söndag.

Idag när vi kom hem så började till min förtjusning precis desperate housewives, fantastiskt! Johan tyckte inte att det var lika fantastiskt så han utnyttjade mitt vackra internet och satt vid datorn ist. Sen joinade jag honom så kollade vi på Arlands Jets higlights och en massa andra från NFL. Jag tyckte inte riktigt att det var lika roligt som Desperate men ganska coolt, dom är ju grymma i USA! Tänk om du inte slutat spela älskling då vet jag att du hade spelat med dom idag! :) Sen åkte vi för att tvätta bilen till mamma. Det var fyra bilar framför oss vilket betyder väntan i en timme! En timme! Sen blev det tyvärr Donken idag igen..

Efter idag ska jag sluta äta godis! Endast en vecka i månaden är tillåtet, annars avlider man ju den veckan! Och chips och cola intag får endast göras på helger, ska se hur länge jag håller ut.

Ikväll tänkte vi se på Saw 2, men varken Emma eller Uno böna är inte inne på msn och jag orkar verkligen inte prata i telefon! 

Västerås.

Igår var det Västerås för hela slanten, hur kul som helst. Iaf för oss som är vana med hur det är i där, vet inte riktigt om Johan tyckte att det var lika roligt. Västerås innebär i stort sätt fest, fest, fest och massa sprit.. Och så vart det även denna gång och som alltid en massa dans i köket till samma gamla skivor. Adam och Alex spenderade kvällen i sina rum vid datorerna, dom var mycket roligare att leka med förrut! Efter att jag , Annica och Johan haft en lång diskution om vart nötter växer och frågat dom andra runt bordet så utbrister Annica "Så jag kan gå ut i skogen och plocka hasselnötter"  Herregud, jag säger då det! The Väsby Crew partade i köket och shottade massa lakritsshot och drinkade medans dom inte lika roliga gästerna satt uppe och gaggade. Sen när jag var som partygladast var Annica och Johan trötta och ville inte dricka något hur mycket jag tjatade så då gick vi och la oss.

Jag och Annica har kommit fram till en hemsk sak.. Vår mamma är mer lättpåverkad än vi!

singing on beach.

För guds skull! Säg till om jag ligger så här på stranden i sommar :)

need klädstylist!

Och så skulle jag hitta kläder till ikväll och matcha något till mina nya cityshots, det gick inte så bra.. Och Annica ville inte hjälpa till. Då föll världen över mig igen och alla fula tankar. Fixa håret gick inte heller så bra. Så nu ska jag klä på mig ansiktet så får vi se om det går bättre sen.

ansökt :S

Nu har jag hjärtklappning! Jag har ansökt till högskolan, tre programm i två städer. Borlänge och Kalmar. Varje gång jag går in på studera.nu så hittar jag nya orter med mitt program. Igår var det Södertörn och idag Kalmar. Herregud jag håller på att avlida här!

Panik och ångest!

lördag.

Jag tycker inte om att skriva sura och negativa inlägg, jag är inte sån egentligen det liksom bara blir så ibland.. Lykades iaf få upp mitt humör igår. Hämtade Annica från stan och fick prata lite strunt, det visade sig att mig frisör igår hade klippt henne också och vägrat klippa lugg på henne också! Haha, han kan helt enkelt inte det är ju ända förklaringen! Sen hämtade vi upp Johan som total lurade mig och Annica att det inte var han som gick mot bilen och svägde in på en annan gård vilket gjorde oss väldigt förvirrade. Annica bröt ihop av skratt, ibland har hon väldigt konstig humor.. Väl hemma fick jag äntligen dricka lite viin och äta upp en hel, jättegeggig ost! Sen kollade vi på Welcome to Sweden som är helt stört kul! Sen blev det godnatt och nu har jag fått det lördags obligatoriska :) Nu vill jag ha en drink, nen jag måste vänta till 4 för jag och Johan ska till centrum en runda efter han har spelat innebandy. Det skulle faktiskt jag också vilja göra men jag måste nog ägna några timmar åt mitt hår..

Här skulle jag skriva en ps kommentar men jag har glömt bort vad det var nu...

jävla skit eftermiddag!

