redan preen!

Jag mår bajs, bajs, bajs! Jag vet att det är mitt fel så det behövs inte ens kommenteras! Till Fakta: Jag drack för mycket vin kommer inte ihåg när Lisen höll tal och kommer inte ihåg ett enda ord av talet jag och Emma spontant höll fär Veronica. Alla.. Klaga så mycket ni vill men jag har sån störd ångent så ni kan omöjligt göra det värre!! Faaan!

lördag.

Jag skulle nog kunna påstå att jag aldrig har varit så här taggad! Kl 1 ska vi till Anneli för att föra och välja kläder, sen bär det in till stan och Veronicas skiva. Ska bli så stört kul! Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig än, har massa olika kombinationer.. Och jag hittar inte min hawaiikrans :( Skulle fortfarande vara roligast att ha kjol och bara bikiniöverdel (tema charter) Sen kommer vi hem i natt någongång och sen imorrn vid 11 bär det av till Uppsala! Det löste sig och jag är helt uppspeedad! Ingen eller inget kan förstöra den här helgen!

Igår fick jag ett sms av Åsa då hon sa att hon var taggad för allt, då blev jag också det! Vi bestämde att vi skulle våldgästa Anneli för att sen åka ner till Que. Men sen skulle hon dömma så det blev bara jag och Anneli till Que. Jag är stammis! Vakterna känner igen mig, han i garderoben känner igen mig. När vi skulle beställa vår första öl sa hon i baren "Så det blir ingen lakritsshot idag" Haha, det är nämnligen det ända jag köper, och alltid av henna. Öl och shot.. Sen från ingenstans hoppade en kille fram 5 cm från mitt ansikte och såg överlycklig ut. Jag fick en hjärtattack och höll på att hoppa ur byxorna. Vände mig om och puttade bort honom, sen såg jag att det var "fyran" med betydligt kortare hår och oj! Har tänkt på förrut hur pinsamt det skulle vara att träffa honom där men det var det som tur var inte. Sen bar det hem och förbi Statoil för en hamburgare..

??

Vad hände där?!

vad händer nu?

Jag lyckades! "Gör det inte till en vana" haha!
Nu lyssnar jag på alla mega mixar som emma och mills gjort, bäst! Nu blev jag på blähumör. Tidigaste bussen från Uppsala går hem 05.30 och Tjonkan måste vara hemma tidigare : ( Vad ska vi hitta på nu då? Vår idé ägde ju från första början! Jag orkar inte vara hemma i Väsby, måste bort å göra någe annorlunda! Det är så trist här ibland så man bara vill spy på allt!

I natt hade jag iaf världens bästa och mysigaste dröm! Jag vill vara där 1000 gånger om! Vilket jag också ville imorrse då jag slängde mig över mobilen så fort alarmet ringde. Hatar att bli väckt mitt i en dröm av alarmet! Vill somna nu och drömma vidare!  

fredag.

Nu slutar jag! Kan ju inte påstå att det är helt fel att tjäna 600 spänn på att sortera papper och trycka på några knappar på datorn. Fast mycket papper var det som alltid och ont i ryggen får man. "Jag har hört att du är snabb" sa Marie, då blev jag glad och fett motiverad! Åt massa god lax till lunch gjorde jag också! Men nu ska jag hem och leka "göra inbjudningar" leken med Emma.. Mamma ska till systemet så jag ska blinka lite med ögonfransarna.. Får väl se hur det går.. 

torsdag.

Imorrse vaknade jag helt snurrig i huvet men tog mig upp och in till Annica för att sno plattången, fanns inte en chans på 1000 att jag skulle hinna duscha. Eller att jag skulle riskera att få springa till bussen. Sen blev det inge frukostmöte för min del utan jag åt megamycket kalops till lunch ist. Nu har jag haft prov som gick bajs så nu ska jag fortsätta med kokboken. Har iaf min bakis cola nu!

Igår var man på första skivan minsann! Jag vill på minst 100 till! Innan var vi hemma hos mig och förade lite, fett mysigt! Sen blev vi skjutsade in till stan av Mutti. Jag skulle nog våga påstå att vi ägde dansgolvet igår igen, speciellt när jag och Veronnica dansade till "Jag ljuger så bra" och "Håll om mig" som av en slump kom precis efter varandra..! Sen pratade vi mer världens sämsta brasse! Han hatade Caipis och Antarktica, tyckte inte om Fortaleza, visste inte  vad Chanoa var och kände varken till Babado Novo eller Tribo de Jah. Sämst helt enkelt!

tisdag.

Idag är det tisdag vilket betyder att det snart bär av till dansen! När jag satt på bussen hem så tänkte jag allderles för mycket. Det känndes som att jag ville ställa mig upp och skrika. Typ ännu högre än när jag letade efter Veronica, stod på muren och vrålade ut hennes namn över hela Lounge Beach. Tror att det kan bero på mitt utbrottvid middagen igår. Eftersom folk här hemma inte är uppdaterade om vad som hänt så sa mamma att jag löjlade mig och var töntig. Då blev jag galen och skrek för kung och fosterland vad som hänt. Efter att jag lite lugnare förklarat att jag var blåst och dum i huvet så sa mamma "ashole" (inte till mig då då) Vid det laget bubblade jag! Aja, snart ska jag dansa och känna mig lite duktig! Så sen kommer jag vara i extas hela kvällen! Och imorrn ska jag på skiva!!!

måndag.

