söndag.

Idag är det söndag, men inte en riktigt söndag. Vi är nämnligen lediga imorrn också :)
Ikväll ska vi in till stan för att äta middag och sen ska vi på David Gray på Cirkus!! Ska bli supermys att se, hoppas att Johan också kommer att gilla det, är ju inte riktigt hans typ av musik. Efter det får vi väl se vad som sker. Vi hade en plan att gå ut och dricka lite vin eller något, får se ikväll vad vi känner för. 

Nu försöker Dori klämma sig in i mitt knä mellan mig och laptopen, lilla sötnosen tror förtfarande att hon är liten och smal ;) 

Det är fantastiskt väder med sol idag igen, wiio! 

lördag inne i stan :)

Igår hade jag och Emma en fab dag inne i stan. Jag som "INTE ska shoppa någonting" kom hem med två par skor, man måste köpa minst två om man handlar på skopunkten :) Hittade en pälsjacka på hm på rea för 150 kr, gick ju inte att lämna den hängandes på galgen, den fick följa med hem. Ett skärp och en lång skjorta. Efter shoppningen gjorde vi nå så trevligt som att mötte upp Jenny-Lee och Linda som befann sig i Stockholm för en shoppingöl. Very nice!

På eftermiddagen följde jag med Emma hem till Nacka där det bjöds på entrecot och vin till middag! Efter en massa trevligtbabbel som blandannat innehöll (underligt) barn och grejer så skulle jag bege mig hemåt till Väsby. Och resor på kvällen är jag och Johan "lite" oense om. Jag har inga problem med att sätta mig och åka kommunalt medans har bli hysterisk om jag ska göra det själv. Markus och Emma skjutsade mig till Centralen och därifrån fick det bli en taxi eftersom han insisterade på det. Jaja, jag kom ju hem iaf...

let me go home!

Jag vill inte mera!

Det börjar närma sig 600 samtal och det är 90 minuter kvar av dagen! Mitt huvud snurrar av alla röster och ögonen stiks för att jag glor på denna skärm konstant. Gud vilket trevligt middagssällskap jag kommer vara ikväll. Jag kommer väl bli packad på ett glas vin eller något liknande.. En sak är säker, det blir INGET bad när jag kommer hem. Det kommer jag aldrig att överleva. Verkar vara tågproblem idag också..



En annan dag då jag lessnade på att jobba...


vildingarnas land

Är det någon mer än jag som vill se Vildingarnas land? :)
Jag tycker det verkar jätemysig, det må vara en barnfilm men jag vill se den!
Och så vill jag se Alice när den kommer. Disneys Alice är ju en av mina favoriter :)


sur som, som något annat helt enkelt..

Jag hade en mandarin eller något liknande på mitt skrivbord från igår som jag nu blev väldigt sugen på. Jag känner mig alltid lite duktig när jag äter en frukt och speciellt när jag blir SUGEN på en! Jag skalade den och tog en klyfta. Och den var så sur så det knöt sig ända ner i magen. Jag åt lite till med det gick inte, jag fick kasta hela.

Typiskt när jag blir sugen på något nyttigt!  

Just det: igår kväll tog vi ett varmt bad och jag drack en Amarula. Guud så gott en kall och snöig torsdag!

fredag såklart!

Pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip....

HerregAAd vad det har ringt denna fredagsmorgon! Och alla dessa hundratals, tusentals räntebesked som är utskickade med fel nummer verkar aldrig ta slut. Bite in the sour apple när andra gör fel. Eller jag vet inte :P På tåget imorrse lyssnade jag på "Celebrate the summer" det tyckte jag var en passande låt!

Idag är det fredag och jag är glad! Lite trött men glad! Efter jobbet ska vi en sväng till systemet, köpa mat och sen ska vi eventuellt äta middag med Christer och Aleksandra. Imorrn blir det en tripp in till stan med Emma sen på kvällen får vi väl se vad som sker.

Jag hade en hemsk dröm inatt. Jag skulle till en kiosk där Annica och Emma väntade på mig. Utanför står ett gäng småkillar och en av dom puttar ner mig på marken bakom en trapp. Då ser jag att en av killarna har en pistol, går in och skjuter villt omkring sig. Jag ligger bakom trappen och gömmer mig tills dom har gått. Emma och Annica blev skjutna och när jag sprang fram och skakade på Emma var hon stel som en pinne :'( FY vad hemskt det var!!! 


reseplanerar för fullt!

Nu har jag skrivit och räknat och sökt och letat och räknat och sökt mer och räknat ännu mer.

Det är resplaner på gång och de håller på att fräta hål i hjärnan på mig. Om vi sparar 2000 kr var till maj kommer vi ha råd att åka i slutet av maj. Men då har vi en väldigt fattig vinter och vår framför oss. Men om en viss fröken Tjonk säger "vi blir kvar under hela sommaren" så är det inte lika brådis med att få ihop pengarna och planerna. Det bästa skulle ju vara om vi kunde åka ner efter Johan tagit sitt körkort så vi vet exakt hur mycket pengar som måste gå till det.. Haha, första gången jag önskar att hon stannar kvar i Asien :P

EN gång jag gillade snön..

Jag måste snart gå ut i snön :( Har ingen lunchlåda med mig idag så det blir till att trotsa vädret.. Jag är jättesugen på carbonara men de frysta pastarätterna brukar inte vara så goda och så brukar det vara massa lök i. Bläk. Det som är dåligt med att äta kl 1 är att lunchrestaurangen här bredvid är länsad på mat, så då måste jag gå till Prisextra om jag inte vill ha thai..

Jag längtar hem så jag kan få pussa på min älskling! Fick ju inte göra det igår.

 

En en de få gånger i år jag gillat snön..


I miss!

I miss!
Sommar
Värme
Solisar
Ha bikini hela dagarna istället för underkläder :)
Att kunna åka till jobbet halv 8 på morgonen och ha kort kjol, barbent, en liten topp, solisar och INTE frysa det minsta! Ååååå.


Mamma, Ankan och jag i Alicante förra våren.


torsdag.

Ojoj, vad händer med bloggen egentligen. Någon it nisse har väl bestämt att det är dags att förnya... :)

Eftersom Ankan sov borta inatt intog jag hennes säng. Här är domen.
- Täcke = underbart
- Kuddar = en jätteskön dom två andra för tjocka och hårda
- Madrass = to soft! liknande en hängmatta

Fick iaf några timmars sömn men varje gång jag vaknade var jag rädd att jag hade försovit mig eftersom batteriet på mobilen är kasst. Kom upp i tid och gjorde inbrott i Ankans sminkväska för att se någorlunda normal ut på jobbet. Garderoben lät jag stå orörd, tyvärr ;) Blir shopping tokig när jag tittar i hennes garderob så jag ska nog ta en sväng in till stan på lördag när Johan är borta! (Fast då skulle jag ju till Sörab..) 

