Bästa AW igår, snart fest igen!

Herre vad kul vi hade igår :D Jag och Linn åt middag på Sangria och pimpla öl i över 4 timmar. Kvällssol, öl, tapas och skratt i mängder! Sen mötte vi upp hennes pojkvän och vänner för mitt första Debaser besök. Hade ingenaning om att dom hade en så stor uteservering. Lite kvällsregn fick vi stå ut med. När dom skulle vidare efter några timmar hoppade jag in i en taxi hem. Imorrse vaknade jag av hysterisk Johan som skulle iväg på fotbollsturnering och övernattning utan att ha packat. Så som den fantastiska flickvän man är hoppade jag upp och hjälpte till. Sen kröp jag ner i sängen igen och kom inte upp förns 13.30 !!!! då mamma ringde. Så jag gick upp, duscha, åt lunch och gjorde mig redo för kvällens fest :) Här kör vi på hårt! Har varit i Centrum och köpt presenter till SIS samt lite fint till mig och sitter nu på tåget mot Sjöstan. Snart kör vi igen, wiiio!

tack vare vinet :)

Igår hade jag en lite bitter dag. Jag var trött, det var tråkigt att jobba, min dator segade till 1000.... Men jag fick en lunch med min soulmate som alltid är lika nice! Efter jobbet försökte jag hitta en present till lillasyster, hopplöst! Men nu har jag nog bestämt mig så jag får ta en shoppingrunda imorgon innan vi ska fira!

När jag kom hem tog jag ett glas vin och sen blev kvällen bara bättre och bättre. Vi åt middag med Johans pappa som bjussade på pannkakor med hundratals tillbehör och punch :) Han och Johan åt nämnligen ärtsoppa, jag gillar det inte så jag fick ribs istället! Punch är grymt! Sen gick vi hem och jag tog något glas vin till innan vi gick över till Christer och Alexandra för lite torsdagshäng på deras altan. Helt i semesteranda, härligt!

Somnade gott efter att vi bestämde oss för sovmorgon.
Hade världens bästa morgon så idag är jag glad, pigg och redo för helg!! 


Karpatos bokat!

Wiiiiiiiiie :D

Igår kväll bokade vi äntligen en resa till vår semester i augusti. Ska bli så underbart. Vi ska till den lilla, mysiga grekön Karpathos. Har inte hört talas om den förr men den verkar supermysig, sådär typiskt grekisk :) Vi ska bara ta det lugnt, sola, bada, äta och dricka gott och vara kära, hihi!

Mitt i alla stora resplaner till andra sidan jorden kan man behöva en enkel charter till värmen endast 3 timmar bort :)



Staden Pigadia där vi ska bo.


Dessa hårproblem!

Igår kväll åkte Johan iväg på sparkbollsträning eftersom de ska vara med i någon turnering på lördag. Jag passade då på att leka med mitt löshår, måste försöka komma på något att göra med mitt korta hår. Hate it! Lockade till det lite och fick mitt drömhår. Lyckades få till det riktigt bra utan att tuppera massa i hårbotten, färgen matchar fortfarande.

När Johan kom hem, slängde jag upp bilden i ansiktet på honom och sa:
- Titta vad snygg jag är! Tänk om jag var så snygg på riktigt!!!
- Men du är alltid fin!
- Ljug inte!
:P

Det är dock så jäkla tungt att ha på sig varje dag. Får iaf åka på, på lördag då vi ska fira systerysters födelsedag! 


Tänk om!


pms träsket!

My gaad, vilka hemska nätter jag haft! Jävla pms kropp! Jag verkligen kallsvettas så täcket blir dyblött, tar jag av mig täcket fryser jag så jag skakar. Så ligger jag hela nätterna. När tar denna skit slut, om 30 år sådär.... MORR!

Igår kom våra koffeinpiller vi köpt, testade ett första idag. Visst blev jag lite piggare men huvudet känns fortfarande tungt. Men jag orkar iaf koncentrera mig mer på jobbet och det är ju bra :)

Idag är jag inbokad på ett zumbapass, får se om jag pallar. Har ju bangat på allt som kan kallas för träning den senaste månaden, så lat så man blir förbannad. 

