måndag.

Sitter fortfarande kvar i skolan, det är måndag och jag slutade för snart 3 timmar sen. Eftersom jag fortfarande inte har internet hemma så måste jag sitta kvar här i skolan och göra hemtentan som ska lämnas in på fredag. Det är så svårt och så krångligt och det känns som att jag aldrig kommer att bli klar med den. Har tio frågor kvar och det är själklart de tio svåraste som kräver typ en halv A4 sida per svar. Jag fick VG på den första tentan i Branschkunskap men för att få det i ämnet måste jag ha det på den här också. Jag villlll!!!! Funderar på om jag ska sluta för idag, åka och träna och sen åka hem och sova. Med lite träning kan jag förhoppningsvis koppla bort det här från hjärnan.

TGIF!

Åååå, idag är ytterligare en jättebra dag, det är ju fredag! Började dagen med redovisning av vårat event som vi hade planerat, gick bra som de senaste redovisningarna jag gjort i mitt liv : ) Sedan kyckling, ris och bea till lunch innan tentan. Min mage vände sig nästan ut och in för jag var så nervös, men det gick bra. Fick små blackouter ibland men fick tillbaka minnet! Fick sen sällskap av Ashtar ner till centrum, var iaf några minuter av timmen hem! Sen är jag glad för att jag hade Arvingarna party i bilen på väg hem, sjöng för hela Västerås gjorde jag. Och så åkte till Siba för att pussa på världens bästa och köpte därefter mat till ikväll och groggmix till imorrn då vi ska ha Sing Star kväll!

Jag har fått massa komplimanger idag, därför är jag ännu gladare!
När jag kom hem till pappa fick jag en öl, därför är jag ännu, ännu gladare!

Nu ska jag hem till min love och göra Strawberry Daquiris!!!

TJOHO!!

torsdag.

Till alla (iaf Emma) som saknar mig på msn så har jag troligtvis goda nyheter! Jag har ju för gudsskull ett bredbandsuttag i min lägenhet, så det var visst bara att köpa en sladd och hooka in den! Så om allt går rätt så kommer jag ha berdband hemma på måndag! Och nu har vi det hemma i Väsby också som Johan har fixat via jobbet, så jag kan alltid vara ute!

Jag ringde mamma idag och sa att jag minsann inte hade någon lust att komma till landet i helgen. Så jag ska  nu hem efter tre veckor! Och vi ska dricka massa drinkar och sjunga jättemycket Sing star! Och jag har rom så jag ska försöka ge mig på Strawberry Daquiri och så ska Johan självklart få massa pink panter! Åååå, det är så kul med drinkar!

Men imorrn har jag åter igen tenta :S

allt är så braaa!

Jag har gjort en minus och plus lista.  Plusen vinner överlägset, ååååå idag är så bra! Och jag kom precis på en julklapp till Johan! : )

- Inbrott i bilen
- Passet försvann i Riga
- Bilen funkade inte
- Jag fick P-böter

+ Jag har Comviq
+ Jag och Johan är bäst : )
+ Bilen funkar igen
+ Min korvstroganoff
+ Jag kan en hel del drinkar

onsdag.

Det här är en alldelles förträfflig morgon! Efter en hemsk gårdag kväll! Åkte hem till Väsby igår för att försöka få igång bilen som pajade i måndags. Det gick inte, bytte batteri men det gick inte. Var nere i Centrum och fick för tredje gången P-böter, just på den parkeringen! Det var just igår morgon som jag sa att om en sak till händer mig så går jag i depression, vilket jag också gjorde! Johan försökte lugna mig men det gick inte. Jag var helt hysterisk och bägaren rann över i tusen! Men när det kändes som att allt i mitt liv höll på att gå under blev det bättre! Johan och hans pappa kom förbi för att kolla på bilen. Och tillsammans med pappa lyckades alla tre få igång min lilla bil! Så den funkar och jag böhövde inte lämna in den på verkstaden. Jag behöver heller inte börja pendla mellan Väsby och Västerås, eller åka 45 minuter tidigade på monarna för att ta bussen, eller sluta träna eftersom ingen buss går dit!

Min dag är alltså  jättebra, och vi hade världens bästa morgon trots att det bara är onsdag! Fast jag skulle velat lega kvar i sängen och myst med en stor kopp varm choklad och en film! En annan ska som är typ bäst är att jag har Comviq och kunde prata gratis med Emma halva vägen hem igår! Och i helgen vill jag sjunga massa sing star, dvs om vi inte ska upp till landet..

tisdag.

