torsdag-fredag!

Idag var jag grym på jobbet, jag hann med min planering och imorrn är jag ledig! Så med sex städade och skinande bord på jobbet gick jag avslappnad och nöjd hem för en fyra dagars helg! Så underbart! När Johan inte är på jobbet är det dagis där. Peter sprang omkring och dansade små grodorna och spelade dragspel med tejprullar, sen spårade han och började dans riverdance.. Jag har stått och shejkat vid min plats och lyssnat på partey musik. Och resten slappar. Så är sanningen om mitt jobb! Det ryktas om firmafest!!!

Nu ska jag göra en ny skiva till på lördag, det ska heta "The return of studenten" Jag och Åsa ska nämnligen leka studenten på nytt eftersom det på lördag var exakt ett år sen. Vi ska ha våra fina klänningar och mössor samt sjunga lambo och skrika för hela gatan, jag  ska ju ändå flytta snart :)  

köpångest!

Jag gick upp i Annicas rum för att leta efter toblerone till mig och var hittar jag?! En digitalsystemkamera som hon lånat från skolan. Jag blev kär på en sekund och började fota massa så nu måste jag köpa en! Bestämde tidigare idag att jag skulle köpa en Ipod till mig själv i sommarpresent så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Har råd med båda med det känns lite mycket att köpa på en och samma gång.. Nu ska jag fota mer :)

What to do, what to do?

onsdag.

Idag förstörde Rolf min planering! Planen var att göra 100 st boxar för att sedan montera ihop resten. Jag hann dom 100 boxarna och jag skulle hunnit resten också, inklusive imorrn om han inte skulle skickat ut mig med lastbilen kl 2. Och till en massa nya ställen! Och vi vet alla hur det går när jag ska hitta nya ställen, jag tappar bort mig. Totalt! Har snurrat runt i Jakobsberg och Järfälla i över en timme, tillslut var jag tvungen att vända hem. Blev lite svårt eftersom jag inte hittade storavägen som skulle ta mig tillbaka! Ska förklara för Johan imorrn att det inte är mitt fel att jag inte hinner med min tidsplanering.

Kom nyss hem och märkte att vi inte har någon mat hemma, ska äta middag själv med Ankan. Den här kvällen blir bara bättre och bättre.. Sen ska jag hem till Johan och storstäda, inte heller det roligaste men det behövs! Blir ju lite förstört på fredag efter en dag med mys att komma hem till kaos..  

 Baaj!

tisdag.

Jag är trött och jag var för trött för att åka till Centrum! Är man trött när man kommer hem ska man lägga sig på soffan inte åka omkring en massa! Men ibland är man väl tvungen. Har införskaffat något fint till Johan. Det var såklart meningen att han skulle få den på fredag (ett års dag!) men jag missbedömde leveranstiden på ungefär 2 veckor... Ibland är man för sämst. Och min vission har försvunnit, tänk om det inte blir som jag tänkt! Då kommer jag börja gråta, får nog komma på en reservpresent.

Igår kväll lekte jag och Johan ihop flyttade och var och handlade massa viktigheter. Allt från mjölk och bröd till tvättmedel och dasspapper. Sen var det inte lika smidigt när kassan inte kunde läsa varken mitt eller Johans kort, så jag fick rejsa till Format och ta ut pengar meddans han väntade med all mat som blev varm.. Sen vann han över min hata fotboll vilja. Efter att han vid 5 olika tillfällen försökt fått med mig till deverse kompisar för att titta på fotboll så lyckades han igår. Jag skulle ju varken träna eller se på något viktigare på tv så jag kunde väl lika gärna göra honom sällskap. Han lovade efteråt att han aldrig igen skulle försöka få med mig för att kolla på fotboll :) Lycko mig! 

måndag.

