prov

Nu har jag inget att göra och det stressar mig mer än själva faktumet att jag har prov i 8 timmar imorrn! Jag har laddat med följande: Tunnbrörullar med Brie och kyckling, skogaholmsmackor, yalla yougurt, banan, twix, fruktnappar, cola, juice och vatten! Hoppas att det räcker! Låter ju ändå ganska lite.. Får kolla vad jag hittar här hemma. Fick precis veta att Shappan ska skriva imorrn, han är min räddare! Ekman också! Fast vi ska skriva i olika salar.. Men jag vet att dom är där iaf : ) Vi tänkte ha Harry Potter kväll ikväll som vi brukar ha ibland men det hinns inte med.. Annica måste plugga, en fredag, uuuuu! Nu ska Erik också skriva, jag som trodde jag var själv :P Nu ska jag typ gå och titta en av mina älskade Disney filmer och sova! 

Puss å godnatt! 

nisse hult!

Hej, nu ska jag skriva ungefär samma sak som förrut bara så ni vet. Datorer suger iaf alla som jag känner! Jag fattar inte vad dom har emot mig, varför hatar dom mig? Jag vill också ha ett socialt liv, lia mns, tragiskt! Eftersom jag inte kan logga in så får jag väl skriva alla mina små meddelande här:
1. Trost snön så ska vi grilla, det har Mills bestämr så så blir det!
2. Jag måste avreagera mig inför provet imorrn, jag kan inte andas!
3. Har nya rosa trosor som matchar min bh ; )
4. Har väl inget annat speciellt kul att säga.. Nisse Hult!


cp data!

Min data suger hästpung! Den vägrar att logga in mig på msn och man kan inte öppna program via ikonerna på skrivbordet! Värdelöst! Nu laddar jag ner det igen så får vi se om det funkar.. Det gjorde det ju självklart inte! Jag hatar det här! Men vi har iaf köpt en ny telefon "Titta här får man två för 500 om man råkar supa bort ena" Tack, tack men det var inte bara mitt fel. Jag glömde bara vart jag la ifrån mig den men ingenannan  vet ju heller! 

fredag!

Woho det funkade! Kände att jag tvungen att blogga lite men det brukar inte gå i skolan.. Då säger Iffi "Om du går in på Firefox så funkar det" Och det gjorde det! Nu sitter vi och planerar till fotograferingen till på lördag och onsdag. Sen ska vi handla sen har vi väl inge mer att göra. Hoppas jag iaf. Jag och Melina ger moraliskt stöd till Jamie som leker med sina illustrationer medans vi andra inte har någe att göra.. Jag måste hem och andas, stressar redan sönder för imorrn! Jag tycker att Emma ska bli frisk och komma hit! Nu har jag faktiskt inte pratat med henne på två dagar. Eller mer exakt en och en halv.. Du måste bli frisk din lilla gris!

Och det snöar! Jävla bajs! Det är första april imorrn och det snöar, not helt okej! Förra åter var det sommar!

test

testing, testing!

onsdag.

Annica suger! Hon skulle spela in Lost igår, då har hon inte ställt om klockan så hon spelar in en timme efteråt!  Skit unge! Funderar på att spela in OC "fel" till henne! Kl 9 börjar iaf Lost igen då. Och någon kladdkaka får man inte, måste vänta på att lill grisen kommer hem!

Idag har jag iaf varit duktig! Åkte till Väsby och stötte på Boris en sekund. Sen blev det Ellströms nästa,  gjorde klart två pärmar till, ska tillbaka imorrn. Sen när jag var på väg hem ringde pappa och frågade om vi skulle ut och övningsköra. Vi körde runt massa i Väsby, sen till Sollentuna, Kista, förbi Tensta, tillbaka till Sollentunaoch tillsist motorvägen hem! De va nice! Men tyvärr hamnade vi i bilkö mellan Kista och Tensta på någon väg på K. Segt och jag fick ont i vänster foten!   


nyår?

Vart tog nyår vägen? Jag vill ha nyår! Jag kom att tänka på det på engelskan idag sen kunde jag inte släppa det. Hur underbart det var ute på tolvslaget när alla var jätteglada och sprang omkring och kramade varandra. När Ekman kramade mig och vi ramlade ner i snöhögen, när jag gick omkring med mina två champagnflaskoroch letade folk som jag kände. När vi sjöng "Pech, pomme, poir" och "Un kilometra pied", eller vi skrek nog. Och Lena bara stod å godde utan att fatta någonting. Sen inne när vi röjde i baren och på dansgolvet. När jag och Mats gjorde snöänglar och gick omkring dyngsura hela natten. Allt var så himla roligt! Förutom timmen innan tolv då jag hade panik och dampade på allt och alla.. Men det gills knappt eftersom resten ägde allt! 

Rapport från befäl Borgqvist.

Lalalala! Vi total äger hela dansgruppen! Trots att jag och Veronica fick en tillfällig blackout och bara låg som bollar på golvet när alla andra började dansa. Dom undrade nog var vi höll på med.. I bilen hem satt vi och skrek på alla andra och klagade så det räcker och blir överför resten av veckan. Sen lekte vi Kompani K27! Löjtnant Larsson körde, befäl Borgqvist vinkade ut helikoptern, de meniga Henäng och Jahanshahi höll koll på fiender! Jahanshahi fick hoppa ur helikoptern under beskjutning men klarade sig bra under 3 sekunders marginalen. Henäng hoppade ut inom frizonen så hon överlevde också. Det är ju helt fantastiskt! Löjtnant Larsson klarade till och med av att komma lagom till rödljuset så vi slapp stanna! Tur det, annars vet man inte om jag skulle kunna skriva denna rapport!