Idag verkar det bli lite lugnare här. Jag vet inte hur många hundra årsbesked som har skickats ut med VÄXELNS nummer istället för till avdelningarna. Så det har ringt på ganska så bra i veckan..


inneboende i sjöstan :)

Som sagt, jag kom ingen vart med tåget.. ALLA tåg var inställda åt alla de riktningar och det skulle inte gå något på minst 2 timmar! "Ta tunnelbanan" sa dom. Men bor man i Väsby kommer man inte så långt med tunnelbanan. Efter mycket funderande bestämde jag mig helt enkelt att sussa hos mamma i hammarby sjöstad :) Så nu är jag här med hela familjen och vi ska strax äta kina mat som Sten är och hämtar. Mums!

Nu hamnar jag alltså efter i min veckoplanering! Träning och avfrostning av frysen stod på dagens schema. Så då kan vi inte handla mat imorrn eftersom vi inte frostat av frysen idag :( Skit! Och någon träning blev det ju då inte så jag vände totalt och köpte en liten chokladkaka och en bit ost till mig. Wioo! Fit eller tjock, det är bara att välja..

Nu blir det maat sen tv :)

STOPP!

STOPP VID KARLBERG I SAMTLIGA RIKTNINGAR!!!!

Jag tar ju tåget från Karlberg, får se när jag kommer hem ikväll :(

planeringslista nr 10000000000000....

Nu har jag informerat min kära kollegor om att när snön börjar falla idag kommer jag bli djupt deprimerad. Och så är det bara. Varför ska det snöa för?! Jag förstår inte...

Jag har gjort en detaljerad lista och planering över vad jag ska ägna kvällarna åt denna vecka. Känner att jag måste få ner allt på papper så min hjärna inte snurrar ihop sig helt. Dagarna är för korta och veckorna lika så för att hinna med alla jag måste få gjort. "Måste få gjort" VILL ha gjort rättare sagt. Vi hade som plan att göra om köket lite nu efter jul och nyår, ska kolla med Johan om den planen fortfarande står kvar. Jag hoppas verkligen det, annars betalar jag allt själv för jag vill ah det gjort! 

från trött till hyper!

Igår kväll när jag kom hem vid halv 8 blev jag helt hyper! Efter att ha varit så trött på eftermiddagen att jag höll på att börja gråta slog det över totalt. När jag kom hem nästan sprang jag till spisen och lagade mat. Pasta med baconsås :) Satt still i 20 minuter medans vi åt sen sprang jag runt och vek tvätt, rensade bort gamla handdukar, plocka hit och plocka dit. Efteråt stod jag bara still i dörren och granskade allt för att hitta mer att plocka bort och städa. Bestämde mig för att ta en snabbdusch och när jag var klar satte jag mig i soffan och var fortfarande inte lugn. Jag var jättestressad och panikade nästan av att sitta still. Efter 5 minuter kom eftermiddagens trötthet tillbaka. Somnade innan kl 10 (vilket aldrig händer!) mot Johans axel och sov jättebra hela natten. UNDERBART!

Idag känner jag mig jätteutvilad, wiio :)

vilken supervaxning!

Det här kommer inte många förstå. Eller många kommer inte förstå min lycka (Emma förstår:)) Jag hade en helt fantastisk vaxning igår! Jag gick dit och var jättenervös för jag trodde att det var hon som nästan dödade mig sist som tagit över efter Kim. Det var det inte, den nya tjejen var kanonbra! Jag citerar henne "Du rycker ju inte ens till" SÅ bra var hon och med den noppningen jag fick finns det nada att klaga på.

Jag vet att ingen tror mig, men gå till StockholmsStylisterna och prova!
Du kan ju gissa vad du får i födelsedagspresent syster (om 6 månader) :P

rosenrot?

Någon som vet om rosenrot verkligen fungerar eller är det bara naturblaj? Läste att det ska öka sexlusten men på den sidan behöver jag verkligen ingen push, snarare tvärt om :P

Jag vill bli pigg! Blir man pigg och man äter rosenrot och boostar med vitaminer dagligen? Eller ska man bli deppig varje dag bara av att man tänker på att man måste gå utanför dörren?

Den som säger "ät grönsaker" är här med inte längre min vän!
Så jävla trött på tjatet!

pladder om aliens...

Är det bara jag som dör på allt detta snack om aliens?! Hur ser dom ut, hur kommer vi reagera, dom kan vara farliga, LETA PÅ JORDEN.... Jag dör, sluta nörda er! Och det är inte bara alientokar och forskare som diskuterar detta utan även FN och Nasa sitter med i debatten om detta.

Jag känner att jag behöver ha en tjejintrigskväll. Självklart inte intriger men mig och mina vänner utan jag vill sitta och glo på några oviktiga och skrikiga avsnitt av typ The Hills. Äta ost, choklad och bara slappa tills jag smälter i soffan. Fast smälta i vår iglo till lägenhet är väl omöjligt.. 

Snart blir det wok till lunch med lax&räkor i :)

"Dags att börja betala"


Igår fick jag hem det "efterlängtade" brevet från csn där det stod "Dags att börja betala" Den totala skulden är på 102000 kr och jag ska betala ca 6500 /år. Kommer ta ett bra tag. Fick inbetalningskort för hela året med start i februari. Ska ringa idag och säga att jag vill betala månadsvis istället för kvartal, 500 kr exrta i månan blir det!! :S

Och jag som fick en inte allt för trevlig lön denna månad :(


tisdag.

Jag tror att min kropp har vart sig lite med mina sömnpiller nu, sover mycket bättre av dom nu än i början. Vaknade till ungefär tre gånger men kunde somna om på en gång, skönt! Gick upp vid halv 7 som vanligt men min hjärna vaknade dock inte upp förns vid nio imorrse så jag funderar på om jag ska ta dom ännu tidigare på kvällen.. Ska ringa läkaren och fråga om jag får fler också, fick bara en liten förpackning sist..

Igår kväll blev det träning och tvättning. Avfrostningen av frysen fick vänta, skulle ta för lång tid. Så det får bli ikväll när jag kommer hem efter det efterlängtade besöket hos Stockholmsstylisterna. 

Och det verkar inte bli mindre folk på gymmet.. Igår stod det folk och KÖADE för att få ett ledigt löpband när alla dom, cyklar och crossar var upptagna! Det är helt stört! Och varje gång jag står på crossen blir jag så glad av att jag tar tag i träningen när jag fortfarande ser ut som jag gör och inte har 15 kg extra att bära på. Jag skulle aldrig hitta någon motivation då. Det kanske låter elakt men det är dagens sanning, eller gårdagens eftersom det var då jag gymmade :) 

måndag.

Det märks att det är måndag, det ringer som bara den!
Har varit påloggad sen halv 9 och har redan tagit över 200 samtal.

Inatt vaknade jag halv 1 av att Johan snarkade. Det blev för mycket för min trötta hjärna så jag smög ut och la mig på soffan. Halv 4 vaknade jag av att det var iskallt så jag smög tillbaka in till sovrummet där Johan hade occuperat hela sängen. Lyckades få plats på hans sida av sängen och där var det ju jättesvårt att sova. Dori kom och la sig på mig och med Johans element varma hand om midjan lyckades jag tillslut somna till lite.

