nyårsmorgon.

Så var det helt plötsligt nyårsafton. Året har gått så grymt fort men det känns som en evighet sen som jag bodde i Västerås och pluggade på KY. Ändå var det bara ett år sen.. 

Just nu springer jag runt och nyårsstädar lite, måste ju vara fint till the lyxmiddag ikväll. Ska åka en snabbis till Centrum och köpa en cigarr till Johan och lite fyverkerier, all mat köpte vi igår. Vi ska äta middag hemma och sen bär det av till Lotta och Danne vid niotiden. 

Kvällens middag:

- Toastskagen
- Oxfile med hasselbackspotatis
- Mjölkchoklad- och vitchokladpannacotta 

 

  Nyårsafton 07-08



Nyårsafton 08-09


snälla gud.

Snälla gud....
låt mig få leka med Emma :)

Trots att det är hur lugnt som helst idag och jag sitter och spelar spel på datorn är vi för få för att jag ska kunna pausa mig och prata men min Emma i telefon. När hon ringer från fjällen och allt! Så då får det bli den dyra sms vägen om man vill vara någon procent social.


chokladångest

Kom precis in från en liten lunchpromenad. Andra dagen i rad som jag tar en tripp. Duktigt kan man tycka men jag vet inte hur duktigt det är när jag gick till PrisExtra för att köpa mig lite choklad :)

Igår sa jag till Johan att jag får sån ångest över hur mycket godis och choklad vi har hemma från jul. Jag superbakade ju hur mycket som helst där en helg. 15 minuter senare satt jag och mumsade på en tryffel.. Och det är just därför jag får ångest, för jag äter så mycket om det finns hemma. Och det är inte för att jag är sugen utan för att det inte ska bli gammalt. Jag kommer banne mig inte kasta två burkar med biskvier och wienernougat som jag kämpat med. Så imorrn blir det till att ta med allt godis till Lotta så nyårssällskapet får äta upp det!

Tre timmar kvar av dagen..

ekvation mills ;)

Haha, flum jag!
Jag satt och funderade på hur mycket man måste tjäna för att få ut 20000 kr efter skatt. Jag och Johan tycker att vi borde få ut det, vem skulle inte vilja det liksom.. Och hur ska man då räkna ut detta. Jo SJÄLVKLART med en ekvation :) Så jag ställde helt enkelt upp den simplaste lilla, årskurs 9 ekvation och räknade gladerligen ut den. Mattenörden har vaknat igen..

0.67x = 20000
Svårare än så behöver det inte vara..
Vad är det för reklam förresten?

Och.. Man behöver tjäna drygt 30000 kr. Vi har alltså en bra bit kvar att gå...

produktiva kvällar.

Igår kväll var vi väldigt produktiva. Jag åkte förbi Rusta på vägen hem och köpte såna viktiga saker som toa- hushållspapper, tvål och en timer. Och självklart massa andra bra att ha saker som alltid hamnar i korgen när man är på rusta. När jag kom hem slängde vi tvätten i maskinerna och åkte för att stor handla så nu är frysen proppad igen. Någongång snart hoppas jag verkligen att vi bor där det finns en stor frys! Hatar att planera vad man ska handla för att allt inte får plats. Sen blev det mer tvättning, soppa till middag och massa sopkastning från julen.  

Sen fick vi för oss att vi skulle se på Scarface eftersom jag bara har sett de första 40 minutrarna. När klockan var 12 såg vi att det var 40 minuter kvar så vi gav upp och hoppade i säng. Får se klart den ikväll istället då Johan och Jocke återigen ska sitta hemma i vår soffa och leka nördar med PS3!!!! Jag blir så jävla less!!!! Men innan dom gör det ska vi åka och hälsa på Johans blivande gudson och vi har massa paket han ska få :) En tripp till systemet och mathandling till imorrn ska också klämmas in. Städning...

Verkar bli en produktiv kväll igen, iaf från min sida.

Köpte förresten en skrivare i måndags. Laser, fotoskrivare, jag vet inte riktigt vad som är "high tech" på skrivare men vår är det :) Och framför allt, den är wireless, NO SLADS IN MY HOME :D 

onsdag.

Jag tror att inte somna med tvn på har bra inflytande på min sömn :) Den var av både igår och i måndags när vi hoppa ner i sängen och båda dessa nätter har jag sovit bra. Måste experimentera vidare på detta!

Ho - hoooooooo, det är så tomt att det nästan ekar i våra lokaler idag. Och ännu lugnare är det på telefonerna, måste hitta på något jag kan spendera timmarna med! Vill hitta det där nördspelet igen när man inte får nudda dom flygande bollarna med pilen, det skulle jag kunna spendera många timmar med.

ge mig mina produkter då!

Min lunchshopping gick inte så bra idag eftersom salongen var stängd :( Så är det med privatägda salonger, tar ledigt när det passad dom men inte Mills. Ska försöka få med Johan in till stan på lördag så jag kan shoppa alla mina produkter. Jag vill ha dom nuuu på en gång! :) 

Nu kom jag på att man kanske ska starta nyårsafton med 20 minuter i solariet, det var länge sen och låter väldigt frestande! Pratade med fröken Lotta idag och vi ska dit på nyår efter middag hemma, wiio, ska bli skoj! Blir min lila födelsedagsklänning, korkskruvar och glitter.

Ni anar inte vad det sprätter i mina shoppingfingrar, dom nästan gör ont!  

tisdag.

Herre, vad lugnt det är idag! Och jag som tyckte att det var det igår..
Är min dag i repan så jag har ändå haft lite post och mail att fixa med.

Inatt var verkligen en perfekt natt! Jag sov som en stock och vaknade bara en gång, när Dori ville ut. Och då gick Johan upp och släppte ut henne, lycka! Är första dagen på minst en vecka som jag känner mig helt utvilad och pigg. Trots en helg uppe på landet så lyckades jag inte vila upp mig, konstigt. 

På lunchen planerar jag att ta en iskall promenad till en salong här i närheten (som jag hoppas har öppet) Dom säljer nämnligen DermaNord produkter som jag ska köpa till mitt lilla face. Han man fått julklapps-shopping-pengar måste man ju få köpa lite dyra saker för att hålla sig snygg, eller? Efter jobbet ska jag äntligen till Stockholms Stylisterna igen, wiio!



nyårsplaner x 0

Efter att ha deppat över detta hela helgen så tänkte jag nu försöka vänja mig vid tanken.. Det blir en lugn nyårsafton, bara jag och Johan. Jag som älskar gigantiska fester på nyår :( Har visserligen inte varit någon stor fest de senaste två åren men man har ändå haft några att umgås med. I år är alla borta. Fjällen, Polen, Göteborg, Helsingborg, lyxmiddag mm..

Man får väl göra det bästa av det och dra till med en lyxmiddag... Jag ska göra mitt bästa för att vara positiv... (som jag är så otroligt bra på... blä) 


måndag.

Inatt var en kaosnatt och jag låg vaken i flera timmar och vände och vred på mig :( Halv 4 gick jag och la mig på soffan och lyckades somna till en timme, sen fortsatte jag med det eviga vända och vrida till halv sju då klockan ringde. Gjorde mig iordning och gick ut till bussen i god tid och den kom inte! Inte heller kom bussen som skulle gå en kvart senare! Så där fick jag stå och vänta i 35 minuter till bussen ville komma eftersom bilen står hos pappa..

