"du får inte gå hem"

Jag och Sus tog med vår mat och satt ute och åt. Inte så mycket sol men hur varmt som helst. Känns nästan som att det kommer åska ikväll också, är ganska så kvavt ute.. Sen tog jag en tripp till systemet och köpte mig en vindunk till kvällen. OCH systemet har äntligen fått in sommarens Don Simon Sangria så jag var tvungen att köpa en flaska sån också :)

Vi hade ett till "vem får gå hem" lotteri. Det stod endast mellan mig och Jeanette och vilken lapp drar jag? Den som det står "Du får inte gå hem" på!!! Fyy faaan va kass jag är. Så nu blir det att sitta kvar till kl 5, ringer ingenting och har ingenting annat att göra.

Men men, det blir ju party ikväll så inte är jag bitter :)


... jag känner gräset med tåååån

Barfota utan strumpor och skor ska jag vandra med dig!
Hihi, klassiska sommarmys låtar spelas på P4. Och jag sjunger med, såklart :)

Jag vann inte lotteriet. Jag drog en lapp där det stod "Du får inte gå hem" Får se hur det ser ut i eftermiddag om vi drar ytterligare en vinnare, vem vill inte gå hem tidigare en fredag?!

Det är TYPISKT när man har läst klart alla bloggar innan kl 11, vad ska jag göra nu liksom?

Funderar på denna dress ikväll, men utan jeanstights under :) 


30/4 valborg!

Igår hade vi en jättemysig kväll hos Maria. Vi fick jättegod kycklinggryta till middag, drack lite vin, lyssnade på VH1, tjatade och åt muffins och kladdkaka till efterrätt :) Vid halv 10 åkte jag och Julia med Jeanette hem för övernattning. Drack te, tittade på kort och sen fick vi äran att sova i världens skönaste säng! Amasing!! 

Nu sitter jag på jobbet och jag tror nog att detta kommer bli en ganska så lugn dag. Känns bra efter den här veckan! Och ikväll är det ju party som gäller! Vi ska åka till Sanja och Moe, grilla, dricka vin och sen får vi se vad som händer på kvällen.

Nu ska jag äta mackan som Jeanette fixat ihop åt mig, lyx :D

Manboy, manboy!


solen kom på beställning :)

Vilken tuur jag har!
Efter jag ätit klart satte jag mig i en fotölj och fördömde det dåliga vädret. Pratade i telefon i några minuter och sen blev det strålande sol ute! Så jag hann vara ute i solen och den friska luften i 20 minuter innan jobbet kallade igen. Behövde verkligen lite sol i ansiktet. Femte gången jag ringde Emma (på fem minuter) svarade hon äntligen :) Så jag hann babbla lite med henne också. Tur det för hon hade försvunnit från min senaste uppringda lista, kaaoos!

Imorgon ska vi ha en stooor lottning här i växeln. Vem drar "Vem får sluta tidigare" lappen :) 


dopshopping.

Igår var det stora "hitta doppresent dagen" Hittade hur många söta och coola skor som helst inne på Drömskor. Jag är ju inte ett jättestort Converce fan men dessa små i storlek 17 gick inte att motstå. Dom ska lilla Albin få. Senare åkte jag och Johan till Kista för att hitta något mer. Jag röstade på ett gulligt besticksett men Johan valde ett lite större silverkors som han ska kunna ha när han blir äldre också. Kl 14 på söndag är det dags.

När vi kom hem hade Johan byggt ihop nästan hela skoskåpet :D Endast en lucka kvar som ska sättas ihop idag. Det var lite högre än jag trott så det blir lite trångt med jackorna. Men det kommer iaf se mycket renare ut när alla skor inte står framme :) 


Titta så söööta :)


29/4 torsdag.

Den här dagen kommer gå låååångsamt, eller den gör det redan! Det är bajsväder ute och jag fryser. Det ringer, ringer, ringer, jag hinner inte andas och jag dör på kunder. I need omväxling!

Jag tycker inte om att vara på dåligt humör, tråkigt är det! 

Men ikväll ska vi ha det roligare. Vi ska hela gänget till Maria på middag, ska bli väldigt trevligt! Det ända jobbiga är att hon bor i Järfälla så att ta sig hem blir ett STORT projekt. Sover eventuellt hos Jeanette eller Mette, har övernattningsväskan med mig :)

yougurtglass

Det fanns inga cooling skor i den där skobutiken, och Johans gudson måste ju ha coola skor :) Så jag får bege mig till den andra butiken efter jobbet. Gick till 7eleven för att prova deras famous yougurtglass. Gissa vad, det är väl inte ens svårt att gissa, den var slut! Jag som verkligen hade peppat på en sån, nu får jag fortsätta att inte veta hur den smakar. Det fick bli en vanlig lakritspuck istället. Inte lika roligt, men gott :)



Glaaaaaass!


28/4 onsdag.

Det är sommar ute :D
Skulle vilja ta en 10 timmars lunch, gå runt och strosa, sola och äta glass! Här inne i vår lilla glaskupa är det jättekallt, går man upp en våning är det bastu. Ungefär som hos pappa på sommarna.

På lunchen ska jag ta en promenad bort till en barnskobutik. Vi ska försöka hitta några balla sneekers till Albin, är dop på söndag. Om jag inte hittar något där ska jag till en butik på femingatan efter jobbet. Typiskt oss att alltid vara ute i sista minut, då hjälper ju inte alla internetbutiker som finns :( 

Ikväll är det tydligen någon fotbollsmatch som Johan coh stefan ska glo på. Jag försöker övertala dom om att inte titta hos oss. Jag behöver en städa i lugn och ro kväll :) 
  

"Ingen mår så bra som jag"

Lyssnade på Fronda - Ingen mår så bra som jag när jag satt i bilkö tidigare idag. Då kom några meningar som verkligen är jag till 1000!

