rött ska det vara!

När jag fick min nya tjänts kände jag att jag behövde styra upp min kalender lite. Så alla jobbrelaterade saker skriver jag nu med blyerts eftersom möten lätt kan flyttas huller om buller. Och så skriver jag alla privata och roliga saker med en röd bläckpenna. Finfint!

Hittills sitter mötena där de sitter och jag har fått stryka två röda saker, såklart. Landet nu i helgen och super afterwork nästa fredag. Jag tycker det är fel, mycket rött ska det ju vara!

30/9 torsdag.

Idag är en rolig dag igen, shit va upp och ner det går! Utvecklingsarbeten är roliga, tänka ut och lägga fram nya lösningar för saker och ting. Roligare än teknik ;)

Det första jag gjorde när jag kom till jobbet idag var att boka in Zumban för vecka 41, det gäller att vara i god tid har jag ju märkt.. I eftermiddag skulle vi egentligen ha hämtat vår nya säng men nu vet jag inte hur det blir med den saken.. Eftersom vi behöver en bil med dragkrok tänkte vi då ta hjälp av Johans pappa, men de hade visst bestämt sig för att åka till Norrland idag. Får se hur det blir om Johan får hjälp av någon från jobbet. Och i och med att Johans föräldrar inte är hemma i helgen kan inte vi åka upp till landet som planerat. Ingen kattvakt, morr!!

Så det blir en helg hemma, en lugn helg, no supa och mycket träning! Eller jag kan ju iaf försöka intala mig det ;)

JUST DET!!!
Imorrse fick jag skrapa rutorna på bilen för första gången. Det är inte ens oktober va fan händer? Ingen sensommar och nu ingen höst, vinter på en gång! Måste diskutera det här med att flytta utomlands med min kära sambo! 

onsdag 29/9

Denna dag har gått långsamt, men nu när jag tittade på klockan tänkte jag "åå, redan 16.30" Det är väldigt upp och ned här har jag märkt, helt plötsligt behöver alla hjälp med diverse saker och sen tvärdör det. Jag har hjälpt Jeanette att leta resor till Thiland, min speciallitet ;) Och så fick dom havrebollar i växeln som jag var och smaskade på. Dåligt samvete? JA, måste träna mera!! 

Vi har iaf fått några små uppdrag att fixa och trixa med. Jag känner mig fortfarande lite efter och inte riktigt med i matchen, hoppas att det kommer snart. Jag är ju sån som vill kunna allt på en gång och tills jag lärt mig allt (om man nu kan kunna allt) så känner jag mig kass. Ska forska lite till nu tills det är dags att ta sig hemåt.

squashmästare!

Jag kommer bli squashmästare, woho! I början gick det verkligen katastrofdåligt, jag tänkte ge upp efter 10 minuter. Men sen smög det sig på. Jag tycket inte att vi behövde spela match, noll regler men det höll inte Johan med om. Resultatet blev 11-1, 11-1, 11-6, 11-7. Så i slutet gick det riktigt bra :)

Vi ska göra det till en, en gång i veckan grej eftersom vi annars inte tränar något tillsammans. Om det kostar 25 kr att hyra ett racket varje gång kanske det tom lönar sig att köpa ett.

Träningsvärk i rumpan = SANT!

aldrig mer Zumba? :(

Jag kommer nog aldrig mer få dansa Zumba :(

Jag kollade lite fel igår, jag har inte på vänteplats 20 till torsdagens pass utan plats 75!! Skulle boka till nästa vecka och då är väntelistan redan uppe i 50!! Fan då, jag som var så jäkla peppad! Varför ska fula tanter (förlåt mig) dansa Zumba för och ta upp min plats?! Det borde vara krav att man har lite taktkänsla.

Okej nu var jag kanske lite elak, men jag vill så gärna!!

Tror man kan boka pass två veckor i förväg så på torsdag morgon ska jag boka till näst, nästa vecka. Snacka om framförhållning..

28/9 tisdag.

Idag är första dagen jag leker helt själv, eller med Anna såklart :) Har faktiskt varit en hel del att göra samt lite problem att lösa. Väldigt roligt när det rullar på men lite stressande när man inte vet i vilken ände man ska börja med problemlösningarna. Men bra har det iaf gått. Har däremot märkt att jag saknar inlogg till en massa sidor som måste fixas.

