fåfäng?

Denna vecka har jag varit fruktansvärt sliten måste jag säga! Allt för stora mjukisar varje dag samt mina tjocka mumin strumpor, osminkad, risig i håret, tomatröd i ansiktet efter solningen samt att ingen träning blivit av! Jag har varit fruktansvärt trött och inte valat plugga ett jota!

Idag är det fredag och är därmed trött på det! Så jag har tagit en låång fredagsdusch och fräschat till mig. Satt på mig jeans för första gången denna vecka, sminkat mig och satt upp håret så det blir fint när det har torkat. Visserligen ska vi ha filmkväll här hemma men jag var tvungen att göra något vettigt med mitt yttre :)

Bolt och Don´t mess with Zohan står på filmlistan ikäll samt en massa gottis som vi snart ska åka och köpa. Måste säga att jag är otroligt sugen på ostfondue igen men jag har inget vitt vin hemma..

Nästa moment i min film nedladdnings kunskap är att lyckas ladda ner någon film som man kan se på på dvdn..

Rock, rock, rock til you drop!


vad är det för fel på barn?

Det jag alltid undrat är.. Vad är det för fel på barn EGENTLIGEN?!
Och VARFÖR finns det 3 dagis/förskolor runt där jag bor?!
Detta betyder att alla går förbi MITT vardagsrumsfönster och vrålar!

En tjej skriker, den andra börjar också. Sen går dom och skriker allt vad de har så man fortfarande hör dom efter en minut! Det känns som att trumhinnorna ska explodera!

BLÄ, ALDRIG!!

fredag!

Today it´s friday!!!
En timme i sträck innan Johan skulle gå upp röjde Midoir runt så vi båda höll på att bli tokiga. Hon rev på dörren, lekte med påsen och pep och jamade stup i ett! När klockan var 7 var jag så pass vaken att jag funderade på att vara vaken till 10 då jag skulle upp. Låg kvar i sängen vaken till 8.30 och sen somnade jag om. Men kl 10 när klockan ringde var jag inte trött, fantastiskt! Har slängt ut tvätten i tvättstugan som ska hämtas om 20 minuter, duktigt av mig!

Inatt hade jag en rolig dröm som handlade om morgondagens kryssning. Jag och Jenny spenderade flera timmar på TaxFreen utan att hitta det vi ville ha! Jag fick nästan psykbryt när jag inte hittade mina Long Drinks. I drömmen fanns det Long Drinks som var upp till 11,1 %, haha. Även 9,9%, 8,3% och 0,2%.. men inte mina vanliga! Sen hade vi fest här hemma i Väsby och hela gården var fylld med människor, Ninni och dansbandskamparna var också med. Myggan fick ragg och den lilla "skogen" på gården var packad av folk :) Efter det hatade våra grannar oss..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska syssla med..

här hittar ni inget vettigt..

Nu har jag varit en sväng hos pappa. Är smidigt att ha så nära vissa tillfällen. Som nu när jag behövde en skrivade och som i sommar när jag behöver en pool och en altan att sola på :)

Ikväll ska jag åka till mamma för att sy upp några byxor, om jag har tur kanske hon bjussar på lite mat också.

Gud, send me some motivation!
Jag har verkligen ingenting vettiga att skriva. Men när jag gett upp pluggandet loggar mina händer automatiskt in här, tror att det är som någon rymmning för att slippa plugga.. 

torsdag.

Ska inte skriva något om mina nattliga problem förrutom att jag börjar bli jävligt trött på att ligga vaken halva nätterna och glo upp i taket. Sov ett tag på soffan inatt men när Midori började pipa la jag mig i sängen igen, klarvaken till kl 7! Imorrse när jag vaknade trodde jag att det var måndag!

Har suttit och gjort en PP pressentation till nästa måndag. Ska tydligen ha riktiga pressentationer av fördjupningen då vilket jag inte förstod! Skit grej! Ska till pappa och skriva ut det jag hittills skrivit så jag kan träna in det lite. Och så kan jag sno lunch hos honom också.

Igår hade vi en supermysig onsdag :) Jag sket i träningen och förberedde ett varmt bad och ljus i hela lägenheten tills Johan kom hem. Låg där ett bra tag och lyssnade på John Legend. Jag lagade räksoppa (skulle kunna säljas till restauranger!) och gjorde varma mackor till middag. Sen kollade vi på Tropic Thunder som JAG laddat ner och mysade :) Vardagsmys är den bästa form av mys!

världens bästa Shappan :)

Jag fick ner filmen men kunde inte titta på den, ljudet funkade med inte bilden :(
Jag frågade Shappan och han sa:
"Du saknar nog en blablabla" och så skickade han den där saken
Med det nya programet hörde jag fortfarande ljudet men saknade bild så då sa han:
"Då är det det blablabla du saknar, här"
Jag installerade någonting och sen FUNKADE DET! :)

Vilken tur att jag har världens bästa Shappan vid såna här tillfällen!

ett tappert försök!

Haha, för första gången i mitt liv försöker jag ladda ner en film..
Detta kommer bli spännande för jag har ingenaning om vad vilka filfomat jag kan spela eller.. Ja, ingenting! 
Det går iaf i slowmo vilket kanske betyder att det är en film som laddas ner iaf :P

Jag säger dåde dåde!

bra träningdvd?

Räcker 1/3 sida för en alnalys på ett fördjupningsarbete? Antagligen inte..

Igår såg jag att min nya träna magen dvd var klar och den verkade riktigt bra med massa magövningar. Jag testade den nyss och den var skit, kände ingenting någonstans. Och jag kan väl omöjligt göra fel på alla övningar. Finns det någon BRA träningsdvd för hemma träning, det är frågan?! Min tanke var att träna till den idag samt lite pilates istället för att gå till friskis. Delvis för att jag fortfarande är för röd för att visa mig bland folk och delvis för jag ville överaska Johan med lite onsdagsmys. Bad, tändaljus, vår skiva och god mat. Men om jag struntar i dagens träning blir det endast ett pass den här veckan vilket känns ganska slappt och dåligt! Har 90 minuter på mig att bestämma mig.

onsdag.

Igår när jag skulle lägga mig hade jag en teori.. Jag brukar ställa klockan på 9 och sen snoozar jag mellan 1 och 2 timmar, vilkea då inte blir riktig sömn. Min teori var att om jag  sket i att ställa klockan skulle jag vakna av mig själv runt 10 som jag alltid gör på helgerna. Det funkade inte. 10.30 ringde Johan och väckte mig, 45 minuter senare gick jag upp..