Ursäkta
Hur ska denna tiden räcka?
Hur ska jag hinna med min vecka?
För alla måste va' perfekta

Klockrent! Så känner jag varenda dag! Hur ska jag hinna jobba, träna, laga mat, fixa hemma OCH ta det lugnt, allt på samma dag. Omöjligt ju! Jag planerar och planerar men det går ändå inte ihop. Så nu sitter jag här i en skitig lägenhet med saker överallt och en icke monterad skohylla :(

Jaja, jag har iaf tränat och svettast som en gris! De byxor som förr var för tighta sitter nu perfekt och de som var perfekt förr är nu slappa i låren. That´s the way you do it SATS! 

på hemgång.

Alldeles strax ska jag ta mig från jobbet. Lite tidigare än vanligt eftersom jag ska hinna hämta upp bilen innan verkstan stänger. Sen kommer jag väl hamna i alla bilköer som finns på vägen hem så får väl slita ut högtalarna lite extra när tålamodet sinar..

På vägen hem blir det ett stopp på gymmet! Löpning och bålträning står på dagens schema. Väljer att köra resten av styrkan imorrn, blir så jobbigt att springa imorrn annars :P Senare på kvällen ska jag skriva ihop skoskåpet som vi köpte på Ikea i söndags. Hoppas det blir fiiint!

ALLT detta kan man göra utan pengar :)

Nu har jag räknat lite och kommit fram till följande...
Att trots denna trevliga bilservice kostnaden på 2800 kr så kommer jag precis ha råd att göra min månliga översättning till sparkontot! Och DET är det viktigaste för mig. Eller kanske inte hela eftersom jag måste betala mitt träningskort denna måndad.. Men jag har ju redan köpt en skinnjacka och jeansshorts för denna lön. Får helt enkelt supersnåla i 3 veckor, eller 3 helger, det är ju då pengarna går åt.. Sen har jag ju min älskling som inte kommer låta mig svälta ;)

Och man kan faktiskt göra en massa saker utan att det ska kosta. Åka till Hagaparken, promenera till Fåfängan vill jag göra, ha med picknick istället för att gå på svindyra cafen, åka ut till Görväln och titta på fåren ;), spela biljard hos pappa, dricka upp all taxfree sprit istället för att gå på krogen, plöja igenom We were soldiers på engelska, spela om Simpsons spelet, göra glass i glassmaskinen, träna och pussas. Massa saker kan man ju göra :)

Sommarmys med de bästa i Nyckelviken förra året. Och gratis var det, hihi!


27/4 tisdag.

Idag har jag hunnit med att gråta två gånger, varit hysterisk, arg och stressad till 1000. Gick upp tidigt för att hinna lämna in bilen på verkstan. Det första som hände var att jag hamnade i bilkö. Sen mitt i kön börjar bensinlampan blinka. PANIK, hinner jag ända fram?! Det gjorde jag, men var där sent.. Sen hittade jag inte själva verkstan och sprang runt i 5 minuter till... Tillslut hittade jag rätt, lämnade in nycklarna, han skrev lite papper och säger sen "2800 kr kommer det gå på ungefär" !!!!! En smäll i ansiktet, 1500 kr hade jag fått som info innan, så där sprack min budget denna och kommande månad. Gick därifrån gråtfärdig och tänkte "hur fan ska jag komma härifrån?" Bussarna jag kollat på igår hade redan gått. Hitta en ganska fort, åkte till Fruängen, hoppade på t-banan till Slussen, bytte t-bana till St eriksplan. Kom 5 minuter sent (egentligen 20..)

Jag blir jättestressad när jag vet att jag kommer komma sent och inte kan påverka det. Jag blir inte stressad om jag har mycket att göra utan om jag kommer försent. Hatar det. Och att få 2800 kr att betala på samma gång gör INTE saken bättre.

Sa knappt hej när jag kom till jobbet. Men efter 30 minuter hade jag lugnat ner mig och nu är jag "normal" igen :P Men lite trött i bollen..

26/4 måndag.

Idag kom jag försent till jobbet :( Det var signalfel i Karlberg så vi stod still i 30 minuter, lagom stressande en måndag morgon.. Men nu är jag på plats och hjärnan har börjat vakna till liv. Sov jätteoroligt inatt och vaknade stup i kvarten. Det var varmt och sen kallt, sen varmt och sen kallt... Men jag blev glad när Johan släppte ut kissen!

Helgen har varit bra och jag har fått med lite av allt. Fredagsmys, i fredags såklart ;) I lördags började vi med en shoppingrunda i Centrum. Fick tag på ett par jeansshorts och en skitsnygg skinnjacka! Den kostade 1300 från början men med min 40% kupong blev det "endast" 780 kr. Sen åkte jag med the family til V-rås för Adams konfa. Jag vet inte om man kan säga kul om en konfa, man är ju liksom i kyrkan. Inte riktigt min grej.. Men det var jättekul att träffa dom igen och mottagning med vin och massa god mat är alltid trevligt! Sen satte jag och syster oss på tåget hem, tog en öl vid Centralen innan jag mötte upp Johan. Vi åkte ut till Nacka för party hos Anna & Hagge och sen bästismys & vin hos Emma & Markus. Väldigt trevligt och det roligaste var nog när Johan kastade freesbee med Emmas tårtbotten utan att det gick sönder! Och allsång till chicken fried såklart :D 

Igår vaknade vi upp i Sjöstan, hade en lugn morgon och jag var lite putt för mitt vårväder inte kom som planerat. Vi åt lunch tillsammans med Annica och Jimmy och sen satte vi oss på tvärbanan, tunnelbanan, tåget och bussen hem.... Sen lyckades jag få med mig Johan till IKEA!! Vi provade sängar, längtar tills vi ska köpa en ny. Kom hem med en hylla till vardagsrummet, ett skoskåp, 6 ramar, servetter och lite köksredskap, kruka och blomma, ljusbricka och kuddar till soffan. Det bästa var att vi hade kvar presentkort så för allt detta betalade vi 43 kr!!! Det blev middag hos Johans päron och sen slötittande på tv.

