FREDAG!

Idag har jag haft en riktigt trevlig dag inne i stan med Emma. Blev väckt av ett sms från henne då hon minsan tyckte att vi skulle ses några timmar, det tyckte jag också! Det blev finshopping för oss båda på Gina och en smyckesaffär där ALLT kostade 10 kr. Jag har aldrig sett sådant kaos. Halsband i högar och ihoptrasslade högar. Fanns nog mycket fint i dom högarna men ge sig in och rota i dom skulle vara ett livsprojekt! Men hittade faktiskt 2 par örhängen och 2 par halsband, so me happy :) Sedan blev det självklart en obligatorisk shoppingcider på Dovas, namnam! Vi var även lite vuxna och köpte tulpaner på Hötorget.

Nu är jag och Johan suuperschnygga (jag i dagens shoppingfynd från Gina) Ska gå till pappa och fira hans birthday! Massa god mat, onyttigheter och lagom med alkohol. Vi ska ju faktiskt på dop imorrn!

mitt stackars öga!

Ajajajajajjjj!!!
Jag sprayade parfymen i ögat! Det svider och gör ont!

Nu har vi storhandlat, 1130 kr blev det. Så nu ska maten räcka länge och vi ska laga massa gottis mat tills sista veckan innan nästa lön då frysen kommer vara tom igen :P Men nu ska vi njuta! Snart har Johan spelat klart sin match så då brummar vi iväg till Kista för middag och lite shopping. Kista måste nog fortfarande vara det bästa centrumet, endast för att de ALLTID har öppet till 21.00! 

Johan har köpt världens finast kamera! Den har samma gröna färg som min dator, fusk ju!

låttexter..

Finns det förresten något bättre än porriga texter på låtar?! ;)
Jag tror inte det..

Babaj!

RIGHT ROUND!!

Jag bara måste säga hur mycker jag älskar Flo-Ridas version av Right Round! Nu har jag alla tre versioner och alla är asbra på sina olika vis! Har lite party här hemma innan jag ska åka ner till Infra för att sola och handla.

Har varit ute och gått i en timme i solen nu, hur skönt som helst! Eller jag har inte gått hela timmen utan jag har fotat en hel del och försökt lära mig de olika inställningarna på systemkameran också. Måste lära mig den ordentligt!

Det här är första månaden på en evighet (ca 2 år) som jag kan lägga över pengar på mitt sparkonto!! Om man inte räknar med de pengarna som jag tjänade på dansbandskampen då lite lades på hög.. Så grattis sparkontot som är 2000 kr rikare! Och grattis min sommar som är 2000 kr rikare :) 

torsdag.

Innan kl 9 imorrse hade Emma bloggat 3 gånger! Timmarna mellan 8-10 är de timmar jag sover absolute bäst! Trots att det numera är ljust den tiden :) Underbart!

Nu håller jag på att slänga in lite bilder i bilddagboken,
kika in vetja!!
Ska snart ta och äta lunch och därefter ska jag ta en promenad i solen med min underbara musik! Senare i eftermiddag har vi en himla massa att syssla med. Ska sola direkt efter att Johan slutat, därefter ska vi storhandla (äntligen) Sen bär det hemåt för en snabbdusch och sen Kista. Ska köpa pappas present plus att vi ska försöka hitta en doppresent till Franke. Johan påstår att han är söt, får väl se på lördag.. Tänk vad fantastiskt det måste vara att ha mig i en släkt där det väller med barn :P Ska nog även passa på att äta i Kista, en sån här vanlig, trist torsdag. 

Mills the bodybuilder ;)

Jag måste ju säga att jag älskar mina nya armar ;) Och jag älskar att stå och pumpa på skivstången och se dom växa. Bodybuilder nästa, eller kanske inte. Men nästa gång ska jag öka vikterna yterligare!! Och magen pumpas varje dag på pilates bollen! Hoppas att jag orkar hålla på till sommarn!

Nu steker Johan hamburgare till oss, smaskens! Synd bara att jag åt upp nästan all ost idag.. Så går det, ska införskaffa massa ny ost imorrn på vår storhandling.

Nu semester svenskar sen GRAYS!!

byxor, klänning??

Min shopping blev inte så lyckad idag, men så blir det ju alltid när man vet exakt vad man letar efter. Byxorna fanns inte på hm och klänningen fanns inte på Gina.. Jag hittade dock lite insperation till pappas present som jag nyss diskuterat med mig syster som godkände. Så imorrn bär det av till Kista för att handla igen. Det var där jag såg klänningen på Gina första gången så jag ska tillbaka och spana! En hårklämma köpte jag i Täby :P Tog en tripp till Väsby där jag köpte en collegetröja som jag hittade förra veckan. Byxorna eller klänningen skymtade jag dock inte till.

onsdag.

Idag kommer pengarna från csn, äntligen! Så nu känner jag för att köpa något onödigt bara för att jag vill :) 

Igår tänkte jag att det skulle bli jätteskönt att strosa runt själv i stan. Spana i en massa affärer, ta en fika och spana på folk. Idag när jag vaknade kände jag: Fan va trist att gå omkring där själv!
Så det blev inge stan för mig.. Ska ta mig iväg till Täby C snart för jag måste fortfarande hitta något till pappa. Att födelsedagspresenter ska vara så svåra att hitta ibland..

Skivstång ikväll!
Blir alltid så lycklig av dom passen :)

dödat magen!