Då var det måndag igen, en regnig måndag. Inte så farligt jobbigt på jobbet, har visserligen massa inne men har spenderat dagen med att förbereda massa saker. Johan har ju lugnat ner sig minst 10 kilo så jag kommer inte stressa ihjäl mig. Och på fredag är jag ledig så det blir kort vecka igen, tycker att det är det varje vecka nu för tiden. Fick ett nytt kylskåp till jobbet också, det gamla har varit trasigt i en vecka så det stinker ruttet i hela lunchrummet! 

Snart ska vi ha visning igen här hemma så jag måste utrymma huset. Ska ner till Centrum och kolla på fina och hemliga saker till Johan. Sen blir det till att storhandla, frysen hos Johan är tom! Det ekar!

- Pappa vad är det där för något?
- Det är någon slags föggel.
(en pappa och hans son stod och kollade på flamingosarna bredvid mig och Johan på Skansen)

söndag.

Idag är det sommar i Väsby! Och jag har i stort sätt sovit bort hela dagen, jag är sämst. Vaknade kl 10 och var vaken till 12, sen somnade vi igen och vaknade där efter halv 3! Sen som varje bakis söndag blev det en timme i badet. Kom hem till pappa där han och Kristina solar och badar, ska också hoppa i poolen snart!

Igår spenderade dagen inne i stan med Johan. Vi gick på Skansen och mös. Sen stod vi och kollade på utsikten precis på samma ställe där vi stod förra året då han tänkte säga att han älskade mig för första gången, men inte riktigt vågade. Det gör inget för jag kan tänka mig hur det skulle varit :) Sen fick jag äntligen lite shopping. Har väntat på det i över en månad. Två klänningar, vita och svarta leggings med spets, en bikini och prio 1: en mascara! Senare blev det tjejgrillning hemma hos Åsa med en massa viin. Begav oss senare till Sundbyberg där Lina och Alexis hade inflyttningsfest. Karaoke, dans och ännu mera vin. Sara var driver både dit och hem, hur skönt som helst!

Onödiga fakta som dom i Thiland ville ha:
I´m in pain! (dock inte som den 4 januari ; )
Jag har fått två mega myggbett
Idag betalade jag min telefonräkning på 530 kr!
Ja, det var det ända jag kom på just nu..

Nu ska jag bada!
 

luuuugn fredag!

Ikväll är nog första fredagen på evigheter då jag bara ska ligga hemma. Plan nummer ett var att gå ut men alla var helt döda så det blev inget. Plan nummer två när vi märkte att ingen orkade var att ha en tjejkväll i soffan med chips och läsk. Var ännu längre sen vi hade en sån! Men efter allt strul med Emmas och Veronicas flygbiljetter till Thailand så måste dom spendera kvällen på Arland. Stackarna! Men allt löste sig och jag är överlycklig för deras skull, tänk vad hemskt att behöva ställa in 6 månaders planering! Fyyyy faan! Så det blir nog ingen get together innan dom lämnar detta kalla trista land för jag kommer typ somna om 5 sekunder.

Imorrn blir det heldag inne i stan, Skansen framför allt! Sen om jag har tur orkar Johan gå på en liten shopping runda med mig för jag har ett shopping begär just nu!

torsdag.

Tror inte att jag kommer ihåg när jag var så här trött senast. Jag trodde att det var i måndags sen tisdags sen igår.. Men så kom ju idag.. Var ute och åt middag på Fridays med Toss, Emelie och Emily igår. Det var verkligen på tiden, men borde ha gjort det tidigare så man skulle hinna träffas någon mer gång. Nu åker ju Toss till San Fransisco i ett år! Jag och Emelie åkte till och med hem tidigare eftersom vi skulle upp tidigt, men det blev tydligen försent ändå.. Men, men nu har jag iaf bara soffan inbokad resten av kvällen.
 