Happy måndag på er. 

nya gardiner på ingång :)

Gick in på Ellos för att spana på lite panelgardiner. Och lycka, jag hittade precis den färgen jag hade tänkt mig :) Hittade även matchande kuddfordal till soffkuddarna. Men nu bråkar dom om betalningssättet, kan inte välja faktura? Så jag får nog vänta tills jag kommer hem med att beställa så jag kan betala allt direkt. Wiie, sommargardiner till vardagsrummet!

Jag längtar till lunchen! För efter lunchen är det fredagsfika som gäller, Sus har varit och köpt massa gottis :) Kanske ska passa på att ta en sväng förbi systemet också. Jag är sugen på bubbel i solen! Fast jag är nog mer sugen på solen än bubbel, på riktigt :)

23/4 fredag.

Jag är tröööt, jag vill sooovaaa!
Men det gör inget för vi hade en väldigt trevlig kväll igår! Mötte upp Mutti, Stone och Ankan vid Västermalmsgallerian där det blev en snabb shopping på HM :) En tröja, ett linne med massa spetskrusidull, ett längre randigt linne och två diadem. Har snöat in mig helt på diadem, love it! Sen satte vi oss på en irlänsk pub och tog en öl som sen blev mat, vin och mer öl. Efter det ville Mutti till Dubliners och titta på liveband med dom började inte spela förrns kl 23 pga någon fotbollsmatch :( Så vi gick till en skottsk pub i närheten och tog en till öl innan vi åkte hem till sjöstan. 00.30 somnade jag gott på soffan!

Så idag är jag som sagt trött, men finfint väder är det ute! Får se vad som sker ikväll, vi ska iaf äta en jättegod middag med efterrätt har jag bestämt. Johans ätardag, tjoho! Övningskörning står iaf på kvällens schema innan mys.    

Feting lön idag, yees!

spa span!

Jag vill gå på spa!
Sitter och försöker hitta något bra ställe där vi ska ska fira mormor när hon fyller 70 i maj så jag ska ju få gå.. Det är bara det att jag vill gå nu och att jag inte har något tålamooood. "Tålamod är en fiskares bästa vän" ;) Förr brukade jag ha det, jag vet inte riktigt vart det tog vägen. 

Jag vill iväg och spana skinnjacka!
10% på hm idag, har dock inte sett någon snygg där men man kan ju hoppas att man ser någe nytt! 

22/4 torsdag.

Igår åt vi som alltid (förutom en katastrofal gång) jättegod middag på Indiska vid Rotsunda Torg. Är inte världens mysigaste restaurang men det är som sagt jättegott och billigt :) Chicken Tikka Sizzlar, som alltid, och en Kobra! Kom hem strax efter nio, hoppade in i duschen och sen kröp vi ner i sängen. Somnade strax innan tio (!!!) till en kass film. Att se på True Blood mellan 22-23 var uteslutet.

Imorrse, som säkert ingen missade (förrutom Sis som säkert sov ;)) så snöade det ute! Men som tur är är det inte tillräckligt varmt för att det ska lägga sig. Jag kompenserade snön med att lyssna på sommar och shake på tåget. Bob Marley, Track 5_copy och Nuttin! Underbart och detta har ju då satt prägeln på denna dag. Det sprätter i hela kroppen på mig, jag vill bara dansa! Panik på att sitta still! 

Idag efter jobbet ska jag möta upp Mutti (Sten och Ankan?) Vi ska köpa en konfa present till Adam och sen ta en öl :) Lite mer fira!

Och om ni undrar så firar jag eftersom jag har fått besked att jag kommer bli fast anställd! :D


sååååå låååångsaaamt!

Guud, så denna dag går långsamt. Det är helt otroligt och regnar gör det. Men det stör mig inte så mycket, jag sitter ju här inne i värmen. I vanliga fall brukar jag ha "massor" att kolla på internet. Bloggar, ditten & datten och saker att ta reda på. Men nu är jag helt tom på ideer!

Jag har glasscravings! Jag har panik för att jag är så sötsugen. Tog en pepparkakskola men nu är de så gamla så de går verkligen inte att äta.. Gick till köket för att ta en macka men då var min ost kastad! På riktigt, helt borta! Så nu får jag hålla mig, på fredag ska det banne mig bli fredagsfika! Undra om jag sak låna Johans pärons ung och baka något :)

Något att se fram emot är iaf att Johan ska bjuda mig på Indiska för att fira ikväll. Ska bli tokigt gott och en öl eller två kommer även slinka ner! Mums!

21/4 onsdag.

Haha, pratade precis med en säljare i Umeå. Han hade en väldigt positiv tanke så här mitt i veckan som jag tänkte dela med mig av :)

- Onsdagmorgon..
- Japp..
- Men kl 12 vänder det!
- Vad händer då?
- Då är vi närmare fredag morgon är måndag!

Så ska jag också börja tänka :)

Såååå lycklig!


JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG :D
Mer info kommer inom kort, hihi!

Sen har bilden inte med någonting att göra, förrutom att jag är lycklig på den!! Och eventuellt lite onykter. Det är jag såklart inte nu, jag är ju på jobbet. Åå, det bubblar i mig :D


20/4 tisdag.

Har hamnat i en sovsvacka igen. Kändes som att jag låg vaken hela natten till idag och imorrse ville jag bara gråta. Det är inge kul att vilja gråta bara för att man går upp på monarna. Känner mig helt utmattad, har ont och mår illa.