Allt löste sig i fredags, jag kom tillbaka till Riga 22.20 på fredag kväll! Vi hade sedan en jättemysig helg med olika behandlingar, bad, saltbastu, massa god mat och spritshopping :)

Nu sitter vi och lär oss "Hot Soft" Ett bokningsprogram som 30 % av sveriges hotell använder. Känns ganska onödigt när man inte planerar att jobba på hotell men jag och Linda sitter och kollar på
Elite Ladies och spanar in underkläder och maskeradkläder. Måste ringa Johan för lite rådgivning inför inköp till Haloweenparty! Sååå snyggt, men sååå dyrt!

Korvstroganoff till lunch :)

kaos i Riga!

Jag har längtat efter den här helgen så länge! Spa weekend i Riga med mamma och systeryster. Vi skulle ha en riktig tjejhelg med shopping, vin, spabehandlingar och allt som hör till! Så här har dagen artat sig hittills:

Vaknade kl 5 och var alldeles för seg för att väcka Johan som jag hade lovat. Gick upp 45 minuter senare för att duscha och fixa iordning mig, man måste vara fin när man ska på Spa. Fick skjuts av Sten till Arlanda där vi var helt lost. Vi visste inte vilket håll vi skulle åt, vilken kö vi skulle stå i eller vart vi var. Man skulle kunna tro att vi var på Arlanda för första gången! Vi sätter oss på planet och löft mot Riga. På vägen läste Annica alla tusen behandlingar som fanns att göra där och vi planerade att slinga håret för typ 200 kroner! Vi hoppar av flyget en timme senare och går mot passkontrollen. Mitt pass är borta, totalt väck! Efter att förklarat för en mupp på flygplatsen att det måste vara kvar på flyget fick jag springa tillbaka dit för att kolla. Jag fick inte gå ombord för att leta men det fanns tydligen inte där efter att dom letat och planet löft sedan mot Milano. Det dom sa var "it must be in your bag" Tror dom på riktigt att jag är helt dum i huvet och inte redan har vänt ut och in på det 10 gånger?! Jag kom helt enkelt inte in i landet utan var fast i "ingemannslnad" Vi pratade med en massa otrevliga vakter som bara sa åt oss att vänta, utan att säga vad vi skulle vänta på! Ringde Sten, som ringde Ambasaden. Dom förklarade att om jag kunda ta mig dit med polis så skulle jag få ett tillfälligt pass där. Men det var helt omöjligt och vakterna kunde inte hjälpa till med någonting. Så tillslut fanns det bara en sak att göra, åka hem till Sveriga igen. Men mamma lät mig inte stanna så hon bokade en ny biljett till mig tillbaka till Riga ikväll. 

Så nu sitter jag på Arlanda igen. Pappa kom hit och vi åkte till polisen för att fixa ett nytt, tillfälligt pass till mig. Kl 8 går planet tillbaka till Riga. Jag har aldrig mått så här dåligt eller varit så här ledsen. Fast vi kommer att ligga som drottningar imorrn och få alla våra behandlingar känns allt så dumt. Jag känner mig så dum för att jag tappade passet och för att mamma fick betala två extra flygbiljetter och pass och för att vi missade hela dagen i Riga tillsammans!

regnfilm!

Music and lyrics är en mycket mysig film som alla tjejer borde se en reging dag!

torsdag.

Jag hade tenta idag, en tenta som jag aldrig i hela mitt liv skulle klarat om vi inte skulle ha fått ha med oss våra anteckningar! Vet inte om det gick speciellt bra med dom heller.. Men dugligt iaf. Efter tentan bestämde vi oss för att vänta i en timme för att därefter ha två timmar branchkunskap som skulle vara genomgång av det vi gjort tidigare var helt onödigt! Vi åt därför lunch och åkte sen hem. Jag passade på att åka till gymmet och leka lite stark fast jag egentligen var helt död! Men jag orkar inte vänta, jag vill ju se reslutat nu, jag orkar inte vänta längre! När jag hade lekt stark klart satte jag mig i min lilla Ford och halvsov hem till Väsby.. Men jag överlevde!

Nu ska jag knata hemåt till min käreste som har någonsags brock i magen :(

Små skit legister!