Det är mycket när man börjar ny tjänst :)

Efter jobbet bär det direkt av till gymmet där jag ska spöa Johan i squash sen står fina fisken på middagsmenyn. Apropå "fina fisken" var dagens bästa att jag fick prata med min Emma på lunchen, DET gjorde mig happy :)



Mills kan inte :(

Fick tid för en timmes squash imorrn. Ska bli så spännande :) Tror nog att min kropp kommer dö efteråt.. Men för zumban var det lite värre, tror jag har köplats 20, minst, för att få komma med. Får boka till nästa vecka imorrn, måste ju få skaka på rumpan!

I helgen gjorde ju då Devin supergod kikärtgegga, inte riktigt hummus men åt det hållet. Så när jag kom hem skulle jag göra jag också. Blev den likadan? NEJ. Blev den god? NEJ. Jag gjorde ju precis som han gjorde, jag fick inte ens samma färg. Johan säger att den smakade som "riktig hummus" Det är alltså inte hummus jag tycker om utan Devins gegga.. Jaja, jag får tänka ut något. 

Nu ska jag få massage av min älskling, me likey ;)

måndag 27/9

Efter helgen har jag haft en trött måndag idag. Har varit en del att göra under förmiddagen men nu dör det ut, måste komma på något att göra de två sista timmarna. Idag börjar också min sista upplärningsvecka med Sus, sen byter vi permanent plats. Är superpeppad men måste bara komma på vad jag ska göra nu :P

Ikväll blir det en tur på Sats. Ska även boka in Zumban till torsdag och en tid till mig och Johan för att spela squash. Har aldrig provat det förrut och nu har Johan äntligen gått med på att spela med mig. Ska bli superkul! Ikväll ska jag även försöka mig på att göra egen hummus á la Devins recept. Blev helt kär i den han gjorde i helgen så nu måste jag prova själv. 

Måste även ta en städning. Jag kan inte vara borta 5 dagar i rad, lägenheten blir ju ett bombnedslag! Tänk bara om ens sambo också förstod det... :P 

Back from Skåneland!

Och det är då precis därför jag inte varit här inne och lekt någonting. Men igår kom jag hem till en kväll med indiskmat och filmmys med älsklingen :)

Onsdagen och torsdagen spenderades i Malmö och Örenäs slott med jobbet. Var på convent och jäklar va bra det var. Lärde mig jättemycket och inspirationen flödar inför mina kommande arbetsuppgifter. Så jäkla roligt! Onsdag kvällen bjöd även på fantastisk middag, vin, fest och dans :)

På torsdagen när de andra begav sig hemåt åkte jag till Helsingborg och Veronica för att överraska henne! Devin hade hjälpt mig att planera. Var helt fantastiskt kul att se hennes min där hon gick på gatan och tillslut kopplade att det faktiskt var mig hon tittade på :) Torsdagen och fredagen innehöll en jäkla massa öl, eller kanske tom läskigt mycket öl. Vart tog allt vägen egentligen? Vi såg på klassiska Animal House och Van Wilder, lekte med hamstern, byggde en laburint till hamstern, gjorde grymma spelningslistor, åt massa god mat, cyklade runt, runt, runt och hade det bara jätteroligt! På lördag dag hade jag och Veronica lite egentid med sightseen i världens sötaste Helsingborg och åt lunch på Indisk restaurang. När Devin kom hem efetr dykningen blev det fest igen. Och inte vilken fest som helt, vi åkte till Danmark och festa! Haha, båten över 20 minuter. Hittade en bar där vi spelade foozball och airhockey och en annan bar med liveband och lite hawaiitema. Massa öl och shots och sen tog vi båten tillbaka vid 3 för 20 kr! Haha, jag kommer inte ens till Rotebro station för 20 kr :P 

Har helt enkelt haft 5 fantastiska dagar i Skåneland :)

21/9 tisdag.

Tisdag, sista dagen på jobbet för denna vecka. Hårt liv :P Imorrn vid åtta tar vi flyget till Malmö, ska bli jättekul och intressant! Jag ska va på hugget hela tiden och lära mig allt. På hugget ska jag även vara när vi ska ha vin&chokladprovning ;)

Ikväll har vi kvällsmöte. Första vi har själva och gud vet hur länge vi kommer att fastna här. Ska beställa upp middag så sen är det väl bara att köra hårt med alla "ta upp på mötet lappar"


-------------
Till skillnad från alla andra i Sverige kommer jag inte skriva ett ord om vilet och politik. (Förrutom detta då..) Jag är så trött på allt skitsnack och ingen är bättre än någon annan, alla kastar precis lika mycket paj! Jag är så jävla less, det finns en anledning till att det blivit som det blivit. Ta reda på DEN anledningen och åtgärda istället för att snacka skit. Det är allt jag kommer säga om valet. PUNKT SLUT!!!

