pizza!!!

Ikväll får jag inte äta pizza med Emma och Veronica för mamma :(
Hon tycker att jag ska få i mig nyttig mat..
Fett beigt!

torsdag.

Jag tycker att Baffe ska vara glad på mig! Efter förra onsdagen sa han "du ska vara fullare nästa gång!" Nästa gång blev i måndags, jag gjorde som Baffe sa såklart! Igår sa han "du ska vara värre än i måndags!" Det blev det minsann. Party, party hos Veronica blev det med ett litet bartendercrew samt SPB! Alla visade känna varandra lite här och där ifrån.. Sen bar det av till Magget, träffade "den attakerande hetingen" Sen blev Mills bjuden på 3 st B52 och därmed slutade kvällen i totalt mörker!

Imorrse var den versta morgonen någonsin! Eller iaf sen igår :) Vaknade inte av väckarklockan och reagerar inte förrns andra gången då pappa ringer och frågar om jag ska åka med honom eftersom han stod och väntade på mig med bilen. Det blev kläder på, på 2 sekunder och spurt till bilen. Fortfarande packad och illamående. Klockan var halv sju.. Hade inga skor hos Johan så det blev mjukiskläder och högklackat men Henrik fixade andra skor åt mig. "Har du fått nya skor" Var det första Enis sa till mig imorrse.. Har nog varit allas mobbingoffer idag. Men den bjuder jag på!    


BB vann över HMT med 2-0 idag :)


julafton!

Nu är julafton slut :( Men jag väntar på en julpuss som snart kommer och knackar på min dörr! Kom precis hem till pappa från mormor där vi för första gången spenderat julkvällen. Myspys! Gick upp 11 imorrse, pappas väckarklocka är nämnligen inte omställd till vintertid så jag trodde att den var 12.. Jag och pappa låg i soffan och kollade på Madiken medan Annica fortfarande sov. Sen blev vi julfina till Kalle Anka. Drack glögg och åt mini julbord med skinka, köttbullar och ost. Efter Kalle kollade vi (som ingen annan verkar göra) på "Kan du vissla Johanna" Den är så rolig så jag får ont i magen! Sen bar det av till mormor som hade gjort mat för minst 15 personer. Svenson, Svenson och en massa paketöppning såklart. Fick lite kläder från Thiland och andra sommarsaker samt 1000 kr i respengar! Mer pengar, skiva, snusksaker, halsband, örhängen, vantar och lite smått.. När dom andra druckit klart sina "mormor drinkar" bar det av till bussen som inte kom men en taxi ville ta oss hem tillslut :)

Imorrn blir det mycket sängliggande samt film tills kvällens partaj!

God jul alla!

dan före doppardagen :)

JUL!!! Idag har jag åkt omkring en himla massa och köpit och fixat lite klappar.. Tog mig friheten att köpa lite åt mig själv också. Ett rött skärp, en glittrig klänning och en glittrig koftklänning :) Man måste ju unna sig själv lite saker nu när man bara har köpt saker till en massa annat folk.. Johan ska få tre st, om han inte blir glad vet jag en som kommer få stryk! Nu har vi klätt granen hos mamma och hos pappa sant slagit in alla julklappar. Nu tänkte jag slänga mig på soffan och kolla på julfilm!


Julbord på M&G

Herregudars! Igår var det röj i Vallentuna. Det skulle man inte kunna tro, mitt ute i ingenstans. Och då menar jag verkligen ingenstans. Sista jobbdagen innan jul så jag och Emma hade tomteluver på jobbet. Chef Johan skrattade åt oss så fort vi gick förbi men vi sjänkte julglädje åt folket iaf! Efter en förmiddags tokstress och lökning var det dags för julbord nere på M&G. Folket tog det jättelugnt, bara jag, Emma och Yonas som drack öl! När alla skyndade på att åka där ifrån bestämde jag och Emma oss för att stanna kvar och ta en shotkanna :) Sen stannade vi där till halv ett på natten. Sjöng karaoke i 4 timmar, träffade 30 och blev bjudna på en himla massa drinkar och shots! När karaoken var slut var det inte lika roligt så vi tog en taxi hem. Jag åkte hem till JOhan för att vänta på honom.. Under tiden tog jag för mig av hans blå red russians och akvavit :) Och så såg jag såklart på Bullerbyn! Älskar den så mycket!  

torsdag.

