examensdate?

Om Johan inte får ledigt för att följa med mig på min examen kommer jag seriöst slå ner hens chef! Eller kanske inte, men jag kommer hata henne för all framtid iaf! Han måste ju följa med! Bara för att dom är så korkade och inte har en enda person förrutom Johan som kan något om lagret. Dom får väl fan tänka lite! Vad händer när han blir sjuk, stannar hela lagret upp då eller?!

Kan man någongång få stöta på en vettig chef förrutom pappa : )

Valborg!

Torsdag! Det vill säga sista jobdagen denna vecka och jag mår jätteilla. Man kan inte må illa när man ska dricka vin på kvällen! Undra om folk dragit med sig sjukdommar hemifrån hit och smittat ner mig, jag tror faktiskt det! Hoppas att det försvinner snart, ska ju leka med Emmaaaa ikväll!

Min kropp är totalt mörbultad idag, gick på skivstångspasser för första gången på en månad igår. Jag var verkligen kass har aldrig orkat så lite. Har ALDRIG skippat något på bisepsövningarna förr men igår var jag helt körd! Hoppas det går bättre nästa vecka! Men konditionsdelen på slutet gick riktigt bra!

Dörren är öppen så man hör fåren nerifrån hagen : ) Dom är så söta, förrutom den som geggade ner min tröja med grönt fårsnor!

**)(/"¤¤"%"¤&"*")(

Visst, Gud hjälpte mig att få hit min intervjuperson.. Men har hjälpte mig inte med hennes intresse. Hon verkar 100% ointresserad och jag blir så ARG och IRRITERAD att jag inte vill tjata mer på henne. Jag får helt enkelt hitta på att jag intervjuat henne och använda min egna hjärna! (Tyst klassen säg inget till Classe eller Rolf!)

Skivstången kommer nog hjälpa mig att bli av med lite frustration!
Sen skiter jag i att göra korvstråganoff till middag, jag SKA ha kyckling!! 

Gud?

Precis när jag tröck på send på mitt förra inlägg kom hon in genom dörren : ) Hon som jag ska intervjua, snacka om att hjärtat hoppade av glädje!

Gud måste ha hört min bön!

onsdag.

Jag vill vara ledig, att det ska vara varmt och soligt och jaa, jag vill veta hur den närmaste framtiden kommer se ut för min skull. Jag panikar över att inte ha något jobb och jag panikar över att mitt intervjuoffer är hemma med sjukt barn även idag! När fan kommer den här intervjun bli gjord, utan den har jag inget! Torsdag & Fredag nästa vecka är det inte en ända grupp här och jag är troligtvis själv så då ska jag banne mig plugga det sista!

Ge mig ett glädjeryck någon? 

ost&skinkpaj

Idag gjorde jag för första gången ost&skinkpaj. Det blev helt okej men inte supergod så jag måste öva lite, mer äggstammning tror jag bestämt! Har även ett recept på chili&räkpaj som ska provas någon dag! Nu ser vi på underbara Desperate och sen ska jag ta mig en varm dusch innan det blir hopp i kojs. Tror jag kommer somna gottigt!

Vi hade visst inte tvättstugan idag utan imorgon. Johan tränar U17 imorgon så jag måste stanna hemma och fixa tvätten. Åååå skivstångspasset imorgon kallar ju på mig!   

Imorrn är det äntligen dags för en av intervjuerna till mitt arbete sen blir det skriva till 1000!

tvätt & städ

Jag kom på att vi ska tvätta ikväll, typiskt. Så då tänkte jag att då är det väl lika bra att ta en storstädning till helgen. (Blev lite inspererad av Emma) Inte för att vi är hemma i helgen men jag hatar att komma hem efter att ha varit borta och det ser ut som kaos! Så jag tänkte städa idag för att njuta på söndag :P Om ni inte förstår det så bor en liten mupp inuti mig.. Jag hoppas bara att det är en söt mupp så folk har överseende med min muppighet : )

Jag funderar på om jag vågar kasta ut Johans halvruttna palm ur vardagsrummet. Jag vill nämnligen ha ett litet avlastningsbord i hörnet där den står. 250 kr på IKEA! Jag längtar tills vi kan börja spara pengar till vår nya soffa!!!

tisdag.

Har sovit katastrof inatt och jag vill bara hem och lägga mig! Men helst av allt vill jag träna och bli fit på en gång! Måste gasa 150 hela vägen hem om jag ska hinna hem, hämta kläderna och iväg till träningen. Nu börjar jag påriktigt börja stressa inför examensarbetet, har inte alls varit det förns nu. Har idag exakt två veckor på mig och mina intervjuer är inte gjorda.

Av någon anledning fick jag för mig att gå in på SFGs hemsida. Och direkt fick jag en sån där "ååååå" känsla! Det var så mysigt på SFG!

Längtar ihjäl mig till torsdag eftermiddag då jag ska leka med Emma och fredag då jag, Ankan och Johan ska upp till laaandet : ) Lovely kommer det bli! Och massa speeed med Stens fyrhjuling!

Systrarna B-qvist : )

Här är jag och min lovely systeryster för er som inte vet det : )


    




måndag.

Världens bästa morgon, man kan inte vakna på något bättre sätt ; )

Efter världens bästa morgon har dagen varit stressig och varm! Det här slottet är som en bastu och jag springer omkring i kavja. Undra om man kan sitta med bikini i repan, kanske skulle bli poppis..