Jag är inte fullt så röd och svullen i ansiktet idag som tur är. Men mer måste veck, man kan inte åka på kryssning om man ser ut såhär! Imorrse fick jag ett "Godmorgon min lilla indian"

Igår kväll var både jag och Johan på dåligt humör så det blev ingen som helst städning. Så jag tänkte ägna lite tid åt det idag för att förtränga min pluggångest och svacka. Om mitt arbete bara blir 10,11 sidor skiter jag i det!

Det är Whitesnake som ska hjälpa mig igenom dagen känner jag! :)


Sweden Rock i solnedgången!!
I don't know where I'm going but I shure know where I've been... :)

tomat mills!

Fräknarna har redan lagt sig som jag trodde. Dessvärre ser jag nu ut som en tomat med sönderbränt ansikte! Inte helt okej, om det inte försvinner blir det inge solande på fredag.. Någon träning blev det inte idag. La mig på soffan och läste när jag kom hem och efter det kom jag in i någonslags eftermiddags koma. Nu när jag duschat är jag såklart piggare men inga fler vettiga pass går ikväll. Ibland är det jobbigt att vara så beroende av ett träningsschema eftersom man inte kan träna exakt när man vill..

Vart är min lön?!

fräknar i mängder!

Igår bytte dom rör i det solariet jag brukar ligga i, och det kändes ska jag säga er! Efter 5 minuter kändes det som att hela kroppen brändes fast men jag stod ut! Så här mycket fräknar får jag inte ens när jag solar utomlands, men som tur är brukar de lägga sig efter ett tag. Är bara mamma och Johan som tycker att det är så fruktansvärt gulligt med fräknar, jag hatar dom!

Idag känner jag INTE för att plugga en milimeter!


tisdag.

På tisdagar har ju jag min morot för att ta mig upp på monarna. Jag går och solar. Idag hjälpte det inte, jag låg verkligen helt deckad efter en natt med sömnlöshet. Skulle kasnke gått upp med Johan kl 7 då jag var övertrött och vaken.. Ska sola i eftermiddag efter alla tjejers fasa, jag ska till gyn! Jag hatar det och jag tror att UM numera har en manlig läkare. Jag har iaf alltid haft turen att träffa en kvinna, skit rutinkoll. Jag känner väl för gudsskull att jag mår bra!

Igår fick jag och Jenny en trevlig överraskning! Vi blev medbjudna på KRYSSNING nu på lördag! Satan vad roligt, är nästan ett år sen vi åkte sist :) Silja Galaxy blir det. Vi ska ha med picknick och äta i hytten som vi tänkte göra sist, jag har redan planerat vad jag ska göra! Det ända som oroar mig lite är min plånbok men jag får lön på torsdag som jag kan ta lite från. Min älskling är väl inte jätteglad över kryssningen men det är ju iaf bra att han oroar sig över mig istället för att skita imig :)

Träning, Tvätt och städkväll ikväll...

no pluggande ikväll :)

Idag har pluggandet gått kalasbra! Har skrivit klart ytterligare två kapitel så nu har jag bara två kvar :) Därför tänkte jag ta ledigt resten av kvällen och göra precis vad jag vill. Jag känner för att dricka te och läsa en bok som jag valt som inte har något med skolan att göra.

Var och storhandlade för ett tag sen så nu är kylen och frysen fulla igen. Det firar jag med kycklingfile med Cream Fraise och baconsås i ugn till middag. Självklart blev det lite riven ost på toppen! Är jättesugen på att träna ikväll men passet börjar om 30 minuter, får bli imorrn stället.

Tralalalalaaa för jag är så glad!

opposite attracts!

Jag och my love har gjort två olika personlighetstest på internet. På båda testen och på alla olika staplar var vi helt tvärt emot varandra. Och ändå så passar vi så bra ihop, det är väl strålande tycker jag! Skulle vi varit med på någon av alla dessa dejtng sidor skulle de aldrig ha parat ihop oss.

I will stay with you, through the ups and the downs! <3


måndag.

Nu ligger min lilla Midori och hårar ner min tröja. Men det gör inte så mycket för hon är sannerligen världens sötaste lilla kissimiss! Ska som alltid ligga i knät när jag sitter med datorn. Idag tog jag en lång sovmorgon och alltid när jag gör det får jag dåligt samvete. Det ska jag sluta med, vill jag sova så ska jag fan få sova!

Strax blir det till att sätta igång med pluggandet. Blir nog mest en del läsning i hopp om att hitta något bra till arbetet. Annars vet jag inte hur jag ska fortsätta, börja lite på analysen kanske?


Papperskassar är min sötnos favorit leksak :)

söndag.

Nu, kl 20.30 börjar jag må bättre från nattens bravader. Låg i sängen till fem idag, tidigare än så gick bara inte. Vaknade halv 12 och var riktigt pigg. Vi åt fiskpinnar i sängen och tittade på Sex and the city i 2 timmar, mysigt men efter det total dog jag. Nu efter middagen mår jag bättre och vill ta mig till Format och köpa OST men Johan vill inte följa med så då orkar jag inte.

Igår var vi på middag hos mamma, 3rätters till och med :)
Satt där till halv 1 och umgicks och sen ville vi gå ut. Kändes dock lite sent att gå ut halv 1 en löningshelg så vi lyxade och tog en taxi till Stefan och Sandra. Där blev vi bjudna på katastrof äckliga shots. 1000 gånger värre än Slivovitz, trodde inte att det fanns! Men dom gick mer. Till och med Johan shottade som bara den och han shottar ALDRIG i vanliga fall inte ens goda saker. Halv 6 kom vi hem och jag åt Billys pizza till fyllemat, såna borde man alltid ha hemma!

Mycket pengar har gått den här helgen eftersom jag var ute både torsdag och fredag, inte bra! Men ibland får man lyxa lite :)

Imorrn blir det till att plugga igen. Ska nog upp och sola på morgonen så jag blir peppad inför dagen.

fredag!

Igår kväll hade jag och sis en riktigt trevlig och mysig torsdagkväll inne i stan. Gick till Wokhouse och delade på en grymt god wok samt en nachotallrik. Jag fick ostdippen för mig själv och Ankan fick salsan, prefa :) När jag har varit där förrut har det varit partymusik från alla de generationer men igår körde dom på soft så efter ett tag gick vi till Soft. Var riktigt mycket folk där som torsdagsdrack. Ankan är snorrik så hon bjöd sin fattiga studentsyster på ett glas vin, det var snällt tyckte jag! Ett glas vin och en öl senare tog vi oss hemåt. Kl 12 var jag hemma, lagom för en torsdag och för att orka upp idag.

