Torsdagsfest med shotspel:)

Wiiie, igår lekte vi med Veronica och Devin :)

Blev awesome gulasch till middag och så planerade vi inför imorgon. Sen drog vi fram shotspelen... Måste ju testköra inför morgondagen. Blev shot-jenga och shot-roulet, sjukt kul :D Vid 2 var det som vanligt någon annan som var klokare än mig och sa att det var sängdags, smart Veronica eftersom jag jobbar idag. Försov mig, såklart...





Torsdagsfest :)


Julklappen från Kina <3

Skönheten jag fick från Linn, vilken jävla pingla!

Den är så fin, doftar så gott, detaljerna är perfekta och vilken superkvalitet!
Blixten gör den dock orättvis på kort.. Min bebis, du och jag <3


I´m a happy, happy girl... ;)

Mills SOO happy :)

- Linn är tillbaka på jobbet efter Kina och hade med sig väärldens skönhet till mig. Överlycklig, visar sen!

- Hostan har börjat ge med sig! Johans hostmediciner är bäst, tror dock att jag överdoserade igår kväll.. Fick ont i magen, mådde illa, fick kramp runt hela bröstet och bak i ryggen. Obehagligt :S Idag tog jag halva mängden och mår super!

- Ikväll kommer Veronica och Devin på middag. Förberedde gulsch igår i vår nya, fint gryta :) Vi ska även planera nyår, tjoho!

- Faktumet att det är nyår på lördag!

- Och idag har jag höstens favorit på mig. Den senapsgula polotröjan, vi gillar varandra! Inviger även det nya fjäderörhänget.

 


Host, host...

Denna jävla hosta blir ju bara värre! Jag låter som en gammal sönderrökt tant, fy!
Varje dag de senaste två veckorna har jag sagt "Johan, jag borde ta av din hostmedicin" EN gång har jag gjort det. Nu blir det ändring på det, ska hem och hinka båda flaskorna. Morfin och Efedrin awesome :P

Jag vill verkligen köra igång med lite träning nu, de har börjat med Sh'Bam på Sats så det måste jag nu prova! Har drygt 3 månader på mig att bli superfit till Bali :) Och så kan jag ju inte tappa all styrka till när jag kör igång med Pole igen vecka 4. 

Men som sagt, måste väl vänta till hostan försvinner något.. 

Ge mig pengar och tid till tapetsering!

Jag har ett STORT behov av att göra om hemma hos oss. Lite gör så himla mycket så om tapetsering av hall och kök kommer säkert göra väldigt mycket för att pigga till lägenheten. Har varit på gång att köpa tapeter hela hösten men varken tid eller pengar har funnits. Och med supersparandet till resan vet jag inte när vi kommer ha råd :( 600 kroners rullarna, dvs drömtapeterna är ju bara att glömma! Få bli något billigt på Rusta om det blir av.

Något i denna stil var tänkt till köket (färgerna är dock mycket finare på riktigt)

   

Till hallen

   

Funtar på om den ljusblå blir för mycket blått... Men hallen är ju ganska liten, så kanske.. Hmm, det var ju inte så stor skillnad på den blommiga till hallen och de till köket. Kanske blir de två nedersta helt enkelt, de gillar jag mest!

Snälla tomten, jag önskar mig tapeter i julklapp <3
(Jag önskade mig ju iofs det i födelsedagspresent av Johans mamma, haha. Så kanske...)


Julmys <3

Igår hade vi en riktig julkväll :) Eller kanske mest jag, Johan var med på ett hörn iaf! Vi klädde granen, slog in julklappar, drack glögg, åt lussisar och lyssnade på julmusik. Jag sjöng på som bara den till Michael Bubles julskiva, riktigt bra faktiskt! Nu vill jag bara vara hemma och baka, pyssla och mysa!

Ikväll ska jag till Emma på middag och imorgon ska jag göra julskinkan (hann ej igår..), slå in de sista klapparna och baka mer lussisar. På fredag är jag ledig!!

