer runt och är sommar lycklig! Vi hinner ju bara leka 2 timmar på skivan ikväll eftersom jag måste hinna med sista tåget hem så då får vi leka på dagen sen ta några timmars paus tills vi ses igen! Wiii!

fredag!

Fredag! Sitter faktiskt i Hammarbysjöstad hemma hos mamma. Var på Brazilian Beauty redan kl 10, jag älskar att vara där! Så det var smidigast att åka hit direkt istället för att åka hem och sedan in till stan igen ikväll. Syrran har sin studentskiva, ska bli riktigt skoj! Tyvärr måste jag ju åka hem tidigt men tills dess ska vi parteja! Jag har fått ett sånghäfte av Ankan så jag kan träna på sångerna till ikväll. Men jag kunde redan hälften av dom, Mills kan sina nubbevisor!

Lite trevligt är det ju också att spendera tid med Ankan hela dagen, blir ju inte så ofta nu för tiden..

FRISKIS!

Det är nu ni alla ska kommentera hur otroligt duktig jag är! Jag kommer inte ihåg senaste gången jag tränade men idag! Idag tog jag minsann cykeln till Friskis, gick på ett steppass och cyklade hem. Det var länge sen jag kände mig så här duktig. Nu e jag grymt taggad att fortsätta, ska köpa ett mitterminskort så jag kan träna i sommar. Det gäller ju även hela hösten så jag kan träna under LIAn i höst. När jag låg där i salen kunde jag inte rå för att känna mig så otroligt hemma och jag blev glad bara av att sitta i salen. Förr när vi gick då jag och Veronica satt och skvallrade och pratade om helgens fester samt planerade kommande helgens fester : ) Var lite tomt att stå själv att skutta men mycket bättre än på Nautilus i V-rås! Så nu ska jag inte bli en knubbsäl längre, jag ska träna och bli fin som Johan!

offerter!!

Nu har jag fått göra det jag ville göra denna LIA. Lära mig att göra och få göra egna offerter!! Åå, vad kul det var! Dessvärre ligger dom ju inte på hög för att få göras utan jag fick nöja mig med att göra en. Men för hoppningsvis får jag göra fler senare! Håkan håller på att "rättar" den nu : ) Han tyckte att min text om trubaduren jag skrev var "Perfekt!"

Jag vet att man inte bör blogga under hela dagarna på LIAn men jag är beroende och har jag tid tycker jag att jag får göra det!

nu då?

Jag har inget att göra idag : (
Sitter och lyssnar på musik och kollar fina sommarklänningar på Aftonbladet..
Ränsade just ur arkivskåpet vilket tror eller ej är ganska kul för man lär sig en del om offerterna. Men det gick ganska fort så nu då? Jag gillar att ha övermycket saker att göra. Inte i skolan och inte på HLM men alltid när jag jobbar på kontor gillar jag det. Konstigt, det var samma sak när jag jobbade på mammas jobb..

Jag vill festa med Emma, vi hade en mycket trevlig pratstund medans jag var förbi posten : )

torsdag.

Imorrse var jag lika trött som alla andra mornar den här veckan. Båda två har varit helt veck på mornarna och gått upp försent! Nu har vi haft ett lååångt morgonmöte och jag har nu inget att göra. Håkan ska hitta på något men han sitter ju bara i telefon hela tiden. Men snart så! Idag ser jag ut som en prekto. Jag har en vit kofta över min grön och vit rutiga skjorta med kragarna över. Sen hade jag flätat hår inatt så det är "ängla vågor" Inte konstigt att folk tror att jag är snäll, oskyldig och inte dricker vin när jag ser ut så här : )

Imorgon har jag tid på Brazilian Beauty, kl 10!! Så jag måste åka hemifrån vid 9. Det var den enda tiden dom hade kvar.. Hade hoppats på en lång sovmorgon eftersom jag ska på Ankans skiva på kvällen. Får ringa i eftermiddag och kolla om dom fått någon avbokning. Annars får jag sova middag hos mamma efteråt.

Nu ska jag ringa Emma igen för hennes batteri dog sist vi pratade och nu när hon ringde hade vi ju möte. Vi hann ju inte prata klart!

städmani!

Kan ni tänka er?! Igår bloggade jag faktiskt bara en gång, var länge sen det hände. Men när jag har sällskap hemma känns det så onödigt att slösa en massa tid på datorn. Den kan jag leka med när jag är själv hemma! Igår mega tvättade vi fyra maskiner tvätt som var överfulla. Man fick hålla in tvätten medans man stängde luckan så allt inte skulle falla ur. Detta ledde självklart till att mina jeans inte blev rena, var tvättmedles fläckar över hela dom : ( I need them! 22.45 var vi klara med tvätten och gick in för att hoppa i säng. Då fick jag städmani som jag får ibland. Jag la mig på badrummsgolvet och började skura och så försökte jag få köksluckorna rena. När jag började fixa med köksgolvet sa Johan ifrån och sa "vi ska faktiskt sova nu!" Så jag får fortsätta städningen ikväll efter träningen!! Step på friskis ska det bli!




onsdag.