Så anti som jag var att åka och träna idag har jag aldrig varit förrut. Eller kanske någongång men då har jag också stannat hemma.. Nu tog jag mig iväg för jag vet hur arg jag blir på mig själv om jag skippar träningen. Plus att jag tänkte att det skulle göra mig lite gladare denna deppiga tisdag. Det kan jag inte påstå att den gjorde men jag känner mig väldigt duktig!

Nu har jag legat på pilatesbollen och dödat min mage :) Har även gjort mördarövningen nr 1 då man ligger på rygg, håller i soffkanten och lyfter benen till skyarna. 3*12 sen skriker jag av smärta. Det var magövningar som behövdes för att få min happy!

Nu ska jag duscha och sen göra makaronlåda!

tisdag.

Nu har jag verkligen inge vettigt att blogga om, nada! Men jag måste ju slänga iväg ett förmiddags inlägg så det blir ett inlägg i punktform. Enkelt men uppdaterande.

- Jag känner mig otoligt stressad utan att veta varför
- Kylen och frysen är fortfarande tomma
- Nästa måndag börjar LIAn och jag är av någon anledning nervös
- Jag vill promenera men det är så trist själv
- Idag är en dag då konstiga människor tvingar i sig äckliga semlor!
- Det är kallt hemma
- Jag och Ankan vet fortfarande inte vad vi ska köpa till pappa som fyller år på fredag!!

- Ikväll blir det träning på Friskis samt pilates hemma :)

jag glömde bort min Oskar :(

Jag älskar Oskarsgalan! Så nu sitter jag och är irriterad på mig själv att jag glömde bort att det var inatt. Skulle jag ju kunnat kolla på när jag låg vaken timme efter timme!

Nu har jag haft storstädning här hemma! Diskat, gjort fint i köket, vikt tvätt, skurat under badkaret och väggen i duschen. Nu är det bara lite damsugning kvar.

Vart fasiken är Emma? Jag vill ju prata med henne..

måndag.

Inatt har jag sovit i 2 timmar. Så trött och bakis som jag var igår trodde jag verkligen att jag skulle sova som en prinsessa, men inte! Den här veckan är jag ledig och har inte så speciellt mycket att syssla med. Ska slänga ihop lite intervjufrågor till examensarbetet men det är allt. Mina böcker från Adlibris har inte skickats än..

Hos oss är både kylen och frysen tomma :( Och vi har inga pengar att handla för, måste vänta till onsdag. Så idag blev det en varma koppen till lunch, finns inge annat!

Idag blir det städning!

söndag.

Jag är här med bannad från vardagsrummet. Anledning: Jag vill se på Mamma Mia.
Jag var till och med så snäll och sa att jag kunde titta på datorn så att Johan slapp se och kunde spela Playstation under tiden. Svaret jag fick var "Jag hör ju ändå musiken" Så nu ligger jag i sängen och ska titta. Tror nog att det är en bra bakismedicin!

Igår var det schlager hos Myggan. Årets sämsta schlager! Allt var ren skit! Fast vi var hejare på att hinka drinkar och öl, som alltid :) Vi lyssnade till och med på min nya skiva, wie så bra den är! Lägenheten var såå vacker, en som som jag vill ha med stoa fint bjälkar i taket! Men jag kan inte flytta dit för min tvmöbel får inte plats. Och så bor ju Myggan där :P 

Nu ska jag och Dori se på film :)

badrumsfest :D

Om en timme bär det av till Sumpan, åå vad taggad jag är! Om jag inte minns fel är det ett bra tag sen jag festade med Emma och killarna och ännu längre sen jag festade med syster. Wiie så kul det ska bli! Och planerna har ändras lite.. Till det bättre!! Emma har ingen dusch (är självklart inte det som är bra!) så hon ska duscha och göra sig snygg hos Myggan. Så jag och syster så också åka iväg ostylade. Sen väntas en tjejförfest med styling, drinks och min nya skiva i Myggans badrum. Haha! 

Förr bestod alltid förfesterna av 5 galna tjejer som försökte dela på speglarna, fixa håret, stod i kö för att Veronica skulle sminka oss, drinkar och musik på högsta volym! Det var tider det :)

Nu ska jag pröva massa olika klänningar!

schlagerlördag.

Igår blogagde jag 6 gånger, tror nog att det är nytt rekord.. Eller delad första plats iaf.

Idag hade vi en lååång skön morgon i sängen. Sov på soffan största delen av natten för Johan snarkade :( Kl 6 vaknade som alltid Midori och började leka med sin pappaeskasse så då hoppade jag ner i sängen igen och sov en massa timmar till!

Ikväll blir det schlagerparty hos allas våran Mygga!! Ska bli kul för vi har inte varit där sen han flyttade från Väsby. Måste prova lite schlageroutfits så jag vet vad jag ska ha på mig. Viktigt det där!

Snart ska vi ostfondue, till lunch! Haha!

poliskontroll!!

Det var tydligen på vår gård det hänt något.. När jag gick ut mot bilen stod det 5 poliser utanför någon!! Men jag har inte märkt något på hela kvällen, om det skulle varit mycket folk, livat eller något annat. Ååå, vad nyfiken jag är!

Sen när jag åkte förbi Infra kom en till bil. Efter att ha åkt ca 50 meter ser jag i backspegeln att bilen vänder och helt plötsligt åker bakom mig. Men eftersom han inte hade rödljus eller något fortsatte jag köra på. Efter 30 sekunder började dom blinka med blåljusen och tände helljuset. Mitt hjärta studsade upp och ner och jag stannade vid en busshållsplats..