Jag är stålt över mitt kompani!
Befäl Borgqvist

måndag.

Nu har jag sett på OTH minsann, lika bra varje gång! Nu väntar jag till klockan ska bli halv sex och att vi ska åka iväg till dansen. Har inget att göra! Eller egentligen har jag väl engelska att göra och matte skulle man ju kunna räkna lite men jag orkar verkligen inte!

Jag har kommit på att det inte är så smart att komma hem halv två en söndag när man ska upp mellan halv sju och sju dagen efter. Vi var hos Mats kompis Fredrik mitt ute i skogen och såg på film. 50 first dates. Det va nice och god saft kunde han blanda också! Imorrse när klockan ringde kändes det som att huvet höllpå att sprängas, fyra timmars sömn! Släpade mig upp, duschade och gjorde mig klar. Sen mådde jag så illa så jag höll på att spy. Och bara när jag tänkte på klassrummet med dom starka lamporna blev jag blind! Gick och la mig igen, sov till halv elva. Sen var man tvungen att ta sig till skolan ändå för att gå igenom de sista sakerna inför engelska provet. Åkte hem och nu sitter jag här.. Äter jättegod choklad från Turin gör jag också :)

shopping!

Nu har jag varit å shoppat med familjen, riktigt nice! Jag skulle som sagt få ett par gympaskor idag. Så här ser dom ut: bruna, skinn, höga, klack : P Det blev ett par jättefina stövlar ist! Sen fick jag panik för jag behöver nya jeans. Jag och Ankan knatade till Gina Tricot och köpte ett par jättefina och sköna som passar till mina stövlar! Nu är jag redo att gå ut, måste bara fixa pengar först..

gladare!

Nu har jag lyssnat på Def och pratat med Emma så nu blir jag på bättre humör! Bra va?! Vi prata om vad vi åt när vi var små, vi ser tydliga mönster :P
Häv a najs dej!

söndag.

Igår kväll var jag typ socialt blockerad. Jag var så tråkig att jag typ får ont i magen när jag tänker på det. Och nu vet jag inte hur mycket klockan är eftersom jag inte vet om klockan i köket är omställd, men jag skulle chansa på att klockan är 1. Snart ska jag in till stan med min familj, jag ska minsann få ett par gympaskor av mutti! Bussigt, bussigt! Jag känner mig fortfarande helt osocial, jag orkar inte prata med folk och jag känner mig bara allmänt irriterad på saker. Och Nrj är allderles för jobbigt att lyssna på, ska testa med Def.. Jag har ångest för Högskoleprovet nästa vecka, jag får panik att det inte finns något man kan göra! Och efter i fredags när jag kollade på ett gammalt nationelltprov i matte C fick jag mer panik! Det är snart vår och det är varmt ute! Då ska man få vårkänslor och grejer, vara glad dygnet runt! Inte sitta inne och sura över någonting som man inte vet vad det är! Men nu ska Emma skicka uppspeedade låtar till mig så jag blir glad! Sen ska jag gasa in till stan så då blir jag nog glad!

Babaj 

funkar inte!

Det här är ju inte helt okej! Jag är själv hemma och skulle logga in på MSN för att prata med lite trevliga människor.. Då kan jag inte logga in! Och hur kan vi låta dom dra ner oss?! Det är ju inte möjligt att vi låter dom göra det! We need party! Det här funkar inte för 5 öre! Vad gör alla andra en sån här lördags kväll egentligen?!

dansa i månens sken

"Jag älskar att dansa i månens sken.
Jag dansar naken under stjärnorna.
Jag berusas av månen inatt"
 


godmorgon lördag!

Godmorgon! E du riktigt vaken än?!
Jag är så stört pigg, somnade halv elva igår. Så tidigt somnar jag inte ens i veckan.. Vaknade 8 och tvingade mig själv att somna om, vaknade 9, tvingade mig själv igen. 10 kunde jag inte tvinga mig mera så på tittade jag på tv, MTV "Temperature" med Sean Palu dundrade ut ur mitt rum! Nu ska jag sätta på "Godmorgon" och väcka Ankan, mamma och Sten har åkt in till stan så nu sitter jag här själv med min lilla data. Men mig gör det inget för då kan jag lyssna på min dansbands musik ; ) Vi ska iaf testa att göra caipis med apelsin! Får se hur det blir.. 
"jag är pigg! är du pigg?
jag vill ta en öl i solen!
vill du ta en öl i solen"?


...

Jag och Emma drygar oss på msn! Alla andra skulle skrika ihjäl oss om dom visste vad vi sa! Jag vill att någon ska ringa på min nya telefon men ingen har ju det nummret :P

mys då!

