söndag.

Åå, vilken jobbig dag! Jag är bakis, har mensvärk och håller återigen på att få urinvägsinfektion!!

För övrigt känns det inte riktigt som första advent idag vilket gör mig lite ledsen. Om snön skulle legat kvar så är jag säker på att julkänslan skulle varit större. Adventstädat har jag inte gjort och ljusstakarna är inte framme än, får göra det imorrn. Ikväll ska vi iaf hem till Mutti och Sten, äta mat och dricka glögg :)


Lyx fredag!

Här blir det inga blogga i timmar inte.. Snarare i 5 minuter.

Fick sluta redan halv tre idag :) Susan tyckte lite synd om mig för att jag jobbat till 12 igår och började halv 8 imorrse.  HAr varit helt slut och trött så det snurrat i huvet hela dagen. Eftermiddagen gick år att springa upp och ner i trapporna när jag skulle städa ur alla konferenssalar. Shit vad folk kan grisa ner! Bar ett antal bort också, man behöver inte gymma om man har det här som jobb inte!
 
När jag slutade åkte jag ner till Centrum. Fyndade en kjol, en rosa kofta och ytterligare en kavaj på H&M. De senaste gångerna jag shoppat har det bara varit skjortor, kavajer och liknande. Så jag kände att jag var tvungen att väga upp min garderob med lite partykläder. Fick ju 500 kr presentkort på Gina när jag fyllde år så jag spenderade upp det på två partylinnen och en klänning.. LYCKA!!!! Nu ska jag bara hitta en fest att gå på :)

Imorrn ska jag till Lotta på SingStar party. Och då blir det massa sjunga ska jag säga. Den tjejen vill ju sjunga efter ett glas vin :) Ska bli nice!

Nu hr jag fixat trerättersmiddag till Johan som snart kommer till pappa. Men innan maten ska han få massage och sen ska vi basta och dricka sista Asti flaskan från vår fest! Supermys fredag helt enkelt!

Happy helg mina vänner! 

vill blogga i timmar!

Guud jag skulle vilja blogga i timmar nu!
Men sitter i repan och väntar på alla gästerna nu..
Får sluta tidigt idag eftersom jag började halv 8 och jobbade till kl 12 i Centrum igår med Wickis. 
Är helt DÖD idag!  

När jag kommer hem ska jag blogga massor :)

Hejdå

Hejdå soffan och Goo Goo Dolls :(
Vill ligga här HELA dagen!

Hej Slottet.
Känner att jag inte orkar vara supertrevlig idag...

onsdag.

Onsdag morgon.. Och det här är första morgonen någonsin som jag har tid att sätta mig ner i soffan och ta det lugnt innan jag åker till jobbet, plus att jag har gjort mig iordning i slow motion. Detta beror på att jag börjar 10 idag. Hur skönt som helst men dessvärre slutar jag ju senare då.

Idag åker pappa till Miami i 16 dagar, hur rättvist är det på en skala egentligen? Så jag är första ta in posten ansvarig. Ska dit ikväll då jag misstänker att min bensinräkning är där. Ojoj, nu kom en snilleblixt! Dessvärre inte den jag väntar på då det gäller examensarbetet.. På fredag har jag planerat att fixa superkväll med trerättersmiddag och hela baletten. Då kan vi ju vara hos pappa och passa på att basta :) Gud vad skönt!

Ikväll måste jag plugga :(

Back in the snökaos.

Kära vänner. I´m back in Sweden.

Kom hem över fyra timmar sent igår pga snöstormen. Fick psykbryt ett antal gånger men vi lyckades hålla modet uppe. Flyget blev ju trots allt inte inställt och vi hade ju bara 20 minuter hem från Arlanda, till skillnad från många andra. Halv 1 kom jag i säng och idag var det bara upp och jobba igen. Har varit helt död hela dagen, var inte så mycket att göra heller. Bilen var dränkt i snö imorrse. Så jag fick ta golvskrapan och skrapa fram bilen. Efter det kunde jag ändå inte åka iväg eftersom plogbilen plogat upp en stor snövall bakom bilen. När jag lyckats platta till och skrapat bort tillräckligt med snö var jag tvungen att stampa gasen i botten för att något skulle hända. Bilen ville inte starta men efter förra vintern har jag ju mina specialknep! Sladd fick jag två gånger och höll på att hamna gud vet vart. Men Mills kan hon och kom ur den :)

Nu har jag fått megagod middag lagad åt mig, kyckling, som självklart var mitt val. Ikväll ska vi lägga oss i säng tidigt, titta på tv och bara mysa eftersom vi inte har fått göa det sen i torsdags.  