Läser igenom och märker en viss pms hysteri :P 

Helgen

Helgen har innehållt allt en helg ska innehålla. En mysig fredagkväll, en party lördagkväll och en bakissöndag.

Vilken dag vi hade igår, fy tusan! Vi låg i sängen till 1, sen blev det soffläge! Vi låg i varsin del och ojade oss hela dagen om hur illa vi mådde och såg på Life of Ryan marathon på MTV, det säger väl allt :P Undantag 1 var när vi gick och köpte pizza, pommes och bea. Undantag 2 var strax innan 9 då vi kom på att vi var tvungna att åka till Ica för att köpa lite middag. Ingen bra ide, kändes som att jag skulle svimma av minsta kraftansträngning!

Mina mysisar igår :)

Men lördagen var skoj! Först grillade vi med Christer och senare gick vi ner till hotellet för att ta några öl. Baren var dock redan stängd så vi hoppade in i en taxi och åkte till Märsta, KC. Träffade massa fotbollskompisar till Johan, drack gratis och dansade :) Var länge sen vi var ute tillsammans jag och min älskling.

 

I fredags hade vi supermys. Grillade och åt ostbricka med kex, fikonmarmalad, korv och Ripasso vin :)

Helg <3


Poledance inbokat!

Så var det bokat!!

Ingen resa utan jag har bokat in mig på poledance kurs till hösten :D Har funderat på det ända sen Annica, Emma och jag var och provade men nu bestämde jag mig! Svindyrt men så får det bli. Ska bli grymt kul och jag ska bli superfit. (Hur många gånger har man inte sagt det liksom...)



Tjoho :D


Vindens Skugga.

Jag kan inte riktigt koncentrera mig på mitt jobb idag, allt jag tänker på är hur det ska gå i boken jag håller på att läsa :P Är helt besatt av den, Vindens Skugga av Carlos Ruiz Zafon. Det roliga är att boken handlar om en pojke som hittar en bok, Vindens Skugga, blir besatt av den bestämmer sig för att ta reda på vad som hände med den mystiske författarens liv. Spännande!

Men det är några timmar kvar till lunch så till dess ska jag försöka koncentrera mig på lite riktiga saker :) 


Härlig kväll i Nyckelviken!

Efter att ha kommit hem från semestern och man börjar jobba igen kommer alla dessa praktiska saker tillbaka. Igår stod storhandling på schemat, både skafferi, kyl och frys är tomma på mat! Idag har vi ett enormt berg av tvätt som vi måste ta tag i. Någon form av daglig träning har vi planerat också.

Planeringen sprack redan igår då vi sket i handling och träning. Istället åkte vi till Nacka och Nyckelviken för att grilla med Emma och Markus i kvällssolen. Så borde alla sommarkvällar vara, bäst helt enkelt!

Lite härligare att hänga här en solig kväll! Ska sluta planera så mycket tråk resten av sommaren, man ska njuta och vara spontan! Men ikväll måste vi faktiskt tvätta och imorrn storhandla :P

En västkusten roadtrip!

8 dagar var vi borta jag och Johan. Vi hann se allt vi ville se utan att stressa eller gnabbas :P Allt var bara hur mysigt som helst! Våra stopp blev: Helsingborg, Mölle, Halmstad, Tylösand, Varberg, Göteborg och Smögen.

Det blev först tre nätter i Helsingborg hos Veronica och Devin där tiden mest spenderades med att dricka öl och umgås. Fick även göra ett provdyk med Devin, superkul så nu är vi båda taggade på cert! 



Ute på vägarna. Johan körde så jag kunde bara njuta, se på allt fint och sola ;)




En dag spenderade vi i Mölle och Kullebergen. Ca 3 timmars klättring vid havet och sen en fantastisk middag med musslor i hamnen.



Hade planerat en dag i Halmstad men hela staden var igenbommad i och med att det var söndag. Verkade dock vara supermysigt så det får bli en tur dit en annan gång. Vi fortsatte isället ut till Tylösand där vi låg på en stranddyna några timmar och hade en snabb afterbeach.  