Idag har jag en hemsk kväll! Eller det är värre än så, jag typ exploderar av ilska! Och allt började hos frisören! Jag skulle toppa mig lite och gör dom någonsin som man säger?! NEJ! Han klippte av mig halva håret så nu går det inte ens till axlarna! Och lugg vägrade han att klippa. Så i veckan ska jag träffa Veronica så ska hon få göra det. Sen ska jag gå till honom och säga "Ta dig i arshlet, här ser du hur fint det blev!" Det började med att han vägrade tvätta håret sen var han bara sur och sa ingenting förrns jag skulle gå.. "Du borde klippa dig oftare" Aaaa, jag blir tokig! Sen när jag gick därifrån föll världen över mig! Det spelar verkligen ingen roll vad jag gör! Kort hår, långt hår, lockigt eller rakt. Jag ser alltid ut som en töntig 15 åring! Det suger ju när man snart ska fylla 20! Jag känner mig som den fula ankungen! Ful i håret, rumpan e för liten, magen och mina muskler har försvunnit och vägrar att komma tillbaka och det över magen ska vi inte ens prata om. Allt är bara fel idag! Och jag är trött på att vara ute när alla alltid är jättesnygga och jag är trött på att ha skitsnygg syrra som passar i allt kläder i världen. För det första kan jag inget om kläder så jag vet inte vad jag ska ha på mig, sen när jag hittar något fint som ska vara lite av modet ser jag bara urlöjlig ut!

Och snart ska jag åka in till stan och hämta min snygga syrra från träningen.
Johan kommer få en jobbig kväll med mig!

Får se om osten gör mig på bättre humör..

super taggad!

Åååå, vad jag älskar traktoriserade Cara Mia! Helt klart månadens bästa låt, det ska gå på repeat imorrn på jobbet så jag kommer på fredags mood! Fast jag ska ju iofs inte göra något speciellt. Typ hämta Annica från dansen vid tio, det suger! Eller det är skönt att åka bil när det är mörkt och sent men inte en fredag. Då ska man antingen gå ut och parta eller mysa och om man myser vill man inte ha ett avbrott på en timme juuu.

På lördag blir det iaf Västerås och som jag sa tidigare idag har jag varit där uppe utan att en himla massa alkohol har varit inblandat, så det lär bli skaj! Jag tycker att jag, Annica och Johan kan sitta i ett hörn och supa satan men jag vet inte riktigt om Annica var så på.. 

Jag är allti på! Och nästa helg blir det grillparty!

knas torsdag!

Idag har jag varit helt lost hela dagen, som om jag vore i en helt annan värld. Det började med att jag helt enkelt bara hade jättetråkigt! Sen satt jag och tänkte hur skönt det snart skulle bli med 2 rasten eftersom det då bara är 2 timmar kvar av dagen. Sen så började jag tänka på lunchen och på var jag hade ätit och jag kom verkligen inte på det. Sen kom det upp "Entrecot! Som jag inte har ätit än?!" Klockan var nämnligen halv elva och jag hade precis ätit frukost. Men när jag satt där trodde jag verkligen helt stenhårt på att klockan var två och att jag redan ätit lunch, helskumt! Senare skulle Jacob visa mig nya saker, och jag går helt fel sen när han ropar på mig att jag skulle komma dit stod jag bara och glodde. När jag går dit säger han "Ska du inte ha en stol?" Och då blev det kortslutning på riktigt. Jag hade fyra bord omkring mig och sex stolar hur ska jag då välja vilken jag ska ta när jag inte fick ta dom vå första jag ville ha?! Sen skulle vi limma saker och efter att först ha glömt min vagn ställer jag den precis intill Jacobs "Blir det inte väldigt trångt för dig om din vagn står precis bakom min?"  Som sagt har jag varit helt lost.

Sen åkte jag och pappa till banken för att fixa lite internet konton och vad är det jag ser?! Killen på banken har precis samma tangentgrej som jag ha byggt hela dagen! Dom förföljer mig! Det var iofs ganska festligt att tänka att förmodligen Marianne eller Jacob gjort den..

Nu när jag missat träningen ytterligere en dag har jag ingenaning om var jag ska göra!

jobbet..