Nu ska jag myspysa så jag berättar mer om resan sen med lite fina kort.

vacker utan spackel?

Nu sjunger Johan "Så vacker utan spackel" för mig :) Lite gulligt!

Jag och min syster fungerar nämnligen så här:
Imorrn åker hon kl 5 och jag 5.30 till Arlanda för att flyga 4 timmar till Istanbul. Kanske sover vi på flyget kanske inte. Hur gör man då med ansiktet, ska man sätta på sig det eller ej. Känns ju jobbigt och onödigt att göra det så tidigt men gillar INTE att springa omkring bland folk utan. Klockan är 5 på morgonen och svaret är: Ja, vi sminkar oss!!

Därför får jag denna gamla sommarplåga sjungen för mig :)

torsdag.

Två glas vin till middagen sänkte mig totalt! Är så stört trött och vill hoppa i säng nu på en gång. Åt middag hemma hos Johans föräldrar idag för Gudrun fyllde år. Och jag känner mig sämst i världen för att jag inte hade någon present :( I jul ska de få paket från mig också! Och då kommer de tycka att jag är den bästa svärdottern (säger man så?) i världen.

Nu har jag packat väskan till imorrn. Har bara mega väskan men då kan jag ju shoppa mycket och fylla upp den till hemfärden på måndag. Fyra hela dagar i Istanbul med Mutti och Ankan, ska bli tokmysigt och kul. Måste dricka vin innan vi vågar shoppa och pruta dock! Ska dokumentera ALLT!

Och Emma darling.. Osten ligger kvar i kylen, väl försluten! Luktar man på den så kräks man nästan! Uuuuuu!  

Jag vill INTE tillbaka till skolan om 2 veckor! Blääää!

charterfeber ;)

Det nya favorit programet är självklart Charterfeber :) Varför?! För de är på Mallis och de filmar alla ställen där vi var på bartenderkursen. Under en timme satt jag och hoppade i soffan med kikel i kroppen och förklarade vad allt var för Johan som inte alls tyckte det var lika roligt. Han tittade inte ens..

Och de filmade Pachas och var till och med där inne och tog en Fireball!! Pachas var baren där vi praktiserade, hade alla lektioner och jobbade. Dom filmade en tjej som garanterat var bartenderelev. Det vet jag eftersom vi är mästare på att prata om barens specialshots! Fireball, Parrot och Killer!!!

Ååå, vad jag vill dit en vecka igen!


Drinkpluggning på stranden :)

en vit onsdag.

Jag tänkte ge Johan en heting överraskning när han kom hem idag men jag orkar inte och så är det för kallt :P
Men nu ser han antagligen fram emot sin surprice så han får den nog senare ikväll skulle jag tro.

Det spösnöade idag när jag åkte hem, nästan snöstorm! Eller kanske inte, men det är iaf vitt på marken. Vet inte vad jag tycker om det än men när den första julkänslan kommer så vet jag att den stannar! Längtar iaf suupermycket till första advent, lussisar, glögg och de fina ljusen!

Julmarknader jag vill hinna med i år: Grönan, Skansen, Steninge :) 

Min supercarbonara till middag idag!!

glöggbaren here I come.

Pratade med Susanna från Wickis idag :)
Så nu har jag bokat ni mig på tre tider då jag ska jobba i Väsby Centrum som glöggvärdinna. Tråkigt att systeryster jobbar så mycket nu så vi troligtvis inte kan stå tillsammans i år igen :( Vi hade så skoj förra året, och 1000 ragg fick vi, haha! Skulle kunna jobba två tider till med dagen efter Dansbandskampen (då jag kommer hem 5 på morgonen) vill jag nog sova ut och andas lite. Sen valde jag bort dagen innan julafton. Två dagar innan kan jag jobba 4 timmar men dagen innan julafton är ju för guds skull helig!!!

Blir iaf lite extra pengar, vilket alltid är trevligt!!

var ligger baren...?