Nu är jag återigen redo för en tripp till stan. Ska ha en date med Emma på Fridays. Det blir troligtvis en Daquiri och lite motzarellasticks. Så idag har jag  faktiskt ätit frukost, äggröra och te. Främst för att jag ska kunna säga att jag ätit frukost så Daquirin inte klassas som det. Man får vara ful men inte dum :)

Efter det ska jag ta en tripp till pappa och kolla om han är hemma för en gångs skull. Ska försöka bli bjudna på middag :)

tillfällig deppsvacka..

Tidigare i eftermiddags hade jag en timme av depression. Jag satt och komponerade ett mail till Veronica då det bara slog till. Hur otroligt tomt det känns utan henne ibland! Och samtidigt som jag började tänka på det slog alla världens blixtar mot mig. Så jag kastade iväg alla pluggrejer, la mig i badet och lyssnade på min nykomponerade spelningslista. 

Efter det så började jag städa, diska och damma. När jag var klar med allt det kände jag att min tillfälliga depression lagt sig så nu har jag gjort iordning mig för att åka in till stan och träffa systeryster.

Det som är jobbgt iblan med bloggen är att man inte kan skriva ALLT. Har inte haft någon form av privat dagbok sen jag började blogga för en herrans massa år sedan. Kan det vara 2005.. Och när man får sin tillfälliga deppsvacka och det är fel med allt och alla runt omkring en kan man inte skriva om det eftersom alla runt omkring en som det var fel på läser..
 
Tur att vi är perfekta och bäst och har en jävligt snygg tvmöbel ; ) <3 


Jag och Veronica på en av de klassiska hos Erik festerna 2005.
Helt stört att det är 3.5 år sen!

baaah!

Jävla helvetes skit!
Nu snöar det igen!

torsdag.

Idag tog jag en till sovmorgon. Är på tok för duktig på att göra det, måste skärpa mig! Men när man vaknar och vet att man borde gå upp och städa är det väldigt enkelt att ligga kvar i sängen någon timme! Men imorgon har jag min fredagsmorot, vakna, gå och sola!

Igår bestämde jag vad jag ska göra idag på mitt arbete, så jag ska göra det och vara nöjd sen. Känner inte för att sitta massa timmar idag. Och EN av alla jag skickat mail till har svarat, då tappar man lite lust.

Jag ska sluta se fram emot helgerna så mycket för när jag gör det blir inget som jag vill..
Men ikväll ska jag och Annica iaf in till stan. Äta middag och dricka billigt på wokhouse :) Ska bli mysigt! Vi ses för sällan nu för tiden jag och min lilla Sis!


Så här borde det alltid vara! Stekhet sol, cider, en bok en klippa i sjön :)

Typiskt * 3

Nu har jag haft en lunchdate, en lunchdate där mat inte ingick :)
Så såhär i efterhand har jag ätit en bit av min gudomliga tacopaj! När jag gjorde den till mig i Västerås räckte den till hur många måltider som helst. Nu när jag gjorde den till mig och Johan räckte den till 4, typiskt. 

Det är också typiskt att Våra bästa år ska vara så töntigt.

Typiskt är det också att nästa solning inte är förns på fredag, jag är hoocked! 

 

onsdag.

Kom för ett litet tag sen hem från Bålsta, var ett treligt besök på Wickis. Morgonfika och pladder en timme innan jag skulle ha min intervju med Håkan. Fick ut riktigt mycket så nu ska det skrivas minsann! Projektet jag skrev om igår visade sig inte riktigt vara det jag hoppats på. Handlade om försäljning och att sälja in deras nya koncept hos nya leverantörer. Skulla vara kul att jobba med men jag är ingen bra försäljare så det är där skon klämmer.. Skulle eventuellt kunna leda till jobb OM det går som dom tänkt det, men inget är säkert. Så jag har till fredag på mig att komma på hur jag ska göra. Är iaf jätteglad att dom erbjöd mig!

Fick en chock när jag loggade in på msn och Emma inte var där.. Hon har tydligen föreläsning idag, jag måste ju ha något att göra när jag tröttnat på att plugga.. Åk hem och prata med mig istället vetja :)  

filmkväll.

Trots att jag helst av allt ville lägga mig och sova tog jag mig iväg till Friskis. Det är jag stolt över :) Var kanske inte så effektiv som jag skulle kunna vara men jag var där och skuttade iaf så det gills!

Nu så här en snöig tisdagkväll ska vi ta oss till Boxx och hyra en film. Mer än så orkar vi inte engagera oss ikväll.
Nästa månad satsar vi på att fixa digatal tv så vi alltid har en massa kuliga filmer att se på. Blir ju en summa extra varje månad men med tanke på hur ofta vi hyr film så tjänar vi in dom pengarna! 

Nattinatt!

hurru du där uppe!!

Vad är det för fel på gubben i långt skägg uppe i himlen?!

Vi vill ha vår. VÅR, VÅR, VÅR! Och nu spösnöra det, större flingor än på hela vintern sammanlagt. Vad är detta för något? Jag skulle täckas av snö om jag stod ute i 1 minut, så mycket snöar det. Bläk! Jag vill inte plugga mer, fast jag har typ inte gjort något idag.. Imorrn blir en heldag!

Jag och Emma längtar efter nästa skosäsong!
Dagens I-lands problem?

Caмilla »» Sånt e livet! säger:

jag har ju köpt nya pumps jag vill kunna använda!

Emma säger:

åååh, jag vill också köpa pumps!

fast jag vill iofs använda mina rosa

Emma säger:

i löööve them

Caмilla »» Sånt e livet! säger:

jag längtar till mina döskalleskor fast jag får brutala skavsår av dom!

Emma säger:

ja dom är så himla snygga!

Caмilla »» Sånt e livet! säger:

men det skiter jag i, de är vackra och bör användas!


låång helg!

Nu blir det en långhelg här :)
Mycket trevligt och livat!

Torsdag: Middag och billig öl inne i stan med Sis!
Fredag: Jenny kommer och festar med moi!
Lördag: Middag hos Mutti ev utgång efter det!
Söndag: Friskis&Svettis ?? Snarare Bakis&Skakis ;)

Ibland älskar jag att ha massa inplanerade planer. Speciellt skojsiga partyplaner :)


        
Helgens partypeople day by day :)

super tisdag!

