Veckans början och slut i ett :)

Veckan har precis börjat och snart är veckan slut, underbart :D
Idag är det heldag och imorgon jobbar jag till 2 för att hinna hem och fixa det sista inför vår lilla helgresa.

Jag och Johan ska till Kaskö/Kaskinen i Finland för att ta det lugnt, mysa och fira 5 år tillsammans :) Dessvärre verkar det inte som att det ska bli något hej sommarväder väder, men vi verkar iaf slippa regn. 10 grader och sol, man kan vara ute då också. Annars får vi bosätta oss i bastun.

Och tänka sig, en finlandskryssning utan fylla det var sannerligen inte igår, om Johan inte går med på att köra hela vägen själv :P Får bli ett glas vin till maten och sen hoppa i säng, har bokat "lyxhytt" med dubbelsäng :)


Snart: en dag med Emma :)

Varför regnar det för? Jag och Emma hade ju en vision om Nyckelviken premiär, picknick och viiin! Men jag tror det blir bättre i em, plus att vi annars myser ner oss på Emmas balkong :) Har släpat mat, ombyte och sovsaker till jobbet, aj säger min rygg! Men med tanke på att jag slutar om 4 timmar så gör det absolute ingenting!!


till alla listälskare.

Igår när jag satt och jobba märkte jag en sak som jag aldrig trodde skulle kunna hända. Hör och häpna alla listälskare, man kan ha FÖR många listor! Jag vet, jag trodde inte heller det var möjligt. 

Jag använder mig av tusentals (bara något överdrivet) listor av olika slag på jobbet och många av dom innehåller samma saker. Så ändrar jag i en lista och glömmer ändra i de andra två, ändrar i det tredje men glömmer ändra i de två första, så står jag sen där med helt olika listor!

Så nu startar ett stort uppdaterings projekt...
Håll det enkelt!

vårruset debut :)

Så där ja :) Då var jag klar med min vårruset debut. Tantpoäng till max! Det var dock inte alls så jobbigt som jag hade föreställt mig. Men det beror nog enbart på att det var så mycket folk så man inte ens kunde jogga lite. Så de 3 första km gick och Kristina och lalla och njöt av naturen. Eller inte, jag är väl fan inte med i ett lopp för att promenera! Men under de 2 sista km lättade det så vi kunde jogga, sicksacka oss fram. Det är trångt när 17000 pers ska få plats! Så nästa år ska vi starta i springa gruppen istället för jogga, typ hälften så många som startar den tiden. Men det var en trevlig kväll med mina kära kollegor!

Peugeot 307 cc!!!

Äntligen fredag, underbart :D
Väldigt lång vecka måste jag säga, men jag har iofs inte haft en 5-dagarsvecka på en månad så det är kanske därför.. 

Denna helg kommer bli lovely, det känner jag på mig! Framför allt ska det bli fint väder och sool! Idag blir det afterwork med finaste växeltjejerna, middag och ÖÖÖÖLLL!   

Imorgon ska jag och Johan åka och köpa ny bil! En Peugeot 307 cc, kommer bli grymt till sommarens Sverige semester som vi planerar. Så imorgon funderar vi på att ta en tur till Vaxholm och äta glass, bara för att :)


vibbar!

Ibland blir jag så jävla less!

Vibb, vibb, vibb, vibb, vibb, vibb, vibb, vibb, vibb, vibb, vibb, vibb, vibb, vibb, vibb, vibb, vibb..............

Jag brukar mobba Johan när han pratar om att jag skickar vibbar hela tiden. Det ska jag aldirg med göra, man mår ju psykiskt dåligt av det. Jag pallar inte!

Skulle jag jobbat hemma skulle jag ha kommit 100% längre med dagens arbete!


är det fredag idag?

Vad hände med torsdags solen? Visst skulle det bli sol idag?
Äh, huvudsaken är att det blir sol imorgon på vår super afterwork, kommer bli super! Vi har taggat hela veckan så det känns som att det är fredag idag. Men icke..