Ikväll börjar träningen kl 7 dvs när jag slutar! Förr när jag pluggade hemifrån älskade jag när träningen började tidigt så hade man hela kvällen kvar hemma att ta det lugnt. Nu HATAR jag dom tidiga tiderna! Jag slutar 7 2-3 gånger i veckan och då är dom sista passen! En dag i veckan börjar medelpasset kl 8 men den ledaren avskyr jag så jag pallar inte gå då.

Ikväll rivs busken utanför oss : ) Tjjjooohooo!!!

fårsnor!!!


Ett får nös på mig idag när vi gick in i fårhagen. Så jag har GRÖNT fårsnor på min nya vita kofta! Blääää!!
Och så blev jag helt blöt på låret eftersom jag hade kort kjol på mig. Dom andra bara skrattade åt mig när jag hoppade och skrek. Skulle dom fått fårsnor över sig skulle dom nog inte skrattat!

söndag!

En helt wonderful söndag har vi haft idag! Började med frukost i solen och planerade att vi i veckan ska riva den stora trädbusken utanför oss. Äntligen blir vi av med den, sen blir det förhoppningsvis en liten altan : ) Sen gjorde vi något annorlunda för en solig dag, vi åkte till IKEA! Min fina lampa gick sönder igår så vi åkte för att köpa en ny, galgar, grytunderlätt och servetter. Vi verkligen sprang genom gångarna vilket INTE var bra för mitt hjärta. Sen åkte vi till Görväln, köpte glass och promenerade längs strandkanten, jättefint var det! Vi hittade en liten strand med riktig ökensand som jag borrade ner fossingarna i. Blundade och låtsades att jag var utomlands. När vi kom till skidbacken var det fortfarande snö kvar så från öknen hamnade vi i Alperna. Mina fötter blev ganska fort till två isklumpar med flippisarna! 

Kom precis hem från Hammarby Sjöstad och Mutti. Bjöd in oss själva på söndagsgrillning : ) Och självklart ost till efterrätt! Nu måste vi köpa oss en Wasser max, det blir så grymt gott bubbelwasser av dom!

nada to do..

Nu händer det verkligen ingenting här :( Alla är incheckade och har gått till rummen för att förbereda sig inför middagen. Så som alltid när jag har tråkigt och sitter vid en dator så bloggar jag, kanske just därför det inte är något som helst vettigt jag skriver om. Men jag slutar ju om 30 minuter.

Johan den dummern vill inte svara på mina sms, hoppas att det är för han förbereder vår grillning och drinkar : ) Antagligen inte..

Åå, nu kom jag på att jag ska röka vattenpipa när jag komer hem. Guuud av gott : )

lördag!

Guud vilken underbar dag!!
Vaknade redan kl 8 och var helt utvilad, tänk att det aldrig händer mitt i veckorna.. Kl 9 gick jag upp och gjorde mig redo för jobbet och år frukost ute i solen. Underbart! Inte för att frukosten i sig var underbar utan det var underbart för att jag kunde sitta ute solen i kjol och t-shirt utan att frysa. Inte ens jackan behövde jag när jag gick till bilen i mina älskade döskalle skor. Tänkte gå in dom till och från bilen varje dag för att slippa skavsår. Värt ett försök..

Kom till slottet, bytte skor, gick runt i 30 minuter och fick skavsår av dom skorna istället! Jag fick för mig att de var ett par snälla skor som inte skulle ge mig det, men inte. Och de dumma plåstret vill inte fastna på hälen så jag har försökt att trejpa fast det. Funkar inte jättebra, skulle behöra SILVERTEJP!!

Till när jag kommer hem ikväll har jag beställt en rosa drink, hoppas min karl inte gjömmer det! Sen ska vi grilla och jag ska göra minst två Cosmokannor : )

Är inte livet wondeeeerful!!!

hur man dödar mitt humör..

Öl är inte gott länge för Johan dumpar mig för att gå på fest..
Mmm, det är värkligen sånt som får igång mitt humör!
Nu blir det Tom Cruse och Cocktail ikväll, osten är slut : (

Men jag har iaf en helt ny garderob!

öl ÄR gott!

Öl är gott!!!
Stefan och Chrille är här och kollar på fotboll, ååå så kul det är med fotboll! Men jag fixade en super plockmiddag med kyckling, rostbiff, ost, chips och ölkorv till mig och Johan. Det är livet det! Och nu dricker jag öl. Man får dricka några öl trots att man ska jobba dagen efter!
 
Alla mina kläder från H&M var perfekta, superfint! Kjolen var lite för kort så den måste jag sy upp men annart så!

Happy fredag!

banan

Jag glömde en viktig sak!!

JAG ÅT EN BANAN TILL FRUKOST IDAG : )

fredag.

Idag är det fredag gott folk. Tyvärr spelar det inte så stor roll för mig eftersom jag ska jobba imorrn. Tokigt mycket kommer det bli. Hinns inte med någon intervju idag så någe pluggande blir det inte ikväll och troligtvis hinner jag inte till träningen eftersom den börjar redan 17.15. Och eftersom jag börjar kl 11 imorrn hinner jag inte gå på passet som börjar kl 10 imorrn. Näär ska jag hinna träna egentligen?