Jag fick en kommentar på mitt förra inlägg då en tjej skrev "Tyvärr, du kan inte dumpa någon som redan dumpat dig" Det var väl om något dagens sanning och typ det smartaste! Men tänk er hur underbart det  skulle vara om man kunde det! Nu är det totalt värdelösa saker på tv och min plugghjärna är inte direkt på topp.. Är helt slut och jag orkar inte dansa ikväll, kommer väl gå lika smidigt som sist. Jag känner mig grinig jag orkar inte vara grinig..

dumpa!

Jag har kommit på en sak.. Ingenting håller, inte en evighet och inte så länge tills man själv hinner tröttna. Därför så ska man dumpa, annars blir man dumpad själv. Det känns som att man inte ger sig själv tillåtelse att tycka om någon. Fast man tycker om folk och då kan man inte dumpa dom.. Därför blir man tillslut dumpad själv och då blir man ledsen och det känns som att jorden går under. Jorden går inte under!

dans är mitt liv!

Vi ser på "So you think you can dance" Jag blir helt galen, jag vill också vara grym och dansa 8 timmar om dagen! Det är bara två gånger kvar på dansen, jag kommer dö! Tänk er att inte kunna göra det ni älskar mest i hela världen 3 månader. Inte en evighet men ändå! Dansa kan man väl göra överallt. Men känslan när man står framför speglarna och musiken dånar kan man omöjligt få hemma eller om man är ute och dansar! Om jag hade mycket pengar skulle jag dansa streetfunk, streetdance, dance jam, salsa och stepp!  

söndag.

Idag är det en dag som inte betyder ett bajs längre vilket gör mig så otroligt glad! Ni tror säkert att den gör det egentligen men verkligen inte! Jag är bääääääst! Och ikväll är det one tree hill!

Igår kväll blev en riktigt rolig kväll! Efter att ha pratat med Mats på msn typ ett år bestämde vi att vi skulle leka på kvällen eftersom alla våra kompisar hade dissat oss.. Jag kom på den smarta iden att vi skulle tälta! Så  jag cyklade hem till pappa och hämtade tältet. Sen kom Mats med en mycket klirrande påse som vi under kvällen drack upp innehållet i. Vi satte upp tältet vilket Mats inte var speciellt jätteduktig på.. Fick iaf upp det och då gjorde jag Mats till första bartender, lykat om man tycker om starka drinkar med 50-50.. Men var helt okej. Lite senare kom Emma och lekte med oss och ännu senare kom Baffe och Erik på besök. Mills fick minsann sova på soffan, men jag ska inte säga att det aldrig är min tur ; ) 

ikväll?

Haha, jag höll på att ramla ur sängen två gånger imorrse! Vaknade båda gångerna helt förrvirrad, hur lyckas man ramla ur sängen?! Aja, nu lyssnar jag på "Vira boate" och kan omöjligt sitta still! Om inget händer ikväll eller snart kommer mitt humör sjunka till jag vet inte vad!

lördag.

Hela jag luktar vattenpipa! Jag, Emma och Annica har legat ute i solen och rökt och drukit vin och revolutionerande drinkar! Det var nice! Sen var Emma tyvärr tvungen att gå för hon ska iväg ikväll.. Jag är ju frisk nu och jag äter inge pencilin! Jag måste hitta på nå kul är på galna humöret och lite glad i huvet.. Styr upp något nu! Men alla är upptagna! Jag vill ha en fest som dom hade igår då dom började dansa zorbo halv två och sen hade reggaeparty tills alla dog!

david gray!

Det var visst Ulle Bulle som spelade massa hemsk musik. Och av tidigare erfarenhet så vet jag att hon har en massa David Gray på sin dator, snäll som hon är ville hon spela det för mig! Hon har hela "White Ladder" skivan, den är så bra så att jag avlider 1000 gånger om! Say hello wave goodbye, babelon, this years love!!!!

You and I had to be the standing joke of the year

david gray!

Det var visst Ulle Bulle som spelade massa hemsk musik. Och av tidigare erfarenhet så vet jag att hon har en massa David Gray på sin dator, snäll som hon är ville hon spela det för mig! Hon har hela "White Ladder" skivan, den är så bra så att jag avlider 1000 gånger om! Say hello wave goodbye, babelon, this years love!!!!

You and I had to be the standing joke of the year

fredagkväll i skolan!

Jag är kvar i skolan.. Dock några timmar kvar tills halv ett.. Jag avlider, dom spelar Rainstain och någon hemsk tvspels musik! Så jag leker osocial och lyssnar på min mp3. Partymusiken är för jobbig och glad just ju så det blir tyvärr smöret.. "Now comes the night" jag kommer somna! Sitter och glor på mobilen och väntar på att någon kul person ska ringa.. Ingen ringer :(

Godnatt!

för 9 månader sen!

