måndag.

Oj, nu känner jag att mitt huvud håller på att säcka ihop. Eller nej, det typ snurrar! Konstant öl drickande sen i fredags... Väntar på att Iffi ska logga in på msn så jag kan säga att jag nog inte behöver 5 smirnoff till ikväll. Vi ska iaf till henne och se på CSI, ska bli galet kul!

Igår hade vi ett SPB-party i Johans lilla lägenhet. Var så grymt kul, tyckte dock inte 89 tjejerna som kom på besök. Dom gick typ direkt. En av dom gick på SFG, hon var trevlig! Vi rökte vattenpipa, spelade Twister och kropp mot kropp med Eriks special regler! "Hand innanför kalsong" "Hand innanför bh" "Finger i mun" Sen var det lite basic :D Man skulle kunna säga att vi uppfyllde alla krav för att bli kallade för insestgänget! Sen skulle vi på efterfest hos mig när Johan ville bli av med oss. Men alla bangade så det blev bara jag och Veronica. Och när en sur Britt-Marie ringde och hämtade Veronica åt jag köttbullar och försökte räkna matte. Gick inte jätte bra!

Baj

fest igen.

Nu har jag varit ute och kört jätte mycket! In till stan och tillbaka för att hämta Annica från dansen. Känns inte som söndag idag, kanske för vi har LOV! Jaha, då blir det fest ikväll också då. Tredje kvällen irad :S Jag och Emma hade ju planerat galnaste pyamaspartyt och fixat massa tuggumipop. Vi får väl ha det någon annan gång då..  

drömmar.

Drömmar är helt störda ibland! Emma drömde att jag fick barn och jag var glad, helt stört. Hj var tydligen pappan.. Men som sagt, man kan ju inte rå för vad man drömmer. Jag drömde bland annat att Hj och Burk var här och spelade kort, ni fuskade så galet mycket! Sen bodde jag i skolan, det var dom nya lokalerna fast med det gamla atrium, mys! Emli var där, han bakade bullar till mig och hade en rosa dunjacka med blommor på. Du var galet söt!  

söndag.

Oj, vad jag skulle skriva om många saker idag :P Kommer inte riktigt ihåg allt jag tänkte på men det verkar ha varit mycket.. Igår kväll var iaf Emma här på en mycket eridär revolution! Erik och Annica var också med, Erik kom med vin i en syltburk eller om det var en gurkburk.. Vi såg lite halvt på Konungens Återkomst, systrarna B-qvist grät en skvätt på dom sorgliga "Frodo och Sam scenerna"  Jag tänkte koka popcorn! Jag letade reda på popcornkastrullen och började hälla vatten i den. Efter ett tag slutade jag och sa till Emma "Var gör jag egentligen?" Emma förstod inte heller vad jag höll på med. Det värsta är... att det var micropopcorn! Sen satte jag på videon när vi skulle se på dvd! Det var som sagt inte riktigt min kväll.. Men vi hade ju lekt hos Anneli hela dagen och kvällen innan så det kanske var därför jag var lite lost i huvet. Lost presenteras av Hitta.se. Haha, bara så ni vet! Kul var det iaf!

I fredags var jag, tjonk och emma hos anneli och lekte. Man skulle kunna säga att vi hade en liten Fab 4fest.. Vi dansade och sjöng en väldans massa. "SÅNT E LIVET!!!" Sen helt plötsligt på 10 minuter gick det illa för mig och tjonk, mycket underligt! Satt och spekulerade länge på vad felet var. Jag föreslog att Veronicas läsk var gammal, men hon trodde inte att det var därför. Hon föreslog att det var spritens fel, så kan det ju också vara.. Men fallet är inte löst än, måste göra en analys.. Sov där, på soffan! Så får man inte göra hos Anneli, men jag gjorde det ändå : P Vi vaknade och jag och Tjonk var galet pigga och ville fortsätta festen. Men klockan var bara 10 så var tvugna att vänta 2 timmar! Hårt liv! Anneli var trött och tog en nap meddans vi satt i köket och räknade ner tills klockan slog exakt 12. Då tog vi en caipis. Var där på dan meddans dom andra två gjorde sig iodning för att åka in till stan. Sen gick jag hem och gjorde det som jag skrev först i det här fina inlägget!


Babajj!  


kom ihåg!

Okej.. Jag har så mycket saker som jag vill skriva och säga nu! Saken är den att jag kommer skriva så fulmmigt så ingen kommer förstå någonting! Så... Imorrn ska jag skiva om:


  • Svar på emmas inlägg
  • dig *orka*
  • grafisk
  • lovet
  • tarantino
  • drinkar
  • konunges återkomst!
  • hur jag lyckas
  • 18 den 10/11

pling?

Where is the pling?!

idiotförklarad!

Nyss bev jag idiotförklarad av min datalärare Joachm!  Vi har Mac datorer i skolan  och på man kan man inte få  virus, vilket jag också vet..  Jag satt och höll på i Illustrator så kom en "Warning, you may be infected....." ruta upp. Jag tror att jag fått virus och att jag typ är den första i världen som fått det på en mac dator! Hämtar Joachim som säger "Det är bara reklam, man kan inte få virus på Mac"

fredag.

Idag försov jag mig igen! Till halv, ska gå 45! Har kommit på att jag hinner om jag går upp 25 minuter innan jag ska gå men inte 15 minuter! Jag hann inte byta byxor eller fixa mina mackor som jag skulle äta i skolan. Så nu dricker jag min Multivitamin Juice, galet gott! Slutar tidigt idag 11.45. Då ska vi grafiker till Taco Bar och äta eftersom det är vår sista lektion på 6 veckor *snyft* Sen när jag kommer hem ska jag köra bil och ikväll är det fest! Som vi alltid har enlligt Jamie =) Du skulle bara veta!

no nycklar!

Igår glömde jag mina hemma! Var tvungen att springa till bussen och mamma var vaken så jag behövde ju inte låsa.. När jag kom hem efter att ha varit på Stinsen med Emma så kunde jag ju då ite komma in. Skulle på körlektion 15.30 (som för övrgt gick bra) och mina körkuponger var inlåsta! Gick till Emma och var där tills bussen gick. Såg på Oprah och åt kladdkaka, det som vi är bäst på! Efter körlektionen ville Veronica åka till Lidl och köpa öl så det gjorde vi, till ikväll inte igår! Sen åkte vi på Väsby road trip till Centrum och Rusta. Ingen var hemma än så jag åt middag hos henne och så drömde vi oss bort till stranden och lägenheten och flummet.. Åt en Veronica special: korv och makaroner :D Sen gjorde vi massa party skivor till ikväll. Vi är bäst på såna skivor. Tecno, Pop, Rock, Dansband, Barnmusik och för att inte glömma 60-tal! Gick hem kl 9 för att vara trevlig mot Sten, vilket jag också var! Vågade dock inte fråga, det var ju läskigt :P

take 'em off!