Istället för massa öl är det ikväll squash som gäller! För första gången på några månader ska jag och Johan spela, great! Hoppas att det går bra så vi kan återta vår squashkväll en gång i veckan :)


allt bara flyter på :)

Shit, vad de här senaste dagarna har gått fort. Jag hinner ju inte göra annat än att jobba på dagarna. Hmmm, kan det möjligvis vara det som är poängen med att jobba :P

Men förutom att jobba har jag också hunnit med lite annat.

- Jag har lämnat in lilla bilen till verkstaden. Ska äntligen få reporna fixade från när jag blev påbackad i vintras..

- Jag körde järnet på Zumban igår, jag skulle fan kunna stå på scen med ledaren och köra :D

- Jag lagar dagligen fantastisk middag till mig och älsklingen. (Hmm, ett skryt inlägg tro :P)

-
Jag ser mina fina blommor växa mer och mer, dom är så duktiga!

MEN framför ALLT! Så har jag idag för första gången cyklat till och från Rotebro station. Tog 20 minuter och ett jäkla skönt sätt att börja och avsluta arbetsdagen på. Mätte på
jogg.se att det totalt blir 8,5 km :) Så cyklar jag tre gånger i veckan och tränar två ska ska det banne mig hända saker.

Mills så happy!
Ikväll lagar Joey överraskningsmiddag till mig meddans jag sitter här på Brynolf och tar ett glas viiin!


sommartid!

Hmmm...

Igår på veckans planeringsmöte sa jag "det ser ut att bli en lugn vecka" Jo, hejsan! Jag har fan inte haft en lugn stund varken idag eller igår. Och morgondagen kommer troligtvis följa dessa takter. Har fått två mega fakturor som kommer ta timmar att reda ut.

Man får tacka gudarna att sommartiden började igår på jobbet så varannan dag slutar jag 16 :) Det är grymt ska jag säga. Igår mötte jag Johan på väg hem. Vi handlade, sen promenerade vi hem då jag bakade bröd, gjorde kycklingpaj till middag, diska och damsög. Tänk vad man hinner, Johan var tvättstugeansvarig :)

Ikväll blir det zumba! Sista gången på typ 3 veckor.. Nästa vecka är det tantruset på tisdagen, tisdagen efter det är det en kass vikarie så jag vägrar att gå!

Dear John <3

SERIÖST tjejer!
Hur kan man inte älska en film där Channing Tatum spelar en het, romantisk soldat?! Haha! I stil påminner Dear John väldigt mycket om Notebook, så ni kan väl tänka er hur mysigt jag har det här i soffan :) Jag har dock inte gråtit mig igenom denna film som med Notebook. Men jag är säker på att det kommer, jag känner det på mig.. ;)

Soundtracket är amazzzing, se filmen för guds skull!


chickflick kväll!

Skit regn! Det total dödade min lust att gå till gymmet, just eftersom jag skulle vara tvungen att gå.. Johan har U19 match i Märsta ikväll så jag har en lugn kväll med migsjälv. Gottis och två chickflicks står på schemat. Måste ju vila upp mig inför morgondagens eurovision :) Need to bye bubbel!


Tävling med TLC & Brandos

Var med och tävla med TLC och Brandos och vinn 40 par skor!

Klicka här!


SAAADE :D

Shit, jag höll på att skita på mig i soffan igår. Trodde faktiskt inte att Saade skulle ta sista platsen, jag trodde på Diva. Men vilken lättnad, underbart, imorrn är det allvar som gäller!

SAAAAADE, shalalalala :D

Idag är det fredag. Och på fredagar satsar vi på lugn. Allt på veckans to do lista är klart, bara ett möte i em kvar. Ska ringa till banken och kolla hur det funkar med personallån. Time to betala av bilen!  

Wiiie, nu spelar dom Irlands bidrag på radion. Så bäst :D

onsdagsmys!

Igår hade vi lite onsdagsmys på Brynolf. När jag kom hem från Budapest så lovade jag Johan candlelight dinner men den blev lite uppskjuten ;) Mills italo specialo med musslor, rödvin och ljus!


Sen hoppade vi in för att se på två avsnitt av Games of trones. Var bra svårt att hänga med i början men nu börjar jag förstå hur alla familjer hänger ihop. Sen blev det avsnitt 3 av 5 av Mildered Piece. Skönt att för en gångsskull se en serie som inte är kriminal, sjukhus, eller komedi! Drama is the shit! ;) 


schlagermyyys!

