whiskey in the jar :)

Lyssnar på "Whiskey in the jar" och kom minsan på att Danny sjöng den för oss förra fredagen. Ååå, så mys och underbart! Så borde fler dagar i skolan vara!

Whiskey in the jar

Valborg!

Vaken, pigg men ont i halsen igen :( Det är löjlilgt hur jobbigt det kan vara med lite halsont! Imorrse slängdes dörren upp kl 7 och jag fick en mindre hjärtattack! Johan sprang omkring och letade efter sin plånbok som var borta. Han skulle in till stan till naprapaten och få sin rygg fixad. Så jag hoppade upp och sprang omkring jag också : ) När den väl var hittad la jag mig igen och kände att en kombination av att : lägga sig hungrig, vakna och springa runt inte var någe bra. Illamående!! Men nu är det borta.

Nu ska jag göra alla viktiga saker på datorn (läga bloggar mm!) Sen blir det en sväng till Ica, göra sig sommar och Valborgs fin!

Thin Lizzy - Dancing in the moonlight
är sommarens låt, underbar och man tänker på varma sommarnätter när man hör den!
Eller hur Jenny! : ) Synd att vi inte planerade lite längre i förväg så kunde du lekt med oss i Väsby idag!

trist kväll..

Blä trist kväll! Det ända som varti bra är såklart kanal 5 tvtablå : ) Det blev två korv med bröd till middag, inte riktigt jag att äta det till middag. Då ska man ju äta mycket, gott och mycket! Men imorrn ska vi ju grilla så korvarna kommer vägas upp då.  

Att göra imorrn:
Kolla på "Våra bästa år" : )
Gå till Ica och handla till kvällen
Baka?
Fixa mig fiiiin
Drinkar, öl, grill, fest, fest, fest!

Snart kommer Johan hem. Hoppas att han orkar med att ta ett varmt bad!

tisdag.

Idag var det en fruktansvärt trist dag i skolan. Så jag skrev en sommar planering om vad jag ska göra varje helg. Måste hitta en tom helg för att besöka Västerås, vecka 27 var den första : ( Varför ska LIAn vara så sent för? Sen skrev vi även packlistor inför kryssningen! Det enda som fick mig att genomlida denna dag var tanken att få åka hem efteråt. Sagt och gjort, sitter nu hemma i "the sofa" och njuter av solen utanför fönstret! Johan har åkt iväg på träning så det blir att laga middag själv men vi har absolute ingenting hemma så jag blir faktiskt lite irriterad! Anneli kom nyss förbi för att hämta sin väska. Planerade lite inför imorrn, ska ses tidigt och sola hos pappa innan alla kommer för grillning och Valborgsparty! Ska vara hos pappa like old times! Ska bli hur skoj som helst!

På vägen hem hämtade jag mitt pass, fy faaaan va fult! Var snyggare på kortet när jag var 5, så det är riktigt illa faktiskt! Får hålla det hemligt för allmänheten!

Jag har hört rykten om att Axel är hemma så nu ska jag ringa honom! 

fixat deklarationen.

Satt just och tänkte på att alla mornar borde vara mysiga som den idag! Vi gick upp tidigare för att hinna äta frukost innan jag åkte iväg. Åt baguetter med skagenröra och te i soffan! Hur mysigt som helst! När jag bor hemma ska vi alltid göra så. Kanske inte lyxa med skagen varje morgon men frulle iaf!

Idag har jag fixat min deklaration, skickade smidigt in ett litet sms. Kommer aldrig lära mig hur man deklarerar med massa avdrag hit och dit. Får vara glad så länge som det är enkelt utan avdrag! Så pengarna lär väl flyga in på kontot innan Midsommar, perfekt inför utomlandsbokning!

Nu dusch, packning, slapp till komedikväll på kanal 6.  

image22

Om två veckor kommer jag vara hemma till slutet av augusti, underbart!

måndag.

Idag hade vi första lektionen i Omvärldskunskap. Kändes skönt att börja veckan med Lennart, han är kul och dagarna med honom brukar inte vara så ansträngande! Pratade religion hela dagen, kommer inte ihåg att det var så kul. Var riktigt intressant allting faktiskt. Skulle vara med om Hinduismen, det är coolt! Camilla satt däremot bredvid mig och höll på att dö av tristes : )

På onsdag måste jag vara hos Polisen i Sollentuna senast kl 12 (stänger tidigt pga Valborg) så jag hinner bara vara i skolan i 90 minuter funderar därför på om jag ska åka hem redan imorrn. Isåfall blir det ompackning ikväll, massa saker ska med. Både till Valborg och kryssningen i helgen!

Mars glass är bäst!

helgen i kort : )

Äntligen får jag spendera lite quality time med min dator! I fredags när jag åkte hem med tåget valde jag att lämna datorn här, skulle blivit för jobbigt att bära på! Speciellt när man hade vin och öl lunch i skolan och var lagom klar i huvet vid kl 4 då tåget hem gick. Var bästa dagen i skolan på hela året, underbart kul! Vi hade "picknick" på golvet, lyssnade på grym musik och pratade massa engelska. Går som sagt alltid lätt efter alkohol : ) Kvällen blev sen mysig hemma med Johan och Martini!

På lördagen blev det jobb på Eurostop, ballong utdelning. Dom hade barnensdag med massa aktiviteter men jag överlevde trots alla barn. Det trodde jag inte att jag skulle! Senare bar det av till Danderyd och några öl innan vi bar oss in till stan. Vi verkade aldrig bestämma oss vart vi skulle så det blev en stund på O'Learys, Wok Place och Soft..

Gårdagen var ganska slö.. Åkte till Sollentuna för att hämta mitt pass med dom ville inte a öppet : ( Istället tog vi en trip till Stinsen där dom har vänt centrumet upp och ner och gjort om var ända mm! Jag spenderade en lååång stund på Panduro men efter Johan suckat i en kvart åkte vi hem. Finns så mycket roliga saker där, funderar på att försöka ge mig på att göra egna smycken! Sedan blev det städning, OTH, film och brieost!

slut på det roliga.

Underbar dag, underbar musik, underbara någonting. Men nu vill inte solen lysa in i min lilla lägenhet längre, jag har lyssnat på all musik och Johan tycker att träningen är viktigare än att prata med mig! Blä! Så nu är det inte roligt längre för nu måste jag diska för att få plats att laga mat och för att kunna laga maten i någonting.. Har suttit och kollat i Emmas bilddagbok på alla kort från år 2005 och då verkade allt vara roligt. Allt var bara så underbart då, våra galej var bäst! Så jag räknade ut att det var det roligaste året förrutom studenten 06 såklart!