Jag har ett återfall! Ett Brasilien återfall! Jag hittade en ny hemsida där man kan lyssna på massa Babado Novo skivor inklusive Vav! skivan (live från kanevalen) Så förlåt eridär crew i förväg för jag kommer terra er med musiken imorrn! Ni ska också bli frälsta! Imorrse var det exakt 9 månader sen vi för första gången vaknade i Glens lägenhet, första morgonen då vi kom hem slitna efter nattbad i klänningarna. Haha, då vi drack flaggpunch, fan va hemskt det var! Jag gick å la mig och råkade ha ner kristallglaset i golvet under natten :D Fan va bäst! Idag för exakt 9 månader sen låg Stefan och Folke på stranden och pratade politik, vi skrek på dom och klagade återigen på att Stefan bara drack cola på måndagar.. Herregud!

tråk!

"hotmail- het mail" sa Annica. Det måste ju betyda att man ska få heta sex mail.. Men några såna har jag minsann aldrig fått! Tycker faktiskt att du kan komma och knacka på min dörr ikväll för jag har äckeltråkigt! Du sa faktiskt! Nu ligger jag och Ankan och funderar på vad vi ska göra och vad hon ska hålla tal om, kommer inte på så mycket.. Hon vill inte gå ut å gå med mig. Vi är iaf eniga att något kul måste hända i helgen! Alla dissar vår skiva, ni suger!

det är minsann torsdag idag!

Nu är jag äntligen hemma och ska få lite mat! Igår klagade jag att jag inte hade något att göra idag har jag suttit och glott på datan och ändrat om recepten 20 gånger känns det som. Imorrn blir det väl ännu senare. Efter lunchen ska vi fota som sist tog ca 7 timmar och nu ska vi fota ännu mer! Det blir middag i skolan! QP! Fast jag tror inte resten av min grupp vill äta på Donken.. Jag sitter gärna kvar till 12 varje dag, så länge jag får gå tidigare på onsdag! Annelis skiva, inte en chans att jag kommer missa den! Om jag måste stanna kvar i skolan tills dess har jag och Emma kommit på en plan på förfest till mig. Den äger! Jag har kommit på att jag bara ska på tre skivor! Det är fan katastrof, jag är en dålig student! Ingen riktig! En fejk helt enkelt : )

Sen har jag kommit på att jag börjar bli för öppen när det gäller vissa saker.. Jag satt vid lunchen och berättade att jag tänkte på gurkätning innan jag somnade och att jag sedan drömde en helt störd dröm om Tyskland och en mataffär där man kunde köpa mega dildos! Och man kunde prova dom!!! Och alla som har varit inne i en Tysk sexaffär vet hur groteska dom kan vara! Jag tror jag blir så öppen om jag lär känna folk för mycket, undra om det betyder att jag inte får lära känna folk för mycket?! Hmmmmm!

ikväll!

Jag är så trött så att jag snart avlider! Emma har varit här och ätit middag med mig idag, det var trevligt! Jag bjöd på köttfärs, hon bjöd på nacos, tacokrydda, cream fraise : ) Tack! Sen glodde vi på Big Brother och konstaterade ännu en gång att vi skulle äta alla där inne. Eftersom vi är ordningssamma 87or skulle det alltid vara fint! Sen när vi inte skulle ha något att gö skulle vi leka pungdjuret! Efter det tittade vi på en kille i pimppäls och röda byxor som gjorde om ett jättefult hus fult.. Sen såg hon sen nya handduk, min lilla inneboende! När hon åkte såg jag på Lost, så läskigt bra! Nu ska jag tvätta mig, kanske skicka ett sms och sen somna till en skiva som jag inte bestämt än..

Nattinatt!

onsdag.

Nu har jag panik för jag har nada att göra igen. Det känns som att jag inte gör någonting, jag har ju fan tid att blogga!  Jag har redigerat två bilder som man knappt ser någon skillnad på sen har jag fönyat tids och fasplanen, inte speciellt jobbigt.  Nu typ rasade mitt humör 79 grader! Och så spelar dom "in your eyes" på radio, inte bra! Jag vill hem och gå en "milla runt halva väsby" promenad med min mp3 på högsta volym. Jag känner att jag behöver det. Tyvärr går promenaden genom den del av Väsby där det alltid regnar och blåser, får springa igenom! Och du e dum i huvet, nananaaa!

mitt liv..

Mitt knä är helt mongoat! (se veckans ord från min veckans lista v.55) Det är blått, svullet och gör ont så fort man kommer åt det lite! Folk säger att man skadar sig när man spelar fotboll men ni skulle bara veta vad dans kan göra med en. Min fot är ochså mongo, jag får kramp i den fast jag har speciella dansskor. Sen ibland så kan det börja ila i knät och i låtet, helskumt! Men jag kommer aldrig sluta dansa förns en läkare säger att det är livshotande. Det är mitt liv! Och Tomas är bäst och jag älskar när han gör sina indelningar, för jag står alltid längst fram *skryt* Emma du får se till att spara ihop dom där slantarna och dansa med mig i höst! Är i extas! Och jag älskar slutet av my humps dansen och hela pon the replay! Aaaaaaaa! 

55!

