söndag.

Haft en underbar dag i solen : )
Snart ska jag ta mig iväg till mamma och äta middag. Sen blir det nog övernattning där och lekandes med syster imorgon då det kommer vara lika varmt som idag! Lovely! På tisdag och onsdag ska det regna så då ska jag uppdatera mig på söka jobb fronten!

Igår var vi ute på Långholmen med Emma, Markus, Myggan och Shapes! Det var verkligen en perfekt sommardag med picknick, drinkar och massa folk att glo på. Jag har en hemlig passion att spana på folk, det är faktiskt fruktansvärt roligt! Efter en massa timmar i solen tog vi en öl innan vi fortsatte ut till Nacka. Men nå party blev det inte, vattenpipa, sen middag och en drink. Sen bestämde jag mig för att åka hem till Väsby, mötte upp min karl och åkte hem för att sussa.    

Imorgon firar jag och Johan 3 år tillsammans!!!!!



Mills <3 Joey

Bulgarien

Har haft en helt underbar vecka i Bulgarien med min love! I fredags natt landade vi på Arlanda för att komma hem till ett lika somrigt Sverige : ) Vi har haft det jättevarmt och soligt. Solning och stranden på dagarna, blev dock inge badande i havet det var för kallt. Men poolen gills lite granna.. På kvällarna körde vi varannan dag party vilket var helt lagom. Lite party och lite ta det lugnt var precis det vi ville ha ut av resan! Massa god mat har vi ätit och gjort av med på tok för mycket pengar, men är man utomlands måste man fan unna sig det!

Slänger upp lite bilder senare när jag är hemma igen. Ligger hos pappa och stekar min kropp vid poolen. 29 grader är det i vattnet, precis lagom tycker jag! Ska försöka tvinga hit Johan som ligger och slöar hemma på soffan. Borde inte vara så svårt kan man tycka men tro mig, det är det! 

Jets chicks vs Arlanda Jets

Varje onsdag fram till den 28 juni kommer alla fotbollsfruar från Arlanda Jets träna Amerikansk Fotboll i Märsta! Den 28 juni ska vi sedan spela match mot våra män! Fy faan va kul det kommer att bli! Johan spelar ju inte längre men jag får vara med iaf, det tycker jag var snällt!


Den 28 juni KROSSAR vi dom tjejer!!!

Pink Panter

Efter en underbar fredagsdusch luktar jag nu rosor och körsbär : ) Det låter väl inte så illa..
Allt är nerpackat och nu sitter jag bara och väntar. Känner att en cider skulle vara gott men några såna har jag inte.  

Nu blir det till att göra en Pink Panter till min Joey! Han springer runt och stressar sönder så det kan han behöva.
Partymusic!!!

idag åker vi!

Idag har jag varit effektiv! Iaf enligt mig själv : )
Tog mig upp kl 9 och åkte direkt in till stan till Stockholms Stylisterna. Nya vaxningsställer no 1!!!! Fan va bra det var, jag kände verkligen ingenting! Och hon var jättetrevlig och kul och prata med så det var ju nice! Efter det åkte jag hem igen för att vända och åka tillbaka till stan. Var tvungen att lämna Emelies nyckel eftersom hon ska börja flytta i helgen. Nu har vi ätit lunch och jag har städat fint och damsugit här hemma. 

Jag har en ful vagel under ögat som gör jätteont! Och eftersom min fondation åkte i golvet för någon dag sedan så lyser den rött! Måste skaffa en ny men har inte råd : ( 

Om TRE timmar kommer Crille och hämtar oss och skjutsar oss till Arlanda : ) Funderar på när Johan ska börja "supa" Han är lite flygrädd av sig så han sa att han skulle göra det. Själv är jag lugn som en filbunke, bara massa adrenalin i kroppen!

packningsdax!

Jag tror nog att det är dags att börja packa nu : )
Har inte gjort ett jota och jag måste hinna städa lite också. Klockan fyra imorgon skjutsar Crille oss till Arlanda och sen lyfter vi mot Bulgarien och sooool! Ska bli helt underbart att få komma iväg och så blir man ju brun också.

