söndag.

Nu är det fotboll, sista matchen! Är det någon där ute som är lika lycklig som jag? Jag såg faktiskt första halvan för då var det slö fotbollsmiddag som gällde. Chorizo, Nacos med ost och Gucca. Mums! Nu roar jag mig med annat. Kollar på Tila Tequila på internet och så har jag läst ut boken jag lånade av Mutti. Imorgon blir det att börja på andra boken jag lånade. Det var säkert två år sedan jag läste en hela vanlig bok så nu har jag blivit fast. Är 1000 gånger mer avkopplande än att glo på tv. 

Imorrn känns det som att hela dagen är fullspäckad med saker:
- Till Centrum för att fixa Emmas och Johans presenter.
- Till C O för att köpa en kylväska.
- Hem till Emmas päron för att hämta min cider.
- Panta massa, massa, massa burkar :)
- Shoppa på systemet.
- Fixa garderoben.

- Packa inför landet och Västerås
- Tvätta

Godkväll och stackars alla er som måste gå upp tidigt imorrn som inte har ledigt : )

torsdag.

Idag tog jag ledigt från Alab, eller jag tog inte ledigt jag valde helt enkelt att inte jobba. Tänk vilka möjligheter man har när man jobbar på pappas jobb : ) Efter denna sommarn är det för hoppningsvis slut med att jobba där. Skulle behövt pengarna men jag behöver också en bestämd dag då jag kan sätta mig och skriva mina två LIA rapporten, en dag som denna. Blir dock inte så mycket skrivande som jag hoppats på. Men inte fy skam för det. Jag träffade Johan för att äta lunch. Planerade att åka till den Indiska restaurangen i Rotebro men där är det tydligen så mycket folk vid lunch så det blev Sanda.. Sen ville jag After Worka med Emma men Markus hade inte åkt än så hon ville vara hemma. Det blir helt enkelt After Work där : ) Mums drinkar!

Igår hände något fantastiskt! Walter köpte Goo goo dolls best of skiva! Jag blev glad för Johan fick låna hem den så jag kunde bränna den. Den är så grymt bra, jag vill ha alla alla låtar! 

Mina åka till Centrum planer för att fixa Emmas och Johans presenter får helt enkelt vänta till en annan dag..

tisdag.

Jo men visst, idag är det tisdag! Har idag och igår precis som alla lediga dagar och lov sen jag var 15 jobbat på pappas jobb. Och precis som alla dagar från när jag var 15 är det lika trist! Har varit sköj några gånger såklart när Emma var med : ) Men annars är det fruktansvärt trist, jag hatar P3, jag får ont i ryggen, det är 40 grader varmt och jag måste alltid gå på toa för jag dricker så mycket vatten! Men ibland måste man offra sig för att kunna överleva sommaren! Om jag jobbar 4 dagar den här veckan får jag 3400 kr! Det är mer än var jag har i månaden när jag får pengar från csn.

Men nästa vecka blir det mycket ledighet. Jag och Johan ska åka runt i landet lite. Ska börja vår resa ner till Kolmården, sen upp till Västerås och Power Meet och sen ska vi upp till landet några dagar och bara vara kära, mysa och dricka MASSA Asti!

Nu blir det dusch, små städning, tv i sängen, sova tidigt!

torsdag, sista LIA dagen.

Sista dagen på LIAn idag. Jag hade hoppats att jag skulle åka direkt till Eurostop men jag skulle hit innan. Det gör i och för sig inget eftersom jag inte hann säga hejdå till alla här igår. Jag har fått en jättefin hejdå present! En mega ljusstake i glas med ett stort blockljus till : ) Alla som känner mig vet ju att jag älskar ljus och har ett antal 100 varianter på ljusstakar.

Nu gör jag ingenting utan väntar på att Nisse ska bli klar för att åka. Jag kollar på Def Leppard på YouTube med det är ju inget som jag redan har sett LIVE. SHIT!!!! "I'm hot, sticky sweet from me head to my feet yeah"

Ikväll bär det av till Norrland! Jag vill festa i bilen upp, undra om Johan vill vara med annars är det ju inge kul! Förrestan Emma så borde vi ha en dag då Markus bara kör runt oss så kan vi dricka öl och lyssna på Def som vägen ner till Sweden Rock : )

nynnande från duschen :)

Hihi, (jag skriver aldrig hihi men det här förtjänar ett hihi) Johan står och nynnar i duschen : ) Det har han aldrig gjort förrut. Hör bara lite småljud men skulle gissa på att det är Gardens Tale.