Jag klarade provet, jag klarade provet, JAG KLARADE PROVET!!! 55 poäng! Jag ska aldrig mer öppna den där körboken så länge jag lever, eller förhoppningsvis! Imorrn ska jag till Ellströms och boka in en massa körlektioner sen ska jag ringa och boka halkan. Nu fan ska kortet bli mitt! "Har du också tänkt på ibland att ingenting spelar någon roll och att imorgon e en annan dag" Fett sant, jag ska bajsa på det, ska inte bry mig! Jag måste ju säga att jag har förvånat mig själv och varit ovanligt lugn trots allt.. Inget kan dra ner mitt humör idag! Och så fick jag precis med mig Emma till dansen! Jag klarar inte av att åka in själv, jag tänker bara för mycket och så brukar jag somna.. Idag fick jag reda på att mina kompisar är arga på mig för att jag inte ringer UM, jag ska ringa dit för jag vill ju inte att ni ska vara arga : ) Sen fick jag reda på att Annelis skiva är dagen innan kokboken ska skickas till tryck, det ska bli en spännande dag! 

tisdag.

Idag gick jag upp klockan 7 för att senare gå till 33an. Blev klar ovanligt tidigt men ändå inte tillräckligt för att hinna äta.. Kollade drygt 20 gånger på sl.se om jag skulle hinna om jag tog ett senare tåg. För hoppningsvis hinner jag, om tågen inte bestämmer sig för att strejka.. Det är vår ute, är både glad och irriterad över det. Det luktar som förrut ute! Är fortfarande helt förvirrad över hur man en dag kan vakna och känna att man saknar någon och sedan dagarna efter vakna och tänka på allt man vill skrika åt samma person. Igår hade jag ett mindre dampryck som varade drygt hela dagen, förrutom när jag lyssnade på "She's so high" remix á la Mlo! Framåt läggdags bröt jag ihop och kunde varken läsa eller tänka... För att lösa problem behöver man prata, jag känner mig stum!

Att införskaffa:
1. En vårjacka
2. Ett par solglasögon
3. Körkort

logga in?

Jag fattar inte vad problemet är?! Varför kan Annica logga in och inte jag? Det kanske är ödet men jag kan inte komma på en mening med att jag inte ska kunna logga in. Såna där små saker kan göra mig helt galen när mitt humör redan är helt instabilt. Emma följde iaf med mig på en skrikterapi promenad, blev dock inte så mycket skrikande.. Jag har bestämt mig för att komma igång och bli lite hurtig! Promenad varje eftermiddag/kväll, minst en timme! Gud va skönt! Jag har ont i magen för jag har ätit för mycket godis idag, så alla vet!  

måndag.

Nu har jag varit på Obs, inte så värst mycket röj idag så du missade inget Emma! Jag var mest sur.. Både jag och Annica "ville" hem å plugga.. Karamellkungen killen var inte heller där så något att spana på hade man inte heller.. Det brukar vanligtvis vara Annica som köper alla kakor och onyttigheter men idag fick jag ett ryck. Jag ville vara onyttig till max och köpte ett stort paket chokladbollar, chips och kakor.. Blir man inte tjock är det väl bara att fetta! Nu håller jag på att få ett dampryck, känner det på mig. Det typ bultar i bröstet och jag känner för att skrika av ilska! Sen när jag inte skriker känns det som att jag får andnöd och så blir jag snurrig. Måste koncentrera mig på teorin nu.. Jag måste, måste, måste! Det kommer inte gå!

So I, hope you choke and die
On every single lie
That you've done to me
 

  

blåst blondin!

Nu har jag varit snäll och slingat  Annicas hår, blont blev det. Sen blev det massa guggs kvar så jag tänkte förändra mig själv lite nu i mitt nya liv. Förresten så tyckte jag att jag skulle passa i blont för tillfället, är man blåst så ska ju folk se det också!

promenad

Nu har jag och Emma varit ute och gått i en timme, var det bästa på hela veckan! Det var jättevarmt och soligt men bortom Bollstanäs så blåste det, där allt är bajs! När vi tre bor i Australien ska vi ha ett barskåp fullt med allting! Vi ska mellanlanda i Berlin på vägen ner och införskaffa allt. Sen ska vi ha en massa fester på stranden med surfarna! Nu ska jag äta lunch sen ska jag fösöka koncentrera mig på det som är viktigt för tillfället och koppla bort det andra.

söndag.

Nu har jag legat i sängen utan att kunna tänka i en halvtimme, jag är typ helt tom i huvet. Precis som igår natt. Efter min attack var jag som ett tomt skal, jag låg rakt upp och ner och glogge i taket. Tänkte inget, visste inget. Tänkte bara på allt jag ville skrika. Imorrse satte jag på en skiva som jag fick av Emma drygt ett år sen, det var sista gången jag lyssnade på den, nu ska den veck. Sen tänkte jag på förra våren när jag, Emma och Tjonk satt i Emmas soffa och var helt i extas och jätteglada. Sen kollade jag på mobilen och kom på att det var exakt ett år sen idag. Jag vill glömma alla roliga och glada minnen och jag hatar att jag har sån koll på datum! Jag känner mig så dum, inför alla. Min syster, mamma alla mina kompisar alla som jag bara träffat en gång men som vet. Som antagligen vet mer än jag!

blåst!

Jag känner mig så jälva grundlurad och blåst!
Har du någonsin sagt sanningen eller har allt
varit blaj från första början?!

så jälva fegt!