Det jag funderar över är följande: lämnade jag mina cider hos Madde eller drack jag upp dom? :P

EXAMENSDAG!

Igår var det EXAMENSDAG!!!
Jag vaknade upp i Västerås till en blå himmel och strålande sol, perfekt för examen! Kl 12 mötte jag upp Mutti som sket i jobbet för att fira med mig, då blev jag glad : ) Vi gick och köpte blommor till mig och sen begav vi oss till teatern. Minglade runt en timme innan själva avslutningen började. Massa tal och apploderande, jättebra hade dom fixat till det! Efter kramar och klassfotografering gick jag och mamma till Grekiska kolgrillsbaren. Åt massa god mat och drack massa gott vin!

På kvällen hade jag, Jenny-Lee och Johan en liten förfest innan vi tog mr Taxi till Madde, Ida och Emma : ) Satt där och partajade ett tag innan vi gick ner till stan. Där kom vi inte så långt, vi kom till en parkbänk. En ORANGE parkbänk. Skitkul hade vi faktiskt, parta på en parkbänk som Alagarna i Sollentuna! Haha! 

En fantastisk dag var det, tack alla bästa ATare!

tisdag.

Sovit katastrof inatt! Svettats som en gnu och haft så ont i magen trots att jag proppade i mig Panodil och låg med värmenallen på magen. Nu är jag uppe för dom har varit här och spolat avloppen. 5 minuter efter jag gått upp kom dom så det var väl tur att jag inte hoppade in i duschen! Nu luktar det unket och dy i hela lägenheten. Så nu kommer jag väl få matchande huvudvärk till min mensvärk. Och för övrigt är min mage stor och svullen som en spärrballong : (

Nu är min förhoppning att det ska börja någon bra film så jag kan mysa ner mig i soffan innnan jag måste packa och göra mig iordning till Västerås.

anställ Mills då!

Ytterligare tre jobb sökta, har totalt skickat iväg sex ansökningar. Men med tanke på hur få jobb som finns ute så är det väl multum som söker samma jobb som jag :( Men JAG förtjänar dom för jag behöver de mest! Det jobbiga är all denna väntan på om man får svar eller inte, känns inte alls kul.

Denna vecka är det rensa frysen time så till idag har jag tagit fram kycklingfile som jag inte alls vet vad jag ska göra med. Vet bara att jag är sugen på ris så det blir det!

kalas vecka!

Denna vecka kommer bli kanon, det bara vet jag : ) Imorgon åker jag återigen till Västerås. Ska ha betygstalk med Claes och sen ska jag spendera kvällen med Lee. Hon ska få leka min superfrisör igen! Slingorna måste fixas till till sommaren!

Sen på onsdag är det dags för examen! Och min älskling tar sig till Västerås på kvällen efter jobbet, då blir jag glad : )

Torsdag = slapp och packning!

Fredag = BULGARIEN!!!  

Det ända som är trist är allt regn :(

måndag.

Det är iskallt här hemma! Man märker verkligen dagarna då det är kallare ute för då blir det iskallt här inne, för att inte tala om på golvet. Inatt har jag sovit skumt, för att inte tala om drömt massa skumma saker. Men efter att ha sett Deja vu och Criminal Minds innan jag somnade så är det kanske inte så konstigt. Jag drömde att jag åkte fram och tillbaka i tiden, folk blev mördade lite var stans. Ibland var jag med och ibland var det som att jag satt och kollade på en skräckfilm. Obehagligt!  

Idag har jag ingenting planerat. Spana efter jobb är det ända som är säkert!  

movie night!

Nu har vi en (och har haft i några timmar) filmkväll. Precis det som behövdes denna söndag! Såg Guldkompassen tidigare och nu Deja Vu, riktigt spännande är den. En söndags Brie har vi självklart köpt också : )
 
Nu är Camilla sressad.. Har ingenaning om hur jag ska göra på onsdag. Johan får inte ledigt och lillasyster jobbar. Så jag har ingen att ta med mig medans alla andra har släkt och vänner där. Sen ska alla fira med släkt mf och jag har då inget att göra tills sena kvällen då vi ska parta.. Visst kan jag åka hem och fira med min family här men jag vill ju fira med vännerna på kvällen.. Tänk vad jag är bra på att skapa mig problem.. 