Nej man ska inte klaga så mycket när solen skiner och det är varmt ute! Fick ett sms från H&M att mina varor levererats idag så när jag slutar ska jag svänga förbi Format och hämta allt : ) Jag vill ha en myskväll men eftersom det kommer vara fotbollssoffa hemma hos oss så blir det inget med det. Skitsport rent ut sagt!

mardröm!

Min mardröm just nu är att ha gått denna utbildning och inte få något jobb :(
Varför ska det vara super lågkonjunktur just när jag ska söka jobb?!

Nu gör min karl fläskkotletter till oss, vardags lyx :) Sen blir det en långpromenad!

torsdag.

Igår hittade jag en av mina klänningar på Gina och idag hittade jag den andra. Vilken lycka!! Jag hittade även en del annat som jag inte kunde motstå att köpa! En skjorklänning och en mörk jeanskjol. Nu väntar jag bara på att mitt paket från H&M ska komma och sen är det slut med vår/sommar shopping. Nu är min garderob mer än väl uppdaterad. Tog min skönhet in till stan, gud va smidig den var att köra inne i stan bland alla idioter!

Innan jag åkte in till stan uppdaterade jag mitt cv och skrev om mitt personliga brev som blev mycket bättre! Har skickat iväg det till ett ställe, finns inte så många intressanta anonser på ams just nu. Och efter utbildningen vill jag inte ha ytterligare ett skitjobb som jag vantrivs med! Ska slänga in mig på Monster nu också. Nu har jag börjat skriva lite på examensarbetet, dessvärre kan jag inte skriva så jättemycket eftersom jag ska ha båda mina intervjuer nästa vecka. Om jag har tur en imorrn så jag kan sammanställa det imorrn kväll när Johan ska på fotboll. Då får jag lite pluggro :)


"lite" ljus

Om det tar 30 minuter att tända "lite" ljus.. Då kan ni tänka er hur mycket ljus det finns att tända upp här på slottet innan en visning. Jag har precis tagit slut på en hel påse värmeljus och en ask tändstickor! Om 10 minuter springer jag ner till bilen och brummar hem till min käreste som ska följa med till Kista. Jag fick jag en sista minuten tid hos Tara imorrn, äntligen säger jag bara!  

Det blev en eftermiddags cola iaf, skulle inte ha överlevt annars. Ibland måste man helt enkelt få i sig lite socker á la grafiskform lektionerna!

onsdag.

Hej världen vad jag är trött idag! Huur kan det komma sig när jag fick sovmorgon och bara jobbat sen 10? Har nästan halva dagen kvar för gudsskull! Om man ändå skulle gilla kaffe så man kanske skulle piggna till sig lite, te hjälper ju dessvärre inte. Cola hjälper men INGEN cola mitt i veckan är det ju bestämt!

Det är konstigt en sak, trots att jag inte tränat på två veckor känns det som att min mage krymper, är inte det väldigt konstigt?! Kanske beror på den otroligt kalorisnåla maten jag får här. Vit, kokt fisk till lunch 3 gånger i veckan.. Det blir pilates ikväll och imorrn är jag ledig så då blir det "riktig" träning! 

Jag tror jag måste räkna lite räkningar innan jag drar iväg och shoppar idag.. :(

sånt där oviktigt..

Eftermiddagen mellan 2 och 5 gick fruktansvärt långsamt men de två sista timmarna gick så fort att jag inte ens hängde med! Samma tider imorgon och sen ska jag till Kista och spana på H&Ms clubdag. 10% på allt : ) 19.30 träningen hann jag inte till så jag brummande hem och kastade i mig middagen på 1 minut. Nu har vi pratat med en larmkille i 30 minuter. Visst är det bra med larm men ytterligare en utgift när man snart blir arbetslös känns inte jättekul.. 

Åå, vad jag inte har något vettigt att skriva..
Sak samma nu ska jag se på Desperate!

tisdag.

Sitter i mjukisar under filten och dricker mitt te :) Känner verkligen inte för att byta om till kostym om 10 minuter och gå ut i kylan. Det känns som att min förkylning är på väg tillbaka för näsan bara rinner och rinner, inge trevligt alls ska jag säga er! När Johans klocka ringde imorrse var jag helt förvirrad och förstod inte alls vad det var för dag, jag chansade på måndag men så var det ju inte.. 

Nu blev klockan visst mycket så jag måste byta om..
Tjing!

en riktig pärla :)

Åååå, nu har vi hämtat min bil. En riktig pärla : )
Det blev varkar alternativ 1, 2 eller 3 på min lista. Vi åkte hem och tog ett bad istället, var så fruktansvärt kallt ute! Kanske blev ett medel/pulspass imorrn iaf, tycker inte om dom men jag börjar få panik av min träningsslacker period! Är inte många veckor kvar till bikiniperioden nu.. Och en bikini "måste" jag också köpa!

På torsdag är jag troligtvis ledig. Då bli det vaxning, shopping och pluggande! Det visade sig att syster köpt två av de tre klänningarna jag vill köpa men det skiter jag i för dom är vackra och jag har suktat efter dom i flera dagar nu!

Är det något vettigt på tv ikväll?


Min nya skönhet!

måndag.