Jag har en irriterad känsla i magen som jag måste idetifiera och göra mig av med. Eller jag vet nog redan vad som orsakat den.. 

snyggrumpa :)


Jeans shortsen som jag köpte för två sommrar sedan passar fortfarande perfekt!
Och min rumpa är fortfarande snygg i dom! : ) Haha
Funderar på att klippa dom ännu lite kortare..

balkong fix : )

Underbara sommar! Vågar man redan kalla det för sommar? Sak samma det är sommar ute idag! Mitt byggande av balkong ska snart börja. Har öppnat fönstrena på vid gavel så solen strålar in. Så jag får sitta på en av barstolarna med bena upp på fönsterbrädan. Det duger, jag är inte den som är den ; ) Funderar på om man kan flytta skrivbordet på någe vis så man kan sitta på det.. Måste fixa blommor till min nya balkong! Har varit och köpt glass som jag ska äta efter pankisarna. Mars glass, lyx! Här även beställt en prenumation (krångligast ordet i världen!) på Cosom för lite sommarläsning!  

wickis here I come!

Äntligen har jag fått tag på Håkan, har försökt i två veckor nu! Han sa att det jättebra att jag kommer på LIA. Typiskt mig att hitta på och få för mig massa konstiga saker som jag går och oroar mig om i onödan! Nu längtar jag jättemycket, vill dit nu på en gång!

Efter att nörd Camilla har sett på Våra bästa år (det dumma programet styr mina lediga dagar) ska jag köpa mjölk och göra pannkakor! Ska även köpa glass och kanske en liten bit choklad : )

torsdag.

Underbar vårdag är det idag. Jag funderar på att bygga mig en balkong så jag kan sitta ute heeela dagen! Har noll att plugga idag så hela dagen idag blir ägnad åt totalt slappande!

Igår var en helt fabulös dag! I skolan hade vi alla våra engelska pressentationer. Det gick jättebra tycker jag och måste erkänna att jag är lite stolt över mig själv! Efter roliga pressentationer men ett värdelöst möte med "damerna" från mässan fick jag och Jenny skjuts hem till mig. Hämtade öl och tobak till vattenpipan innan vi cyklade hem till henne. Spenderade därefter hela eftermiddagen och kvällen på hennes balkong med öl, en himla massa vattenpipa och ännu mera tjejsnack! Dock inge sextalk, vi kanske pratade slut om det gången innan.. Popcorn blev det till middag : ) Vid 23 tiden satte jag mig på cykeln för att försöka hitta hem och det gjorde jag! Visade sig att vi hade tagit en jätte omväg när vi cyklat till Jenny tidigare på dagen. Var hemma på säkert 7 minuter. Visserligen hade jag hjärtat i halsgropen hela tiden..

Nu ska det bli lite mat gjord!

Äntligen tv tisdag!

Nu är det sesongsstart av Ugle Betty, kommer inte alls ihåg hur det slutade men det kommer nog tillbaka! Efter det är det Desperate Housewives, finaly! En veckas väntan är för länge! I pausen ska jag träna magen och i pausen efter det blir det duschning!

Hade egentligen inget vettigt att säga bara att jag är glad att det är Desperate ikväll : ) 

älskade solpromenad!

Nu har jag varit ute och promenerat i nästan en timme. Skulle gärna varit ute längre men jag vet inte riktigt vart jag ska gå då jag fortfarande inte hittar här omkring. Borde jag göra eftersom jag bott här i 9 månader. Shit är det verkligen så länge, har gått grymt fort! På min promenad plockade jag lite blommor som jag tänkte skulle vara fint på mitt lilla bord. Det blev det men dessvärre blev vitsipporna hängiga på vägen hem så jag hoppas att dom ställer sig upp igen. Hade ingen liten vas så dom bor i ett shotglas som minsann är från vårt allas älskade Que!!!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska roa mig med.. Har inge plugg kvar (visserligen skönt), promenerat har jag, lyssnar på sommarmusik gör jag. Håkan verkar inte vilja svara när jag ringer, har ringt två gånger idag! Får försöka imorrn igen. Och imorrn har jag en preliminär date efter skolan med lilla Jenny! Öl, vattenpipa och sol ingår indead ; )

Ska fixa manikyr på mig själv nu, meddans solen bränner mina ben genom det öppna fönstret!

lurre.

Falukorv och makaroner till lunch, mums va det! Lyssnar på Tribo De Jah, var hur länge sen som helst! Jag får bara lust att sitta ute i solen med en stooor paraplydrink eller iskall öl! Jag vill att det ska vara sommar nu och jag vill vara ledig från allt plugg. Med pluggandet är det ju bara 2 veckor kvar efter denna men sen är det ju ytterligare 6 veckor tills jag blir helt ledig. Men LIAn ska bli riktigt rolig! Snart är det dags att kolla resa till mig och Johan!

Imorrn är en sån dag då man kan dricka vin efter skolan. Inget i skolan på torsdag och inget att plugga! : )

tisdag.

Just nu går jag igenom denna lååånga prosidur tlls man börjar plugga. Har snart kollat igenom alla bloggar mm som ingår i grundkollen.. Och eftersom jag inte känner för att plugga kommer jag antagligen kolla en del onödiga saker också.. Försöker övertala Emma att skriva min engelska, hon gillar ju engelska. Men hon verkar inte vilja, inte ens för Mills! Ja, ja det ska nog inte ta sån lång tid. En A4 är ju ingenting det blir nog lätt att ordbajsa ihop! : ) 

Idag MÅSTE jag ringa till Håkan på Wickis, har inte fått tag på honom än. Och jag har fått en konstig känsla i magen om min LIA. Troligtvis för en tjej i 06 också har LIA där så jag tror att hon kommer få vara kvar där efter hennes LIA så jag inte kan komma : ( Vet inte riktigt varför den känslar skapats..

Later!

nuggets!

Gick en sväng till Ica för att köpa något snabblagat. Det blev chicken nuggets som var äckel dyra! Men det kan jag unna mig idag och på fredag får vi ju pengar så jag kommer ändå ha råd med tågbiljetten hem. Tur det! Tänkte även köpa något mumsigt till ikväll. Jag siktade in mig på chilinötterna men efter lite uträkningar märkte jag att jag inte hade råd! Och om jag ville ha mina Nuggets så skulle jag heller inte ha råd med något annat heller förutom mjölk! Har lite gamla popcorn som jag får poppa..

Pantade burkar så jag fick 17 kr, åååå vad rik jag känner mig : (

mat?

Fy, jag har verkligen noll lust i världen att laga mat idag! Jag orkar inte, jag vill ha det serverat framför mig färdiguppskuret så jag slipper skära. Till och med så jobbigt är det. Tänkte göra korvstroganff men det känns far to complicated! Förra veckan köpte jag ett kilo köttfärs som jag la i kylen för att jag skulle fördela upp det och frysa in. Jag tror att ni kanske vet vart detta kommer leda.. Jag glömde dela upp köttfärsen så idag när jag kom var den gråbrun och var bara att kasta. Ett helt kg åt skogen, typiskt! Det var som om köttfärsen blivit vakumpaketerad för all plast hade dragit ihop sig.  

Får se vad som lagas skall..

måndag.