visakortet försvunnet :S


Som jag skrev igår åt jag och Johan ute. Blev kina med tre olika rätter, supergott och hur mycket mat som helst! Smakade för första gången Pekingsoppa, vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men det var helt okej. Hade det iaf jättemysigt tills vi skulle betala och märkte att Johan visakort var borta! Som tur var hade jag i söndags överfört pengar till migsjälv, annars skulle vi inte kunnat betala..! Åkte hem, vände upp och ner på lägenheten men inget kort! Ringde till Nordea för att spärra och som tur var, var alla pengar på plats! Har varit borta sen någongång i lördags då han använde det sist så snacka om tur att ingen hade använt det! 

20/9 måndagslyx på G!

Fort går dagarna :) Snart är det bara en liten timme kvar till hemfärd. Då ska jag och Johan gå ut och äta, måndagslyx! Skulle egentligen gått ut imorrn men när jag kom till jobbet idag såg jag i kalendern att vi har kvällsmöte imorrn som jag glömt. Anledningen till att vi ska ut och lyxa är att jag åker till Malmö med jobbet på onsdag morgon och sen kommer jag inte hem förns på söndag. Hela 4,5 dagar kommer vi vara borta från varandra. Vet inte när vi var det sist, när jag var på Mallis sommaren 06? Men jag tror att det är bra också, det är hällsosamt att sakna varandra ibland :)    

Har länge planerat att bjuda Johan på fancypancy restaurang men det blir ju aldrig av.. Skulle hitta en helg då vi skulle kunna gå ut men såg då att de tre kommande helgerna redan är uppbokade. Denna helg är jag som sagt borta, nästa helg drar vi till landet och helgen därefter ska jag ha super afterwork med Emma och gå på konsert. Jag som inte gillar packade helger, ingen plats för spontanitet ju.. Visst kan man gå ut mitt i veckan men det blir ju så sent då.. Jaja, I-landsproblem :P

en myshelg med lite vin i mitten :)

I fredags när jag kom hem fick jag blommor och en flaska vin av Johan eftersom vi inte åkte till landet :) Han hörde att jag blev ledsen så han ville göra mig glad <3 Vi grillade, åt ostbricka, skagensnittar, såg på film och drack vin. Det är en riktig fredagsmyskväll det!

I lördags bestämde jag och Emma oss för att göra ett besök i sjöstan hos Mutti och Sten. Fick bulbbel och sen tog vi oss till Jimmys och åt en fabulös middag med grymma räkor som förrätt och viiin :) Efteråt blev det köksparty hos Mutti och Sten. Dans, cider och music! En alldeles fabulös kväll hade vi!!

Vaknade igår hos mamma och fick bacon, ägg frukost. Sen tog vi oss till Sickla där jag hittade ett par lovely stövlar som jag fick av min älskade mamma <3 Shoppade även upp de 550 kronorna jag fått i presentchekar på hm. Ytterligare ett par skor, en klänning och lite smink. Wiiiie! Kvällen bjöd på middag hos Johans päron och sen söndagsmys med chokladfondue :)

Blev helt enkelt en väldans bra helg trots att vi inte åkte till landet!


no landet :(

Myyyyyy, det blev inge landet :(
Pisshumör blev jag på! Vi har inte varit där på hela sommaren och nu måste vi vänta ytterligare 2 veckor, minst. Johan sa att vi kan åka upp ändå men hur kul är det då om han blir sämre och bara vill ynka inne på soffan. Inte så kul kan jag tycka :p

Istället blir det hemmakväll, god mat, film, choklad och vin. Chokladfondue ska jag nog slänga ihop. Och om det är fint väder imorrn lovade Johan att vi ska på höstpicknick! Och det är bäst för han att han håller, han sa till och med "Vi kan åka på picknick och så kan du dricka vin" Haha, jag tyckte det var lite roligt. Han försöker muta mig med vin för att bli glad :P  


17/9 fredag!!

Fretag!
Finaly :)

Egentligen är det allt som behöver sägas, denna vecka har gått så fruktansvärt långsamt och nu är vi framme vid målet. HELGEN! Vet inte riktigt vad som händer än, men om ca en timme vet jag. Vi hade tänkt att åka upp till landet men vi får se, Johan mår inte så bra.. OM vi ska upp slutar jag om en timme annars så är det för gudsskull 3 timmar kvar! Hoppas, hoppas, vill verkligen åka upp. Basta, mysa vid brasan, grilla mamellows, åka fyrhjuling och leta lite svamp kanske.  