Aaaaaa, det är inte sant! Jag har sånt jävla flyt idag!

Håkan från Wickis ringde mig precis och bad om att jag skulle ha min praktik där nu i vår. Han erbjöd mig att bli projektledare för ett nytt projekt de ska jobba med under våren!!! Vet ännu inte vad det är för projekt men imorrn ska jag det för att intervjua honom så vi skulle prata mer om det då. Vilken lycka! Då löser sig allt med examensarbetet och jag får göra något jag verkligen vill!

För övrigt har morgonen varit kalasig. Snoozade en halvtimme till halv 10 vilket jag tycker är en helt okej tid att gå upp. Jag tog mig ner till Infra där jag solade i 20 minuter, ingen kö innan heller! Jag handlade till middagen ikväll, taco- och fetsostpaj! Nu är jag hos pappa för att skriva ut intervjufrågorna till imorrn. Sen ska jag hem, träna lite pilates, duscha och sen plugga. Ikväll blir det friskis!

Jag har till och med glömt bort mega spindeln som var det första jag såg på sovrumsväggen när jag skulle gå upp imorrse. Jag ringde Johan och skrek av panik men han ville inte komma hem och döda den. Så jag slog ihjäl den 100 gånger om med en sko. HA!

mills e tröttis!

Superfin blev Johans nya tatoo! Nummer 27 tatuerat på handleden.
Men den är inlindad nu så kan inte fota och visa. Imorgon!

Ikväll ska jag få middag lagad åt mig, mycket trevligt en seg måndagkväll. Och som vanlig på måndagkvällar så skippar jag träning, är på tok för trött. Men imorrn blir det medel/styrka, hoppas att det går bra med min sträckta triseps! Det måste gå för jag SKA på skivstång på onsdag!

Har fått mitt medlemskort till Meddo idag, så imorrn ska jag tanka det på pengar och sola massor :) Är oförklaligt skönt att ligga där. Imorrn ska jag dock ta med en bok om det blir 30 minuters väntan som sist!

Shaaalalalalalaaa!

måndag.

Idag hinns det inte med så mycket pluggandes tyvärr. Har varit i Västerås en timme idag för genomgång och handledning inför fördjupninen. Var bra så jag fick slänga ut lite av mina stress tankar. Dessvärre betyder ju detta 2,5 timmes bilåkning, tid som jag skulle kunnat ägna åt att plugga. 

Har precis pratat med Kristina på Prositdesign. Pratade bara i 6 minuter men ändå fick jag ut jättemycket som jag ska sätta mig och skriva ihop nu. Gills det verkligen som en intervju? När jag är klart med arbetet sa hon att jag jättegärna får skicka det till henne, så det är ju kul att någon visar intresse! Hoppas hon anställer mig sen, haha!

Kl 3 ska jag skjutsa in Johan till stan som ska tatuera sig :) Så där försvinner ännu me pluggtid men jag vill så gärna vara med och se på. 

matat bilen!

Idag har vi varit snälla mot min biil :) Hoppas att den blir glad och funkar lite bättre nu. Oljefiltret är bytt och så fyllde vi på automatväxelolja, det har jag inte gjort sen jag skaffade bilen. Visste inte att det var något man var tvungen att fylla på..

En liten bilhistoria á la Mills & Jenny:
Det finns tydligen två mätstickor på min bil, en för motoroljan och en för oljan till växellådan. När jag och Jenny skulle fylla på olja förut fyllde vi på och kollade sen på fel sticka! Plus att jag tänkte fylla på motorolja där man ska ha den andra oljan! Hahaha, vi är duktiga vi!

Söndagskycklingen står i ugnen och längtar efter att få hamna i min mage :)

10.30 ska jag befinna mig i skolan imorrn för handledning, hoppas någon ger mig 10 färdigskrivna sidor :)

söndag.

Blä vilket äckligt väder det är ute! Och jag ville verkligen gå på en långpromenad, men i detta gråväder blir det bara soffsittandes. Fast om en timme eller två ska vi faktiskt ta oss iväg och byta oljefiltret på min skruttibangbang. Och jag har fått besiktningstid i mars, kaos! Pappa ska prata ihop en tid hos Tommy så han kan fixa lite småfel innan.

Igår blev en riktig trevlig kväll! Vi åt fondue i 2 timmar och ostfonduen blev jättesmarrig! Ska dock prova men lite mildare ostar nästa gång. Efter middag kom Christer och Alexandra förbi och spelade Guitar Hero och drack Cosmo! Precis vad jag hade hoppats på! Triple Sec tog dessvärre slut så det blev bara en var, 2 till mig :) Strax efter kl 2 gick dom hem och vi fortsatte spela på vår tunering. Då gick det dessvärre katastrof dåligt för mig så vi gav upp.

2.58 satt jag och hoppade i soffan, sjöng och var jättepigg.
3.00 la jag mig ner i soffan.
3.02 sov jag som en stock :)  

lördag!!

Idag har jag äntligen varit och vaxat mig, har längtat efter det en hel vecka nu! På vägen hem stannade jag till vid Åhlens och fortsatte gårdagens shopping. Två jättefina champagnglas, en vattenkaraff som jag ska blanda massa Cosmo i och en chokladfonduegryta som jag ska använda till ostfonduen jag ska prova på ikväll. Hoppas det blir lyckat! Smält ost och  jag går ju hand i hand :) Och ett halsband som var nersatt 75% blev det.

Nu har vi badat i nästan 2 timmar och vuxenkramats massa ;) Viktigt såhär när man lagt ut 360 kr på vaxning!

Nu väntar jag på att karln ska komma hem från sina päron, han ska skriva ut siffrorna till hans tatoo på måndag. Båda fonduegrytorna är laddade och klara, är bara att värma upp.

Har suttit lääänge och försökt komma på någon som kan vilja komma och leka GH med oss och dricka Cosmo med mig. Vi kom inte på några så vi får ha en kväll bara vi.. Kanske borde skriva en kontaktanons och hitta något par som vill leka med oss ibland :P 

Lee! Vi måste ha en dricka öl hela dagen dag snart!

Löööv fredagkvällar!

Minshoppingen blev lite lyckad :) Två par pumps för halva priset! Ser nästan likadana ut men inte exakt så jag ville ha båda. Strumpor är alltid kul att köpa och en vanlig basic tröja från H&M. Tänkte nog beställa lite vårkläder från H&M till lilla mig, det tycker jag att jag förtjänar. Fyra flaskor vin införskaffade jag mig också, vin e mums!