Idag blev det en lång måndag, trodde att vi skulle sluta vid halv tre men det blev kl fyra. För jobbigt på en måndag. Idag gick jag upp 05.30!!! Åkte nämnligen kommunalt till Västerås. Buss, pendeltåg, tåg och buss. Jag trodde att jag aldrig skulle komma fram! Var tröttare än någonsin samt att jag var tvungen att släpa på en massa väskor. När jag satte mig på tåget mot Västerås bloggade jag sönder i huvet, om och om igen. Men att ta upp datorn och sitta med den i knät blev påtok för jobbigt. Plus att jag hamnade i Sverigen fulaste tågvagn, brun och sliten med säten som man sjönk ner till golvet med. Satt och var irriterad för det ett tag tills jag satte Enya i öronen och lutade mig tillbaka. Var faktiskt riktigt skönt att åka tåg på morgonen, man slipper ju iaf anstränga sig för att hålla sig vaken och inte köra av vägen.. Men att åka 2.5 timme ist för 1 med bil gör jag ändå inte frivilligt en måndag kl 6.00!

Återigen är det fruktansvärt trist här. Superfint väder är det ute men vad ska man hitta på utomhus själv?

soldyrkare!

Nu har vi varit ute och promenerat i 90 minuter. Strålande sol och grymt varm var det, underbart! Vi gick igenom Väsbys nya bostadsområden som vi inte ens visste fanns. Dom har nämnligen röja bort HELA Bollsta skogen, där jag brukade orgentera och leka när jag gick i Lågstadiet! Om några år kommer det säkert inte finnas en milimeter skog kvar här hemma : ( Skulle inte förvåna mig om dom skulle fylla igen sjön för att bygga hus där. Blev riktigt trött av promenden så nu ska vi vila lite innan vi hoppar ut i solen igen för flera sommaraktiviteter.

Skulle vara en perfekt dag för plantering, men har inga pengar för det nu. Nästa söndag ska vi kapa trädet och gräva upp buskarna utanför oss så jag kan lägga ny jord och plantera lite blommor. Ska även kolla om hela plätten tillhör oss få då sak vi ev sätta gräs, bygga staket så vi får en liten tomt : ) Wiii!

söndag.

Söndag, söndag, söndag och en väldigt solig söndag må jag säga! Igår somnade vi båda på soffan till någon film.. Jag hade värmt min vetekudde och hade på magen då den var helt uppsvälld och gjorde ont : ( Vid halv 4 tröttnade jag på gatlyktan som lös mig i ögonen så det blev sängen de sista timmarna av natten. Redan kl 10 gick vi upp idag, båda två! Men sen fastnade vi i soffan tills nu. Ska göra nacos till lunch och äta i solen sen ska vi vara ute hela dagen. Tänk om man skulle få färg i ansiktet : ) 

No plugging on a sunday!

kvällsprommis.

Den gråa morgonen förvandlades till en solig eftermiddag och kväll. Så för en timme sen efter den gudomliga fiskgratäng middagen så gick vi ut på en prommis! Gick ner till sjön och jag visade alla saker jag gjorde när jag var liten.. Vart jag gick, vart vi lekte mm jag tyckte det var roligt men babblig blev jag nog.. Stannade och gungade lite, Johan vann hoppa längst tävlingen. Nu sitter vi inne i soffan igen. Tror att vi gick förbi minst 6 ställen där dom grillade, typiskt orättvist! Nästa helg ska vi också köpa grill men på vår lilla framsida har vi bara sol till 3 tiden : (

Nu ska vi försöka hitta på något för kvällen.. Jag röstar på eye toy! 

student / poolparty : )

Det är inte ens kul! På facebook har jag blivit inbjuden till tusentals studentskivor och nyss till en mösspåtagning! Mösspåtagningen var ju bland det roligaste med studenten, det var ju helt underbart! Satt i parken hela eftermiddagen och drack vin och röjde runt! Det var ju för gudsskull 2 år sen! Det är orättvist att man bara får ta studenten en gång. När jag går ut KY ska jag ha mössa på mig :P

Istället planerar jag nu inför ett grymmt poolparty i sommar. Jag tänkte blanda ihop Väsby folket och Västerås folket och förena mina två världar under en solig dag med poollek, öl, grillning, Gyllene Tider och Thomas Ledin! Det kan ju inte bli bättre!

image21
Mösspåtagning 2006!

lördag!

Nu har jag försökt väcka Johan i 40 minuter men det verkar inte hjälpa. Har dock inte försökt med att ruska honom fram och tillbaka samt skrika, men det känns lite taskigt. Om han ens skulle bli hälften så förbannad som jag skulle ha blivit så är det riktigt illa! Så jag får sitta uppe och leka lite med min älskare tills han vaknar..

Igår hade vi mys hemma! Johan stod för middagen och jag fixade chokladbollar! Fick lövbiff rullade med bierost i, gudomligt gott! Som allt med brie : ) Sen kollade vi på Talang och spelade "Kasta Gris" skulle nog bestämt säga att jag var bäst och vann flest gånger! Johan hade köpt två flaskor Asti som vi drack upp, tyvärr hade all sol på gården försvunnit så det blev skumpa i soffan ist. Utan att bli 0,00000% påverkad så jag klarade min och Emmas deal! En jättegod watermelon drink fick jag också! När vi skulle hoppa i säng var det helt omöjligt att sova, jag misstänker att jag fick en suger rush efter en flaska mousserande och massa chokladbollar. Och trots att jag har varit vaken halva natten är jag uppe först!

Idag har jag ingenaning om vad som hända skall, ingen sol idag : (

vin : (

Solen försöker att driva mig in i det irländska fördärvet igen! Det skulle ju inte alls vara dåligt att sitta ute i den underbara solen med ett glas vin eller öl! Sista helgen nu, men solen gör så min hjärna vissualiserar sommarpartyn! Det är jobbigt ju! Emma vill också ha vin, det sa hon till mig! Haha.

Nu har jag beställt tid på Brazil till nästa fredag, dom hade bara tid kl 17.. Det betyder att det kommer blir grymt stressigt om jag tar tåget från Västerås vid 16, kommer då till Stockholms Central 7 minuter i 5.. Vet inte hur länge vi blir i skolan men det känns som att 3 timmar inte är omöjligt, vi får väl se hur länge vinet räcker : ) Lite synd att inte kunna fortsätta festa sen på fredagen eftersom jag ska iväg och jobba på lördagen...

fixat nytt pass.

Muuums! Vi åt lunch på Eddies, pizza blev det! Det blir ju lätt så när man äter på en pizzeria. Sen begav jag mig till Sollentuna för att fixa pass. Katstrofal fult blev kortet. Man får inte ta kort på mig rakt framifrån! Mina käkben ser då ut som stora jag vet inte vad. Sen kom jag på att alla mina stämplar finns i mitt gamla pass som är på fift någonstans i Europa. Jag tycker det är kul att kolla på alla stämplar och minnas alla resor ju! Så nu får jag samla på mig några fler, har ju 10 år på mig..