Ikväll blir det tvättstugan för hela slanten. Har massa nya handdukar som ska tvättas utöver den vanliga tvätten. Borde också frosta av frysen innan vi kan fylla den med mer mat. Innan det ska jag också försöka träna lite. Stressiga måndagskvällar..

ÅRE!

Åreresan med jobbet har varit helt fantastiskt rolig.
Kan inte komma på när jag hade så roligt sist, har typ skrattat konstant! :D

Kom fram till hotellet vid halv tio i torsdags, så det blev middag på en gång och sen mys framför brasan tills vi hoppade i säng.

På fredagen var vi uppe tidigt för frukost och till min lycka fanns det brie på buffen. Det slår ju bacon och äggröra med hästlängder! Hela förmiddagen ägnade vi åt skidåkning började redan under soluppgången :) Jag och Suss spenderade tiden i de blåbackarna som var helt lagom! Lunch och sen mer skidåkning innan vi samlade upp oss på hotellet igen. På vägen till hotellet hamnade vi i en av de röda backarn och jag trodde på riktigt att jag skulle slå ihjäl mig, herre va brant det var. Men vi överlevde det också. På kvällen åkte vi iväg på en två timmars skoter tur i det becksvarta mörkret. 105 km/h var jag och Maria uppe i och jag jublade av glädje! Åkte till en jaktstuga mitt i skogen där vi åt middag, drack massa öl och nubbade. Helt underbart!! När vi åkte hem åkte vi kälke á la fattigjonen i Emil, vi vråla så vi överröstade skotern vi åkte bakom. Tillbaka på hotellet satt vi framför brasan och drack drinkar, caipisar och cosmo till Mills! 

På lördagen mådde jag inte alls bra men jag kom upp på skidorna och åkte hela förmiddagen fram till lunchen. Blev faktiskt lite stolt över att jag återigen överlevde den röda backen man var tvungen att åka för att komma till restaurangen. På eftermiddagen åkte alla tjejer iväg för att få gå på spa. Vi gjorde ansiktsbehandlingar på oss själva med hjälp av en hudterapeut samtidigt som vi mumsade vin och chips. Vi höll på i 90 minuter så tiden för saunaworld med 8 olika varianter av bastu och bubbelpool försvann tyvärr :( Middag åt vi på Karolinen där vi lagade maten på telgstenar. Ren, anka, biff och lamm stekte vi, kalasgott! Vid halv elva åkte några tillbaka till hotellet för att sova, bland annat lill jag. Var helt död! Dom andra lekte vidare på byn.

Igår blev det en sista briefrukost innan vi tog bussen till Östersund och flög hem igen.

Underbar helg!!    

bäst på KC :)

ÄLSKAR den här bilden :D
Det är alltid bästa utekvällarna på KC!


nopp nopp, nu åker vi :)

Ooo, nu blev jag helt pirrig i magen :)
Anledning: Magnus kom in till oss och sa "Vi ses i konferensrummet kl 3"
Ingen anledning till att bli pirrig men jag blev bara så glad att vi ska åka snart!

Nu ska jag vara så där onödigt ärlig... Jag är knäpp! På lunchen så köpte jag en pincett och så har jag noppat bikinilinjen. Det är sant och jag ska säga varför. På lördag ska vi på spa och jag har en bokad vaxtid på tisdag, därför kan jag inte raka.. Så det var nödvändigt att noppa. Så är det.
   
See you later på söndag aligator!

Min underbara syster, soulmate och jag! :)
Tjejkväll snart igen?


vart är min buss?

Imorrse när jag stod och väntade på bussen kom jag ihåg varför jag tagit bilen till Rotebro den senaste 1,5 veckan. Bussen kommer aldrig kvart över längre. Otroligt frustrerande när det står att den ska gå. Skickade precis ett mail till sl och frågade vad som händer. Skulle väl gå lättare att ringa, men jag orkar verkligen inte. Kan tänka mig att dom har ganska så lång telefonkö i deras kundtjänst..

Nu, frukost!  

torsdag.

Godmorgon världen!
Klockan är snart halv 10 och jag är pigg och redagstaggad. Yes, jag vet att det är torsdag men i eftermiddag drar hela internservice på konferens i Åre. Gud vad jag längtar, ska bli så himla kul :) Och vi ska till Arlanda, jag bara äälskar Arlanda! Måste spana hur mycket pengar jag har att spendera under helgen. Vet inte hur mycket som finns på kontot men några hundringar är det nog iaf.  

Igår efter att vi slurplat i oss vår milkshakes såg vi 50 minuter på filmen, åt 3 godisar var, två mini bitar ost och sen somnade vi ihopslingrade som två maskar i soffan :) Vaknade av det höga ljudet från reklamen 23.15 och hoppade ner i sängen istället.

Varför vill ingen ha mina skor. Vill verkligen bli av med dom!

milkshake :)

Mmmmmm va vi har lyxat nu :)
Vi har på 5 minuter surplat i oss en varsin milkshake som vi gjorde av vaniljglass med krossad choklad, chokladcookies och massa chokladsås. Gud så gott det blev! Vi har även satsat på smågodis och en bit ost. Har lite mitt i veckan mys eftersom jag åker till Åre med jobbet imorrn och kommer hem på söndag.

Har lämnat väskan på jobbet så imorrn behöver jag bara slänga ihop alla hår- och sminksaker.

Nu blir det kramas :)

afternoon tea

Jag fick en himla lust att gå på afternoon tea :)
Vi fick något liknande på Görvälns när vi var där på weekend i början av förra sommaren och det var himla mysigt, och gott! Då fick vi även obegränsat med vin till, hihi. Hittade ett ställe inne i gamla stan som verkar jättemysigt med massa, massa gott för bara 180 kr. Ska nog dra med mig Johan dit nästa söndag innan konserten. Efter det ska vi ut och dricka öl eftersom vi har tagit ledigt på måndag, lyx vad jag längtar :)   
        

     

Weekend på Görväln.
Vi, tapas, badmys, guldsäng :)


vårpimpa


Vad heter det när man fönstershoppar på internet? Det är jag iaf bäst på för tillfället :) Gud va med fina asseccoarer jag hittar! Ljust och rosa :) Vill vårpimpa hela mig nu på en gång. Men det är för kallt än så länge men så fort snön försvinner och graderna stannar ovanför 5+ så kommer jag att förvandlas till en färgglad vårvind. Flummiga jag :P

             

 Man kan inte sno bilder från Gina juu :(


onsdag.

Det känns som att jag är i en onsynlig bubbla :D Mitt huvud känns jätteflummigt, snurrigt och lite suddigt. Haha, jag är helt vaken, sitter på jobbet och han inte tagit något konstigt som man skulle kunna tro. Min hjärna har nog bara inte vaknat riktigt än..

Vi fick tacos till middag igår, precis vad jag ville ha! Jag var duktig och drack vatten istället för cola och jag struntade i efterätten som var kladdkaka. Duktiga jag, kan inte smälla i mig en massa sånt när jag inte kan träna på hela veckan! När vi kom hem packade jag ihop min väska till Åre så ikväll är det bara att åka och kämna den här på jobbet. Sen såg vi (mest jag, Johan spelade poker) på Lake House. Johan har börjat ge me sig ibland när jag vill kolla på smöriga, romantiska draman :) Det tycker jag är snällt eftersom han hatar såna filmer. Jag lyxade även och tog en Amarulla, fick plötsliga cravings för det. Sen somnade jag gått under det varma täcket!   