Imorrn är jag iaf ledig!

söndag.

Idag tog jag en riktig sovis! Kl ett kom jag upp. Johan tyckte nog att det var skönt för då kunde han sitta uppe i två timmar med sitt Playstation utan mitt klagande : ) Vi bestämde oss sedan för att dagens lunch fick bestå av Donken! Massa mat och glass köpte vi och sen åkte vi ut på landet för att hitta någon trevlig picknick plats. Vi åkte ut mot Skånela som jag då aldrig har hört talas om! Några trevliga hästar träffade vi också på. På vägen hem stannade vi vid Gocart banan, det såg så himla roligt ut så om några helger ska vi försöka dra ihop lite folk och dra ut dit. BRUM BRUM! 

Idag har jag även införskaffat en filt som ska bo i bilen. Kom på att det kan vara bra när man åker på spontan picknicks som idag! Nu blir det söndagsstädning!

kalas helg!

En grym fredagskväll hade jag i Västerås med klassen! Jag och Lee kanske satsade lite för mycket på vår lilla förfest för middagen blev i klass med Veronicas studentskiva fylla! Kl 9 blev det massa vatten för mig men bara ett litet tag sen var det gott med öl igen : ) En riktigt rolig kväll var det iaf! För mig, Emma och Tobbe blev det klassisk fyllemat på Donken innan vi delade på en taxi hem.
 
På lördagen vaknade jag upp i Emelies lägenhet som hon så snällt lånat ut till mig! Låg i sängen och slöa och tittade på Babe innan det var dags att åka hem till Väsby. Hos pappa blev det bakiscider, solning och poolstädning. Nu är det bara att invänta att värmen ska stiga. Näst nästa helg näa vi kommer hem från Bulgarien kommer den sannerligen vara bad redo! När man har 29 grader i poolen är det inte så konstigt att man gått och blivit badkruka de senaste åren.. Men jag klagar då inte! Igår kväll blev det grillning och Eurovision hos Lotta och Danne. Blev en tidig kväll men väldigt skojig. När vi kom hem tog ci en drink och spelade lite Guitar Hero, efter 3 låtar höll jag på att somna..  

fredag!

Ååå vad jag känner mig taggad idag! Vill börja nu på en gång men jag måste ju köra upp till Västerås först.. Ikväll är det nämnligen middag och utgång med klassen som gäller : ) Innan det ska vi till Madde och leka lite! Har tagit en lång fredagsdusch nu på morgonen och känner mig sannerligen fräch! Skulle egentligen åkt redan nu men Jenny-Lee fick förhinder så vi ska ses lite senare. Då ska jag trycka ut alla dumma tankar ur hennes huvud och bjuda på min partymusik och rosevin!

Imorgon ska jag försöka ta mig hem för att städa poolen med Ankan och pappa. Sen blir det schlagerparty och grillning för hela slanten hos Lotta och Danne! Länge sen man hade en helhelg, me like!

Finns det någon bättre taggmusik än Babado Novo?! Seriöst!!! 

torsdag.

ALLT klart! Hade presentationen idag som gick helt okej, malde på som bara den. Sen satt jag hela dagen och var överlycklig för att ha allt klart plus att det löste sig med boendet imorgon : ) Imorrn åker jag till V-rås vid lunch för att kolla på några presentationer. SEN blir det förfest gånger 2 innan hela klassen ska till Å och äta middag och party natten lång. Grymt ska det bli!  

Nu ska vi se på film och kanske mysa lite efter eftermiddagens torsdagsgnäll!

tre jobb sökta!

Tre jobb har jag sökt nu! Två som receptionist och ett som ekonomiassistent. Imorrn och alla kommande dagar fram till vår resa ska jag skicka ansökningar, ansökningar, ansökningar! Nu fasiken ska jag hitta ett jobb och jag känner mig faktiskt grymt taggad!