Imorrse gjorde jag en liten miss skulle jag vilja säga. Gick in på bloggen och där stod det om att man skulle flytta sitt konto hit till "publishme" Vilket jag gjorde,men då gick det inte att blogga på någon timme! Kaos, och jag tror faktiskt att jag hade något viktigt och intressant att säga. Men man vet ju aldrig med mig..

Nu har jag bara 9 kommuner till att få tag på. Ringde förmiddags runt till 30 kommuner, jag fick tag på ca 10. Har idag ringt runt till kommunerna i Stockholm så dom verkar vara väldigt bissy om man jämför med de andra. Sen ska jag kasta ner kataloger i kuvert och posta iväg dom. Sen kan jag nog gå hem för varken Håkan eller Nisse är här för att kunna ge mig någon ny uppgift.

Ikväll ska vi supertvätta : (
Men middagen som blir räk- ock laxsoppa kommer nog väga upp tvättandet!

stackars pappa!

Nu har jag pratat med pappa i 25 minuter i telefon. Det händer inte så ofta men det är trevligt när det väl händer! Kom nu på att jag ringde på hemnummret så det kostade väl en del.. Jag tycker så synd om honom. Han ramlade ner för en fyra meters hög trapp på Kreta. Så han är nu sjukskriven, går på kryckor och äter massa smärtstillande :( 

 Nu sitter jag i soffan och vill duscha, det skulle vara skönt! Men det är så kallt så jag vill inte ta av mig kläderna. Och soffan är lite extra skön idag för jag är så trött. Det är faktiskt lite fusk att Johan tränar 4 dagar i veckan. Han kommer bli hurtig och spännig medans jag sitter hemma och kommer bli en knubbsäl! Jag skulle ju också kunna träna, MEN DET ÄR SÅ TRIST SJÄLV! Vi borde träna tillsammans. Ida ska äta chokladbollar, det är fusk för jag vill också ha.

Citat från "unga mödrar" som jag tyckte passade in på mig ganska så bra!

"Camilla tycker att pojkvännen gör för lite och när hon kommer hem sitter han och spelar dataspel"


grå tisdag.

Ååå vad det är trist idag! Det är helt grått ute och jag kan inte undvika att se det eftersom jag har ett mega fönster precis framför skrivbordet. Sitter fortfarande och ringer runt till olika kommuner. Det är helt okej men det är jobbigt att konstant prata och upprepa samma meningar 1000 gånger! Skulle vara skönt om jag hade något mer att göra så att jag skulle kunna variera min hjärna lite.

På den svarta dörren som är omgjort till ett matbord ligger en stor skål med världens godaste mörka choklad! Egentligen gillar jag det inte så jättemycket men det är fruktansvärt gott en grå, uttråkande dag. Det är väl lite bättre än vanlig choklad iaf?

Nu börjar det superregan också : (

Soffa, Johan, täcke, film, ljus och chips skulle inte sitta fel just nu!

R.I.P Bålsta ekorren!!

Imorrse hände det något hemskt som jag känner att jag måste tala ut om..

Jag satt i bilen på väg mot Bålsta och Wickis. Det var sol ute och morgonen kändes fin och glad.
Ända tills...
Ända tills det sprang en ekorre över motorvägen. Jag såg precis när den hoppade fram ur diket och började springa. Jag bromsade men även om jag skulle tvärbromsat allt vad jag hade och även om jag skulle haft de bästa bromsarna i världen skulle jag inte hunnit. Jag såg den lilla, söta, fluffiga ekorren forsvinna mellan mina två framdäck och sedan sa det dunk. Jag tittade upp i backspegeln och såg något runt ligga på vägen! Fyy, vad dåligt jag mådde. Jag blev hysterisk, fick ångest och började nästan gråta! Och nu blir jag ledsen igen! Kom sedan på att jag kunde ju ha svängt in på den andra väghalvan!! Men då skulle jag troligtvis fått spinn och en krock skulle varit långt ifrån omöjligt.. 

Tänk! Den lilla, söta, fluffiga ekorren var säkert påväg till andra sidan för att träffa en ekorrkompis eller för att äta en nöt från det bästa trädet : (

Jag är en hemsk människa!! Kan inte ens tänka mig hur personen kände som körde på rådjuret som låg längs vägen mellan Väsby och Bålsta.  


och efter en timme mår man toppen : )

Så här vet man att det bara är PMS och inte en depression eller att man är en deppig människa : ) 

Efter bara en timme är man glad igen. Allt det där som var så trist och jobbigt för en timme sen är egentligen kul. Det känns stimulerande och man känner sig som en riktigt trevlig typ när man ringer runt, runt, runt till 65 kommuner. Visst jag täffar bara Johan på onsdag kvällar men jag har honom och snart firar vi två år tillsammans och ett års förlovning!!! Man känner sig inte lika trött när solen tittar fram och man tänker framåt mot semestern. Och idag känner jag mig faktiskt riktigt fin i håret : ) 

PMSens följder...