Idag hade jag en katastrofdag på jobbet. Det sista Johan sa till mig innan jag gick hem var "Vad har du gjort i 9,5 timmar?" Då känns det verkligen som att man inte har gjort ett piss. Men det har jag ju, 50 lampor från scratch det är bara han som tror att man hinner med 100! Idiööööt! Jag vet! Höj priset på sakerna så slipper dina anställda stressa ihjäl sig och dampa hela dagarna. Jag fattar inte! Jacob är iaf bäst han säger bara att jag ska skita i allt han säger och att det blir klart när det blir klart. Kalasbra tycker jag!

Sen är det så att alla på mitt jobb är hårdrockare, eller dom flesta är det.. Sen sitter dom hela dagarna och klagar på mix megapol som dom själva har satt på. Dom klagar ju till och med på Cara mia och The Ark! Igår satte Tomas på sin sterio så fick vi lyssna på Korn hela eftermiddagen och det var det värsta jag har varit med om! Idag fattade dom äntligen att man kan lyssna på Rock Klassiker, dom är ju bäst! Och Peter mobbade dansband och Arvingarna idag, då satt jag i mitt hörn och kokade av ilska! Han gick runt som en tönt med sin låtsas gitarr och töntade sig "Men Lassa Stefans är det värsta jag har hört" sa Lotta. Hallå, vi lyssnade på Korn igår och har du änns hört "Jag vill inte ha dig" Ibland passar jag verkligen inte in där, eller typ aldrig..

Jaja, ikväll är det iaf Grey´s. Tjoho!

onsdag.

Vet ni hur det känns när man är på världens blogghumör och bloggen segar så mycket att man inte hinner skriva för att man ska iväg? Det suger iaf för så har det varit hela veckan för mig och nu kan jag ju inte komma på något av allt det där roliga jag skulle skriva förrut.

Igår hade jag och Veronica en ölkväll på Dovas, hur nice som helst! Man borde gå ut och dricka öl oftare mitt i veckan! Fast trött dagen efter blir man ju helt klart, och godissugen! Så det var ju tur att jag hade godispåsen i väskan! Christoffer var uppe i Stockholm igår så vi skulle in och äntligen få träffa honom igen. Men han hann inte för hans konsert var sen så han hann inte änns se klart, stackare! Fast det är minst lika synd om oss som missade dig. Men vi hade det trevlig ändå. Det svåraste som finns är nog att gissa folks relation till varande när man är ute. Men vi kom fram till att dom som satt vid vårat bord antagligen dejtade. Efter några öl åkte vi hem och jag höll Johan vaken i en halvtimme med mitt pladder. Sen somnade jag på världens bästa arm och vaknade precis på samma ställe på morgonen. Det har typ aldrig hänt..  

Det här är veckan roligaste citat!

"Hon är 18 och ska fylla 20"
"Du får ju springa mellan vattenstrålarna"

söndag.

Efter att ha varit borta hela helgen sen i fredags så jag jag hemma igen. Måste ju få lite mat i kroppen! I fredags var vi på Claras som till största delen är svart. Kan inte komma på något vi gjorde eller något vi sa eller pratade om. Det känns som att jag lika gärna inte skulle varit där. Hel skumt! Jag och Shappan fick ta fel nattbuss hem och fick springa över motorvägen. Och jag frös lika mycket som sist när jag sprang den vägen hem. Sen (om jag inte har drömt det) så gick vi genom en konstig tunnel hem vid Infra som jag inte visste fanns. Möttes iaf av Johan då vi var tvugna att sova på en madrass i vardagsrummet hos hans föräldrar för att Jocke hade total deckat på  vägen hem och hade blivit buren dit. Inte jättemysigt men vi fick iaf jättegod frukost av Alf :)