Efter att ha sovit på ett B&B mitt i skogen med hästar, kor, höns, katter och en påfågel åkte vi till Varberg över dagen. Var otroligt mysigt och vi strosade runt i staden och fästningen massa timmar.




Kvällen och natten efter Varberg spenderade vi i Göteborg för att umgås med Sanja. Fantastiskt att ses efter över ett år! På vägen hem till hotellet fick jag gula rosor av Joey :)




De två senaste dagarna var vi i Smögen, hyrde en friggebod av ett äldra par. Jag som älskade Smögen efter vi varit där med jobbet men nu med sommarvärme och min love är det ännu bättre. Vi solade och chillade på klipporna i solnedgången. Satt på bryggan och drack öl, moffade skaldjur till max och bara njöt!


Vi har helt enkelt haft det fantastiskt! Det som man måste tänka på när man semestrar i Sverige är att det går mer pengar än man någonsin kan tänka sig! Hyra rum och bo på B&B är billigt men så fort det kommer till hotell spricker semesterkassan.. Längs kusten och de små städerna finns det mycket rum att hyra, i de stora städerna, inte så mycket.. I och med att vi åkte runt hela tiden fanns det ingen chans att laga mat själva så det blev både lunch och middag ute, kostar också en del.

Haha, vi räknade att vi skulle kunna åkt utomlands säkert två veckor med de pengarna vi gjorde av med. Men det var det värt. Vi ville ut och se Sverige och det har vi gjort <3


Roadtrip på G :)

Här går det undan i svängarna :) Från att häckar hemma i dåligt väder med 1000 olika semesteralternativ har vi nu bestämt oss. Vid 5 tiden fick jag äntligen tag på Veronica och efter 10 minuter var det bestämt att vi imorgon tar oss ner till dom! Det blir alltså en Västkusten roadtrip precis som jag hoppats på. Efter det drar vi troligtvis till landet med ett snabbstopp hemma innan. Världens bästa Solveig är kattvakt, hos älskar Dori precis lika mycket som jag och Johan. Skönt att någon har koll på hemmet också :) Gud så härligt det ska bli att få komma hemifrån och njuta av ledigheten! Fint väder tror jag minsann att det ska bli också, wiho!!

Årets sommarbild 09-11

Eftersom årets sommarbild redan är korad tänkte jag slänga upp mina tre favoriter. Som alla tre visar hur en perfekt sommar ska vara :)

Ofrivilligt nattbad på landet - 2009


Altanmys på midsummerfish festen - 2010

 

Badtunneölande i Smögen - 2011



Soffmys med Midori. Funderar på om inte Jo...

imag0360 (MMS)

Soffmys med Midori. Funderar på om inte Johan skulle vilja göra lite mackor och te till mig :)


en chillaxdag i semesterfirandet!

Idag har vi en mellandag i semesterfirandet. I fredags grillade vi här hemma, kyckling, tigerräksspett och haloumi :) Kan man inte bestämma sig kan man väl lika gärna ta allt! Efter det tog vi med oss några öl och cyklade hem till Baffe och hans hockeypojkar. Vi chillaxade och badade jacuzzi på natten. Sommarmys! Igår hade vi en heldag med Åsa och Jocke. I 30 års present fick Jocke ett provskytte på the Target av mig och Johan, så dom sköt och var lyckliga som få. Efteråt åkte vi till Sjöstan. Åt middag och drack gott på Jimmys och tog en promenad längs bryggorna innan vi åkte hem. Satt sen på Brynolf, drack vin & drinkar, åt ost och spanade på våra nya grannar. En härlig dag, och vilket väder :) Massa cabbande! Idag ligger vi på soffan.

semesterdag 1 :)

Första semesterdagen är ingen lugn en inte :) Här har det storstädats. Damsugning, skurning och total rengöring av badrummet. Brynolf har sopats och mat har lagats. Blev en supersmoothie även denna morgon, mums :) Nu slår jag mig ner i solen som tittar fram lite då och då mellan molnen med min bok. Om ca en timme åker jag och tränar och sen hämtar jag upp Johan efter hans sista arbetsdag. Ska åka och köpa nya blommor till två av krukorna. Ikväll blir det såklart storgrillning :)