Jag känner att PMSen håller på att slå ut! Jag vill inte, jag orkar inte. Känner mig nere, trött, otaggad för allt och osocial.

Trött: Man kan inte jobba 10 dagar irad utan ledighet. Och det kommer öka till 20 dagar utan ledighet eftersom det väntas jobb hela nästa helg.

Nere: Jag är nere för jag inte träffar Johan förns på onsdag, förrutom att vi ligger i samma säng när vi sover. Skit träningar som är varje dag! Och på vår kväll tillsammans på onsdag blir det tvättning..
Och ibland känner jag mig som en liten oviktig människa.

Otaggad är jag för jag ska ringa runt till 65 kommuner och bli omkopplad lika många gånger för att hitta evenemangsansvarig. Gillar inte att prata i telefon..
 
Osocial känner jag mig för att jag helt enkelt är för trött för att prata och vara trevlig.

jobb helg..

Måndag, en jobbig måndag! Har jobbat hela helgen så det känns inte som att det varit helg över huvudtaget. I fredags hade jag lite helg då jag var på fotbollsfru middag i Hässelby. Tog en evighet att ta sig dit men jag hittade tillslut. Vi var sju styckna varav vi var tre som drack, det visade sig sedan att det var vi tre som kom från Väsby.. Så, så gör vi i Väsby! Jättekul var det! Blev en hel del fotbollssnack (!!!) , illaluktande handskar, ensama kvällar då det är träning och allt klagande på att dom alltid har ont! Haha.

Lördagen spenderade jag i Väsby centrum, var inte så jobbigt. Rodding på morgonen inför framträdanden. Sibel var kass, stroppig och tråkig. En låt sjöng hon bara, var tydligten sjuk.. Men sen kom Frida och var jätterolig, sjöng massor och alla sjöng med. Sen var dagen i stort sett slut. Åkte till Märsta där jag hann se de sista 5 minutrarna på Johans match. Kom precis så jag hann se hans super tackling, då blev jag så där lite stolt igen : ) Hade tydligen inte varit någon rolig match för de andra laget var så dåliga så noll spänning. Sen blev det kvällsmys, massa godis, ost och somnande på soffan.


Igår var det återigen jobb i Centrum. Fanns mycket mer att göra så det var riktigt roligt! Började med att rodda och fixa iordning massa bord, dukar, skyltdockor mm inför dagen present & bröllops mässa. Sen satt jag med Madelene Ribbing och sålde hennes böcker om vett & etikett. Jag köpte en av dom, "Nya stora etikettboken" Så nu är jag ytterligera ett STORT steg närmare panshis hållet!! Men det var så kul att lyssna på henne så jag fick ett impuls ryck och tyckte att det skulle vara kul att ha. Efter det fick jag vara bartender eftersom han som var bokad aldrig kom. Ca 450 glas juice hällde jag upp! Kl 4 blev det nedplockning och äntligen hem till soffan. Jag lagade supermiddag innan vi fortsatte mumsa på vår mega godispåse.


Och nu är det som sagt måndag igen...


Björn Gustavsson live :)

Igår kväll var det Täby Pary Hotell som gällde! Det var egentligen inget jobb som skulle göras jag fick bara följa med för att titta på Björn! Han var grym! Jag och Eva från Park stod dubbelvikta hela tiden av skratt. Detta ledde självklart till detta mysterium som bara verkar kunna hända mig. Jag fick sendrag i ryggen! Men det var inte så hemskt som dom brukar vara, tur det : ) Var supernervös innan för att få träffa honom och när vi hälsade är jag inte ens säker att jag tittade på honom, jag glodde säkert ner i golvet! Haha, bra Mills. Efteråt stod vi i logen och pratade massa, eller Nisse, Micke och Björn. Jag ville prata med min mun var typ igenklistrad och jag var så koncentrerad för att inte stirra! Bara för man jobbar med det får man inte visa att man tycker det är ascoolt att träffa massa kul folk, därför blir det ännu svårare att inte bry sig! Iaf för mig! 

Sibel, Frida, Anna Book och Rongedahl mf. de närmsta helgerna!
Wiii, jag vill alltid jobba med event!

fredag!