Idag hade jag en kaosmorgon! Åkte igår hem till Väsby och spänderade natten där. Imorrse när jag gjck upp lååångt innan 7 så var jag tröttade än någonsin och blev där med försenad. Eftersom det vid den tiden ännu inte är någon trafik ute på vägarna var jag ändå ganska lugn och jag  skulle ha hunnit till skolan i tid. Går till parkeringen och fram till bilen - punka! Ena framdäcket är helt platt och jag får panik och vet inte vad jag ska göra. Ska jag testa att köra hela vägen eller ska jag ringa Johan för att få byta däck hjälp? Jag kommer inte så mycket längre i den tanken eftersom nyckeln inte går in i låste. Det var inte min bil utan den berdvid. Pustar ut och traskar istället vidare till nästa bil. Stoppar in nyckeln och vrider om, inget händer! Varför?! För att dörren var redan upplåst! Öppnar den och ser kåpan ligga på golvet och alla sladdar framdragna, en trasig kniv på förarsätet och allt ur handsfacket utslitet förrutom mina resehögtalare som är snodda! Inbrott!!! Stod och storböla på parkeringen medans alla föräldrar åkte förbi och droppade av sina barn på dagis. Testade att starta bilen men ingenting hände! Ringde pappa som åkte hem från jobbet för att komma och kolla. Han mixtrade lite med kablarna och bilen gick igång! Dom hade som tur var inte klippt sönder något utan bara dragit fram allt. Ringde och polisanmälde, men inget kommer väl att hända för det. Dom sa att jag skulle åka till polisstationen för att lämna in kniven om det fanns några fingeravtryck vilket jag också gjorde. När jag kom dit sa dom att det inte skulle finnas några på kniven eftersom den var för rostig. Så det var väl bara att se glad ut och åka tillbaka till Västerås och vara glad att bilen gick som den skulle..

Nu skulle jag helst vilja åka hem och sova men måste plugga till tentan imorrn och så ska jag träna senare ikväll.. Jag längtar såå mycket till helgen då jag, Anica och mamma ska till Riga på en spa-weekend!  

myshelg!

Jag och min älskling har haft världens mysigaste helg här i Västerås! Han kom upp till mig i fredags då jag hade fixat middag med förrätt och hela baletten! Och alla mina tusen ljus i alla olika ljusstakar var tända! Efter film och en ganska tidig kväll så vaknade vi tidigt på lördagen och gick på promenad. Skulle köpa yogurt till frukost men hamnade på grillen och så blev det hamburgare ist : ) Gick hem, såg på film och spelade Fia med Shot. Jag var totalt jättebäst och vann med hästlängder! Tog senare bussen ner till stan där vi åt middag på Oliwers (där dom spelade Emma, Emma!!) Sen satt vi ute på deras terass hela kvällen, inlindade i tusen filtar, drack cider och såg ut över Västerås torg! 

På söndagen levde vi upp till vår panshis image! Vaknade tidigt som vanligt, alla vet väl att pansionärer inte sover längre än till 9 även på helgerna! Åt frukost och tog bilen ner till centrum. Sen gick vi på lång promenad längs vattnet och hamnen. Blåste en hel del men var jättemysigt! Kom sedan fram till gamla stan och till Domkyrkan. Efter att ha gått en lång promenad kom vi till slut fram till shopping Västerås där jag åter igen inte kunde köpa något pga pengarbrist : ( Sen blev vi pansionärer på riktigt då vi hittade en bingohall och bestämde oss för att spela. Vi vann faktiskt 30 kr och tänkte råna tanten som vann 3000!!! Sen blev det kväll och mamma och Sten kom och snodde min älskling hem till Väsby igen!   

Du är bäst!


måndag.

Lunchen är uppäten och jag skulle kunna äta ytterligare tre kycklingben! Jag är så fruktansvärt hungrig så jag vet inte vad! Heldag är det sämsta som finns, speciellt på måndagar. Efteråt ska vi åka till Ikea och köpa en inflyttningspresent till Jenny-Lee och besöka henne i hennes nya lägenhet. Jag vill också flytta, fast det inte var så länge sen. Men det är kul att fixa och trixa en massa! Hade planer på att köpa nya gardiner till alla rum i helgen hem till Johan, men det blev inte av. Märkte hur dyrt det var, men köpa typ och sy egna är helt uteslutet. Så duktig är jag inte. Så det får komma med på min önskelista ist. Eller så kanske jag helt enkelt hittar billiga på Ikea idag!!!

Ikväll ska jag efter förkylning äntligen träna igen!