Nu är hela möbeln färdig och möblerad, satan va fint det är!
Åt middag hos Johans päron och efter 2 klunkar vin blev jag såld så nu ska det gamla boxvinet drickas upp så jag kan öppna det nya goda. Dock inte idag! Vem vill komma och spela Guitar Hero och dricka med oss imorrn? Säg till för guds skull! Gärna någon som gillar Cosmo för jag är supersugen på att göra en kanna sånt ;)

Idag är jag mest kär i Emma! Och nästa fredag ska vi ta en drink inne i stan och vara lite tjejiga.


Tokarna själva på höstens kalasigaste fest!

fredag :)

Nu vet jag vart jag vill jobba! Prositdesign. Skulle ha en telefonintervju med en av ägarna nyss men när jag ringde sa hon "Det har kört ihop sig lite, vi håller på att förbereda till Elle galan.." Och då kände jag att DET vill jag också göra! Så jag ska ringa henne på måndag och ha intervjun då istället, då hinner jag komma på några fler frågor också.

Imorse var jag iväg och solade. Hade lite otur och fick vänta en himla massa innan. Först var det någon där när jag kom så jag fick vänta i 15 minuter. Precis innan den personen jag var klar gick jag för att ta en safetypiss, då hör jag att någon kommer in. Så jag springer ut och in till rummet, då har en tjej burit ut min jacka, lagt i pengar och tar MIN tid! Ler lite när jag säger att jag väntat en kvart och säger att "jag har lagt i pengar" Jag var så arg att jag nästan började gråta. Men efter att ha pratat med min Soulmate i 20 minuter och jag äntligen fick lägga mig ner i värmen blev jag på toppen fredagshumör! Sen åkte jag hem och gjorde mig fredagsfin till min lunchdate. Jag bjussade Johan på Thai bufe nere vid stationen, fredagslyx!

Eftersom det inte blev någon intervju idag ska jag åka ner till Centrum och småshoppa lite :) Sen ska jag fortsätta fixa med min ÄLSKADE tvmöbel. Lägger upp en bild senare på denna skönhet när hon är färdigfixad.

I´ve got the flow :)

Jag har kommit på att jag pluggar mycket bättre på eftermiddagarna när jag har varit vaken och fått stöka runt med massa andra sysslor som måste göras. Det är ju bra att jag kommit på det så jag vet hur jag ska planera mina dagar. Har precis slängt ihop en sida bara sådär av lite stödord som jag strök under igår när jag läste. Hoppas att resten av boken är lika relevant!

Har varit nere på Format och hämtat spelet! Jag vill inte vänta mer jag vill spela NU! På lördag ska vi ha en helkväll och bli proffs! Mitt mål är att kunna spela iaf en låt på medel :)

Pluggottis är farligt men underbart!

torsdag.

Nu har jag städat bort julen. Då blev jag lite ledsen för att jag inte haft någon riktig julkänsla i år. Och NEJ, jag är inte för gammal för att få lite julpirr i magen! Nu står granen här helt tom på fina glittersaker, Johan får ta ut den när han kommer hem idag. Har även bytt tillbaka till de gamla köksgardinerna, trista är dom så jag ska nog ta mig iväg och köpa nya någon dag!

Snart ska jag ner till Ica för att hämta vårt Guitar Hero och mina böcker som jag beställt :)
Sen SKA jag plugga, kommer jag bara igång så vet jag att det flyter på sen.  

SKIVSTÅNG :)

Ikväll var jag på terminens första skivstångspass. UNDERBART!!
Har inte varit ett pass på över två år så jag trodde att det skulle vara jobbigare än vad det faktiskt var. Undra om jag blivit stark av att inte träna :) Hade samma vikter som jag alltid haft och tyngre på bröst och jag dog inte, så till nästa gång ska jag höja vikterna! Fan, va bra jag känner mig! Och Malin är ju bäst som alltid och lika snygg fast hos precis klämt ut en unge :)

Nu byggs det sista på tvbänken ihop så efter det ska jag börja fixa fint och designa i hyllorna! Men idag verkar byggandet inte gå lika bra, dom skriker på varandra.. Imorrn ska jag fortsätta fixa fint samt superstäda!

Kyckling, couscous och fetaröra till middag blev det :) Sååå gott!

intervjutid fixad!

NU har jag bokat in en intervjutid med Håkan :) Nästa onsdag ska vi ta ett lååångt snack om event och ALLT runtomkring. Förstår inte varför jag sitter i 10 minuter innan jag ska ringa till någon för att "samla mod" Speciellt inte till en person som jag har jobbat med en massa, men men det blev ju gjort tillslut! Nu väntar jag bara på svar från min andra intervjumänniska.

Det verkar som att bloggen blivit en loggbok för fördjupningsarbetet för tillfället, sorry.

Nu åker bästa pluggskivan på - Goo Goo Dolls!

onsdag.

Idag har jag en omotiverad pluggdag men försöker komma igång lite lätt. Har skickat mail till massa olika människor och hoppas snart att få svar. Ska kolla om Håkan har lust att svar i telefon snart också.. Lite lunch på det och sen ska jag ta tag i dagens pluggande påriktigt!

Ikväll blir det skivstångspass, har knappt någon träningsvärk alls sen igår så jag måste ta igen det med det värsta passet ever! Under tiden ska Johan och hans far bygga klart tvbänken som senare ska installeras på rätt vägg så jag kan ställa ut alla mina fina saker i den :)

Mina tits är fortfarande helt grisrosa efter gårdagens solning!

massa tvätt och en del plugg!

De senaste tre timmarna har Johan och hans pappa ägnat sig åt vår tvbänk. Det bli tydligen svårare då det är danskar som gjort den.. Men med de 1000 skruvarna och spikarna förstår jag att det tar tid, själv skulle jag fått psykbryt 1000 gånger om! Därför har tvätten varit mitt ansvar ikväll. 4 st fullpackade IKEA kassar med ren tvätt kom jag nyss in med (har inte tvättat sen veckan innan jul!!) Dessvärre innehöll endast en halv kasse mina kläder. En kasse med handdukar och lakan och resten av sakerna tillhör Johan.. Det ända som är skönt med att tvätta själv är att allt blir vikt och ordnat på en gång istället för att allt ligger huller om buller i kassarna några dagar tills jag får damp.