Jag vill göra en snögrotta, sen vill jag ligga där med 20 filtar och duntäcken mysa och sova! Men det lär väl ingen annan vilja göra.. Jag och Baffe sitter och planerar vår trekant, går lite segt men vi ska nog komma fram till något ; ) Vi kom fram till imorrn om han inte bangar nu.. Jag vill ha en myskväll, en riktig myskväll!Är det inte någon som säljer såna billigt? Då kan ni ju ringa till moi! Om det är för dyrt så räcker det med en kram, det är allt jag kräver.  

ont i magen!

Du är ju så seg så man får ont i magen! Nu blir jag arg, jag som var så glad nyss! Uuuuu på dig!

fredag.

Idag har jag gjort nada på projektet. Men jag hade inte heller något att göra. I 20 minuter pratade jag och Ulle Bulle om menyerna och fotograferingen, men resten av dan så.. Förmiddagen spenderade jag till frukostmöte med Emma och Ulle Bulles nya projekt. Jag målade en vägg nere vid skåpen med magnetfärg. Tog 20 minuter tills metallen i färgen löstes ut, sen var färgen jättetjock och jobbig! Ulle B kom och hjälpte till och sjöng Bamsa för mig :D Eftermiddagen spenderade jag med matteboken och att skriva in telefonnummrena i min nya telefon, mycket spännande! Fredagsfika och en del flumm!

Veckans visdom kom från Ulle Bulle idag :
"Vänta inte! När man är 18 är det för tidigt att bestämma sig! Folk går runt och väntar för mycket på andra. Man struntar i att åka jorden runt, resa, plugga för att man sitter hemma och väntar på någon!"
Helt rätt!

bullerbyn!

Fattar ni va bäst "Alla vi barn i Bullerbyn" är?! Man blir helt lycklig av den och den är så himla mysig! Dom var liksom lyckliga på riktigt, jag ska flytta ut på landet (riktiga landet) och bli lika lycklig! Påsken, julen, nyår och allt var så mys! "Men Lasse, tänk om du kommit hem och vart drunken" "Det heter inte drunken" Så himla klockren! Lasse är min idol så jag tänkte gifta mig med honom, men han var visst dessvärre 30 år idag :P Hans skratt är så klockrent! Sen satt vi och prata om massa saker vi gjort när vi var små och pappa berättade massa hyss. Det var roligt! Älskar fortfarande våra se på barnfilmer kvällar, man kan verkligen koppla bort allting! Är det någon som vet hur man blir barn igen? Och hur ska man göra för att ens egna barn ska bli vanliga barn inte snorungar som alla idag?!

torsdag.

Hjälp mig någon!! Flakkillen stöter på mig via msn, snacka om oproffsigt igen! Jag kommer aldrig våga träffa honom heller! Emma får komma med och skydda mig, eller Adam som typ kommer vara ensam kille på flaket.. :P Heeeeeeeeeeeeeeelp meeee!
Idag har jag  varit på Ellströms igen. Gjorde två pärmar så ska tillbaka imorrn och rätta, sen funtar jag på att åka dit tidigt på lördag och göra sist testet på dom. Nu är det bara körkort som gäller en månad, sen matte :S Engelskan proppar jag in där emellan någonstans.. Körde med Stig idag, snacka om att försöka sälja lektioner "Du är ju en smart tjej så om jag var du skulle jag använda alla mina kuponger snart. Eventuellt varje dag så kommer du nå toppen" Jag blev så himla irriterad så ska man sitta där och se glad ut! När kommer Gobard tillbaka egentligen?! Han är ju så mycket bättre! Nu ringre Marie på Ellströms och frågade när jag kunde köra, fett på! Men hon är trevlig! JAg skulle iaf hälsa lilla Åsa, haha! 

Nu ska jag och pappa ut och köra!

ringsignal..

Det ringde till min mobil och då slog det mig! Jag kommer inte ha den rignalen längre, det är ju sorgligt! Man har haft den så länge och man kopplar det till massa bra saker, hur glad man blivit när den signalen ringt och det varit alla man hoppats på! Nu kommer jag ju känna noll när det ringer. Jag kommer typ vara helt känslolös! KAOS! Haha, fatta I-lands problemet! Men för lilla MIlls är det en stor grej!

idag då!

Jag leker med min nya telefon, den är för krånglig för mills! Det finns för många knappar! Tänkte gå och lägga mig och lägga över alla nummer samtidigt som jag ska se på Skönheten och Odjuret. Sen ska jag somna till min nya skiva jag fått av Emma! Emma som för övrigt precis var här och åt middag och badade skumbad. Date, date! För övrigt så har jag varit fett duktig idag! Gjort massa i skolan och sen gjorde jag allt som stor på min checklista för idag. Imorrn ska jag vara lika duktig!

Nattinatt!

toffel humör!

Jag är på feta toffel humöret! Men jag har ingen att toffla med.. Jag vill typ att alla ska vara ute och festa eller vad som helst såligger jag hemma och myser! Jag ångrar det jag sa till Jamie och Melina idag i skolan! Jag sa att jag ville vara singel så man kan leka massa. Men nu när jag vill ligga i soffan och kramas så är det ju inte speciellt smidigt att vara singel.. Det är blått! Det är kul att leka men det hjälper liksom inte så mycket..

checklista

Jag har en checklista för imorrn!