Jag saknar att jobba i baren på Dansbandskampen! Det var två helger sen nu och jag kommer inte jobba igen förns den 6 december. Skulle egentligen ha jobbat nu på lördag men det blir ju som sagt en tripp till Istanbul ist :) Men det är så himla kul att stå där bakom bardisken. Borde försöka hitta något extrajobb i någon bar till i vår, skulle vara grymt! 

Bakadpotatis med kräftsallad blev det till middag idag hemma hos Johans päron! Jag tänkte göra min super Carbonara men när dom ringde och berättade om vad de kunde bjuda på sprang vi nästan dit. Så grymt gott var det! Jag smakade även rökt lax vilket var jättegott! Har aldrig tyckt om det förrut men denna var kalas. Så nu har jag ytterligare en sak jag kan äta på julbordet! Congrats Mills! 




Här är min supersnygga syster och jag i lördags :) T
änk var myspysigt vi ska ha i helgen!

tisdag.

Snöblandatregn nästan hela dagen.. Det gör en inte direkt på topp humör och det är iskallt i receptionen! Vi tusas om att stå mot elementet och bränna benen för att hålla oss lite varma. Skulle mest av allt vilja ha en av mina stickade favoriter med mega krage. Dessvärre får jag nog inte ha det, fin ska man ju vara.

Idag fanns det ganska lite att göra, hjälpte till att räkna lite fakturor samt moms, och räkna är alltid kul tycker jag! Hade ett litet möte med Susan och pratade om försäljning för att få igång mig inför säljledningsuppgiften. Och det fick hon verkligen så jag sitter och skriver på den nu. Äntligen! De två sista veckorna ska jag även hjälpa henne med sälj så då kanske jag inspireras ännu mer :)

Nu är det till att komma på något bra till examensarbetet och fördjupningen!

Snart ska jag sluta med pluggandet för att titta på Desperate Housewives. Såklart!!

Midori i mängder :)

Godnatt kära vänner. Tänk att klockan redan är så mycket, jag hänger inte med.. Ska hoppa in och ta en varm dusch sedan mysa ner oss i sängen bland tjocka täcken och kuddar. Myspys! Kanske tar och äter en Emma bulle också ;)



Me like Midori ;)

seeeg måndag!

Ååå gud vilken seg måndag! Var vaken i stort sätt hela natten så jag har varit helt död och inge engagerad alls på jobbet.10 minuter innan jag skulle sluta stod jag själv i repan. Helt plötsligt slogs dörrarna igen och jag fattade ingenting, sen en halv sekund senade sätts brandlarmet igång. PANIK! Jag sprang till brandgrejen och tröck på knappen för att "köpa tid" Det fortsatte tjuta och jag glömde helt bort vad man skulle göra efter det. Verania och Jocke kom spingandes och som tur var var det köket det tjöt ifrån. Något hade kokat över så det hade flammat upp. Men inget farligt. Trots att vi gjorde rätt hände något så brandkåren kom, det blev ytterligare ett fellarm och jag kunde inte gå hem förrna halv 6.. Snacka om tur att vi hade genomgång av brandlarmet och var man ska göra om det tjuter i fredags!!

Imorrn börjar jag kl 9, så jag ska sova lägga och vara mer taggad för en dag på slottet bakom disken i GULD :)

Igår var en hemsk bakisdag. Var ganska pigg när jag vaknade. Men efter att ha ätit en mängd Brie, ölkorv och cola så var jag tvungen att spendera en lååång stund på knä över toan. Blääää, men det var det värt. Var grymtkul i lördags, fast det är rätt så svart. Jag fattar inte att fyllan slår så fort, man hänger liksom inte med. Tre flaskor Asti dracks upp samt en massa annat! Men jag tycker faktiskt att det är jobbigt men så mycket folk från olika ställen, och jag blev sur på mig själv för jag inte umgicks så mycket med alla som jag ville :( Sen när alla hade gått och vi satt uppe inbillade jag mig att alla hade jättetråkigt för klockan var så lite.. Ibland blir jag less på mig själv! 

Lördag á la suuperfest!

Congtats min älskling på 27års dagen :) Nästa år fyller vi 50 tillsammans.