- Har du körkort?
- Jaaadå! ..... Nej, nej! Det har jag inte, jag måste hagt ur det (lät panikslagen men visste hela tiden att jag inte hade det med mig)
- Nehe..
- Men det här är jag. (Supersmajlade och visade upp mitt friskiskort där mitt namn står)

De frågade om bilen var min, vart jag var stod, vart jag bodde, hur länge jag haft körkort och kollade om jag verkligen hade körkort. Han påpekade att jag hade fel skattemärke där bak och att ena lyset fram inte funkade. Jag sa "Det funkar ibland" *smaaaajl* Han var snäll och lät mig köra vidare utan böter iaf :)

Undra om jag lyckades charma mig ur det eller om han bara tyckte att jag var blås som visat upp mitt Friskis & Svettis kort, hahah!!

Hairspray! :)

Hairspray var helt underbar! Det sprätter i hela kroppen och i varenda liten gen :)
Det får mig att vilja börja dansa igen! I höst ska jag göra det, om jag har tur har jag råd då. Kostar ju några tusenlappar per termin..

Nu ska jag börja se på Mamma Mia tills jag ska hämta Johan..
Oj, ska visst redan göra det..
Får se på film när vi kommer hem!

Två polisbilar åkte precis förbi här.. Säkert några töntiga fjortisar som bråkat vid Grimsta..

American Crime

Usch och fy! Har sett på American Crime och fy vilken hemsk film! Det visste jag innan att den skulle vara men till och från under filmen mår man verkligen illa! Och det värsta är att den är baserad på en sann historia. Ibland förstår man sig verkligen inte på männskor och hur onda de kan vara :(

Nu vill jag inte må dåligt längre så nu ska jag se på en glad film: Hairspray. Sång och dans! 

Marabou Nonstop, Popcorn, BRIE

Om ett tag ska jag skjutsa iväg Johan på party. Det gör jag för jag är en väldigt snäll flickvän eller till och med fästmö (jag hatar det ordet) Det första jag ska göra efter det är att ta en Amarulla, har varit jättesugen på det länge nu! Sen ska jag läsa lite skvaller i Klick medans jag lagar fläskkarre till mig.

I vanliga fall hatar jag att vara själv på fredagar. Jag blir deppig och känner mig som världens ensamaste. Ikväll ska det bli riktigt skönt! Marabou Nonstop, popcorn, BRIE, cola och två tjejfilmer står på schemat. Hittade ERIRÄR tröjan som jag har på mig. Finfin är den!  

älskade shopping!

Hemma från Kista, blev en lyckad liten tur! Fixade sulor till skorna så nu passar dom perfa! De måste vara de största 36orna i världen. Jag måste ha en vanlig svikt och ytterligare en halv för att de ska passa. Hittade en supersöt ljusrosa bh med matchande trosor :) Byxorna fanns såklart inte, nästa vecka ska jag in till stan för att spana runt! Men jag hittade självklart lite saker som inte var planerat.. En svart klänning med dragkedja uppifrån och ner på framsidan och ett par jeans. Ett par jeans behövdes men kanske inte denna fattiga månad och klänningen kostade bara 150 kr. Skit samma, jag är trött på att inte ha råd så jag är superglad över mina köp!! Hittade ytterligare en klänning med den får komma hem till mig och min garderob efter nästa veckas studiebidrag, wiio!


- Hinner du se mig i mina nya fina underkläder innan du ska iväg?
- Nnnjaa, joo..
- Men du hinner inte ta av dom..
- Nee..

Hihi, den bjuder jag på ;)

fredag!!

Ojojoj, vad jag har sovit denna morgon. Har lite dåligt samvete att klockan ä 12.30 och jag nästan känner mig nyvaken.. Men jag är fin i håret, har satt på mig ansiktet och ser fram emot min nu korta dag..

Ska snart ta mig till Kista Centrum och små shoppa lite. Underkläder som jag fick pengar till av Mutti på alla hjärtans, sulor så jag kan använda mina nya pumps och gottis till ikväll. Skulle ju räcka att åka till Väsby C men jag är trött på att vara där så Kista blir det! Har även överfört lite pengar från mitt spar konto utifall jag hittar byxorna som jag har span på. Får ju pengar nästa vecka så då ska jag vara duktig och betala tillbaka till mig själv!

Ikväll har jag 5 filmer jag vill se, måste välja ut två. 
Mamma Mia
Hairspray
Australia
Nights in rodanthe
American Crime
Den sistnämnda skrev  Madde om i sin blogg så då vara jag tvungen att ladda ner den! Som alla mina hemska böcker fast på film.. Får se vilka två det blir ikväll..

underbara fejksol :)

Stackars lilla Dori! Johan leker att hon är en kulspruta och är övertygad om att hon tycker det är roligt. Det tror inte jag. Soppan blev kanongod, trodde ett tag att jag skulle misslyckas totalt. Men det gjorde jag inte :) Vi har dividerat fram och tillbaka hela dagen om vi ska äta ostfonduen idag eller om vi ska spara den till söndag. Ska hoppa in i duschen nu, sen se på film så får vi se hur det blir med osten..

Nu är vi båda nysolade och fina :) Älskar att ligga där! Och man blir så fin efetrår! Under tiden Johan solade läste jag vidare i Snabba Cash, är typ det ända jag gör om dagarna. Nu har jag 50 sidor kvar, vad ska jag göra sen tro? 

torsdag.

Ajaj, min stackars kropp gör ont från igår. De nya benövningarna på skivstången tog ordentligt på rumpan! Har sovit katastrof inatt och jag blev arg på Johan för han tog så mycket plats och han blev sur på mig för att jag väckte och puttade bort honom. Myspys :P Sen vaknade jag som alltid de 2 senaste veckorna kl 6, klarvaken! Efter 30 minuter somnar jag om och sen kan jag sova hela dagen! Men näst nästa vecka är det dags för LIA och då kommer man in i normal dygnsrytm! Äntligen!