Jag har kommit på att det ända jag bloggar om är mitt jobb.. Men jag råkar tycka väldigt mycket om mitt jobb inte för att tala om det roliga folket där. Idag var mega korgen med choklad slut (efter två dagar) men det gjorde inte så mycket efter som det vid två stod fem After Eight askar i kafferummet :) Mills tjockade i sig en hel del, The Daddy var sämst. Som för övrigt hade mig som mobboffer idag, men jag fick en kram sen så jag stod väl ut. Han ska sluta efter nästa vecka.. Vad ska jag då mobba Emma för?! Måste komma på något! Imorrse satt jag och skruvade saker. Om ni tänker er klämman som sitter på kabeln då man ska starta bilen.. På den sitter en skruv där kabeln sitter fast, den skruven skruvade jag på.. Sen blev det action, äntligen började vi med Pahlens! Men efter 30 minuter kom Rolf i panik och behövde Mills hjälp. Så jag fick knata genom kylan till andra huset. Vi hade skoj, han brukar aldrig säga något men idag var han pratglad. Men han förstår nog inte vad jag gör där eftersom jag knappt vet vad en skruvmejsel är.. "Dom där blå" "Den med mönster" "Den man trycker ihop saker med" Är förklaringarna då jag vill ha ett verktyg.. Om Peter inte kommer imorrn kommer jag slå honom hårt! För isf måste jag isolera baden och det kliar satan!

Imorrn är det jullunch med jobbet och därför buss hem! :)

OBS!!

Vi har precis varit på Obs i två timmar. Shopping á la Borgqvist på Obs är alltid lika roligt. Måste packa upp nu men sen ska jag skriva om hela min fabulösa dag :)

onsdag.

Igår var det en tråkig dag på jobbet! Emma var inte där, jag var trött, jag hade ont i ryggan, mp3 hade inga batterier, radion var av och jag blev kallad för lillstrumpan. Det kan väl vara gulligt men inte just då. Det blev ju dock lite bättre vid två fikat då det var bullängder på alla bord. Och alla vet väl hur Mills älskar bullar :) Senare fick vi en stor korg med choklad av en kund också. Mums, mums!

Idag var det mycket roligare! Emma var där, jag var pigg och hade 2 fulladdade batterier till mp3n! Jag tror att dom har gjort en konsperation mot mig och Emma så vi inte ska få jobba i samma rum.. Idag fick jag sitta med Yonas och hjälpa till med Alab grejerna. Han tyckte att jag var snål som bara köpt tofflor till pappa i julklapp.. Han skulle ju inte köpa några alls! Sen fick vi lönespecarna som allt verkar vara fel på. Jag fick nästan hela min månadslön fast jag bara jobbat två veckor, 177 timmar och Emma fick för lite. Hel skumt! Sen fick jag se en brottningsmatch mellan två av cheferna. Jag skulle vara duktig och skriva ut ettiketter. Då sitter dom och mobbar varandra vilket leder till att dom först börjar kasta påsar med klämmor på varandra som sedan flyger i hela rummet.. Sen hoppas Gunnar på Johan, jag viste inte riktigt vad jag skulle göra. Så jag och The Daddy stod bara och glodde.. Jag borde typ få pengar för att hålla tyst om det!

Nu blir det av till Veronica, glögg, film och drinkar :)     

frosta av frysen..?

Ytterligare en julklapp inhandlad! Spök lakan till Sten :) Sen var jag shopper till Johan och köpte en himla massa tvål och shampoo, borde ha köpt tops också..

Igår frostade vi av frysen och mitt i allt fick jag för mig att jag en gång för länge sedan lovat att Emma skulle få vara med då. Har ingenaning om varför hon skulle vilja vara med när vi gjorde det men jag är 99% säker på att hon skulle vara med av någon anledning. Det får bli nästa gång! Och den 24 juli lekte jag med Decc, pantade burkar och hade picknick så det var inte då vi var på matchparty.. 

måndag.

Den här eftermiddagen har jag spenderat med att montera tangentbort. Det är nog det tråkigaste jag gjort på HLM plus att jag troligtvis skrapade sönder hälften av kretskorten.. Känns lite osäkert, men imorrn ska jag börja med mina Pahlens saker. Får se vad av allt det var. The daddy frågade mig om vi var fulla och odrägliga i fredags men jag förklarade att man inte behöver vara odräglig bara för att men är full.. Idag var jag en snäll medarbetare och skjutsade förbi Peter vid Vallentuna station, det är ju typ 80 minus grader ute!

Nu kommer pappa hem med min drågade katt som blivit kastrerad, stackarn ska gå med tratt :( Annica tycker att det är roligt att hon inte kan stå, ingen djurvän hon inte! Nu ska vi åka och köpa mer julklappar!

Bajbaj!

söndag.

Jag måste erkänna att jag har blivit en usel bloggare! Jag skäms! Det är bara för att på jobbet vill jag blogga hela tiden och tänker ut jättelånga och bra inlägg, men eftersom jagredan tänkt det en gång så har jag inget behov av att skriva när jag väl kommer hem. Det är illa! Emma tyckte ett jag skulle ha ett block med mig och skriva upp allt som jag ska blogga om när jag kommer hem. Problemet är att jag inte har tid att skriva upp allt under dagarna. Får typ ta lunchen till det..
 