Har lyssnat på galnaste låten! Craig David - Take 'em off

I'm not usually the type to speak my mind
Might be rude of me, but your so damn fine
What ya do to me
Got me feeling kinda crazy (Baby lets just do it right now)

Would it bother you if we go to my room
Theres a couple things that I gots to show you
Cuz I'm not tryna rush you but there's one thing wrong
Right now you got too many clothes on

[CHORUS]
Girl them jeans that you're wearing (Just Take Em Off)
And that shirt that you came in (Just Take It Off)
Don't be mad if I'm starin (Just Take It Off Baby)
(Take Em Off)
Tear those sheets off the bed
Cuz we're bout to go ahead (And Take Em Off)
Girl them heals look so right so just leave em on
Ain't no clothes allowed here
So baby girl just Take Em Off

Baby just wait a minute
Let's just slow this down
We can relax babe
And you can let your hair down (hair down)
You ain't gotta worry
Cuz I aint tryna hurry (Oh No)
Ima take some time and get this right baby

Lemme unplug the phone
So we can be all alone
Lemme turn down the lights
Cuz baby tonite it's on
Ima put on some music
All of our favorite songs
Baby cmon lets do this
And lets get it on

[CHORUS]

Girl I will do anything it takes to make it special
Maybe I can taste your love and I know (You Like Me To)
Cuz I never had a girl before I could trust like you
And i never had a love before whos down to get undressed like
you
(Girl It's So Hard)
And I can't resist the way your sty pinches over your hips
(I Can't Stop)
Can't control myself, lay my hand over on your (Shh)
(Girl)
You almost bare now
That's your last pair now
So go and Take Em Off baby (Take Em Off Baby!)


msn!

Damp msn fungerar inte, då blir jag sur och arg! Men jag har iaf eftermiddagsparty!

"Parking lot why not
it's so cool when you're ontop"

onsdag.

Då var man hemma då. Var en mycket udda morgon. Gick upp och gjorde mig iordning som vanligt, sprang till bussen som går 7.57. Kom dit vad jag trodde 7.53 och funderade på arför bussen aldrig kom. Emma ringer och frågat vart jag är. Jag säger att bussen inte kommit fast jag var 5 minuter tidig "Har du väntat i en timme" frågar hon.. Då visar det sig att klockan är 9 inte 8. Och att jag gick upp 8.20 inte 7.20.. Jag måste varit helt död som inte reagerade på att klockan var så mycket.. Har inte gjort så mycket i skolan idag heller, år kebab till lunch. Sen på eftermiddagen har vi haft invigning, såg på film, lyssnade på musik, gjorde en egen mugg/skål och åt massa popcorn! Trevlig, trevligt var det!

loveletter.

Jag är beroende! Av min blogg! Så fort jag kommer på en liten tanke så känns det dom att jag jag måste skriva en hel uppsats om det! Det känns typ tomt, vilket är mycket skumt! Kände så igår också.. Borde inte känna så eftersom du inte varit här.. Lyssnar iaf på min nya låt!

"Rain outside my window pouring down
what now, you’re gone, my fault, I’m sorry
feeling like a fool cos I let you down
now it’s too late to turn it around"

Det om regnet är ju iaf sant.. Men kan inte komma på något som är mitt fel och jag hoppas att jag inte gjort någon besviken.. Kan inte komma på någon iaf.. Gick nyss och hämtade posten så låg där ett kuvert med ett hjärt format klistermärke på. Vände på det och hoppades att det var ett kärleksbrev till mig, men nej! På kuvertet står det "Fias kompis biljett" Vilket betyder att det inte var ett kärleksbrev och inte ett brev till mig över huvud taget! Jag vill ha ett anonymt loveletter och efter typ 10 dagar vill jag veta vem det är ifrån. Är det för mycket begärt?!

en vanlig skoldag.

Idag har jag och Emma planerat ett pyamasparty som hela SPB gänget ska ha på fredag i Johans lägenhet! Eller han skulle kanske bort på fredag och jag och Tjonk tänkte planera fest till fredag om ett hus finns ledigt.. Vi har gjort en jättefin packlista till och med! Om inte på fredag ska vi iaf ha det nästa vecka för vi har lov! Känns som vi precis hade det eftersom vi har lediga i 4 dar och så är det inte speciellt ansträngande i skolan.. Idag har vi suttit och diskuterat kärlek och kom fram till det som alla gör. "Kärlek är skit, men ändå inte" Lyssnat på Babado Novo har vi också gjort, Mills var Dj. Men om ingen klagar så är det väl bara att spela på.. Eller? Tog 25 minuters rast och knatade ner till Sollentuna Centrum. Vi införskaffade en hårklämma, toffsar, massa choklad, och mills köpte te! Dessvärre fick vi inget gjort i skolan för vi hade noll insperation och min idé var för krånglig att göra : (  Ettorna och 3c invarderade vårat klassrum IGEN!! Det är faktiskt vi som har lektion i datasalen och vi 7 behöver kanske alla 20 datorer för oss själva! Visserligen var vi bara 4 där idag.. Men ändå, ni stör!! Speciellt ettorna! Jälva myrinvation! Träffade en Anneligjorde vi på Rotebro iaf..

tisdag.

Skit väder är det ute! Kallt och regnigt och jag har ingen höstjacka, bara min väst! Och min gamla vinterjacka är ful så den vill jag inte ha! Så idag blev jag piss blöt och kall i min stora, håliga, 3/4 ärmade tröja.. Men jag var ju inte ful iaf! Fast på morgaonen hade jag mammas flece under västen så då var man ju ful förstås :P Nu åskar det också, knakar i huset, tänk om det blåser bort! Alla tåg är typ 30 minuter försenade, hoppas att jag kommer in till dansen! Annars kan Veronica kanske skjutsa in mig, för hon tog körkort idag, du är så duktig!! GRATTIS!!! Jag har ju till 10 december på mig, sen ska jag också ut och köra på vägarna utan den där gröna skylten bak!

promenad på the poopath!

Igår var jag och Emma på äventyr! Vi skulle gå runt Norrviken och fota en massa fina höstkort. Vi skulle gå in på den där mysiga men geggiga illa stigen. Då har dom gjort en jävla väg där, fett omysigt! Då blev Mills lite ledsen! Vi gick till min brygga och fottade en massa på vägen. På den brygga där jag låg och sov i 45 minuter i slutet av sommaren. Längtar tills nästa sommar då jag kan steka där igen, nu är det för kallt! Efter bryggan slutade iaf stigen och vi kom ut på en 4 meters bred grusväg. Vi följde den en väldans lång bit. Mills räknade ut att vi skulle komma ut på vägen mot Täby, viket vi också gjorde efter ett tag. Emma den muppen trodde att vi var på väg mot Obs. Hur gick  det med orgenteringen i 9:an egentligen? : P För att komma till vägen var vi först tvugna att klättra upp för en gräsig, hal och brant backe. Vi är galna skogsmullar! På Täbyvägen gick vi i typ 40 minuter tills vi tillslut kom  fram till vägen  som  leder till Bollstanäs skolan. Där skilldes våga vägar åt, gick hem genomfrusen. Kände inget i rumpan och fingrarna.. Drack varm choklad och  pluggade matte. Riktigt bra gick det!  Bilder från äventyret finns snart på http://mills.bilddagboken.se

lirrirrixa.

Lirirrixa
Tibaleia
Badala, badala, badala
Rucutum, tan tan, tan (bis)


Agita, ê, hei (bis)
Ouça o tun, tun, tun
Que vem do coração
Badala, badala, badala
Rucutum, tan, tan, tan
 
Översättning tack!!


måndag.

I never felt so used, I wont go back to you. So leave me alone.
I wasn't good enough, it was never about us. So leave me alone. Alone. Come on!