Bläk, och jag som hatar att klaga! Måste sluta upp med det. Hoppas att jag mår bättre efter kvällens OBLIGATORISKA träning. Brukar kunna sova bättre efter att ha varit på gymmet.. Ikväll ska Johan köra så jag hoppas att jag får följa med, är roligt tycker jag :)

Jeanette var snäll och köpte cheesecake yogurt till mig som jag inte hittade hemma på Ica. Guud så god den var, inte den nyttigaste yogurten precis men såå god :D 

skumpa öppning :D


den efterlängtade soffan!

Soffan var väldigt efterlängtad idag så jag har inte ens tagit mig till duschen sen jag kom hem :) Har däremot fixat korvstråganoff som står på plattan snart redo för lilla magen! Blir alltid piggare och gladare när jag kommer hem efter en låg dag. Stannade en sväng hos pappa också på vägen hem, trevligt nog var han hemma också!

Efter middagen blir den en tripp ut till tvättstugan sen ska jag försöka ragga en massage av Johan innan läggdags. En tidig sådan blir det idag! Orkar inte vara så här trött imorrn också..

Jag fick roligaste nyheten av Baffe nyss, eller två tom! 13 juni kommer han hem och kan parta med mig, eftersom det endast är därför han kommer hem. Hahaha.

19/4 måndag.

Jag vill ligga i sängen och kramas heeeela dagen!
Jag är så trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Så trött så jag önskar att jag vore sjuk för att få stanna hemma och sova. Ont i ryggen har jag och hej och hå, dumma :(
 


Påskafton i Kaskö


övningskörningscoach!

Kom precis hem efter att ha övningskört med min love! Hans pappa var såklart med, jag satt i baksätet och gav små tips. Jag är en grym övningskörarcoach :) Riktiga vägarna nästa, om jag får bestämma.. Har även varit ute och handlat gottis till kvällen, en liten ost och choklad. Vindruvor till Johan (bantardag idag)

Har även under dagen sett på 5 avsnitt av The Hills. Som sagt, älskar att se det på söndagar. Nu har jag bara två avsnitt kvar på den sista säsongen, sen börjar den sista 27 april. Men eftersom jag inte sett alla innan så jag jag ju glo på dom också :)

Nu nalkas det thai kycklingsoppa, tjohej!


?/4 söndag :)

Johan tycker att jag är en klängig apa :D

Jag är jätte uttråkad och jag vill bara flumma runt men då tycker Johan som sagt att jag är jobbig. Jag vill hoppa runt, slänga med huvet och skratta tills jag får ont i magen! Haha, det låter väl kul? Förhoppningsvis vill han leka med mig snart! Sen ska jag följa med när han övningskör, wiie!

Igår hade vi en jättekul kväll med Sanja och Moe! Vi grillade, spelade guitar hero, little big planet och drack massor av drinkar! Tiden bara flög iväg och kl 1 knackade det på dörren. Det var granntanten  som ville att vi skulle sänka eftersom hennes väggar vibrerade av basen :S Så det var vi ju snälla och gjorde. Vid tre tiden tog groggvirkat slut och en timme senare hoppade vi i säng. Sanja och Moe sussade över på soffan. Very nice kväll!!

Volbeat = Sommar och fest! Jag vill ha nu!


lyx choklad!

Man borde lyxa med riktig, dyr och lyxig choklad oftare. Äter man sån så behöver man bara två bitar, sen är man nöjd. Fick två chokladpralliner av Jeanette som hon tiggde till sig hos Bil ;) Och jag dör! Den var i samma klass som chokladen vi fick i julas från NK. Magen nästan vänder sig och hela kroppen pirrar när man tar en tugga. SÅ gudomlig är den!

Och jag som var så irriterad för att vi inte hade nå fredagsfika. Detta toppar ju allt!


Midnight Sun!!

Jag läser Midnight Sun, åå jag blir så kär! SÅÅ kär!
Yes, I´m a Twilight freak! Det kan inte vara sunt för förhållanden när tjejen är basatt av Edward, haha.
Åtminstone inte svajiga förhållanden. Jag kan se framför mig hur alla tjejer drar och försöker hitta sin egna Edward :P

Läs böckerna så vet ni hur ni ska vara killar ;)


ny bikini till Mills!

Jag glömde berätta!
Jag fick hem min andra bikini igår. Så jävla snygg och het på ;) Fick även en benvit tunika som passar perfekt att ha över på stranden. Guud så jag längtar. Är bara 42 dagar kvar till Thailand, tjoho!


16/4 fredag!

Fredag!
En väldigt blöt och regnig fredag men ändå fredag! Blev faktiskt lite deppad när jag imorrse fick byta ut solglasögonen i väskan mot ett paraply. Så deppad att jag la tillbaka solglasögonen igen, men vet ju aldrig. Det kanske vänder i eftermiddag. Eller hur, vad säger ni, soooool? ;)

Haha, mupp jag!

Efter jobbet ska jag möta upp min sis och after worka. Eller jag ska after worka, hon ska after schoola :) Ska ses 54 och dricka viiin. Men det blir nog inget långt nattaparty med dans och röj. Ska åka omkring massa imorrn, fixa och dona innan Sanja och Moe kommer på middag. Och så ska jag fixa hotellfrukost till Johan :)  

Haha, jag känner mig lite såhär idag ;)


te & bok ute i solen.

Man skulle kunna säga att jag satt i solen och njöt på lunchen. Som varje lunch denna vecka :) Köpte mig en sån där liten, smidig "ta med sig tet när man har bråttom" termos igår så den hade jag med mig ut och en bok. (Nej Annica, jag vill inte ha en rosa med blommor :P) Underbart, skulle kunna sitta där i timmar. Men jag har ju ett jobb som kallar!