Har suttit och laddat ner 6 filmer sen jag gick upp, kollade på massa trailers på msn så jag var tvungen. 4 komedier till mig och Johan och 2 tjejfilmer till min filmfredag imorrn. Johan ska på galej men jag har valt att stanna hemma. Kolla på tjejfilmer och äta choklad blir det!

Ikväll ska jag prova på att göra Emma torsk och curry soppa! Torsdagar är ju numera soppdag för oss. Men självklart blir det min Alaska pollock istället för torsk, sånt har vi inte råd med! 

Solning kl 5, längtar!!
Today me feeling happy!

pumpa musklerna!!

Shit vilka muskler jag har :D
Kom precis hem från skivstångspasset och kroppen bara pumpar och pulserar, underbart! Imorrn tar jag en träningspaus, blir dock lite magövningar på pilatesbollen. Nu ska det hända grejer med min lilla kropp!

Johan har förberett kyckling till middag, mums! Och jag har gjort fetaoströra, lite mitt i vecka lyx :)

Ikväll börjar Greys igen, tjoho! Hoppas att Desperate börjar snart också! 

adlibris

Nu har jag suttit inne på Adlibris i 2 timmar och spanat på böcker till mitt examensarbete. Har hittat mängder med böcker men sitter nu med tre i kundvagnen. Har lite töntångest, vet inte om jag ska begränsa mig och bara köpa två. 400 kr / 560 kr.. Inte så jättestor skillnad men jag vet inte hur stor nytta jag kommer ha av ena boken. Det är där kruxet ligger..

Hahaha, nu blev min dag mycket roligare! Shappan skickar massa mobilfilmer från olika fester :D Ååå, så roliga dom är! Och ett ljudklipp på över en timme när vi har SPB-allsång! "Våga droga tuffa att vara full" Det kan inte bli mer killarna än så!!

Det är kärlek det!! :) 

onsdag.

Jag känner på mig att idag blir en tråkig dag.. Har absolute ingenting att göra! Visst skulle kunna börja med examensarbetet men det är verkligen noll stress med det eftersom jag kommer få tid på LIAn att göra det. Skulle kunna spendera även denna dag åt att läsa massa, men det har jag gjort i en vecka nu.. Om det skulle varit nästa vecka redan nu skulle jag kunnat shoppa, men det är det ju uppenbarligen inte.

Om det inte var snorkallt ute skulle jag gå på en lång promenad! Jag vill ha vår, vår, VÅR!

Ikväll blir det iaf skivstång och sen kyckling till middag, alltid något :)

min mage exploderar!

Jag är så mätt så jag tror faktiskt att min mage kommer att explodera eller så kräks jag nog snart. Att vara för mätt är nog det största I-landsproblemet någonsin! Vi åt iallafall korvstråganoff till middag.. Och NU sitter Johan och äter semlor, hur överlever han?!

Jag var tok hurtig och hoppig på friskis idag. Jag sprang till och med ikapp Åsa för att säga hej, och jag hatar att springa! Imorrn blir det mitt älskade skivstångspass! Efter träningen var det direkt hem för att tvätta och redan nu hänger allt i torkskåpet, efektivitet är det som gäller.

Nu ska jag läsa en halvtimme, sen ska vi se någon film på tv :)
Vi är två filmnördar!!


tisdag.

Idag har jag legat i sängen längre än på länge, till kl 13!!
Har dock inte sovit hela tiden, har legat och läst i några timmar. Om jag skulle gått upp när jag vaknade skulle jag satt mig och läst i soffan. Då kan man väl lika gärna ligga kvar i den varma sköna sängen och läsa, eller hur?  

Nu ska jag äta mina fiskpinnar. Sen en tripp till Format för att köpa lite saker till veckans matlagning. Skulle gissa på att det blir lite städning sen, golvet är katastrof skitigt!

Sitter redan i träningskläderna inför kvällens träning :P
Har massa härlig träningsvärk i magen efter gårdagens pilates, det gillar jag! Magen tar inge stryk på Friskispassen så den får tränas hemma!

magen kurrar bina surrar...

Men åå!
Typiskt att ringa nu för att säga att han ska jobba över en timme. Jag är vrålhungrig NU och inte om en timme! Då blir det heller ingen solning idag men det gör inte så mycket eftersom jag solade i fredags. Får bli senare i veckan. Sätter på tvn i hopp om att det ska vara något roligt som jag dock vet att det aldrig är den här tiden. Har redan läst en massa massa så det orkar jag inte göra nu.. Lite pilates ska jag köra ikväll, men inte nu, min mage är för hungrig..

Lalalalaaaa, får mysa med Midori tills jag vet vad jag ska syssla med..

så jälva stolt!!

Nu är jag tillbaka hemma i mitt lilla Väsby. Tog längre tid än vad jag trott i Västerås då det var 4 personer innan mig men det var kul att träffa lite folk igen! Jag och Emma spenderade väntetiden med att spela finns i sjön med lilla Juni :) Var lite svårt att släppa tävlinginstinkten men man kan ju inte fråga ett barn om de kort hon gladerligen visar upp för oss.. 

Handledningen gick jättebra och jag är stoltare än stoltast över mig själv! VG på fördjupningen och jag behöver inte kompletera ett jota, så jälva bra!! Ååå, vad lycklig jag är nu! Känner mig riktigt peppad inför examensarbetet nu men vet också att jag har större krav på mig. Det här kommer gå galant Mills!!

bra tvmornar?