Har även spenderat kvällen åt älskade Grays och att läsa min nya Topp&Hälsa som kom igår. Jag verkligen älskar den tidningen och riskerar att läsa ut den inom kort, sen måste jag vänta ytterligare en månad! Ska försöka begränsa mig till att bara läsa några sidor om dagen! Har bara tränat på redovisningen en gång nu på kvällen men jag orkar verkligen inte mer. Imorgon kl 9.40 kommer allt vara över. Vilken lycka!

Godnatt alla!

eurovision på lördag?

Så där ja! Opponeringen och LIA-rapporten är klara! Redovisningen har jag tränat på tre gånger och minst två gånger till ska det bli. Måste bara vänta ett tag, känns inte som att det ger något om jag sitter och matar på 10 gånger på rad.

Efter gårdagens eurovisionkval känns det som att jag kan skippa att se allt på lördag. Och igår såg vi ändå bara snabbgenomgången.. Allt var bara en stor katastrof och ska jag på lördag titta och lyssna på de där programledarna i flera timmar kommer jag smälla av! Men det lär väl ändå bli till att titta.. 

Jag funderar på att sno hem glassmaskinen från mamma, det skulle vara något : )

onsdag.

Dori sov HELA natten och pep inte en endaste gång, det är helt fantastiskt! Idag är det massa sol ute så jag funderar på att ta en lång promenad eftersom jag troligtvis inte klarar av Friskis ikväll med mina ben. När jag var yngre tyckte jag inte att det fanns något töntigare än när folk gnällde över sina benhinnor (väldigt många såna fanns det på Grimsta..) Jag tyckte att dom var töntiga, lata och och bara ville hitta någon anledning till att få vara lata. Nu vet jag hur det känns så nu tycker jag inte att dom är lata längre :P

Sista dagen innan presentationen imorgon så jag ska väl gå igenom den en massa gånger. Känns som att jag mest kommer babbla en massa flum men så får det bli. Imorrn är det över och redan innan kl 10 eftersom jag redovisar som nr 2.   

Igår fixade Shappan Spotify till mig så nu blir det en förmiddag med reggae!!

regn och hagel?!

Precis när jag klev utanför dörren och gick mot pappa började det regna! Först blev jag jätteirriterad och funderade på om jag skulle ta bilen. Sen försvann irritationen och jag insåg att det var ett äkta sommarregn. Det var varmt och man kände knappt regndropparna. Sen började det regna mer och mer och sista vägen haglade det! Precis det man önskar när man fixat iordning håret..

Nu ska jag nog skicka iväg arbetet.. Känner mig klar, har inget att tillägga men jag får ju sån ångest!
 

efterlysning!

Det slog mig nu att jag fortfarande inte har någonstans att sova varken på fredag eller onsdag.. Tänk om jag måste dricka cola för att kunna ta mig hem på kvällen, det funkar ju inte!

Jag efterlyser här med: En sovplats på fredag samt nästa onsdag :)

tisdag.

Nu så, har jag haft en effektiv morgon. Eller snarare förmiddag. Har läst igenom hela arbetet ytterligare en gång. Nu ska jag inte läsa mer för varje gång jag läser det tycker jag att det blir sämre och sämre. Har även slängt ihop en PP pressentation. Ska strax till pappa för att skriva ut ytterligare massa papper inför inprentningen av arbetet. Måste verkligen skaffa mig en skrivare!

På torsdag har jag min pressentation, precis det jag inte ville.. Nu måste jag bila fram och tillbaka två dagar istället för en, känns väldigt onödigt måste jag säga!  

medelpass!

Ett medelpass blev det idag! Provade med mina andra skor om det skulle kännas bättre i benen. Lite bättre kändes det men i slutet gjorde det ändå riktigt ont med allt skuttande. Det skiter jag i, mitt Friskiskort går ut om13 dagar och tills dess ska jag träna järnet! Sen under sommaren lär man väl tappa allt. Om jag har turen att få jobbet på mammas jobb kan jag ju iaf utnyttja deras gym : )

Nu har jag läst igenom arbetet ytterligare en gång. Är inte supernöjd men nu finns det ingen tid eller ork att göra om en massa. Imorrn blir det att fixa till pressentationen, hoppas att jag hamnar på fredag så jag slipper bila fram och tillbaka två dagar i rad! På fredag ska vi ju nämnligen ut och äta hela gänget, grymtkul ska det bli!