Eftersom det var plusgrader idag var jag dum nog att ta vinterjackan men inte vinterskorna. Istället satte jag på mig mina högklackade stövlar. Det jag inte tänkte på var att plusgrader och massa snö betyder modd och is underlag! Var hemskt att ta mig från karlberg till jobbet.. Så går det när man inte tänker till ordentligt.

Verkar bli en ganska lugn och skön dag idag.
Men helt plötsligt bestämmer sig halv Sverige att ringa på en gång..

julhelgen.

Julhelgen har varit jättebra och mysig!

Började redan den 23 hos pappa. Vi åt årets första julbord, förrutom skinka såklart. Sen hade jag bestämt att vi skulle spela Bingo och se på uppesittarkvällen. Bingon gick inte så jättebra men det var skoj ändå, öppnade även lite julklappar mellan omgångarna. Vid halv 1 kom vi hem och kröp i säng.

Julafton började vi att spendera hos Johans päron där vi bytte julklappar innan vi åkte vidare till Johans moster i Jakobsberg. Där var även två av Johans kusiner på plats med sammanlagt 5 barn. Och det är ju faktiskt himla mysigt att fira jul tillsammans med barn, trots att jag och Tobbe var mer intresserade av Kalle än dom :) Efter det kom såklart tomten och det var ingen annan än min älskling som fick sätta på sig tomtemasken. Han var så söt så ;) Efter en kaosartad julklappsutdelning blev det ett gigantiskt julbord och ett snabbt julklappslotteri. Vid sjutiden fortsatte vi mot Hammarby Sjöstad och Mutti. Där blev det ytterligare ett julbord. Det är kul att äta julbord på många ställen, trots alla traditioner ser alla julborden olika ut. Nubben är dock alltid där ;) Kvällen fortsatte med paketöppning, julklappsspelet och lite sång och dans fram till tvåtiden.  

På juldagen åkte jag, Johan, mamma och Sten upp till ett snöfyllt landet. Snöade när vi kom upp och gjorde det fortfarande när vi gick och la oss, vaknade på lördagen och långt in på lördag kväll! Fredagen blev lugn med kvällsbastu, middag och tidig sömn. På lördagen var vi ute hela dagen. Vi åkte pulka, fyrhjuling, pulka&skyffel efter fyrhjulingen, vi gjorde en snökoja, grillade korv och drack glögg ute i snön. MYYYS! Blev såklart kvällsbasut igen, fondue till middag och När och Fjärran spel.

Igår blev det städning och tidig hemfärd. Både jag och Johan låg och sussade i baksätet. Kvällen följdes med ett varmt bad, kyckling till middag och film. Lugnt och skönt. 

Vitaminboost! Nu ska jag bli frisk!


lyx vs. budget choklad

Myyyyy! Jag kommer inte få träffa min Emma Pemma på en evighet ju! På juldagen åker jag upp till landet och sen på annandagen åker hon upp till fjällen och är borta en hel vecka. TRÅÅK! Jag får väl försöka roa mig ändå och ta en bakisdag veckan efter nyår ;)

Förra veckan fick vi en chokladask från NK. Jag kan inte förklara hur gudomligt god den chokladen är, den bara smälter i munnen. Tog två såna praliner och sen en "vanlig" bit choklad och fyyy vad äcklig den var. Går inte att jämföra någonstans, det är en synd att kalla båda för choklad!  

dubbla löner :D

Igår fick vi (Johan) en trevlig överaskning! Han fick sin slutlön från Siba. Han trodde bara att han skulle få semseterersättningen men istället fick han en gigantisk summa OCH sin vanliga lön :D Vi jublade och dansade för vi blev så glada, haha. Så denna lilla månad kan han lägga undan pengar som räcker till i stort sett hela hans körkort som planeras att fixas i Sandnäset i sommar. Underbart!

Sånna överaskningar gillas alltid, speciellt när jag kommer få en skitlön i januari pga all julledighet.

tisdag "fredag"

Här var det snuvigt ska jag säga! Är egentligen min dag i repan men jag bytte bort den eftersom jag inte vill sitta där ute och snora ner alla som går förbi. Känns bättre att sitta här bakom mitt lilla skrivbord och snora för mig själv.

Idag är det som sagt "fredag". Och jag är nästan så trött som att det skulle vara fredag på riktigt och jag jobbat en hel vecka. Så det är väldigt skönt att veta att man är ledig imorrn! Då ska vi fira jul hos pappa med uppesittarkväll :)

Bilden på julgranen låg jag i sängen igår och blogga upp från Johans mobil, jag älskar mobilblogg!!

årets julgran :)


love!!!


nostalgi

NOSTALGI :D

Jag kom precis tillbaka efter lunchen. På radio spelade dom en jättegammal Blümchen låt som jag älskade när den kom. Kom ihåg att den var på en av pappas alla Mr Music skivor. Haha, P3 har verkligen fått pluspoäng av mig på sista tiden. 

Jag behöver inte åka in till stan efter jobbet för att köpa julklappen åt Johan så det blir till att åka hem direkt, fixa gran och klä den :) Mycket trevligt en måndagkväll! Känner inget behov av att komma i säng tidigt ikväll eftersom det är fredag imorrn! Wiiio! 

måndag.

Inatt var jag klarvaken 70% av tiden, jag var inte ens trött jag låg bara vaken. Och eftersom det är DEN tiden på månaden låg jag och kallsvettades samtidigt som jag frös, som alltid under dessa nätter. Det är verkligen hemsk. Och så fick jag en kisse som la sig i mitt ansikte, hon tyckte väl att hon låg bra där..

Idag efter jobbet ska jag ta mig in till stan för att köpa en julklapp åt Johan. Inte till Johan utan åt Johan. Det verkar ju onödigt att han ska ta sig in till stan för att köpa den när jag redan är här, snälla jag :) Ska även hitta något till någon? Alla som ska till Johans moster på julafton ska köpa en julklapp som ska delas ut. Får fynda något på Lagerhaus eller Åhlens. Sen hoppas jag att Johan och hans pappa har fixat en julgran tills jag kommer hem. Annars så ska vi nog göra det ikväll :) 

Jobbar bara idag och imorrn den här veckan, så imorrn är det "fredag" igen, tjoho!

Jag känner mig superkär idag (:

helgerna går fort dom!

Måndag igen efter en väldigt trevlig helg.

I fredags bakade jag ju som sagt i 3 timmar. Biskvier, tryfflar och Wienernougat blev det :) Strax efetr 11 kom Stefan och Sandra helt oplanerat förbi. Blev vin och shots och vi kom i säng runt halv 3.

I lördags blev det julklappsshopping under dagen. Vi var i Sollentuna Centrum och herre vad fint det blivit, det var helt omöjligt att försöka lista ut vilken del som är den gamla. På eftermiddagen kom Emma och Markus för lite julmys. Vi drack glögg, åt julgodis, lyssnade på julmusik, spelade Little big planet och åt lite julmat. Sen spelade vi julklappsspelat, tre små julklappar lyckades jag samla på mig :) Vid ett när dom gått hem somnade jag gott i Johans knä!