Sen igår skulle vi som sagt leka kära inne stan. Men något super vårväger var det ju inte så vi skippade promenaden i Gamla Stan samt Nybrokajen med varmchoklad. Får bli en annan gång! Jag inhandlade det sista plagget som min garderob behövde för att vara en komplett vårgarderob, cityshorts! Visserligen skulle det behövas lite mer men nu får det vara nog ett tag! Sen letade vi efter en resturang och hittade ett litet, mysigt ställe med kanongod mat! Oxfile, gratäng och BEA!! Bio skulle också tittas på och fy satan! Blood diamond är den bästa filmen som jag sett på jättelänge. Så bra, bra, bra, bra och hemsk! Jag var nästan Mutti upprörd när vi gick därifrån. Johan var inge rolig att diskutera med för han tyckte inte alls att den var lika bra som jag. Och som alltid kommer man helt fel till tåget och får vänta i 20 minuter plus att det var 10 försenat vilket betyder att man inte kommer i tid till bussen. Fick vänta i 30 minuter i Väsby så vi passade på att ta ett kvällsmål på Sibylla. Jag åt då beasås för femta gången sen i onsdags, nyttig som ett svin är man. Sen blev Johan jättedålig på väg hem och efter att ha sett dom sista 15 minutrarna på Dirty Dancing 2 somnade vi och sov i 10 minuter. Sen har han spytt hela natten och hela förmiddagen. Min älskling har fått matförgiftning!     

Nu ska jag äta klart och sen ska jag tillbaka och ta hand om min sjukling!

arvingarna!

Arvingarna är totalbäst, jag tror att ingen gillar min nuvarande förfest :)
Så det är väl bra att jag har den nu tills dom andra kommer!

fredag!

Idag är det fredag! Känns som att det borde ha vart det för länge sen, jag har levt en dag före hela veckan. Idag jobbade Emma hos mig och vi lekte en favorit i repris "K-leken" Bokstävet som S, M, F och P användes. leken går helt enkelt ut på att man säger varannat ord på den valda bokstaven. kalaskul är det! Jag vann för bästa ordet: Ståfräs! Haha, jag tycker att palestinashal också var ganska bra påkommet! Sen blev det Väsby runt flera gånger. För när jag kört ner till Centrum kom jag på att jag ville ha Emma med mig så jag åkte och hämtade henne :) Det handlades en klänning (som troligtvis är en tröja) och ett par skor till ikväll. Då vi ska ut på riktigt! Vi ska dansa också, eller det är iaf planerat..

Det här en en kalasbra fredag och snart får jag prata med min älskling för han slutar snart :) Tänkte köpa blommor och överraska han på jobbet men mina pengar tog slut i Centrum..

tisdag.

Ikväll ska jag och Johan äntligen sätta oss ner och kolla runt och besluta lite om vår sommar resa! Ååå, var jag har längtat efter denna dag. Planeringen är ju halva nöjet! Har hittat ett super erbjudande så får se om det finns platser kvar, sen ska jag försöka klämma i Vietnam på något hörn :) Så underbart, jag vill verkligen åka nu på en gång! Får stå ut med några månaders väntan.. Vet du att jag typ älskar dig ännu mer under äckelveckan, det skulle man inte kunna tro. Men du är faktiskt för söt när du lägger fram tio kartor med alvedon om jag vaknar och har ont. Eller när du ligger och klappar mig på magen, den mår så bra då :) Och överhuvudtaget när jag varit sämsta sällskapet och somnat på soffan när du bär in mig till sovrummet och alltid säger "Jag har fyllt på nytt vatten till dig" innan du lägger dig bredvid mig och är bästa sovsällskapet i hela världshistorien!

Jag tror nog att jag har lite vårkänslor i kroppen :)

måndag.

Idag har jag varit pigg hela dagen! Första natten som jag sovit bra på länge utan att ha varit full, jag menar då kan man ju sova i år.. Var äntligen tillbaka på HLM idag där jag genast fick börja på nya vippor. Kört massa lastbil har jag också gjort. Och smidig som man är så skrev jag ut karta över helt fel sida av Täby då jag fick en propp i hjärnan och trodda att "J" på kartan var dit jag skulle. Det är en tågstation! Men vägbeskrivningen jag fått av Rolf räckte som tur var. Sen blev det Pahléns och Ohlsbergs :) Jag börjar bli en riktig hejare på pallvagn och lastbil! Pratat med en döv stum gubbe har jag gjort också, gick hur bra som helst faktiskt. 

Snart blir det hurt hurt på friskis! 

söndag.