 

Granen, klädd och fin :) Måste köpa lite mer julgranspynt känner jag, får bli i mellandagarna till nästa år.. Valde att lägga alla julklappar under granen, trots att de är till alla andra. Men det gör det ännu lite mysigare, fint med julklappar ju :)


Granjakt :)

Igår var jag ett PMS-monster. Idag är jag mig själv igen :)

Igår kände jag mig ful, tjock och äcklig. Trots detta var det en gigantisk bit chokladtårta (4 olika sorters lager) som räddade mitt humör på eftermiddagen. Är det inte konstigt.. Kvällen blev iaf väldigt rolig! Vi smet ut i skogen, sjöng tip tap och spejade granar. Vi hittade en superfin till vardagsrummet, ev lite stor. Och en liten söt sak till altanen. Sånt här får man inte skriva eftersom man inte får sno granar i skogen hur som helst! 

Nu står en stor, fin gran på tork i badkaret som ikväll ska trimmas och kläs. Mysmys! Ska även iväg och köpa en julskinka hade jag tänkt, hämta julklapparna som kommit med posten och förhoppningsvis hinna slå in dom. 

Gud vad jag önskar att jag var ledig den här veckan, jag skulle bara gå omkring hemma och fixa mys!



 Nu ska vi ut på garnjakt :)


Bästa dagen :)

Åååå, det är fredag idag :D
Det är så himla mörkt ute, det ser ut som att solen redan gått ner, och jag har inte ätit lunch än..

Ikväll ska vi superchilla och somna tidigt! Vad ser man på när Idol är slut? Jag har tagit på mig att göra en fabulös trerättersmiddag till mig och min darling. Team fisk&skajdjur MÖMS!

Imorgon blir det fullrulle. På förmiddagen ska vi hem till Chrille&Anna för att fira Albin som fyllde 2 i veckan. Sen åker vi ut för den sista julklappsshoppingen (första för Johan..) Sen ska vi även fixa två granar, en ska stå ute på Brynolf!

På söndagen träffar jag syster för att se Nötknäpparen på Kungliga Operan, då måste man vara tjusig ;)

Känns perfekt! 

Julplanering hos fam Borgqvist/Dumell/Winberg/Nyström/Ekvall

Tror att vi har kirrat julplaneringen, iaf till 90% 

Em den 23 åker jag och Johan hem till Mutti och firar jul med dom, äter julmat, spelar julklappsspel och allt som hör till. Sen sover vi där och har en mysig julaftonsmorgon med julklappsöppning och lussefrukost. Framåt två tiden åker jag och Johan till hans moster i Jakan och firar jul där resten av dagen/kvällen med hans släkt. Den 25 träffar vi pappa och Inga-Lill och äter denna juls sista julbord :)

Jag och mamma tyckte iaf att det var bra planerat :) 


christmas dresses :)

I och med att det är suuupersparande som gäller till resan i mars så har jag satt upp ett shoppingstop för mig. Har hållt mig i två veckor, NU klarade jag inte av det längre. Men ska man ev fira julafton 3 dagar i rad måste man även ha 3 jul-outfits. Eller hur ;)

Allt är Nellys fel med alla deras fina skor och klänningar!


Vilka skönheter <3


Så jäkla peppad!

Om några timmar!
Om några fååå, fååå timmar är det julbord till 100% som gäller!

Först kör vi på lite Pålle (Pol Roger) snaks och piffning här på jobbet. Sen knatar vi till Claes på hörnet, har hört att deras julbod ska vara kalas. Och peppat har vi minsann gjort! På lunchen sökte vi upp massa gamla Replay Dance Mania låtar, Scooter och annat så nostalgin flödade i det lilla växelrummet :) Hade helt glömt bort den skivan som i fortsättningen får bosätta sig på jobbet till andra peppadagar!


Lite såhär känner jag mig idag! Har ingen lust alls att sitta still (ett under att jag fått massa jobb gjort) Vill dansa, hoppa omkring, BUSA, dansa pole :)

GODIS!

Jag kan inte sluta!

Det är bara en massa julgodis överallt! Fått en stor korg till repan och imorrse var det massa lussisar. Okej att man ska äta massa gott vid jul men man böhöver ju inte överdriva och börja moffa två veckor innan! Det som jag lyckats slimma till under några månaders Pole kommer försvinna inom kort :( Fan då! Och nästa kurs börjar inte förns vecka 4... Jag får väl försöka tvinga mig till gymmet men vi vet ju hur det brukar sluta, soffläge. Varför kan inte Johan vara en träningsnörd och peppa mig föööööör?! Jag älskar ju att gymma men ta sig dit är ju OMÖJLIGT!