Måndag igen och jag är helt död! Har sovit minimum inatt och har varit vaken sen kl 5 då Dori började skrika och vara jobbig! Förhoppningsvis får jag sluta lite tidigare idag eftersom jag ska hämta min skönhet, min lilla Picanto :) Sen är jag väldigt kluven om vad jag ska göra ikväll.
1. Köra runt, runt i bilen
2. Shoppa (har ett behov som måste stillas) 
3. Träna

Jag bode verkligen träna eftersom jag inte kunnat göra det på ca två veckor pga min dumma förkylning. Och imorrn och på onsdag slutar jag kl 7 så då hinner jag inte till några pass. Men helst av allt skulle jag vilja alternativ två på listan : ) Får väl se vad som sker..  

plugga?

Jag tror att jag borde plugga men jag orkar verkligen inte. Är bara tre veckor kvar tills examensarbetet ska vara klart och jag gjort väldigt, väldigt lite.. Är ledig antingen torsdag eller fredag så jag får väl sätta mig då och väcka plugghjärnan till liv igen. På lördag jobbar jag som ska bli riktigt roligt är goumetweekend på slottet : )

 

söndag.

Efter mitt tristess dampryck igår kväll kom Moe förbi och umgicks lite. Mycket trevligt! Ska försöka planera in en date med han och Sanja nu i veckan, skulle vara väldans nice! När han skulle hem fick vi skjuts till Jocke där det var party som vi joinade. Var riktigt trevligt och jag hittade en pudelrock skiva som jag fick lyssna på. Är väldigt sällan man får (jag får) välja musik hos honom så jag var riktigt happy när vi lyssnade på Whitesnake och Kiss : ) Kollade i hans "hunkbok" och jag hittade men favorit hunk på en sekund. David Lee Roth, dessvärre hittade jag inte bilden på Google så där missar ni något flickor. På alla kort på Google var han gamal eller hade massa hår på bröstet och det är jag sannerligen inget fan av!

Vi har ätit pizza till lunchute i soooolen, så får man göra vissa söndagar! Nu samlar vi kraft i soffan för att gå till Format och köpa läsk. Kommer nog sluta med att vi tar bilen iaf :P

Imorrn ska jag hämta min biiiil :)

damp!

VAD är det för fel på folk som inte vill festa en lördag?!
Jag får damp på ALLA!!

Jag orkar inte med att vara den ända som vill hitta på något. Jag ska flytta till V-rås om det fortsätter så här!

bästa efterfesten!

Johan är dum och fixar bara med hans playstation, jag vill ju festa! Men det kan jag ju faktiskt göra själv på sidan om tills han vill joina mig. Men förhoppningsvis är det snart! Grillen byttes ut mot falukorv och makaroner denna kväll, det var för kallt för att stå ute och grilla! Får bli en varmare helg!

Jag kom precis på världens bästa efterfest, eller en av dom. En efterfest som inte är som alla andras. Det var sommar, klockan var 5 och jag och Veronica gick hem från Erik veckan efter Brasilien. På den tiden hade vi ett så kallat Caripirinha beroende.. Veronicas föräldrar var hemma så vi smög in i köket och gjorde oss två Caipisar (väldigt svårt att krossa is tyst!) Sen satt vi och smögdrack dom på hennes rum och lyssnade på techno :) Andra favoriter är ju den flygande mattan, vinshots och glass med popcorn! Lovely times!!!

 
Caipis tillverkling do Brasil :)

Kroatien?

Nu är jag i full färd med att spana resa till mig och Johan. Vecka 22 drar vi iväg gud vet vart men iväg ska vi! Jag har hittat ett dubbelrum vi får hyra för 1800 kr för en vecka! Och en lägenhet för 3000 kr. Så nu ska vi försöka ragga några som vill med vecka 22 till Kroatien och dela lägenheten med. Fyy, va nice det skulle vara. Det är ju flygbiljetterna som kostar, 4200 kr har jag hittat för oss två, billigare än så verkar man inte hitta.

Nu ska jag öppna en Cube :)


lördag.

Igår hade vi en supermys kväll, massa vårpirr i kroppen hade jag! Premiär grillade fläskkotletter och haloumi, drack vin, satt i köket med massa ljus och njöt! Och så lyssnade vi på Ted Gärdestad så vi blev helt sommarkära! Popcorn och Million dollar baby i soffan. Det var fjärde filmen på en månad vi ser då huvudkarraktären dör, jag blir så irriterad på sånt! Jag har även kommit på vilket världens godaste rödvin är. Estola, Reserva 2004, I löööv it! Halva tog slut igår, idag tar resten slut :)

Nu sitter vi i soffan och vet inte alls vad vi ska göra. Är ju iskallt ute så ute vill jag inte vara. Men det är ändå soligt och fint. Ikväll blir det ev mer grillning, vattenpipa och drinkar. Måste hitta någon lekkamrat till kvällen :)

Lick me lika a lollipop ;)

BIIIIIIIIIILLLL!!!

JAG HAR KÖPT BIIIL!!!
JAG HAR KÖPT EN NY BIIIL!!!
JAG HAR KÖPT EN KIA PICANTO!!!

JAG ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN OCH MOUSSERANDE LIGGER PÅ KYLNING!!!!

fredag.

Lovely fredag!!
Var hur seg och sliten som helst imorrse men jag fixade mig snygg och tog mig hit. Och så fort jag kom in genom ytterdörarna blev jag kanonpigg, så är det varje morgon. När man hela tiden måste se pigg och glad ut så blir man det faktiskt!