Varför snackar alla så jälva mycket skit?! Jag blir så jälva less så det finns inte! Jag skulle inte bli ledsen om jag skulle fått sanningen direkt för länge sen. Kanske ibörjan men man kommer över saker här i världen! Om människan skulle sagt som det var från början hade jag bara sluppit bli så sur och arg nu! Så jälva fegt! Tack för att allt du sa var skit rakt upp i ansiktet på mig och inte betydde ett piss! Du kunde lika gärna hållt käft och inte försökt göra mig glad! Hur kan man säga såna saker och inte ens mena dom?! Men rädda sitt egna skinn är väl det vi alla vill innan tänka var som är bäst för andra.. Kan inte ens skriva allt jag känner.. Jag var väl en lek, hoppas du hade kul och att jag roade dig!

igår kväll..

Igår kväll sög så stenhårt att jag bara ville slänga mig på golvet och gråta! Halv nio loggade alla roliga människor ut från msn för att alla skulle festa. Då satt jag en halv minut framför datan och försökte komma på något att göra men det fanns inget. La mig på soffan och skulle kunna böla vilken sekund som helst, men icke jag såg på hey baberiba som för första gången var riktigt roligt.. Sen såg jag på den sista samurajen som är så grymtbra och såå sorglig i slutet! Sen blev det Save the last dance. Hade glömt hur bra den var och hur het Sean Patrick Thomas är! Sen ringde en glad Emma som var på fest, Mills var mest otrevlig och sa: mm, jaa, okej.. Sen ville jag inte prata med dom mer för jag blev bara deppad.. Sen blev det läggdags för den SÅ KALLADE sjuklingen! Tur att Annica kom hem 10 minuter innan annars skulle vara tvungen att sova på soffan. Kan inte gå och lägga mig om jag är själv hemma..  Ska väl göra ungefär samma bajs ikväll efter jag varit på släkt lunch om några timmar..

själv!

Min egna mentor dissar mig i ett msn terapi samtal! Inte helt okej! Tyckte ju att han kunde säga lite vettiga saker som jag kunde tänka på ikväll nu när min ända lekkamrat också ska bort: min pappa.. Nu gick Emma.. Ikväll har det ringt tre gånger, mamma, Sten, mamma.. Kan ni tänkta er någe roligare?! Ikväll tänkte jag göra maikyr på mig själv om jag orkar, annars laddar jag dvdn med 5 filmer och glor tills jag somnar.. Nu låter jag som någon som vill att alla ska tycka synd om mig.. Men jag är så sällskapssjuk så det finns inte! Baciller suger!!!

förflyttat mig

Nu har jag förflyttat mig hem till pappa igen, det e nice! "Milla, ta det lugnt nu" sa mamma innan jag åkte. Då dampade jag "Vadå ta det lugnt?! Jag ska ligga hemma och ha skittråkigt meddans alla andra är ute och har kul" Jag får hitta på något skoj med pappa ikväll eftersom Ankan också ska bort. Typ se på Disney som vi brukar göra på våra bakisdagar ibland : ) Idag har Nrj bara spelat lugn tråk musik då förklarade Annica för mig att det säkert är för att det är långfredag.. Då ska man tydligan ta det lugnt och vara glad för det Jesus gjorde för oss eller något sånt.. Jag har hört två Blur October låtar i mitt liv och dom äger! Så alla vet det! 

fredag.

Idag mår jag bättre! Mamma säger att det märks att jag är feberfri och snart frisk eftersom jag börjar bli uppkäftig igen :P Jag är väl ändå inte uppkäftig, jag är jättetrevlig! Min medicin har börjat hjälpa sov bra nästan hela natten! Sen blev jag väckt halv 12 då mamma kom springande med min medicin.. Har inte alls lika ont idag som igår, jätteskönt! Klarar inte av att ligga stilla mer, jag blir så galet rastlös! Jag skulle vilja att en cirkus kom hit och roade mig, nu! Med clowner, kameler, elefanter, allt! Annars får jag väl se på tv igen.. Och imorrn är det påskfton! Då ska man festa och fira något som var viktigt för massa 100 år sen..

Babaj

toffel.

Puss till mig toffelkompis
// Din trogne toffelkompis

humörsvängningar!

Jag har humörsvängningar! Undra om man kan få det av för mycket medicin av olika stag.. Under dom senaste 5 minutrarna har jag hunnit vara glad och galen ca 10 gånger! Nu ska jag äntligen äta, eller försöka. Under dom tre senaste dagarna har jag typ ätit lika mycket som jag i vanliga fall gör till middag! Fatta att jag snart svälter! Nu blev jag dampig igen! På grund av att jag läste fel, och det jag fick det till fick mig typ att skrika! Fast så inte var fallet så blir jag ändå skitsur! Jag är knäpp!

"I don't want half hearted love affairs, I need someone who really cares"
Kan ingen fatta det. Typ NU!

tönt syster.