Igår var det schlagerparty hos Danne med Johan, Lotta, Moggis och lite annat folk. Inte så jättemycket party var det men svinkul var det. Jag och Moggis var nog mest insatta och han kunde Maries låt helt utantill. Mycket vackert var det! Och jag vann tävligen, hade rätt på alla dom fyra första. Undra om det betyder att man har blivit lite av en schlagernörd.. Jag menar man kan ju inte sätte betyg efter hur mycket smällare dom har på scen, men det tyckte min love var ett mycket bra sätt! Sen blev det maxitaxi hem till Mutti där min säng var skönare än någonsin!

Anneli är hemma!

och förresten!

Jag vill verkligen ha min kamera! Men dem ligger i väskan i hallen och jag orkar bara inte gå dit! Plus att Dori äntligen har somnat i mitt knä så om jag väcker henne kommer hon bli galen igen. Är det bara jag som har följade problem med min katt?: Hon vill skicka på allting! På dina händer, armar, fötter, strumpor, tröjor. Men bara när du har kläderna på dig såklart.. Det är faktiskt ganska frustrerande att hon ska slicka på händerna när jag ska äta mina teeny weeny korvar! Haha, en gång så slickade hon Johan i näsan!!! : )

Idag har jag planerat exakt allt jag ska köpa till Johans lägenhet och exakt hur jag ska göra, det kommer bli så himla fint! Fasst jag behöver nog lite bär och flytt hjälp. Det är ju totalt onödlig att ha så himla stökigt i en sån fin lägenhet! Damsög igår!

Kloning igår, min käke är totalt död! : ) 

fredag.

Jag känner mig så otroligt lat idag! Jag orkar inte göra någonting. Tänkte ta bussen till Centrum efter jobber för att köpa mina super söta skor jag hittat, som visserligen är ett par sommarskor men jag vill ha dom! Men sen kom jag på att jag sen skulle vara tvungen att ta bussen hem också. Så jag skippade Centrum och tar det imorrn innan friskis imorrn. Hoppas att dom finns kvar, annars för dom beställa ett par som dom gjorde med Annicas skor. Anledningen till att jag redan är hemma och redan hunnit trycktesta 100 värmare på jobbet är att jag kom på en ny taktik idag. Smart att komma på den idag och inte i tisdags för då skulle jag varit klart tidigt igår! Och bossen skulle inte gnällt lika mycket. Men, men man kan ite alltid vara lika smart.

Kvällsplaner: Ligga hemma i soffan med pappa och äta en massa chips, dricka cola och se på film :) Dvs. Efter skivstångspasset!

Ikea nästa!

Jag har gjort en liten inköpslista till loves lägenhet som jag tänkte hjälpa till att fixa:

1. Papperskorg till badrummet
2. Tandborstemugg
3. Bestickhållare
4. Matta
5. Hållare till hushållspapper samt servetter
6. Krok till kökshandduk
7. Tvättkorgar
8. Bänkdiskmaskin

Någongång ska han ha fått allt det här av mig för det behöver han för att få det lite hemtrevligt och hålla ordning. Plus att jag tycker att det behövs såklart :) 

torsdag.

Det blev ingen jättestädning igår som jag hade planerat. Jag och pappa åkte till Obs och storhandlade, äntligen! Vi har skjutit upp det i en månad så vi har i stort sätt inte haft någon mat hemma. Det känns så underbart att kolla i frysen och kunna välja vad man ska äta. Men som alltid när vi handlar på Obs blir det också. Två kakpaket, tre chipspåsar (igår 4!) och massa glass till Annica. Jag kommer aldrig att överleva min nyttiga period som jag ska försöka starta vilket år som hels nu. Men, men  det är väl inte hela världen för jag har ätit tre bananer i veckan, imorrn fyra :)

Hann iaf diska igår så jag ska dit snart igen och fortsätta städa innan han kommer hem. Måste ju överraska lite också, fast mina överraskningar brukar ju inte gå så himla bra.. Sen när allt är städat och fint blir det mysmiddag med fiskpinnar och pulvermos, jag tycker iaf att det är gott!

  

onsdag.

Var på Pahléns idag igen, finns inte så mycket att säga förrutom att det var skittrist! Men jag åt iaf en banan till!
 