Jag har även fått en del pluggandes gjort nu på kvällen, vilket jag är mycket stolt över! Har läst 2 artiklar och skrivit om en del eventdesign. Imorrn ska jag maila ytterligare två personer och försöka få tag på Håkan på Wickis, han ville inte svara tidigare idag när jag ringde. Sen ska jag börja läsa min bok "Att skapa upplevelser"

Jag tror att jag är på G på riktigt nu :)

nytränad!

Nu är jag nytränad! Jag älskar när man vet när det är sista låten, det är som att man får krafter från gud så man kan ta i 1000 gånger mer än vad man visste. Och det blir bättre när låten är superparty eller superrock! Om jag vågar ska jag iväg på ett skivstångspass imorgon, kommer inte kunna röra mig på hela veckan isf. Men man måste ju komma igång! Men jag vill ju få klart tvbänken också!

Strax blir det korvstråganoff till middag, var en hel evighet sen! Sen ska vi starta med tvbänken :)

tisdag.

9.15 gick jag upp idag, ritigt bra tycker jag. Trots det har jag inte hunnit med något vettigt alls och speciellt inge pluggande. Beror på att jag har kört fram och tillbaka till Västerås för att lämna in ett papper till Claes och prata med honom i 5 minuter. Och det var andra som skulle prata med honom i 5 minuter innan mig så det tog ett tag. 

På vägen hem stannade jag för att sola. Var så himla skönt men lite röd är jag allt, men det lägger sig nog om ett litet tag. Nu blir det till att ringa Wickis och maila en viss Rickard som jag vill intervjua. Ska även läsa de nya tidningarna jag fick i skolan idag.

Men innan jag åkte hemifrån imorrse hann jag iaf diska, det är ju vettigt.  

aj aj min stackars mage!

Det blev ingen träning idag. Har sån mensvärk att jag knappt kan andas, det känns som att någon hugger mig i magen 1000 gånger om. Var inte så pigg på att göra en massa situps då. Förhoppningsvis känns det bättre imorgon så jag kan komma iväg. Isf hinner jag göra det innan tvättningen kl 7 och tvbänks byggande samtidigt som det.

Åker till Västerås imorgon på morgonen för att ha det gjort så jag kan göra annat på dagen. Ska stanna och sola på vägen hem och sen blir det bortplock av julpyntet. Sen ska jag plugga, plugga, plugga! Har läst lite artiklar idag i EventExpo som gav mig lite inspiration.

Vi har beställt Guitar Hero idag, spelet + 2 gitarrer för 500 kr!!!
Så nästa helg lär vi sitta med det natt som dag :)

måndag.

Veckans första (av två) skoldag idag. Pratade om fördjupningen och delades in i grupper inför måndagsträffarna. Ska bli skönt att bara behöva vara i skolan en gång i veckan. Men allt detta egna arbete och ansvar stressar mig lite för jag är väldigt bra på att skjuta upp saker. Inte bra! Ska göra en veckoplanering för vad jag ska ha gjort den här veckan. Förhoppningsvis blir det två intervjuer nästa vecka. Ska ringa Wickis imorrn och maila till en kille på Metly som Rolf tipsade mig om. 

Imorrn eller på onsdag MÅSTE jag åka till skolan för att i stort sett lämna in två papper. Känns lagom nödvändigt om jag säger så, men jag fick order så jag måste väl.
 

helg på landet!

Helgen på landet var helt underbart skön! Kom upp vid halv 7 på fredagkvällen då det blev middag och massa eldning i brasan. Vi spelade spel och drack hem del viiin såklart. På lördagen gjorde vi alla landet måsten. Vi tog en sväng till världens bästa Statoil och köpte en engångsgrill samt en shotspel jag hittade för 29 kr :) Sedan åkte vi till de nedlagda skidbackarna och åkte lite pulka och stjärtlapp, men först var vi tvugna att bergsbestiga fjället. Killarna lekte i någon hinderbana och så dansade vi runt en totempåle vi hittade! Sen grillade vi korv på sjön, spelade shotspelet, bastade i en evighet, åt supermiddag och spelade mer spel. 

Jag och Johna somnade vid 5 så det blev en låång sovmorgon på söndagen. Skitväder var det så vi åt frukost, städade och åkte hem och tog det lugnt resten av kvällen. En grymt kul och skön helg helt enkelt!

storshopping

Nu har jag och Emma storshoppat, både på Obben och Systemet så nu klarar vi oss nog hela helgen! Men nu kom jag på att vi glömde köpa mjölk! Får stanna på världens bästa Statoil och göra det! Var även lite manlig och fixade spolarvätska i bilen och tvättade rutorna. Så fort det blir varmt och vår ska min bil supertvättas, är helt brun nu men ingen ide att fixa det när det fortfarande är sånt här väder..

Om en timme bär det av :)

fredag.

Idag vaknade jag minsann kl 10. Men Emma tyckte ändå att det var sent..
Vaknat 10 har jag visserligen gjort varje dag men idag somnade jag inte om. Kanske för att jag hade en plan för hur jag skulle hålla mig vaken. I DVDn satt en Sex and the city dvd som jag började kolla på igår kväll ;) Så tre avsnitt senare var jag pigg nog att ta mig upp till duschen.

Nu håller jag på att fixar lite här hemma. Packar till helgen och gör mig lite fredagsfin :) Skit samma att jag ska upp till landet, jag älskar att göra mig fredagsfin för att fira helgen! Massa, massa, ALL rock på datorn ligger i en spelningslista nu och skapar mitt fredagshumör till det bästa!

tvbänk!!!!!

Blev ingen träning idag. Men inte för att jag var lat utan för att vi ÄNTLIGEN har köpt en tvbänk :) Jag är så lycklig!
Vi åkte förbi Jysk efter att vi hade varit i Stinsen och då hittade vi en! Nästan som den vi kollat på förrut men lite större och den fanns i ek! Får dock vänta tills nästa vecka att sätta ihop den eftersom vi ska iväg i helgen. Vill inte börja nu och ha allt halvklart, framme och kaosigt. Det kommer bli sååååå fint här hemma!!

Snart blir det fried rice till middag! Sen ska vi packa till imorrn och helgen :)
Ska även se över alkohol mängden här hemma om vi behöver köpa till något..

en misslyckad skiva helt enkelt..

Laddade igår ner Hard dance Mania, en dubbelskiva med drygt 40 låtar. TRE av dom var bra, det är något som jag kallar lite utav en misslyckad skiva! Får försöka hitta nya partylåtar på annat håll.