Jag har världens töntigaste syster. För er som inte vet är hon 16 år.. Hon ska iväg på fest i Rotsunda (trodde hon att det hette) Så säger hon till mamma att hon ska på tjejmiddag typ 500 meter härifrån.. Hon är så töntig, hon vet att hon får gå och hon vet att mamma inte skulle ringa varje timme. Herregud, mamma låter henne festa med mig och mina kompisar och hon vet ju hur vi håller på. Till och med en helg när vi var själva hemma när Tjonk var här bad hon oss att leka med Ankan.. Om hon på riktigt vill det efter allt vi gjort så vore det ju konstigt att inte släppa iväg henne på fest. Det är bara det att lilla annica inte förstår det.. 

torsdag,

Idag är det torsdag, senast jag skrev var i måndags.. Det betyder att det har gått allt för lång tid och jag hoppas att Emma har kunnat roa sig med något annat. För jag har haft svårt att roa mig utan din blogg! Ligger mest still i soffan hela dagarna och sover och tittar lite på tv. Orkar inte mycket annat. Det här är tredje gången som jag har feber och är sjuk på en månad! Skillnaden är att nu har jag halsfluss och ligger och bölar som en annan vekling. Hoppas att jag bara smittat dom andra med förkylning och hållt halsen för mig själv. Vore ju lite taskigt annars.. Jag har iaf fått pencilin som inte hjälper. Annica fick samma för ett tag sen, efter en tablett mådde hon bra. Mills har minsann ätit 4 och har lika ont, mutti ska ringa och fixa starkare grejer :P Läkarn sa att jag jag kunde ta 1, 2, 3 Ipren om dagen för smärtan. De senaste dagarna har jag tagit 6 per dag utan att det hjälpt.. Jag kommer bli beroende!


Idag har jag iaf orkat plugga lite teori, går ganska bra. Men stressigt är det! Inatt gick jag upp kl 2 för att dricka juice, jag inbillade mig att det skulle vara gått för halsen.. Sen sov jag på soffan och svettades ner den istället för min säng.. Kan sova högst 30 minuter sen vaknar jag.. Jag har drömt så störda saker så jag blir helt förvirrad! Natten till i tisdags var jag en mobilnörd. Jag såg tusentals sms blinka och flyga runt mig hela tiden. Allt annat jag drömde visades som i kameran på mobilen, fast jättepixligt. Natten efter det drömde jag om 1323 och kokboken. Jag satt och la in texter i spalter och dom tog aldrig slut! Sen så satt Mats och upprepade namnet Mattsson hela tiden. Vilket jag aldrig lyckades lista ut varför. Inatt lyckades jag dock drömma en ny dröm efter varje gång jag vaknat, vilket ledde till en massa saker.. Fast normala saker. Jag drömde blandannat en sån där "camilla känner sig underlägsen dröm" jag skyller på all Ipren! Sist var det tävling på Nordanvägen och Person A (som jag enligt mina drömmar känner mig underlägsen mot) red på en stor vit häst och sjöng asbra och var jättesnygg. Sen skulle jag tävla emot A. Jag satt i en liten träkärra efter en ful gammal häst, hästen sprang iväg och jag ramlade i diket. Inatt gick A på VRG, alltså är människan smart nu också.. Dom skulle träna på någon föreställning och A skulle sjunga. Var lika bra som i drömmen tidigare och alla tyckta A var bäst. Kom på nu att jag hade en liknande dröm för jättelänge sen.. Jag skyller som sagt på Ipren och pencilin, de förvirar mig!

 


måndag.

Idag hade vi dans, gick katastrof dåligt! Det kändes som att jag aldrig dansat i hela mitt liv, jag kände mig helt blockerad och utskrattad. Det var fan det värsta på länge! Ska man ta en snabb genomgång av helgen på några rader också.. Decc har varit hos mig hela helgen, i lördgas skulle vi mer till Que.. På bussen träffade vi Ola, Kursu och Clabbe, dom skulle in till stan minsann. Nere vid stationen var det fullt av polisbilar och ambulanser. Ett bra första intryck från Decc sida.. Sen träffade vi Sofie utanför Ullis och gick in till henne och Malin. Sjöng en massa gjorde vi. Jag och Emma ägde när vi sjöng "Lets get rocked"! Bjudna på två kannor öl blev vi också när vi sjöng "Should I stay or should I go" för Dan :) Sen gick vi till Que, där vi träffade en Erik från Gävle och en annan kille som jag kände igen från Bollsta tiden :P Efter Que gick vi hem till honom på efterfest. Sen skulle vi ta bussen hem, fick vänta en timme på bussen. Jag och Erik gnällde massa så Decc höll på att mörda oss.. Kom hem kl 7, åt, sov i tre timmar, gick på promenad, sov, läste 20 sidor, sov, åt, sov... Så såg helgen ut..Galet lyckad! I meen, someone is in pain... :D

avlider!

Jag avlider! Och dör! Sen kommer jag nog dö lite till när det kommer visa sig att inget kommer hända ikväll! Och nu gick Emma och åt.. Boris är inge bra på att roa folk, inte Annica heller! Snart är det pappa päron på tv, om någon kan roa mig så är det väl Chevey Chase, I trustar honom! Kan ingen bara ringa å säga något förträffligt jätteroligt?! 

lördag.

Hej alla glada människor! Jag är inte glad! Jag avlider av det här piss vädret och mamma å Sten lyssnar på Barry White, helt nersegande! Vaknade imorrse och var på mitt bästa lördagshumör, sjöng, dansade och pratade i 120. Sen blev det tråkigt för ingen var lika glad som lilla jag.. Var nyss nere i Centrum med Ankan och Decc, vi fikade och köpte strumpor. Annica köpte två par skor, hon är dum! Jag fick inte ens ett litet, billigt linne av henne! (Billigt om man har 3000 spänn) Nu ligger Decc och sover för hon mår dåligt stackarn! Ikväll ska vi äta fondue på oxfilen som jag fick efter fotograferingen och förhoppningsvis ska jag ta en lime och göra en Caipis också ; )

behov!