I've had enough of your kiss.
The touch of your hand, I won't miss.
I've been wrapped up in all your crazy ways.
I'm caught up in your web of lies.
Gonna cut myself loose and say goodbye.

Bye. Bye. I don't want you. I don't need you. I don't want you.


Man skulle kunna tro att det är en ledsen depplåt, men där har ni allt fel för det är en  galen partylåt! Depp håller vi inte på med! Jag försöker vara glad för att engelska provet är gjort fast det inte gick speciellt bta. Om man har tur kanske man får ett VG iaf, men ska inte vara allt för säker på det. Jävla utdrag ur böcker! Hur ska jag komma ihåg vilken bok det är och vem som skrivit den?! Blä, men Katarina är alltid lika positiv och glad så hon smittar av sig på mig! Sitter och dricker mitt mega goda te och äter choklad. Funderar på att gå ut och fota denna kalla men fina höstdag.. Mina och Emmas fina kort från i fredags är borta!! *megaböl*!!




jag ljuger.

Gud vad jag skriver idag, men ni väljer ju själva att läsa mitt pladder. Gud vad dom skrattar där uppe jag blir typ ledsen, mobbad i mitt eget hem! Jag tror att jag skriver så mycket för att jag ljuger! Eller inte ljuger men jag skriver inte det jag egentligen känner och vill skrika ut, och då blir jag typ sur :P Så om jag skriver många gånger så kanske jag får ut små saker hela tiden.. Eller jag vet inte. Jag skriver så jag fattar men ingen annan. "jag skriver så ingen fattar med mening! för jag vill inte klaga och jag vill inte låta som en nerdeppad människa som bara är ledsen och inte kan släppa någonting någongång!" som jag precis sa till Emma. Jag vet att alla tycker att jag ska släppa det och när jag inte kan det vill jag inte erkänna det för jag känner mig så dålig! Så, därför skriver jag inte vad jag egentligen känner...

rapunzel.

Jag känner mig som Rapunzel inlåst i sitt torn, enda skillnaden att jag sitter i mitt rum längst ner.. Så jag behöver ju inte spara flera meters långt hår för att du ska kunna komma in. Det är bara att klättra in genom mammas nyinsatta fönster. Om min data låser sig en gång till så behöver du inte änns öppna fönstret för då kommer det vara ett stort hål där du kan hoppa in! Så praktiskt! Direkt efter middagen varjag tvungen att gå ner igen, så galet segt att sitta här hela dagen. Orkar inte plugga glosor längre! "All I wanna do is make love to you" "I'll make love to you like you want me to"  Älskar dom låtarna, lyssnade på dom i bilen dåå.. vi först lyssnade... men när vi lämpat... så.. Gud va kul det var! Men jag är ju så jälva lättroad så ingen annan tycker väl att det var något speciellt med det. Jag blev dock inte så road för det igår, blev mest irriterad över det på dagen.. Sen, visst var det kul att du ringde så man vet att du lever, men det var kanske vid fel tillfälle.. Kul att jag omedvetet gjorde Veronica glad iaf, tänk om ni inte skulle varit hemma, om ni skulle gått ut med Hanna igår :-O : P     Ja, gud ja! 

PS.Jag älskar min blogg!

inlåst.

I’m sorry for the tears I’ve made you cry
I guess this time it really is goodbye
You made it clear when you said
I just don’t love you no more


Mills nya absoluta favorit låt, den är bara för bäst! Har varit ute och kört, galet skoj, och jag är fett duktig också ; ) Men sen när vi kom hem var jag tvungen att gå ner till mitt rum igen, har varit inlåst här sen 2, halv tre någongång.. Mamma, Sten och Annica håller på med någon hemlighet som jag inte får reda på. Sa att det är för tidigt att ha såna "öppna" hemligheter, det är ju trots allt 2 och en halv vecka kvar! Sen glömde jag till råga på allt min telefon i bilen, i en hel kvart! Ni förstår väl att jag under den tiden bombats med sms och missade samtal! Folk ringer ju hela tiden och vill prata med mig.. Eller inte, inte ett endaste litet sms hade man fått. Ska det vara för mycket begärt? Och nu galoperar min radio men telefonen har bestämt sig för att hålla käft! ÅÅÅ, gud i himlen! Nu spelar dom Brakeaway på Love 103.9. Älskar den låten och den kanalen! Fast dom har tagit bort det där roliga skriket efter första refrängen.. Nu får jag tydligen komma upp och äta middag iaf, måste väl gå ner hit sen igen så. TTYL!  

spring inte!

Efter en mycket glad morgon så ramlade jag nyss ner i en svacka som jag hittade! Inte för att jag letade men jag gick framåt minut för minut och sen när det gick så bra så började jag springa. Skulle jag inte ha gjort! Någongång vid 12.46 så ramlade jag ner i gropen som var mitt i vägen för mitt springande. Jag kanske gjorde något man inte fick göra (hmm) ska kanske kolla med min mentor.. Men det känns som att det skulle vara okej. Så mitt tips är: Spring inte! Smyg framåt så går det bättre. Då hinner du tänka innan du gör saker och kommer fram till att det kanske inte är någon sån bra idé.. Och om du då inte gör den där saken som du sen kommer ångra så kan ditt humör hålla sig uppe! Bra va!

Dessvärre så sprang jag...

söndag.

Igår blev en mycket trevlig kväll. Blev bara jag, Tjonk och Anneli men det är inte fy skam det inte. Jag och Tjonk tog oss en varsin öl meddans vi väntade på Anneli som också fick en när hon kom. Jag orkade inte sitta still och se på film så vi sattt i köket hela kvällen och hade skoj. Sten sa att vi fick blande drinkar om vi ville så varför inte, om vi får så är det väl oartigt att tacka nej.. Så länge som vi inte hällde i vatten i flaskorna efteråt.. Veronica satt och dividerade ett tag om hon kunde ta en drink eftersom hon skulle köra idag, när Anneli väl erkände att hon var på så gav Veronica också med sig. Det är det som gills! Så nu kunde ingen backa ut! En drink blev två, två drinkar blev tre.. Som det brukar bli. Mamma kom upp och sjöng waterloo för oss, otroligt vackert var det! Hon svarade i min telefon och skrek att hon inte visste hur hon skulle göra. Hon fattade inte att hon svarade när hon öppnade den.. Mupp. Sen pratade jag med någon mycket full Norrläning och en ännu fullare Hj. Dom tyckte att vi skulle komma ner till magget för dom skulle dit, men Mills har ju då inte fyllt 18 än :( Om 2 och en halv vecka!! Längtar läskigt mycket! När mamma väl kommit i säng satt jag, Veronica och Anneli uppe med Sten. Vi läste dassboken och planerade en roadtrip till det där stället på S där dom älskar dansband!

"Läser du tidningen? Var inte så seriös!"  Sa jag till Anneli när hon läste serierna

" - Vad är en killes värsta mardröm?
- Liten!
- Kul att Liten säger liten"

"Ollonvägen ligger det vid lårvägen eller"  Sten hittar inte så bra i Väsby..

mobilskit.