Nu ska jag ta en sväng till pappa för att skriva ut min pressentation så jag kan sitta ute i solen och träna på den! Troligtvis finns det glass i frysen också ; )

underbara fredag!

Idag var jag tvugen att ta en lååång sovmorgon till kl 11, hade ingen ork alls i kroppen för att ta mig upp tidigare. I vanliga fall på mina lediga dagar har jag ju en standard att gå upp 9.50 för att börja dagen med tvn och Våra bästa år. Men eftersom tvn i sovrummet har gått sönder kändes det att sängen blev en bra prioritering. Har nu gjort mig iordning och fin för att åka till polisen, fotas och fixa ett nytt pass. Behövs till vår lovely kryssning om två helger! 

Vi har ingen mat som går snabbt att tillaga : ( Och nudlar idag igen känner ag inte för, tror eller ej så tröttnat man ganska fort på det. Därför ska jag nu sätta mig i bilen och köra iväg för att äta mysig fredagslunch med Johan : )

The sun is shining!! 

ledarskapssamtal

Idag hade vi samtal med Rolf i skolan (föreläsare i ledarskap och försäljning) Han sa att jag var på god väg för att få ett VG. Skulle visa framfötterna lite mer nästa period och skriva en bra LIA rapport så skulle det bli bra sa han. Känns skönt att han tror att jag kan uppnå ett VG för det trodde inte jag. "Du har så mycker kunskaper och ambision, du måste visa dom" Då blev jag faktiskt riktigt glad, och visa mig mer vet jag ju att jag måste träna på. Fick bra på tentan också 48,5/53 vilket blev betyg 5/5 och på arbetsrätten fick jag tydligen också 5 och där kommer jag inte ens ihåg vad tentan var.. Mycket trevligt samtal iaf. Men om hon som går andra året som också har LIA på Wickis snor mitt jobb blir jag grymt sur!! I want it!

boys visit.

Nyssligen var Baffe och Anders här på en kort vesit, de skulle hämta någon kabel som Johan köpt åt Baffe.. Baffe var så långhårig att han skulle få tjejfrilla om han plattade håret, knappt så att det skulle behövas :P De blev båda väldigt förvånade och jag trodde nästan att Anders skulle svimma när jag sa att jag är mitt uppe i en vit månad. Han trodde att det inte var möjligt för mig att ha. Men jojo mensan, Camilla förvånar alltid! När de gick sa han "Men vi kan ju höras till när ni ska börja supa igen" Haha, det är ju tydligen bara då vi träffas men det är trevligt ändå tycker jag. Dom små pojkarna : ) Helt stört när man tänker på att jag och Anders för 14 år sedan hoppade hopprep tillsammans, det är ju över halva livet sedan!

Senare ikväll blir det badkar!

sunshine!

Jag hatar att sitta inne när det sånt här fint väder, men jag måste försöka plugga. Det är inte ens roligt! Och Johan ska på träning ikväll så då kan vi inte gå på prommis. Och promenera själv är inge roligt! På vägen hem idag stannade jag till i Centrum och besökte New Yorker, dom har grymt snygga underkläder för att inte tala om deras korsetter! Jag hittade en jättefin röd bh nedsatt till 99 kronor : ) Precis det som jag letade efter.

torsdag.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att Linda ska blki klar med sitt samtal med Rolf. Vi ska efteråt gå igenom vår Affärsplan en sista gång innan vi skickar in den. Men jag vill åka hem nu! Jag vill åka omkring i min lilla Ford med partymusik och solglasögonen på nästan. Det är nämnligen sooool idag!

Sitter fortfarande och funderar på vad jag ska ska prata om på engelskan nästa vecka. Det jag vet att kan kan trata i 10 minuter om utan problem är Brasilien men då kommer folk tro att jag är en gamal alkis så det vill jag inte prata om.. Sen igår tänkte jag att jag kunde prata om mig själv, välja ut 8 punkter som ingen vet om mig. Tänkte att det skulle vara lite roligt. Men de punkter jag kom på igår kom jag på idag kanske var lite väl personliga och pinsamma, får se hur jag gör..  

lev livet!

Livet är till för att levas inte pinas! Därför har jag nu bestämt, efter tre dagars lidande, att gå till Ica och köpa mig en bit choklad. Jag klarar det inte längre! Jag förtjänar choklad. Och jag ska göra massa magövningar varje dag och när jag väl orkar ska jag gå på pass.. Så en liten bit choklad kan väl inte skada, inbillar jag mig själv iaf!

Ikväll ska jag packa för att åka hem imorrn! Ska vara i skolan max 20 minuter imorrn för att få reda på tentaresultat och kursbetyg..

vin i skolan!! : )

Idag var det inte speciellt kul i skolan men Danny är grymt rolig! Idag fick vi reda på att det inte blir någon tenta nästa fredag, pressentationen på onsdagen räckte : ) Istället ska vi beställa mat från gymnasiets restaurang och äta lunch tillsammans. Danny ska även ta med sig två boxar vin och öl! Jag, Jenny-Lee och Jennie specialbeställde några öl till oss! Så nästa fredag firas att min vita månad är över och att jag klarade det galant! Dricka vin mitt på dagen i skolan är myyyycket bättre än en tenta tycker jag! Så det blir tåg hem till Stockholm för min del!

Jag har ett sår i munnen på insidan av läppen. Jag vet varför men det kommer jag inte säga, det är inget för barna öron!

chokladtips?

Finns det någon variant, viken som helst, av choklad som inte är så förbaskat onyttig? Jag måste ha choklad och jag gör mitt bästa för att motstå, men det är grymt jobbigt! Fyy!! Jag funderar på att baka bulla i helgen men det är ju också onyttigt : (

D.H!

Ikväll börjar äntligen Desperate Houseviwes och jag såg nyss att det till och med är två ansnitt! Min kväll är total räddad! Fast en bit choklad skulle nog göra den ännu bättre, men jag ska ju vara nyttig nu. Ett litet tag iaf, sen blir det ju helg och jag kommer antagligen att köpa mig en liten ostbit : )

tisdag.

Idag har varit en ganska rolig dag i skolan. Kom i eftermiddags på mig själv med att tänka på engelska. Skönt att man kommer in i det fort när man väl börjat igen. Men att helt plötsligt spontant börja prata då jag inte hinner tänka innan är fortfarande ingen favorit. Nästa onsdag ska vi ha en 10 minuters presentation om vad vi vill, så jag måste komma på något som jag tycker om och kan prata mycket om..
 
På eftermiddagen var vi idag ute och hade guidade turer för varandra, riktigt skönt då det ar massa sol ute! Vi hittade på att skolan var ett gamalt slott och att häxor var begravda i skogen som hade satt massa förbannelser på platsen. Riktigt skoj faktiskt men jag och Jenny är nu riktigt rädda för den skogen! Såg två citronfjärliar och en geting!