Ledig fredag! Bland det bästa som finns faktiskt, men inte lika bäst när man vet att man måste jobba både lördag och söndag mellan 10-17! Började denna lediga dag med sovmorgon. Behövdes verkligen och jag skulle aldrig ha kommit upp 6.40 om jag skulle jobbat. Jag ligger vaken hela nätterna för jag har ont i kinden. Jag bet mig i måndags och det gör mer och mer ont för varje dag, är ett stort hål på insidan av kinden! Blä!

Efter lunch och Våra bästa ska jag åka iväg och köpa viin till ikväll. Ska ju iväg till Hässelby på tjejmiddag där jag inte känner en själ. Vill åka iväg men inte just ikväll! Jag och Johan har ätit middag tillsammans en kväll den här veckan annars har vi typ bara sovit tillsammans, det suger! Och så kommer det fortsätta de närmaste veckorna. Jag jobbar och han tränar. Så imorrn när jag jobbat klart ska det bara vara vi.  

torsdag.

Sitter här vid mitt EGNA skrivbord med min EGNA dator igen : ) Det är äckelväder ute och jag tycker synd om Midori som jag tvingade ut imorrse trots att hon var helt nyvaken! Jag sa det till Johan att jag tycker att han kan fixa lite mediciner så hon kan bo hos oss utan att han blir snuvig.

Igår ställde jag klockan på 7.40 istället för 6.40, mitt vanliga fel när det gäller att ställa klockan. Vaknade klockan 7 av att Johan alarm ringde men inte ens då reagerade jag på att jag var sen. Men det gjorde han så det var bara att flyga upp ur sängen! Fixade mig iordning, åkte till pappa och tvingade ut Midori och sen stressa iväg till Bålsta. På stäketvägen var det kö som försenade mig ytterligere. Kom en kvart sent men så noga verkar dom inte tycka att det är. Håkan och Nisse är inte här så det blev då som vanligt en timmes morgon fika ist för 30 minuter : )


Björn Gustavsson ikväll!!!!


friskis & svettis

Igår när vi åt middag sa Johans mamma att dom har gratis månad på friskis! Så de två resterande veckorna ska jag träna måndag, tisdag och torsdag. Så kanske jag också känner mig lite duktig. Sen kommer jag antagligen bli fast och inte vilja sluta, men dom har höjt priserna så äckligt mycket. Funderade på att köpa ett 10 klipps kort men det kostade 400 kr. Det kommer jag ju inte ha råd med eftersom jag ska köpa sommarbusskort.. 

Om ett år när jag flyttar hem igen ska jag börja dansa på balettakademien igen, kanske till och med två gånger i veckan! I miss!!   

onsdag.

Nu vill Mills gå hem. Jag tycker att det är fusk att man ska få gå hem en timme tidigare bara för att man är chef. Blogga borde man ju kanske inte göra när man sitter här men en paus här och där får man ta tycker jag. Har vid det här laget träsmak i baken. Skulle sitta fint med en liten promenad men det är ju så fruktansvärt kallt ute!

Ikväll är det inge träning så jag och Johan får äntligen äta middag tillsammans! Jag vill för ovanlighetensskull ha kyckling, men det vill inte Johan för han säger att vi åt det i måndags till lurre. Det tycker inte jag räknas för det var minsann pastasås med kyckling i! HA! Så kycklingklubbor blir det!

super duktiga Mills!

Ååå, nu har jag varit lite duktig! Har lagat super lunch till imorrn, ostsås med bacon och ägg! Vad Johan ska bli glad när han kommer hem! Sen har jag sorterat 100 000 papper och satt in i Johans pärm med räkningar och andra vuxna papper. Dom verkar inte vara så viktiga eftersom han bara lägger dom på hög, men jag vill ha ordning och reda så jag har fixat register. Jag förstår inte vart min pedantiska sida har kommit ifrån?! Förrut när jag bodde hemma var jag hur slarvig som helst och nu blir jag sur om det står två glas på bordet.

Det var något mer jag hade gjort men nu har jag glömt bort det.. Men något bra var det : )
Just det!! Jag har gjort klart alla pressentationer till Jennie inför 06:ornas examen. 

super middag.

Den otroligt värdelösa lunchen vägdes upp av middagen gånger 1000! Vi blev bjudna av Johans mamma på pasta med kräftsås! Massa cream fraise, kräftor och sambal oelek. Starkt så in i var det!! Ska snart ta min kvällsliga promenad till Midori, stackarn är ju ute hela dagarna nu när det är så kallt! Sen ska jag laga lunch till mig och Johan inför imorgon, no more tråkmat!

Inge power walk ikväll, men inte heller godis!
Desperate Housewives ikväll! : )

tisdag.

Äntligen! Nu har jag gått igenom en lååååång lista på över 150 festivaler som äger rum i Sverige i sommar. Dock var bara 30 styckna av de gratis som jag ska hitta. Typiskt. Ska kolla med imorgon också, några fler borde jag ju kunna hitta. Hela förmiddagen spenderade jag i en bil med Jerry. Vi åkte till Tyresö C, Haning C och Täby C. På väg in till stan hade vi oturen att hamna i bilkö vilket ledde till att jag var en halv mickrosekund från att somna! Vi skulle fixa bort loggor från massa bord och ljuspelare. Gick dock inte så bra för de mesta visade sig vara lasertryckt..
 