Jag absolute hatar min telefon! Den är helt cp! Först så får jag ju typ 2/3 eller 4, 5, 6 versioner av samma sms, om jag tar bort ett så försvinner alla. Om jag för över dom till telefonen blir det ett sms av allt. Men sen kan jag inte föra över dom till simkortet igen.. Ibland när jag får ett nytt sms och går in i inkorgen så hoppar det älsta sms:et upp överst så jag tror att jag fått sms av den personen, galet segt! Men idag hände det stördaste av allt! (nu blie jag lite glad!) Iaf, telefonen.. Fick ett sms av Veronica inatt, vilket avslutades med : "Jag fick en vission..."  Imorrse frågade jag vad hon menade med det men hon sa att hon inte skrivit det. Trodde att hon var så full att hon glömt det :D Men sen visade det sig att sista meningen från Emmas sms jag fått tidigare som som avslutades "Jag fick en vission..." hade hoppat över till fel sms! Hata min telefon, ska ta mina sista pengar och köpa en ny!!!

lördag.

Idag har Mutti köpt Craig Davids nya skiva. Galet med mys så borde egentligen inte lyssna på den. Men det kommer väl någon glad låt snart, eller det borde det väl göra.. "I just don't love you no more!" Sitter och pluggar engelska glosor och dricker en aquatini som mills fick, mums är den! Har kört runt en massa idag, Format, Obs, hem, Euro Stop.. Jag och Annica flummade på Ica, jag red på hennes rygg och höll på att mosa henne totalt :D Sen shoppade jag ett par gubbyxor och två tröjor. Fick en 10 minuters megadepp period när mamma segade på Ica, men när jag satte mig i bilen igen, blev det bra. Konstigt det där med mitt humör. Emma tror att jag är manodepressiv.. :P Men jag har som sagt bara mig själv att skylla ang mitt humör, det är ju mitt fel att jag gör dom där små sakerna för att "kolla läget" (Nu kom en gladare låt men den var inte alls lika bra) (Titta där är du) Ikväll ska det ses på film med tjejorna! Tur att jag har deppchips och choklad kvar!

fredag.

Skynda er tillbaka så vi kan äta fransk chokladtårta med mjölk! Näst sista fikan idag, förtjänar vi efter allt små pet!  Har haft vårt fredagsflumm, det kommer lite här och där, men nu börjar det sega ihop för musiken är slut :( Måste hitta Jocke och skaffa en Usb sladd..  Vi borde skriva en ordbok med allt flumm vi säger!

tänk.

Tänk om man skulle vet exakt hur man känner. Känner så olika hela tiden så jag blir galen. Ibland är du här hela tiden och kan inte försvinna, ibland är du som bortblåst. Hur fan känner man då? Om man ska säga det med ett ord eller två, hur ska man samanfatta en sånt humör och så många olika känslor?

torsdag.

Har varit gla hela dagen fast jag typ pluggat ihäl mig! Grafisk hela förmiddagen, jobbade tom hela tiden! Massa matte och sen bar det av till ellströms. Mitt nya stammis ställe.. Kom hem, drack mitt mega goda te och fick sen min dagliga dos av bilkörning. Pratade en halv timma med Stefan, det var trevligt. Mobbade han för midsommar :D Han skrattade åt mig när jag sa att jag skulle glömma för gått, trodde att jag inte skulle lyckas med det. Men du ska allt få se hur bra det kommer gå. Är någonstans mitt i mellan, det skiftar lite. Ibland känns det jätte bra och att jag glömmer men ibland känns det bara som att jag försöker intala mig själv det för att inte deppa ihop. 
Nu utan anledning så börjar humöret gå neråt, känner mig seg och lite under noll.. Dock inte - 58.95 som det kan va ibland. Lyssnade på No more sad songs och jag fick inte det där glada känslan att det är så sant! Slog över till Accidentally in Love (min andra, alltid bli glad låt) hjälpte inte heller! Beror nog på de 85 glosor jag ska ha lärt mig till på måndag.. Dom vill inte fastna!

Babaj

kväll.

Hmm, tänkte skriva om något jobbigt, men tog bort det. Att jag är ledsen att jag inte kan få dig att må bättre! Men nu verkar du ju glad så jag kanske inte ska göra det, det passar ju inte för tillfället.. Jag ska iaf bjuda dig på varmchoklad vid nybrokajen en vacker höstdag! Glöm inte att klaga lite åt mig för din grötkompis ; ) Hur kan man inte älska Dire Staits?!


"Ibland känner jag mig bara så usel och värdelös. Jag vet när det är något, ser det direkt! På ditt kroppsspråk och bara själva grejen att du bara blir tyst på en sekund. Och jag vet såklart vad det är, vilket inte är lika självklart för alla. Men vet inte om eller vad jag ska säga, är så galet frustrerande att inte kunna hjälpa!"


onsdag.

Har ni någonsin ätit så mycket mat att ni måste hålla in magen? För om man slappnar av får man jätte ont och magen känns som en stor sten som väger minst 50 kg.. Så känner iaf jag nu. Pasta med ost&laxsås en Mills favorit!  Brukar ha flytande citron i men sist köpte jag ju fel, köpte lime. Men det funkade också bra. Stod och sniffade massa i flaskan, lime luktar himmelskt gott ; ) Nu pratar dom om fågelinfluensan på tv så jag försöker att inte höra. Lalala, help me Dire Straits!  Sitter och pluggar på mina 85 glosor och all gramatik, meningsuppbyggnad till engelska provet på måndag. Kan inte säga mycket annat än blä på det! Körde genom världens värsta rondell idag, vid Häggvik! Två jättestora direkt på varandra. Och i den första måste man stå i vänsterfilen fast man ska rakt fram för det högra går bara åt höger! Vänster filen börjar typ en meter innan rondelln så om man inte vet vart man ska så är det ju ganska lätt att ställa sig i fel fil. Till råga på allt var det mörkt så jag såg inget! Gjorde en ny pärm idag!

"Ta det lugnt själv!" sa Emelie till läraren när hon bad Emelie ta det lugnt med världens största magneta färgpartron till skolans skrivare. Tror att vi låg dubbelvikta allihopa förruton A som bara stod. Sen var jag och Iffi tvugna att ge oss (trots att Jocke var på vår sida) "Grädden på moset" är inge positivt. Men jag kom på att om man blandar in grädden i moset så blir det nog inte lika äckligt.. Så om någon säger "Grädden i moset" så är det positivt! Som ni hör fick vi mycket gjort idag också! Skrattar, sjunger och flummar typ 80% av all tid på grafisk. Det betyder inte att vi jobbar dom andra 20% för vi sitter på internet en massa också! Kan typ inte förklara hur kul vi har, borde filma en fredag så alla förstår!


inlägg.

Ett kort litet inlägg som jag glömde säga..
Min kära soulmate Emma är typ den knasigaste och roligaste människan jag känner! Låva att jag får vara med och klättra över bergen sen :P Du kan ju fråga Gollum om det är ok.. Haha, LOL på er två!

dans.

Nu står Annica och pappa och dansar ballet för mig, dom är fett duktiga! Vi är så roliga i den här lilla familjen! Annica kan sträcka ut sitt ben rakade fast pappa har ju längre ben så det blir svårt att bedömma vem som är bäst.. Plus att pappa typ fick kramp i benet, haha. Och Annica har ju riktiga balletbralls så hon vinner nog. Pappa får träna lite, eller utmana Annica i att kasta dart eller typ dricka öl. Eller så spelar vi Robinsson så kan vi pakta ut Annica som vi alltid gör, lusen brukar hon ju också förlora i! När jag tänker på det så har vi galet kul här hemma!