Ibland är det otroligt jobbigt att laga middag själv! 

storstädning *2

Dagens storstädning nr 1 är klar. Poolstädning, dvs damsugning och skrapning av väggar. Det är redan 26 grader och jag skulle vilja hoppa i nu direkt! Nästa sommardag! Ska snart till mamma med Johan för storstädning nr 2, bära plank i en timme. Vi har plockat isär lillstugan på tomten för att forsla upp den till landet. Helst av allt skulle jag bara vilja få min middag och sen lägga mig i sängen och somna genast. Har varit helt snurrig i huvet hela dagen och kännt mig svimfärdig för jag varit så trött och sen börjar jag nästan gråta pga min praktikant. Så fort han öppnar munnen vill jag skrika! Jag har allvarliga sömnproblem och har knappt sovit någonting på tre nätter. Give me sömnpills!  

nu är det min tur också!

Nuuuuuuuu, äntligen efter flera månaders krångel så är resan äntligen bokad och betald! Igår var min och Johans plan att åka in till stan och betala våra rätt så billiga biljetter till Bangkok som vi hittat. 5 timmar innan vi ska åka in så ringer dom från resebyrån och säger att Thai airways har gått in i helgen och avbokat vår resa. Jag hade panik och gråtångest hela dagen. Tills kvällen då vi hittade en ny resa, 1000 kr dyrare men just då var vilken resa som helst under 8000 bra. Plus att vi åker såna tider så vi får två dagar till godo :) ÅÅÅÅ, vad jag är glad nu!
Planen är flyg till bangkok, där någon dag. Sen till Kanchanaburi, tigertempel och vattenfall i mängder. Sen sista veckan i Hua Hin! Sen till´baka till Bangkok för sista shopping!

Tänk att en sån jobbig dag kan sluta så bra!

ledig fredag.

Jag hatar att ha ont i huvet, verkligen jättehatar! Speciellt när det gör ont längst bak för då känns det som att det aldrig ska släppa. Just nu orkar jag inte göra någonting ikväll, men där emot vill jag. Pratade med Emma och hon sa att det är Rix festivalen ikväll. Jag har ju gått på det i 5 år irad så det går ju nästan inte att missa! Men jag ska ju till Jakobsberg, nu blev det jobbigt ska jag säga er! 

Mamma har tvättat min nyårsklänning och den blev som ny. Var enda vinfläck försvann, det är ju helt otroligt. Däremot blev tyget lite små noppigt så den går nog inte att ha kvar en eternity. Men jag har en plan tills imorrn!


Snart ska jag på lunch date med Johan :) 


torsdag.

Eftersom det är en fantastisk ledig torsdag idag så var vi på Fabben igår kväll och drack lite öl! Jag och Veronica unnade oss till och med en varsin Caipis, dom är ju kanongoda där! Sen blev det den vanliga hederliga 45an hem.
Denna morgon startade ju helt fantastiskt! Låg och kollade på tv i sängen tills vi pallade oss upp och sen ner i badet. Och matlös kan man ju inte vara så det blev kladdkaka och mjölk från igår :) Sen bar det av till Kista Centrum med Åsa och Anneli där det inhandlades massa hemliga saker till resten av vårat fantastiska Fab5 som ska firas på lördag. Nu ville jag dricka lite slivovitch med Emma men hon är i Danderyd så då måste jag ju hitta en ny drick kompis. Vem då? Lilla systeryster Annica ska på skiva ikväll, fusk! Imorrn är jag medbjuden till Jacobsberg på middag och party med Lotta, skulle ju vara jätteroligt men min plånbok är verkligen på NOLL! Eller nästan men nåste ju ha till kalasfirandet på lördag också! Får se, får se...

Maaaaat nästa!

tisdag.

Efter en underbar, jättelugn måndag på jobbet blev det inte en lika rolig tisdag. Igår gjorde jag bara lite småjobb hit och dit och hjälpte till där det behövdes. Hela förmiddagen idag till lunch hjälpte jag Jacob vilket jag gärna hade fortsatt med resten av dagen men Jock var ju ssssåååå snäll och åkte till Pahlens och hämtade saker till mig. Jag trodde verkligen att jag skulle slippa dom den här veckan speciellt eftersom jag bara jobbar 3 dagar. Men där är också min räddning, imorrn är det ju som fredag och det som precis var lördag! Emma ska på bio, det vill jag också göra!