Och om tre månader åker vi till Bali och då ska jag vara snyggare än någonsin! 

När tredje ljuset brinner..

Tredje advent igår!
Herre vad tiden går fort, två veckor kvar till julafton. Och det bara måste komma snö till jul. Ja må inte vara ett stort snöfan men på julafton måste det banne mig vara snö ute! Det kan inte någon säga emot.

Och jul... Hur fasen ska vi få ihop den med Johans familj och mina två sidor.. Blir ju att dela upp det på något vis men vi vet bara inte hur.


Julbord & Musikalhelg

Helgen har bjudit på det mesta :)

I fredags blev det superchill hemma framför Idol med nacos till middag och massa gottis. I lördag blev det att kliva upp tidigt för att åka till jobbet 9.00-16.30 härligt ob en lördag. Efter jobbet kom Johan och hämtade upp mig, vi dumpade bilen i Sjöstan och tog oss till Slussen där vi mötte upp Emma & Markus. Julbord på Blå Porten. Så sjuuukt gott, julbord är bäst! Och det är första gången jag åt sill på ett julbord, snart äter jag banne mig allt, vuxenpoäng eller? :) Efter några timmar åkte vi med mätta magar till Engelen där det var sjuk mycket folk. Mills har blivit gammal på riktigt, men det är alltid kul att gå ut!

Igår var jag, mamma och Ankan och såg på Romeo&Julia. Var verkligen superbra, Måns var fantastisk! Och dansarna var grymma! Efteråt mötte vi upp Sten och åt middag på Faros. Calamares, MUMS! Familjemys!

  



Hos Mutti innan julbordet <3

 

MÖMS!



Partytaxin på väg mot Engelen!!!


Julklappsshopping!

Här handlas det julklappar!
Jag gillar att gå runt i affärer, kolla julinsperation, leta klappar och gå runt med 1000 kassar men ibland är det fantastiskt skönt att bara kunna klicka hem klapparna via nätet! 4 avklarade på 20 minuter, det händer inte ute på stan iaf :) 

Nu har jag bara Johan, pappa och Johans pappa kvar. Eller bara och bara, de är de svåraste också.. Första året som jag inte vet vad jag ska köpa till Johan. Och ännu svårare blir det när vi bestämt att vi ska köpa något litet för att spara pengarna till resan i mars..

Ikväll hoppas jag på lite mysigt glögg och bakmys :) 
Freeeedag!! Men imorrn börjar jag jobba kl 9 så jag sparar krafterna till imorgon kväll då det blir julbord på Blå Porten med Emma och Markus! 

Flyttdatum..

.. dock är det inte jag och Johan som ska flytta, faan också!

Men vi har fått flyttdatumet med jobbet. Helgen den 9-11 mars är det storflytt!
Först kändes det jätteskönt att äntligen ha ett exakt datum, sen började jag tänka på vad för datum det var egentligen. Och PRECIS, Schlagerfinalen är den 10 mars!!

Jag KAN inte missa finalen, juu! Men vi bestämde att vi börjar jobba tidigt, tidigt på lördag så jag förhoppningsvis hinner hem till kvällen eller vart vi nu ska ha finalfirande någonstans :) Fan vad jag längtar, måste köpa en ny boa!


Resa bokad <3


Efter en hel eeeevighet är det äntligen bokat!!!
Jag har väntat på denna dag sen i somras och nu!!!

27 mars - 19 april
BALIIIIII <3



Blir till att resa runt lite, kan ju inte stanna på ett och samma ställe i 3 veckor heller :)
Det enda vi ska besluta nu är om vi ska ta dykcert där nere under 3-4 dagar eller om vi ska ta det här hemma innan. Själv är jag ju inte jätte på att dyka i Sverige i februari så jag röstar på där nere! 


Mot julen!