Här ser förresten jag ut som en knubbig svamp :P


zumba premiär, fantastiskt!!!

Shit, mitt förra inlägg hette ju speedad då kan jag ju inte döpa det här också till speedad. Men det är jag, 1000 gånger mer än sist. Johan kastar snart ut mig ur huset om jag fortsätter, haha.

Zumban var heeeelt fantastisk. Det går inte att beskriva. Allt skakade, tom allt som inte fanns! Jag  skakade så mycket så det känndes tom som att jag hade enorma bröst, haha! När det inte gick i 120 tyckte man att resten gick i slowmo. Jag skulle lätt kunnat hålla på en timme till, adrenaliet gör så att man blir en supermänniska! Jag som varit på en riktig brazilians carneval (okej, det var 5 år sen... :P) skulle lätt kunna hålla på i 4, haha. Shhiiiiittttt :D

När jag kom hem hade jag fått ett kuvet från hm. GRATTIS MILLS, presentcheckat för 500 kr! Har aldrig fått så mycket förr, lets shop some more! Men med de 500 kr kommer också en tanke att jag endast på hm det senaste året handlat för över 10000 kr.....

Nu blir det en dusch och sen massor med mat, jag är hungrig som en gnu och antilop (a la Emma!)

speedad :P

SHIT VA GLAD JAG ÄR!
SÅ JÄVLA TAGGAD, KOMMER BLI BÄST :D

Mer än så kan jag inte säga, man vet ju aldrig vem som läser när man har en icke privat blogg. Får bli senare :) Alltså inte en privat blogg, utan senare som jag berättar vad som hända skall.

Om ni märker det är jag lite upp i varv :P

16/9 torsdag.

Jaaa.... Idag har jag gjort lite allt möjligt, började dagen med en timmes frukostmöte så förmiddagen gick väldans fort :) Sen åt jag Vietnamesisk buffe till lunch tillsammans med Johanna. Godast i världen och hhur mycket mat som helst!

Nu håller jag på att planera en hemlis, hihi. Me likey, likey! Om det går igenom kommer det fan bli bäst! Och om ytterligare en liten detalj går igenom blir det ännu ännu bättre.

Ikväll blir det fullrulle! Först ska vi köra järnet så vi hinner rösta och sen är det Zumba time. Nu har jag tjatat om det i en vecka och nu är det äntligen dags! Woho! Och eftersom det är medlemsdag ska Johan passa på nu när det är 600 kr billigare, sen ska vi bli träningsfreaks båda två, woho!

månadens höjdpunkt :)

Åååå, vilket underbart besök hos Stylisterna! Jag är aldrig så lyrisk som när jag är klar där och går därifrån. Leendet är bredare än bredast och man känner sig lätt som en fjäder, hihi. Och fräschare kan man inte känna sig! Billigt och världens bästa vaxning :)

Försökte få med mig Johan att förtidsrösta idag men det gick inte så bra.. Får speeda för att hinna imorrn innan Zumban!!! Vill få det gjort utifall vi åker till landet i helgen, så slipper vi stressa hem på söndagen.

Ikväll har vi iaf ljusen tända :) Och nu dricker vi cider och ska kolla på True Blood, Canal+ är bäst när det kommer till serier!

Sjön, kvällstid uppe vid Sandnäset :)

15/9 onsdag.

Inatt sov jag faktiskt bra! Speciellt när Johan vände sig om och lekte sked, eller då sov jag ju inte men det gills. Myspys, i vanliga fall ligger vi ju så långt ifrån varandra som möjligt eftersom jag behöver mitt sovspace :)

Nu har det blivit en förmiddag i växeln, men det gör ingenting. Jag längtar tills jag ska få gå på mina kurser och få lära mig grunden för telefoniprogrammet, blir mycket lättare då. Och så vet jag ju spontant vad jag kan sysselsätta sig med. Nu är jag fortfarande i "behöver någon som säger till vad jag ska göra fasen" :P 

Ikväll ska jag på månadens bästa besök, hos StockholmsStylisterna!! 

jämställdhet?

Tjoho, mötet höll tidsgränsen och vi slutade exakt kl 6! Grymt skönt när våra möten har en tendens att dra ut ordentligt på tiden.. Nu ligger jag på soffan med maten i ugnen. All denna matlagning, jag tycker fan inte att jag gör något annat än att lagar mat när jag är hemma, eller städar. Jämställdhet?! Någon?? Jaja, gott kommer det iaf bli, kycklingfile med brie och salami inuti :) Typiskt Mills...