Vi orkade inte fixa lunch igår så jag hade med mig en burk tonfisk och en makrilli tomatsås idag. Fyyy vad trist, detta ledde till ett fruktansvärt godissug! Och det kommer inte vara lättare att stå emot när jag vet att vi har en påse lösgodis i köksskåpet!

Precis som igår funderar jag på att gå ut och jogga eller ta en powerwalk när jag kommer hem. Och troligtvis kommer jag strunta i det precis som igår! Blä!

outsiders.

Jag har precis kollat på Outsiders tillsammans med Midori. Jag fattar verkligen inte, jag förstår mig inte på folk! Det var en 82 årig gubbe som gjorde smiskfilmer med två tanter. Inte direkt det mysigaste att se på en måndag kväll. Not at all! Sen var det ett par som hade en varsin partner på sidan av äktenskapet och alla tyckte om varandra och var glada. VA?! Varför skulle man vilja dela den man älskar med någon annan? Det är ju bara hela stört!!

Snart blir det det obligatoriska måndagsbadet. Ska tända ljus och fixa nu : )

måndag.

Första LIA dagen idag. Sitter fortfarande på kontoret här i Bålsta med solen gassande in genom förstret, det är iaf skönt att veta att det inte är 23 grader varmt ute. Då känns det ju lite B att sitta inne! Har redan fått en hel del uppgifter att göra. Mestadelens resurch inför sommaren och utskick av deras nya tidning. Men har också fått en del jobb i olika Centrum och med skivsigneringar! Både nu i helgen och helgen efter det men då får jag istället ta ledig några dagar mitt i veckan. Någon som vet när det blir sommarvärme igen? : )

På tordag kväll ska jag jobba i Täby. Och gissa vad?! Björn Gustavsson ska uppträda så jag ska köpa blommor och ge till honom, hihi. Alltså som tack från Wickis inte från mig privat :P Så ni kan tänka att jag sken upp kl 8 imorrse när Håkan frågade om jag ville vara med då! Ska se till att stänga av ljudet på mobilen så han inte hör att jag har hans låt som ringsignal..

Ikväll vill jag mysa men Johan har träning som vanligt så vi hörs då!
Puusss! 

kabanoss : )

Storhandling blev det helt klart, 4 stora kassar och en liten plast. Så nu har vi proppat med mat, får hoppas att det räcker ett tag för såna där storhandlingar har man inte råd med ofta! Efter det gick vi tillbaka till pappa för att vänta in Midori. Ankan var redan där och solade och hade minsan redan gett missen mat. Nu är hon ute och springer igen så får komma tillbaka ikväll och släppa in henne. Grillade kabanoss till lurre, hur goda som helst. Konkurerar lätt ut Dennis korvarna : )

Ska snart promenera iväg ett slag. Till ikväll ska vi hyra film, glömde även köpa söndags osten!! Katastrof ju! 

emil i lönneberga * 1000

Vår granne har barn... Världens jobbigaste barn. Emil...  Sommrarna spenderar han på vår tomt för att få glass och godis. Såfort man ska åka iväg med bilen så ställer han sig framför så man inte kan köra. En snorunge helt enkelt! Tyckte nu att det var lite ovanligt mycket ljud därifrån så jag ställde mig upp och kollade ut genom fönstret. Ballonger!!! Vilket betyder barnkalas. Jag behöver nog inte säga något mer över hur jag känner...

Nu ska jag stänga fönstret!!

söndag.

Jag tänkte skriva lördag i rubrik fältet : (
Ytterligare en dag med strålande sol och över 20 grader! Lite B att pappa inte slagit igång poolen ännu, det är lite retande att ha den bredvid sig när man ligger och smälter i solen. Är hemma hos pappa för att släppa in Midori men hon vill inte komma trots att hon har varit ute hela natten. Mamma blir ju orolig! Ska snart iväg och STORhandla, vilket behövs eftersom både frysen, kylen och skåpen är tomma på mat! Sen så blir det nog mer solning, om jag kan övertala Johan att det ä kul och skönt dvs..

Var jättekul på matchen igår. Jets vann med 28-6 över Tyresö. Hoppas att resten av matcherna också går lika bra för jag vill se min älskling i final i höst. Han är så duktig : ) Trots att tränaren skällde ut honom så hela läktaren hörde.. Efter det åkte vi hem, köpte middag, åt och gjorde oss iordning. Sedan bar det av till Helenelund där en i laget hade grillfest. Var trevligt men jag känner ingen förrutom Johan och hans bror.. Ann, en av fruarna kom fram och frågade om min mail. Nästa fredag ska tydligen alla flickvänner ha tjejmiddag och lära känna varandra. "Så man har någon att sitta med på läktaren" Ska bli jätteskoj att komma in mer eftersom dom alltid verkar ha lagfester mm.. Men ack så nervöst!  