Vinly såklart!

Efter att i månader ha lyssnat på P4 och P3 har vi nu tröttnat. Och vi undrar varför hälften av musiken på P3 är sönder deppade människor som bara gnäller.. Men nu har vi lyckats, vi har hittat THE SPOT för radion. Vi har fått in Vinyl, jag älskar vinly! 

Lili och Susie - Oh mama
George Harrisson - I´ve got my mind set on you
Partick Swayze - She´s like the wind

Och många, många fler :)


rosa mockajacka!

Jag döör! Jag är kär, jag måste ha!
Fan att den kostar 1500 kr :(
Skattepengarna? Njaaee, kanske inte. MEN JAG VILL HA!

15/4 torsdag.

Vi har parfym loppis så här på morgonen :) Tog med mig en J.Lo parfym och en Calvin Cline som stått på hyllan i över två år. Och TJOFF va de va poppis och försvann på en gång. Finns väl ingen anledning att de ska stå hos mig och tappa doften :)

Imorrse så gjorde jag något jag inte brukar, jag duschade. Orkade nämnligen inte göra det igår när jag kom hem. Och konstigt nog blev jag inte piggare, ska man inte bli piggare av en morgondusch? Jag ville bara gå och lägga mig igen, och myyysa!

En Bang, en Bomebomerang :) 

photosession - Kaskö

I påskas när vi var i Kaskö hade jag och Joey en spontan session på klipporna.
Här är de fantastiska resultaten. Alltid lika kul att jobba med såna proffsiga fotografer, hahaha.




My love <3


endast med en systemkamera...


.... lyckas jag se normal ut på bild osminkad ;)
Ja, jag är löjlig, ni får tycka det.
 

Kaskö - påsk 2010


3 grymma timmar med kollegorna!

Har haft tre grymma timmar ikväll på jobbet! Skulle lätt kunnat hålla på i tre timmar till för det kändes som att vi satt där 15 minuter. Man lär sig så grymt mycket om varandra och om vår grupp, jag är bara helt lyrisk! Det här är något alla borde få göra! I skolan och på arbetet. Gjorde ju något liknande på AT (SDI) men det här blir mycket mer personligt och bättre eftersom vi är en grupp på 9 pers.

Och det var kul (hör och häpna) att stå där framme och pressentera igen. För några år sen skulle jag aldrig säga något sånt men efter Lenas alla pressentationsteknik kurser känns det inte alls jobbigt. Tack Lena :) Var väl ganska exakt ett år sen jag stod där sist, när jag pressenterade mitt fördjupningsarbete.

Jag vill gå en eventproduktionskurs! Ska kolla om jag hittar några enskilda kurser att läsa. Tänkte massa på tåget hem och jag vill verkligen inte släppa det, det är ju det jag älskar att göra.

Tankarna brinner i huvet efter en sån här kväll :)

14/4 onsdag.

Guud va solen lyser ute! Längtar till lunchen, ska köpa något som går att äta kallt så ska jag sätta mig ute i solen på min bänk jag hittat :) Måste passa på nu när man kan, till helgen ska det ju bli skitväder igen! Och jag som hade tänkt gräva upp alla rötter från buskarna då, typiskt!

Imorrse var jag helt död och ville inget annat än att ligga kvar under det varma täcket. Konstigt att jag är så trött, jag sov bra och somnade efter att ha legat i sängen i 5 minuter igår kväll. Hur mycket måste jag sova för att vakna utvilad? Ikväll är det sent möte till halv nio, hur ska jag orka vet jag inte riktigt. Men det är som tur var ett kul möte som alla ser fram emot! Sen ska jag stupa i säng så fort jag kommer hem! 

Happy onsdag på er!

cravings!

Guud, jag har cravings! För allt! De rostade majskornen hjälpte inte så jag gick så långt och åt två peppatkakskolor som är kvar sen i julas. Och så goda som de var nu var de inte i julas! Däremot var de inte lika färska som i julas...

Eftersom jag var dum och sket i träningen igår måste jag ta mig till gymmet idag. Har bara två veckor kvar tills väskan är min och jag SKA ha den. Imorrn blir jag kvar på jobbet till halv nio så då hinns det sannerligen inte med någon träning. Det här med "träna tre gånger i veckan" funkar inte så bra för mig :( Jag tvingar verkligen iväg mig de gånger jag kommer iväg. Kom igen Mills, snart är sommarn här, KÄMPA :D

13/4 tisdag.

Kallt denna morgon också. Det är konstigt, förra veckan var det lika kallt på monarna och då hade jag päls och varm halsduk. Nu har jag min lilla skinnjacka och tunnaste vårsjalen. Men det blir ju så skönt på eftermiddagarna så då vill jag ju inte ha päls, då är det bättre att pinas lite på monarna :)

Idag är det repandag för mig. Mailen är avklarade och posten sorterad. Har även försökt ragga sommarjobb till min älskade vän men de gäller strikt för anställdas barn. Vilket jag gissade på innan, är samma på mammas jobb, men man kan ju alltid kolla! 

Längtar till lunchen så jag kan gå ut i solen!! :) 

vårglass :)

Idag gjorde jag debut på Johans nya jobb, var nyfiken och var tvungen att kika in när jag hämtade upp honom. Sen så SKET jag i träningen, det fina vädret lockade för mycket! Vi gick ner och köpte en varsin glass och promenerade i solen ner till sjön. Lite mys så här efter en trött måndag. Nu så är det som alltid på måndagar Håkans Bar. Haha, finns det någon muppigare människa, men han är allt lite rolig :P 


Mmmmmm, glass i solen!


den NYA vårgarderoben :D

Sådär ja! Då var vårens nya plagg fotade och stolt upplagda.
H&M, Lindex, Vero Moda och Skopunkten är det som fått mig fattig. Och framför allt Nilson (de svarta pumpsen) Jag längtar ihjäl mig tills jag kan använda dom! Och denna vårvecka ska jag som sagt inviga alla de kläder som jag inte redan har invigt :) WIIIIE!  