Surpricen till landet är klar trots att det var dagens sista prio. Den blev helt enklet gjort eftersom allt annat på min att göra lista var så tråkiga! Skrev några rader på fördjupningen men det räknas knappt. Längtar till träningen ikväll trots att jag avskyr ledaren. Är en av Arlanda Jets cheerleaders och hon är så jobbig så jag får ONT i magen. Men, men det ska inte få sumpa min träning!
 
Nu väntar jag på att diskmaskinen ska bli klar, efter det tar jag mig till pappa.  

"bränner kalorier"

Bränner kalorier
Att ha sex i 30 minuter bränner 85 eller mer kalorier. Efter 42 stycken halvtimmespass har du bränt ungefär 3600 kalorier, vilket räcker för att gå ned i vikt.

Haha, denna fantastiska fakta hittade jag på
msn.se
Även om man skulle ha sex varje dag skulle det ändå ta över en månad att bränna 3600 kalorier.
Dom är roliga ibland!  

torsdag.

Nu är jag lite besviken på migsjälv! Idag satte jag larmat på 9 för att gå upp halv 10, tror ni att jag lyckades? Inte det minsta, 11.30 kom jag upp ur sängen. Fan, jag är verkligen sämst! Hur ska det gå under fördjupninsveckorna om jag inte kommer upp innan halv 12 varje dag? Jag älskar helt enkelt min säng!

Idag ska jag städa en massa, kul som alltid.. Snart är det dags att slänga ut granen så då blir det en stooorstädning som pågår hela dagen. Tills dess blir det en fejkstädning. Sen ska jag även iväg en sväng till pappa för att fixa in musiken på I-poden. Om jag har tur hinner jag göra en surprice till när vi ska upp till landet, men det är nog sista prio idag. Kl 5 ska jag hämta Johan från jobbet, ska till Stinsen så han kan köpa sin töntiga bil. Sen kl 19 blir det friskis!  OCH... så har jag ju massa att plugga..

Vår date igår var iaf mycket nice ;) 

duschsång :)

Hihi, min älskling sjunger i duschen :)
Så gulligt, då känner jag mig så där nykär och pirrig i magen.

Snart blir det superkyckling till middag. Tänk att det alltid blir kyckling när jag får bestämma middag. 
Sen ska vi ha vår date!

hemma!

Åå, vilken dryg dag!
Två timmar med övningsuppgifter som jag redan kunde. Sen en inlämningsuppgift som var klar på 10 minuter. Och för detta betalade jag 200 kr i bensinpengar! Imorgon stannar jag hemma med fördjupningen. På fredag får jag se. Vill gå eftersom det är föreläsning med Lena och hon är ju så grymt bra! Men det känns lite sådär att sluta kl 12 och sedan vänta 6 timmar tills jag bli upphämtad av landet gänget ;) Får se hur det blir..

Nu ska jag fixa ihop lite musik som ska in på I-poden inför helgen. Helgen som redan är om två dagar!

Jag hatar när komediserier ska vara allvarliga och djupa! Allt blir så töntigt då!


Det skitschnygga landet gänget! Och det är troligtvis så här vi kommer se ut hela helgen också :P 
Haha!

onsdag.

Nu sitter vi på konvux för att ha en excelkurs som vi inte ska ha någon tenta på, känns lagom nödvändigt när vi troligtvis kommer gå igenom samma saker som förra excelföreläsningen. Men, men det är alltid roligt att träffa klassfolket igen! Får se om jag tar mig hit imorrn eftersom vi bara har föreläsning i 3 timmar. Skulle hellre sitta hemma och koncentrera mig på fördjupningen hela dagen!

Igår snöade det hemma när vi var ute och gick, så mysigt :)
På kvällen gjorde vi nada, glodde på tv, åt varma mackor och drack julmust. Sista gången det här året kanske? Ska ta med mig glöggen till landet som Markus får hjälpa mig att dricka upp. Har fördruckit mig denna jul. 

Mina läppar är helt sönder spruckna, har redan smörjt in dom 4 gånger idag!

Ikväll ska vi ha en date, en mycket speciell date.. Med min nya korsett ;)
 

tisdag.

Igår var en trevlig måndag (lördag)kväll. Gick inte så himla bra på bowlingen men det var skoj ändå. Jag och Emma kom på att våra män har ju faktiskt 11 respektive 6 års bowling försprång. Sen tog vi en snabbvesit på Sigma puben där vi inte fick superbilliga drinkar den här gången :o Whhyyy? Sen skulle vårt sällskap vidare på nästa fest så lilla uppspeedade Mills fick åka hem. Efter att ha gnällt ett tag förklarade Johan att han inte alls ville gå och lägga sig så då blev jag glad igen :) Spelade Buzz och dracka vin i någon timme tills det gick så dåligt för mig att jag gav upp. 0 poäng fick jag en omgång!!

Sen var natten det värsta på dessa sömnlösa veckor! Låg klarvaken till kl 4 då jag gav upp. Så jag la mig i soffan och tittade på en av mina favoriter, Den lilla sjöjungfrun :) Kl 5 somnade jag på soffan så idag är INTE en pigg dag. Måste ändå ta oss iväg till pappa för att hämta bilen för att åka och storhandla. BLÄK!

"Det är bara så att tjejer inte ä lika bra på sport som killar.. Ni är bra på andra saker, som att laga mat"

Efter denna kommentar fick Johan många slag och onda blickar! Morr!

I helgen åker jag, Johan, Emma och Markus upp till landet :) 

mmmmm cider!

Cider är allt bra mumsigt ibland!
Har ätit falukorv och makaroner till middag, en gammal favorit hos oss alla! Eller kanske inte en favorit men det var bara det som fanns i frysen. Kaos, vi är in need of a storhandling helt enkelt!


Om ett slag kommer Emma och Markus som jag ska bjussa på lite vin innan vi åker och bowlar. Hoppas att det går bra idag för en gångs skull!

Kanye West-Love Lockdown


boken har kommit!

Min bok har kommit nu! Har kollat igenom registret och jag tror nog att det finns en del som kan vara till hjälp. Har börjat skriva lite nu men än så länge ordbajsar jag bara ut allt som jag själv har i huvet. Men det är väl en bra början tycker jag. Ska börja läsa boken senare och även boka ni två intervjuer. Jag gillar inte intervjuer men det måste göras!

Nu bli det en dusch och bli varm paus i pluggandet!


måndag.

Ojojoj, idag har jag träningsvärk i hela kroppen! Gör ont men känns skönt på samma gång. Kommer knappt ihåg hur det känns att ha träningsvärk på andra ställen än magen då magen är det ända jag tränar om jag tränar hemma.. Hoppas att kroppen är redo för ytterligare ett pass imorgon.