Tack pappa, jag får jobba på Alab nästa vecka!
MONEY till Mills!

S-A-T-C maraton!

Det gick sjuktbra att köra idag, kom rätt varje gång! Började med en tripp ut till Liiiiidingö för att sen göra ett stopp på mammaas jobb för att äta lunch med henne. Midsommarbuffe var det! Sen var jag så smart att jag hade med mig en helt vanlig hedelig karta som jag kunde kolla på när GPSn dummade sig. De gamla sätten är ofta de bästa. Skulle bort till Nynäshamn som jag hade glömt bort så det blev dock inge sluta tidigare, men jag är glad ändå!

Nu har vi ätit supergod kycklinggryta till middag, men snart tar det roliga slut. Det är fotboll på tv... Så någe onsdagsmys i soffan blir det inte. Jag ska lägga mig i sängen och kolla på Sex and the city maraton som är på tv 3! Tack tv 3 som tänker på oss som avskyr fotboll, pusss : ) 

onsdag.

Nu bär det av in till stan igen! Igår slutade dagen kaos inne i stan. GPSn tog mig till vägar jag inte fick köra på, gågator med blomkrukor och andra konstiga ställen. Och eftersom den känner att gågatan med blomkrukor är den närmsta vägen kan den inte visa någan annan väg, PANIK! Sen bygger dom om massa tunnlar som inte GPSn vet om. Hur jag än körde visade den mig tillbaka till tunneln "Du kör utanför rutten, vill du beräkna om rutten?" Sen får den damp ibland och då låter den "Du kör utanför rutten, vill du beräkna om rutten? Du kör utanför rutten, vill du beräkna om rutten? Du kör utanför rutten, vill du beräkna om rutten?" Har kollat upp på kartan vart de tre ställen jag ska till idag ligger, det gamla hedliga sättet brukar vara bäst! Det bästa är att jag slutar när jag är klar så nu ska jag skynda iväg! Imorrn ska jag vara i Eurostop på fotbollsevent så idag är sista dagen i Bålsta.

Önska mig lycka till! 

skit priser på resor!!

Nu är jag totalt nerdeppad! Jag har nämnligen kollat på sista minuten resor. I 2 års present fick Johan som sagt en sista minuten resa av mig. När jag bestämde mig för det kostade dom runt 2500 - 2800 kr. Nu ligger dom få resor som finns kvar i juli på 3500 kr, MINST!!! De flesta ligger på över 4000 kr. Och i höst finns det ingen möjlighet att åka eftersom jag inte är ledig något. Man skulle ju kunna åka i jul men jag vill verkligen ha jul hemma!!

Vad ska jag göra?! Hjälp mig hitta en billig resa till solen i juli!

fotbolls lördag!

Lördags var en fantastisk dag trots spöregn så jag måste bara säga 2 rader om den. Var och kollade på Jets-Carlstad i Märsta, mötte upp mina fotbollsfru kompisar och så satt vi och hejade på våra karlar. Efter första kvarten slog regnet till men vi hade paraplyn redo och gav inte upp. Johan hade en grym match med massa tacklingar, wiiii! Dessvärre betyder ju det 1000 läskiga blåmärken över hela kroppen, det ser ut som han blivit misshandlad! Efter en seger på 35-6 åkte vi hem och drack cider i badet, sen kom Tobbe förbi för att kolla på fotboll, äta pizza och förfesta. Vid halv 10 åkte vi till  mega lagfest i Märsta med en himla massa folk. Jag hade med mig en flaska vin men skulle gissa på att jag spillde ut halva.. Typiskt Mills! Jag och Angelica sprang runt och hade jättekul men sen slutade ändå kvällen tidigt och vi åkte hem vid 1. Då åt vi fyllepizza som jag glömde bort och blev därför fruktansvärt ledsen på söndag morgon när jag tänkte gå och värma den : (

Det var helt enkelt en lördag fylld med fotboll! Tänka sig!

tisdag.