Ikväll ska vi inviga vår fina grill, eller invigning för dessa sesse. Ska bli mys, dessvärre är det nog för kallt för att äta ute.. Sen ska jag nog äta något onyttigt :) Cider skulle vara gott!

Imorrn ska jag och pappa på bilspan igen!

tvätt.. mat.. tv.. BRÖLLOP!!

Sen dag idag, kl sju slutade jag. Men hade ju sovmorgon till 10 så jag led inte så mycket! Var som sagt fullspeckat hela dagen, me like! Men ibland blev det lite för mycket när jag stod själv i repan. Imorgon blir en tidig dag med utcheck!

Eftersom jag slutade så sent hade Johan börjat med tvätten, så det är hans projekt ikväll då jag lagade mat :) Men i slutet ska jag med ut för att vika allt. Det är jag 1000 gånger bättre på än min karl. Ikväll är det absolute ingenting på tv, nada! Inte ens någon bra film på tv 1000 eller canal plus, vad är detta? Ska fortsätta läsa min topp&hälsa. Den är verkligen den bästa tidningen jag någonsin prenumererat på, läste en hel timme igår dvs halva tidningen!

Vi ska på bröllop i sommar, eller TVÅ bröllop! Först ska Johans kusin gifta sig uppe i Norrland och sen ska Christer och Alexandra gifta sig! Dom har inte ens sagt något! Hur kan man gå och planera ett bröllop samtidigt som man håller det hemligt för sina vänner?! Det skulle jag ALDRIG klara! Det är i Polääään :) Så det kommer bli ett kärt återbesök!

Jag vill ha supersommar nu!

torsdag.

Jag hade rätt, det blev ett himla spring idag! Och bara för det satte jag INTE på mig min stegräknare, många fina steg skulle jag haft på den nu! Men träningvärk i magen har jag och det är det som gills!
Telefonerna går varma idag så nu har jag inte tid med detta längre..

Lee Lee!! Jag vill ju ha vår drömbil, vi skulle ju cruzzza runt i V-rås!
Men man får tydligen inte allt man vill ha här i livet ; )

magmuskler :)

Mmmm, fried rice till middag. Spicy blev det också!
I väntan på maten dödade jag min mage. 140 situps, 60 sid crunches och 30 mördande benlyft! Ska försöka hinna iväg på ett medelpass imorrn men vi har tvättstugan så får se hur det blir.. Funderar på att ha stegräknaren på mig imorrn för det kommer bli en hel del springande med huset fullt av konferensgäster. Trappor och trappor ner.

Ikväll blir det äntligen Grays! Får se om jag får tillåtelse att titta i vardagsrummet, annars ska jag gosa ner mig under täcket i sängen! Vi gick precis iväg och köpte choklad men jag ska minsann INTE äta! Så det så!

Dags att spana lite kläder på HM!


onsdag.

Jag älskar att ha mycket att göra! Har visserligen inte mycket att göra men jag har hållt mig sysselsatt hela dagen iaf! Jag absolute avskyr att sitta och glo ut genom fönstret och inte ha något att göra. Men inte idag inte : ) Nu tycker jag att alla kan avsluta sina konferenser så jag kan möblera om tills imorrn. Sen är det bara en timme kvar! 

Är fortfarande rätt förkyld så det blir ingen "riktig" träning idag. Så dock göra min pilates och se hur det känns. Förhoppningsvis går det bra, isf blir det medelpass imorgon. Man kan fan inte slöa bara för att man är lite snorig och hostig! 

Detta är
biiilen som jag nu funderar på att köpa. Har inte helt bestämt mig än. Har iaf bestämt mig för att inte provköra min dröm peugeot för så fort jag tar på den kommer jag fastna och vägra köpa något annat oavsätt pris, månadskostnad och garantier.  

Tralalalaaaa : )

tisdag.

Idag var en väldans lugn dag, skönt så här efter långhelgen! Vi tog till och med frukostfika som vi ALDRIG gjort sen jag började där och sen en 45 minuters lunch! Jag fick sluta redan kl fyra vilket var skönt då vi skulle iväg på bilspan! Pappa kom och hämtade oss så åkte vi iväg till Sollentuna och Kia. Provkörde en liten Kia Picanto som det faktiskt lutar mot att jag ska köpa. Pappa och Johan röstar ner min drömbil Peugeot 206 10 gånger om :( Jag antar att måste tänka smart och inte bara på utseendet när man ska köpa en ny bil.. 

Ikväll blir det en underbar tv kväll i soffan! Först Ugly Betty och sen DUBBELavsnitt av Desperate! Helt lovely så här efter min supergoda baconsås. Nu ska jag läsa topp&hälsa dom damp ner i brevlådan idag.

Det är helt fantastiskt att jag inte har pms!! Kommer inte ihåg någongång då jag inte haft det. Istället känner jag mig bara überkär och kramig! Grattis folket!

Gran Torino

Det blev bio för oss ikväll :)
Gran Torino, riktigt bra var den men Clintan lär väl vara 100 år snart. Vi spenderade även 100 kronor på gottis, äckeldyrt på bion! Hot Snacks, läsk och godis men det förtjänade vi! Jag införskaffade även ett par nya solglasögon. Likadana som Emma, dom var så fina och det uppstod kärlek när jag provade hennes så jag var tvungen att införskaffa ett par! 