"You talk to them with your pads not with your mouth"
: )

lördag.

Idag är det matchdag vilket betyder att Johan gick upp jobbigt tidigt! Och jag var tvungen att gå upp jag också för att klippa honom. Eller dra rakapparaten fram och tillbaka.. Det lät högt i öronen och min morgon var därmed förstörd! Men nu ska jag lyssna på partymusik jag fått av Emmaaaa! När ska vi få tid att träffas igen : (
 
Om 90 minuter ska jag åka på "roadtrip" till Märsta och se Johan spela för andra gången! Det är verkligen jätteroligt, händer 1000 gånger mer än i vanlig fotboll! Det jobbiga är att jag inte ens fattar hälften av reglerna, men jag lär mig alltid något mer varje gång jag ser. Ska smörja in mig lite så jag inte bränner sönder mig under tre timmar i solen. 

promenerande i stan!

Igår var en farulös dag ute i solen!
Tog mig in till stan som faktiskt inte var alltför jobbigt eftersom jag pratade med Emma halva tiden! Mötte upp Johan vid Södra station då vi började promenera. Tog vägen förbi Mariatorget, stigen över kajen tills vi kom till Slussen. Därifrån tänkte jag "Det är ju onödigt att gå in mot stan när vi ska tillbaka om en timme. Vi kan väl börja gå åt rätt håll istället." Jag fick för mig att Gullmansplan är efter Slussen?! Hur dum får man vara egentligen?! Så vi gick och gick och gick och fortsatte gå i över en timme utan att exakt veta vart vi var. Efter ett tag korsade vi Bondegatan och såg en skylt "Medborgarplatsen 0,6" Dvs, vi hade bara gått i en stor cirkel med lite kringel krok i! Kom tillslut till Skanstull och tog då tunnelbanan sista biten, väl framme på andra sidan kanalen gick inte tvärbanan till Sickla! Det är något pucko som inte såg (?!) tvärbanan och krockade in i den. Blev lite skadeglada när vi såg att bilen var jättesnygg! Stone kom och hämtade oss och sen satt vi på Jimmys i sommarsolen! Ju mer jag och Johan berättade om vår promend ju mer skrattade mamma och Sten åt oss. För ju mer vi berättade ju längre bort och destå längre omväg visade det sig att vi gått.. Typiskt! 

Vi åt Mosarella Sticks och drack öl! Ebba och Patrick kom också och joinade. Dom berättade den hemska nyheten att jag inte får vara DJ på mammas och Stans bröllop, whyyyyyy? Efter två timmar såg mamma ut som en kräfta och jag som en räka så då åkte vi hem till Väsby. Tåget var försenat så vi missade bussen i Rotebro. Fick gå 45 minuter hem.

Snodde middag hemma hos pappa och mös med Midori tills vi gick hem och sov.
Gick totalt 2 timmar idag!

musik + midori

Glömde säga en sak..
Jag har fått in massa ny musik på min I-pod. Absolute Charter skivorna jag fick av Camilla, superbra! Iaf den partiga av dom! Även de 20 skivor som jag fick av Veronica är inlagda, mycket spännande!

I veckan har pappa rymt till Kreta vilket betyder.. Jag jag ska ta hand om min älskade Midori! Tyvärr kan hon ju inte bo hos mig och Johan men jag ska hit varje dag och mysa lite med henne! Stackarn lider i solen, ligger och kippar efter andan så jag har ställt ut massa vattenskålar så hon har under dagarna! Duktig mamma Mills : ) 

superduper fredag!

Är det någonannan än jag som avgudar idag?
Började dagen precis enligt schemat. Tog en biltripp till Rusta men galgarna var slut så jag köpte massa andra bra att ha saket till hemmet ist. Sen bar jag mig iväg till CO där dom minsann hade galgar och en handdukshängare som jag tänkte köpa på Ikea. Spara tiiid : ) Blev helt överlycklig när jag tog ut pengar och såg att jag fått in lönen från Wickis, trodde inte att jag skulle få den förrns den 25. Så nu kanske jag överlever lite lägre utan att ta ut från sparkontor! När jag kom hem hängde jag upp alla kläder och de 20 galgarna räckte nästan till, men det funkar!