"Den som lever får se.." Jo visst, men inga levande ljus inte. Här kommer jag hem sent från en dag på jobbet med kvällsmöte, men icke. Nästa gång duger det inte att jag får Johan att lova, jag ska fasen ha det på papper :P

Badkar med mig själv ska det minsann bli! Sen tidig nattning!

14/9 tisdag.

Under förmiddagen har jag inte suttit någonting vid min plats så inge morgonskrivning har det blivit. Men vad gör det när vi tar itu med saker och lär mig saker :) Nu ska jag sitta i växeln till kl 12 då det är dags för lunch, sen blir det mer lära, lära, lära. Efter jobbet blir den kvällsmöte men jag ska nog vara hemma till kl 7 då Johan har lovat att tända massa ljus. Eller jag fick honom att lova.. Den som lever får se :P

Jag har dragit slutsatsen att jag är inne i en sovsvacka, det efter ännu en natt utan sömn. Precis som igår låg jag klarvaken halv 5 och la mig då på soffan. SÅ, nu har jag konstaterat det och behöver inte längre tjata om att jag sover som ett peck! När jag väl sov inatt drömde jag om att synkronisera telefoner!!

Ge mig mat! 


nu ska det soffmysas!

Jag slöade och åkte dirket hem efter jobbet. Med tre timmars sömn natten innan var jag inte så jättepigg på att ge järnet på löpbandet. Så jag åkte hem och lagade en super middag till mig och Johan istället. Nu skruvas de sista skruvarna i, i vår uppstärkta soffa så sen ska jag mysa ner mig med täcke och te :) Det är precis vad jag behöver efter den här trötta dagen.

Imorgon ska det jobbas hårdare än hårt och jag ska lära mig 1000 * 1000 saker :)

Första dagarna uppe i Sandnäset var det super väder!!
"Fota mig så leker jag att jag är i Thailand" :D

kalashelg!

Denna helg var varit kalasbra!

I fredags åkte jag in till stan och mötte upp Emma och Markus. Vi åt middag innan det var dags att ta sig ut till Djurgårn och Grönan. Shit va mycket folk det var, helt galet 20000 pers! Men Hoffmaestro var helt fantastiska, det hoppades, skakades rumpa och sprangt till höger och vänster. Vilket tokröj :D Sen kom Johan in till stan och så festade vi på Underbara Bar. 5 jäkla vinflaskor köpte vi och var ute tills lamporna tändes. Lite roligt eftersom jag pratade med syster om att jag aldrig är det :P 

Lördagen börjades med en isittande fylla. Haha, vi hade jätteroligt tills bakfyllan tog över. Spräng huvudvärk gånger 1000! Men efter lite vila och några Bamyl så var vi redo för kvällens kräftskiva som vi höll i. Lotta, Danne, Åsa och Jocke var över, även Christer och Alexandra kom en sväng. Gud så kul vi hade. Vi moffade massor av mat, huttade nubbe i mängder och sjöng vackert så vackert. Fader Abraham och kanosångerna var nog finast av allt! Tända ljus överallt och thailamporna uppe :) 

Igår spenderade vi dagen med att såga isär vår 20000 kr soffa!!!! :S :S :@ (Detta var väl den enda dåliga med helgen) Men Johans pappa är bäst på sånt så just nu är han mitt uppe i att laga och stärka upp den så den ALDRIG kan gå sönder igen!! Min älskade soffa!

13/9 måndag.

En riktig måndag är det idag.. Och en "riktig" måndag betyder en stökig måndag.. Jag har sovit noll inatt, halv 5 fick jag PANIK! Jag var helt klarvaken och Johan började snarka! Så jag gick ut och la mig på soffan och lyckades sova två timmar innan det var dags att gå upp. När jag kom till Rotebro var det tågkaos och jag fick vänta i 20 minuter på tåget. När jag kom till Karlberg spöregnade det och jag hade inget paraply, fick bli tidningen över huvet. På jobbet var folk inte på plats och gnäbb och gnabb.. Men förmiddagen har gått fort så vi hoppas eftermiddagen gör lika så. Ikväll ska jag proppa sömnpiller, ska banne mig sova :P

Den här veckan tar sommartiden slut :( 

Nej, nu ska det bli gladare miner!

en liten timme kvar :)

Kom igen sista timmen, gå FOOOOORT då! Jag vill bara slänga av mig headsetet, snygga till håret, sminka mig, byta kläder, åka in till stan och möta upp Emma. Och så vill jag dricka en iskall öl, ska det vara för mycket begärt? Va, Va, Va?! Och så vill jag träffa min älskling och pussas men till det får jag väl vänta ytterligare några timmar.