Inatt har jag sovit nada. Somnade vid 3 och hur länge jag sov ordentligt vet jag inte. Men när Johans larm ringde låg jag redan klarvaken och tittade upp i taket.. Snart ger jag upp och går till läkarn och kräver att få sova piller! 

Och varför har inte Våra bästa år börjat än tro..

igång med träningen!

Nu gott folk (!!) har jag varit på årets första träningspass! Känns grymt skönt att vara på G igen om man kan säga att man är det efter att ha gått en gång. Men eftersom terminskortet är köpt tycker jag att man kan säga att man är på G igen. Eller nått :P Jag vill träna upp mina armar igen, vilket är ett lättare mål än att träna upp magen som den var förr. Så det blir mål ett på vårens träningslista.

Världens bästa bli taggad inför träning låt! Vi Väsbybor som gick på Malin skivstång förstår precis :)
Älskade Emma & Veronica och jag bästa trion på hennes pass!
 VAN HALEN - WHY CAN`T THIS BE LOVE

Nu blir det middag och sen lite söndagsmys i soffan!
Imorrn blir det bowling och öl med Emma och Markus :) Om det blir ett besök på exotiska Sigma puben (haha) som det blivit efter de senaste gångerna efter bowlingen ska jag inte somna mot bardisken igen!!

söndag.

Mmm, idag har vi tagit en långpromenad i det vackra vinter vädret. Jag fick en liten överaskning att sjön var upplogad så vi gick omkring där bland alla skriskoåkare i solen. Fotade en massa fina kort med superkameran också! Har börjat läsa boken nu för att lära mig alla inställningar manuellt. Det är inte alls lika kul när allt sköts automatiskt! Lite synd att man slutade fota efter gymnasiet för då satt allt utantill, nu känns det som att man måste börja om lite. Men det ska sätta sig igen!

Igår hade vi en mysig dag inne i stan! Jag shoppade såklart lite. Gympaskorna jag fick i julklapp var för små så jag bytte dom, ett par nya kostymbyxor inhandlades, 2 par örhängen och lite suuuupersexiga underkläder. En svart och rosa korsett som både jag och Johan drogs till så den köpte han till mig ;) Sen åt vi middag på Mongolian Barbeque och gick och såg på Yesman som var riktigt rolig! Sen tog vi oss hem till Väsby och Erik för att spela Rock band och Pictunary. Var inte där så länge ville bara säga hejdå till lilla Baffe som åkte tillbaka till USA imorrse.

Kl 17.00 ikväll ska jag gå på årets första friskispass! Styrka/Medel med Marie :) Efter det blir det quasidillias (som jag aldrig lär mig att stava till) till middag. Var säkert flera år sen jag åt det. MUMS!

  

2008

Det verkar som att man vid årets slut ska göra en året som gått lista. I stort sett alla bloggar som jag läst idag innehåller en sån så jag ska minsann också göra en. Om jag har sånt bra minne dvs..


- Midori flyttade hem till mig och Johan
- Jag flyttade hem till Väsby igen från Västerås
- Jag påbörjade andra och sista året på utbildningen
- Jag och älsklingen firade 2 år varav 1 års förlovning
- Jag och Jenny var på en grym kryssning tillsammans
- Det här året var första sommaren jag inte var utomlands sen jag var 9 år!!
- Hade en weekend i Istanbul med syrran och mamma
- Jag, Emma och Markus var på Sweden Rock och såg världens bästa Def Leppard!!
- Mamma och Sten gifte sig och jag var brudtärna!

Ja, där var några höjdpunkter på året :)
Och sen alla, alla, alla fester såklart!
 

help me.

Ingenstans finns det att hitta någon fakta om event. Inte om eventplanering, genomförande, event genom året, marknaden för event ingenting finns att hitta på internet! Huur kan det komma sig undrar jag? Känner mig så fruktansvärt frustrerad. Visst har och kan jag en hel del som jag kan skriva med jag måste ha något att relatera till och jämföra med. I början på nästa vecka ska jag ta en tripp ner till biblioteket för första gången på massa massa år och försöka hitta någon hjälp där. 

Vill göra något speciellt ikväll.. Har ingenaning om vad men någonting annorlunda. Dvs, inte ligga i soffan och titta på film. Det har jag tröttnat på nu! Vad kan man göra då? Imorrn ska vi in till stan och mellandagsshoppa och se på bio, det ska bli mys!

Idol-Malin is back!

Goda nyheter! Eller fantastiska nyheter! Idol-Malin är tillbaka på friskis :)
Så nu ska jag gå på alla hennes pass, skivstång och medel! Ett danspass har dom också införskaffat som jag ska prova men det är antagligen under nybörjarnivå.. Tänkte åka iväg ikväll men bilen står hos pappa för att bli lagad av grannen.. Hoppas att han har tid att titta till den snart! Så istället ska vi leka med min fina pilatesboll!

fredag.

Idag är en sån dag då man måste göra saker som man inte vill. Jag ska plugga och känner verkligen noll motivation. Hoppas att min bok jag beställt kommer snart, då kommer jag nog igång på riktigt. Att skapa upplevelser heter den, Claes tipsade mig om den inför mitt fördjupningsarbete. Kommer dock inte bli så många timmar jag måste stå ut eftersom jag vägrar att plugga efter kl 5 då Johan kommer hem från jobbet.

Idag skulle vi egentligen ha åkt till landet men vi kom på att vi inte har någon som kan ta hand om lilla Dori eftersom Johans päron är i Norrland :( Jag ville verkligen dit till massa massa snö, pulka, promenader på sjön, varm choklad framför brasan, bastu och bara mys! Får bli nästa helg kanske eller den efter det :)

Nyår var inte så jättespeciellt men kul! Killarna var över och jag och Johan hade lagat supermiddag som var väldigt uppskattat! Resten av kvällen var som vilken fest som helst med massa dricka, shottande och lekandes. Men tolvslaget var såklart mysigt som alltid! Då sprang vi bort till Kolmile och vad där, gick tillbaka strax efteråt då alla raketer var slut. Då förlorade vi dock gänget så det var jag, Johan och Baffe som fortsatte hemma hos mig. Men kl 2 ville Baffe gå och lägga sig. Och jag blev sur för att jag skulle gå och lägga mig så tidigt på nyår så jag bestämde att nästa år ska jag vara bortrest på nyår med min love! HA! 

Den här helgen blir utan fest av alla slag, måste få igen krafterna jag tappat under detta festande lov!