1, 9, 11, 21

Jag TROR att jag kan vara klar med arbetet men jag är inte säker. Jag vet inte om jag vågar vara klar för jag vet inte om jag är 100% nöjd med det. Men sist hade jag ju samma känsla och fick superbetyg så vi får väl hoppas att det går lika bra den här gången.. Det ända jag har kvar att göra imorrn är att slänga ihop lite bilder som jag glömde hemma.

Jag flagar på bröstet! Först förstod jag inte varför men sen kan jag på det: Landet.. Brände ju sönder mig där efter en dag i sommarsolen.

Om exakt 1 dag ska examensarbetet lämnas in.
Om exakt 9 dagar tar jag examen.
Om exakt 11 dagar åker jag och Johan till Bulgarien.
Om exakt 21 dagar firar vi vår treårsdag!!! 

Nu ska jag hem och fortsätta städa efter lördagsns party..

måndag.

Måndag.. Som vanligt en otrolig tråkig dag tycker jag! Ska snart sätta mig och skriva ihop det sista på examensarbetet och finputsa lite här och där. Sen får det vara klart, kom på att jag måste förbereda pressentationen också, det hade jag helt glömt bort!

Igår var en helt fantastiskt rolig dag! Träffade alla från praktiken och Huvudsta på Hasselbacken där vi åt en grym buffebrunch med rostbiff, lax, räkor, skinka och massa gott. Sen blev det femkamp på Grönan, öl och Jäger. Igår var faktiskt första gången jag drack det utan att kräkas, vilket var tur det! Femkampen var jätterolig trots att mitt lag förlorade, men är man på Grönan kan man ju inte hänga läpp! Jag och Inger åkte Insaine!! Fyy vad hemsk den var, men inte värre än flygande mattan! Jag tror inte kroppen riktigt hann reagera på vad som hände för helt plötsligt stod man stilla igen. En tur i PopExpressen hann jag med också. Middag på Josefina och lite bubbel efter det. När vi lämnade Josefina skulle några vidare ut och det ville ju jag också! Men är man en fattig student så är man, plus att jag var tvungen att hinna med sista tåget..     

Nu blir det till att väcka hjärnan och plugga!

lördag.

Dagen började med en tripp till Centrum där dom tydligen hade något jippo så man fick massa rabatter överallt. Tjoho! Utnyttjade dock bara två. I chokladaffären köpte vi gudomlig Cointreautryffel och på Subway fick man en gratis macka om man köpte en meny, mums! Det var 20% på Duka men jag hittade inte glasen jag spanat på så det blev inget inköp där. Lika bra det eftersom jag måste spara pengar till resan om TVÅ veckor!!

Nu har jag städat fint här hemma : ) Kan ju inte se ut som kaos när Stefan och Sandra kommer ikväll. Det ända jag stör mig på är att Johans cykel står i hallen. Den får inte plats i förrådet för tillfället och här vågar man inte ha cykeln ute om man vill ha den kvar orörd..  Johan har marinerat köttet och scampin till ikväll, grillspätt * 1000 blir det. Och idag har jag lärt mig en sak om att vara vuxen. När man bjuder hem folk på grillning ska man bjuda på maten istället för att alla har med själva det dom vill grilla. Så har vi ju alltid gjort förrut :P Tur att Ankan hade extrapris på fläskfile!

tårta till mills :)

Jag hann med både IKEA och Friskis, kalas! Men efter andra konditionspasset på friskis hade jag så ont i benhinnorna så jag trodde att de skulle spricka så fort jag tog ett skutt : ( Så sista konditionspasset stod jag istortsätt still med fötterna.. Kom hem och började genast montera den nya toasitsen jag köpte, jättefint blev det med den och den nya mattan. Som passade!

I eftermiddags fikade vi på slottet, dom hade bakat en jättefin tårta till mig som vi smaskade i oss. Då blev jag glad och på söndag ska vi till Grönan! Och om någon bakat en tårta till en måste man äta fast man inte ska äta socker! 