I love my Amarula :)


hm ställer till i månadsbudgeten, igen :P

Igår satt jag och spanade på lite tunikor på hm. Jag orkar inte mera jag vill bara köpa en hel vårgarderob nu på en gång! Såg massa fint när vi var i Kista i söndags också. Men eftersom jag får ganska dålig lön den här månaden, pga julen, så tänkte jag inte shoppa någonting. När jag kom hem igår såg jag att jag fått en dån där 10% på hela köpet grej. Då måste jag ju nästan köpa något fint, en ny bikini måste också införskaffas :)

 

Dom här vet jag iaf hittills att jag ska köpa :)

 

 

tisdag.

Min plan fungerade bra igår. Jag åt middag, duschade, tog ett sovis pills och sov gått hela natten :) Vaknade bara när Dori ville ut och springa. Och gud så skönt det skulle varit att ligga kvar i sängen imorrse, det var så varmt och mysigt under täcket. Det är av någon anledning ännu mysigare när man sovit bra.

Ikväll ska vi tydligen äta middag hos Johan päron. Johan påstod att han redan sagt det "för länge sen" Jaja, det är väl bara till att gå dit och äta middag då. Det är inte det att jag inte vill men om vi äter där blir det direkt när jag kommer hem, dvs no träning.. Skulle egentligen ha ätit där i söndags och jag hade tänkt göra pannacotta till efterrätt och nu blev jag jättesugen på det! PANNACOTTA, ni hör väl hur gott det skulle vara :)

Nu ska jag göra en liten packlista till Åre eftersom jag måste packa redan ikväll.  


träningsvisdom, eller nåt sånt :P

Tröttheten vann öven viljan att gå till gymmet.
Men inte är jag bitter för det. Man ska inte tvinga sig att gå till gymmet bara för att man ska. Då får det bara motsatt effekt.. Då kommer gymmet aldrig kännas roligt. Visdom från en inte längre så pms:ig Mills :) Och för mig som vill se resultat samma kväll som jag tränat är det inte smart att göra det när magen är stor som en spärrballong :)

Nu ska jag engagera mig och göra lite köttfärssås till middag. Sen ska jag duscha, bädda ner mig i soffan med täcket, ta ett sömnpiller och sova!! (?)


Och vem har beställt mer snö?!



Så här vill vi ha det!! :)


idag bestämmer hjärnan och magen.

Jag köpte minsann en marabourulle schweizernöt som jag sitter och mumsar lite på. Jag har inge alvedon så chokladen får hjälpa mot värken. Och det gör den :)

Har fortsatt dagen med att spana på spisar och flygbiljetter. Det är dock lite mer inspirerande att titta på flygresor till solen än spisar.. Jag har kommit på två saker jag älskar som man inte kan göra utan en spis: Varma mackor och KYCKLING! Mina älskade kycklingben i ugn.. 

Än så länge så lutar det mot träning efter jobbet, hoppas att hjärnan och magen fortsätter åt det hållet! Det är lite dom delarna som bestämmer idag, inte min vilja :) Eller sitter viljan i hjärnan, nu blev jag förvirrad.. Med hjärnan menar jag iaf om den är pigg nog för att träna.  

måndag.

Inatt kollade jag på klockan 2.30, då var jag klarvaken. Sen vet jag inte hur lång tid det tog tills jag "somnade" Vet inte om man kan kalla det för sömn. Kändes mer som att hjärnan vilade där jag var vaken i bakgrunden, jättesvårt att förklara. Och som pricken på i hade jag sån mensvärk så jag ville gråta. Kl 6 somnade jag jätteskönt, 6.30 skulle jag gå upp.. Konstigt nog håller jag mig vaken här framför datorn. 

Min mage ser ut som en spärrballong och gör ondare än på länge. Jeansen får nog ligga i garderoben hela veckan.. Ska till PrisExtra och köpa lunch idag så det slinker nog med en liten chokladbit då också :) Det behöver jag.

Idag: Träning om hjärnan orkar efter min sömnbrist..
Imorrn: Träning, packning
Onsdag: Packa klart, lämna väskan på jobbet.
Torsdag: ÅRE :D 

helger är överskattade.

(Det som jag säger nu har jag nog aldrig sagt förrut..)
Gud vad det är skönt med måndag!

Jag ska sluta se fram emot helgerna, gud så seg denna helg varit :( I fredags slöade vi i soffan, åt massa gott, såg på film och somnade tidigt. Det tycker jag visserligen är okej eftersom jag alltid är helt slut på fredagar.

I lördags åkte vi runt och fixade massa småsaker. På kvällen fick vi ett kort besök av mamma och Sten eftersom dom kom hem från Thiland i torsdags, dom hade med 4 liter sprit som vi beställt från Taxfreen, det gillas :) Sen tog jag och Johan några öl och försökte planera kvällen. Det var DÅ vi deppade ihop totalt. Ingen ville/kunde göra någonting och vi var på världens partyhumör. Det är helt otroligt, jag och Johan verkar vara dom tråkigaste människorna på jorden! Vi ska flytta härifrån och skita i er hela bunten! :P Men på riktigt.... Så vi dissade ölen, stängde av musiken och glodde på film.

Igår var väl den bästa dagen på helgen. Jag spenderade några timmar med att läsa min fantastiska bok som snart är slut. Sen tog jag en tupplur på soffan innan vi åkte till Kista för middag och bio. Jag har aldrig velat se Avatar med efter vad alla sagt så blir man ju lite nyfiken. Jag skulle precis trycka på slutför knappen då jag säger "Det här är ju inte 3D, men.." "Finns det 3D, då MÅSTE vi ju se den" skriker Johan. Typiskt att jag sa något, alla 3D var fullbokade till kvällen så någon Avatar blev det inte. Men då var vi så biosugna så vi såg på Sherlock Holmes istället. Sen kom vi hem och kröp ner i sängen.

Vad hände med partyhelgerna? Dom ska väl inte ta slut än? :( 



Bästaste och blötaste kvällen i Bulgarien <3


närmare 500 samtal!

Blablabluuuu!
Jag vill hem nu! Det är mer som måndag förmiddag här än fredag eftermiddag, det har ringt som satan de senaste timmarna. Nu börjar det som tur var lugna ner sig lite. Man blir verkligen helt slut i huvet när man sitter och matar samtal. Närmare 500 samtal idag, har bara hänt 2-3 gånger på de 3,5 månaderna jag jobbat här..

Funderar på att åka hem direkt när jag slutar och strunta i träningen. Nu när jag är igång igen får jag inte dåligt samvete om jag skippar en fredag. Ska nog svänga förbi och köpa något gott till kvällen också. Men visst skulle det kännas lite bättre att äta massa onyttigt om man tränat innan ;)

Imorrn kommer Mutti & Sten förbi för att säga hej och lämna alla taxfree varor dom köpt åt oss. Barhyllan är ju redan överfull * 2. Det måste nog blir ett riktigt drinkparty snart! 