Nu ligger jag på en stekhet baksida hos pappa och solar med en vodka redbull! Fick även min första Cosmopolitan idag som jag ska sträckläsa hela helgen! Ska ligga här i två timmar tills jag åker in till stan och dyrkar solen där. UTESERVERING!!! Johan ska ha match imorrn så han får inte dricka billig öl men det hindrar inte MIlls ; ) 

Puss alla soldyrkare!

ensam :(

Bläääää, vad jag hatar att vara själv hemma! Jag förstår mig inte på folk som tycker att det är skönt. Jag får panik! Och då börjar städa! Av någon dum anledning.. Johan har fortfarande inte slutat träningen så något bad hinns inte med innan sovdags..

Morgondagens schema:
Vakna, dra min lääänge i sängen
Åka till Rusta - köpa galgar
Hänga upp kläder
Packa bikini + kläder
Hem till pappa - sola, sola, sola
Göra mig fin
Möta Johan i stan
Mysa i solen!!
Tillsist myskväll hemma!

spa!

Jag vill gå på spa igen! Det är verkligen bland det bästa som finns att bara bli ompysslad av andra. Fixa fötterna mjuka, knåda kroppen, ansiktsbehandling och mmmm! Skulle verkligen vilja göra det med Johan på vår 2 års dag men det är lika dyrt att gå på spa (utan övernattning) som att ta en sista minuten i en vecka tillsammans. Så presenten blir fortfarande det : ) Å, jag längtar så mycket!

Amarulla dax!!

(Sluta klaga på allt, vi vill inte höra!)

torsdag.

Nu är jag lite förvirrad... Kanal 5 verkar gå en timme före än vad dom brukar. Skumt!

Idag har det varit supersommar. Vi satt ute i solen och åt på lunchen idag. Sen solade vi och blev lagom svettiga inför eftermiddagen i ett instängt klassrum. Idag var den bästa dagen den här veckan. De frågor vi skulle svara på gick vi inte igenom för 5 öre så det var helt onödigt att vara orolig för det. Blev bara en glad överraskning! Vi pratade om möten mellan kulturer och jämförde hur vi svenska beter oss emot andra, ganska kul faktiskt. Ibland kände man sig dock lite idiotförklarad..

Efter skolan åkte jag hemåt så nu sitter jag i soffan i Väsby. Och som alla torsdagar när jag kommer hem är Johan på träning och kommer hem 21.30. Så jag har spenderat en timme åt att diska, trist och trist. Gjorde dock som jag sa och tog en Martini till. Viket behövdes för humöret..

 

because I´m worth it!

Nu har jag tvättat klart, ätit middag, lagat lunch till imorrn och druckit nästan en liter mjölk : ) Jag fick abstinens efter dessa 4 dagar utan så jag var tvungen att springa till Ica! Har nästan packat klart allt också. Vet inte än om resväskan kommer att gå att stänga, antagligen inte.. Pratade med pappa tidigare och han ska till Kreta redan den här fredagen, jag trodde det var nästa. Och han ska låna ut bilen vilket betyder: inge byråiköp på ikea och inge garderob flyttande till oss. Vart ska jag nu ha kläderna nästa vecka?

Har iaf bestämt att jag åker hem imorrn, because I´m worth it!
Om vi slutar tidigt kanske jag hinner en snabbis till Ikea här för att köpa galgar, krokar, lådor och skoförvaringsgrej. Så nu vet jag vart alla mina 100 skor ska vara men jag har fortfarande 100 väskor som inte har någonstans att bo.. Måste komma på något smart, snart!

Damsugning och diskning kvar. Sen tv!

längtar till...

Sommarbravader jag längtar tll:

Def Leppard på SwedenRock med min soulmate
Midsommar uppe i norrland med älsklingen
2 år med Johan!
Powermeet med västeåsborna
Utomlands någonstans i juli
Kolmården : )

Hagaparken, Kungsan, Glass vid nybrokajen, Soliga uteserveringar, Picknicks, Grillning, Frozen Daquiris på Fridays, Sena sommarnätter, Allsång á la Spb och mycket mycket mer!

onsdag.

Det är nu jag kommer hem från skolan och ska blogga om dagen och sen hela kvällen. Annars får jag skäll av Camilla i skolan imorrn. Men just nu känner jag för noll blogg humör, nästan tvingade mig till att gå in på sidan! Vi iaf trist i skolan idag, sista dagen om EU och jag fattar fortfarande inget om vad folk pratar om! Tur att man får G bara för att vara där! Annars skulle det gått riktigt illa!
 
Om en timme är det tvätta kläder som gäller, känner mig inte direkt super taggad. Inte så speciellt mycket tvätt men måste ha med den ren hem till Väsby. Som jag för övrigt vill åka till redan imorrn eftermiddag. Men på fredag ska vi prata om våra fördjupningsarbeten så det känns som att man borde vara med på det.. Men jag vill!!
 
Att göra innan hemfärd:
Diska
Tvätta
Superstäda
Megapacka!
 

jag kom på det!