                             


solen gör susen!

Efter att ha spenderat 20 minuter i solen och ha pratat med Joey så är jag nu gladare. Och magen mår lite bättre, men det är fortfarande lika stor. Det får jag leva med, den är ju faktiskt inte så här stor på riktigt :)

Nu ska jag slänga iväg ett mail till Lisa i Grimstabys stryrelse för att fråga om vi får bygga vår efterlängtade altan. Måste kolla innan eftersom vi hade tänkt bygga ut den lite. Men det känns konstigt att säga altan, en altan är något så stort vi har hos pappa. Vi kommer ju mer ha en trall med staket :P

Jag måste hitta någon som har alvedon som jag kan proppa i mig i eftermiddag så jag överlever löpbandet ikväll.

12/4 måndag.

Min vårvecka verkar inte bli så fin som de sa att den skulle bli.. Men jag kör vårtema med skinnjacka, pumps och nya vårgarderoben. Tights har jag främst för att det fanns ingen chans att jag skulle få på mig ett par jeans idag med min spärrballongsmage. Jag har ont, är på dåligt humör och vill bara ligga i sängen. Varför får man inte vara ledig när man har mens? De två förasta dagarna iaf, det skulle vara snällt!  

Igår hyrde vi Couples Retreat. Den var skojig och var en perfekt söndagsfilm! Jag smarrade även i mig en liten ost (dvs 125 g ;)) och sex bitar choklad. När vi skulle gå och lägga oss mådde jag så illa så jag trodde att jag skulle kräkas, jättekonstigt!

Kramas, det vill jag göra nu! :)

smurfarna :D

Haha, klockrent!!!
Vi (jag) lyssnar på smurfarna på Spotify!

SOMMARSMURFAR, HEJ HEJ, SOMMARSMURFAR :D

fan va duktig jag ÄR.

Nu har Mills varit duktig :)
Jag har fått ner alla fula buskar här utanför och mosat ner allt i 4 sopsäckar. Och alla grannar tycker att det blev sååååå fint. Jag också, ser mycket större ut och jag vill bygga en altan nu på en gång. Kommer bli super! Nu måste jag hämta mig lite  från det fysiska arbetet med att ligga i soffan. En cider skulle vara väldans gott, men några såna har jag tvyärr inte.

Ska strax promenera ner till Ica och hyra film till kvällen, sen blir det middag hos Johans päron. Carbonara från posten! 


söndag.

Under the boardwalk!
Fantastisk låt :)

Igår var en himla trevlig kväll hemma hos Emmas päron där det firades Uno till 100%. Säsongens första grillning, underbart! Efter middagen ägnades hela kvällen åt SingStar. Jag och Emma gjorde succé med Jag ljuger så bra, vi satte ribban om man säger så ;) Ett nytt smeknamn fick jag också, vintanten. Nog för att vi satt vid "vuxenbordet" och åt men en tant är jag väl ändå inte :P När jag kom hem spelade jag, Johan och Stefan Guitarr Hero. Katastrof dåliga var vi, vi klarade knappt en hel låt.

Nu på morgonen körde vi en lång sittdusch och lyssnade på Bob Marley, myys! Just nu hoppas jag att Johans päron har en häcksax att låna ut så jag kan börja rensa bort buskarna här utanför. Vill ut i solen och vara vårig!




 

  

lördag.

Fast vi gick upp någorlunda tidigt och sen dess inte gjort så jätte mycket är klockan redan 4. Jag förstår inte riktigt vad som hände. Vi började med en pangfrukost eftersom våra magar kurrade som bara den efter gårdagen. Försöker hänga på Johans diet så gått jag kan, men absolute inte till 100%. Det skulle jag aldrig orka med.

Vi åkte en tur till Rusta för att köpa bra att ha saker och då visade det sig att World of sport hade utförsäljning med upp till 90% rea. Så Johan köpte en sommar/vindjacka och en Fred Perry t-shirt. Jag försökte få på honom en skitsnygg jacka som visade sig vara en tjejmodell, jag tyckte han skulle köra på den ändå :)

På väg hem såg vi att det var knallemarknad vid Vilunda. Lika dålig som alltid, men vi tog en sväng iaf. Inte ens en lakriskrem köpte vi. Vi har nog blivit bortskämda av marknaden i Rättvik :)

Nu har jag äntligen rensat bort alla vinterkläder mm. Tänkte även ta en tripp till Sörab efter en rensning av förrådet med det hanns inte med. Får åka dit nästa helg istället. Nu ser iaf vår klädkammare mer ut som en klädkammare än ett förråt. Det är trevligt tycker jag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fira Uno hos Emmas päron. Ska bli väldigt trevligt!


pluggar på jobbet?

Tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puuuusss :D

Nu är jag duktig om organiserar mig, eftersom jag vanligtvis inte brukar göra det med tusentals listor runt omkring mig.. Håller på att förbereda mig lite inför nästa veckas presentation. Vi ska ha möte och pressentera de personer vi är enligt "my character profile" De intervjuer jag skrev om förrut.. Ska pressentera mina styrkor, utmaningar, vad som motiverar och frustrerar mig. Det känns som att jag pluggar, och det är jag bra på :) 

Nu väntar jag mest på att klockan ska bli fyra, för då slutar Emma och då ska hon minsann slå mig en pling! (och precis när jag skrev det ringde hon :D)

in pain.