Vad hände med tiden då det var bra serier på monarna?
Har kollat på nyhetsmorgon men nu är det sport så jag måste ha något annat att kolla på. RachelRay överlever man inte att titta och lyssna på och samma med Crafoord på feman! Jag får panik bara jag hör henne prata!! Sen finns det tv shop men då blir jag sugen på att köpa "bra att ha" saker..
 
Ingen ide att åka än för Claes är inte på plats förrns kl 10 i skolan.    

måndag morgon.

Kolla på klockan gott folk!! Jag är vaken, dock inte frivilligt..
Sotarn är här och ska fixa ventilerna och det gör dom inte tyst ska jag säga. Midori har redan flytt och det skulle jag också ha gjort om jag inte var tvungen att sitta kvar. I och med att dom är här har det också blivit kaos här denna morgon för vi har varit tvugna att flytta på en massa saker så de kommer fram.. När dom är klara ska jag åka till Västerås för att ha handledning med Claes. Visst, det är jättebra med handledning men det känns liiite irriterande att åka totalt 20 mil för att vara där i 20 minuter.

Solning för oss båda i eftermiddag!

Mjukisar hela dagen! Har hittat mina gamla vita som jag har blivit nykär i :)

söndag.

Igår hade vi supermys här hemma :)
Började dagen med 2 timmars badkar med skagensnittar, brie och Xide. Tog det lugnt under dagen och var ute och njöt av solen lite. Spelade också massa GH och vi blir sannerligen bara bätte och bättre!! Grym middag på kvällen. Tigerräkor i Sweet&Sour sås till förrätt och kycklingfile med ost och philadelphia sås till varmrätt. Skulle ha blivit ostfondue till efterrätt men då var vi för mätta så den tar vi ikväll istället. Chirre och brie blev det och två flaskor bubbel! Jag övertalade till och med Johan att vi skulle titta på Melodifestivalen och H.E.A.T var BÄST á la Rockbaren, haha! Sen kollade vi på film och mös resten av kvällen tills sängen kallade.

Idag har jag gjort fyra saker.. 1. Gått upp 2. Gått på toa 3. Ätit lunch 4. Läst! Har suttit i 6 timmar och läst Snabba Cash medans Johan har spelat trista spel på PS3, fattar inte det där.. Jag älskar att kunna slänga mig in i en bok i flera timmar utan att behöva göra någotannat.

Just det! Jag fick vackraste örhängena av Johan igår. Guld och en stooor sten som blingar minst 1000 meter :) 

HEAT!

Jag gick precis in på Liveit för att försöka hitta något bra till pappa som fyller 45 om två veckor. Dom har så himla mycket roliga saker där men allt är så himla dyrt :( Då såg jag iaf att dom nu haf ost&vinprovningen även i Stockholm, förrut hade dom den bara i Göteborg! Det vill jag gå på! Johan tror att det bara är massa lagrade starka ostar men jag vill prova ändå!

Dom spelade Heat på rockklassiker när jag åkte hem från stan!! Var en kille som ringde och önskade eftersom dom ska vara med i Melodifestivalen imorrn! Så nu sitter jag och lyssnar på dom.
Till er som inte kommer från Väsby: Heat är ett rockband som tidigare hette Trading Fate som kommer från Väsby. Dom brukade spela på en bar som hette Rockbaren och när dom gjorde det satt vi ALLTID där och gottade oss :) Nu har dom tunerat runt i USA och varit förband till massa stora rockband, kommer till Sweden Rock i år! Sångarn är sååå grym men jag tror Emma sa att han skaffat muche!! Inte bra, får se imorrn.   

Fill your head with rock!!

schlager, snäääällla!!

Jag bara måste övertala Johan att vi ska se på schlagern imorrn. Han hatar schlager så det kommer bli svårt.. Både Heat, Amy och Markoolio är med så det kan man ju bara inte missa! Man kan väl ha en mysig alla hjärtans kväll trots att man tittar på det. Eller?

Jag vill gå på Malins medelpass idag kl 17.15! Har inte gått på det passet är och dom har ju ALLTID varit bäst! Men nu när jag gjort mig så himla fräsh, doftande och mjuk känns det dumt att svetta ner sig, haha! Får se hur det blir, schlagerpass på söndag iaf :)
 
Tonfisk och ost till lunch. Inte bra men gott!!

FREDAG!!

Idag är det fredag, vilken lycka! Vaknade redan kl 9 idag men trött så trött. Jag hade såna där drömmar om att man går upp och gör saker men sen vaknar man och märker att man fortfarande ligger i sägen. Kl 10 tog jag mig iaf upp och åkte ner till Format och köpte dom sista sakerna till imorrn som vi glömde igår. Samt lite gottiga hemlisar :)

Sen åkte jag iväg och solade, testade en ny tidskombo för att inte bränna ansiktet och jag lyckades! 10 minuter med de extra ansiktsrören och 10 utan. Nu har jag haft en lång fredagsdusch. För er som inte vet vad en fredagsdusch innebär är det en lyxdusch :) Peelning av kroppen, fotfilning, rakning av ben och bara låång njutning av värmen! Har även gjort min första ansiktsmask (har den andra på nu), inpackning av håret och smörjt in mig med världens bästa mango lotion! Ska snart fixa naglarna och sen är det bara vaxningen kvar kl 14.40! Sen är min tjejdag klar.

Gick in på HMs sida för att köpa ett par byxor som jag spanat på länge. Får passa på när man har 25%. Dom skulle komma vecka 17 så jag sket i det. Får gå igenom alla butiker inne i stan istället.   