Idag har jag och lillasyster Annica varit i Täby C och handlat julklappar, riktigt lyckat! Hittade till mamma, pappa, halva mormors och halva Johans. Halva Annicas har jag redan köpt. Det blir Stens present imorrn och in till stan på tisdag. Börjar bli stressad nu. Sen såg jag världens finaste klänning som jag vill ha på nyår, men jag har ju redan köpt en.. Sen köpte jag en liten svart och guld glittrig väska till mig själv :) Jag vet inte om dvdn jag tänkte köpa till Johan kommer funka för det är fel region och vad ska han få då?! Uuuu, panik!

Igår var en sån där perfekt dag! Vaknade efter ett sånt där fabulöst tjejparty och låg i sängen och flumma med Emma. Sen blev det påklädning, sminkning och en (som alltid) rush till bussen. Vi åkte in till stan kollade lite på kläder, var dock inte så populärt hos Johan. Make up store älskade han däremot :) Fast han blev väldigt fort hungrig där inne så jag hann bara kolla igenom en hylla.. Sen blev det julmarknad i Kungsan. Jag köpte en polkagris, Johan var lite mer julig och köpte små tomtar. Sen lekte vi fetton på TGIF, kyckling vingar, motzarella stickt, hamburgare tallrik och extra pommes, för att inte glömma blue chees dippen! Sen blev det ytterligare en rush till dansenshus och Bounce. Det var så bra så att jag visste inte vad jag skulle säga efteråt förrutom att det är orättvist att dom är så grymma. På tåget hem flörtade en treåring med mig och inte vilken som helst utan världens sötaste och blondaste treåring! Väl hemma blev det cider och besök av Christer. Klockan elva somnade jag mitt i filmen i soffan. Johan spelade Playstation till halv tre då vi skulle gå och lägga oss, vilket var mycket onödigt eftersom han låg och pladdrade i minst en timme! 

Nu blir det One Tree Hill!!

fredag.

Idag fick jag inte jobba med min soulmate vilket betyder att jag inte heller kunde mobba henne :( Men vi hade ju rast och lunch tillsammans så jag slog henne med gaffeln ist! Sen har jag blivit skadad på jobbet idag, har två jack i fingret som ett kors. Har ingenaning om vad det kommer ifrån. Satt i andra huset idag igen. Jag och Peter meckade ihop massa konstiga saker. Jag tycker att jag var mycket duktig eftersom jag gjorde mina första idag och han har hållt på hela veckan.. Nästa vecka ska jag ta med mig mjölk till lunch!
 På vägen hem så åkte vi rundtur i Fresta och hälsade på massa folk inklusive min och Emmas busshållsplats! Dn såg ut att må bra.

Nu ska jag packa och sen blir det badkar och white russian!

torsdag.

Idag började dagen på jobbet med att jag fick hålla mig för gråt. Fick panik när Johan sa att jag inte kunde jobba på LF "Eftersom du jobbar heltid här" Två minuter senare sa han att jag var där på prov vecka så jag skulle få prova olika saker. Senare sa han jag jag ska bli Phalens bästa packare och att jag ska jobba med det. Hur som helst så känner jag mig hur dum som helst att säga till Hans och Gerd på LF att jag inte kan jobba nästa vecka. Mamma sa att jag inte skulle känna mig dum och att jag nu faktiskt har ett heltidjobb!!! Det som jag har väntat på i flera månader! Och jag stortrivs! Idag har jag jobbat i det andra huset, funkade bra men jag höll på att spetsa fingret med en skruvmejsel och händerna gör så ont så jag vet inte vad. 

Nu har jag glömt allt som jag under dagen planerade att skriva..    

igår var det onsdag :)

Man säger ofta "Idag var den bästa dagen det här året" eller "Ikväll var den bästa kvällen det här året" Igår var en sån dag. Gick upp tidigt som vanligt för att åka till jobbet. Fast en skillnad.. Emma jobbade också! Var hur roligt som helst och Jacob tycker att vi är jätteduktiga :) Sen kom Emmas daddy, vilket var mycket roande! Emma fick som vanligt njuta av min sjönsång, den här gången var det julmusik. Vet inte varför med det uppskattades inte..? Vi hade mjukis onsdag och frukostmöte, precis som förr! Men vi lärde oss snabbt  att man inte får äta i produktionssalarna! Så vi ska bosätta oss på loftet. Skjut kan man få på lagret om man vill :) Imorrn ska vi jobba igen och då blir det fredagsfika!