Jag kan knappt röra överkroppen. Känns nästan som efter första skivstångspasset för jag vet inte hur många år sen. 5 / 6 år kanske? Inte riktigt sån smärta men näst intill. Det värsta är att jag inte kan sträcka på mig ordentligt. Men visst känns det bra :)

Jag har ett behov av att köpa nya ljusa, vårgardiner till vardagsrummet. Och nya kuddar till soffan måste jag köpa då.. Har presentkort på Ikea så jag hoppas att jag kan hitta något fint där. Har nämnligen inte råd att lägga ut pengar på gardiner för tillfället och Johan skiter it så jag tror inte han vill göra det :P

9/4 fredag!!

Golddigger!!
Kan det bli en bättre start på helgen, dom spelar golddigger på P3. QUE, I miss QUE!
Jag är skittaggad för helgen, typiskt när jag inte har en enda sak planerad förrutom att städa undan alla spår av vintern imorrn.

Idag är som sagt Johans "inte äta vanlig mat dag" så nå kvällsmys med ost och gottis är att glömma. Får sitta med ett glas bubbelvatten och somna tidigt. Imorrn däremot... Men nej, då ska killarna sitta hemma hos oss och kolla på El Classico. Det är väl en vanlig fotbollsmatch som alla andra, varför denna hysteri? Så jag får väl se vad jag hittar på.

Det är skitväder ute idag. Fick återigen en sån där "höst, i väntan på vinter" känsla.
Men glad är jag för det för det är FREEEDAAAG :D

Kobojsarna :)

Ibland är det roligare att träna än andra gånger. Idag var en sån gång :) Jag sprang sprang som en tok och taggades av Kobojsarnas studentsång. Sägas vad det vill om denna låt, but I LOVE it. Så jäkla taggande. Fysiskt så sprang jag men i mitt psyke så dansade jag runt poolen hos pappa i bikini med en drink i handen. Precis som på lilla systers student innan hon kom hem från flaket! Wiiiiiie! Sen pumpa, pumpa på maskinerna!

När jag kom ut från gymmet doftade det underbart ute! Och inte enbart för att jag inte längre kände min svettlukt utan för att det regnade. Det luktade som sommarregn en sommarnatt. Då blev jag lite kär i världen, hihi.

Nu lagas en grym pastasås med kyckling och feta. Sen ska vi se på inspelade South Park och Pacific.  

"och lite lera"

Precis som jag sa, Thai till lunch :) Och satan va starkt det var, men gott, så gott. Tänkte ta mig ut på en promenad efteråt med det visade sig att det hade blåst upp till en mindre storm under förmiddagen. Så det fick bli en fotölj med min bok, som för övrigt kommer ta slut imorrn. Måste köpa mig en ny, eller några..

Pratade med Johan på lunchen om denna varannan dag diet. Babblade och funderade fram och tillbaka på olika alternativ för denna pulverdryck. Så här förklarade han nämnligen hur den smakade igår "Den smakade som välling med en massa salt som någon hällt oboypulver över. Och lite lera." Så jag tyckte inte att han skulle behöva tvinga i sig den..

Senare i samtalet sa jag:
- Älskling, kan vi inte ha det mysigt imorrn och laga någon god middag tillsammans?
- Men Camilla, jag har ju bantardag imorrn.


Jippie, grattis mig :P  

8/4 torsdag.

Vilken morgon. Det är ju hur varma som helst ute, underbart! Och jag är piggare idag, jag brukar vara det när jag inte sovit ordentligt. Det där med sömn är skumma saker..

Jag längtar ihjäl mig till nästa vecka. 15 grader och sol varje dag, precis det jag väntat på hela vintern. Då åker hela den nya vårgarderoben fram, pumps, solglasögon och jeansjacka. Lunch i solen, after work på en uteservering någon? :) (Känn dig träffad sis..)

Idag vill jag äta Thai till lurre!

vilken shopping!

Vilken shopping jag hade igår :D
Åkte till Jysk för att spana på ett badrumsskåp, som de såklart inte hade. Jag komemr nog aldrig hitta något. Hittade däremot de finfina lakanen jag spanat på i evigheter 2 för 230 kr! Åkte sen till Stinsen där jag såg att de öppnat skopunkten. Gick in, tittade åt höger och såg direkt de två ballerina jag spanat på på hemsidan. Och självklart så passade båda. Har dock inte sagt till Johan att jag köpte dom, han börjar seriöst bli stressad av mina nya shoppingvanor..

HM i Stinsen har jag alltid hatat med jag tog en chansning. Och vad hittade jag, MIN JEANSJACKA!! Och den fanns bara i min storlek, tjoho! Jag som var beredd att åka till både Sollentuna och Kista utan resultat. Man kan inte göra något annat än att älska allt från hm just nu, hittade hur mycket som helst! Så jag införskaffade även två kjolar. De två topparna fick stanna eftersom kortet sa NEJ, pengarna Johan är skyldig mig hade inte kommit in ännu.

Man kan ju bli lycklig för mindre!

finaste påskbilden!

Min absoluta favoritbild från helgen i Finland!

Jag och Emma vid påskbrasan på lördag kvällen :) Vill lägga upp massa kort nu (speciellt björn och panikbilderna!!!) men jag vill samla ihop alla kort från min vanliga kamera, systemkameran, Emmas kamera, deras systemkamera och Johans mobil först. Haha, jag tror nog inte att man hade dessa problem för ens 10 år sen :P


skallerorm?

Nu ska jag berätta om mina skor :P

Har ett par jättegamla bruna stövlar på mig idag. Tycker fortfarande jättemycket om dom så dom hänger fortfarande kvar! Problemet är att klackarna är katastrofala och jag tror faktiskt att det är alldeless försent att klacka om dom. Så illa är det. I den vänstra klacken har jag ett hål rakt upp som det har åkt in grus i. Så när jag går låter det som att jag har en skallra på foten! Grattis mig..


onsdag.