Vart är min maaat?!

lureri!

Jag har en välberättigad fråga. Varför hatar alla resebolag i världen mig?! Det kan ju fan inte vara meningen att jag ska stanna hemma i sommar, det funkar inte. Varför skriver dom ett pris på hemsidan och sen när man ringer och frågan över priset 2500 kr, det funkar inte så. Jag ska stämma alla för lureri!

söndag.

Idag är det en värdelös söndag. Inte för att det hänt något speciellt utan bara för att den är så fruktansvärt trist här hemma! Verkligen jättetrist! Ska väl se på Oc som visserligen har tappat totalt. Sen blir det mer slö till middagen och sen inget mer eftersom det inte är någe skoj på tv ikväll..

Igår var vi i Rotebro och firade Lotta som fyllde 20. Fantastiskt roligt var det, vinet och ölen tog aldrig slut det bara fortsatte komma in :) Vår present gjorde succé och jag blev lite orolig över hur mycket Johan gillade att leka med den. Hon fick en uppblåsbar kille med löstagbar dildo (inte mitt förslag för 5 öre!) Jag och Moggis var dock lite ledsna för att vi missade schlagern men vi hattade en radiokanal som sände live från Finland. Vi dasade för fullt till The Ark men det hjälpte ju tydligen inte. Jag och Annica satt och panikade i telefon över hur alla andra länder är puckade i arsHlet och inte kan någonting om musik. Sen blev det tjejparty och fyllemat i köket vid 11, lite tidigt men mat är ju alltid lika gott! Sen skulle dom andra hem till Jocke och sen ut så vi tog tåget till Väsby där jag träffade Adde. Var lite skoj. Var hos Jocke i 10 minuter sen gick det inte bra så vi åkte hem och sov.  

Nu ska jag om möjligt slöa ännu med vid tvn..

vuxenpoäng.

Jag gjorde vuxenpoängs testet som  lilla Emma skrev om.. Och om det verkligen stämmer så skulle jag vara jätte gammal! Dom skrev att jag skulle sälja bilen kasta krukväxterna och beställa en resa till Kos. Jag kryssade på dom frågorna i att jag inte har en bil att jag bara har döda eller plastblommor och att jag ville på en partyresa.. Det värsta av alla var ju att dom skrev att jag ska börja dricka öl, jag tycker att jag är ganska bra på att hälla i mig ett antal redan.. Men kanske inte då.. Får anstränga mig ikväll då :)

ny granne!

Som jag sa förrut är det bestämt att mamma och Sten ska flytta till Hammarbysjöstad.. Annica kommer nog vara där ganska ofta men inte jag.. Och nu för 10 minuter sen kom jag på det! När jag väl är där kommer jag ha en kanon granne! Shappan och jag kommer att bo jättenära varandra, det är ju askul! Typ Format till Bollsta! Vi ska låna socker av varandra :)

fredag!

Eftersom jag jobbade över till kva över sju igår förtjänade jag att sluta kl 12 idag :) Hade inte tänkt göra det men det fanns helt enkelt inget mer att göra. Alla Pahléns produkter är klart och ivägskickade vilket betyder att det kommer bli jätteslappt på måndag om inte Jacob får massa nya saker idag. Fick lite panik på mina två hjälpredor idag, eller en av dom. Jag fick bita mig i tungar närmare 30 gånger för att inte snäsa något elakt till honom. Då bestämde jag mig för att det var dags att ringa Emma för att prata ut, efter kändes det bättre! Tur det. Sen gick den ena hem eftersom han jobba länge med mig igår, den jobbiga skickade jag upp till lagret för att fixa där.