Igår lärde vi oss något helt nytt! Det är bara vi i Sverige som har veckor! Som alltså räknar vecka 1, 2, 3 -33, 34, 35 osv... Det är ju faktiskt väldigt skumt när det ä så smidigt! 

tröttnat..

Nu har jag återigen tröttnat på att vara själv!
Jag har tröttnat på att titta på tv.
Jag har tröttnar på att kolla runt på internet.
Jag har tröttnat på att diska.
Jag har tröttnat på att damsuga.
Jag har tröttnat på att laga mat.  
Och sova kan jag ju inte!

Jag vill bara vara hemma hos Johan! Jag saknar dig redan så mycket! Om 4 veckor är det LIA och då kommer jag att bo hemma i 3 månader eftersom LIAn går ihop med lovet! Längtar! 

Goo Goo Dolls är iaf grymmast! Synd att man inte har en enda låt på datorn och måste lyssna online. En dag ska jag skaffa ett program så jag kan ladda ner musik!

matinhandling bör man...

Nu har jag varit och köpit en massa mat. Det är faktiskt väldigt jobbigt när man ser hur summan bara stiger och stiger när dom blippar in alla varor. Men man måste ju ha mat och jag behöver kyckling, mycket kyckling. Det är just därför jag ska äta det ikväll! Jag köpte också Delikatess fullkorns hårdbröd, tänkte att jag kanske skulle sitta och knapra sånt på kvällarna än massa onyttigheter.

Eftersom jag nyss var och handlade betyder det att jag inte åkte iväg till träningen. Jag orkade verkligen inte och jag hade ångest innan jag ens bestämt mig för att inte åka. Tänkte göra massa magövningsr här hemma. Jag kommer aldrig bli så beach redo som jag vill!

dålig tvtimme!

Jag har en ny hatperiod på tvn. Denna timme!

Tv 3 visar Cityakuten
Tv 4 visar Dawsons Creek
Kanal 5 har återigen börjat visa Sjunde himlen
WHY?!?!?!   

hjälp mig sov då!

Idag gick vi bara i skolan i 3 timmar. Engelska, igen.. vi pratade massa om svensk kultur, sjöng "Hell and gore" och gjorde en del övningar. Skönt att börja veckan på det sättet, gissar att tröttheten av nattens sömnbrist kommer falla över mig snart. Varje natt då jag inte kan sova blir jag grinig på Johan för att han minsann kan lägga sig, somna på 5 minuter och sova hela natten. Det är orättvist! Enda gångerna de senaste två åren som jag kunnat sova ordentligen är när jag jobbade på HLM. Om det var värt det vet jag inte riktigt. 

Igår kväll bjöd Johan mig på indisk restaurang! Var gudomligt gott och mysigt att gå ut och äta en helt vanlig söndag. Var relativt billigt också! Efteråt åkte vi hem och kollade på Stardust, kramades och skrapade ett nytt kort till vårat spel : ) 

The game som alla borde införskaffa!
Spännande och roligt!
http://www.vuxen.se/52-weeks-of-naughty-nights-p-3133.html 


fyllechaffis & klädrensning

Igår ville jag blogga ungefär 4 gånger! Men prosiduren att ta fram datorn, starta datorn och få igång internet tog emot varje gång så det blev helt enkelt inget..  I lördags var vi hos Mutti och Stone och åt middag, mormor var också på plats. Efter middag och körslaget bar det hem till Väsby och Johan drog iväg på galej. Jag låg hemma i soffan och kollade på film ist, kändes som en passande aktivitet till den vita helgen nr 2. Som helgen innan åkte jag på natten åter igen iväg i Forden för att hämta Johan. Om två helgen är det sluthämtat. 

Igår gick jag upp senare än Johan. Det brukar inte hända speciellt ofta och speciellt inte då han har vait ute och festat kvällen innan och inte jag. Skumt. Gick upp lagom tid till det var dags att gå ut till tvättstugan. Lyckades klämma in allt i de två maskinerna så det gick ganska smärtfritt. Under tiden tvätten tvättades passade vi på att rensa i the walk in closet. Hela tre proppfulla papperskassar med kläder rensades undan : ) Det är inte det att det gör mig glad att kasta Johans kläder men har de bara legat utan att bli använda de två åren vi varit tillsammans känns det som att de bara tar upp en massa plats. Vet dock fortfarande inte hur jag ska få pats med alla väskor och skor när jag flyttar hem på heltid..

Apropå skor.. Jag kastade två par skor igår. Jag grät nästan och det tårades i ögonen då jag klippte sönder skorna från Thailand. Mina skönheter! Eftersom de var från Thailand var de inte så hållbara och ena innersidan hade gått upp så tårna stack ut!  Ovanpå skorna satt det fina pärlor som jag klippte bort för att använda till något annat och som minne av dom. 
 

lördag.

Idag varkade vi hör och häpna tidigt! 9.15 låg vi klarvakna i sängen men det kändes alldeles för tidigt att gå upp då. Helt värdelöst väder är det så gå ut och promenera kändes inte så lockande. Och vad ska man gå upp kl 9 och göra? När vi tog oss upp spelade vi ett spel junior buzz på playstation som jag åter igen förlorade. Så då var jag sur ett bra tag, jag kan inte råför att jag är så dålig förlorare. Men det är sanningen!

Nu sitter vi och fyller i Johans försäkringspapper och hatar Justin Timberlake! Senare blir det antagligen lite städning, ska ränsa garberoben! Har längtat länge för att få göra det. Sedan blir det bilresa med Forden till Hammarby Sjöstad och middag hos Mutti och Stone.

PENGAR!!!

Det är helt jälva fantastiskt!! I flera månader (nåstan ett år) har jag haft ångest inför deklarationen för jag trodde att jag skulle få jättemycket restskatt.. Ångesten var helt onödig! 5900 kronor får jag tillbaka. Det vill säga att jag har alla pengar till resan som jag ska bjuda Johan på i sommar. Och jag har nu äntligen pengar till att köpa en byrå till Väsby så jag får plats med mina kläder.

Ikväll är en glad kväll och det borde firas, men det här är ju andra helgen som jag och Emma ska vara vita : )

fredag.

Idag började vi med branschengelskan. Var bara en mjukstart så vi hade pressentationer av varandra. På måndag antar jag att det börjar på riktigt. Grymt skönt schema iaf! Många halvdagar och några lediga dagar lite här och där. Efter lektionen idag satt jag, Linda och Camilla kvar och gjorde klart vår Affärsplan från Entreprenörskapskursen, ska bara finslipa lite på den nästa vecka.. 

Nu sitter jag med min lilla Midori i knät! Är hemma hos pappa och hälsar på eftersom jag inte får komma hem ännu. Johan ska nämnligen städa lite innan så han ska ringa när jag får komma hem. Men han har ju inte ens slutat så det kommer väl ta ett bra tag.. Jag vill ju hem och pussas, men Midori är också väldigt myyysig!