60 minuter kvar sen tar jag mig hemåt. Och inte bara det jag ska till Emma ikväll :D
WIIIIIIEEE!

Det blir hem för en snabbdusch och sen schlagermys! Det är något helt nytt ska jag säga. Alltid är det party på topp men ikväll blir det chill med ost och popcorn! Men om Johan ska med ska jag banne mig ta med vinaren jag öppnade igår. Rödvin till hemmagjorda hamburgare kan ju bara inte bli fel!

Man borde leka med mitt i veckorna! 


Schlagerfesten ALLA glömde :D


maxi x 2

Hmmmm, det där jag sa i förmiddags.. Om att på till Västermalmsgallerian utan att köpa något till migsjälv... Det gick inte så bra...

Jag hade ju beställt en enkel, svart maxi från Nelly men den var helt enorm och fick åka tillbaka. Så jag chansade och gick in på Gina och där hängde en helt vanlig svart för 129 kr! På vägen till kassan hängde även en i världens finaste sommar korall färg. Den är min nu. Så två för 260 kr, helt ok tycker Mills!


3 km av stolthet :P

Igår släpade jag mitt trötta arsh till gymmet. Och tänka sig så bra det gick. Jag sprang 3 km på 20 minuter. Och för mig som hatar att springa är det fan en bedrift! 3 km är ju över halva tantloppet som nu inte känns riktigt lika omöjligt :) Det är ju dock mycket enklare att springa på löpband än ute, men det ska också gå bra! Och på djurgårn finns det ju mycket fint att titta på samtidigt :)

Jag bokade även in en timme squash för mig och Johan imorrn men sen kom jag ju på att det är eurovision och SAADE då!! Det kan man ju inte missa för lite squash!


en sommardag!

Ååå, jag vill ut ut ut!
Tjejer satt typ halvnakna på tåget imorrse, SÅ varmt är det :P På lunchen bär det ut på en långpromenad till Västermalmsgallerian och tillbaka. Tyvärr blir det inget roligt åt mig utan jag ska hämta ett headset som varit på lagning..

Och vem har bestämt att det ska regna imorgon? Jag håller ju på att gå igenom min nya sommargarderob, allt ska invigas. Framför allt vill jag ha min vita spetsklänning från Nelly. Den är så söt så jag vet inte vad! Eurovision? Men då ska det ju också regna och vara kallt :(

Vi får se, än så länge så är det sommar ute!

Två dagars ledigt = en full inkorg

Tillbaka i Sverige efter en underbar weekend i Budapest med syster och mamma :)

Har bara varit ledig två dagar från jobbet men mailen svämmar över och massor med små bollar hänger kvar i luften från förra veckan. Tror däremot att jag snart har stökat undan det mesta så jag kan börja på veckans uppgifter.

Man vet att det blir en fullspeckad dag när man kommer in i köket på morgonen för att hämta te och vatten med väskor och jacka och får en mobil uppkastad i ansiktet "DEN ÄR HELT DÖÖD" Jag ser ut som en packåsna, men visst, vänta inte i 2 minuter :P

Får ta mer om resan sen :)

rosa pumps

Igår, efter 2 månaders väntan, fick jag hem mina rosa pumps! Skyhöga är dom och jag vet heelt ärligt inte riktigt när jag ska kunna använda dom.. Sa till Johan att vi måste gå på fest då man står still och han hämtar drinkar till mig hela kvällen.

Fast drinkar hela kvällen i dessa klackar kanske inte är en sån bra kombo ;)



Men jag kan bara inte skicka tillbaka dom....


en klänningssommar!

Oops... Jag är kass på att hålla i pengarna :(
Igår stod jag emot att köpa den turkosa väskan, tänkte att man vet ju inte vad man kan tänkas fynda i Budapest. Istället så spontanköpte jag en parfym av Jeanette på jobbet. 250 kr, vilket kap :P

Och så idag fick jag dessa jäkla nyhetsbrev från Nelly, livsfarliga är dom! Poff, tre klänningar inköpta. Men vissa ÄÄÄRRR de fina!


ihop med en bilnörd.