Haiti blogg.

Jag hittade en blogg på Aftonbladet. Det är en tjej (vad säger man egentligen, tjej, dam, tant?) som jobbar på ett Räddnings Center för barn i Haiti. Som ni förstår då så bloggar hon massa om jordbävningen och lägger upp massa, massa kort. Blir lite mer verkligt än att läsa Aftonbladet!





konstiga haschdrömmar?!

Just det!
Igår natt drömde jag att Annica bar omkring på en enorm haschplanta :D Var är oddsen för det liksom? Hon sprang omkring i Rotebro med den och försökte gömma sig från polisen. Jag hittade henne i en buske och vi tog en halvt uppbrunnen bil, utan bromsar (inspirerat från Emmas bil kanske?) och körde iväg. Sen sprang hon omkring med plantan igen..

Jaa... Vad ska man säga om dessa drömmar :P



Haha, jag skulle inte tro det!


finaly friday :)

Fredag, tjoho!
Jag skjuter bort alla mina trötta tankar och nattens elende och försöker koncentrera mig på att det är en underbar fredag :) Den första hela jobbveckan har ju trots allt gått riktigt bra och snabbt. 

Det hände idag igen, jag började må illa  och blev stekhet efter jag druckit mitt te. Är inte det jätteskumt? Jag blir helt förrvirrad men efter 15 minuter är det som bortblåst. Hm?

Äntligen ett livstecken från Asien och Veronica. Igår funderade jag på riktigt om hon hade blivit kidnappad :P Om vår dumma spis hindrar oss från att åka ner och hälsa på så kommer jag avlida och kasta ner spisen från ett stup, synd baraa tt den inte känner något :P Johan pappa ska komma över ikväll och titta på den, hoppas att det bara är något enkelt elfel!

Jag har inge fredagvin hemma.. Jag måste sluta tänka på sånt på monarna, låter ju hemskt att det är det första jag tänker på två dagar i rad. But it's fridag :) 

aioli torsdag :)

Dagen blev verkligen precis som jag beskrev imorrse. Ända avvikelsen att jag missade tåget hem. Jobb fram till 17 med ett antal utbrott på kunderna. Men gud så trevlig man lyckas låta trots att man vill explodera :) På tåget hem höll jag på att somna och på bussen höll jag på att missa min busshållsplats för att jag var så inne i mitt planerande. Trött helt enkelt..

När jag kom hem började jag med att damsuga och vika tvätt. En dusch på det och nu har vi ätit supermiddag som jag kokade ihop. Lax, potatis, citronsås och min superaioli! Inge mer köpt aioli kommer in i detta hem :) Nu blir det slapp i soffan!

Vem säger att man inte både kan jobba och vara hemmafru? :) 


Åsa, jag och Lotta på tolvslaget


soffmys tack?



Ååå, vad jag vill vara hemma och krypa upp i soffan med en mysig filt, bra film och dessa chokladbollar jag aldrig verkar få ;)
Jag är helt kär i vardagsrummet sen vi gjorde om det!

Om 15 minuter blir det hemfärd!


Ibland orkar man helt enkelt inte

Gud va jag blir trött, varför ska folk vara så dryga. Kan dom inte tydligt säga vart dom ska / vem dom vill prata med eller kort och enkelt förklara vad det gäller. Jag vill inte veta en 5 minuters livssaga i 150 km/h så man inte får en syl i vädret. Herreguud! Ibland orkar man helt enkelt inte..

Har spanat lite på spisar och herre vad dyrt det är! Och man kan ju inte ha en spis i rostfritt och en kyl i vitt. Men köpa båda nytt är ju omöjligt. Jag ville ju tapetsera om och lacka köksluckorna i köket inte köpa en ny spis heller! Det är ju inge kul. 


  

Dagens lista.

Jag snodde denna lista från Jenny-Lee :) Måste jag ju göra med min passion för listor. Vettiga som ovettiga :)

DAGENS VILL HA: En utlandsresa, min korta midsommar blommiga klänning, Asti, att ha mina vänner närmare.
DAGENS KLÄDSEL: Svarta strumpbyxor, grå kjol och ett svart linne.
DAGENS SMINK: Vanlig vardagssminkning helt enkelt.
DAGENS FRISYR: Lite halvlockigt, tycker nog att jag lyckades bra idag :) 
DAGENS HÄNDELSE: Jag började må illa efter jag druckit mitt morgon te?!
DAGENS LÅT: Asia - Heat of the moment (oväntat, men den är ju så bra!)
DAGENS PLANER: Jobba till 17, hem och damsuga, laga lax&potatis till middag sen ligga i soffan!
DAGENS SAKNAD: Jag drömde om Veronica inatt så det är nog hon då.
DAGENS DUMMASTE: Att jag inte fick ligga kvar i sängen imorrse
DAGENS SJUKA: Känner mig frisk i hela kroppen!
DAGENS DROG: Alla mina vitaminer jag tar på morgonen 
DAGENS ROLIGASTE: Det är så himla tidigt så det har inte hunnit hända något roligt än. Bussen kom nästan i tid :P
DAGENS FAVORIT: Midori för att hon inte väckte oss inatt med sitt gnällande. 
DAGENS KÖP: Köpte en ostfralla på 7eleven som jag snart ska mumsa i mig. Blir nog dagens ända köp.
DAGENS GODIS: Inge godis här inte, kommer INTE på frågan!
DAGENS HUMÖR: Lite orolig för detta spisinköp vi oväntat måste lägga ner pengar på. Annars är jag på solahumör!
DAGENS ORD: "Välkommen till W.K"

torsdag.

Burr så kallt det är ute! just därför slänger jag på mig min gråa, höga kjol med strumpbyxor. Jag är trött på jeans och att de ska frysa fast i låren så fort man går ut. Jag vill kunna ha en blommig sommarklänning, pumps, sitta ute i solen och dricka Asti. Ovanligt att jag sa Asti och inte öl men jag blev sugen på det. En torsdag... Kl 9.30... Hmmm, bra?

Igår hittade jag jättebilliga flygbiljetter till Kuala Lumpur i slutet av maj. Överlycklig åkte jag hem för att berätta det för Johan. Då går ugnen sönder! Den har glappat lite till och från på sista tiden och igår gick den sönder helt mitt i matlagningen!! Så nu måste vi prioritera att köpa en ny spis istället :'( Så jag ska väl ägna dagen åt att spana på det istället för resor.. Så himla typiskt! 

GE MIG!



Jag är störst badkrukan någonsin men jag skulle hellre bada i en kall pool än att frysa konstant!  


chokladbollar & träning

Man blir helt knäpp på P3. Ibland spelar dom helt vanlig och trevlig musik. Andra gånger spelar dom djungel/tvspel/rymdmusik?! Vad är det för människor som väljer musiken egentligen?

Gud vad jag är trött på att vara trött, jag hade ju tom sovmorgon idag. Och jag åt ändå inte jättemycket till lunch så jag tycker inte att det borde vara matkoman som satts igång.. Mmmmm, choklad skulle vara gott :) Eller dessa chokladbollar jag suktat efter så länge. Vi köpte delikatobollar i helgen för att dämpa mitt behov men det hjälpte inte. Jag vill ha små, hemmagjorda bollar! Namnam!