  1. Ring den sura tanten på ungdomsmottagningen
  2. Gå till banken och sätt in pengar på kontot
  3. Åk till Ellströms
Idag ska jag hämta min telefon som kommit till Format, hoppas den är fin! Och fungerar som den ska, mina andra telefoner har ju inte gjort det.. Ska dansa idag. Emma tänkte följa med men sen dissade hon mig så det blir date med mp3 på tåget. Om jag har tur får jag övningsköra hem också och gasa lite! 


summer feeling!

Idag vill jag vara helt jättesommrig! Med bikini, kjol och ett litet tunnt linne! För att inte tala om flipflop! Så fort det är morgonsol så blir det 30 grader varmt här hemma. Precis som på sommarna, då går man ut om man tycker att det blir för varmt! Kom och tänka på i somras när jag och Emma låg ute i dom stora solstolarna, drack cola och hade vårat egna telefonbord! Är man besatt så är man! Och snart är det första april och min plan kommer inte fungera! Jag skulle ju gå i T-shirt hela dagen, utan jacka till 7 på kvällen. 1 april är ju typ den obligatoriska ha grillfest kvällen och nu kommer det vara en massa jälva snö i vägen för mina planer! Det suger! Jag vill ha förra året!

tisdag.

Värsta mysiga morgonen! Vaknade en halv timme innan klockan ringde och var riktigt pigg! Jag somnade inte änns om! Sen låg jag i sängen i en och en halv timme med solen i rummet och dagdrömde massa mysiga saker. Halv tio hoppade man upp, tog sig till datan och nu lyssnar jag fortfarande på en massa bra musik! Snart blir det den vanliga börja 12.15 lunchen som jag alltid äter hos pappa. Ostsås med lax och makaroner! Fast jag måste stå emot fler kakor annars kommer jag inte vilja ha någe.. Hårt liv! Jag hittade San Fransisco låten, den äger den också. Precis som de flesta låtar jag blir i extas av! 

Idag är det grafisk igen!!!
Ciao 

we were S..

Jag skulle vara lite duktig idag och börja på min filmrapport av "We were soldiers" När jag öppnad boken för att kolla hur många dagar staget pågick fastnade jag i slutet. Jag krampade fast vid boken och slängde sidorna för att hinna läsa mer, jag blev som besatt. Och nu är jag så där tom i huvet som jag alltid blir när jag ser filmen eller läser lite ur boken. Så nu kan jag inte skriva rapporten, så det blir väl äta dags!

måndag.

Det är måndag, för tillfället en tråkig måndag! Jag brukar alltid gilla att komma hem på måndagar för jag vet att jag är själv hemma tills halv sex, men idag var det otroligt trist hemma! Jag kan inte änns komma på vad jag vill lyssna på! Då är det kaos, det blev iaf Def!

Idag var det matte, gick helt okej! Kommer inte hinna räkna något hemma i veckan så det blir väl stöd innan körlektionen på torsdag. Sen var det megagod lunch på Mandarin! Sen blev jag och Iffi förföljda av öl! Fett orättvist att gubbarna får dricka öl till lunch och inte vi! Sen var det jättetrist på engelskan! Men vi fick ju iaf sluta 80 minuter tidigare för Katarina tyckte att vi såg trötta ut! Det var bussigt!

duschradio

Radioblog måste vara den bästa uppfinningen någonsin och jag är bäst på att leka! Det är så himla roligt, är det ett dåligt tecken? Jag är en dålig människa =)
Vi har en duschradio, på den står det så här : Denna produkt är vattenskyddad men undvik att spruta vatten direkt på radion! Humor! Får väl testa om den fungerar överhuvudtaget..

svin!

Va fan hände där?! Jälva svin! Ska du av alla slänga ur sig något sånt?! Ni är ju helt skitso hela jävla bunten! Kan man någongång träffa någon som kan hålla sig till en sak och inte snacka skit! Ni är ju värre än några jälva skvallerkärringar och alla tönt tjejer i världen! Blir galen!

söndag.

Jag har funderat på en sak. Solen går alltid upp och väcker en vid typ 7, så man nästan blir blind.. Sen 5 timmar senare när man går upp så är det helt grått. Det tycker jag är lite skumt. Jag hittade iaf min plånbok imorrse! Låg i sängen och kom på att jag tappat bort den, gick upp, in i köket, tittade lite omkring mig. Gick till soffan, löft på en liten katrong och där låg den. Ibland känner man sig själv! Emmas tre mysdater hon skulle fixa till oss igår tappade troligtvis bort sig vid Infra när dom skulle köpa blommor till oss. Precis som dom gjorde på "Red Russian" kvällen! Så det blev vi tre på mitt golv. Sen var jag lite små irriterad så mamma blev irriterad på mig. Känns inte så kul, antar att hon ringer idag och vill prata... Blääääää! Jag hatar att vara allvarlig! 

pigg?

Nu kanske det låter som jag klagar.. men det gör jag inte för 5 öre! Det här är snarare ett mysterium! Veronica sover 12 timmar i natt.. Jag halv sover tre timmar meller 5 och 8.. Sen, nu ikväll så är det jag som är jättepigg och inte vill sova. Det är helt stört och nästan läskigt.. Har just nu så mycker jag vill skrika ut, men jag väntar nog och tar det när personer i fråga kommer hem ist... Nu ska jag sova och inte tänka på det där..! God natt! 

fel på folk?