Jag har dansat ikväll, nostalgikick! Så underbara, fast hon som står bredvid mig är usel! Hon står och shakar till all musik fast det inte passar. Och så verkar det som att hon tror att hon är världens sexigaste, men hon ser typ jätte risig ut! Såna människor vill jag bara utklassa och dansa sönder, tills dom inte orkar mera och går hem och gråter. Får man tänka så? 

Att införskaffa:

  • Black eyed peas nya skiva så jag kan dansa alla danser hemma!
  • En höstjacka
  • En halsduk
  • En ny mascara
  • 10 miljoner 
  • En kylväska så jag kan ta med mig juice till skolan utan att den blir varm.
  • Flera tofsar
  • Körkort!!

surpuppa!

Mills e sur, galet jävla jätte sur! Jag vill köra bil, kan inte folk förstå att jag har ett beroende, jag måste köra bil annars blir jag sur! Jag har ju längtat enda sen igår! Varför har du tagit bilen in till stan just idag för, bara för att vi skulle köra nu! Ni kanske tycker att det är en töntig sak att bli sur över men det lilla räcker för att jag ska bli sur över allt annan också.  NO MORE SAD SONGS (måste säga det några gånger för mig själv för att få in det)
I skolan har vi iaf haft skolfoto, vi var nördar hela bunten! Vi grafiker bytte om direkt när vi kom till skolan så vi har suttit i våra slipsar, flufor, hängslen, glasögon hela dagen! Så säger Jocke - Dina tofsar sitter snett Camilla, ska dom göra det : P Det är väl klart, har ni någonsin sett en nörd med jämna tofsar?! Sen hade vi ombyte i datasalen. Fick på mig tröjan en tiondels sekund innan Joachim kom in. Tur det, för jag kan se rubrikerna.... : D 

tisdag.

Måste bara få säga att jag är lite imponerad av mig själv! Jag vill verkligen inte att du ska ringa mig och strula till allt! Jag trivs ganska bra så här faktiskt, inte på kvällarna men annars.. Så länge jag vet att det inte kommer strula till sig igen kan jag "anpassa" mig vara glad och glömma! Känns riktigt bra!!

Idag är det riktig höst ute!!

skolfoto.

Imorrn är det skolfotto och vi ska vara nördar! Jag ser för hemsk ut fast ganska söt måste jag få säga.. Mammas förstora byxor och en skjorta i stoppad innanför, röda skidhängslen, randiga knästrumpor, glasögon och diadem. Ni kan väl bara gissa hur jag ser ut! Vi kommer se ut som Steve Q Urcel hela bunten, vem har påstått att medie eleverna på vår skola är normala...?
 
Blev ingen tröja idag, får bli imorrn eller på onsdag..  

måndag.

Hade ingen engelska idag, så slutade 11.15. Stannade i Sollentuna och åt lunch med Toss och de andra. Torsbacke, men bättre än ingen lunch alls! Sen åkte jag till ellströms och rättade en pärm och gjorde en ny. Ska tillbaka imorrn och göra klart dom två. Känns faktiskt som att jag börjar lära mig lite nu, skönt! Tänkte plugga teori hela lovet någon timma om dagen så man har alla pärmar gjorda, men nu har Joachim ändrat dom planerna. Matte prov på måndagen direkt efter lovet :S Så måste räkna ist, och Decc som ville komma upp och festa.. Men jag lovar att jag kan göra både och. Vem vet matten kanske fastnar jättebra efter några drinkar :D På tal om drinkar, jag är glad för din skull Toss, vet hur kul det är efter så lång tid, haha. Gick precis igenom "mellen rummet" där rottingmöblerna står, och det luktade på något speciellt vis. Typ jul, och julstädning/stämming. Så som det luktar inne när det ute är massa snö och sol ute och typ 5 minus grader. Om ni vet hur det luktar då.. Eftersom jag mådde så dåligt igår så tänkte jag trösta mig idag och köpa en tröja, känner att jag skulle behöva det!

NO MORE SAD SONGS 

bajs.

Kukniklas!!! Jag hatar matte C det förstör mitt liv! Jag fattar inget och jag kommer bara få G och det förstör mitt mål och så kommer jag aldrig vilja räkna matte igen! Det var ju kul förrut och jag fattade! Nu kan jag inte säga att matte är mitt bästa ämne längre! Och grafisk är jag också sämst på och engelska kan jag inte prata! Media provet kommer vara jättestort så det går väl också åt helvette! Svenska är trist för att inte tala om religion! Så det som återstår är väl historia. Trodde aldrig att jag skulle säga att det är mitt bästa ämne...

hejdå.

Jag orkar verkligen inte längre. Du får ha ett bra liv för det kommer jag ha! Kom inte tillbaka och strula till saker en gång till. Hejdå!


söndag.

"Harry Potter the wedding"
"Harry Potter the baby"
"En liten töntig glasögonorm. Brad Pitt skulle varit med, han är det ju lite stake i. Harry Potter har ju inte ett ända skäggstubb. Han kommer ju bli fucked for life"  
Haha, kom bara på det från igår! Orkade inte träna idag, åt massa bullar hos Emma ist. Mums på mackan! Jag har kommit på en sak. Det man skriver här är allt trist som händer och så skriver man att man är ledsen och mår dåligt.. Det är ju då man behöver få ut allt men vet inte vem man ska prata med för det är så jobbigt att prata om. Och så vill man inte att folk ska bli irriterade av allt ens tjat och sa vill man inte få en massa "fel" svar. Men så alla vet att förrutom allt mitt klagande här är jag en mycket glad prick! Som älskar att mobba Harry Potter tillsammans med pappa :D

lördag.

Haha, kvällen blev ganska kul iaf! Jag och pappa ratade Harry Potter kommenterade och mobbade allt och alla! Medans Annica visste allt och var inne i filmen till 110% Vi kom fram till att Rambo är mycket bättre och att det ända dom gör i HP är att döda och supa, ingen bra barnfilm! Sen diskuterade vi dårfinkarna, ombytta roller och mobbade Annicas HP beroende. "Pappa, pappa! Det har kommer en Harry Potter 23"
:D Så bäst!

-----------------------------------
lördagkväll typ 21.22.
För en minut sen var det skrock igen, hatar alla dom där klockslagen! 11.11, 15.15, 18.18, 22.22 mf.. Helt stört hur jag kan störa mig när klockan står på samma tal, bara för att något idiot har hittat på att man då får önska sig något eller så tänker någon på en. Jo tjena säger jag! Var hos Lisen tidigare och åt middag, galet gott! Sen tittade jag på när hon förfestade, ganska sega att vara tvungen att gå hem sen när dom skulle ta bussen in till stan! Killarna ska väl träffas men då kan jag ju lika gärna vara hemma och dega eller plugga inför engelska provet. Patetisk att plugga på en lördagkväll! Och nu lyssnar jag på alla mina bästa mys och depp låtarna, tycker att jag får göra det ikväll! Fast jag bara mår sämre av det.. Då var det bara en kväll och typ 1 eller 2 dagar kvar, det känns så galet segt allting! Och sen ibland låter det som att min mobil ringer, sen när det bara är något pling från tv:n blir jag sur! Och datan galoperar hela tiden men inger ringer juu! Varför? Vem som helst ring och säg "Hej, hur mår du? vill du komma hit och se på film och slappa?" Fast jag orkar inte gå så se till att matcha till en buss ; ) Och ikväll ville ju jag gå på bio, var grymt länge sen! Galet mysigt att sitta där i mörkret med popcorn och läsk och bara tänka på filmen inget annat! Baaaah, orkar inte tänka. Ska gå och se på Harry Potter med syrran bättre än att plugga. Då kanske jag somnar också, sover på soffan hela natten, vaknar, är glad och jätte smart så jag kan göra matten, blir ännu gladare, fikar hos Emma, går på friskis, äter middag, ser på 24, somnar. Och tänker inget på hela dagen, sen så fortsätter jag att inte tänka på resten av året!!! Då menar jag inte tänka överhuvudtaget utan på dom jobbiga sakerna som man typ bara vill dö på! Nej, harry potter var det ju.....  