Igår kväll hade jag 25 lyckliga minuter på löpbandet, svetten lackade och påskkilona bara försvann! Tror inte att de fanns där fysiskt, men psykiskt var de många och dumma :P Fick räcka med det eftersom vi var tugna att storhandla och innan gymmet hade jag tagit en tripp till centrum. Jeansjackan fanns inte så idag ska jag åka till Sollentuna och Kista och kolla. Och så ska jag försöka hålla mig borta från alla andra kläder... Ojoj, blir svårt för det kittlar i fingrarna!

Idag börjar Johan sin "varannan dag" diet, måste läsa lite om den så jag kan coacha honom rätt. Själv kör jag vidare på min egna "the Mills diet" Världens bästa och sundaste :)

Idag är jag trött så jag vill svimma, men jag försöker trycka bort det. Pigg och glad ska man va :)

lunch i solen :)

Har varit ute i solen hela lunchen :)
Gick till prisextra och köpte lite lunch och satte mig sen på en bänk i solen, åt och läste. Måste bli en ny vana nu när det börjar bli varmare och dagar då solen skiner. Man piggnar till så otroligt mycket av att vara ute i friska luften mitt på dagen! 

Måste sätta mig och komma på lite varianter av lättare luncher nu när det är exakt 2 månader kvar till Thailand! Dagar då jag inte tränar tänkte jag prova på Naturdiets Smoothies, vet två av dom som är jättesmarriga. Säga vad ni vill, jag gör som JAG vill. Och jag ska prova.   

Ska göra ett schema! Har redan gjort två listor idag en "att göra hela veckan lista" och en "att fixa hemma, köpa till hemmet lista" Det kan ALDRIG bli för många listor :)

ALDRIG mer!

Jag ska ALDRIG mer shoppa på HM via deras hemsida! Det finns inga som suger så mycket på leveranser som dom! Datumen blir konstant uppskjutna och senast tog de bort varor "pga att de var slut" Men de finns fortfarande att beställa? Och nu när jag gick in och kollade sköt de upp leveransen för min jeansjacka till vecka 21! Såg den i Centrum förra veckan så jag ska åka dit i veckan och hålla alla tummar och tår att den finns kvar!

Dumma :(

tisdag.

Idag är det redan tisdag.
Blir lite snurrig av alla lediga dagar, snart är det helg igen :)

Trött, trött, trött är jag idag. Det ska man inte vara efter 4 dagars ledighet, men sömnen har tyvärr inte varit på topp under helgen. Igår kom vi hem vid 7 tiden. Vi öste bara in alla saker i köket och sen hoppade vi i badet. Jag hade glömt hur kallt det var hemma hos oss, vi har ju eldat 24-7 i Kaskö. Åt köttbullar till middag och sen somnade jag redan 21.30 i sängen. Vaknade igen, gick upp, gjorde mig i ordning och kröp ner i sängen igen.

Denna vecka är det hårdträning som gäller. Och framförallt återgå till de vanliga matvanorna, dvs inte äta konstant och inte massa choklad och chiipssi!

Sen ska det hinnas med: tvättning, städning, storhandling och uppackning. Vi är dåliga på att packa upp när vi varit borta, skittrist är det. 

Kaskö weekend :)

Gud så bra vi har haft det i helgen!!

Började med en kalasrolig kryssning som alltid i torsdagskvällen. Sen hade vi tre hela dagar i lilla mysiga Kaskö som har innehållt: Påskmiddag, promenadande, solande, öl, bastu, middag på Blå stunden, påskbrasa med lotteri, en nattpratande Markus, MIITÄÄ, kortspel, ätandes och svullande i mängder, äventyr på Eskilsö, panikbilder. Och så har vi i allmänhet bara haft det jätteroligt och flummat runt :) 

Ska försöka hinna lägga upp lite bilder ikväll!

växel / skönhetssalong?

På den senaste halvtimmen har det ringt 20 samtal! 20, på tre pers! Så eftermiddagen har ägnats åt chokladäggsätande i mängder, korsordslösande, felsms läsande och nu nagellacksmålning. Så nu är dom superfina till kvällen :) Skulle aldrig göra något sånt i vanliga fall på jobbet men nu är det desperata tider! Jag trodde inte att det kunde vara så här lugnt, det är 100 gånger lugnare än i julas tex..

Om 30 minuter bär det iaf av till Värtahamnen.
Läängtar!

kryssbyte?

Ååå NEJ!!

Vi måste ställa in kryssningen, vi måste åka nästa helg istället. Eller också. Då spelar ju Arvingarna, dessvärre vill ingen annan av mina medresenärer se dom! Dumma, vrånga människor ;) Har inte så mycket att göra så jag har spanat in tax-free priserna också, mycket trevliga priser. Måste komma på vad jag ska köpa, inge likörer iaf, såna har jag ett helt skåp med. Öl och cider blir det nog :)


Kryssning med dansbandsgänget januari -09.
Blir nog lite lugnare ikväll ;)
Men man ska inte säga hej, speciellt inte när det är gratis vin till buffen....


"fredag" torsdag

Wiiiie, det är "fredag" :D Underbart, fantastiskt, men gud så lugnt det är på jobbet. Ringer nada!

Idag hade jag en ryggsäck på ryggen för första gången på flera år. Gud va jobbigt det är med ryggsäckar. Det tar 15 minuter för mig att gå från Karlberg till jobbet och när jag var framme idag trodde jag att mina axlar och rygg skulle gå sönder. Aje :( Måste öva mig eftersom jag ska få låna Emma mega ryggsäck till Thailand.  

Jag vill att det ska bli eftermiddag NU! Jag vill hem till Emma!