Men icke! Ikväll blir det träning iform av:
- 30 min på crossen
- Gym: Massa mage, armar, rygg, bröst och axlar

Men som det känns nu blir det chokladbollar trots träningen.. Får man göra så? Ger verkligen träningen något om man äter massa choklad efteråt? Jag kan inte sånt där :P

onsdag.

Idag fick jag en timmes sovmorgon och vilken skillnad! Inge problem att gå upp och jag orkade tom prata lite med Johan som jag aldrig gör annars när jag går upp 6.30. Han trodde att jag skulle gå upp kvart över sju så han hade gjort te å grejer till mig och stod i köket och ropade "älskling, älskling" Men inte gick jag upp för det, hade ju 15 minuter kvar i sängen :) 

Anledning till att jag hade sovmorgon var att jag skulle på detta obligatoriska cellprov.. När jag satt och väntade på MVC fick jag panik och ångest. Alla gick omkring med gravidmagar och på anslagstavlan satt det lappar om gravidyoga, info på förlossningar mm.. Sen märkte jag att man skulle sitta i ett annat vänterum om man skulle göra cellprovet så jag gick dit. Där fick jag ännu mer ångest och ville springa därifrån när jag såg en tjej som tog blodprov. Blodprov är det värsta jag vet och speciellt i fingret :( Trodde att det ingick i detta cellgrejs men som tur var gjorde det inte det!

Nu är jag på jobbet och leker igen! Eller jobbar menade jag ju såklart :)

gud så duktig man kan vara :)

Ikväll har vi varit sådär duktiga igen! Man ska inte planera att man ska vara duktig och göra massa saker för då blir det jobbigt. Vi har tvättat, plockat bort julen (bara granen kvar som vi kastar ut imorrn) installerat nya skrivaren, plockat runt lite och jag ha gjort kanongod thaikyckling gryta med riis :) 

Nu sitter vi med en varsin dator i knät, försöker hålla värmen och kollar på Supersugen. Jag bara älskar den filmen, vet inte hur många gånger jag har sett den nu :D

Johan saaa:
- Imorrn kväll ska vi dricka öl.
- Men jag ska ju träna. Men gärna efteråt ;)
 
Vi får väl se vad som skeer helt enkelt. Men träna ska jag :)



Tituuut :)


drömmer mig bort.

Nu kan jag inte tänka på något annat än att lämna detta iskalla land! Har suttit och tittat på resor och Thiland i timmar nu. Kan inte rå för det, jag måste bort! Visserligen kommer det hinna bli varmt här hemma tills vi kan åka ;) Vi måste bara bestämma om vi ska ta en vanlig charter eller åka reguljärt och kanske bo på två olika ställen som sist. Jag röstar nog på alternativ 2. Men jag hittade ett JÄÄTTEBILLIGT 4+ hotell för bara 7500 kr /p i två veckor charter. Ojoj, får se vad som händer.

Ikväll ska jag leka med tvättstugan så inge träning står på schemat. Får bli en tripp till gymmet imorrn efetr jobbet, längtar redan :)

Nej, nu får det vara nog med drömmandet. Ska fortsätta att tankeplanera blommor och dekor till min soulmates bröllop. Haha, är ute många år i tid :P

tisdag.

Det är helt otroligt hur långa nätterna är om man är vaken, om man sover är de korta. Vid 12 blir jag irriterad för jag inte kan somna, vid 3 ite halv dosig tänker jag på hur långsamt nätterna går, vid 6 tänker jag: fan snart ska jag upp. Trodde jag skulle få en bra natt eftersom jag brukar sova bättre när jag tränar men icke :( Ikväll blir ett nytt försök med the sömnpiller. Haha, snart är nog alla på jobbet insatta i min sömn.

Idag är det lilla repan för mig. Brev och mail.. Jag var en snäll fru imorrse och lät Johan ta matlådan från gårdagens middag så det blir ut i kylan för mig på lunchen. Känns inte jättelockande.. Men jag får ju min grillade kyckling så det kan det vara värt :)

Jag fick en enorm, supermysig, myskrage av Jeanette idag. Me so happy :D

 

 


gymmet, sen en käftsmäll :(

Hade återigen en underbar timme på gymmet, men gud så mycket folk det var. Helt packat! Dom har nå prova på gratis jippo så det är väl därför. Och alla dessa "mitt nyårslöfte är att jag ska börja träna" Fattar dom inte att det inte funkar. Det kommer inte hålla i om man bara "lovar" man måste ju känna sig peppad på riktigt också. Jaja, om en månad kommer det nog inte vara lika fullt :)

När jag kom hem fick jag en käftsmäll. Inte  bokstavligen utan psykisk. En påminnelse för klänningen jag köpte till festen i november?! Pang varsågod Camilla betala 600 kr! Förseningsavgiften var inte så stor så det är inte det som stör mig. Utan det är det att jag nu helt oväntat var tvungen att betala :( Och att jag då måste ha kastat fakturan för jag trott att jag betalat den.. Blä!

Nu blir det fisk&curry soppa till middag! 

somna vid bordet?

Guud så trött jag ÄR! Skulle nog somna om jag skulle luta huvet mot skrivbordet. Men varför skulle jag göra det egentligen? :P Så jag håller mig helt enkelt vaken.

Tog bilen imorrse så den står och väntar på mig vid Rotebrostation med träningskläderna laddade! Tröttheten ska inte få mig att slappa ihop totalt, 30 minuter på crossen och sen gym.

Jag tror att det bor någon i min mage. Den har kurrat och låtit hela dagen. Eller inte kurrat direkt, det har mer skrikit om den. Högt som bara den! Konstigt..

skumma biverkningar.

Godmorgon måndag.

Igår kväll hände något jätteläskigt. För första gången fick jag biverkningar från mina sömnpiller. På förpackningen står det inga biverkningar men på flashback står det minsann massa saker.. Det killade och stacks i hela kroppen. Låg på soffan och såg på film och jag kunde bara inte ligga still, kändes jätteobehagligt. Men tilslut tog tröttheten över och jag somnade. Sen sov jag oroligt hela natten.

Idag började vi dagen med en timmes frukostmöte. Så nu ringer det på som bara den. Första måndagen efter all semester, jippie..

söndag

Vi hade ett himla trevligt party igår kväll jag och Johan :) Åt kinamat, spelade vänd 8, vänd 10, "svart eller rött" och drack en massa öl och cider. Vid elva klädde vi på oss och gick ut. Gick mot Göteborg som skulle ha öppet till kl 1. Det var helt stängt pga omrenovering, typiskt när dom inte uppdaterar sin hemsida :( Så vi gick till Jimmys istället och beställde in en flaska vin som vi delade på. På deras hemsida stod det att dom också skulle stänga kl 1 men det gjorde dom redan kl tolv. Så det blev en kort men rolig "utgång" Vi fortsatte vårat lilla party hemma med mer öl och cider till halv 2 då vi gick och la oss och lyssnade på David Gray! Måste ju lyssna in honom till konserten den 31 januari!