Vad är felet på folk egentligen? Alla är så trista hela tiden! Jag vill, vill, vill! Och sen vill jag lite mer! Förresten funkar det inte att vara trött när Veronica och Emma snart kommer hit på mini schlagerparty, men det löser sig nog. Brukar ju göra det. Och nu blev jag irriterad!

OBS!

Kom på en sak.. Sen när ska tjejen börja ta alla insiativ, vart är världen påväg?! Jag tycker att vi skyller på globaliseringen!

Nu har vi iaf stor shoppat på Obs! Så himla roligt, vi röjer när vi handlar. Emma tycker också att det är roligt att handla med oss idag igen. Hon är liksom med i våra familj ritualer ibland. Det är mysigt! Vi kom ut på parkeringen och jag börjar sjunga "det blåser en storm över Jorm" från Dunderklumpen eftersom det blåste så mycket. Då ställer sig pappa och skriker "fångad av en stormvind" och visar hur det blåser i hans hår, haha. Sen lekte vi med fläskfilen och jag visade Emma hur man kan få träningsvärk i benen. Vi röjer!

lördag.

Vad ska man säga..? Jag var väl först på någonting iaf. Mitt nya öppna jag som snokat sig fram är jag nog lite rädd för, vad ska man hitta på nästa gång? En sak har nog alla lärt sig iaf: Om Mills bestämt sig för något så är det bara det som gäller! När alla andra i mitt hus vaknat ska vi minsann till Obs och mega handla sen ska vi till farmor och fika. Ska bli kul, har inte träffat henne på jättelänge..

NR 4!! Herregud! 
Ciao!

duktig!

Nu har jag varit duktig precis som Emma! Jag skickade en ansökan till mammas jobb, så förhoppningsvis får jag jobba lite till där. Inte jättekul och inte speciellt tillfredställande, men det är pengar till sommarn! Jag pratar med någon på msn från festflak.se. Han hade tydlignen fått min mail från någon sida.. Ny mobbar han mig för jag säger okej hela tiden. Snacka om oproffsigt att mobba sina kunder! Förhoppningsvis blir det Que ikväll!

fredag.

Lalalalalalalalaaa jag är så glaaa! Hade historiaprovet idag, gick helt okej. Fick filmanalysen, mitt första G i media någonsin! Men, sånt är livet! Man kan inte vara bäst jämt! Efter provet skulle vi snabbt gå igenom 1800-talet fast vi inte ska ha prov på det. Jag fettade bullar eftersom jag inte kan äta lugnt och hade en tofs mitt på huvet. När Emelie tittade på mig och härmade mig blev det för mycket. Jag kunde inte hålla det inne! Så mitt i genomgången bokstavligen, skriker jag av skratt och lägger mig ner över bänken. Sammtidigt som jag skrek skulle jag försöka säga förlåt, men John låtsades om att jag inte lät och fortsatte. Pinsamt, pinsamt ska jag säga! Sen hade jag möte med Syo, fick väl reda på en del saker men det var inte speciellt jättekul..

Nu klarar jag inte av att sitta still längre, vill ut och skaka! Och imorrn vill jag på mega schlagerparty. Kan någon fixa till oss så vore det bussigt!
Puss hej!

torsdag.

Efter en trist men som tur var kort dag i skolan sitter man då här hemma med historieböckerna igen.. Det går av någon anledning mycket bättre att plugga idag, kanske för att jag tagit tag i andra saker. Nu ska jag ta körkort, nu orkar jag inte vänta längre! Eller så går det kanske lättare att plugga till Venyl än till min favorit partyskiva. Det är ju en möjlighet.. Igår kom Veronica förbi ett tag för vi skulle komma på något galet vi skulle göra. Vi kom inte på något så vi skrev en lista med hittills galna saker vi gjort, blev riktigt rolig! Fast vi har säkert glömt hälften.. En slutsats man kan dra är iaf att vi är galna på att övertala folk till vissa saker och att det är stört kul att kasta råa ägg! 

Nu funderar jag på att ta en pluggpaus och se på Mc'Gyver, måste ju se vad han bygger idag. Sist jag såg byggde han en nyckel av ståltråden i en glödlampa! Och så gjorde han lim av fogmassa :D Vår Mc'Gyver här hemma i Väsby har en del att träna på.. 

babaj! 
kör försiktigt, ät grillkorv och använd kondom! 

fejk revolutioner!

Nu ska ni få höra! Andra jordbruksrevolutionen, industriellarevolutionen, franska & amerikanskarevolutionen! Som jag sa till Emma "jälva cp fejk revolutioner hela tiden! dom skulle bara veta vad en riktig revolution är! sup och ha sex en måndag, där snackar vi grejor! inga himla tullar och skatter" Bajstrist är det! Nej, man ska se på saker positivt! Nu lyssnar jag på Bright Light och på lördag ska vi ha galet schlagerparty om vi hittar någonstans att va!

onsdag.