Igår blev det lite mer julshopping. Hittade sista klappen till pappa så nu är jag klar. Det jag försökte hitta till sis finns ju ingenstans, omöjligt! Eftermiddagen spenderade jag äntligen med min bok, har inte läst något på säkert två veckor! Underbart, vill inte lägga den ifrån mig när jag väl börjat. Middag hos Johans päron och sen såg vi på Blood Diamond, igen :) 

3 timmars bak

EFTER ATT HA BAKAT I 3TIMMAR ÄR JAG SÅ TRÖTT PÅ CHOKLAD ATT JAG INTE ENS VILL SMAKT PÅ DET JAG BAKAT. NU TÄNKTE JAG LÄGGA MIG I SÄNGEN OCH LÄSA OM EDWARD, DÅ BJUDER JOHAN PÅ FEST :P

This is Mills :)

Nu snodde jag en så där onödigt kul/trist lista från Emma. Om jag har tur tar den 35 minuter att fylla i, då får jag gå heeem :)

Hur många gånger har du varit kär? Tre och sen har jag haft 1000 cruchs.

Favoritgodis: Lakritsshot :)

Coolaste stad du har besökt: Canoa Quebrada, Brasilien.

Action eller Skräck? Action. Arnold, Sigal och Stallone var mina favoriter när jag var liten.

Vill bli när du var liten: Djurskötare

När fick du din första kyss: Var 9 första gången jag fick en tunga i munnen. Hade ingen aning om vad jag skulle göra! Han hade nog hört från någon att man skulle göra så :P

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet: Allderles för snäll och blyg 

Vad är du beroende av? (Som steg 1 i Maslows behovspyramid) Mat, vatten, SEX

Dagens roligaste händelse: Den gigantiska godiskorgen vi fick till jobbet :)

Dagens tråkigaste händelse: Sega, otrevliga personer som ringer till jobbet

Dagens humör: Trött med fredagstaggad

Vilka tv-program följer du? True Blood, Desperate housewives, Grays Anatomy, Ugly Betty. För 5 år sen var listan 10 gånger så lång!

Vad gillar du mest med dig själv? Som person gillar jag att jag är spontan och impulsiv. Ytligt har jag alltid gillat mitt ass :) 

Vad gillar du minst? Alla mina negativa tankar som flyger runt i huvet och inte vill försvinna :(

Vad är det roligaste du vet? Att skratta så jag får ont i magen och tårarna sprutar.

Har du något motto? Sånt e livet (om nån skulle ha missat det :P)

Hemlig hobby? Jag brukar styla håret fast jag är själv hemma och ingen utom jag kommer se mig..

Något vi inte vet om dig? Jag vet exakt hur många jag hånglat med i mitt liv. Viktigt att hålla listor på saker och ting!

Vad ångrar du?
Ojoj, sånt ska man inte tänka på. "OM" tankar är farliga :P

Vad önskar du? Att jag ska lyckas övertala Johan att flytta från Sverige och öppna en strandrestaurang/bar!

Vad klarar du inte dig utan? Min hårklämma, vi har en speciell relation!

Vad gör du helst en vardag? Sånt som man egentligen kopplar till helgerna. Restaurang, fest, träffa vänner osv.

Vad gör du helst en lördagskväll? Dricker massa öl och dansar. I miss QUUUUUUE!

Vad har du mest av i din garderob? Trosor, i mängder!

Drömjobb? Projektledare för event (barägare på en strand ;))

Haha, det tog 30 minuter. Då är såklart massa telefonsamtal inräknade..



Present no.6


Nu fick vi en gigantisk chokladask! Det tar aldrig slut :D


Godiskorg no.3

Herreguud! Nu fick vi en tredje korg med godis till växeln! Den var full med bla After Eight, Belgiska snäckor, choklad tomtar och plokagrisar mm. Jag fick After Eight asken, tjoho. Leverantöterna vill verkligen göda oss. Har även fått en mega salami och en blomma de senaste veckorna. 

Tänk vad alla är trevliga (smöriga?) vid jul :) 


Sötaste tomtarna, måste nog köpa en och ha ute i snön :)


super vinterväder!

Guud så fint väder det är ute! Blå himmel, strålande sol och gnistrande snö :) Om ni inte har lagt märke till det så diffar min inställning till snön från dag till dag. Ville verkligen gå ut en sväng på lunchen men jag orkade verkligen inte bylsa på mig alla klädlager så jag stannade inne i soffan med min bok och en liten bit choklad.

Jag får ångest bara jag tänker på hur mycket godis jag ska baka idag och imorgon. Vad ska träningen göra för nytta om man moffar så mycket som vi kommer göra :( ÅÅÅÅNGEEEST! Kanske hinner till gymmet en sväng idag iaf. 

Jag känner att jag håller på att dra på mig en förkylning, gud va jobbigt! Hoppas att den botas av ett glas vin ikväll :)  

Lovely friday!

WIIIOOO!!!
Det är fredag idag!! Fick en kissemiss som la sig i ansiktet på mig imorrse. Jag lät henne ligga kvar eftersom hon hade varit så snäll under natten och inte gnällt eller velat gå ut. Duktig Midori :)

Idag var jag inte lika bitter på väg till jobbet, jag lyssnade på Whitesnake och då bli man sannerligen glad. Men jag måste säga att det är väldigt jobbigt att åka kommunalt på vintern. Man kan ju knappt röra sig när man sitter tre Michelingubbar på rad.

Idag är den stora vaccinationsdagen på jobbet. Så lång kö som det är redan nu verkar det bara vara jag som inte ska vaccinera mig. Jag tror verkligen inte på svininfluensan så varför ska jag vaccinera mig mot något jag inte tror på. BLUFF OCH BÅG. 

Sweet child of mine på radio, då blir jag fredagspeppad!

vinter i väsby

JAG TOG MIG HEM VÄLDIGT SMÄRTFRITT IDAG :) TÅGET KOM IN PRECIS NÄR JAG KOM OCH BUSSEN STOD OCH VÄNTA PÅ MIG I ROTEBRO!! KALAS! OCH NU HAR VI DUSCHAT I ÖVER EN TIMME OCH STRAX FLÄSKKOTLETTER TILL MIDDAG.

LITEN VINTERBILD, VI ÄR OMRINGADE AV SNÖ!


felsms.com

Till: Pappa (skulle till pojkvän)
Sms: Fan va het jag känner mig. Vill du komma och leka doktor.
Kanske tar jag tempen i munnen ;)
Svar: Är du sjuk hjärtat?

Så kan det gå.. Efter jag skickade ett sms fel en gång kollar jag nu ALLTID 1000 gånger innan jag trycker på skicka! Man lär sig av sina misstag :) Duktiga jaaag!

(Oj vad jag bloggar idag. Min hjärna går på hörvarv. Inte för att det är speciellt djupa saker det rör sig om men ändå ;))

kommer jag komma hem?

Asså, jag kommer typ inte komma hem idag. Det är så tragiskt så jag nästan skrattar. Tågen är "kraftigt försenade och går oregelbundet" och alla bussar i norrort är inställda. Får hoppas att pappa är hemma så han kan hämta mig vid Rotebro, när jag nu kommer dit. Som jag sa en dag i augusti för några år sen "Det finns bara en sak som hjälper nu..."