Ikväll blir det bara lugn och ro och nacos till middag. Det ska bli grymt gott med massor massor med ost! 

partykort!

Åååååå!! Som omväxlingsskull kollar jag på gamla partybilden och jag blir ju alltid lika lycklig! Det är massa kort på Caipisar! Det ska jag göra massor av när mina vita veckor är slut, fan va gott!! Och poolparty, badminton i köket, vinshots och brasilienhelger!

Fan vad kul allt var!!

image17

Detta kort blev årets kort 2006!

image18image19image20

Alokholmissbrur är ej tillåtet! Så här gör jag med armarna när jag är full! Viiiiin shots!

saknar matte!

Imorrn börjar Branschengelskn : ( Mardrömmar!!! Jag tycker att vi kan ha matte och räkna ekvationer ist, det är ju såå kul! Jag började tänka på det igår och nu saknar jag det så mycket så jag blir ledsen! Tänk om jag skulle glömma det! Hoppas att vi räknar lite ekvationer på ekonomin!

Kolla bara vad roligt!! I MISS!!!
(x+4) (2x+2) = 5(x+2)

PQ formeln
Phytagorassats
Ekvationer

konstig stämning?

Yyy, jag känner mig osocial just nu. Troligtvis för att jag är så trött.. Får till och med ansträng mig för att låta trevlig på msn vilket inte brukar vara speciellt jobbigt.. Idag i skolan var det något konstigt som hände kände jag och Jenny. Efter tentan hade vi genomgång av alla tentafrågor som en sammanfattning av kursen och så fort någon sa något så nickade alla instämmande. Sa "jaa" eller "mm" för sig själva "så skrev jag" eller gav en  lååång genomgång av svaret. Allt kändes så smörigt och tillgjort, jag kan verkligen inte förklara hur jag menar men så var det. Jag kände bara irritationen stiga varje sekund av genomgången.. Konstigt konstigt...  

torsdag.

Torsdag... Det verkar aldrig bli fredag den här veckan, jag bara väntar och väntar men den kommer aldrig! Imorgonkväll ska jag utföra instruktionerna på kortet från spelet "52 weeks of naughty nights" börjar bli nervös nu, men ibland ska man väl göra pinsamma saker när man är nykter också.. 

Tentan idag gick någorlunda bra, ska inte säga ganska bra och verkligen inte bra men helt okej tror jag.. Slutade redan strax efter kl 13, underbart! Är fortfarande trött och helt degig efter utedagen igår! I vanliga fall gillar jag inte att sitta i soffan hela dagarna men idag är det underbart. Dåligt väder är det också så ska nog gå till Ica och köpa mig en liten chokladbit!

Har precis mätt väggarna så jag vet hur mycket färg som ska beställas, ska också framkalla lite kort att rama in och ha på väggarna. Ikväll kommer Sten förbi Västerås för att äta middag med mig. Trevligt, trevligt!

You got to gillar the svenska killar :D

You got to gillar the svenska killar :D

Förra veckan var inte Sverige pussas och kramas speciellt roligt, men idag är det så roligt som jag trodde att det skulle vara! Och nu spelar dom till och med "La de svinga" Allt är ju såklart inte jättekul, då skulle det roliga inte vara lika roligt : ) Men Björn Gustavsson äger allt! Magnus Betner, Johan Glans och Henrik (blablabla) är också tokgrymma!!   

ger upp.

Nu ger jag faktiskt upp! Har suttit och läst ända sen jag kom hem vid 5 idag, självklart med paus för mat och lite bloggande.. De senaste två kapitlerna har jag bara skummat igenom och de sista sidorna läste jag bara rubrikerna på. Jag orkar verkligen inte och tinningarna har börjat bulta och säga emot. Jag tror faktiskt att jag aldrig i hela mitt liv har varit såhär oförbered inför ett prov eller tenta!

Nervös inför imorrn! Detta komemr aldrig bli bra! 

JAG HATAR SPORT!!!

För er som minns skrev jag förra veckan ett hat inlägg till hockey.. Det här är en fortsättning..

Jävla skit hevlettes sportnördar!!! VARFÖR ska alla äckel hockey- och fotbollsmatcher ta upp den normala sendtiden på tv?! VARFÖR ska dessa skit matcher sändas istället för alla underbara serier?! Det finns TUSEN sportkanaler idag, kan inte dessa matcher visas där?! Och de som nu tycker att det är viktigt får väl helt enkelt betala en hundring i månaden för att se dessa.. Men ta fan inte upp sändningstid för vettiga program!!!

onsdag.

Goddag alla snöhatare! Idag har vi haft aktivitetsdag och varit ute i snöstormen i 6 timmar. Var uppdelade i olika grupper och alla hade fått förbereda en aktivitet/tävling för resterande i klassen. Har haft hur kul som helst och trots det dåliga vädret, frusna fötter och vattenpölar i skorna så tappade ingen humöret. Vid lunch var det bara att torka fötterna, byta till nya och dubbla strumpor och sätta plastpåsar på fötterna för att inte känna vattnet i skorna. Det roligaste var nog Eriks och Tobbes variant på brännboll då vi skulle sparka iväg en ruggbyboll, det var skoj och ett antal personer halkade och la sig i leran. Men Mills höll sig på fötter : )
 
Nu ska jag läsa boken inför tentan imorrn! Sen ska jag mysa i soffan och inte träna, det har jag gjort nog med idag. 

GRATTIS världens bästa Jenny-Lee som fyller 21 år idag!! Pusss : ) 

4,5/5 poäng!!

Wii, är hemma från skolan nu. Fick 4,5/5 poäng på mitt rekryteringssamtal. Tjoho, trodde aldrig att det skulle gå så bra! Sen kom jag ut i det äckliga vädret som består av någon hemsk blandlning av regn och snö! Imorrn ska vi vara ute mellan 8.30-16.00 jag kommer troligtvis frysa ihjäl och återigen bli sjuk. Det blir antagligen vinterjackan, tjocka strumpor och långkallingar!

telefonsamtal..

Jag förstår inte varför det ska vara så jobbigt att ringa till folk ibland. Har precis ringt till fastighetsägaren för att fråga om det gick bra att måla om. Han verkade helt förrvirrad och trodde först att jag vill att dom skulle måla om åt mig. Men han sa att det gick bra om det inte var någon skrikande färg. Så nu ska jag måtta väggarna och beställa färg. Åå, vad fint det kommer bli. Har också ringt Håkan på Wickis men han ville inte svara så jag lämnade ett litet fint meddelande på hans telefonsvarare.

Snart ska jag ivär till skolan! 

I-landsproblem!

Jag har ett I-landsproblem! Och ett väldigt allvarligt sådant!

Jag har glömt mini älskade plattång i Väsby, huuur kunde jag göra det?!
Detta betyder ju katastrof och katastrof! Detta betyder att jag varje dag kommer vara ful i håret om jag inte tar mig upp jättetidigt för att duscha :( Stackars Mills!

tisdag.