Blev rallyvägen hem men den var helt enkelt inte lika rolig utan fredagsflum sällskap. Blev inte ens roligt i berg och dalbane guppen :( Lite misslyckat. Kom hem och det stank rent ut sagt skit! När jag öppnade mikron för att fixa lunch märkte jag varför. Pappa hade värmt kycklingen för länge igår då han antagligen skulle fixa kyckling och curry. Så det blev att spruta förmycket parfym i köket så det stank av det ist, nu står dörren vidöppen..

onsdag.

Av någon dum anledning gick jag och Veronica från superhurtiga och tränade fyra gånger i veckan till inte så hurtiga och tränar nu en gång i veckan.. Idag var den hurtiga dagen, stationspass 90 minuter! Det känns iaf väldigt hurtugt. Imorrn blir det inge för jag måste jobba över men hoppningsvis på fredag! Och då ska vi ut! Anneli får bestämma vart för hon är nykommen hem från Frankrike :) Jag och Veronica tycker att vi borde hitta en mega karaokebar i stan där man sitter vid borden och sjunger. Vi måste ju ha mega tjejkväll eftersom jag inte kan vara med och med det missar schlagern på lördag!!

Jag ska flytta till Hammarbysjöstad. Ska jag som bott i villa hela mitt liv bo på alla i en lägenhet, det blir ju helskumt. Och vart ska alla mina saker få plats?! Men, men det blir nog bra. Kommer nog inte vara där så mycket eftersom jag har mitt första och tredje hem här plus att jag fortfarande jobbar i Vallentuna.. Men asbra om man är inne i stan på helgerna, ingen nattbuss!!!

måndag.

Ibland tycker jag att det bara är jobbigt att blogga, som nu. Och då förstår jag inte riktigt varför jag gör det, det känns typ som ett måste. Idag gick det jättefort på jobbet, antagligen för att jag var ute och körde större delen av eftermiddagen. Var hur kul som helst för det var jättelänge sen jag körde. Dessvärre blir det ju stressigare imorrn då..

Om jag har tur hittade jag precis ett kanon erbjudande på flygresor till Malaysia. 6000 kr till Penang som ligger precis intill Lankawi, hoppas att dom svarar snart och säger att det är så billigt som jag tror! Det skulle ju vara lycka gånger 1000! Den 1 juni ska jag äta Gallerian brownies :)

Jag får inte tag på Veronica så det verkar inte bli något träning ikväll, är ju sjukligt trist att träna själv!

pepparkaka ++

Jag hade rätt, pappa var brunare än en pepparkaka! Det är äckligt att tilla på honom, jättefin hawaiiskjorta hade han också! Det är så fruktansvärt orättvist, jag vill också göra allt som dom gjorde. Tittade på resor idag så det börjar dock se ljusre ut för min och Johans resa fast dom på hans jobb ger han lite semester. Nu sitter jag och dricker kvarglömt som därmed blir mitt :) Och snart kommer min vinkompis så ska vi dela på en flarra innan vi ska gå och grilla. Jag vill ha maaat!

lördag.

Idag är det en ny vacker dag om man jämför med igår. Jag och Johan somnade kl 23 igår, han såg inte ens klart på filmen. Så vi vaknade kl 9 imorrse och hör och häpna vi var pigga! Ganska bra eftersom Johan skulle hem tidigt för han har match idag. Jag sa till honom att inte skrika på barnen för mycket. Nu sitter jag och äter min kanongoda Gyrosgryta som jag kommit på helt själv! Sen ska jag till Arlanda men tyvärr så är det inte jag som ska någonstans, ska hämta pappa. Han har vart på Hawaii två veckor och kommer antagligen vara brunare än en pepparkaka!

Sommargrillning hos Åsa ikväll! 

VG juu!