Någon julklappsshopping som vi planerat blir det iaf inte. Typiskt! Jag som längtade efter att trängas lite i affärer och köpa den sista julklappen. Och jag har hittat ett jullinne som jag ev tänkte köpa till julafton. Får bli på lördag förmiddag innan vårt julmys med Emma och Markus.

Dom ringde från Wickis idag, dom undrade om jag ville jobba i helgen. Lite kul att dom fortfarande tänker på lilla Mills :) 

 

 


bättre än "förnedringstv"

Hur kommer det sig att det är så roligt att läsa om folk som gör bort sig?
För det är det faktiskt, man skulle ljuga om man sa motsatsen :)

Felsms
Fuck my life

Roligare än "förnedringstv" som det alltid skrivs om i tidningarna..


lever min dröm!

MIN ÄLSKLING ÄR MED I EN MUSIKVIDEO!
Jag är mighty proud :D

Lever min dröm

Självklart har han nr 27!


bitter torsdag!

Ni kan inte ana hur bitter jag var imorrse när jag gick från tåget till jobbet. Jag var som värsta mensmonstret gånger 10 och då är det inte ens min vecka :P Jag förbannade snön, vintern, blåsten, halkan och gud! Jag fattade inte att jag haft den oturen att födas i Sverige och inte på en strand. Just dom 15 minutrarna skulle jag byta ALLT i mitt liv för att ha ett annat liv och bo någonstans där det är minst 25 grader varmt året om! Bitter..? Ja! 

Men nu är jag inne, är varm och låtsas inte om att det är snöstorm ute. Och snart ska jag äta min macka med Philadelphia :)

Jag kan inte förstå att det är torsdag idag. Det måste vara någon som driver med mig för jag är säker på att det var måndag igår.. Eller?  

wallenbergare & mos

Jag är galen! Påminn mig om det nästa gång jag drar igång ett sånt här projekt.. Att göra Wallenbergare första gången en onsdag är galenskap. Och så håller jag på med "riktig" potatismos och gräddsås på samma gång. Jag smakade en av biffarna (av 24!!!) och den smakade som jag hade trott, som en vanlig köttfärsbiff :( Så mycket för den ansträngningen... Men men, maten lär ju räcka ett bra tag.

------------------------------------
Update.

Det blev ju riktigt gott :D Det var nog bara dom första 6 som inte smakade något för jag stekte dom lite för länge och så kryddade jag resten extra mycket när dom stektes. Och tillsammans med mos och sås blev det smarrigt. Johan borde vara stolt att ha mig som en arbetade hemmafru, eller något sånt :P 

GO P3, mer pudel :D

P3 har aldrig varit så bra som just nu! I vanliga fall hatar jag p3.. Dom spelar HEAT :D Tack, världens bästa människa (vem du nu än är) som önskade den låten. En av mina favvo HEAT låtar var det också, Straight for your heart.

TJOHO!
Mer pudelrock åt folket!



Världens bästa schlager(maskerad)party :)


Julklappstävling here I come!

Sådär, då var klockan redan 13.30. Tiden går så fort ibland så jag blir helt förvirrad, iaf förmiddagarna. Eftermiddagarna har en tendens att gå lååångsamt. Men vi har ju en stor godiskorg att leka med, men då lär ju inte höfterna krympa så dom kommer i byxorna jag köper.. Haha, bitter :P

På lunchen tog jag mig ner till världens roligaste PrisExtra. Jag köpte alla fyra paket till julklappstävlingen på lördag och julafton. Finfina saker hittade jag. Nu måste jag bara hålla dom undangömda och hemliga för Johan eftersom han ska vara med och tävla båda gångerna.    

godiskorg no. 2 :)

Igår fick vi ytterligare en godiskorg. IT har fått fyra gigantiska korgar så vi i växeln fick en liten av dom :) Denna var grymt mycket bättre än den förra vi fick, inge B-godis så långt ögat når! Och vem blir inte sugen på en liten apelsincrisp choklad så här efter en stressad morgon.. MUMS!

Gissa vad jag ska göra ikväll. Jag ska försöka mig på att göra egna Wallenbergare. Vi fick ofta det på Görväln så nu ska jag försöka mig på det. Ska bli spännande och det kan ju inte bli mer fel än att det smakar vanliga köttfärsbiffar. Eller..?

onsdag.

Dom här dumma sömnpillerna funkar ju inte. Jag låg och vände och vred på denna natt också :( Men jag ger inte upp, jag fortsätter ta dom ett tag till så får vi se. Imorrse stod tåget stilla i Häggvik i 20 minuter, då hatar man verkligen snön!

Igår blev det Satsdance, var skönt att få skaka lite rumpa. Men tre av låtarna skulle jag gärna skippa, jag gillar inte hela den där "teaterdansen" Annica, du kanske förstår vad jag menar.. Man känner sig dum och löjlig som du sa. Åt engelsk frukost till middag, bacon, äggröra och korv. Varför inte liksom?

Var även en sväng till Format och hämtade ut Johans andra julklapp som hade kommit och mitt hm paket. Kjolen passade men var inte riktigt som jag tänkt mig (jeanstyg?) men den stannar i garderoben. Väskan var ful irl så den åker tillbaka. Byxorna ska vi inte ens prata om, dom var små med ett STORT, fettunderstruket S :( Så dom åker tillbaka och så har jag skickat en ny beställning på ett par större. Om dom inte passar blir jag hysterisk, dumma höfter!

keep on snowing

Det slutar helt enkelt inte att snöa :D
Jag vill inte sitta här inne idag. Jag vill ut och rulla i snön i mina nya skidbyxor jag fått av Emma. Och så vill jag åka pulka. Efter det vill jag genomföra Plan Christer (basta hela dagen) och dricka glögg. Varför får jag inte göra det föör? Om jag hade varit snabb och redan köpt min nya telefon skulle jag kunnat fotta all den fina snön med den och lägga upp en bild.



Istället får det bli en snodd bild från Google som får mig att längta till fjällen och köra skoter mellan granarna :) Längtar till landet och mellandagarna! Hoppas på lite race med fyrhjulingen på isen!


tisdag.

Ojoj, vad det snöar. Det slutar verkligen inte. Inatt var det Johan som gick upp med Midori, när han kom och la sig igen sa han "Det är typ 10 cm snö ute" Då sattes min hjärna igång, vad ska jag ha på mig, vart är mina vinterskor, det blir bussen... Tog fram vinterjackorna igår men skorna glömde jag helt bort så jag fick gå ut och leta reda på dom i förrådet nu på morgonen.

Igår kväll tog jag som läkaren sa ett halvt sömnpiller. Det funkade inte så jättebra. Vaknade lite halvt på natten och mitt huvud kändes som en sten som inte gick att lyfta från kudden, så lite verkade det fungera iaf. Sen låg jag och vände och vred på mig så mycket så att Johan vaknade flera gånger. Jag tror att min kropp är rädd för att somna helt, den verkar vilja vara vaken och ha kontroll. Inatt ska jag prova hela så får vi se skillnaden.. 