Kl 9 imorrse gav jag upp, jag kunde helt enkelt inte somna om. Så jag gick upp och fixade te, presenterna och lite ljus. Sen "väckte" jag Johan som redan var vaken med min sjönsång. Frukost på sängen blev det inte eftersom vi ska äta den i badet. Snittar med brie och skagen samt Asti :) Nu har jag städat i några timmar medans Johan fixat in sin musik på datorn. Ca 1450 låtar har vi till ikväll och 80 timmar framöver :) Snart blir det till att hoppa i badet då vår lilla förfest börjar. En hel timme försent, klockan har ju redan varit 12!

Johan blev för övrigt superglad för sina presenter. 3oo kr till hans 27 tatoo, tavlorna med pussel mönstret (ska lägga upp bild sen så ni förstår) samt ett Pistolskytte via Liveit! Han ska få pröva skjuta med massa olika varianter och det är tydligen någon Colt Pyton Magnum bla bla bla som lockar mest :)

Jag är så taggad till ikväll så det känns som att något kommer gå fel. Jag hade nämnligen en dröm inatt att alla satt tysta i soffan utan att prata med varandra sen gick alla efter 30 minuter och jag och Johan satt själva :( Vid kl 22 förstod vi att dom inte skulle komma tillbaka så vi gick och sov. Katastrof ju!

"Jag hör ibland men då lägger jag mig på soffan.. Det är okej, klart att ni ska festa. Passa på!"
Typ så sa vår panchisgranne när Johan varnade henne för ikväll. Såå pinsamt, väggarna är lövtunna mellan våra sovrum och jag lovar att hon hör MYCKET mer än musik!! Men skönt att hon är glad för att vi ska ha fest!

TTYL!!
PUUUSS!!

VG :)

Justdet!!!
Jag fick på poängen VG på sista ekonomitentan. Inte ett över eller ett under gränsen utan SMACK mitt på :)
Det gjorde mig happy!!

Idag blir det något så spännande som kabanoss till middag. Jag skulle ha gjort pankisar med suget för korv blev större. Som tur var godkändes mitt val.

torsdag.

Faaan!! Jag glömde ringa till Eva! Mammas jobbarkompis som ska hjälpa mig på traven och ge mig lite inspiration till säljuppgiften. Ååå, vad irriterad jag blir på migsjälv.
 
Istället har vi suttit och spelat Little Big Planet som Johan köpt idag. Han tyckte att det var jättekul jag tycker väl att det var halvbra / lite trist.. Men jag lovade att ge spelet en till chans. Nu vill Midori ligga i mitt knä, som hon alltid vill när jag har datorn här.

Idag var det massor att göra så jag glömde helt bort tiden och slutade 50 minuter senare än vad jag skulle. Visserligen skulle jag ha slutat kl 3 så det var inte så hemskt. Inge onyttigätande idag inte! Men det är svårt när det står massa olika chokladbakelser framdukade tre gånger om dagen.

Ikväll ska vi ha en date med tvättstugan. Blää!

Idag är det redan torsdag! Imorrn underbara fredag och sen kalasroliga lördag!
:)

:(

:(
:(
:'(

Ååå, varför ska det krångla föööör?
Lee Lee vi MÅSTE lösa detta!!
Du + Jag + Ölspel = SANT :)

onsdag.

Idag var tredje dagen som jag firade min födelsedag :) Johan päron var här, fikade och firade såklart även sin sons födelsedag som är på lördag. Vi fick en varsin super parfym. Jag fick DKNY "Be Delicious" och Johan fick Jean Paul Gaultier så nu kommer vi lukta jättegott på lördag då jag ska fira en fjärde gång! 

Idag satt jag i två telefonlurar på samma gång! Shit vilken panik jag hade när det ringde på andra luren när jag höll på att ta emot en bokning, men men någon måste ju svara och Mills var själv.. Pratade med Håkan från Wickis i telefon idag och då började jag längta tillbaka dit ännu mer än den längtan jag hade igår. Dom är så snälla och roliga där!! Och jag saknar verkligen event! Självklart bokar jag aktiviteter från Wickis när jag haft mina andra LIA-perioder där, jag är trogen jag :)   

Jag har märkt att jag börjat tröttna på Greys! Så jag lät Johan spela PlayStation så jag kunde blogga och snart ska jag hoppa in i duschen. Börjar redan kl 7.30 imorrn men får däremot sluta redan kl15.