Idag åt vi lunch på Max. Gick sen för att spana in Hammarby Backen. Var inte allt för dyrt om man skulle vilja åka någon helg. Vill hinna prova innan Åre ;) Fick nästan ångest när jag tänkte på att jag ska svisha runt sådär om två veckor, var ju 10 år sen sist! Sen fortsatte vi vår promenad ut på sjön, var riktigt skönt ute när man är van vid 15 minus nu för tiden. Tittade på "Borta bra, hemma värst" innan vi åkte hem till Väsby som var riktigt rolig! Ikväll blir det fläskkotletter till middag, söndagsbrie och film i supersoffan!

Volbeat & Hannas cider


Hannas Blacklime cider
Volbeat - We

Det är det som gäller just nu här i Sjöstaden :) Förhoppningsvis kommer Christer och Alex och leker med oss senare, annars får vi ta en liten runda själva jag och min älskling. Skulle vilja göra en repis av vår super runda i Bulgarien, priserna här hemma sätter dock stopp för det.. 

Ibland får jag en känsla av att jag vill flytta till Västerås igen. Eller iaf att ha en övernattningslägenhet så man kan åka dit och parta på helgerna. Nu tycker ni väl att jag är knäpp som vill flytta till Västerås från Stockholm, det tycker jag också ;)



Hittade denna fyra år gamla bild på datorn hos mamma :) Yes, jag har toapapper runt huvet!


galen känguru med sälar. av. Mills :)


lördag.

Underbart! Solen skiner och idag öppnade bagerit på det lilla (minimala) Grimstatorget en minut från vår dörr :) Var där för ett litet tag sen och köpte färskt bröd till frukost. Dagen kan ju knappast börja bättre. Om ett tag ska vi ta oss iväg till Hammarby Sjöstad, promenera i det fina vädret och sen ikväll blir det middag och utgång!

Nu kollar vi på tattoo hunter som är i den Brasilianska djungeln hos någon gammal kanibalstam. Gud så sugen jag blev på en Caipis, får bli några ikväll ;)


                   

Lite mysiga vinterbilder från landet :)


vår lägenhet fryser, och jag :(


gymmet vs. varm dusch

När jag kom hem och in i hallen hörde jag att duschen var igång. Det var inget att tänka på. Jag valde bort gymmet på 0,0001 sekund och hoppade in i duschen för att tina. Fyyy vad kallt det är ute, kommer inte överleva länge om det kommer fortsätta vara så här kallt. 

Nu har vi ätit super pastasås med kyckling och fetaost som jag mixtrade ihop. Blir lite läsning fram till kl nio då det blir film och INTE fredagsgottis. Vi har nada hemma och ut kommer vi verkligen inte gå! Men ett glas vin till ska jag nog ta mig :)   

ritstuga på jobbet :)

Tänka sig, nu är det bara två timmar kvar tills det är gå hemmåt dags :)
När jag kommer hem ska jag åka och tanka min lilla bil och så ska jag nog ta en tripp till gymmet. Sen kan jag njuta extra mycket av några glas fredagsvin. Blir en lugn kväll hemma och imorrn ska vi sno Mutti och Stens lägenhet i Sjöstan igen :)

Den senaste timmen har jag ägnat åt att rita, det är sant! Johan har ju fått för sig (förhoppningsvis är han inte seriös) att han vill tatuera in en känguru som håller tre galna sälar i koppel.. Yes, det är sant. Efter hans och Stefans fascination för sälar och kängurur.. Så jag letade upp en känguru och säl i Clipart och så ritade jag av dom som Johan vill ha. Blev faktiskt riktigt snygg om jag får säga det själv!

Merry friday!

Underbara fredag!

Underbara fredag! En helt fantastisk fredag till och med!
Sov jättebra inatt, träningen hjälper verkligen! Hade en sån där omöjlig kläddag idag. Garderoben är verkligen packad men inte en enda liten trasa hittade jag att ha på mig. Och vad gör jag? Jag tränger i mig i de minsta jeansen jag har i garderoben, stackars mage! Men den överlever nog, den fick ju storstryk på gymmet igår ;)

Min buss kom inte idag heller. Fick däremot "bara" vänta i 15 minuter idag istället för 30, sen träffade jag Alexandra på stationen. Höll på att frysa ihjäl på vägen till jobbet med nu sitter jag med en kopp varm choklad, mums!

Whhyyyy, Emma? Varför har du dissat din blogg :(


50 minuter på gymmet :)

Nu har jag spenderat 50 underbara minuter på gymmet :) Började i vanlig ordning med 30 minuter på crossen. Sen körde jag gym: mage, axlar, bröst och rygg. Kom på att jag måste börja köra lite fria vikter för biceps och triceps, får inte glömmas! Känns som att ben och rumpa får tillräckligt med träning på crossen.

I <3 gymma

Snart ska vi äta köttfärssås som Johan står vid spisen och kokar ihop :)

wienerbröd & kanelbulle

Blääk! Vi fick massa fikabröd i förmiddags. Innan lunchen tröck jag i mig ett wienerbröd och nu sitter jag och tuggar på en gigantisk, mega geggig kanelbulle. Tur att jag ska iväg och träna efter jobbet. Årets första efter julen! Nu blir det skärpning, inge onyttigt i veckorna och 3 träningar i veckan. Snart är det sommar ;)

ett bås med två toaletter!

Jag måste ju bara säga vad det bäst var med hela utgången i tisdags! Det var inte den goda ölen, det trevliga sällskapet eller rumpskakandet. Det var even better! Det var ett toabås med två toaletter!! Jag och Emma skulle göra ett klassiskt "mosa in oss på samma toalett" besök. Emma öppnar dörren och framför oss ser vi två toasitsar bredvid varandra! Tog kort på det som jag måste lägga upp sen så ni får se. Det var iaf grymt och väldigt socialt :D Andra gången vi skulle på toa stod vi och väntade på att just det båset skulle bli ledigt.

torsdag.

Idag bråkade bussarna med mig igen :( Varken kvart över eller halv bussen kom så jag kom med tåget en halvtimme försent. Skitbussar, fordornsbrist? Hur kan dom ha fordornsbrist?! Tell me.. På tåget satt jag mittemot "nördarnas återkomst" Typ Steve Urcel fast tjejer. Jag blev verkligen jättestressad av dom men orkade bara inte gräva fram I-poden i mega väskan. Nu sitter jag iaf på jobbet i lugnan ro och har precis ätit min smarriga ostmacka.

Jag är helt dagvimsig! Imorrse när klockan ringde förstod jag ingenting. Jag visste inte om det var måndag, fredag eller om jag skulle gå upp över huvudtaget. Tillslut kom jag på att det var torsdag och ja, jag skulle gå upp..

Herre vad det snöar, det snöar ju var och varannan dag. Bläk!


en spontan tisdagsutgång :)

Det blir lätt vimsigt i huvet med ledighet såhär mitt i veckan. Jag sa nyss till Johan att vi skulle åka till Ica för att köpa söndagsgottis. Men det är ju onsdag, eller hur? Två dagars jobb och sen är det helg och party igen, tjoho! Har precis ätit Keldas oriental curry soppa med räkor till middag och nu ska vi som sagt åka och köpa lite gottis. Jag blev jättesugen på glass, lyxglass blir det!