Jag måste köpa en borste till bilen!  

 

 

 


julfirande

Det mega snöar ute! Jag tänker på min lilla bil som står på Rotebro station och blir helt övertäckt, stackars liten, och stackars mig som måste avsnöa den ikväll.. Annars tycker jag att det är lite mysigt, det är julafton NÄSTA vecka så nu får det snöa! Och tänk om det är snö på julafton :)

Nu har vi våra julplaner klara. Den 23 ska vi ha uppesittar kväll hos pappa, äta julmat och spela bingo (Mills har bestämt) På julaftonsdag ska vi till Johans moster i Jakobsberg, se på Kalle och öppna klappar. Är massa barn där så det kommer tomte å grejer, ska bli riktigt mysigt! Sen far vi vidare till mamma för att äta julbord och leka resten av kvällen. På juldagen åker jag och Johan med mamma och Sten upp till landet. Myyyys!

party lördag & mys söndag

I lördags var den party som gällde :) Jag och Johan började kvällen med cider och Guitarr Hero. Var en evighet sen vi spelade det sist så det var väldans roligt! Framåt tio skulle vi få skjuts av Johans pappa till Märsta och på vägen stannade vi hos Johans farbror för en "Pålles specialdrink" Det visade sig vara en Rusty Nail dvs. whiskey & drambuie. Men vi hällde gladerligen i oss dom :) Sen blev det några timmar på KC med Jets. Grymt kul med massa rumpskakande, öl och skitvin. 

I går mådde min älskling bajs, jag mådde däremot ganska bra. Så går det när man dricken en flaska vin som smakar prutt. "En fruktig karaktär med inslag av fis" Haha, såna lappar ska vi sätta upp på systemet :D Vid tvåtiden kom pappa och Inga-Lill förbi på lussefika. Dom hade med sig lussekatter och jag bjöd på snabbkaffe, lyxigt värre.. Kl 18 satt jag, syster och mutti i Globen för att se på årets luciatåg. Var jättefint och mysigt och man blev nästan lite rörd. Efter det mötte vi upp Sten och åt middag i Sjöstaden. Haloumi till förrätt och entriote med klyftpotatis, bea till varmrätt, mums ;) Kom hem halv elva då jag och Johan kröp i säng.

måndag

Herre vad kallt det är idag. Nu går det inte att skjuta upp längre, vinterjackan åker fram idag! Har skjutit upp det några veckor nu eftersom det är ett litet projekt att få fram den ur förrådet. Men när jag såg på nyheterna imorrse att det ska bli minusgarader och snöa typ hela veckan så kändes det som att det var dags..

I natt var jag vaken typ 70% av tiden. Mmmm, så mysigt. Kom inte hem förrns 22.30 så då var det försent att prova mina nya sömnpiller. Men I NATT ska jag banne mig få sova och imorrn kommer jag vara pigg och skina som en solstråle :D

nu blir det party säger jag till dig :)

Emma och Markus kom förbi för någon timme sen på en trevlig visit och lekte lite med mig :) Jag och Emma tog en cider och Markus drack kaffe. Det är rättvisa tycker jag! Nu äntligen är Johan hemma igen, dumma inventering. Snart blir det fläskfilemiddag, cider, vin, GH och sen ska vi möta upp de andra Jetsarna på KC. Jag är grymt taggad och jag ska ha nya partykjolen på mig :)

   

Från Sanjas discoparty


lördag.

Jag skulle försöka komponera en liten jullista på spotify som dessvärre inte gick så bra. Det fanns ju typ inga jullåtar jag ville ha. Så jag fastnade på "Bellas Lullaby" istället, I love it! Men snart får den nog bytas ut mot lite partigare lördagsmusik. Jag har varit en snabbis i Kista idag och köpt en av julklapparna till syster :) Den andra verkar vara omöjlig att hitta men jag ger inte upp än! Sen hämtade jag Johans julklapp som kommit hem till pappa, jag är bäst på att beställa på internet!

Igår började min myskväll precis som jag tänk. Jag körde en runda på gymmet, stannade där för att duscha och basta lite. Grymt skönt var det fast jag bara satt där inne en kvart. Sen köpte jag fredagslyx för 250 kr och hyrde film. När jag kom hem var Johan redan hemma :) Så han fick vara med på mitt fredagsmys med Idol och tjejfilm. Men han led nog inte, han slapp ju jobba jättesent iaf.

Nu ska jag fasiken ta en cider till disken som väntar.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men det verkar luta mot Märsta än så länge..

2 kg salami

Oj vad me presenter vi får här i växeln :D Förra veckan fick vi en godiskorg, igår fick vi en varsin lillikonvalj (min är sjuk) och idag när jag kom fick vi en varsin mega salami på säkert 2 kg. Eller 1,5 iaf.. Jag som ÄLSKAR salami! Den ska jag smarra på ikväll!

Det sägs att det ska snöa imorgon och på söndag.. Antar att det är dags nu och att jag får acceptera det. Men imorrn tänkte jag dra med mig Johan och köpa lite klappar så då kan ju visserligen lite snö passa in. Men bilen får nog stanna hemma, folk kan ju inte köra bara för att det snöar lite..  

Hoppas det finns julmust och lussisar kvar till efter lunchen!

merry friday!

Idag kom jag inte till jobbet förns 9.45 eftersom jag var hos läkaren. Vi pratade lite om mina vardagsrutiner, om jag känner mig stressad osv.. Efter ett tag sa hon att jag ska gå en timmes promenad varje kväll. Då blev jag nästan lite irriterad på att jag gått till läkaren för att höra att jag ska promenera. Men jag fick lite sömnpiller utskrivna som jag ska få pröva. Sen vill hon anmäla mig som patient (försökskanin?) till studerande inom KBT. Det ska sannerligen bli intressant, jag tycker det är jätteintressant med psykologi men inte att vara patienten! Jag är ju bäst på att psykologa folk :)

Igår var jag och tränade för första gången den här veckan. Underbart att stå på crossen! Sen blev det lite gym också innan jag åkte hem för att tvätta. Ska åka förbi gymmet idag också. Sen tänkte jag stanna där och duscha och basta lite, är nog inte så mycket folk en fredagkväll.. Hoppas att jag inte blir själv hela kvällen, Idol, hyrfilm, gottis, gottis, gottis står på mitt kvällschema meddans Johan inventerar lagret :(    

Merry friday!

rimstuga

Fy fan va grym jag är :D
Gissa vad jag gör, ni kommer inte kunna gissa.. (om man ignorerar rubriken dvs)

Jag skriver julklappsrim! Jag har redan kommit på fem styckna, det bara flödar med rim i huvet! Nu är det bara fyra rim kvar, men två av dom saknar julklappar. Man kanske ska göra det här i rätt ordning och köpa dom först.



// Mills rimstuga

konvalj :)


Ååå, vi alla i växeln fick precis en varsin lillikonvalj i kruka :)
Då blev jag glad, luktade på den och tänkte lite på farmor och margit eftersom det var deras absoluta favoritblomma!