Men, men nu ska jag äta en bulle och ta en kopp te så går sista timmen ännu fortare!


10/9 fredag!!!

Kan det inte bara bli eftermiddag på en gång?! Jag läääängtar ju! Slutar kl 4 och då stannar jag kvar på jobbet ett tag och gör mig partysnygg. Sen möter jag upp Emma och Markus på söder för att äta middag och afterworka lite innan vi tar oss till Grönan för att se på Hoffmaestro, tjoho! Efter det kommer Johan också in till stan så satsar vi äntligen på en ordentlig utgång! Kommer inte ihåg när vi hade en sån sist, därav taggandet :) Jag vill ha en utekväll som när man var 18, när allt bara var bäst, haha.

Ja, men om man skulle ta och jobba några timmar innan det roliga då :P 

Hade förresten en väldans trevlig afterwork igår på Bishops. Ribs, öl, vin och skratt till tårarna spruta, lovely! Tjugo över tio hoppade jag på tåget hem så kom Johan och hämtade mig vid Rotebro. Haha, och han hade rattmuffen på som jag köpte åt honom som grattis till körkortet present!

Smartisen smakar ju vitlök!

Wiiie, ibland är det bara så roligt här :)
Vi äter kakor och Smarties som Jeanette fick när hon var på kundbesök. Swedish house maffia spelas på radio och vi taggar inför afterworken. Flummar och skrattar, bättre kan det inte bli. 

Och alla Smarties som jag äter smakar vitlök, är det mig eller Smartisen det är fel på tro? :P Måste kolla innehållsförteckningen.. Heter det innehållsförteckning på matvaror, det borde det väl?

Hahahhaha, jag säger då det :P


Imorrn ska jag leka med Emmmmmaaaaaaa!!


9/9 torsdag.

Idag började jag med en timme i växeln, sen var jag med på en timmes möte, sen sprang jag runt med telefoner, sen synkade jag några och sen var det dags för lunch. Där har ni min förmiddag, betydligt roligare än 4 timmar i växeln :)

Eftermiddagen blir nog lite hoppig mellan växel och telefoni.

Men huvudsaken är att vi ska ha afterwork idag :D Springer ner till Bishops direkt när vi slutar och ölar, lovely! Hoppas bara att jag kommer undan med en lättare nota än sist :P Bishops är väl inte det billigaste stället att dricka öl på. Sen får vi se om Johan kommer och hämtar mig, min älskling!!!

zumba på G :D

Igår när jag kom till gymmet för min konsultation kommer Annika (pt) och säger "Gud va kul, är det vi som ska dejta?" Hon kom visst ihåg precis vem jag vad sen förra året när jag gick på min introduktion med henne. "Klart jag kommer ihåg dig, du bara sprudlade av glädje förra året för att du fått jobb och kunde köpa gymkort" Jaa, gissar på att det var så det var :)

Jag gick iaf en genomgång för ben- och rumpträning och sen körde jag 100% på löpbandet och styrketräning. Och till min lycka såg jag att dom ska ha ett zumbapass nästa torsdag som jag bokade in mig på. Haha, jag är redan taggad. Hoppas att dom fortsätter med passet resten av hösten!  


8/9 onsdag.

Halva veckan förbi :)

Hade en jättemysig kväll hemma hos Mutti igår som hade köpt världens thai buffe, MUMS! Och Singa till :) Framåt halv 11 började vi ta oss hemåt, och det gick jättebra när Johan körde, jag satt bredvid och instruerade om vägen. Så numera är jag navigator och inte chafför.

Nu blev jag lite stressad... Räknade precis lite på min lönespec och ser att dom sen jag blev fastanställd dragit 23 % i skatt?! Va fan!! Räknar jag helt galet eller har det blivit någe fel? Fatta restskatten OM dom faktiskt dragit 23 % Måste kollas upp!!

Nu fortsätter vi med denna trevliga dag tycker jag. Har precis haft ett möte med vår säljare på Addicom och lärt mig om våra beställningar. Å vad det är kul att lära sig massa nya saker, me lajki!

va fullt det blev..

Hur vet jag inte men denna vecka blev fullproppad med saker.

Ikväll: Födelsedagsmiddag
Imorrn: Träningskonsultation på Sats
Torsdag: AFTERWORK!
Fredag: Hoffmaestro på Grönan samt utgång
Lördag: Kräftskiva hemma hos oss (när sjutton ska jag hinna handla till det?!)
Söndag: Sova i ett dygn!

Och på jobbet så har jag möte imorrn, på torsdag och fredag. Lära, lära, lära :)

7/9 tisdag.