Ikväll ska jag träffa Lotta och Åsa för att dricka viiin och catcha up. Ska bli riktigt trevligt!  

fredag!

Nu är det fredag och bara därför känns det inte som det.. Både igår och i onsdags hade jag värsta super fredagskänslorna men nu är det som bortblåsta. Konstigt.. Sista LIA dagen idag, vilket känns lite konstigt. Har ju suttit här på min stol 10 veckor i rad nu. Försöker plugga men har det svåraste kvar nu, analys och slutsats.. Har än så länge bara ett vitt papper framför mig. Måste se till att få igång hjärnan! 

Slutar iaf tidigare idag så jag ska en sväng till IKEA på vägen hem. Ska köpa badrummsmattan som Johan trodde var för stor. Dum som jag är har jag inte mätt men min vilja är så stor så den kommer passa : ) Sen blir det städning och träning 17.15!! 

de efterlängtade byxorna

Fick ett sms idag där det stod att mina byxor från H&M kommit, efter 2 MÅNADER!! Jag rejsade till Format för att hämta dom och när jag prövade dom var dom för små :'( Satt bra i låren men rumpan mosades för att inte tala om magen efter jag lyckats få ihop knappen. Jag har verkligen längtat efter dom och nu måste jag lämna tillbaka dom, sorg!

Vi har lyxat och tagit oss en varsin Amarulla så här en torsdagkväll, smarrismarrigt!
Om en timme blir det filmtittande och mysiskläder.  

FEM!!

FEM styckna frestelsetoppar jag jag klarat mig undan idag!! Den här senaste var extrem! Så istället tog jag en massa flingsalt som stod bredvid mig och tröck in i munnen.. För att.. Ja, jag vet inte varför, dom bara åkte in i munnen innan jag hann tänka.. Jag ska försöka mig på Emmas LCHF, men inte extremt noga utan bara minska ner sockerintaget lite. 17 dagar kvar sen går mitt Friskiskort ut, så nu blir det sannerligen en slutspört inför sommaren. 

Emma får man äta potatis, kyckling, brieost, mörkchoklad 60% ? : )

frestelsetoppar

Jag tror att jag exploderar. Lasagnen jag fick till lunch var så god att jag proppade i mig hela biten på 5 minuter, nu har jag ont i magen. Konstigt.. Ändå så dras jag mot kylskåpet i köket där chokladbollarna är. Men jag ska inte, har hittills lyckats stå emot tre frestelsetoppar. En gång gick jag till och med in i köket men vände sedan. Mmm, dricker vatten istället.

Nu har jag fått iordning att fakta till arbetet. Nu blir det en jämförelse, analys och slutsats. Tur att jag har till tisdag eftermiddag på mig. Och ikväll är det torsdag vilket betyder, inga pluggstörande tvprogram på tv!

Rockklassiker spelar mängder med bra musik idag!

torsdag.

Det är för bra för att vara sant! För tredje natten i rad har Midori sovit ända tills vi gått upp och inte jamat, pipit eller krafsat på dörren. Då vet man att bebben börjar bli stor! Eller så är hon rädd för att Johan tydligen vrålade åt henne i måndags.. Fantastiskt skönt är det iaf!

Nu dricker jag något nytt te som heter green cheescake. Luktade helt gudomligt men har inte bestämt än om det smakar gott eller inte. En liten, liten macka hittade jag också som jag norpade till frukost med Philadelphia : ) Jag kommer sakna denna underbara mat här!

Idag har jag två uppgifter: fylla på minibarerna och göra en prislista.. Sen finns det nada. Men jag får som sagt utnyttja tiden till att plugga! Måste bara vakna upp först, annars vet man aldrig vad som kan hända med arbetet..   

M-U-S-K-L-E-R!!!