Jag ska köpa en liten fin kruka till den på lunchen!


nu gillar jag hm igen :P

Jag är lite skitzo ibland... 
Jag har nu klickat hem byxorna, en kjol, en väska och ett stickat pannband. Allt var på rea förrutom byxorna som jag skrev om i inlägget innan.. Behöver ju inte betalas förrns i januari. Farligt, farligt att tänka så men det skiter jag i! Och byxorna fanns tydligen på lagret, så dom kommer tillsammans med resten nästa vecka. Nu är det bara att hoppas att de passar :)

Jag tycker det är fantastisk kul att köpa julklappar när man hittar DEN julklappen :) Vem får den? Det vill ni allt veta va, hihi!

H&M luras men inge frizz :)

FYYY FAAAN!
Det finns ett par byxor på hm som jag suktat efter jättelänge. Dom har varit på rea ett tag nu, bara 150 kr! Dessvärre skulle de inte komma förrns vecka 1 så jag har inte köpt dom för jag tänkte spana i butiken. Var inne igår, köpte dom inte men på kvällen tänkte jag det att "JO, jag köper dom imorrn. Kommer troligtvis inte hitta dom i butik.." Nu när jag gick in för att klicka hem dom är det inte rea på dom längre!! Kostar återigen 299 kr och ska komma vecka 1. BAAAAAH, jag skulle köpt dom igår :(

Men mitt nya antifrizz grejs är grymt. Idag hade jag i det i håret innan jag fönade det. När jag kom till Karlberg regnade det lite lätt men jag ville inte sätta på mig mössan efersom mössa+lockar=kaos! Paraplyt var såklart ett alternativ men det regnade så lite så jag skulle känna mig så löjlig. Alltså gick jag i dugget och var arg eftersom mitt hår skulle se ut som ett motherf*** (tack emma&markus för detta fantastiska uttryck ;)) när jag kom till jobbet. Hängde av mig kappan, gick till spegeln och allt låg på sin plats! NO FRIZZ :D

torsdag.

Imorrse var jag så trött när jag gick upp så jag nästan snublade på mina egna fötter in i badrummet. Men nu känner jag mig riktigt pigg, skönt. Kanske för att jag tog en 150 graders dusch när jag gick upp :)

Igår hade vi det riktigt trevligt på Bishops. Åt RIBS (!!!) och drack öl, kom hem kvart över 10 så jag kom ju inte i säng senare än vanligt. Man borde göra mer saker mitt i veckorna så man inte bara går och längtar till helgerna och trevligheterna som kommer med dom.

Jag har inge lunch idag, typiskt! Jag orkar verkligen inte ta mig ut i regnet och handla.. Ikväll är jag själv hemma, Johan ska börja med inventeringen på jobbet. Men jag kan nästan känna att det ska bli skönt. Förrutom det faktum att jag måste tvätta.. Jag ska försöka orka ta mig iväg och träna på vägen hem, sen ska jag bara ligga i soffan och läsa min bok och kanske dricka lite glögg. Skönt!


Jag vill ut med dessa girls på lördag! Får se hur Baffes planer är om det blir party eller om han blir fast hos mamma ;)


stäng av julmusiken

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men "stäng av julmusiken" Vi har lyssnat på det hela dagen i form av 3 olika skivor, det blir liiite tröttsamt. Jag vill ju kunna njuta av min julmusik på julafton också! Men jag skickade mina favoriter till Emma som vill få igång lite julstämning hemma :)

När jag satt med skivfodralet och skrev av några låtar kom jag att tänka på grafisklektionerna på sfg. Vi skulle göra egna kopior av olika skivfodral och Åsa gjorde om just detta julskivefodral. Då började jag fundera på vad jag gjorde men kom inte på det. Jag kom bara på att det var grymt snyggt :P Jag var mitt uppe i att skriva ett irriterat mail till Emma för att fråga om hon kanske kom ihåg när jag fick en känsla. Jag var på fodralet, nej Annica var på fodralet, och PANG så föll alla bitarna på plats. Måste hitta det!

Vet inte varför detta skulle vara intressant för någon.. Men jag tyckte bara att det var lite fashinerande att min hjärna tog fram mitt minne precis när jag blev irriterad.

I´m a cheesfreak!

Mmmm, två mackor med ost har jag nyss tryckt i mig. På typ 3 minuter! Hade dom en snabbis i mickron och alla vet ju hur jag känner för smält ost ;) Dom var tom godare än ostfrallorna med Philadelphia som jag åt igår och i måndags, mmmmm! På fredag ska jag nog fixa ihop en liten ostbricka till mig eftersom Johan har inventering på jobbet hela kvällen :(

Jag brukar aldrig vara med och tävla om saker. Resor, kläder och allt som nu lottas ut, hur stor är chansen att man vinner..? Men nu har jag faktiskt varit med och tävlat om en sån där liten, söt, hp dator :) Kanske? 

onsday.

Oj, vad ful bilden från Johans telefon var stor :P Jag är blek, min näsa är stor och ögonen röda. Men den måste ju vara kvar eftersom det var mitt första mobilinlägg :) Efter jag beställt min nya telefon blir det fler, wiie!

Tänk att sängen ALLTID är så himla varm på monarna. Det är väl tur att man har lite disciplin, annars skulle man väl stanna kvar i sängen hela dagen. Äta mina grymma biskvier, dricka glögg och läsa Så länge vi båda andas, visst låter det lovely! Men istället fick jag rusha till bussen så jag mådde illa när jag kom fram och lyssna på busschaufförns fjortistechno. Sen när gör busschaufförer det?

Nu är det Peter Jöbacks julskiva som spelas här inne. Väldigt passande och mysigt så här på morgonen! Ikväll har vi möte och efter det ska vi ner till Bishops och dricka lite julöl :) Ska bli väldans trevligt!

mobilblogg :D

Jag bloggar från Johans Mobil!!!  

FÖR beroende

Teknikkaos! Nätverket la ner i ca 15 minuter, knappt det och kaos uppstod. Inga telefonsamtal kom in, mail kunde man inte svara på.. Då förstår man att man är FÖR beroende av tekniken. Tänk om man skulle gå tillbaka till att skicka vanliga brev, DÅ skulle det gå långsamt.. Men nu fungerar allt igen och vi är åter glada :)

Denna eftermiddag har vi även (för andra gången på två månader) möblerat om i vårt lilla kryp in. Så nu är det inte direkt insyn på våra datorer, det är bra :)

Nu återgår vi till tisdagens lugn dagens sista jobbtimme!  

tekniksnille ;)

WIIIIIE!! :D
Jag löste radproblemet helt själv! Jag är så jävla teknisk och grymt stolt över mig själv! Alla som vet hur handikappad jag är när det gäller datorer förstår nog hur glad jag blir när jag väl kan fixa något själv :)

Igår fick Johan sin Satio så vi satt och lekte med den hela kvällen. Korten blir grymma och bildskärmen är lika bra som när man ser på blueray. Så nu vill jag också ha en ny. Ingen Satio men det blir nog en Jet för mig, en lila :D 


tisdag.