Jag har en allvarlig sjukdom så här sista veckorna innan studenten! Jag har tappat förmågan att plugga, det är hemskt! Jag kommer inte ihåg hur man gör. Jag sitter med historieanteckningarna och boken och läser flera gånger om men inget fastnar! Det är hopplöst! Kan ju inte komma nu och sumpa mitt MVG, det funkar ju inte! Nog om det.. Idag har jag beställt en körlektion, jag har bestämt mig nu! Jag ska plugga järnet på teorin och köra massor! Sen ska jag klara det där provet, åka upp till Norrland och köra upp där det förmodligen inte är lika lång kö. Asbra planerat Mills! Hade projektarbete idag.. En av dom största grejerna som är kvar nu är att fota maten som ska vara med i boken. Självklart kan kocken bara ett datum, 1 April! Den lördagen då jag ska sitta med prov hela dagen, högskoleprovet för att vara exakt! Inte så bra planerat Mills! Sen på kvällen ska vi iaf grilla och gå i T-shirt till 7 på kvällen, det gjorde vi minsann förra året! Därför ska vi gö det nu för att demostrera mot vintern! I vår nya sex religion är det en stor högtid ska ni veta!

kondom.nu
"för dig som ofta tänker på sex"
Dom reklamsidorna med moln som ser ut som snoppar rev jag och Emma ut och tog hem!

d + h + t

Snart ska vi iväg till dansen! Jag ska sitta och titta på mina duktiga kompisar! Det kommer rycka sönder i hela kroppen, men så är det ibland.. Roligare att vara där och se på än att vara hemma och få ångest för historian! Den franska, amerikanska revolutionen.. Jordbruksrevolutionen, så trist! Men huvudsaken är att jag leder över Baffe ; ) Vi ska slåss till slutet! Jag bangar inte, inte för tillfället iaf!

måndag.

I helgen bodde vi hos Veronica, det var skoj! Mycket skoj! Så dåligt jag mådde igår kan jag inte minnas att jag någonsing gjort! Och imorrse mådde jag fortfarande illa eftersom jag inte hade ätit sen middagen i lördags. Idag var det matte igen, det var jättelätt! Och jag och Sara var såå duktiga! Sen blev det Crash på Sollentuna Bio. Jag och Emma slappade och kollade som en vanlig film medans resten av biosalongen var tvugna att anteckna för en filmanalys. Så glad att jag slapp! Nu har jag inte så mycket mer att säga förutom att jag snart sprängs och är frustrerad! I'm loosing it!

fredag.

Internet, internet, internet! Jag älskar mit internet! Det är inte så att jag är beroende men jag överlever inte utan min blogg och msn, jag avlider! Datan hos pappa har fått något ryck och vägrar fungera! Visserligen bara sen igår, men det betyder också att jag inte kunde blogga igår. Katastrof! 

Idag har jag varit så stört glad hela dagen, fast jag snytit mig så många gånger att jag inte kan räkna på mina fingrar plus tår! Igår var en dålig dag, jag var så sur så jag höll på att börja gråta. Det som var mysigt var iaf när jag, Veronica, Emma och Annica rökte vattenpipa på mitt rum i 2 timmar ;)  Sen blev det dåligt igen! Så innan jag gick och la mig bestämde jag mig för att jag skulle vara glad idag.. Jag började dagen med en partyskiva! Sen har jag haft Godmorgon och Häng med på party på hjärnan hela dagen! På lunchen idag såg vi på Lejonkungen i mediesalen och kunde alla repliker utantill, bäst! Nu ska jag till Veronica och leka minsann!

you eyes.

Jag är dålig så nu ska jag gå och försöka somna! Hur fan kan man tappa bort hemtelefonen?! Så fort det ringer måste man kuta till Ankans rum för att svara och nu måste jag sitta i köket om jag vill prata.. Kul att prata för hela världen! Blä! Kollar på en flyer från "Pacha" och försöker bli lite glad, lite hjälper det, när vi ägde dansgolvet och köpte svindyra tequilashots..

In your eyes, in your eyes I feel loved
In your eyes, in your eyes I am home

Kan inte förklara hur mycket jag älskar den låten så jag tänkte inte försöka..
Godnatt!

stressad.

Jag får panik näg jag tittar på klockan! Jag blir sönder stressad fast jag inte borde bli det. Strunta i allt ett tag och göra det jag vill, inte borde! Det ska jag satsa på resten av kvällen!Kan inte klockan stanna här ett tag!

inatt och onsdag dådå..

Inatt sov jag ingenting, hopplöst! Jag frös från midjan och upp och kallsvettades från midjan och neråt! Vaknade första gången vid 1 av att täcket var helt blött, trodde att jag kissat på mig! Sen fick jag frossa sen började jag svettas. Min kroppstemperatur är inte riktigt som alla andras.. Sen kunde jag inte sova något. Jag lyckades somna ett tag och då hade jag en såndär verklig dröm jag brukar ha. Jag sov men tänkte helt klart.. Det låg någon bredvid mig! Någon låg där och kramade mig för jag höll ju personer i handen och tog personen på ryggen! Jag tänkte "Vem är det här, jag är ju själv" Men eftersom jag kännde att det låg någon där eftersom jag hittade en hand när jag letade efter en så blev jag säker på att det verkligen låg någon där.. Har haft en liknande dröm förut och på morgonen när jag vaknade letade jag efter personen som legat bredvid mig. Herregud, jag är ju helt muppig! Inte för att tala om drömmen då jag var i tre världar samtidigt (om veronica och emma kommer ihåg på Centralen när jag skulle försöka förklara) Så verklig har nog inte en dröm varit någonsin, fatta besvikelsen när det bara var en dröm!