Idag har jag fått sova ut, eller så väl min kropp ville.. Vaknade i panik av att jag trodde att klockan minst var 11, klockan var då halv 8.. Somnade om och vaknade åter igen av panik, klockan var då 08.10.. Så fortsatte morgonen tills kl 10 då Johan ringde morgonsamtalet som jag beställt igår kväll. Jag skulle gissa på att jag sov så oroligt eftersom jag drömt om rekryteringssamtal hela natten, som vi ska ha i skolan idag. Har kommit på en del frågor men jag är verkligen jättestressad! Jag hatar det!

Jag har totallyckats! Jag är jättebrun över hela armarna, och jämt och fint är det också! Wii, hoppas att det sitter kvar. Eller det gör det ju eftersom jag knappast kommer sluta att spraya och smörja in mig. Men hoppas att det fortsätter vara jämt och fint!

Jag har träningsvärk i magen och vaderna! Ikväll ska jag iväg på dans aerobic, hoppas att det är kul och att det inte är sista veckan det är!

NU plugg!

kryssning :D

Ååååååååååå, jag är så fruktandvärt taggad! AT6, dvs de som går affärsturism andra året, ska åka på en resa innan de slutar. De ska på finlandskryssning! Och vi -07er får följa med! Jag och Jenny-Lee är suuper taggade, det kommer bli så grymt. Vi kommer vara bäst på Östersjön! Bara springa runt och inte bry sig om något, det är det man gör på kryssningar. Och dansar, sjunger karaoke och lyssnar på finsktango såklart, haha!! Så den 2 maj smäller det, direkt efter man vilat upp sig efter Valborg!! 

Det kommer bli grymt! 

tuppis

Mmm, tupplurar är nog bland det skönast som finns. Iaf när man känner att hjärnan är alldeles för trött för att fungera normalt. En och en halv timme har jag legat och trängt ihop mig på soffan för att få lite sömn. Strålande att jag vaknade nu eftersom det var just nu jag hade planerat att vakna. Nu har jag en timme på mig att piggna till innan jag ska ta mig iväg till Nautilus.

Men helst skulle jag vilja ligga hemma och slöa..

Dunsar i huvet och vita helger!

Nu är det något allvarligt fel på mitt internet, det går så långsamt så jag får ont i magen. Jag förstår inte varför, det brukar ju gå fort.. Typiskt!

Inatt vaknade jag av en duns i huvet. Först trodde jag att det var Johan som hade råkat nockat mig i sönmen. Så illa var det inte men han hade ryckt till och slog armbågen i huvet på mig! Han vaknade också till och när han förstod att han dängt till mig fick jag en liten tröstning och pussar i pannan! : )

Och i helgen var jag och Emma vita! One down two to go! Men på lördagen när jag vaknade var det massa fin sol och värme ute så jag fick en vission av att sitta på en äng och sola med en öl! Men jag höll ut och var totalpigg och obakis igår! Körde till Märsta i lördags natt för att hämta Johan och hans bror. Det var verkligen hur skönt och avslappnande som helst! Bara köra runt i mörkret, inte en enda bil ute, släppa alla tankar totalt, lyssna på lugnafavoriter. MYS!

måndag igen.

Måndag, måndag, måndag.. Det säger väl det mesta men för att få lite mer text ska jag förklara det lite närmare.. Måndagar är hemska så typer! De smyger sig på oss som pesten och ger oss alla livsångest och får oss att ifrågasätta jobbet, skolan, allt som tvingar upp oss på den första morgonen efter helgen. Och personligen så är jag less på allt, deppig och i extra behov av kramar. Antagligen för att jag åker ifrån Johan på morgonen. Det är faktiskt det värsta på hela veckan! Men det är bara att kämpa på!

Var bara i skolan 2 timmar idag för en övning, så nu är jag hemma i soffan. Ska se till att få ihop lite bra frågor till morgondagens övning på rekryteringssamtal. Ska också läsa några kapitel i boken inför tentan på torsdag. Ikväll blir det äntligen träning och step! Är fortfarande lite snuvig men jag orkar inte vänta längre! Har fem veckor på mig att träna satan och få upp träningsdiseplinen, sen är jag hemma i Väsby i 3 månader så då kan jag inte använda mig av gymmet och passen.. Då blir det egen träning, eventuellt..

shopping!

Shoppi, shoppi, shopping!!! Nu är jag lycklig! Har köpt massor med färgglada kläder på Gina, skorna får vänta till en annan månad. En gul och en rosa klänning, en rödrosa kjol och en vit och grönrandig båttröja. Lycka! Men nu måste jag köpa flera galgar igen.. Nu skulle jag vilja gå en lååång promenad men det är inge kul själv så jag tänkte vänta till fem och gå och möta Johan efter jobbet. Så nu har jag en timme utan något att göra, skulle behöva läsa lite i ledarskapsboken inför tentan. Men det är ju sååå tråkigt!

dagisbarn!

Nu har dagisbarnen sin obligatoriska promenad utanför mitt fönster. Det varar bara under 20 sekunder, men de sekundrarna är de värsta på hela dagen! Så underbart att inte bo kvar där Johan bodde förrut, ovanpå ett dagis och skolgård!! Jag skulle nog avlida!

fredag!

Ledig fredag! Det rimmar och är antagligen därför dessa två ord blir helt underbara ihop! Gick upp kl 10, eller jag släpade mig upp med täcket och lade mig som en korv i soffan. Tvn i sovrummet har slutat fungera så det blev morgontv i soffan. Men nu är det Oprah och jag klarar inte av att titta på det, blä! En mysig komplicerad film skulle sitta bra just nu! Imorrse gick Johan upp tidigt, tidigt. Innan sju och jag fattade inte att han överlevde för jag var så trött att jag inte ens orkade uttala oden hejdå eller forma läpparna till en hejdå puss. Han skulle iväg till Kista för att kolla ryggen. Så inte nog med att han har brock i magen, nu har han en inflamation i ryggen! Min älskling börjar bli lite gammal. Så det blir ingen match imorgon.. Men jag ska tydligen få någonting av honom idag! Han sadet igår efter att jag åter igen diskat hela köket.

Nu ska jag ligga kvar på soffan ett tag, sen ska jag
- Ta ut soporna
- Läsa ledarskap
- Panta flaskor & burkar i mängder
- Åka till Centrum
- Handla till kvällens supermiddag
- Promenera!

bajs hockey!

Vaad är det för fel på dom som väljer programmen i tv-tablån?! HOCKEY?! Hur kan dom sätta en trist, hemsk, äcklig hockeymatch på femman i över tre timmar?! Jag förstår verkligen inte.. Tänk om jag skulle få bestämma, det skulle ja vara bäst. De bästa programmen skulla vara de bästa tiderna och inga bra program skulle krocka med varandra! Man kan ju drömma lite!