Idag är det fruktansvärt tråkigt hemma, skulle heldre varit kvar i skolan till tre! Jag har inte gjort något vettigt alls, fast jag mycket väl har viktiga saker att ta tag i! Ringde Flak Micke igen, jag skulle ringa vid 6 ikväll om han inte svarar då ska jag ringa 6 imorrn kväll. Så nu vet ni.. Sen har jag glott på två filmer. Diego Luna som hetar sig i Dirty Dancing 2 är i och för sig inge fel att glo på! Han i skolan som Emma och Emelie pekat ut till mitt nya raggoffer heter "Peak" och har blonda slingor.. Fast jag kommer vara med att slåss  om Fejken, han är ju liksom.. Fejken! Idag ingick jag och Emma i en ny pakt som kommer gälla fram till skivan. Får väl se om det funkar som Emelie säger men jag måste ju erkänna att jag tvivlar på det.. Har ju i stort sätt redan hållt på med planen i två månader, eller nästan iaf. Vi får väl se. Jag ska för övrigt lära Decc att ragga :D

Jag har ett behov!

torsdag!

Har jag någonsin förklarat hur mycket jag hatar att folk inte svarar när jag ringer?! Folk svarar aldrig och om man suttit i en kvart å velat så blir man ganska arg när människan inte svarar. Som tur var tog det bara 3 minuter tills jag ringde Flak Micke, var ju tvungen att lyssna klart på Una cerveza!! Om han har gett mitt flak till någonannan ska jag personligen söka upp honom och sen vet jag inte vad! Kan ju inte säga att jag vill ha flaket om han inte svarar! Men snart ska jag iaf spela in Eurotrip och sen Dirty Dancing 2. Känner för att sitta ute i solen å bara sitta, klarar inte av att sitta inne längre!

Idag har jag nyårs fyndat! Imorrse när jag skulle till bussen låg det två par olika örhängen utanför dörren, ena var Annicas.. Varsågod! Sen när jag kom hem plockade jag bort massa raketskräp. Jag och pappa väntar fortfarande på att telefonen ska dyka upp någonstans på baksidan. Spänningen är ooolidlig!  

onsdag!

Dansa salsa, dansa salsa ta min hand å nanananana!
Ja, jag har svenskparty hemma. Ett ovanligt lugnt sådant men det är alltid trevligt med våra roliga svenskparty låtar! "Vi super, vi super"  "Folköl å dunka dunka" haha.

Idag pallade jag mig till skolan till 12. Första kommentaren var liknande "Vad du ser ut" Tack för den, men jag kände mig inte heller så jättepigg. Jag och Melina fotade mat i drygt 5 timmar, jättefina kort blev det! Till och med dom svarta enbären med den svarta gelen blev fint! Efteråt skulle vi dela upp sakerna och ta hem. Jag fick en oxfile samt alla citrusfrukter. Citron, mandarin och LIME! (till helgen!) Ulle Bulle mobbade mig när jag stod och sniffade på limen.. Enbär luktar sprit! Jag smakade ett fikon, smakade inte så mycket men den innehöll äckliga korn som fastnade mellan tänderna.. Apelsinerna var iaf goda! Var kvar till halv sju, allderles för sent! Imorrn ska vi ändra en massa bildet till tif format, ca 430 kort för att vara exakt. Kommer ta år! Och varför är inte Emma eller Veronica inne på msn?!

Var ska vi sova inatt? Ciao!

40 minuter!

Annica sover middag just nu.. Men när hon vaknar kommer hon troligtvis slå ihjäl mig. Jag skulle nämnligen baka kladdkaka till oss.. Den ska vara inne 20-25 minuter så jag ställde klockan på 20 minuter så den inte skulle bli för torr. När det pep var det bara gegga så jag lät den stå.. Sen glömde jag såklart bort tiden.. Den stod inne 15 minuter för länge! Jag kommer komma blåslagen imorrn till skolan och fotograferingen. Som tur är, är det bara mat som ska fottas.. Hoppas att ungen sover länge! Min feber börjar gå upp igen :( 

FLAK!!!!!!

Jag har lyckats med någonting! Någonting brutalt! Jag har fixat flak, Mills!!! Och billigt var det också, men jag måste ju erkänna att deras högtalarpaket lockar otroligt mycket! Men då blir det ju inte speciellt billigt längre. Flaket är för 40 pers så nu måste vi börja ragga folk! Jag ska försöka övertala killarna att dom ska åka med också, är ju bara Adam som vill med.. Nu blev jag glad, men jag orkar inte fira så jag ska lägga mig och se på film. Efter jag lyssnat på Action såklart!