Och det verkar vara fel på bloggen idag också, eller är det bara för mig det inte vill fungera ordentligt? :(

Tisdag, tisdag för mig = Repan. Det är verkligen toklugnt idag, vad är det som händer. Folk kanske har börjat ha koll på sina pengar helt plötsligt.. Efter jobbet idag ska jag ta mig iväg och försöka hitta en liten julklapp till sis. Hon är ju så fruktansvärt svår att köpa till men nu tror jag nog att jag kommit på något som kan passa. Nu blir du allt nyfiken va ;) Sen blir det dans på Sats innan vi ska lägga oss tidigt, tidigt!

Jag längtar till lunchen då jag ska få äta min grymma thaigryta jag slängde ihop till middag igår. Mums!

radbyte

Varför kan man inte göra radbyte mellan raderna :(

måndag.

Måååndag.. Vad säger man, jag är grymt trött och det ringer som bara den! Men snart ska jag ta en paus och göra mig en macka innan min röst försvinner totalt.

Inatt gick Johan upp med Midori, blir alltid leka glad när han gör det. Och när han kommer och lägger sig igen, letar sig igenom täckena och tafsar lite på min rumpa ;)

Torrschampot fungerade jättebra! Provade det imorrse. No more gå upp tidigt och tvätta håret! Antifriss grejen fungerade också strålande!

the supermysiga helg :)

Denna helg har varit väldigt trevlig! I fredags hoppade jag på tunnelbanan och bussen till Nacka och Emma. Hon bjussade på en väldigt smarrig torsk och äggsås middag med aioli :) Jag hade köpt med mig en dunk vin (ja, jag säger dunk inte box) och överaskade med en Asti som vi hällde i oss till en brieost. Obligatoriskt tjejpladder och skitsnack om pojkvänner såklart ;) Sen tog jag en taxi till Mutti och hoppade i kojs vid ett.

Lördagen börjde med en trevlig familjefrukost med Mutti och Sten. Sen tog jag och syster oss in till stan där vi fick våra ansiktsbehandlingar. Var helt underbart, 80 minuter av ompyssling! Efetr det bastade vi lite innan vi åkte hem till Väsby. Vi bakade tryfflar och biskvier. Vi var väl inte dom smidigaste kockarna men dom blev riktigt goda! Sen drack vi viin och spelade buzz.

Förmiddagen igår spenderade vi i soffan. Johan spelade ps3 och jag läste "Så länge vi båda andas" Den är ju helt fantastisk! Sen tog vi superbilen och åkte till Kista Centrum. Jag hittade en mössa som jag inte var allt för ful i som jag köpte med matchande vantar. På Åhlens köpte jag torrschampo och antifriss. Pangbom 550 kr.. Johan köpte en mössa och en ljusblå kanin till hans framtida gudson. Han tar detta på allvar han :) Sen åt vi en fantastisk söndagsmiddag hemms hos Sanja&Moe. Kyckling med pasta och ädelostsås, jag dog så gott var det! Sen tittade vi på 2012 som jag sagt att jag absolute inte ska se. Men jag klarade mig utan ångest attacker och kunde tom somna när vi kom hem strax efter 23.

En väldans trevlig helg helt enkelt!

årsförbrukning av sprit?

Idag när jag var och köpte lunch hände något konstigt. Jag var inte sugen på kyckling! Jag blev helt förvirrad och stod bara och tittade, det blev ju jättesvårt att välja lunch då. Blev Billys pizza, har inte ätit det på flera år och det var inte så gott som jag minns. Tog också en tripp till systemet och köpt viiiiin till kvällen. Man skulle kunna tro att dom som stod före mig i kön köpte på sig en årsförbrukning av sprit. Vilket känns dumt att göra på systemet.. 40 boxar vin, 30 flaskor skumpa, 20 kartonger öl!!!!!!!!!!!!!!! Dom ska nog ha ett mega bröllop eller något liknande.  

Snart ska jag in på mitt samtal....

alla dessa kunder....

Ååå, jag blir så stressad av folk som ringer och pratar i slowmotion! Jag hyperventilerar men försöker låta lugn och trevlig. Och vet ni vad det absolute värsta är. Det är när man svarar och personen på andra sidan säger "Vänta lite" och svarar i andra telefon! Eller när man rikigt hör hur de har berg med papper framför sig och ska leta reda på ett nummer. Och tillsist (som för en sekund sen) folk som berättar timtals historier i önödan. Först förklarar dom hur det ligger till och jag säger "Okej, ett ögonblick så kopplar jag dit till...." då får man ibland "Tack så mycket" som svar, det gillar vi. Iblad så får man "vad bra, det är nämnligen så att ......................."  Då upprepar dom allt igen och förklarar ännu mer. Jag sa ju att jag skulle koppla dom!

Så nu mår jag bättre :) Det är en happy fredag, jag ska leka med Emma ikväll och imorrn ska jag få en 80 minuters lång ansiktsbehandling!

happy friday!

Oj, vilken överaskning att se fem nya kommentarer så här på morgonen. Det är ju inte så ofta :)

Igår på vår lediga kväll skulle vi som sagt mysa. Det gick inte så bra.. Johan gick ut i tvättstugan för att slå igång maskinerna och det visade sig då att vi hade bokat tid i onsdags! Men vid 19.30 hade ingen börjat än så då sprang vi ut och slängde i vår tvätt. HA :) Blev kyckling i ung och efter 30 minuter i ugnen var den rå! Då hade ugnen kortslutit sig så den hade inte varit igång trots att lampan lyste så vi fick middag 21.30!!! Men vi badade iaf och jag gjorde grym eftrrätt. Kladdkaka i mina nya Brüleeformar med biskvikräm. Johan tyckte minsann att det var så gott så han trodde inte på mig när jag sa att jag gjort själv :) Lyckad recension tycker jag!

Hårfärgningen gick bra och smärtfri. Men däremot blev håret hundra gånger mörkare än vad jag tänkt. Ska se till att få upp en bild senare. Men det blev ju inte orange eller lila!

Idag är det mer julmusik på jobbet :) När jag slutar ska jag ta mig hem till Emma för att äta middag och dricka viin :)

julmusik :)

Wiie, vi lyssnar på julmusik! Vi hittade en skiva i köket som vi beslagtog :) Imorrn ska vi ta med oss flera julskivor för att fredagsmysa riktigt ordentligt!

På lördag har Annica sagt "Ja" till att baka med mig, hon vet inte vad hon ger sig in på. Här blir det ingen enkel kladdkaka, här ska det bli avancerande saker :) Och så ska vi dricka viiiin, men det blir efter tryfflarna är klara.

Jag har också planerat en hejdundrandes lyxmiddag som jag inte riktigt vet när vi ska avnjuta. På söndag kanske. Jag kommer inte ha råd att köpa juklappar om jag ska böra baka och laga massa fancy mat. Men det är grymt kul tycker jag!

lunchpromis.

Idag tog jag en 15 minuters promenad på lunchen. Sol idag igen så det är väl lika bra att passa på när man får en skymt av den. När jag kom in på kontoret igen trodde jag att jag skulle kvävas. Har aldrig märkt hur kvavt det är här inne förrut. Inte undra på att jag sitter och gäspar så mycket.

Men nu fryser jag istället, konstigt!

Nu vill jag ha en massage, min rygg behöver det. Det är farligt att gå på massage en gång för då vill man alltid gå! Undra om man skulle unna sig det lite oftare. Var 6 vecka? Kostade ju bara 350 kr i Knivsta inklusive bastun.