Nu ska jag be min karl göra te för min onda, uppsvällda mage! Eller så ska jag värma min vetekudde och lägga på den!  

Historien om Forrden :(

- I lördag när vi satt på Flyt ringde min telefon, anonymt samtal.. Det var POLISEN som sa att min bil blivit stulen och upphittad i Smedby! Kl 8 på kvällen ringer ytterligare en polis för att säga att den är upphittad i Smedby.
- På söndag morgon åkte vi för att hämta upp bilen. Den var borta så jag fick anmäla den stulen IGEN!
- Igår, halv 2 på natten ringer polisen. Dom hade hittat den längs vägen till Kairo i diket.
- I förmiddags åkte vi dit för att hitta den, vilket vi gjorde! Taket var instampat, ena sidan var helt kvaddad, ena lyset var paj och den var helt dränkt i lera. Antagligen någon som kört rally uppe i skogen och sedan sladdat av vägen i den skarpa kurvan och hamnat i diket. Med Anders bil lyckades vi dra upp den, ena däcket var punkterat så vi fick byta det och sedan bogsera den till pappa eftersom ingenting fungerade.  

Så det var min lilla Fooord det :(
Redan imorgon ska vi ut på biljakt! 

måndag.

Sista dagen på påskledigheten, har varit helt underbart! Bästa dagen var helt klart i lördags. Jag och Johan åkte in till Gamla Stan och besökte Ben & Jennys glassbar :) Det var så gott så det går inte att beskriva, att orka hela var däremot omöjligt för mig. Vi mötte upp lilla Emma och Markus och tog en cider i solen på Flyt innan vi tog oss iväg mot Djurgårn. Jag gick liiite fel så vi kom till Skeppsholmen, jag kom på att vi gått fel när man såg Grönan på andra sidan vattnet. Egentligen visste jag nog att jag gick fel från första början, ville nog bara inte erkänna det.. Vi tog fäljan över, 40 kr var för 1 minuts resa. Lagom nödvändigt men det skulle blivit en himla bit om du skulle gått! Sen satt vi på vår brygga som nu har renoverats om till en riktigt stor en. Men vi satt där den gamla var förr, där vi firade vår ettårsdag och vi förlovade oss för snart 2 år sen :) Delade på en flaska mousserande rose och massa Cube. Någon picknick blev det dock inte, får ta den någon annan dag! Vid 8 kom vi hem, drack några drinkar och åkte sen till Jockes bror för party och utgång.

Igår satt vi stilla hela dagen, på pappas baksida i solen. Jag njöt varje sekund och fick faktiskt en hel del färg i ansiktet. Bosse&Bea kom förbi på påsklunch, eftersom jag och Johan kom oanmälda fick vi deras rester. Men det gjorde inget för jag fick min lax, saksamma om det är någonannans rester! Var även där på kvällen och grillade, tror att jag åt öven en halv fläskfile själv! Årets första grillning är alltid bäst!

Ikväll funderar vi på att gå på bio, skulle vara lite nice tycker jag!

Långfredag!

Vi tog en sovis idag, det behövde vi båda två! Det är ett skivstångspass nu kl 11 men det får jag inte gå på :( Får panik när jag vill men inte kan träna. Kanske kan ta en lång mysig promenad iaf det borde väl gå bra tycker jag! Idag ska vi nog bara ta det lugnt, funderar på om vi ska grilla ikväll eller om vi tar det imorgon istället. Måste hur som helst köpa lite påskmat!

Igår kom Christer förbi och glodde på film, Superhero movie röstade dom fram. Själv ville jag se på Last king of Scotland, så här i efterhand önskar dom nog att dom lyssnat på mig. Överdrivna parodier är mer jobbiga än roliga.. Får hoppas att dom lyssnar på mig nästa gång!   

Det är massa barn på gården som leker krig så stackars Dori vågar inte gå ut.

Rockmorgon har vi, sånt gillar jag :) 

vårstädning!

Ååå, vad jag har varit duktig nu!!
Jag har:
- diskat
- dammsugit
- skurat
- dammat
- vikt tvätt
- skurat badrummet

Jag tänkte även byta gardiner till ett par ljusa våriga men mina gamla från mamma var för korta :( Så nu ska jag spana in på Ellos och hitta några fina! Jag funderar på om Terracotta skulle passa fint. Har även tagit en låång fredagsdusch eftersom det blir helg nu! Så nu känner jag mig lite fräschare trots att jag snorar som en tok! 

Rädda Willy :)

Åååååå, va mysigt!!!!
Det är Rädda Willy på tv! Det var min absoluta favoritfilm när jag var liten. Den är ju helt underbar! Min dröm var att få träffa Keiko och jag blev jätteledsen när han dog :( På min dörr hade jag fullt av lappar där jag hade ritat späckhuggare och skrivit allas namn på ur filmen. En av mina drömmar är nog fortfarande att få se späckhuggare, antar att simma med dom får stanna i fantasin.. Dom är ju inte riktigt så snälla som Rädda Willy :)

Nu får städningen helt enkelt vänta.

skärtorsdagen.