Blev så glad imorrse när jag såg att det snöade!
När snön kommer märker man hur folk delas upp i två lag och för första gången på länge är jag med i lag "För snön!" 30 minuter senare var dock all snö borta och hade bytts ut mot regn, kollade på vädret och det ser bara ut som att det är regn som kommer framåt :(

Jag och Johan har ju köpt två pulkor! Vi måste få använda dom och dricka pÖnsch i pulkabacken, det viktigaste ;)

Jag har iaf gjort fint i min kalender på jobbet!! Vill julpyssla och fixa!




Klappshopping och bak!

Vilken härlig helg det varit och slut är den inte :) Bara massa myys! Jag och Johan har ätit adventfrukost med vört, edamer och lussisar :) Strax beger vi oss antingen till Steninge slott för julmarknad eller till något av alla 1000 centrum för mer julklappsshopping. Igår hade jag och Emma en fabulös dag inne i stan! Julklappar till mamma och syster färdigt. En köpt till Sten och en till Johan. Efter några timmar i stan tog jag mig till syster där vi åt hemmapizza och bakade i timmar. Peppisar, lussisar, kolakakor och weinernougat! Ikväll ska det gottas ännu mer, känns som att hela helgen bestått av att äta onyttigt :P

Mössor gör mig ful!

Jag som alltid tyckt att jag är ful i mössa har ändå lyckats samtal på mig tre styckna som är helt okej.
Igår skulle jag sätta på mig den svarta... Vet ni hur FUL man är i mössa om man har kort hår och glasögon?!

Jag var så ful, ful, ful och ville gråta. På riktigt!

Och efter att ha märkt att jag måste ha glasögon konstant för att inte få huvudvärk så känns det ju inte bättre.

Jag kommer:
A. Frysa om mina små öron hela vintern
B. Gå med konstant huvudvärk
C. Acceptera fulheten..


Blir en julig helg :)

Tillbaka på jobbet! Mår bra men är en tröttis, ojojoj!

Imorrse kände jag Det är NU helvetet börjar! När det känns som mitt i natten när klockan ringer på morgonen. 4 månader kvar, huuur ska jag överleva. Jag sov till och med en del inatt men ändå så trött..

Ser mycket fram emot en lugn helg! Ikväll bli det antagligen Idolchill. Imorgon blir det julklappsshopping med Emma och på eftermiddagen julbak med Sis. Lugn kväll och på söndag funderar jag på om man ska ta sig till Steninge på julmarknad. Mycket jul denna helg :)

 


Den enorma konjakskupa Johan fick när han fyllde år är fylld med sten, köpt ;) små dekorationer och ljus :)

 



Julblommor är väl fiiiint, har massor hemma :)


Fiskgryta med saffran till middag. Och int...

imag0835 (MMS)

Fiskgryta med saffran till middag. Och inte bara det, julvört med edamer till! Mööööms :D


Mat&Bak med Mills

Det är snart jul och då får jag fix och trix inspiration :)

Igår var det ju fröknäcke och gulasch som gällde.
Idag har jag gjort biskvier, tror de kommer bli superfina! Finare än förra året men liiika goda :) Glömde dock att köpa mörkchoklad så jag får knata och köpa det strax. Till middag blir det fisksoppa med saffran, möööms!

Frågan är när Johan ska börja tjäna massa miljoner så jag kan jobba halvtid.. Så jag kan träna, baka och laga massa mat varje dag.

Ser på Jul med Ernst, haha. Så nu vill jag pyssla också!

Streptokocker...

Mills har varit sjuk :(
Gick hem i måndags efter lunch och har varit hemma sen dess. I måndags och tisdags var det feber och hemsk huvudvärk. Har aldrig varit med om en sån huvudvärk förr! Igår var jag feberfri men då fick jag så ont i halsen så jag knappt kunde prata på kvällen så det blev ledigt idag också för att gå till läkaren. Streptokocker, baaaah! Men läkaren sa att det inte smittar (?) så om jag inte pussar mina kollegor kan jag minsan gå till jobbet :)

Så imorrn är jag äntligen tillbaka!

Dessa dagar har jag sett säkert 10 filmer! Två per dag samt vissa kvällar.. Igår när febern lagt sig tröttnade jag på att ligga still så jag bakade äntligen mitt fröknäcke och gjorde en helt fantastisk gulaschsoppa till middag. Det var rena Budapest kvaliteten på den!

Ikväll har Johan inventering på jobbet så det blir mer soffa för mig..