Årskort tack!

Friskis i Väsby är bäst, fast på ett sätt inte! Medans andra Friskisställen har årskort, halvårskort, 4,3,1 månadeskort så har dom i Väsby endast terminskort! Vilket är helt värdelöst! Om dom skulle haft årskort skulle jag köpt det på dagen jag flyttade hem hit igen. Nu måste jag vänta till januari för att kunna köpa ett! Dom borde ju också förlora pengar på det, eller?

Jag MÅSTE börja träna nu! Jag får panik i kroppen annars!

tisdag.

Ååå, vilken seg dag!

På hemvägen tänkte jag på ett långt hatinlägg jag skulle skriva om alla som inte kan köra bil ordentligt och om folk som inte kan skilja och blinka åt rätt håll i rondeller. Jag orkar inte göra det nu. Vill bara säga att folk som inte ens kan blinka rätt borde INTE ha körkort och de förtjänar att bli inkrockade i så de kanske håller sig borta från vägarna. Förutom den åsikten är jag en väldigt snäll person som inte önskar att folk ska skada sig. Jag lovar!

Hände inte alls så mycket idag, både jag och Verania var helt döda och ville bara hem för att sova! Men på eftermiddagen fick vi iaf lite vettigt gjort. På förmiddagen möblerade vi en konferenssal fel, såå irriterande! Fixade för 18 personer till torsdag när en grupp på 7 ska vara där imorrn. Lost in space helt enkelt.. Sen blev jag lite nere när jag började tänka. Jag trivs verkligen jättebra på Görväln och jag ska ju tillbaka dit i vår. Men känner jag efter så är det ju fortfarande inte det här jag vill hålla på med. Jag saknar ju eventdelen!

vill inte bli sjuk!!

Typiskt att börja bli sjuk på sin födelsedag och 6 dagar innan the big party :( Näsan rinner och rinner och halsen gör ont. Har ju redan haft höstens förkylningssjuka! Men snart ska jag få pasta med räk- kräft och sambalsås som jag har beställt. Sen ska jag få någon överraskning till efterrätt, jag hoppas på friterad camenbert. Förvånande va..

Johan tyckte att min klänning till lördag var för kort, jag tycker att den är helt lagom och super fin!


Grattis mig på födelsedagen!

Grattis mig på 21-års dagen!!!
Imorrse blev jag väckt av att Johan vrålade Jag må du leva, jag trodde jag skulle dö av hjärtattack! Men jag överlevde och fick lite frukost på sängen :) Fick min present också, en ny kamera! Min gamla gick sönder för någon månad sen.. Ikväll ska jag få megagod födelsedagsmiddag!

Har spenderat två timmar i Kista Centrum med Emma som jag inte träffat på 5 veckor!! Så går det om man jobbar på lördagar :( Vi spanade på klänningar till lördag och vi båda hittade en varsin dröm men de var båda för stora.. Jag hittade iaf en, på Cubus som kostade 150 kr värsta kapet! Sen lunchade vi i Food Courten och jag smaskade på friterade räkor. Hämtade även Johans present som inte alls blev så fin som jag hoppats på, men när jag kom hem och fixade med ramarna så blev den suuperfin! Snällt va, fixa presenter till andra på min födelsedag :)

I lördags firade jag med familjen. Var grymt kul, massa vin i vanlig ordning. Allt tog slut :) Jag hade lagat supermiddag, kycklingspätt, couscous med räkor, sallad och fetaoströra. Sen introducerade jag och Annica familjen för SingStar. Herregud vad roligt det var, sjöng till kl 2! 

Måste man plugga på sin födelsedag?  

Thaigryta!

Mmmmmm, superstark Thiagryta till middag. Dock lite för stark.. Det var inte ens meningen att det skulle bli Thaigryta, jag hällde i diverse saker och när jag smakade, smakade det Thailand. Klockrent! Skitbriljant helt enkelt!

Nu ska vi hoppa ner i badet för att bli varma!

Imorrn ska jag in till stan för att besöka Taras, sen blir det handla mat till kvällen och hem för att göra fint till gästerna. Kanske hinner införskaffa ett par fina stövlar som jag spanat in också :) 

Utkast: Tentan är ...