Det är sannerligen tur att jag har en sån smart och vettig vän som Emma som dissar vår vindate när jag är sjuk! Själv tyckte jag att jag visst kunde dricka vin idag. Har legat vaken hela natten och på morgonen har dom gjort rent vägen utanför med världens största och mest högljudda maskiner! Snoret bara rinner och huvet känns inte längre som en degklump, snarare en mina. Men halsontet är nästan helt borta :)

Väntar på att Alvedonen ska börja verka sen ska jag minsann storstäda! Måste passa på när man är har långledigt och hinner. Idag är första gången på flera månader som jag ser på Våra bästa år och det är sannerligen lika intressant som då :P Imorrse när jag gick upp stod det en flaska Asti på bordet. Johan har en surprise till mig imorrn som har med våra "52 weeks of naughty nights" kort att göra. Så jag måste se till att få snoret att sluta rinna, det är ju inte så porrigt!

Idag är HEAT framröstade som dagens städmusik!

äntligen!

De sista timmarna på jobbet hann jag bli en snorunge också, helt täpt är jag! Bläk!
Det har nog aldrig varit så här skönt att sitta i soffan, slängde i mig middagen på en halv minut. Tre panbiffar och tre potatisar, inte dåligt om man är så liten som jag. Nu sitter jag med det sista paketet skivad chorizo som jag köpte med mig från Spanien. Nu ska jag hoppa in i en jättevarm dusch, kramas, se på film och äta lite påskgodis :)

Faaan, jag vill träna!!!

40 minuter

Dagen lider mot sitt slut, har 40 minuter kvar.. Försöker få tag på en person som ännu inte checkat in, det betyder att jag måste stanna tills denna människa kommer! Han har inte bokat middag så de är inte alls säkert att han kommer till sju heller.. Sitter och räknar lite fakturor så länge.

Önskade HEAT på Mix Megapol som vi lyssnat på hela dagen då vi inte haft några gäster. Och dom spelade den minsann men dom sket i min fina hälsning jag skrivit. Lite dumtigt faktiskt!

När jag kommer hem kommer jag nog decka på en halv sekund!

Frågan är om det är bra för mig om vi delar på en rose imorrn Emma :(

onsdag.

Jag hoppades på att jag skulle må bättre idag eftersom jag inte börjar förns 11 och fått en lång sovmorgon. Det gör jag inte, halsen har gjort ont och varit igenslemmad hela natten! Och nu börjar öronen göra ont och huvudet känns som en järnboll som bara vill åka i backen : ( Ingen bra start inför långhelgen!

Ynk!
Nu ska jag nog försöka få i mig en macka eller två.


kuk hockey!!!!

Helvettes, jälva, skit helvette!! Asså, jag förstår mig inte på folk som gillar hockey, muppar och nördar hela bunten! Det är ni och er passion för den där skiten som gör att feman bestämt sig för att visa SM slutspel istället för Desperate! Där förstördes min kväll! Ville äta Veronicas underbara kyckling&feta gryta och njuta till mina serier. Men icke! Men jag har ju iaf sån tur att Johan inte heller vill se.  

Något bilkollande blev det inte heller :( Dom stänger redan kl 18 vilket är lite skumt när vi vanligt folk slutar fem.. Ska ringa pappa nu och bildiskutera lite..

Att växa geom möten

Jag läser just nu en bok som Kay Pollak skrivit, den heter "Att växa genom möten" Tänkte att den kanske skulle vara lite till hjälp för examensarbetet. Det var den visst inte men bra är den. Handlar mer om psykologi och påminner om en bok jag fick av Joachim på SFG. Emma knows :) Hur vi tolkar ord, bilder och omvärlden. Om dagen fortsätter trögt kommer nog dessa 100 sidor vara utlästa vid kl 5..  

tisdag.

Solig men kall tisdag..
Såg på vädret imorrse och såg att det var nollgradigt och snöade i Norrland, då fick jag inte nån stor lust att åka dit i helgen.. Johan påminnde mig även att vi måste hitta någon som har koll på Dori så vi kanske blir hemma helt enkelt. Skulle visserligen inte vara så dumt det heller. Vart vi än ta vägen i helgen ska vi grilla! Tjoho, har saknat doften av grill!
 
Idag har jag fått stränga order att jag inte får träna. Har fortfarande massa halsont och haft det hela natten :( Så ikväll efter jobbet ska vi troligtvis ta en tripp till Peugeot och spana lite bilar. Hoppas att dom har min dröm på plats!

Lugn dag idag..

130% träning!

Ett medelpass och 100 situps och 30 benlyft. Träning som borde genomföras varje dag, man mår så himla bra av det! Dessvärre är min halsont kvar, kaos om man skulle bli sjuk till långhelgen. Speciellt då jag och Emma ska dela på en flaska rose på torsdag. Jag är ledig då så vi måste passa på eftersom vi inte kommer ses förrns Valborg och redan haft ett uppehåll på tre veckor!!

Kan ni förstå att Falukorv och makaroner kan vara så fruktansvärt gott?!
Mmmmmmm!

träna eller ej?

Att träna eller icke träna, det är frågan!!
Är som varje måndag helt otaggad för träning! Vill bara ligga på soffan och inte göra ett piss. Känner mig ännu mer otaggad då jag haft ont i halsen hela eftermiddagen, sånt brukar jag ju visserligen skita i när jag ska träna. Men jag borde eftersom jag kommer missa på onsdag. Tänk att det ska vara så onödigt komplicerat ibland :P


Chill, chill i solen i Alicante förra helgen :) 

Wallenbergare :)

Wallenbergare till lunch, mmmmm :)
Är bland det godaste jag fått till lunch här och jag har ju sån tur att vi får det OFTA!
Denna dag går väldigt segt och jag har i stort sett ingenting att göra. Jag blir så himla rastlös av det och så har jag ont i ryggen.. 