Nu är det sista LIA veckan. Är lite blandade känslor. Det är trist att inte få vara här mer men det är ju samtidigt gudomligt skönt med ledighet! Och om en vecka går Johan också på semester, då ska vi göra massa skoj. Hoppas bara att vädret kommer upp till de 30 graderna vi hade förra veckan! Sista minuten resa, mitt land, hans land, Kålmorden,mys, mys mys!! Vill åka med laget ner till Göteborg nästa helg för att se sista matchen och fira en obesegrad sesong på kvällen, men det kommer nog bli för dyrt och vi ska troligtvis fira Emma då. Hon fyllde nämnligen år igår så vi åkte en sväng till henne på kvällen och överaskade lite. Sen skulle dom andra se på fotboll så jag åkte hem och ynkade pga mitt magont : (

Snart ska jag åka iväg för att dela ut de sista sommarpresenterna. Ska åka runt i stan, jag hatar att köra bil inne i stan. Speciellt nu när jag ska parkera med en stor mega bil! Det går ju inte ens att parkera en cykel inne i stan!

myyyys regn!

Just nu gjorde jag något ovanligt! Jag sitter i soffan och persiennerna är som vanligt nere. Efter ett tag började det slå mot rutan och det spöregnade. Då drog jag upp persiennerna för jag vill minsann se det mysiga sommarregnet! Jag hatar regn men idag känns som en perfekt regndag. Hoppas bara att det slutar tills imorrn då jag ska sitta ute i 3 timmar och kolla på Johans match. När jag var inne i stan och körde idag haglade det till och med!

Om två timmar ska jag hämta upp Johan för att besöka systemet. Irriterande, för om vi inte skulle dit skulle jag sannerligen ta en drink nu!

Cosmo reading dax!

fredag.

Wii, jag är redan hemma! Var iväg till Haninge tidigare idag och när klockan var 2 skulle jag åka tillbaka till Bålsta. Håkan skulle iväg kl 3 så jag ringde och frågade var jag skulle göra när jag kom tillbaka. Då sa han att jag fick ta helg! Underbart! Åkte förbi och hämtade mina vita jeans som jag lämnat in på kemtvätten. Dom verkar tycka om mig för varje gång jag kommit har dom kännt igen mig och sagt "Dom vita jeansen : )" Dom blev helt kritvita. Till och med gräsfläcken på knät från mösspåtagningen för 2 år sen försvann.

Jag tror att jag idag ständigt har tänk på minst 3 saker samtidigt. GPS arslet som alltid säger att jag åker fel fast jag inte gör det, planer inför imorrn, vad som ska inhandlas på Systemet, Midsommar, nästa LIA, faktumet att jag har 0 kronor i sommar mm mm. Att jag var så tankespridd kom jag själv på när jag försökte låsa upp ytterdörren med bilnyckeln! Kaos! 

hysteri gråt..

Hahaha. Kollar på Vänner, det är sista avsnittet då Rachel ska flytta till Frankrike. Dom gråter, skriker och är hysteriska. Kan ju bara säga att man känner igen sig väldigt mycket 100 gånger om : ) Haha, hoppas att vi inte lät sådär, men troligtvis så! 

Nu ska jag göra supersoppa till lurren imorrn!

torsdag.

Jag är trött och har ont i huvet! Så går det när man sitter i en bil och kör hela dagen. Fick en uppdaterad GPS till idag som visade rätt vägar och som inte ville att jag skulle svänga ut på en massa fält. Var iväg till Nacka, Saltsjö Boo, Tumba, Bromma, Ekerö, Ingarö mm mm. När jag skulle till Ekerö gjorde GPSn något som jag inte tyckte om! Den väljer ju alltid den kortaste vägen och i detta fall betöd det färja! Helt plötsligt säger den "Borda färjan" Så det var väl bara att åka ombord. 50 spänn enkel väg, jag trodde det var gratis! Hoppas jag får dom pengarna av Håkan!! Tog bilvägen tillbaka iaf! Imorrn ska jag tydligen göra något annat eftersom varken Nisse eller Jerry är på plats. 