Idag verkar det som att hela världen inklusive  mig själv har glömt bort mig. Förrutom Emma och Sten såklart som troligtvis slog lite i kalendern och såg att jag hade namnsdag idag! Tack :) Då brukar man väl typ få något! Choklad av mamma och 100 kornor av pappa. Det är grejer det! Har precis testat min nya räk och skaldjurssoppa, inte alls lika god som jag hoppats på. Tur var väl att jag märkte det ju och inte på lunchen på jobbet då jag inte skulle haft någon annan mat. Kanske blir godare med räkor och fisk. 

Idag har jag planerat städdag hos Johan :) Han är dock inte lika positiv som jag. Så här är iaf planen. Jag diskar eftersom han gör det 100 gånger saktare än vad jag gör. Han får fixa alla hans kläder och övriga saker som ligger i HELA lägenheten! Samt rensa och kasta allt skräp. Jag städar badrummet för det är viktigt att det blir helt frächt! Sen så har jag inte bestämt vem som ska damsuga men det lär nog bli jag. Men det gör ingenting eftersom jag vill ha ett fint tredje hem!  

def i canada!

Och i juli spelar Def i Canada på en kanevalgrej! På torsdagen är det Aerosmith och sen på lördagen Def Leppard! Oooo, vad jag ska vinna pengar eller spara allt i världen och åka dit!

adrenaliiiiiin!

Asså hallå!
Adrenaliiiiiin!
Jag total älskar Friskis och Maries pass är skitkul speciellt slutet! Och man känner sig verkligen bäst i världen när man går därifrån! På lördag blir det ett extra schlagerpass som är puls till och med! Sen sitter man på vägen hem och pratar om alla galna partyn och fyllor, tror nog att det alltid är hemfärdens samtalsämne :)

Sen när jag hade dumpat av Veronica och jag satt och tänkte på Def Leppard och att jag måste bränna den nya skivan till ikväll så spelas dom på radio! Love bites till och med. Då hade jag allsång med mig själv i bilen, ooo vad vackert det var. Joe Elliot har världens hetaste röst! 


tisdag.

Idag var min första dag på Pahléns av troligtvis tre. Det är himla pittråkigt att vattentesta dom där värmarna! Och inte ens två pall hann jag med, men fick iaf upp lite speed på eftermiddagen som förhoppningsvis sitter kvar tills imorrn. Men jag blev räddad av att dom slutar kl fyra, en fruktstund kl ett (jag åt en banan och fy satan vad god den var) och såklart def leppard. Har lagt in nya skivan på mp3 så jag håller på att lyssna in den. Dom fick doch 10 minus poäng då jag la märke till att dom gjort en cover på Blondies "Don't leave me hanging on the telephone" Den var visserligen allt annat än dålig men man gör inte så med en redan så perfa låt tycker jag!

Eftersom jag redan är hemma så hinner jag äta innan friskis kl 6! Sen blir det Sonic, Desperate Housewives och för hoppningsvis lite onyttigt!

fyllesamtal.

Jag satt och tänkte på mina fyllesamtal till dig idag. Och hur pinsamt det är, egentligen borde jag väl inte skämmas inför dig men jag gör det ändå. Kanske för att jag inte vill att du ska tycka att jag är dum i huvet. Men vissa saker är ju sant hur full jag än är. Det är väl därför jag vågar säga det då. För att jag kanske egentligen är rädd för det jag egentligen vill. Det känns så himla snart och tidigt och allting, men jag tänker så himla mycket på det för jag vill verkligen alltid vara med dig. Jag vet att det inte går men jag  vill att du kommer med mig till Borlänge eller Västerås eller vart det nu blir i höst.

måndag.

Efter en absolute fab helg på landet i Dalarna är man hemma i lilla Väsby igen. Känns ju ganska trist. Fab 5 och vår nyaste medlem Shapour röjde sönder smedjebacken. Började fredagkvällen men att köra fast bilen i en snödriva 200 meter från stugan. Tog hjälp av alla snälla dalarna grannar. Sen blev det tok mycket party som fortsatte långt innan tolv på lördagen. Köpte en engångsgrill och grillade korv på isen. Sen bastu, ännu mera tjejsnack och schlagerparty såklart! På söndagen var man inte lika pigg så Åsa fick äran att köra hem oss. Och jag blev åksjuk för första gången på flera år.