Happy fredag på er!

morgondagens schema!

Bara för att vi såg på Batman Dark Knight för några dagar sen så visar dom Batman Begins på tv ikväll. Det är ju trevligt.

Imorgon står detta på schemat:
- Solning
- Fredagsdusch
- Hårinpackning
- 2 olika ansiktsmasker
- Mini manikyr&pedikyr
- Vaxning
- Titta på Australia

Man skulle säga att jag ska ha en tjejdag delux imorrn :) 

kort & musik

Nu har jag ägnat 3 timmar åt att lägga upp kort på facebook och i bilddagboken. Har även mixtrat och gjort ordning i alla mina 1000 bildmappar på datorn. Det är typiskt sånt man inte hinner göra när man måste plugga varje dag.

Nu ska jag lyssna igenom alla mina brända skivor som inte har något namn för att döpa dom.

Åå, vad mycket vettigt jag får gjort idag :)

torsdag.

Imorrse när jag vaknade kännde jag mig helt lugn. Första morgonen på flera veckor då jag vaknat och inte tänkt "vad ska jag läsa idag/ vad ska jag skriva idag/ vad måste bli klart idag" Såå himla skönt! Idag ska jag göra precis vad jag vill göra och inte måste! Har faktiskt börjat morgonen med lite städning, helt frivilligt!

Annars ska jag nog bara ta det lugnt och läsa min bok idag! Ieftermiddag ska vi till farbror polisen så Johan kan få ett nytt pass och legg. Jag måste följa med för att "bevisa" att Johan verkligen är Johan :P Själva plastbrickan i passet har lossat så det bevisar inte att han är den han är.. Sen ska vi handla massa god mat till på lördag.

Jag  längtar till imorrn då jag ska ha en låång supertjejdag och bara ta hand om mig själv :)

sanningen om <3 dagen

Här kommer livets sanning om alla hjärtans dag
(för tjejer iaf.. om killar bryr sig vet man inte)

Är man tillsammans med någon så är alla hjärtans dag den bästa och mysigaste dagen på året.
Är man singel så hatar man dagen och anser att någon idiot hittat på den för att alla singlar ska känna sig ensama.
 
Så har det iaf fungerat för mig under åren :P
Kommer ihåg året då jag, Veronica och Anneli satt och kollade på Dagboken som vi grät i timmar till, hatade alla hjärtans dag samt alla par som mös och åt choklad tills vi fick ont i magen! Haha, så var det!

toppen dag!

Idag har jag haft en toppen dag och allt detta har gjort det till en toppen dag:

* Jag har pressenterat mitt arbete, är därmed HELT klar med fördjupningen!
* Åt en skagen baguett till lunch :)
* Har lyssnat på massa bra pressentationer under dagen
* Fick min efterlängtade Nuggets när jag kom hem
* Gav järnet på skivstångspasset och ökade alla vikter!
* Läst lite ur Snabba Cash
* Gjorde hemmagjord pizza till middag!
* Haft en lugnt kväll och sett på film

Me so happy!!

onsdag.

Wiiiiie, jag är så lycklig! Pressentationen är klar och gick verkligen jättebra. Rolf kom fram till mig och sa att jag var jätteduktig! Jag tycker faktiskt inte att det är något fel med att älska beröm :) Var väldigt intressant att lyssna på alla andras arbeten också. Skulle vilja lyssna på dom imorrn också men att ta sig till V-rås kostar ju lite pengar..

Hela vägen hem har jag varit sugen på chicken nuggets så jag svängde förbi Ica och köpte det. Så himla gott, blir min innan träningen middag. Efteråt ska vi göra hemma pizza! Var jättelänge sen jag gjorde det sist. Hade det som tradition när jag och Ankan var små.

Mmmmmm!!

ajaj mitt knä :(

Ååå, vad jag är duktig!
Träna, träna, träna! Imorrn blir det mitt älskade skivstångspass!

På vägen ut till bilen halkade jag så mina fina träningsbyxor gick sönder och så skrapade jag upp knät :( Gick inte jättesmidigt att göra armhävningar och de andra övningarna på knä.. Stackars Mills!

Nu ska jag duscha och sen träna en gång till på pressentationen innan vi ska se på film. 

ostbit :)

"Du är bäst min ostbit : )"
Stod det i mailet som jag fick från Johan nyss. Och då tänkte jag att faan vad god jag måste vara då. Och sen, stackars älskling som har så tråkigt på jobbet!

Nu har jag gjort mitt bästa med opponeringen, hoppas Lena blir glad för alla mina super positiva kommentarer : )
Så var det dags att ta tag med pressentationen. Har varit nere och hämtat arbetet hos Johan så nu finns det inget annat att göra än att sätta igång.

17.15 bli det medel/styrkepass på Friskis. Ska bli skönt då jag inte tränade någonting förra veckan! 

tisdag.

Sova länge måste jag fan vara bäst på! Men imorrn är det slut med det då jag åker till V-rås för att ha min pressentation.
Har försökt mig på att träna på den men det är ju omöjligt när arbetet plus PP-pressentationen ligger på datorn. Vi har ingen skrivare och pappas har inge färg! Så nu har jag mailat arbetet till Johan så får han skriva ut det så går jag och hämtar det efter hans lunch. Under tiden ska jag läsa igenom och opponera på Lenas arbete.

Nu snöar det igen :'(

solning och pastasååååås!