Blev middag hos Johan päron idag. Det är visserligen skönt att slippa laga mat och fixa disk men ibland blir det lite för mycket äta där. Jag vill ju känna mig lite independent : ) Vi planerade inför Midsommar och det blir buss hem, jag och Tobbe röstade på bussen kl 16.45. Annars skulle det bli att gå upp kl 10 dagen efter midsommardagen, lite överdrivet!! Åå, jag längtar. Chrille och hans tjej kanske ska med upp så vi blir några fler.

Slapp, slapp, slapp tills Johan kommer hem. Då ni ; )

onsdag.

Idag har jag spenderat hela dagen i bilen. Helt okej faktiskt, riktigt kul att komma ut och kolla på alla konferensgårdar Wickis sammarbetar med. Var blandannat förbi Scandic här nere i Infra så jag åkte förbi Johans jobb och snodde mig några pussar. Det tycker jag att jag var värd. En sak som dock är jobbig är att GPS som jag har inte är uppdaterad på 3 år. Dvs att den visar vägar som inte längre finns eller inte visar vägar som tillkommit.. Jag är nog den ända som kan köra fel med en GPS! När jag kom till Norrtull stämde ingenting så det var bara att välja en fil för att inte stoppa all trafik. Detta val ledde till att jag var tvungen att köra igenom hela city för att komma till Lidingö. Det var självklart kö längs hela Kungsgatan också. Bah!!

Nu är det middagslagning pågång. Det är äntligen onsdag så jag och Johan kan ta det lugnt och äta middag tillsammans. Kyckling och ris blir det, på min befallning. Sen ska vi ner till Centrum och köpa Ben & Jerry glass, Johan tycker tydligen att det är värt att köpa 2 små paket glass för 90 kr!!    

Jag vill festa på lördag och prova den nya sommar Xider!


fotboll..?

Jag har sett på fotboll ikväll. Jag har sett men inte tittat. Var en massa fotbolls tokiga människor hemma hos Baffe. Jag anmälde mig som korvhämtare så jag skulle ha något att göra. Jag fottade även taket, bordet och chilinötterna : ) Efter första halvlek gav jag upp och gick hem, är ändå stolt att jag var kvar så länge! Hemma ville Johan även han se på fotboll, hellre än att kramas med mig. Jag förstår inte.. Men jag fick helt enkelt fortsätta uppläggningen av kort på bilddagboken. 

Jag måste skaffa någon kompis som inte gillar fotboll som jag kan leka med sånna här kvällar! Jag hade en men hon rymde visst till Borneo. Om jag inte skulle jobbat och kört bil hela dagen imorrn skulle jag ju iaf kunna dricka ÖL!!


tisdag.

Imorrse då jag låg i sängen och visste att jag skulle gått upp för 5 minuter sen drömde jag att jag hade försovit mig 45 minuter. I drömmen brydde jag mig inte och sov vidare, tänk om man skulle kunna göra så på riktigt.. Jag är så fruktansvärt trött och alla pratar bara om fotboll : ( Det är inte ens kul. Ikväll ska jag iaf till Baffe för att grilla korv, se på fotboll och vara social med massa folk. Jag gissar på att jag kommer se 13 minuter av matchen och sen gå hem. 


Nu sitter jag och väntar på att Jerry ska lasta ur bilen och tanka den, sen ska jag börja min utdelning av Wickis sommarpresent. Rätt så skönt att det inte är sol och stekhett när jag ska sitta i bilen hela dagen. Men jag ska koppla i min I-pod och njuta. Hoppas att det bara tar den här veckan med utdelningen! 

Jag bara älskar skvaller! Fast det inte är meningen att jag ska höra! Oops! 


måndag kväll.

Duktiga Mills denna långa måndag! Jag har laddat upp kort på bilddagboken i evigheter och snart ger jag upp. Från vår 2årsdag, grillkväll och massa smått. Har massa kort kvar, det blir visst så om man har en SYSTEMKAMERA : ) 

Tog en paus från uppladdandet och gjorde paj till lunch imorrn. Ticca och fetaost! Jag även diskade, fixade tvätten och damsög. Duktiga, duktiga Mills! Nu känner jag för ett långt bad men det känns lite skumt när det är så varmt ute. Bada ska man ju göra för att man fryser. Imorrn ska jag börja min utdelning av badbollar, gjorde fina paket av dom idag. Ska runt till 40 konferensgårdar, kommer ta många dagar i en stekhet bil! 