--------------------------------------
Söka jobb på en lördag är ingen hit, alla butikschefer är lediga då! Så vi ska tillbaka på måndag, hoppas att vi inte tappar vårat flyt! Fegandet måste vi lägga åt sidan! Tänk sommar på en strand, jonglerande med flaskor! Ikväll ska jag dega vid tv:n / datorn och om jag får ork ska jag väl räkna lite matte, men gör troligtvis det imorrn. Dom andra fuskaporna dvs, Emma, Veronica och Anneli ska ju ut ikväll, men snart får jag också följa med! WOHO.

Såg en bild och då blev allt läskigt verkligt, men det kändes mycket bättre. Konstigt eftersom jag inte vill att det ska vara verkligt. Livet överraskar! Eller man överraskar sig själv!

godnatt.

Ring och säg godnatt, berätta om nånting e fel.
Du vet var jag finns...
...jag stannar nog uppe ett tag!

fredag.

Då var det fredagpå riktigt då, ledig idag igen! Gick upp 8.15 för att göra mig iordning och åka ner till ellströmms. Gjorde sista testet på pärm 1, lätt som en plätt som en pannkaka var det! Sen gjorde jag en pärm till som dessvärre var svårare. Jag sumpar allt på frågorna om bilen, bromsar, däck, ABS, servo mm.. Sitter och läser det kapitlet nu så man lär sig någongång. Visst var det vägverket man ska kontakta 10 dagar efter ägarbyte? Sen överhörde jag ett telefonsamtal. Det var Åsa som ringde och pratade med Eva, ganska kul! Tyvärr fanns det ju ingen tid på måndag med Marie men på torsdag kl 15, så glöm inte det! haha.   

Annars mår jag bra idag, inge depp! Ska satsa på att hålla mig undan det ikväll också! Somnar nog kl 6 ändå, sov ingenting i natt. Såg på Sex and the City till halv ett. Sen kunde jag inte somna, låg typ och halv sov ibland fast fullt i medvetandet! När jag väl somnade lite drömde jag om att jag låg i sängen och inte kunde somna och när jag väl somnade i drömmen, drömmde jag att jag inte kunde sova! Fattar ni vad frustrerande, känns som jag varit vaken hela natten!  Men Emma om du slutar prata om dina problem blir det ju jag som tjatar, hur ska vi göra då? Jag vill ju inte heller tjata.. Antingen får båda hålla käft eller så får vi väl tjata ihjäl varandra. Alla andra röstar nog på alternativ 1.. :P

panik.

För att alla ska förstå måste jag först berätta lite om mig själv. Jag är så otroligt paranoid och negativ och överdriver allt till max! Så fort det händer något i världen som ett stort terrordåd tror jag typ att världen ska gå under inom ett år. Har sagt det i ganska många år nu.. Så, för att komma till sak. Fågelinfluensan har kommit till Turkiet och troligtvis till Rumänien. Alla som känner mig vet nu att det här är 5 gången som jag säger att jag ska sluta äta kyckling pga av det. Trots att det bara är typ 160 pers av alla i hela världen som blivit smittade (i Asien) varav 60 dött så tar jag förgivet att jag kommer bli smittad och dö! Dom sa ju förrut att dom bara har vaccin till typ 30% av Sveriges befolkning, herregud vad jag är patetisk!

Det ända som jag fullständigt skitigt i är när dom påstod att man kan få cancer av chips. Och framför allt när forskare påstod att kvinnor som dricker 2 glas mjölk om dagen löper +30% större chans att få livmodscancer. SYYYYYYND. Jag dricker mellan en halv och en liter mjölk om dagen. Så då är det väl typ 100% chans att jag kommer få det. Men vad ska man göra när mjölk är det bästa som finns?! Dom kunde ju hitta på att man får cancer av något annat, typ tomater eller sallad eller något sånt äckligt! 

Haha, nu skrattar jag bara åt mig själv!
(Sluta blinka!!) 


torsdag.

lalala ska inte bry mig
lalala ska inte tänka på det
lalala det är slut
lalala ska inte hoppas
lalala du är här
LALALA SO WHAT?!


Andas Camilla, annars kommer du kväva dig själv om du börjar skriva ut allt du känner! Eller så får jag en hjärtattack eller hjärnattack.. En hjärnattack är som en hjärtattack i huvet, man kan få det om man tänker för mycket! Skulle ju inte vara allt för trevligt.. Tänk på grillhandsken och allt bra ist! Ägna all uppmärksamhet åt matten och körkortsteorin. Det behövs. Om jag skulle ägna hälften så mycket tid åt att tänka på det som på dig så skulle jag redan kunna allt! Tänk vad skönt. För övrigt har jag drömt om sex typ 3 nätter i rad nu :P Inte mitt fel, kan ju som jag sa förrut inte kontrollera vad jag drömmer!

Kikade lite på pa.. Någon loggade in med teamet "sommarkvällar" När jag såg det ordet och bilden bakom så fick jag precis samma känsla som jag hade precis innan sommarn började. Bara i 5 ynka sekunder med det fick mig att må så hilma bra! Kändes verkligen i hela magen. Och jag vet när jag hade den känslan. När jag och Tjonk gick hem kl 05.30 på morgonen och det var så där perfekt varmt och ljust ute. (Och där blinkade det till igen) Då jag trodde att den här sommaren skulle bli speciell och något ut över det vanliga skulle hända. Och det gjorde det ju i och för sig. (Sluta luras Emma) Nu skulle jag göra allt för att få tillbaka den känslan!

onsdag (fredag)

Men herregud, jag lyssnade precis på Nrj! Han frågade om det var mjukisbyxornas dag eller något för alla hade typ mjukisbyxor på sig.. (Hallå, kolla i våra grafisk schema under onsdag så får du svaret) Så sa han att man bara hade det på sig hemma i typ 10 minuter och tjejen sa att hon hatade mjukisbyxor och att hon aldrig hade det på sig. Inte änns hemma när hon mös och såg på tv!!! Mupp på henne tycker jag!  