Jag kom på det! För några veckor sen när jag också hade ågest för jag var så choklad, chips och sötsugen köpte jag något. Något som inte alls är lika onyttigt! Popcorn!! Så nu har jag gjort mig en stor skål som kommer bli dagens perfekta plugggottis! Ska läsa och svara på ytterligare några frågor innan jag slutar för dagen! 

tisdag.

Lika jobbig tisdag precis som jag gissade på! Satt återigen och höll på att somna. Det är svårt att hålla sig pigg när man inte fattar ett jota om var alla diskuterar, EU, EG, EMU och 1000 andra förkortningar för olika föredrag. Imorrn eftermiddag ska vi ha debat om ämnet så vi får väl se om man snappat upp något överhuvudtaget. Men det tror jag faktiskt!

Jag vill gå till Ica och köpa choklad! Men jag ska inte äta choklad. Min plan var ju att träna som satan den sista tiden här i Västerås innan sommarn. Nu är sommarn här om en månad och magen är längre ifrån hur den var för 3 år sedan then ever! Hur ska jag få den platt, stark å fin?  

Mums med brusvitamin med apelsin smak :)

svin lapplisor och dom som tar andras p-botar!

Jag är arg, förbannad, sur och mer förbannad!
Pappa ringde nyss och sa att jag fått en påminnelse.. På en p-bot!! Från Hammarby Sjöstad den 12 april. Kollade i bilddagboken vad jag gjorde denna dag. Det var då jag och Johan var på middag hos Mutti och Stone. Men det satt inget bot på bilen när vi kom till bilen på kvällen! Jag blir så himla sur! Antingen så måste den ha regnat av eller så är det någon idiot som gått och dragit bort dom för jag kommer ihåg att bilarna runt om oss inte heller hade bot på sig! Så 450 kr ska jag betala innan helgen. Dvs månadens sista pengar och frysen är så tom att det knorrar i magen när man tittar in i den : (

Månaden är här med förstörd!
Jävla helvetes kuk arshle!!!

måndag.

Idag var det en jättejobbig dag i skolan och det kommer troligtvis bli lika jobbigt imorrn och på onsdag. Dessa dagar ska ägnas åt EU och det är inte lite saker att förstå och lära sig! Höll på att somna varenda sekund kändes det som. Är fortfarande helt slut efter hegen och inatt tror jag att jag totalt sov i en timme! Nu är det på riktigt dags att skaffa sovpiller!

Nu måste jag läsa massa inför diskutioner på torsdag om "Culture of international business" Jag lider redan! Veckan ska även ägnas åt packning och städning. Är nu sista veckan i Västerås! 

underbar helg!

Länge sen jag bloggade igen.. I fredags var det ju som sagt kryssning med massa folk från klassen och 06. Hade verkligen huur kul som helst, gjorde slut på alla pengar, drack drinkar, festade natten lång och från tidiga morgonen i lördags. Jag och Jenny var bäst på fest, lurade Värmlands pojkar, lekte grupies och myyyycket mer : ) Detta måste göras om nästa år med hela vår klass! 

På lördagen när jag kom hem blev jag hämtad av Anneli och tur var väl det för jag skulle aldrig ha kunnat ta mig hem själv. Skulle tagit timmar och timmar. Sen följde jag med Johan till en jobbarkompis som skulle sluta och sen drog vi in till stan till något nyöppnat ställe. Ett perfekt avslut på en perfekt helg! 

Igår var däremot inte lika rolig. Bakis som få men ändå inte lika mycket som Johan som sov till kl 4! Resten av kvällen låg vi bara på soffan och mådde dåligt. Tog oss ner till Format och köpte allt för att göra de perfekta räkmackorna till middag.


Idag är jag tröttare än någonsin!


tila tequila.

Nu sitter jag och kollar på Tila Tequila på Mtv.se. Jag tycker iaf att det är rätt roligt. Inte massa töntiga dejter som i de andra dejt programen! Sex, hångel, shots är mycket roligare att titta på! : ) Trots att hon är världlens töntigaste. Ska kolla klart på det här ansnittet sen ska jag tagga till med partymusik och cider!

fredag!

Ojoj, nu var det länge sen jag skrev. Eller iaf för att vara jag! Kom nyss hem från lunch med Johan och några av hans arbetskamrater. Därför förstörders vår plan av att äta fort och sen åka iväg med bilen någonstans ; ) Hinner nog få en puss innan jag åker iväg på kryssningen iaf.

I onsdags hade vi Valborgs firande hemma hos pappa. Hur kul som helst var det, spenderade ett antal timmar till massa leknade. Veronica lärde oss massa nya lekar som var hur roliga som helst. Shappan visade även sin "zoomi zoomi" lek.

I går fick jag en spadag av Johan som det stod på kortet han fick. Långt bad, promenad, lunch, massge, "fria aktiviteter", fotbad och middag. Så borde verkligen alla bakis dagar vara! 

Sholahopp!