Idag var en lugn dag i skolan, hade temadag.. Trar att temat var mat för vi pratade och åt massa nyttigt som inte jag tyckte om. Men grahamsbullarna och laxen var goda, och någon stark köttfärsgryta. Pratade med Jocke idag, han sa att jag får VG i matte C om jag får det på nationella, så jag ska lägg all energi på det hade jag tänkt.. Sen kom jag hem såg lite på lady och lufsen, somnade och sov i 2 timmar. När jag vaknade sa Annica "Du låter massa när du sover" Sen ville jag sova mer men det tillät inte lillasyster så hon tände lampan, spotlight! AJ!  

msn?

Och hur kommer det sig att ingen är inne på MSN nu när jag kommer hem och vill prata av mig?!
Då får ni väl inte veta allt viktigt jag har att säga er!

dans!

Dansa, dansa, dansa är mitt liv! Finns inge bättre och jag har en cruch på Tomas ; ) Han är bäst och coolast och jaa... En och en halv timme, skrikandes musik åt mig, underbart! "The sex was good you had my mind, I let you come back everytime" Fatta vad jag började le när jag började lyssna på texten! Sen gjorde vi en ny typ jättelång dans till Bom med Darin, Pon the replay som vanlig och någonannan... I'm in löööv! Fast jag fick typ 20 hostattacker och i slutet var jag helt snurrig, kanske inte så bra att träna när man var feber... Men jag vägrar missa med än vad jag måste! Jag och pappa skulle vänta på Annica inne i stan så då åkte vi och köpte korv, varmchoklad till mig och kaffe till pappa så hade vi picknick i bilen. Sen blev det katastrof på radion! Dance like this, från Drity Dancing 2, helt omgjord!! Shakira sjöng (pissdåligt) och så hade dom gjort om texten! Sooooopa! Nu är klockan 22.22 och jag ska lägga mig i sängen och se på Lady och Lufsen, har kommit på en scen till median!

puss hej mina dansfreaks!

tisdag

Jag kan inte andas! Jag är helt äcklig i halsen och när jag nyser eller hostar så geggar hela halsen ihop så jag inte kan andas. Rösten börjar komma tillbaka men nu gör det ont när jag pratar ist, och feber har jag! Och så är jag snorig. Så nu har jag nog tyckt synd om mig klart.. Eller jag har feta blåmärket på knät från dansen igår! Jag ska inte ta bussen förns om en timma, så nu blir det slapp, galet skönt att vara klar såhär tidigt! Bara lunch kvar..

Inatt drömde jag att vi var i krig, som i filmen jag såg igår. Det var hemskt och jätteläskigt! Sen var vi utomlands och jag, Veronica och Emma skulle ta en 12öl! Senare sprang jag och Annica runt för att hitta ett ställe där dom sålde billiga tequilashots..  Jag är allt bra konstig!

we were soldiers

Jag älskar We were soldiers! Det är nog en av dom bästa filmerna jag sett! Känner mig helt tom i skallen när jag ser den, och när jag ser den fattar jag inte hur folk möjligtvis kan vilja åka ut i krig! För vad liksom?! För att hoppa av en helikopter och sen dö efter en minut eller att bli skjuten när man inte ens hunnit av.. Eller för att ligga hela natten i gräset, höra hur fienden närmar sig utan att man ser något, bara ljud från deras skor som smyger i det torra gräset. Höra en handgranat kastas utan att veta vart den är påväg, mot mig? Ligga där och veta att man kan dö vilken sekund som helst, tänka på alla där hemma som man kanske aldrig med kommer få se. Och om man nu kommer hem, får se dom man älskar igen kommer man då kunna vara riktigt lycklig, när man hållt sin bästa vän i armarna, sett han dö och fått en att lova att hälsa hem, förklara hur mycket han älskar sin fru, barn, föräldrar. Kommer man någonsin kunna sova på nätterna utan att drömma om det? Kommer man kunna se och höra en helekopter över sig utan att automatiskt kasta sig ner på marken? Kan man överleva att man sett någon i ögonen precis innan man dödat personen? Kommer man någonsin kunna älska och uppskatta livet igen?

Jag har kommit på vad jag ska göra för engelska arbete.. Precis om det jag precis skrev Vietnam, LZ X-Ray, min syn på kriget och tillslut en dagboksdel som att jag själv varit där. Och om mailen jag fått av gamla soldater som varit i Vietnam, jag älskar att läsa dom, det blir så verkligt! Och så ska jag läsa ut boken "We were soldiers once... and young" av Hal Moore (överste i kompani 7 LZ X-Ray) och Joe Galloway (journalist som var vid LZ X-Ray). Jag kanske låter besatt och det är jag nog också..

Godnatt!  

måndag.