Ett helt underbart skivstångspass har jag varit på! Och förra gångens katastrof var som tur var en en gångs företelse. Gick riktigt bra idag på både styrkan och konditionen. Fast gå imorrn lär jag väl inte kunna i vanlig ordning. Innan passet hör jag någon ropa "Camilla!!" Flumbullen som jag är stannar jag och snurrar förvirrad runt, runt, runt. Förvirrad var jag för jag brukar aldrig känna igen någon på skivstångspassen. Tillslut fastnar blickan på en filur och visade sig vara den bortsprungde kompisen Anneli. Och Alexandra träffade jag också. Tänk va socialt det är att gå på Friskis : )

Nu har jag smällt i mig kyckling och couscous! Vet ni vad det bästa är.. Jag får mer kyckling om en timme när Johan kommer hem för att äta sin bit. Han äter typ bara halva kycklingklubborna så sen GNAGER jag som bara jag kan. TJO!

Imorrn är jag själv i repan och det är ingen kotte på konferens så imorrn ska jag ägna hela dagen åt att skriva och finputsa på mitt arbete. Känns mycket skönt!

dagvimsig!

Den stora frågan idag är..
Varför känns det som att det är fredag då det bara är onsdag?! Det är väldigt frustrerande måste jag säga!

Fick precis reda på att även jag är medbjuden till Grönan på söndag, det visste jag faktiskt inte. Görväln och Huvudsta ska ha någon kickoffdag med lunch, femkamp och middag på Josefina. Ska bli väldans kul trots jag vet hur mitt tillstånd kommer vara.. Vi ska ju faktiskt ha grillparty på lördag : )

onsdag.

Igår eftermiddag hade jag min intervju med Verania och sjutusan vad bra de gick. Fick grymt mycket info så ikväll blir det till att skriva mängder! Nu tvivlar jag inte längre på att arbetet kommer bli bra : ) Skulle egentligen satt mig igår kväll men efter middagen hamnade jag i en sån koma så jag orkade inget annat än att ligga still. Skulle egentligen vara den perfekta pluggdagen eftersom vi var en av alla comhem kunder så varken tvn eller internet fungerade. Men EXAKT kl 21.00 när Desperate började började även tvn fungera igen. Vilken lycka!

Idag fyller farbror Anders 50 år : ) Pappa ska dit ikväll, får se om jag följer med men jag skulle verkligen vilja träna och plugga idag! Får se hur det blir.. En massa gubbar och whiskey kanske inte blir så kul när jag inte ens kommer att ha lilla Annica med mig. 

Varför är man så trött efter en natt med perfekt sömn?  

livet ÄR en fest!

Här kommer ett väldans, väldans gamalt citat som fortfarande inte slitit sig från min hjärna. Jag dansade aerobic tillsammans med Emelie så jag skulle väl chansa på att det är 10 år gamalt. 

- Röker du?!?!?!
- Nejdå, jag feströker bara. Och livet är en fest!
  

Och jag menar inte att det är fantastiskt att man får röka hela tiden om man har den inställningen utan bara hur mycket bättre och roligare allt blir : )

Sanningens ord från en pank, arbetslös student vid namn Camilla : )
Man ska inte tyngas ner av onödigheter!

tisdag.

Tisdag och åter en massa regn. Ändå blir jag inte dyster för det för jag fryser inte när jag går ut. Och det är det mina damer och herrar som gills! Bara det inte regnar på lördag då vi ska ha grillparty hemma. Isf ska jag grilla ändå!

Jag är konstig! Huuur kan jag känna mig lugn inför examensarbetet då jag knappt gjort ett jota och den ska lämnas in nästa tisdag. Någonstans i bakhuvet måste jag ändå veta vad jag har att göra annars skulle jag nog panika nu.

Igår gick jag och la mig vid elva. Johan gick och la sig 30 minuter senare och då hade jag redan somnat och det kändes som att jag redan sovit en massa timmar. Då sover man bra! Och jag vet hur det kom sig, träningen! Jag sover alltid bättre när jag tränat på kvällen så imorrn ska jag palla mig iväg på ett skivstångspass och hoppas att det går bättre än sist! 

tjoho!

Oh YES! Det blev träning och tjo vad jag hoppade omkring. Förstår inte vart min energi kom ifrån men kom gjorde den iaf! Kom dit halvnere och gick därifrån med ett schlagerparty planerat, det var ju sannerligen trevligt!