Jag älskar att sola och jag tror att jag nu har hoockat Johan också. Vi delade på en tid eftersom det var första gången han solade och jag kände att 30 minuter var lite för länge för mig.. Så jag ska ner igen på torsdag eller fredag :) Men det var lite mysigt att sola tillsammans, fast tillsammams blir det ju ändå inte riktigt.

Jag gjorde Veronicas super kyckling och fetsost pastasås till middag och tjoho vad god den blev. Blev massa över med det får inte jag äta, utan det bli Johans matlåda. Har gjort en matlista över vad vi ska äta till middag denna vecka, duktig hemmafru jag är!

Det är något fel på gatubelysningen här utanför. Dom tänds och släcks var femte minut..   

Nattinatt!

alla <3 dag!

Snart är det alla hjärtans dag <3 mysmys!
Jag längtar!

Ska egentligen inte göra något jättespeciellt men ändå!
Trerättersmiddag, massa ljus och gos!
Jag ansvarar för förrätten som kommer bli tigerräkor i vitlök och sweet&sour sås, mmmm! Varmrätten blir en överraskning från Johans håll och till efterrätt blir det ostfondue!

Jag vill köpa några nya fina underkläder men min plånbok säger verkligen emot. Var ju inte så länge sen jag köpte min svarta och rosa teddy så den får nog användas en andra gång i helgen ;)

måndag.

Christ! Jag är klar och har skickat in mitt fördjupningsarbete! Är riktigt nöjd med det men det kändes ändå läskigt att skicka in det. Tänk om det fanns något mer som jag skulle kunnat gjort. Idag blir det inge med pluggandes, pressentationen ska jag träna in imorrn.

Idag när Johans klocka ringde kl 7 bestämde jag mig för att hålla mig vaken. Tittade på Sex and the city till halv 10, på nyheterna till kl 10 och sen somnade jag om! Eller jag halv sov/slummrade lite. Kl 11 kom jag upp och har sysslat med arbetet sen dess.

Om ett tag ska jag ner till pappa för att skriva ut arbetet, toti 20 sidor med bilagor! Sen ska jag gå ner till Infra och möta upp Johan, vi ska sola :)

Inbokat Alicante med Mutti, Stone och Ankan den 26-31/3. Ska bli såå skönt trots att det inte är riktigt solväder!

söndag.

Festen igår var riktigt rolig! Massa drinkar, folk och gammal eurodisco musik :) Jag blev tilldelad Veronicas gammal namn av en av killarna "Duracell" Sen försökte jag lära mig att beerbonga men jag var inte så duktig på det. Vågar inte låta allt rinna ner i halsen, man måste ju svälja..? Haha, jaja bonga låter jag de andra syssla med i framtiden!

Idag har jag inte mått så jättebra, trött och bakis! Har tittat på Madagascar 2, sovit och ätit pizza till både lunch och middag. Snart ska vi hoppa in i duschen och sen titta på Kung fu Panda innan det blir till att sova igen. Imorrn ska det sista finslipas på arbetet och en sista slutrapport ska skrivas.

9 timmar.....


ändrade planer..

Nu blev det ändrade planer eftersom jag har världens bästa Emma som bästis och soulmate :) Ska iväg på Tobbes 30årsfest om några minuter med Johan. Så nu har jag lämnat silverklänningen och boan hemma och skippat den turkosa sminkningen till ett annat schlagerparty och satt på mig den lilla svarta och pumps.

Long drinks var kanske inte det godaste den här helgen :P

lördag.

Var en mycket trevlig kväll i stan igår! Hann shoppa lite inne i stan med syster innan bion började. En väska (behövs! kanske.. inte..) med den var gudomligt fin! En skjorta, en kjol och en väst :) Sen såg vi på Australia som var helt otroligt bra varenda sekund av filmen. I slutet satt jag, mamma och Annica på rad och storbölade. Sten var näsduksutdelare. Åå, bästa filmen på länge! Sen åt vi Thai och jag drack en stoor CHANG!! Så så bra gick det med min vita helg :P Men äter man på Thai måste man dricka en CHANG, det är typ lag på det!

Gick och la mig och vaknade med ångest.. BLÄÄÄ, jag hatar att vara dubbelbokad! Hur jag än gör kommer någon bli grinig på mig och jag kommer omöjligt hinna med båda festerna då en är i Väsby och en i Nacka.. Blir av till Nacka och schlagerparty men jag skulle verkligen vilja komma hem och sova men det är omöjligt för då kan jag inte dricka en endaste liten cider eller drink och man kommer inte hem kommunalt så sent därifrån..  

Nu ska jag få Johan att spela GuitarHero med mig!

fredag!

Wiio, fredag idag!
Som alltid har jag gjort mig fredagssnygg men kommer nu på att det känns grymt onödigt då jag snart ska ut i snöstormen. Sak iväg och lunchdejta med min karl, mysigt att ha det som en liten fredagstradition ibland nu när jag pluggar hemma! Efter det blir det den planerade promenaden med Emma, tydligen utan sol och med ett väder som kommer förstöra mitt HÅR!

I eftermiddag blir det in till stan för att möta upp systeryster, ska hämta upp biobiljetterna till ikväll. Ska se Australia med Mutti & Sten och sen äta på Thairestaurang :) Förr lovade jag Sten att han skulle få välja pub eftersom han inte fick välja film.. Visst får han välja pub men Mills ska ju inte dricka i helgen!

Imorrn blir det schlagerparty hos Emma! Ska vara riktig schlagerklädd med min silverklänning och boa :) Det blir dock inga rosa partydrinkar eller schlagershotspel för Mills! Jag ska vara vit fram till den 28 februari. Har mått illa till och från hela veckan så jag tror att min lilla kropp behöver det.. 