Imorrn ska vi ha med oss julskivor och lyssna på, myyys :)

behöver en bakvecka :)

Ojojoj vad inspirationen flödar runt mig :) Läser Linnéas blogg som har gjort kokboken jag fick med Aftonbladet igår och 20 andra som man kommer kunna köpa varje onsdag. Hon lägger upp massa massa smarriga recept. Så nu måste jag nog ta ledigt en vecka för att kunna baka allt jag vill. Biskvier, Brownies, Macarons, Tryfflar. Vi kommer bli tjocka i jul :P

Ikväll blir det därmot något lättare :)

   

torsdag.

IIIIIIIIIIIII. SÅ kallt var det att kliva upp ur sängen idag! Man känner verkligen skillnad inne hos oss när det blir minusgrader ute. Jag trodde nästan att fossingarna skulle frysa fast vid golvet, som tur är har jag mina superstrumpor. I love them!

Idag verkar det vara löjligt lugnt. 83 samtal på en timme, undra om det kommer fortsätta såhär hela dagen..? Jag har iaf en Cosmo att fördriva lite tid med. Imorgon ska vi alla ha "utvecklingssamtal" Det ska bli spännande för jag kommer förhoppningsvis få reda på hur min anställning kommer fortsätta efter årsskiftet. Om det blir som jag vill kommer jag nog köpa en ny telefon :) Vågar inte binda upp mig på en lång avbetalningsplan och inte veta hur länge jag kommer jobba.. 

Ikväll är det ingen träning på G. Vi ska tvätta, jag ska färga håret och så ska vi ta ett låååångt bad. :) Åå, glögg och lussisar blev jag sugen på nu! Och en julspelningslista måste jag knappa ihop på Spotify. Jag har blivit lovad en kram också, alltid något. Jag är jättesugen på att baka nu när jag köpt en ny kokbok och brüleeformar, får se om jag hittar på något lätt ikväll.    

blå himmel & sol :)

Guud va skönt det var att vara ute på lunchen! Inte alls lika kallt som imorrse, blå himmel och sol :) Skulle kunnat vara ute och promenerat en timme. Självklart med en kamera och fotat en av de få höst/vinterdagarna vi haft i år. 

Jag tog en tripp till PrisExtra för att köpa lite lakrits som jag var så himla sugen på. Men mina shoppingfingrar tog över hjärnan..  
Jag kom tillbaka med:  
- Badskum med cocosdoft
- Drinkunderlägg med cosmopolitan tryck
- Brüleeformar
- Aftonbladet så jag skulle få en kokbok
- Lakrits
150 kr gick allt på :) Dom hade hur mycket fina saker som helst! Är mer som en inredningsbutik än matbutik. Dom hade en shaker, ishink i discobling!!!!

chokladkalender

I lördags när jag var på Ica fick jag för mig att jag skulle köpa en chokladkalender till Johan, ja han är 28 år :P När han kom hem framåt fyra på natten efter filminspelningen vaknar jag och mumlar om han sett sin present på köksbordet. Han springer då till köket och jublar sen "Jag har aldrig haft en chokladkalender förrut!" Jag fick en chock och är fortfarande lite chokad, hur kan man aldig ha haft en chokladkalender?! Undra om hans föräldrar inte tyckte om min älskling när han var liten :P Nu har han iaf en!

Inga bra band är hittills bestämda till SwedenRock nästa år. D.A.D men jag kan bara en låt med dom som visserligen är väldigt bra. Men det känns mycket att betala 1000 kr för att få höra den.. ;) 

onsdag.

Jag behöver väl inte säga vad jag tycker om vädret idag.. Har redan hållt på att frysa ihjäl två gånger denna morgon. När jag väntade på bussen och när jag gick från tåget till jobbet. Nu när det är minus grader och frost blir det inge mer bilåkning på monarna. Har inte ens hunnit ta fram min vinterjacka och så kommer det här :( Den åker fram ikväll och så måste jag köpa mig ett par varma vantar, stickad mysig halsduk och en mössa. Det sistnämnda blir tufft, jag är så jälva ful i mössa! Johan försökte hjälpa mig att hitta en men efter att jag provat 20 mössor gav jag upp.  

Igår var jag på Satsdans. Var ny koreografi den här gången som var mycker roligare än den innan. Så nu blir det dans på tisdagar också :) Mina nya träningsbyxor var jättesköna att hoppa omkring i och ikväll blir det dansaerobic!

Eftersom jag misslyckades totalt med soppan i måndags blev det fisksoppa igår med gröncurry och cocosmjölk, mmmmmm! När vi skulle lägga oss sa Johan något som jag inte riktigt vet hur jag ska tolka. "Du verkar mycket gladare när du tränar" Betyder det att jag är en surkärring annars?

Nu blir det macka och mer varmchoklad :)

Bounce & Brownie

Kollade nyss på biljetterna till Bounce sista show i april. Dom kostar från 275-750 kr! Hur kan dom kosta 750 kr, dom brukar aldrig ligga i den prisklassen!! Och jag vägrar att sitta längst bak, högst upp i globen när jag ska se Bounce, då lär man ju inte se ett skit. Gud så irriterande! Har sett tre olika föreställningar med Bounce och en fjärde skulle sitta på sin plats tycker jag.

I helgen köpte jag en toning till håret och jag vill använda den nu på en gång! Men jag kommer nog inte hinna varken idag eller imorrn eftersom jag har danspassen bokade och på torsdag är det tvättstugan som gäller. Ska försöka hinna klämma in lite färgtid innan fredag! Färgen heter Brownie, undra om jag kommer se smarrig ut då, det hoppas jag :)

dans inbokat!

Nu har jag bokat in mig på två satspass, idag och imorgon. Var egentligen sugen på att gymma idag men då har jag ju möjlighet att skita i det och det kommer jag troligtvis göra. Jag älskar att man kan boka pass, då går man trots att man vill sova!

Jag känner att jag har en liten svacka i humöret idag. En sån där då man inte kan svara på varför, man bara känner sig blä.. Om inte annat så måste jag avreagera mig lite känner jag, vem ställer upp? :P

tisdag.

Jag fick just ett mail från Emma med en beordring att blogga, så självklart gör jag som hon säger. Sitter ute i repan idag vilket medför post- och mailsortering som tar lite tid för mig eftersom jag inte är så van. Sen har jag varit på en kort "kolla brandutgångar genomgång" Nyss satte jag vatten och macka i halsen på samma gång så jag höll på att kvävas. Dramatiskt!

Jag har inge lunch med mig idag heller :( Dumma mig som är lat! Igår skulle jag göra soppa med lite nudlar och räkor i till middag. Men det blev på tok för mycket nudlar så det blev nudlar med sås iställer för soppa med nudlar. Dumma igen!

Var och köpte lite bra och ha saker på Rusta och Ica igår. Lampor och förlägningssladd till ljusstakarna. Julservetter, toapapper (med snögubbar :P), adventsmossa, julblommor och en julbock i halm. Nu står han bredvid soffan och väntar på gran och tomte. Om han inte är misshandlad och dödad av Midori när vi kommer hem ikväll..  Inte omöjligt!