Väl hemma gick jag och Johan på lång promenad på isen, tikmysigt! Ska försöka låna mig ett par skriskor´så vi kan åka lite också! Sen blev det massa smält ost i sängen tillsammans med One Tree Hill och sen Playa solen såklart! Hemgång till min tredje hem där jag somnade i Johans knä efter att ha sett en kvart på filmen han tjatat om i en vecka. Sen kändes natten jättelång som att den aldrig tog slut, underbart!

Min dag på jobbet vill jag inte prata om för då kommer alla tårar jag hållt inne hela dagen. Började helt okej, inte så spännande. Sen hjälpte jag Jacob och fixa med massa elskåp och kablar som var ganska kul. Sen kom Johan och förstörde allt. Jag ska vara på Pahléns hela dagen imorrn för jag ska vattentesta 500 elvärmare eftersom jag gjort fel på testet förrut. Och så går han och total mobbat mig och bara skrattar. När jag sa att jag skulle kunna börja gråta tyckte han bara att det var ännu roligare! Jag känner mig verkligen sämst i världen, och jag hatar att känna så!

Nu ska man väl orka med friskis efter en veckas uppehåll..

9 månader idag!

Jag kan verkligen inte tänka mig vad jag gjorde om kvällarna när jag inte hade träffat dig. När jag inte stressade ihjäl mig när jag kom hem från jobbet för att få träffa dig så fort som möjligt. Kan det verkligen vara möjliget att jag sov helt själv i min säng?! Jag hatar det verkligen, jag är beroende av att ha dig bredvid mig om nätterna. Men speciellt på mornarna då en minut känns som tio då vi bara ligger och kramas. Jag älskar det! Och vad hade man att se fram emot varje dag i skolan när man hade tråkigt? Jag verkligen inte tänka mig att inte vara med dig. Och om jag flyttar för att plugga i höst betyder det ingenting, vi ska vara lika mycker vi för det om inte ännu mer! Hela terminen, hela året, hela året efter det och en evighet till! Jag vet att det går! Jag kan verkligen inte förklara hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag tror på oss. Som jag sa till dig idag kommer jag ibland att tänka på gångerna som var jobbiga förrut, speciellt den gången jag gick ifrån dig vid bussen. Jag jag fattar att jag kunde vara så dum i huvet att göra det. Jag vet att det är länge sen och att det inte har någon betydelse idag då allt bara är perfekt. Men jag fattar bara inte för idag finns det inte en chans att jag skulle gå ifrån dig. Älskar dig mer än vad jag förklara!


Times is hard
And things are a changin'
I pray to God
That we can remain the same
All I'm trying to say is our love don't have to change
No it don't have to change


post it!

Har jag sagt att jag ÄLSKAR post it?
Det är verkligen världens bästa uppfinning!


torsdag.

Idag är det torsdag fast det har typ känts som fredag hela dagen. Antagligen för att jag har planerat hela dagen utantill. Det viktigaste, strunta i lunchen och sluta redan kl 1! Idag åkte jag en tripp till Alab, dvs till pappas jobb för att hänta massa saker. Så jag satt och tittade på medans han lastade på sakerna till mig, det är väl det minsta man kan begära av sin far :) Sen blev äntligen alla 1000 påsar färdig packade "Du är ju bäst! Fast det kanske man inte ska säga högt så du blir så kaxig" Fick jag som svar av Johan. Sen hade jag inget att göra den sista halvtimen, men det verkade ingen annan heller ha. Rolf la sig i en pall för att se om någon skulle märka något. Då blev det att vända sig åt andra hållet för att inte slänga sig ner på golvet av skratt. Ibland kan dom vara roliga på HLM också! 

Så här lät det när jag skulle fråga om jag kunde få arbetskläder.

- Jag vill ha ett par jobbbyxor!
- Nej, vi i ledningen pratade om det 
  där förrut och vi tycker att det är
  bäst om du går utan byxor.
  Eller i en sån här liten kjol.
  (så låsades han gå omkring i klackat och kjol )