Bästa helgen EVER!

Det gör faktiskt inget att jag inte har bloggat på eveigheter för jag har varit på Sweden Rock!! Har haft långledigt sen i onsdags då jag slutade tidigt. Och det har varit hen bästa helgen någonsin. Kan fortfarande inte riktigt förstå det.

I onsdags firades ledigheten med grillning och vattenpipa. Jag firade också att jag är så fruktansvärt händig och fick ihop hela byrån själv! På torsdagen var det upp tidigt för Annicas student. Åkte iväg ner till Centrum för att köpa en nalle som jag hade glömt. Då hade jag även turen att träffa allas våran Joachim!! Så jag lovade att vi ska slå en pling i sommar när vi ska ut och parta! Sen åkte jag och pappa in till stan där vi mötte upp Mutti, Sten och Jocke. Sen sprang Annica ut och jag fottade bästa korten nonstop! Jag var helt i extas och hoppade runt och var faktiskt lite (MYCKET) avis på alla flak som drog förbi med skvättande öl och dånande musik! Sedan blev det mottagning hemma hos pappa det det var 30 grader på altanen. Hade en jättemysig och rolig kväll. Kl 12 gick jag och Johan hem eftersom jag skulle hem tidigt dagen efter...

... då gick jag nämnligen upp kl 6 för att åka iväg på Sweden Rock med Emma och Markus. Redan kl 7 var vi ute på vägarna och jag var varken sur eller grinig trots att det var så tidigt. Men en timmes sömn i bilen behövdes för moi! Mamma Emma hade tagit med superfrulle till oss och vår road trip ner blev super. 7 timmar i en bil har aldrig varit så roligt. När vi hade en timme kvar började jag och Emma med de första ölen och cidern. Passade även på att tagga med lite techno eftersom man inte får lyssna på sånt på en Rock festival! Kl 15 var vi framme och tältet sattes upp på 6 minuter, sedan var det bara att svepa i sig ölen som stått i vårt bilkylskåp medans dom var lite svala. Sen bar det av till frestivalområdet med buss, där började vi med pizza och inköp av Def t-shirts. Till vår lycka hade dom även en sax så vi fick klippa i dom lite! Vi hann se halva Poodels. Sen satt vi på gräset och inväntade Whitesnake. Dom var jättebra och när dom spelade Here I go again tror jag nog att jag föll en tår. Efter det var det bara två timmar kvar till älskade Def Leppard. Vi stod längst fram vid staketet utan det minsta trängsel och putt. Jag tror aldrig att jag skrikit så mycket i hela mitt liv, dom var så grymma, fantastiska, fabulösa, bäst och coolast! Vi blev helt till oss när vi såg Rick Allen när han testade sina trummor i smyg, sen helt plötsligt hoppade Joe fram på scen och drog igång med Armageddon it! Sen följdes 90 minuter av super hits och avslutades med Lets get rocked!! De mest extasiska 90 minutrarna i mitt liv! Efter konserten bar det tillbaka till campingen med buss och jag kan inte förklara hur lycklig jag var över att vi inte bodde på festival campingen! Vi la oss och somnade nog på en halv sekund. 

Dagen efter bestod nog våra konvesationer av "Det var så grymt" "Dom är så bra" "Allt var så kul" Jag och Emma åkte till Ica för att köpa lite frulle och ganska snart efter det packade vi ihop och åkte hemåt. Vi stannade vid en badplats där jag och Markus tog årets första dopp! Bilturen hem var sedan ganska jobbig. Utan AC och 30 grader ute. Värmeslag, solsting och allt på samma gång! Hemskt var det. Men jag och Emma hade våra toppar med skrattattacker ändå. Tur var väl det! När jag kom hem gjorde jag mig iordning för att möta Annica och några till vid Norrviken för grillning. Var bara där i max 2 timmar men det var skoj. 