Hmmm, undrar om jag slutar om 30 eller 90 minuter..? Krångligt det där med sommartid ibland, men väldigt skönt. På jobbet fortsätter det att gå framåt, får lära mig sakta men säkert och det är nog precis det jag behöver gällande denna tjänst :) Fick även en ny telebobo idag, en HTC Desire, så den leker jag med för fullt. Är det bara jag som tycker att de nya instruktionsböckerna till telefoner är kassa, det står ju ingenting.. Självlärning?!

När jag kommer hem bär det direkt av till Mutti som fyller år idag :) Jag kör dit, dricker vin och Johan kör hem. Klockrent skulle jag vilja påstå, hihi! Massa fina presenter har vi köpt till henne. 

Jag tycker att mitt hår blev liiite för gulaktigt i hårbotten. Så imorrn ska Sus ta med silvershampoo så det kanske lägger sig lite. Tänk att det ska vara så svårt att bli 100% nöjd :P
 

Ny leksak!

Jag prövar från nya telefonen. HTC Desire Test, test :)

6/9 måndag.

Idag har jag knappt suttit vid min egna dator på jobbet så någe bloggande har inte blivit av. Har varit med och gjort lite av varje och idag känns det faktiskt lite klarare. Det går framåt :) Hoppas att jag kommer hinna få gå kurserna innan TUG som vi ska åka på den 22 september, men det lät lite tveksamt..

Efter jobbet åkte jag direkt för att fixa håret. Två timmar satt jag där och kom därifrån superduper blond. Blev inte riktigt som jag tänkt mig med nyansen men det blev bra och mitt löshår matchar perfa! Hon är verkligen grym, lite dyrare, lite bättre :)

Johan hämtade upp mig vid Rotebro och sen hämtade vi upp måndagens middag, pizzzzaaaa! Strax är det Dexter på tv och i någon reklam ska vi rusa ut och hämta tvätten.

Myskissen ligger och trängs med datorn i mitt knät :)

you got to love saturdays :)

God förmiddag lördag! Vaknade redan kl 9 imorrse men tvingade mig själv att somna om, så kl 11 kom jag upp ur sängen. Har spenderat något timme med att rensa på datorn. Har lagt in alla bilder och musik på den bärbara hårddisken och tagit bort allt från datorn. Vet inte om det hjälper men det fick bli en första åtgärd. På hårddisken har jag nu över 20.000 kort som är tagna sen 2006. Inte konstigt att jag inte kan välja ut några att skriva ut..

Snart ska jag förberade den sista maten för ikväll, blir bbq hos pappa :) Ska ses halv fyra för att köra go cart och sen åker vi hem till honom och grillar. Så spännande det ska bli! Men det jag mest ser fram emot är att se Annica köra go cart. Sorry sis men det är sanningen :D

Sen vet jag inte om vi blir där hela kvällen eller om vi drar iväg för något annat..

En bucket skulle inte sitta fel just ju känner jag :D

jag är mig själv igen :D

Efter lunchen satte jag igång med operation proppa i mig underbar Center Nougat. Och SE, det hjälpte mot mitt dumma humör precis som jag misstänkte! Finns inge godare choklad just nu :)

Efter att ha velat till och från, till och från med kvällens planer verkar det bli någon form av socialt umgänge iaf :P Först ville jag bara slänga mig i sängen, nu finns det inte på kartan. Gud så trist att sova en fredagkväll, hihi. Så när jag kommer hem ska vi handla mat till imorrn och sen blir det en tripp till systemet, Johan kör såklart :) Så kan jag visa hur irriterande det är att köra bil när personen bredvid dricker, hahaha. 

Merry friday!
Jag är mig själv igen :D  


En kväll på KC skulle sitta fint känner jag :)


jag är ett irritationsmoln.

Igår åt vi middag hos Johan päron och så fick vi champagne för att fira körkortet :) Mums! Efter att nästintill ha svept två glas, gått hem och lagt mig i ett 100 gradigt bad fick jag en jättesnurr i huvet. Satt bara i, i 15 minuter men gud så konstigt det kändes :P Typ vattenbrist / ha druckit i solen känsla. Bäddade ner mig i soffan och såg på film.

Det löste sig förresten imorrse. Maria kom strax innan vi öppnade så jag slapp göra det själv. Ändå har jag en irritationskänsla kvar i kroppen. När jag blir så där irriterad som jag var imorrse byggs ett problem upp till 1000. Minsta grej blir största grej och sen har jag jättesvårt att släppa det. Och jag hatar att vara så här, bläää!