Tentan är avklarad. När datan räknade fick jag 45/78 p, dvs 3 poäng under G. Men eftersom det är en dator som räknar så såg jag att jag minst kommer få 9 poäng till då datorn ville ha mellanslag (!!) och inte jag. Och då är jag 4 poäng ifrån VG, tjoho! Det som irriterar mig är att jag glömde ändra en fråga som jag visste svaret på så hejdå 3 poäng. Sånt där är så himla irriterande! Men jag är såååå glad att den är klar nu!

Nu ska musiken på, ölen fram och så ska vi börja med matlagningen! Wonderful!

Polenta :)

Jag får sluta kl 4 idag :) Vilket betyder att jag tjänar in en timme till på kvällen då tentan kommer bli klar en timme innan. Jag gav Johan nummret hit till Görväln så han skulle få höra hur jag låter när jag svarar i telefon. Jag sa också att han skulle låsas vilja boka en konferens, det gjorde han. Ååå, vad jag har roliga här på jobbet idag! 

Fick smarrig röding med polentakaka till lunch. Har varit nyfiken på vad polenta är sen jag och Lena hade det på vår meny i HotPlayer. Satan i gatan vad gott det var, är väl dessvärre för svårt att fixa själv hemma.. Lättöl blev de också fredagen i ära. Ikväll över vi procenten älskling!

Camilla messade mig och sa att Arvingarna spelar på After Worken i V-rås ikväll!
Faan, att jag missar det. Det är en tragedi att jag missar det ju!

fredag.

Nu sitter jag här själv i receptionen och det är toklugnt. Därför kände jag att jag fick skriva ett snabbt blogginlägg. Har en bokning jag verkligen vill göra, NU, men jag hittar inte alla uppgifter jag behöver och det känns ju dumt att skicka två mail.. Så jag får väl vänta lite. Nu ska jag ta tag i det trista jobbet. Lägga in höstens alla bokningar i registret, men det måste väl göras.

Ikväll meddans jag gör den hemska tentan ska Johan lacka barbordet. Sen när det är klart sa vi sitta vi det, dricka öl och spela något spel som vi ännu inte kommit på vad. Längtar tills det och då helgen är på riktigt!

Jag är fredagsfin idag :) När det inte är några gäster behöver man inte ha skjorta (bestämmer jag) så idag är det tights, den mossgröna omlott klänningen och stövlar som gäller!

I löv el :)

Wiiie!! Nu funkar allt som det ska igen :)
Elkillen var här i 2 minuter sen lös lamporna igen. Elcentralen satt typ någon meter från lägenheten och ändå har vi inte tillgång dit. Så irriterande och stackars jourkillen som var tvungen att åka från Tyresö för att byta en propp som vilken idiot som helst kan.
 
Blev superfint när lampan lös över bordet!
Nu ska jag duscha och sedan hoppa i säng och kolla på EMA tills jag somnar. Inatt är det två täcken som gäller i sängen! Annars ligger vi i mitten och trängs och då blir sängen som en hängmatta!

Faan vad ALLA sjungar kasst live!!

torsdag.

Ikväll har det varit fullrulle hemma. Toarulle! Och det är inte slut än..
Pappa har varit här och hjälpt oss med att sätta upp barbordet. Suuperfint blev det, dock inte högt för att sitta och äta vid. Men mycket fint! Sen passade vi på att hänga upp lampan över och det var då det jobbiga började. POFF sa det och så fick vi lite fyverkerier i köket. En säkring gick, vi drog upp den igen men INGET hände! Lamporna i köket, hallen, klädkammaren och badrummet funkar inte. En platta på spisen funkar halvt och kyl&frys är av!! Vi ringde jouren för ungefär 2 timmar sen och dom kommer om typ 1!! Om dom inte fixar det bli all mat gammal :( Skit också!! Så vi måste sitta vakna tills dom kommer.

Imorrn är jag helt själv i repan! Vdn tyckte att Verania och Susan kunde ta ledigt "så kan jag och Camilla vara i receptionen" Saken är den att han kommer inte stå där en sekund! Han tänkte till och med ge mig nycklar och ansvaret för att låsa upp och låsa slottet för dagen! Då sa Susan som tur var emot. Det är inga gäster imorrn så det blir till att svara i telefon och på förfrågningar, kommer nog bli en seg dag! Sen när jag kommer hem blir det tenta, buhu!! 