Nu ska jag äta massa fried rice med ägg och räkor sen blir det totalslö på soffan!

svettig och svimfärdig!

Herreguuuuud! Jag är svettig och känner mig helt svimfärdig!
I två timmar har jag nu burit bord och stolar upp och ned för trappor och in och ut ur förråd. Frågan är om jag verkligen behöver träna idag efter allt detta bärande. Får se hur det blir..

Hade en av mina intervjuer idag och knåpade ihop lite mer än en sida på kapitlet om design. Lite mer ska jag nog få ihop, 1,5 är målet. Är nöjd men det blir inte alls lika bra som fördjupningen. Men i slutändan ska det nog bli bra!

Just nu går jag och hoppas på ett vick på Muttis jobb. Mutti har lagt in ett bra ord för mig : ) Ekonomiassistent till den sista september. Fakturering och bokning av olika premier, det låter bra tycker jag. Åååå, jag vill verkligen ha det!

måndag.

Det bästa är när man får sovmorgon på måndagar! Då har man inte fullt så mycket ångest på söndagarna. Kl 3.38 inatt började Midori gnälla och då trodde jag på riktigt att hon börjar bli knäpp. Efter att Johan byggt en barriär utanför dörren för att hon inte skulle kunna riva på den började hon leka med julgranskulorna som hon gömt bakom soffan samt hennes papperspåse. Ändå inte fullt så jobbigt som hennes jamande.

Trots det dystra vädret så är detta en fantastisk dag. Jag har nämnligen bokat en RESA till mig och älsklingen! Den 22 maj åker vi en vecka till Bulgarien : ) Det kommer bli helt underbart. Vi ska fira att jag pluggat klart samt vår treårsdag där nere! Det bästa är att det bara är 2,5 vecka kvar!!! Tills dess ska vi leva i fattigdom men det är det värt!

söndag.

Ligger nu i sängen efter en underbart skön helg på landet. Kom hem precis i tid för att krypa ner under täcket och se på Gossip Girl. Kommer nog ligga här några timmar hem eftersom Johan spelar något nytt UFC skitspel! URK!

I fredags kom vi upp till landet runt fem och började dirket med Cava och grillning. Efter middagen mös vi i gungan, drack Cube och hade en liten majbrasa. När vi vaknade på lördag var det blå himmel, sol och vaaarmt! Kl 10 var det lagom med kortbyxor och tubtop. En timme senare blev det bikini och solning som bara systrarna Borgqvist kan : ) Vi båda har nu sönderbrända näsor och bröst.. Ajaj! Förrutom solning så spelade älsklingen och jag massa volleyboll och åkte herrans massa fyrhjuling. Så grymt kul var det. Helgens bästa! Grillning, bastu, kubb och vin på kvällen! 

Idag började vi med frukost nere på bryggan. Mer volleyboll och fyrhjulingsåkning. Hittade (tredje gången gillt) sjön som finns uppe i bergen. Det var så löjligt vackert att man bara åååå : ) Det ända som saknades var en liten strand. Jag får helt enkelt bygga en sån!   

Imorrn börjar sista LIA veckan vilket betyder en vecka kvar att fixa examensarbetet..

fredag!

Ojojoj, vaknade redan 6.30 imorrse! Sen kunde jag verkligen inte somna om, helt omöjligt var det. En timme senare vaknade Emma så då hade jag någon att babbla med : ) Nu har vi ätit brunch på balkongen, kyckling, brie, cola och min älskade Bonaqua räron. Nu ligger vi i soffan och tittar på Våra bästa år, eller jag för Emma tar en tuppis. Sötnosen är bakis! 

En lovely, mysig Valborg hade vi iaf igår! Middag, massa rosevin, shots, brasa och lite party hos Anna och Hagge! Tjoho! Redan kl 12 var vi hemma och somnade vilket nog var bra eftersom minnet från igår inte alls är på top.

13.00 hoppar jag in i bilen och åker mot Bromma. Ska hämta upp Ankan från jobbet, hämta Johan och sen bilar vi upp till landet. Underbart skönt ska det bli!