Give me some fridayfeeling!   

tillfällig hysteri!

Tillfällig status:

Jävla skit fredagsmorgon. Jag kommer behöva öppna växeln helt själv, DET GÅR INTE! Helvette!
Återkommer senare..


Det ända som är bra denna morgon är att Johan ringde en extra gång för att säga hur fin jag var idag :)


kul planering!

Idag har jag planerat på hög nivå.
Har kollat upp tiderna inför gocarten på lördag och planerat med pappa. Så imorrn ska jag införskaffa all mat och fixa det viktigaste, aiolin :) Sen har jag bokat in slingtid till nästa måndag, födelsedagsmiddag för mamma på tisdag och träningskonsultation på onsdag. Sen måste jag planera med Emma inför nästa fredag då Hoffmaistro spelar på Grönan. Och sen hoppas jag på en kräftkväll på lördagen!

Det är kul att planera roliga saker, fast de är långt fram! Sen måste jag se till att boka in en visit till Västerås, måste ju hälsa på lite!!

Finaste på midsummerfish festen!!

2/9 torsdag.

Torsdag, oj vad veckan gått fort (säger alla) Jag är inne på min andra arbetsdag :) Det tycker jag är helt lagom. Vad skulle sägas om tre arbetsdagar med full lön, det tycker jag låter perfekt, ska kolla vad the boss tycker om det.

Nu på morgonen börjas det i växeln sen fortsätter vi med det nya. Idag har jag iaf med mig ett par ballerina. Det känns ordentligt i fötterna efter att ha sprungit runt i klackar en hel dag. Ajaj! 

Nu ska jag försöka hitta en "du har fått körkort" present till min älskling. Han blev lite ledsen att han inte fått några godisbilar som Jeanette fick av mig. Så nu ska han få något fint :) 

träningen är igång!

Wiie, jag ljög inte för mig själv idag :D Jag tog mig till gymmet efter jobbet och kämpade stenhårt. Och trot eller ej men en hel del muskler finns kvar där någonstans sen i våras. Ska säga att det peppade mig ännu lite mer att komma igång, när man vet att man inte börjar från NOLL.

När jag kom hem panerade jag supersmarrig fisk till middag, fisk är nyttigt :) Det ska man äta mycket av! Har även sett del 2 av säsong 3 av True Blood. Började förra veckan på Canal + så det är väl lika bra att börja se där så man slipper vänta till i vår när SVT börjar visa.

Ikväll ska jag krypa i kojs tidigt så min hjärna är skarp och pigg till imorrn :)

1 september!

What?! Första september redan, min sommar? Vem tog min sommar?

Idag är det då första dagen på jobbet efter semester i två veckor. Känner mig väldigt pigg men blir lite vimsig av att börja veckan en onsdag. Efter två veckor i Norrland borde man väl inte vara annat än pigg, så lugnt och skönt som vi haft det.

Men det är inte en vanlig arbetsvecka som börjar eftersom jag idag börjar min nya tjänst. Eller vi börjar med "inskolningen" idag :) Vet inte riktigt vad jag ska kalla mig nu "telefonifipplare" kanske. Snurrigt är det iaf, men det blir bra. 

Ikväll vill jag träna. Får se om jag hittar något pass eller om det blir en sväng på gymmet, jag har saknat mitt gym! 


JOHAN HAR KÖRKORT!

Då var man hemma på plats igen, där man hör hemma :)

JOHAN HAR KÖRKORT! JOHAN HAR KÖRKORT! JOHAN HAR KÖRKORT! JOHAN HAR KÖRKORT! JOHAN HAR KÖRKORT! JOHAN HAR KÖRKORT! JOHAN HAR KÖRKORT! JOHAN HAR KÖRKORT! JOHAN HAR KÖRKORT!

Så, då har ingen missat den nyheten! Han körde upp igår kl 10 i Ånge, klarade allt galant och sen satte vi oss direkt i bilen och körde hem. Jag körde de första 4,5 timmarna så fick Johan köra den sista :) När vi kom hem började jag stöka på en gång och med allt på samma gång. Jag packade upp, städade, rensade badrummet och framför allt gadreroben. Måste få bort lite gamalt för att få in allt det nya från mina två shoppingrundor i Sundsvall. Och efter jag hållt på en timme med att flytta kläder mellan garderoben och klädkammaren fick jag acceptera att min garderob inte längre går att stänga. Men det är väl bra, egentligen ;)

Sen tog vi ett långt bad, underbart efter att ha tagit snabba duschar i två veckor! Mös sedan ner oss i soffan och såg på film.