Igår hade jag och Johan en fixar dag! Vi tvättade, diskade, städade, ränsade uteförrådet och bar ut den gamla garderoben. Efter det unnade vi oss solning och bad hos pappa. Vi var ändå tvugna att vara där ett bra tag eftersom torktumlarn i tvättstugan var paj, så all blöt tvätt fick flyttas hem till pappas tvättstuga. På kvällen hyrde vi filmoch åt ost. Söndags måste! : )

Klå det om ni kan!

lång lunch :)

Åå, så underbart! Vi passade på att ta en extra lång lunch ute i solen. Det brukar oftast bli så när cheferna är borta : ) Mina lår är helt rödflammiga men jag vet att det försvinner senare och förvandlas till ingen färg alls. Att det bruna ska ha så svårt att sätta sig!?

Snart får jag sluta för dagen. Håkan är sjuk och var bara här ett tag imorrse. Jag fick lite instruktioner till dagens jobb och sedan sa han. "När du är klar sedan får du gå hem!" Skulle kunna åkt hem redan innan lunch men det är ju mycket trevligare att ha lite lunchsällskap så jag stannade ett tag till.

På vägen hem ska jag handla massa. Blandannat kött och potatis till kvällens grillning! Älskade sommargrillningar! Sen ska jag även mecka klart min byrå men det känns så trist att vara inne när det är så fint väder. Kanske svänger förbi pappa och solar med Annica ett slag! Tillsammans med en iskall cider : )

Imorrn är jag ledig!

Besök i V-rås!

Igår var en mycket trevlig dag! Jag tog på morgonen bilen till Västerås. Det är intervjuer i skolan inför nästa år så då ska två vara där och få dom nya studenterna att känna sig välkommna och svara på frågor. Blev helt förvirrad då nästan hälften av dom som var där var 89:or. Det känns som dom är för små, 89:or kommer alltid vara små för mig. Precis som systeryster som faktiskt tar studenten imorrn! Jag och Jenny var bäst på att vara trevliga fast vi heldre ville ligga ute i solen. Men det fick vi göra på lunchen, hade picknick med bla fetaost och vattenmelon : )

Efter alla intervjuer var klara åkte vi till IKEA för att storhandla åt mig! Rullgardin, skoförvaring, lådor och MIN byrå! Nattduksborden jag skulle köpa hade utgått så nu får jag spana efter nya. Vi var riktigt starka ute på lagret och det räknades säkert som en timmes styrkepass! 70 kg vägde den stora lådan! Och vi löft ett antal för att få tag på andra lådor under de stora. Sedan visade det sig att vi inte behövde lådorna som låg under de stora. Typiskt! Tog en sväng förbi min lilla lägenhet innan jag åkte hem där det var minst 100 grader varmt. 

Kvällen  spenderades sedan åt byråskruvning i pauserna på Gossip Girl och Desperate Housewives. Ikväll ska den bli klar och sen är det bara garderoberna från pappa som ska på plats! När vi skulle gå och lägga oss började vi bråka om falvkorven som skulle tillagas på morgonen till lunch, men vi blev sams sen : )  

veckoplanering..

Igår fixade vi tvättid. Var upptaget på onsdag så jag valde att sköta tvättandet själv på torsdag. Att vänta ända tills på söndag blir för länge. Sen nyligen när jag satt och bläddrade i min kalender såg jag att min syster minsann tar studenten då. Så det blir ingen tvättning och fortfarande inget vitt linne rent. Jag överlever inte utan mitt vita linne. Borde köpa så jag alltid har ett rent!

Kom också på att jag inte hinner träna i veckan. Ikväll måste jag fixa saker till Ankans student. Kan ju inte säga vad eftersom hon läser.. Imorrn är det IKEA och byråsnickeri som gäller. På onsdag blir det mera studentfixning och på torsdag är det som sagt studentdags..

Imorrn ska jag till Västerås och vara trevlig mot nya sökande till utbildningen. Men framför allt får jag träffa lilla söta Jenny-Leeee : ) Ska bli kul, vi har mycket att ta igen och diskutera! Efter det ska hon hjälpa mig med IKEA shoppandet!

Sen på fredag drar vi till SWEDEN ROCK för att se DEF LEPPARD!!!!

måndag.