Hurru Melina! Vi vann visst vi kom först till klassrummet efter lunchen! :D
-----------------------------------

Woho, då var det fredag då! Eller iaf för alla på SFG, lärarna ska till Istanbul så vi är lediga imorrn och på fredag. Skönt! Så då fick vi i grafisktgruppen slå ihop två scheman på en dag. Först ska vi ha mjukiskläder varje onsdag vilket iaf jag , Emma och Emelie hade. Dom andra har ju inte änns några mjukisbyxor.Pungröv på er : P Ordningssamma börjar vi bli också, ska börja inventera :D Vid lunch kom vi på att vi inte skulle få något fredagsfika på fredag så vi tog det idag. Emelie var så snäll och köpte kakaor och Tryffel, tror nog att jag åt både flest kakor och Tryffel. Så kan det gå.. Sen kom fredags flummet! Var ju ganska lugna förra fredagen så nu blev det både före och efter lunch. Anna borde hata oss vid det här laget! Hon hade genomgång och Emma och Emelie var ganska så jätte bra på att kommentera allt, kunde inte hålla mig för skratt! Sen tänkte vi krypa in i ettornas klassrum och flumma och spruta massa vatten på dom! Får göra det nästa gång! Emmas "Fejk" är iaf fett söt! Vi är så stört roliga! Bara två veckor kvar sen kommer jag gå och längta till nästa 5 veckor med grafisk!

PS. Mjukisbrallsen vann tävlingen! Syyynd Melina och Jamie!
  

tisdag.

Nu ringde emma, hon kommer snart! Tur för jag står inte ut att sitta här i datasalen själv längre! Jag har iaf träffat decc, sovit där flummat... Igår vid 11 tiden så smällde Decc, jag och emil i oss en massa chokladbollar så hade dessvärre ont i magen imorrse :P
Hmmm, har fortfarande den där konstiga känslan i kroppen, kanske besor på mina störda drömmar inatt. Anneli var sur på mig och Tjonk, sen blev Tjonk på mig och Emma, sen blev Carro sur på mig och Erik.. Konstigt var det, tur att allt var en dröm!!

måndag.

Sitter hos decc och flummar. Har tagat en massa flumkort och jag har bjussat henne på en caiperinha! Snäll som man är! Nu sitter hon och pratar med Stefan och jag fick bara en sån konstig känsla. hmmmm!

söndag.

woho, woho, woho har varit en sån otroligt kul helg! Jag och Veronica åkte som sagt på en weekend till Brasilien. Men eftersom det tog oss 27 timmar dit den 11 juli i sommras så fick Brasilien komma till oss och Vitmåravägen.. I fredags kom Veronica hit vid typ halv sex.. Det vill säga att det var 5 och en halv timme efter den obligatoriska 12-ölen, så vi hade ju en del att ta igen där. Körde ölspelet en massa och åt våra goda B-chips från Lidl. Eftersom vi inte fick tag på våran söta kypare så var vi tvugna att laga maten själva :P Filet Trinchado com madeira! Köttet blev gott, såsen blev lite fel men helt ok. Hade nog lite mycket vin och peppar i. Som alltid glömde vi pommes frittesen och middagen blev försenad ett antal minuter. I Brasilien fick man ju maten på en trätallrik så vi la upp all mat på en skärbräda så åt vi med tandpetare (en mycket viktig detalj) Caiperinha till maten! MUMS. Efter middagen, mer öl och kaneval musik fick trots allt killarna komma. OM... Dom var glada och lovade att inte klaga på något. Isf blev dom utkastade. Hmmm, vad gjorde vi då? Vi satt i köket och lekte, dansade en massa, snackade skit och jag körde mitt race.. Så stört kul! Haha, jag kom på det äckligaste man skulle kunna säga. Borde få pris för den komentaren! "Jag har varit med en pappa" FYYYY! Sen hände det där pinsamma men skit i det, något händer ju alltid på våra fester..  Sen på natten någongång somnade jag och Veronica i soffan, har ingenaning om när folket gick men vi vaknade när jocke gick.. 

Halv 7 på morgonen tyckte Veronica att vi skulle gå och lägga oss i säng så vi knatade upp. Inte smart att väcka en full Camilla som tagit en powernap i några timmar. Jag var typ mer pigg då än kvällen innan. Så jag låg och pratade, skrattade och hade skitkul, förlåt om du ville sova :)  Sen gick vi upp vid 11.30 och åt rostmackor med B-philadelphia och rostbiff och drack jucie i våra fina blå kaneval linnen. Sen var vi tvugna att gå till Veronica och hämta kameraladdaren. Gick i kaneval linnen med bikini under, kort kort kjol, högklackat och kavja. Måste ju se till att roa grannarna och turistbussen som åkte förbi :D Sen när vi kom hem till mig igen tog vi en eller några 12-öl. Det ända som var jobbigt var att det var så kallt. Så vi satte på bastun och satt där i typ 3 timmar. (Tidigare på dan: Vi sprang omkring och letade efter grillvanten som vi öppnade öl flaskorna med, den var helt försvunnen. Inte äns i ugnen var den!!!) Däremot hittade vi den i bastun på bastuagrigatet! Kommer nog aldrig få reda på hur den kom ner dit. Killarna hävdar att det vad Jocke och det låter ju inte helt omöjligt.. Har äntligen hittat någon som ser på Våra bästa år lika mycket som jag och kan alla intriger, så vi satt och pratade om det i en timme. Åt filet Trinchado och drack öl, precis som på stranden, eller nästan iaf. Sen sprang vi runt i bikini ett tag innan det var dags för lunch nr 2. Korv och stekt ägg, så kollade vi på Snatch. Älskar den! Började säcka ihop framför tv:n så vi gick upp och lekte lite till. Tog oss en kanna och fy fan vad äckligt det var! Kul med tärningsspelet iaf!  Så höll vi på så hela dagen tills det var middagsdags. Gissa vad, sniglar... Luktade vitlök i hela huset imorrse. Duchade och gjorde oss frächa och spenderade en massa timmar på mattan och lyssnade på gammal party musik.. Hur bra är inte Ace of Base och Aaron Carter, egentligen?! KIllarna kom efter fotbollen dock inte lika pigga som kvällen innan, segisar. Partajade till 3 då dom gick. 

Idag har man bara legat och glott på tv och velat ta den. Stannat i Brasilien, vänt på flygplatsen och strunta i vardagen och alla krav! Får åka tillbaka någon annan gång!   

Haha, ja det var väl typ det jag gjort i helgen.. Kort finns om någon dag på
http://mills.bilddagboken.se

pussar

fredag.

Jahapp, då slutar man om.. Få se nu..  45 minuter.  Men jag och Emma ska ta tåget  om 35, så om 20 minuter ska jag ta på mig skorna och om  25 ska vi gå eller börja stänga ner datorerna. Det råkar vara så att jag faktiskt har gjort 3 framsidor så jag orkar inte jobba mera nu. (Ska bara göra en) Har haft galet massa insperation och fantasi idag, känns riktigt bra! Melina har bjussat på jätte goda chokladmuffins och jag har köpt baguetter till ikväll. Tänkte om ni undrade...  Sen har vi lyssnat på Five, S Club 7 och nu avslutarr vi dagen med en massa SvenskPop.

Ikväll oh resten av helgen ska jag och Veronica ha Brasilien helg, hoppas att du fixat massa skivor!

torsdag.

idag var mamma allvarlig, utan att börja skratta!
- Jag vill att ni ska ha jätte kul men jag tycker inte att det är helt okej att du dricker öl stup i kvarten. Jag har aldrig sagt att jag tycker att det är helt okej att du dricker alcohol. Okej om man vill ta någon öl, men man ska ta det lugnt med alcohol. (mamma)
- Ja, speciellt med alcoholen. (pappa)
- Men vi tar det ju lugnt! (jag)
Men dom skrev inte som ni kanske tror, dom sa det helt lugnt. Men jag fick anstränga mig för att hälla med mungiporna när dom sa det.. Sen så började vi skämta om alltsammans. Sten sa att han skulle ringa och kolla läget i helgen och om jag svarade - Sccc de eee ca, cami - lla. Då skulle han veta hur lugnt vi tagit det. Puckon är vi allihopa. Ganska kul var det iaf!