Idag var jag och Emma dåliga igen, vi kommer snart bli riktiga slackers. Fett obra så här sista månaderna! Men jag har idag köpt världens snyggaste skor! Tänkte först köpa dom i brunt men dom fanns såklart inte i min storlek så jag köpte dom benvita. Veronica ska kanske köpa dom bruna så då kan vi ju bytas av! Woho! Två skor till priset av ett! Sen så har jag köpt en vit jättesöt tröja från hm. Ibland måste man få unna sig lite saker, så här i sjukans tider! Fick tillbaka mitt matteprov idag, G.. Det suger inte speciellt många poäng över gränsen heller. Jag känner att mitt VG flyger iväg, men Sara var iaf jätteduktig, är så stolt!! Sen pratade jag med Loreta, galna uppgiften till på fredag som dom andra fått för en vecka sen! Ska välja ut en del från en film, upp till 10 minuter som ska visa, betyda något. Skulle vara mycket lättare om man fått en bestämd film nu ska man välja en sån också! Snart ska jag iaf iväg och dansa, jobbigt när man är förkyld, magen sprängs, ryggen värker och halsen är paj. Men nu har jag knarkat lite Ipren så det ska nog gå! Hoppas att Annica gör kladdkaka tills jag kommer hem!

babaj    

prick :S

CaMilla »» sånt e livet! säger:
jag känner mig typ som en prick! och det är ingen kul känsla

CaMilla »» sånt e livet! säger:

jag vill inte va en prick jag vill vara ett kringligt sträck

Jag och Veronica kom på att vi måste göra om vårat schema, och jag vill inte vara en prick! Jag kanske är lite längre ut bara för att något har hänt, förrut. Men det känns som att jag egentligen är en prick eftersom inget händer just nu.. Jag ska ju som sagt inte bry mig men det suger verkligen hästpung! Och så kom "If you believe" Jag dör!


... nada

Jag vill ha kladdkaka kom och gör! Jag har pappas gamla jeans på sig, dom är typ lika sköna som mjukisbyxor! Jag har egentligen inge vettigt att säga bara att jag har fett tråkigt och är för trött för att göra något annat än lyssna på smör. Kanske knappa lite här också.. Men nu är det äntligen One Tree Hill igen, sett på OC har jag också gjort!

ordspråk

"Jag vet att du tror att du förstår vad du tyckte att jag sa men jag är inte säker på att du fattade att vad du hörde inte var vad jag menade"

Haha, den var  lite rolig tycker jag!

piggna till!

Ta sig i arslet, kasta smöret och piggna till lite! Jag hatar att vara trött, förutom när jag ska sova då då.. Jag måste piggna till för inatt är det ju Oskarsgalan och allt, det kan man ju inte missa! Imorrn får jag tillbaka matteprovet, ångest!!!!! Men jag ska iaf göra hörskoleprovet!

lyckat...

Lyckat att supa bort hemtelefonen!!

partyhelg!!

Jaha, då var partyhelgen slut.. Igår var det party skulle man kunna säga, vi dansa runt i underkläder, rökte vattenpipa, drack förstarka drinkar och bara var konstiga. Kropp mot kropp lekte vi såklart också, jag och Anders vann! Sen strippade vi av honom och jag blev slängd i snön. Sen gick vi på Tequila jakt och jag och Emma låg i sängen och väntade på en trekant men vi blev dissade. Annicas säng gick sönder igen och vår 30 timmars partylista ägde! Ja, det var en kul kväll! Jag tror att nyår var det bästa som hänt! För efter den helgen är det aldrig jobbigt att städa efter en fest, går inte att jämföra mot det kaoset.. Nu blir det massa vatten för att bli frisk i halsen och soft musik.  

snygg!

Jag och Emma har det fett jobbigt, vi är lite öppna på msn. Vi tycker faktiskt att det är jobbigt att alltid vara så himla snygga. Man har hela tiden sån press på sig och så måste man leva upp till allas förväntningar! Haha, det är ju bra att vi har bra självförtroende iaf :P Jag dansade nyss eller snarare hoppade till action, då fick jag ont i huvet så nu ska jag sitta still. Jag har ett problem! Jag vet inte vilken tröja jag ska ha på mig!

lördag.

Igår var det party! Det är stört hur man tror att man har koll hela kvällen när det dagen efter visar sig att man inte alls hade det.. Men det är så det ska vara! Vi dansade en massa som vanligt, spelade naken biljard och rullade oss i snön. Det var mycket kallare än på nyår! Sen gick vi in och slängde oss över dom andra i sängen, det var uppskattat! Kl 5 efter wickning och en massa flyglåtar tappade jag nästan rösten så då gick vi och la oss. Ikväll blir det schlagerparty till 120% 

trist!

Det suger att vara hemma och kameraladdaren har jag glömt hos mamma och mina Def jeans är där! Det är kalla fast jag har en stickad tröja, elementet är iskallt och ljusen värmer inte speciellt! Jag orkar inte vänta flera timmar tills partajet börjar, jag kommer hinna avlida låååååångsamt! "Ge mig en öl" liksom!!

hemma igen!

Jaha, då var man hemma i kalla Sverige igen. Det bara snöar och blåser och jag får panik på det. Dessutom måste jag ha strumpor på mig och kan inte längre gå i flipflop och bikini hela dagarna. Jag orkar inte med kylan, jag kommer säkert bli deppig nu också! Veronica trodde typ att jag dött i Egypten och att jag inte var på G för ikväll, jag menar.. man kan faktiskt festa i Egypten också! Ända skillnaden är att det är svin dyrt där! Jag har träffat Emma igår ikväll och precis nyss. Det var mysigt och trevligt! Plus att jag fick sms inatt där det stod "Glad to have you back" Då blev jag glad! Fast just nu verkar det som att ingen nöjer sig med att vara i Väsby, Väsby är trist! Men ikväll röjer vi stenhårt! Nu ska jag ladda upp massa kort då jag är jättebrun ; )