Måndag, en helt vanlig, stekhet måndag i Bålsta. Satt återigen ute efter lunchen men efter 13 minuter höll jag på att få hjärtslag och snurr i hjärnan så jag fick helt enkelt gå in igen. I bikini skulle man överlevt men inte i linne och trekvarts jeans och speciellt inte på en svart skinnstol! Idag vill jag inget annat än att ligga vid poolen.

Det är konstigt.. Innan LIAn längtade jag ihjäl mig hit, nu vill jag inte mera : ( Jag trivs jättebra men vädret gör verkligen så man 100 gånger mer skulle vilja skita i det och vara hemma! Och tyvärr är inte mina arbetsuppgifter så varierande..

I lördags var jag blond:


- Jag måste sätta på mig skorna, jag får ont i fötterna när jag står på betong!
- För båtar är ofta gjorde av betong eller?
(vi stod på båten på väg till Fjäderholmarna)

- Åå, det luktar sötvatten! Som ute i skärgården!


- Vad är det för skillnad på stroke och hjärtattack?

- ?! Stroke får man i hjärnan!


Jaja, det bjuder jag på! Och som 20 åring åt jag även i lördag min första myra, eller smakade på en. Skulle dricka min Gin Lonkero och kände att jag hade något i munnen. Jag trodde att det var ett gruskorn eller något men det visade sig vara en myra. Men den överlevde och sprang iväg.

Dagens lärdom = myror smakar surt!


Den perfekta helgen!

Vilken underbar helg. Den var helt perfekt varje dag, alla timmar, alla hela tiden var perfekt!
På fredag kvällen åkte jag och Johan iväg till Årstadal för att äta middag hos Ebba. Var första dejten på vår nya familjetradition. Ska ses varje helg i slutet av månaden. Ingifta kusiner,massa respektive, vin och öl. Super trevligt och vi höll massa tal om hur kul vi tyckte att det skulle vara att ses oftare och utvidga vår släkt. Blev riktigt djupa där ett tag : ) Sen bar det av till Hammarby Sjöstad där vi spenderade natten.

På lördag morgonen åkte mamma och Sten till landet så jag och Johan hade en lugn och mysig morgon. Vi skulle ju som sagt fira VÅR dag! Gick för att köpa picknick mat, hur mycket gott som helst! Skagen, kyckling, brie (två st!!), baguette mm. Sen gick vi tillbaka för att fixa iordning allting. Stackars Johan fick bära kylväskan som vägde bly och ännu mer. Tillslut kom vi iväg mot Slussen, båten och Fjäderholmarna! Halv tre kom vi fram och då började processen att hitta något ställe där vi kunde sitta någorlunda ensamma. Tillslut hittade vi en liten klippa där vi fick sitta själva. Mumsade på vår picknick, drack cider och mousserande, solade, lyssnade på musik och hade världens underbaraste dag. EVER!! Halv 9 började vi ta oss hem för då tog all dricka slut och solen började försvinna från vår klippa. Vi planerade att dra vidare när vi kom hem till Väsby men efter 6 timmar i solen och en låång pendeltågsresa hem slog tröttheten över oss. Mös hemma i soffan och jag fick min present. En digital systemkamera!! Eller den är våran men jag fick den : )


Igår vaknade vi tidigt. Åt picknickfrukost med det som var kvar från lördagen. Sen bar det iväg till Siba för att köpa ett minneskort till kameran och till Rusta för att köpa duschkräm. Mycket viktigt! När vi kom hem var jag sur i 2 timmar för batteriet aldrig ville ladda klart men jag tog igen det när det väl laddat klart! Gick till pappa för att förbereda förflyttningen av mina garderober men vi valde att göra det en annan dag, då det inte är superväder! Tyvärr gillar inte Johan att sola lika mycket som jag. Så trots att det var 28 grader på altanen och 27 grader i poolen ville han inte sola. Istället gick vi på en fotopromenad och fottade massa vykortsliknande kort : ) I löv it! På kvällen bjöd vi hem Emma och Markus på grillmiddag och invigning av vår nya grill. Lax, potatis och gräddfilssås. Trots eldsvådan på grillen blev det jättegott med riktig sommarkänsla. Vattenpipa till efterrätt : ) Sen blev det film tills vi hoppade i kojs och anslutade den perfekta helgen!

Vi är bäst!!!