Snart blir det pizza!

en beställning av sol!

Alldelles strax är jag KLAR :) Det jag har kvar imorgon är att läsa igenom och finlirka lite. Pratade precis med Susan och hon var såå glad att jag snart skulle komma tillbaka och "dom såg så mycket fram emot det och det skulle bli så roligt" Nu längtar jag ännu mer dit men det är ju inte jättemånga veckor kvar nu!

Nu har det snöat i över två timmar! Vart är min vår? Lite sol kan man väl iaf få.. Mer än så begär jag inte. Imorgon ska jag och Emma promenera för hon är på besök i Väsby, till det skulle vi iaf vilja beställa lite sol :)

Läsa bok (som inte har med skolan att göra) dags! 

torsdag.

Återigen en natt utan sömn och tillfälliga konstiga drömmar! Men en del av drömmarna var trevliga och porriga ;)
Idag SKA jag bli klar med den sista delen i fördjupningsarbetet, jag bara vet hur bra det kommer kännas när jag är klar! Ska äver ringa till Susan på Görväln och prata LIA.

Är man en dålig flickvän om man inte går med på sin pojkväns brors 30års fest? Varken på fredagen då det är släktmiddag eller på lördag då det är party.. Troligtvis inte men det känns som det. Kanske hinner förbi en sväng innan schlagerpartyt hos Emma på lördag.

Ikväll har jag blivit lovad en 20 minuters massage!

Apelsinjuice :)

skitgrej!

Nu har jag tröttnat på den här skiten!
Har fastnat totalt och kommer ingenvart med pluggandet, blä vad dålig jag känner mig!

onsdag.

Idag tror jag att mitt huvud väger närmare 10 kilo! Har knappt sovit någonting inatt och när jag väl sovit har jag drömt så konstiga saker att jag vaknade igen och var helt förvirrad. Mådde illa hela natten också :( Ska rensa och göra rent hela kylen idag så all vår mat inte förgiftas av köttblodsolyckan! Min älskade ost, undra om den går att äta..

Idag har jag ett mål. Att bli klar med inledningen, analysen samt kolla igenom och finslipa på resten av arbetet. Sen är det nog klart tror jag eller istortsett.. Jag kan inte förklara hur mycket jag längtar till LIAn och få riktiga, fasta jobbtider. För detta blir jag hysterisk på!   

bad, kräftsoppa och filmkväll :)

Kvällen har fortsatt i samma lugna flyt som dagen. Tog ett långt bad tillsammans innan middagen som blev underbar kräftsoppa :) Vi ska börja göra matlistor varje söndag så vi kan planera matlagandet lite bättre och soppa ska stå med en gång i veckan! Så gott när det är kallt ute.

Så fort Johans match är slut ska vi titta på bedtime stories. Hur kul den är vet jag inte riktigt men filmer som man slipper tänka till är perfekt i veckorna. Bolt som vi såg förra veckan var iaf hur rolig som helst (på engelska!!) Tyckte inte alls att den verkade rolig på julafton när dom visade lite utav den men den var verkligen jätterolig! Så ni vet!

Nu skrattar Johan åt Def Leppard, det är LÅGT! 

perfekt dag!

Idag har jag haft precis en sån dag som jag behövde! Har legat i soffan i morgonrock under täcket ända tills nu. Fanns mat klart i kylen så jag behövde inte laga lunch. Har tittat på en superdrama tjejfilm hela eftermiddagen. Revolutionary Road, var inte jättebra men precis en sån film som jag var sugen på. Nu känns det lite frestande att sätta på dagboken man jag ska faktiskt göra något vettigt snart. Ska åka iväg och handla till middagen, soppa! Vi har blivit beroende av soppa här hemma.

Men jag har faktiskt pluggat lite också, precis lagom mycket så jag inte hann tröttna på det. Ikväll SKA jag ha Cola och hallonsaft och apelsinjuice :)

tisdag.

Idag är det synd om mig och igår var det ännu mer synd om mig, så ni vet :P
Det är tisdag och jag är fortfarande bakis efter helgens kryssning, sitter i morgonrock med täcket ute i soffan med en sovande Midori i knät. Har iaf fått igång en diskmaskin samt torkat bort det intorkade köttblodet i kylen. Var tvungen för det luktade som ett djur hade dött där inne! Fyyfan! Lite plugg ska jag försöka orka med idag, får se..

Igår var det katastrof! Efter 48 timmars festande och totalt 8 timmars sömn skulle jag ta tåget till Västerås, jag hade ju lovat Ninni att komma! Mina ben och armar skakade, jag kunde inte äta något, ville kräkas så fort jag tog ett steg, ögenen var rödsprängda och jag lyckades ändå ta mig till Västerås 2,5 timme kommunalt! Pressentationen gick helt okej, tänkte inte så mycket på vad jag gjorde, satt mest och babblade på.. Kl 6 var jag hemma i Väsby igen. Åt en korv till middag och somnade kl 8.

Men kryssningen var verkligen hur rolig som helst, fy satan! Fredrik skjutsade runt mig i en kundvagn i lördags så jag har blåmärken överallt. Vi bodde grannar med Rednex som tittade in och påpekade vilken bra musik vi lyssnade på när vi spelade "The way I mate" Räkmackan på söndagmorgonen var bäst! Wiiiie :D 
"Jag kan väl också hoppa runt som en jävla höna på golvet"  "Men kolla fejan, hon ser ju ut som en jävla skata" Haha, bäst! :) Vågar dock inte gå in och kolla hur mycket pengar som finns kvar på kontot..

Nu har jag en vit månad på G!