Mitt frikort Jered Leto kommer vara på MTV hela kvällen ;)  

brrrrrr!

Brrrrrr, det är kallt! Och ändå har vi satt på elementen.. Men när det blir kallare ute så känns det här inne, det bli iskallt! Sitter i soffan med täcket runt mig och halsduk men det hjälper inte.

Ikväll bli det stekt falukorv med makaroner till middag. Typiskt gott!! Funderar även starkt på att göra chokladbollar.. Men jag ska göra kladdkaka till lördag då folk ska komma på middag så det känns lite mycket på en vecka.. Får se hur det blir, men det skulle vara smarrigt!


________________________________________________________________________JKc v
//skrivet av Midori som älskar att gå på min dator!

onsdag.

Virrekoko! Vet inte varför, fick bara lust att säga så. En impuls bara..

Denna dag har känts som en evighet! Förmiddagen idag ägnades åt bokningsbekräftelser av konferenser och julbord. Nu kan jag göra dom i stort sett helt utan hjälp! Duktiga Mills! Under eftermiddagen hjälpte jag Verania med fakturering och kontering :) Riktigt roligt när man känner att ekonomikursen är till nytta! Uträkning av moms, olika momssatser och framförallt konteringen!

Ikväll skulle vi ha satt upp barbordet men vi är båda för trötta så det får bli imorrn istället. Funderar på hur vi ska få ut det stora bordet vi har i köket nu.. Fick en hemsk påminnelse idag. Tentan kommer på fredag! Så jag måste spendera 2 timmar åt den på fredag när jag kommer hem. Blä! Jag bryr mig inte, det får gå som det går. Kommer inte sätta mig nu och gå igenom massa uträkningar!

 

tisdag kväll.

När jag kom hem efter jobbet idag fick jag precis det välkomnandet jag velat ha hela dagen! Kläderna avslitna ;)
Såna vill jag ha oftare!

Slutade inte förns kl 7 idag. Var med på en visning av Görväln så det var ändå inte så ansträngande. Fick en "smakprovs" middag med 7 olika små rätter. Jag gillade 3 av dom så min tallrik såg orörd ut när dom samlades in. Men jag smakade iaf ALLT! Därför har kvällen gått jättefort och jag har inte hunnit hoppa in på internet och nu är det läggdags. 

Har hittat ytterligare en PERFEKT födelsedagspresent till min älskling!

Imorrn ska barbordet sättas upp :)  

Vad är det roliga med...

.. Playstation?
Bah, vad trist! Johan och Tobbe spelar Playstation och av allt i världen spelar dom hockey! Det suger ju! De ända spelen jag tycker om är Singstar och Buzz!   

Och Tobbe tycker nog jag är knäpp med min 1000 sidiga musiksmak! När han kom lyssnade jag på Scorpions, sen på en massa techno, en paus med Amy Macdonald, sen Poodels och nu Amy Diamond. Haha, jag äger :)

Jag är sååå sugen på att göra en kladdkaka!

Boka tid hos Tara ska jag göra till lördag också :)

P.A.R.T.Y

Nu håller jag på att samla in folk till kalaset den 15e. Och med "samla in" menar jag inte försöka hitta folk så vi ska bli många som det kanske låter som :P Utan jag har bjudit mina fotbollsfruar som alla verkar på och taggade. Skulle vara grymtkul om dom skulle komma, har inte träffat dom sen SM-finalen. Systeryster har även fått ledigt så hon kan komma, wiie! Och tokflickorna från V-rås!

Åå, jag är så taggad! Fast det är två veckor kvar :)


En gammal, klassisk men fortfarande GRYMT kul partybild på Bönan :) 

måndag.

Jag var jag själv i receptionen i stort sätt hela dagen. Ibland hade jag saker att göra och ibland inte så mycket, men någon måste ju vakta receptionen och telefonen också. Mer komplimanger till Mills idag, me like :) Just nu känner jag att jag absolute INTE vill tillbaka till skolan, jag trist så grymt bra! Och Susan bestämde att jag ska få gratis lunch varje dag, hon tycker inte heller att jag ska betala när jag ändå jobbar gratis! Tjoho, restauranglunch i 6 veckor!