Efter jobbet bar det av till stan med Johan. Sprang omkring för att hitta en inte alltför dyr resturang, hittade en kinaresturang. Mums på mackan  var det! Sen bar det av till Berns och John Legend! Jag unnade mig ett mycket dyrt glas vin,  men jag needed it! Innan Legend började spela sjöng en kille som var asball. Han hoppade runt på scen som en galning till sina gamla pojkbands liknande hits, men en hel del mys också! SEEEEN KOM MIN DARLING! Han var så ball och så bäst och bra jag och får fortfarande rysningar när han kom upp igen på scen och sjöng "Stay with you" och "Ordinary people" Förra veckan dansade vi till dom i badkaret och den här veckan LIVE! Så bäst! Han sjöng alla mina favorit låtar och allt var bara perfekt! Jag köpte en röd Hood som det står Legend på i guld :) Men det värsta av allt! Jag sumpade att få träffa honom efter spelningen! Dom 100 första som köpte något fick en biljett att få stanna kvar! Men konserten tog slut kl 12 så då skulle vi kommit hem närmare 2 om inte ännu senare. Uuuusch, vad jag ångrar att jag åkte hem!  


sista danslektionen

Idag vad det den sista danslektionen för den här terminen :( Har varit underbart att fått åka bil in och sluppit somna på tåget! Idag var i stortsätt allt kaos! Min hjärna hängde inte med alls på Sexyback! Första gången tog det bara stopp, jag fattade ingenting när dom andra hoppade ner på golvet, så jag fick stå där som ett fån tills dom kom upp igen. Andra gången kom jag ihåg steget fast glömde det innan så jag var ändå helt lost. Sen kom jag inte ront ordentligt så jag och Emma låg kvar på golvet lite och flummade av oss. En annan gång när främsta raden (min rad) skulle börja innan börjar Emma skratta åt mig, fett elakt! Men, men inget gick riktigt min väg men lika skoj som alltid! Fattar dock inte hur det kan bli jobbigare och jobbigare för varje gång.. Tills januari och under julen lär man väl hinna tappa den lilla kondisen som man ändå hade någonstans i kroppen. Men då blir det friskis 3 gånger i veckan!!  

Godnatt världen!

P.S. Imorrn ska jag på John Legend!!!

HLM

Nu har jag som både jag och Emma planerade duschat och fönat håret. Annars kommer det ju vara kaos imorrn och stå åt alla håll och kanter när "Emmas daddy" kommer till jobbet imorrn! Jag som tyckte att det var pinsamt i måndags, imorrn kommer det nog mest bli kul. Jag planerar att ligga under bänken och skrika av skratt, det förtjänar du :) Men vi får ju iaf jobba tillsammans!!  Sen ska jag iväg med Jonas till något ställe och göra någonting som jag inte vet vad. Jag har fått för mig att han inte tycker om mig, jag får för mig såna där konstiga saker ibland. Sen måste jag diskutera mitt andra jobb och arbetstider med Johan, känner på mig att han inte kommer att gilla det. Om jag har tur finns jobbet på HLM kvar när jag är klar på LF. Kan faktiskt tänka mig att jobba där några månader. Bra betalt och mycket pengar till sommarn!

adventmys!

Mys, mys, mys! Pepperkakor överallt för att inte tala om lussekatter! Mamma har gjort världens godaste köttbullar och massa glögg har druckits! Snart blir det mat och åters försa julmust och julskinka! Julskivorna är tyvärr redan färdig lyssnade men jag hittade en gamla goding, Jan Johansen :)

söndag.

Idag är det söndag, den tredje december och första advent! Vi ska ha första advent party med pepparkaks bakning, lussekatts twistning och köttbulle rullning! Samt glögg och julskinka!

I helgen har det varit en himla massa bravader. I fredags var det min och Emmas första och helt klart roligaste julfest! Vi representerade Alab tillsammans med pappa och jag tror att vi gjorde ett mycket bra jobb att göra det! Speciellt i baren :) Allt var gratis, banden ägde och toaletten var mycket fin! Igår var det en hårt morgon, fast man har ju varit med om värre.. Så det var bara att hoppa in i duchen, föna, platta håret, välja kläder och sminka sig på 20 minuter för att sen åka in till stan och hornstull. Middag med Ebba och resten av familjen Dumell på kina samt någon timme på en Irländsk pub efteråt. Vi sjöng ganska fint borta i hörnet och vi tok lurade bartendern att Annica var 18! Annica hade "inget legg med sig" så bartendern ville se busskort. "Men camilla, du har mitt busskort i din väska" Så det var bara att visa mitt busskort så var allt bra sen. Sen blev det en massa springande på Centralen fram och tillbaka och hann precis med tåget hem till kära Väsby igen..
 
Ikväll ska jag trots all bakning se One tree hill!!!