Jag hittade ett gamalt engelskaprov från C kursen som jag fick VG+ på, då blev jag sur eftersom jag trodde att jag bara fick G i slutbetyg. Så jag tog fram mina betyg och såg att jag fått VG i alla engelska kurser! Det trodde jag inte. Då blev jag lite gladare så nu ska jag försöka städa..

skit jobb :(

Jag vet inte hur jag ska börja. Kanske lite mjukt att jag blev beordrad övertid en fredag! Var ledig måndag och tisdag och på dom resterande dagarna tror min chef att jag ska hinna med 400 elvärmare. Eller han vet att det inte går men han lovade Pahlens att dom skulle få dom. Han tyckte att han var snäll och gick med på en delleverans på 200 st, som man gör på en vecka om man är två, minst! Sen kom all skit om att det är mitt ansvar att se till att bli klar med leveransen, att vi har gått back den här veckan. Jag sa att han inte kan räkna med att praktikanterna jobbar lika bra så han kan egentligen inte räkna det som att tre personer har jobbat.. "Camilla, du kan inte bara skylla på att dom är slöa, du ska se till att det funkar. Sätt dom på att skala kablar" Vilket dom gjorde nyss och det tog över en och en halv dag! Sen han han mage till att fråga mig om jag tycker att jag har arbetat effektivt och hur det kan gå så dåligt. Jag har ett svar: Låt inte en nyanställt på 3 veckor få ansvaret om 3 jobb, vad vet jag om hur en produktion ska fungera?! Sen kom Jacob som redan var argare än någonsin på Johan och frågade vad han sa till mig. Då i stort sätt skrek jag att jag inte orkade med längre och började gråta. Tror att det är andra gången som jag gjort det på jobbet pga något han sagt. Sen satt jag i tre timmar och höll mig för att inte fortsätta. Om jag någonsin sagt eller skrivit något bra om min chef så tar jag tallbaka vart enda ord! 

Åkte hem, svängde förbi Format och köpte massa choklad. Så nu har jag kollat på film ätit mig tjock på godis och ost. Tog en tuppis när jag ändå höll på. Nu ska jag hinna städa lite innan jag ska se på reprisen av Ugly Betty. 

semester?

Just nu skulle jag mest av allt kasta mig på golvet och skrika tills allt går som jag vill. Inte eftersom att jag är sur, ledsen eller något sånt utan bara för att dom på Johans jobb är puckoarslen! Han har inte så lång semester som han trodde, eller så lång betald semester.. Så nu känns det som att alla mina sommarplaner försvann upp i rymden för att aldrig bli sanna. Allt som jag har planerat, allt jag vill göra, inget kommer ju bli som det. Och om det är någon sommar som jag kan göra allt så är det ju den här. Sen pluggar jag så då är det ju inte direkt så man kan spara en massa tusen varje månad.

Min hjärna ska från och med nu gå på lågvarv! Jag ska aldrig mer planera något i hela mitt liv för det blir ändå aldrig som jag tänkt. Eller så går det inte alls.. Överaskningar ska jag inte heller syssla med. 

mills är kalasduktig!

Igår kväll var jag kalasduktig! Jag sket i alla mina vanliga tisdags program för att deklarera och skriva ansökan till Västerås. Deklarationen var det något konstigt med så jag kunde inte göra det på internet så jag skulle åka till Spånga med den idag efter jobbet. Men det visade sig att Jacob också skulle dit så han tog med min också :) Ansökan blev nog ganska bra men har valt att inte läsa igenom den idag.. Jag har hela tiden trott att jag ska skriva om mig själv men så var det ju inte. Typ varför jag ville gå där och vad jag hade för förväntninger. Så medans Johan och Moggis kollade på fotboll skrev jag den. Idag postade jag alltsammans, jag vill verkligen komma in där! 

Jag och Johan kom precis hem från en storhandling på Lidl, skulle egentligen bara dit och köpa lite kött till ikväll men det blev lite med än så. Dom hade till och med allt som jag senare tänkt åka till Format för att köpa. Jag ska göra mitt bästa för att försöka se på Desperate Housewives från igår till middagen men jag tror inte jag kommer lyckas. Får nöja mig med Gray's Anotomy senare ikväll. 

Bajbaj segelhaj!