Puss på att flaknissar!

tisdag

Godmorgon världen! Inatt har jag inte sovit gott, varje gång jag vaknade hoppades jag på att klockan skulle vara runt 9, 10 så jag skulle kunna gå upp. Hel skumt! Är hemma idag igen. Febern har gått ner men jag mår ändå katastrof och aptiten har inte kommit tillbaka än! Vill äta! Idag tänkte jag plugga eftersom jag inte gjorde det igår, men matten orkas nog inte med.. Det är iaf lika roligt varje vecka då snön bestämmer sig för att smälta lite. Varje gång kommer nämnligen mer skit från nyår upp. Vi har hittills hittat : rakerer, glas, ölburkar, en ciderflaska och vinöppnaren från baren. Dom senaste tre dagarna har ytterligare 2 burkar kommit upp, raketer, en spritflaska och ett till glas. Jag tror nog att det säger det nästa om vårt nyårsfirande..

Ingen dans idag!!!! Jag avlider!!!

godnatt!

Idag har Emma bara bloggat en gång, därför har jag inte haft något att gö! Du vet att det betyder att du måste blogga dubbelt så mycket imorrn och dedikera ett inlägg till Mills ; ) Sen får du järna komma och skriva över alla mina sms som du en gång sa att du ville, grattis dig! Idag har jag varit en slapp hög! Har sett på halva Dunderklumpen, halva Saltkråkan, Stepford Wives, Bringing down the house och Fighting Temptation. Och självklart One Tree Hill och Våra bästa år.. Men jag läste också ett kapitel teori! Nu sitter jag och funderar på vilken skiva jag har "Can't turn back the years" Den ska jag iaf lyssna på nu när jag går å lägger mig och hoppas på att jag vaknar frisk imorrn!

Natt natt! Ring å säg gonatt!

måndag och en massa katastrof!

Klockan är redan 2, det betyder att man redan ska ha ätit frukost och lunch och nu börjar bli hungrig igen. Problemet är att jag inte blir hungrig när jag är sjuk, jag mår typ illa när jag tänker på ost å laxsåsen som jag egentligen avgudar! Fick sms av Toss imorrse "Mills, vart är du när jag behöver dig?!" När jag fick reda på att dom tränade på gamla nationella prov blev jag stressad och tänkte att jag skulle plugga lite matte idag. Har inte orkat göra någonting. Jag har börjat skriva av alla mina sms nu, eftersom dom försvinner när jag byter telefon om nummret överflyttas någongång.. Sen har jag överfört massa pengar till mamma och ännu mer till Annica. Så nu står mitt konto på exakt 69 kr! Fattar ni att jag har 0 kr att överleva på, i en hel månad! Jag kommer inte ha något liv, kommer sitta hemma varje helg och dega sönder. Jag har inte änns råd med garderob om vi skulle gå ut! KATASTROF! Och om typ två veckor har jag teoriprov, ännu mer katastrof! 


stanna!

"Nej, det kan du inte för du ska stanna här "

Läser massa gamla bloginlägg jag skrivit.. Där stod det överstående som Emma sa i slutet av sommaren. Men det var faktiskt inte planerat :P Sen läste jag en del av min short story som jag lagt upp. Sista meningen var ju rätt fin tycker jag "Leaving you on that bridge, the last day in August when the sun still shone."  Mmm, so can it go..

en plan!

"I'm running and not quite sure where to go
And I don't know what I'm diving into"

Mjaa, jag lyssnar på en massa Lifehouse och är fett smörig och töntig! Jag ska gå och lägga mig och komma på en plan! Jag har två alternativ 1. Skita i allt å inte bry mig. 2. Göra något åt saken.
Måste bara komma på vad jag ska satsa på.. "Jag har en plan som inte kommer fungera" Jag och Jalex har kommit fram till att det är bättre att spy på kvällen än på morgonen eftersom man då inte är lika medveten om att man mår skit! Inteligent samtal..

Godnatt världen!


låsas in!

Föresten så vore det nog säkrast för omgivningen om jag och Emma låstes in den här månaden!

söndag.

Idag mår jag bajs! Kan nog aldrig mer påstå att jag inte blir bakis. Vaknade imorrse och mitt huvud sprängdes sönder. Kräkreflexerna stod på högvarv och jag hade frossa. Efter jag och Emma städat sett på Amigo och Braiker High kom pappa och hämtade oss. Jag kom hem och sov i två timmar sen fick jag 39 graders feber, så nu kallsvettas jag :( Missar en till mattelektion och engelskaprov imorrn. Sen har jag inte tid att vara sjuk längre. Är bara jag och Melina i skolan och vi måste hinna klart med kokboken! Herregud!

Igår var det första april så vi grillade! Min köttbit smakade cigarettrök, kom aldrig på varför.. Sen hade vi hemliga möten och kom fram till massa smarta saker! Jag och Emma skulle äga Big Brother, vi kom på skillnaden mellan "puckad i arsHlet" och "dum i huvudet" Det är väldigt viktigt att man stavar med H, det blir så mycket roligare då! Den stora frågan är ändå, varför dissar alla oss?! Är vi socialt blokerade eller vad?! Sen skulla jag skicka ett "Kom och sov med mig" sms, men jag hade ingen att skicka till! Vi måste skaffa sovakompisar som kommer när vi kallar 3 på natten!

lördag

Nu är jag klar och väntar på min skjuts! Var inte alltför jobbigt att gå upp imorrse fast jag knappt sovit någe inatt. Får sova middag innan ikväll sen! Katastrof, jag höll på att glömma mitt godis på diskbänken, hur skulle jag överlevt? Funderar på att ha frukostmöte med mig själv i bilen!
Farväl alla!