Imorrn ska jag nog åka iväg (eller kanske tom gå) till Cetrum och spana lite. Vill köpa två vårlinnen från Gina och ett par bruna pumps. Ett par svarta skulle inte heller vara dåligt men måste spara liiiiite pengar iaf. Det är ju ändå tre veckor kvar till man får pengar nästa gång.. 

torsdag.

Idag är det toradag och gissa vad! Trots att jag hade alla odds mot mig så är jag hemma i Väsby! Jag skulle egentligen haft mitt medarbetarsamtal imorgon men eftersom alla som skulle ha sina idag inte var i skolan så fanns det 20 lediga minuter till mig. Då blev jag glad, mycket mycket glad! Mellan lunchen och samtalet var det 3.5 timmes väntan, men det var det värt. Faktum är att vi hade det mycket trevligt i skolan med ton av skvaller och skitsnack. Och sånt är ju faktiskt löjligt roligt! Speciellt för sånna skvallertanter som jag och Camilla : ) Emelie gick ut till lunchrummet ett slag och konstaterade sedan att samtalen mellen vår klass och elkillarnas är på ganska olika nivåer. Medans vi lekter skvallertanter pratade de tydligen om att man i framtiden kan åka upp i rymden för att dö och gå upp i småbitar. Det kanske just är därför Affärsturism och El inte umgås så mycket : )

Nu har Johan åkt iväg på träning så jag sitter här i mitten av all disk och vägrar att rora ett finger! Så länge jag har datorn i knät och sitter i soffan så ser jag inget.. Sen blir det förhoppningsvis badkar! Imorrn vill jag verkligen jätteshoppa!! 

bli frisk promenad.

Efter att ha suttit inne i soffan i 4 timmar och läst massa ur ledarskaps boken orkade jag inte mer. Jag kände hela tiden vårsolen och värmen steka i bakhuvet så jag bestämde mig för att gå på en bli frisk promenad. Man får ju panik av att sitta inne när det är sånt här väder ute! Så gick ut och försökte återigen hitta en roligare promenadsträcka än den längs stora vägen. Den här gången lyckades jag, äntligen!! Hittade till och med en massa skog, inte visste jag att det fanns skog här : ) Efter 20 minuter tog min ork slut och det friska i mig ville smita ur mig så jag knatade hemåt och sitter nu åter igen i soffan..

Idag gjorde de tydligen massa saker i skolan. Varför ska man inte kunna vara sjuk en endaste dag utan att missa en massa? : (

uppdatera oftare!

Igår kom jag och Emma på ett väldigt jobbigt problem..
Vad gör man när man han kollat igenom alla bloggar man brukar läsa 100 gånger utan att någon har uppdaterat?

Det ska väl inte vara så svårt att uppdatera lite oftare, jag tycker att det är huuur enkelt som helst! Men nu får jag väl vänta några timmar eftersom alla är i skolan, på jobb mm.. Och så kom jag på att vi borde tvinga Veronica till att blogga eftersom hon lämnat Sverige och flytt till Borneo den fuskungen.    

onsdag.

Idag är det onsdag och efter hela gårdagens ångest bestämde jag mig för att stanna hemma. Känns som att det behövs för att bli riktigt frisk. Idag har jag bara lite förkylningsfeber men den stendiga äckliga huvudvärken vägrar att lossna! Det är väl antagligen den som gör att man varken orkar lyssna, läsa eller se på tv. Igår känndes det som jag skulle dö när jag gick till Ica för att handla, jag har 2 minuters promenad dit... Men, men ska läsa i boken det jag missar idag för jag vägrar att missa ytterligare en dag till i skolan. Läser nog några extra kapitel till inför tentan nästa vecka. 

Jag hade en hemsk dröm som inte gick att vakna ifrån! När man vill sova vaknar man hela tiden och när man vill vakna går det inte! Det är väl jälvlig korkat! Jag drömde att mamma blev huggen i magen och höll på att dö meddans jag och Annica jagades av maffian och läskiga ninjagubbar som villa döda oss! Vart vi än åkte så var dom där och jagade oss! Sen kom pappa med i drömmen så vi körde rally med hans bil och kom iväg från dom. Men sen hittade dom oss igen. Fy, det var ingen rolig dröm alls! Det konstiga är att man kan drömma samma "scen" om och om igen för att hjärnan vill att scenen inte ska sluta som den gjorde första gången.. Det är ju visserligen bra för de första tre gångerna jag drömde om när jag och Annica sprang runt i lagret tog ninjorna fast oss! I slutet av drömmen blev jag skjuten i axeln men det försvann direkt och kändes inte. Och mamma överlevde såklart!!

Nu ska jag försöka göra något vettigt!

jag har blivit luuurad :(

Johan ringde precis.. På lördag ska dom ha hemma träningsmatch mot Norge och han ringde nyss och sa att det blivit ändrat. Att dom nu ska åka till Norge ist och redan på fredag! När han sa det så rasade helgen samman! Jag skulle ju äntligen få se han spela igen, vi skulle laga supermiddag tillsammans och vi skulle promenera vid Sätra och vattnet!! Och dra ett nytt kort såklart ; )

"April, April" sa han sen. Jag blev så arg att jag vet inte vad! Man får inte skoja om sånt tycker jag!

tre vita helger!!

Nu ska jag dricka en C-vitamin brus, svälja två B-vitamin tabletter och smaska i mig en ABCDE-vitamin tablett. Jag hatar att vara sjuk och jag vill bli frisk nu! Speciellt när jag måste gå i skolan trots feber! Jag längtar till helgen. Då ska jag bara ta det lugnt, första vita helgen av tre som jag och Emma har kommit överrens om att vi ska ha. Johan tror inte att jag kommer lyckas, var ett bra antal år sen man hade tre vita på raden! Men jag ska, känns riktigt skönt att få ta det lugnt och slippa vara bakis!

Och jag har komit på att Strawberry Daquiri är den enda drinken som smakar precis likadant utan sprit, så såna ska jag dricka! Och försöka få dom mega tjocka!

tisdag.

ÄNTLIGEN!!
Hur kan dom hålla oss beroende bloggare på hållhake såhär länge?! Det har varit en pers att inte kunnat skriva av sig hela den här tiden! Igår började andra delen av ledarskapskursen, lagom tid tills jag blev sjuk :( Hela fredagen och lördagen hade jag jätteont i halen och trodde att halsfluss var påväg. Slapp som tur var det men under en timme på söndagen så slog en brutal förkylning över mig så nu är hela huvet en stor degklump, feber har jag också! Så igår gick jag hem efter lunch och idag var jag bara i skolan till 1. Föreläsaren satte min grupp först för övning och disskution som är betygsgrundande så att jag skulle kunna gå hem och vila sen. Mycket snällt tycker jag! På torsdag är jag ledig och på fredag har jag bara 20 minuters medarbetarsamtal, ska försöka byta tid med någon till torsdag så jag kan åka hem till Väsby då! Jag vill!!

Jag måste gå och köpa mjölk, jag klarar mig inte utan!