Johan ska iaf inte jobba över idag så det blir Friskis för mig. Och pilates för magen! 

Jag vill sooooola!

måndag.

Godmorgon världen.
Eller jag har ju faktiskt varit vaken i snart 3 timmar. Om man inte räknar med de antal timmar jag inte kunde sova inatt..
Idag sitter jag själv här i repan, eller Stefan gör mig ju sällskap. Men det blir betydligt mindre att göra eftersom jag inte kommer åt infomailen från denna dator. Blir nog till att leka med kundregistret en del idag och imorrn.

Igår kväll efter den underbara fläskfile middagen såg vi på I am Legend. Är det bara jag som avskyr när huvudrollen dör, jag tycker det är så fruktansvärt irriterande! Dom ska ju rädda världen och bla, bla, bla :)

Om Johan inte ska jobba över idag ska jag nog åka iväg på ett träningspass. Någon av oss måste nämnligen vara hemma kl 7 då vi har tvättstugan. Alltid lika roligt att tvätta..

söndag.

Söndag och redan kväll.. Förstår inte vart dagen tog vägen. Låg i sängen och kollade på tv till klockan ett, kände att man lika gärna kunde göra det en grå dag som denna. Lunch och ett lååångt bad senare var klockan helt plötsligt halv 5. Vilket betöd att jag inte hann till Friskispasset. Brukar ta mig iväg de söndagar jag mår bra och är pigg :) Gick ut för att ta en promenad med det blåste på tok för mycket så vi gick i 10 minuter och satt sen utanför dörren och kollade på när Dori hoppade runt i buskarna. Så söt! Planerade även lite för hur vi ska riva bort buskarna och bygga staket nu i vår, jag hoppas även på en träaltan. Skulle vara lovely!

I fredags var det party i V-rås! Jätteroligt och ännu roligare att träffa lilla Lee-Lee igen! Var på tok för länge sen. Tokstollan mådde inte så bar på lördagen så jag, Johan och Simon var ute och promenerade i vårsolen. Sen åt vi lunch på den soliga balkongen och njöt av värmen tills det bar av hem till Estockolmo igen. Där väntade 50 års fest hos Mutti och Sten. Blev lugnare än jag trott vilket faktiskt var skönt. Var lite degiga i huvet efter fredagen. Fick skjuts hem av Kikki och Bernt så vi slapp sova på soffan ytterligare en natt. 

Jag hälsar "bajs" till min syster som shoppar hejdlöst utan att tänka på sin syster som inte kan det :'(

Cloverfield

Nu har vi sett på Cloverfield, världens kortaste film! Men riktigt bra var den, lite jobbig att hänga med i ibland bara. Vårt mumsiga champagne te var vi druckit också :) Kvälls te är alltid mys!

Jag tror att jag kommer stanna i soffan resten av natten för jag kan knappt röra mig. Har sån fruktansvärd träningsvärk i lår och rumpa efter skivstången igår. Så fort jag tar ett steg vill jag skrika så att ha gått i trappor 1000 gånger idag har varit riktigt jobbigt. Jag såg nog mer lidande ut än Westlife och BackstreetBoys tillsammans. Tänk dig den du Emma :P  

Godnatt världen, imorrn är det underbara fredag!

torsdag.

Wiio, ytterligare en underbart fin vårdag!

Idag har både jag och Johan klippt oss, shit va snygga vi blev! Blev lite kortare än vad jag tänkt men blev riktigt fint, kan ju dock inte ha lockigt hår på ett tag.. Jag tänkte jämna till luggen men när han skulle klippa den sa han "HUR har du klippt den här?!" En så ojämn lugg jag har har nog inte världen skådat förr, så den gick inte att fixa. Han sa att det bara var att låta den växa mer..

Hittade även en av mina vårjackor på 50% på H&M, 250 kr, superkap! Nu vill jag ha den blå jag spanat på, den är riktigt billig också! Jag vill köpa massa, massa, massa fina vårkläder men jag måste spara på mina pengar lite!

Imorrn bär det av till V-års och Lee Lees galej! TJOHO va kul!  

onsdag.

En strålande vårdag har det varit idag! Massa sol och blå himmel, äntligen kan man lägga undan vinterjackan! Har längtat länge efter det. Idag var det lugnt på jobbet, skönt efter massa dagars ledigt. Och speciellt eftersom jag sovit max 4 timmar två nätter i sträck. Orkar inte med en till kan inte sova period :( Jag hatar dom!

Idag gick jag äntligen på skivstång igen. Så underbart skönt och mina muskler satt minsan kvar trots att jag inte gått på skivstång på två veckor :)

Idag pratade jag massa med pappa, han ska lägga om massa lån eller något. Så då ska han fixa ett till mig för att köpa en bil. Han sa att det inte är någon ide att fixa bromsarna på min skitbil, kommer aldrig få igen pengarna när jag säljer bilen! Så pappa har räknat och räknat och kommit fram till att månadskostnaden inte kommer bli så mycket högre än idag. Wiiiieee!!! En Peugeut 206 kommer bli min inom kort. LYCKA!!!!