Sen Johan fick körkort, eller egentligen bara sen två månader tillbaka har har blivit någon form av bilnörd? Han kollar på bilar dagarna i enda, vill åka till Tyskland och köpa bil, vet inte hur många han kollat på.

Den senaste är denna Opel Tigra, som jag också börjar falla för.. Har dock lite svårt med att det bara är två säten. Men som Jeanette sa "Då kommer du slippa barnfrågan ett tag till" Haha, så rätt!


en torsdag-onsdag :)

Blir det så när onsdagen är som en torsdag för man är ledig på fredagen eller blir det onsdag-torsdag? Viktigt att tänka på tycker jag!

Ååå, zumba igår. I love it :) Jag förlåter henne till och med (nästan) för att hon tagit bort en av mina favoritlåtar. Johan skjutsade ner mig på vägen till Märsta så det blev en promenad hem efteråt. Ska nog fortsätta med det, skönt med frist luft efter varit instängd i svettrummet en timme :P 

Idag ska jag förbereda inför mina små pressentationer, sen får vi se vad som sker. Skönt med lite lugn ibland. Blir iaf till att sluta lite tidigare för att hinna till StockholmsStylisterna i tid.

Såg till min lycka att det blir mellan 18-21 grader och sol i Budepest i helgen :)

Turkoskärlek!!!

Denna är nedsatt till 299 kr. Känner att jag bara mååååste ha den, kärlek!
Får se vad som händer under dagen, försöker hålla i pengarna lite för tillfället.. April var inte en jätterolig räkningsmånad med utgifter för Helsingborg, staketvirke och lite annat..


bästa kollegorna :)

Vilken chock! Snö :'(
För två veckor sen låg vi på sandstranden i Helsingborg och brände sönder huven, axlar och allt möjligt i solen. Men nu snöar det, såklart! Och när det snöar går inte tågen så jag var ju lagom i tid idag..

Men sen kom jag till jobbet och möttes av Linn, Julia och Helena då blev jag glaaad! Man kan inte ha mysigare människor runt sig, jag blir alltid glad när jag kommer hit! :)

Märkte att denna vecka är fullspeckad..
Ikväll är det träning.
Imorgon är det besök hos StockholmsStylisterna, tvättning, packning.
På torsdag ska jag mysa med Joey och äta god middag.
På fredag, Budapeeest!!!

Budepest planering!

På fredag morgon åker då jag, mutti och Ankan till Budapest på en tredagarsweekend :)

Igår var det seriös reseplanering på restaurang Arizona! Blev texmex middag, en pava vin och så avslutade vi allt med chocolatetfudge cake. OMG säger jag bara!!

Kartan blev helt nerklottrad av allt vi ska hinna med att se. Blir löparskorna på i tre dagar :) Kyrkor, shoppinggator, badhus, parker, broar mm mm.



Och jag har köpt en ny, rosa resväska. 53 cm / 10 kg, det måste väl räcka till 3 dagar...?


Valborgshelgen vi minns :)

Till skillnad från förgående år hade vi nu en lugn Valborgshelg :)

I fredags kom jag hem och somnade på soffan, nästan halv 9 var klockan då jag vaknade. Så det blev till att köpa middag på Posten och sen mysa ner sig i soffan igen.

På lördagen började vi med att åka till Gärdet (dit jag numera vill flytta) åt frukost på ett cafe i solen och sen begav vi oss till floatingen. Var annorlunda, lugnt, avslappnande.. Men nja, jag kan inte koppla av tillräckligt för att det ska ge effekt tror jag :P Min hjärna kan inte tänka på ingenting, alltid är det något som är där. Men det var kul att testa! På eftermiddagen kom Stefan och Sandra förbi. Det blev trerätters med helt fantastisk grillning och öl. Senare på kvällen blev dock Sandra supergravid så de var tvugna att åka hem. Jag och Johan övade då på våra Guitar Hero skills och drack drinkar. Precis lagom, inget ståhejsan.

Igår blev det en liten shoppingrunda. Jag köpte en mindre resväska lagom till weekendtrippar och en andra, vardaglig maxiklänning. In love vad fin den är! Sen gick vi och såg på Red Riding Hood. Var bra, men inte riktigt så bra som jag hade trott.. Till och med Johan tyckte den var okej. Hejja hunken säger jag bara ;)