--------------------------

haha, herregud vad jag inte vill vara ledsen. Så jag tänkte helt enkelt skita i det! Det är väl onödigt att vara ledsen när man inte riktigt vet varför, då blir man ju bara helt förvirrad. Nej, trodde att det var pappa som kom hem så vi kan åka och övningsköra, med det var det ju inte. Däremot var det farbror Anders, en rolig prick han! Som sagt, när pappa kommer hem ska vi köra, har ju bara 2 månader på mig nu.. Körningen går bra det är väl all teori som ska fastna.. Nu sak jag iaf fortsätta på min novell, får passa på nu när jag är på sånt här bra humör så jag kanske klarar mig från en löv historia.. Tribo hjälper mig, min räddare ; )
Fogo de água, lalalalaaa

onsdag.

22.00 Hmm, jag undrar och försöker komma på något smart svar på frågan men kommer aldrig på något. Frågan lyder: Varför tänker jag så mycket och blir ledsen på kvällarna? Förstår inte alla som älskar att vara själva hemma, jag har varit själv i 45 minuter nu och jag håller typ på att dö. Trots att jag bara har glott på Oc. What the hell is going on... Sitter bara och glor rakt fram på skärmen, ska försöka börja på min novell inledning. Har börjat om typ 3 gånger och det lyckas alltid blir en jobbig smör/ sorglig/ camilla dikt/ lööv inledning. Hur lyckas man?! Men min hjärna är upptagen med annat för tillfället, eller är den helt enkelt bara för tom. Tänker inte på något jag bara glor, försöker tänka på något men allt fadar ut direkt.

----------------------
Efter en lång och hemsk dag i skolan mår man nu bra! Hon är så hemsk, hur kan man göra en informationsfolder mysig?
- Vad tänker du när man pratar om mysigt? frågade hon.
- Soffor, ljus och mysmusik, tänkte jag... Men det kan man nu inte ha i en folder om skolan!
Jag hatar det här, jag kan ingenting, har noll fantasi och inga ideér! Mitt mål efter gymnasiet skiter sig nog där också, inte bara när det gäller matten.. Vi har iaf infört en till ska till vårat schema, mjukisbyxor varje onsdag. Och på fredag ska Jamie och Melina ha med sig american muffins! Nu har man iaf slösat en massa pengar på mat 200 kr vardera för mig och Veronica :S Det är bara att hoppas att maten räcker så vi inte svälter!

Är ledsen Emma, har inte så mycket annat att skriva för tillfället. Du får överleva! :P

tisdag.

18.25 mår skit och måste springa till bussen igen! hoppas dansen hjälper som den alltid brukar göra!

bajs, bajs, bajs... det sista jag vill göra är att göra dig ledsen och få dig att känna dig ensam. vet inte varför det blir som i lördags, kanske bara av det faktum att jag inte vill acceptera att det är annorlunda nu och att du behöver oss där. vill att det ska vara som förr när vi alla var glada tillsammans. när alla var bra och då man trodde att den dagen inte skulle komma. den dagen som man knappt kunde föreställa sig, den fanns lixom inte på världskartan. och när något som känns så självklart bara tar slut blir man bara helt tyst.. jag vet inte vad jag ska säga som får dig att må bättre, och då känner jag bara att jag snackar en massa skit och att det jag säger inte spelat någon roll. är rädd att jag ska säga fel saker, om det finns något sånt, och göra dig ännu mer ledsen! som det låter nu, låter det som att att jag bara tycker synd om mig själv och att allt är så jobbigt för mig. men så är det inte, vill bara förklara... kanske inte finns någon bra förklaring till varför det blev så och varför vi gör så... skit är allt iaf!


måste springa till bussen, får väl fortsätta med min dumma förklaring senare...


måndag.

I want you near me.
Rather to close than to far away.

I never got to see you sleep.
I will never see your face as you slowly
breath in and out, dreaming.
I never got to see you sleep
because I lay to tight in your arms.

Like the sunset you disappear with all the light
leaving me here in the dark.
The question is: will you come back like the sunrise?

--------------------------
Kan du inte bara säga till direkt?!
Jag orkar inte gissa och vara orolig!


L

söndag.

23.14 Tittar på kort, lyssnar på musik och driver mig själv till vansinne! Orkar inte med en till depperiod, den senaste veckan ha varit så himla bra och glad om man jämför med dom 3 innan... I veckorna går det bra men sen på helgerna när jag ser dom få bokstäverna lysa upp blir jag bara ledsen. När kommer dagen då jag inte ska bry mig om det?! När dom kan lysa natten lång, blinka, låta utan att jag reagerar. 23.23, vad det nu betyder. Skrock är det alltsammans! Sen blir jag så arg på mig själv när jag gör vissa saker. Jag menar inget med det men det men alla andra tror det och du också.. Vill inte krångla till något men det är väl försent nu, det var ju jag som började hålla på. Förlåt! Bry dig inte om vad jag gör vid såna tillfällen, försöker bara trösta mig själv. FAN!

Is this masquerade finally over
Can we put down the roles that we've played so many times
Is this really the final curtain
The end of the play
Or will we just dance this dance we've danced again and again and again

Once again I walk away
But if you ask me you know that I'd stay


När allt är bra varför ska det då krångla till sig igen? Det kan fan aldrig vara 100% bra utan sura miner, gräl, saknad, heartaches... Allt är skit, sen löser sig allt och alla är glada men bara några dagar efter kommer nästa sak.. Det som är så ortoligt frustrerande är att jag inte fattar vad som utlöste allt, det är det ingen som gör!

Men man får trösta sig med att man nu har planerat nästa sommar, det gäller bara att få ihop pengarna.. Bartenderkurs på mallis, sen tjäna ihop tillräckligt med pengar så man kan åka tillbaka till Brasilien nästa vinter. Ev jobba där nere på Coco Beach eller någon annan baracca ; )

vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill träffa dig. NUUUU!!!!

lördag natt.

Jaha, så då sitter man här igen efter ett efter klassiskt Spb-party. Fan jag glömde mina skivor hos Erik! Ikväll lyckades ändå bli speciell för vissa..  Jag och Tjonk höll vår tradition vid liv och gjorde vissa saker som man kankske inte ska göra. Eller iaf saker som inte alla gör. Men jag bryr mig inte, man ska väl leva livet och göra det man känner för.  Jag och tjonk lyckades också med andra saker ledde till att  hon blev hemtad och jag fick eskort hem... Men innan alla hemska saker inträffade  dansade vi och hade så galet kul!
 
För övrigt tänker jag för mycket och blir snart hela galen! Vet att du är här men ändå är du så långt borta... Sitter bara och tänker en massa utan att få några svar.. I matten kan man bara kolla längst bak i facit för att få ett svar men I livet måste man själv ta reda på svraret. Vill inte tänka mer och inte vid sådanna tillfällen...