Nu är det bestämt och bokas imorrn! Den 21-24 november ska jag, mamma och Annica på tjejweekend till Istanbul! Ska bli så underbart, 4 dagar med shopping och värme! Och denne tjejweekend ska jag INTE tappa bort passet!!

Nu ska jag kolla på The Hills tills Johan kommer hem och vi ska äta middag hos hans päron. Nu måste jag kolla med Camilla om lite hills update känner jag :) 


shopping

Nu är vi emma från Stinsen och nacosmiddag är på gång! Dessvärre är det handboll på tv men mellan kl 18-20 är tvn min! Johan införskaffade sig ett par jeans och en suuperfin jacka, 30% var det på den också! Jag besökte Gina för att hitta en klänning men den pasasde inte och jag orkade inte pröva en större. Får kolla igen på torsdag då jag ska till Kista. Jag köpte ist en fin fin skjorta (kan inte få för många!) Ett par svarta och grå over knee strumpor, dels för att jag behöver såna och sen tyckte min shoppingpartner att dom var sexiga ;) Två flugor i en smäll skulle man kunna säga! Men jag får inte gå modevisning i dom förrns imorrn. Men jag ska nog bryta den lilla regeln! 

Film & soffmys väntar ikväll.

söndag.

Gissa vad min frukost bestod av idag. Först en bit brie sen en rostad macka och amarula :) Blev toksugen på det när jag vaknade! Alkohol till frukost en söndag är inte vanligt, endast på partyhelger och semestrar. Men ibland så!
 
Igår blev en tidig jobbkväll. Slutade redan halv 12 ist för kl 3. Var visserligen skönt att komma hem tidigare än halv 5 men var ändå sugen på att jobba ett litet tag till.. Nu är jag ledig två helger i rad. Så nu ska det bli en hel del galejandes har JAG bestämt. Speciellt den 15e, då ska vi hålla på hela natten lång! Den som bangar kommer jag inte prata med, så passa er :)

Om ett tag ska vi ta en tripp till Stinsen. Johan är i behov av ett par jeans och jag vill bara ha något nytt och fint till festen. Har inte råd med ett par skor men jag har ett behov!    

Journey, Goo Goo Dolls och Thin Lizzy är söndagsmusiken!

första ÖLEN!! (dock inte för mig)

Nu är det såhär! Nästa månad får jag inte bara studiepengar utan även lite lön från dansbandskampen. Dååå, gott folk ska jag shoppa på Gina! Jag spanade på deras hemsida och fy så mycket fint jag hittade. Och min kära syster sa att man nu kan beställa kläder från deras hemsida! Jag hittade i förgår en suuuperfin klänning men Annica hann som vanligt före och köpte den! Måste hitta något schnyggt till kalaset den 15e! 

Pinks nya skiva är helt enkelt kanonbra!!

Och NU fick jag sms att Johan tar sin första öl på finlandsfärjan! Klockan är ju efter 12 finsktid så det är okej. Men det är galet orättvist, jag är toksugen på en hemmafest! Mamma vill sjunga Sing Star nästa lördag, det ska bli spännande! :)

lördag.

Nu är jag tillbaka hemma. Var hos mamma igår och passade även på att sova där för att slippa åka hem själv. Vi åt middag och hade mycket trevligt! Sen verkar det som att den delen av min familj som bor i Hammarby Sjöstad har börjat titta på Idol. Så jag fick väl acceptera och titta jag också. Gick lättare med massa chips, godis, ost och vin :) Efter det och Fredag hela veckan var alla helt döda så vi hoppade i kojs. Skönt att ha en lugn fredag! Inte för att de senaste varit nå röjiga utan för att efter 3 veckor i skolan med högst 3 timmar i skolan är en vanlig 40 timmars vecka rätt så jobbig! Soffan var inte så skön jag minns att sova på, skulle behövt mer sömn inför dagens nattjobb känner jag!

Dori satt inte utanför dörren när jag kom hem för att få komma in :( Stackarn kom ju inte hem igår innan jag skulle åka så hon har varit ute hela natten i  kylan. Bäst att hon kommer in i värmen tycker jag, speciellt nu när jag satt på elementen! Lägenheten är superstädad och fin och snart kommer barbordet upp, tjoho!!

Typiskt att Johan kommer hem från Finland efter jag åkt till Strängnäs!