Igår eftermiddag mötte jag upp Emma hemma hos mamma i Hammarby Sjöstad. Måste ju passa på att låna lägenheten när dom är i T-land. Vi åt middag och tog några drinkar som vi finansierade med Annicas sprit ;) Senare mötte vi upp Markus, Carro, Myggan, Anders och Stefan för öldrickande på Tiffanys och rumpskakande på Kvarnen. Tänkte bara ta några öl ute så det blev lite utav en spontan utgång, alltid bäst! Var en hel evighet sen jag var ute sist och ännu längre sen jag var ute i stan så det var jätteroligt! Och mitt i veckan gjorde det ännu roligare :)


DermaNord

Igår efter jobbet, fick sluta kl 3, åkte jag in till stan för att göra ett sista försök att hitta mina DermaNord produkter. Hade spanat in en butik i Pub huset och en salong som skulle sälja sakerna. Började med att gå till Pub och PANG! Där stod alla saker mitt framför ögenon på mig :) Jag köpte en ansiktstvätt, ansiktsvatten, ansiktskräm och en ögonkräm för totalt 800 kr. Hade 600 kvar av mina julklappspengar så behövde bara lägga till 200 själv, det gillas.

Så nu ska mina hud bli suuuper fin :)

svårt med taxinummer..

Så här kan det se ut i min senaste uppringda lista efter en kväll med vin och jag försökt få tag på en taxi..

120-202020
115-1515
150-1515
020-202020
202020

Så här såg det ut efter nyårsnatten ;) Sifferskallen hinner inte riktigt med om jag säger så.. De nummren jag skulle slå var 020-202020, 15-0000..

tisdag 5/1

Imorrse när jag gick från tåget trodde jag nästan att jeansen frusit fast i låren och att näsan trillat av. Fy tusan va kallt det var! Jag har redan mardrömmar om promenaden tillbaka till tåget i eftermiddag :P Inatt sov jag bättre med ett sova piller i kroppen. Men jag vaknade ändå någon gång och vände lite fram och tillbaka. Ska man inte vara helt deckad om man tar sova piller?

Idag verkar bli en väldigt lugn dag och i eftermiddag blir det nog ännu lugnare eftersom det är så många som jobbar halvdag idag. Men inte vi, här kör vi minsann till 17.

Efter jobbet ska jag leka med Emma, får se vad som hittas på :)

ribs :)

Min karl är bäst! Jag ringde honom i eftermiddags och frågade snällt om han inte skulle vilja laga middag till mig. Och då sa han att han minsann redan hade tänkt det. På vägen hem gick han och köpte pomsingar och RIBS :D Vilken lycka så här en genomtrött måndag!

Så nu sitter jag och läser min bok under filten precis som jag ville. Chokladbollarna får däremot vänta till en annan dag. Ska försöka hålla mig till helgen eftersom jag tänkte dra igång med träningen igen nu efter julen.

virrvarv på tungan

Jag är så trött så jag tror nog att min hjärna kommer somna snart. I mina egna öron låter det som att jag pratar arabiska när jag pratar i telefon. Tungan och munnen går i ett virrvarv och varken hjärnan eller öronen hänger med. Blir ingen första träning på året ikväll inte, vill ju inte riskera att ramla av crossen.. 

Ikväll vill jag:
- Att Johan ska laga middag till mig
- Bara ligga på soffan
- Läsa min bok
- Baka chokladbollar!! Gud så sugen jag blev.  

måndag 4/1

Godförmiddag!

Min hjärna har lyckats piggna till sig ganska så bra nu på förmiddagen. Imorrse trodde jag att jag skulle dö av trötthet. Hatar söndagsnätter, känns nästan som att det är onödigt att gå och lägga sig när jag ändå ligger vaken 80% av natten. Ikväll ska jag ta ett "sova gott piller" och hoppas på att det fungerar! 

Igår satt Johan och kollade på resor till sommaren. I vanliga fall brukar det vara jag som längtar bort men nu gör han också det. Om det inte (håller alla världens tummar och tår) blir en vesit hos Veronica i slutet av April blir det nog en Thailandsresa i Augusti. Cuba och Dominikanska Republiken lockar också :) ÄLSKAR ATT HA TVÅ INKOMSTER!!! Och med resepengarna jag fick av mamma i julklapp vet jag att vi har råd. Tjosanhejsan!

Nu är julen och nyår slut. Bort äckliga snö, bort äckliga kyla.
Jag vill ha värme och vår!


en lugn och skön nyårshelg.

Det känns som att dagen precis har börjat, så slött har vi haft det idag. Jag var hel slut imorrse så jag gick inte upp förrns 12.15. Då gick jag direkt och la mig i Johans knä i soffan och låg där tills han gjorde lunch till oss. Vi har sett på American Pie som gick på tv, tagit ett långt bad, jag har läst Så länge vi båda andas i två timmar och nyss kom vi hem från middagen hos Johans föräldrar. Nu ska jag nog fortsätta läst lite eftersom Johan och hans bror leker med bilbanan han fick i julklapp.. jippie........

Igår var vi i Forum och shoppade massa timmar :) Jag köpte en mega krage, en klocka, två armband och en klocka! Bara ett skärp som saknades för att shoppingen skulle bli komplett. Av julklappspengarna jag har kvar ska jag köpa mina DermaNord produkter. God Jul Mills!! På kvällen åt i ostbricka, massa annat gottis och såg på Inglourious Basterds. Tycker den var riktigt bra!

I fredags kom Baffe, Erik och Matilda förbi och spela Pictonary. Var grymt kul och vi spelade tills klockan blev 2. Jag, Baffe och Matilda vann båda gångerna :) Spela spel är en riktig tradition kvällen innan Baffe åker tillbaka till USA. Hann bara träffas en gång men det tar vi igen i sommar :)

Trots att jag ville partaja i både fredags och igår har det varit skönt med en lugn långhelg. Så jag känner mig redo för en ny, hel vecka på jobbet!

kizzzz :)


1 januari 2010!

Hade en jättekul kväll igår hemma hos Lotta! Var en hel del folk där, mycket trevligt! Jag tog med mig allt julgodis för att det skulle ta slut och framåt 3 tiden tror jag nog att allt gått åt :) No more godisångest! 12 slaget är ju alltid lika mysigt, fick dock min nyårspuss 5 minuter sent eftersom Johan var fullt uppe med att smälla raketer. Men jag förlät honom, snälla jag. Skumpan var dessvärre inge god, får bli en vanlig Asti till nästa år :) Blev även SingStar, lite dans och drick kortspel såklart! Framåt halv 5 var vi hemma, var omöjligt att få tag på en taxi så vi fick knata första vägen tills vi mötte en ledig taxi.

Idag har vi faktiskt varit väldigt pigga! Sov länge, har slappat på soffan i min nya KIZZ t-shirt. Ska lägga upp en bild på den sen! Snart kommer Baffe och Erik och lekar med oss, wiiiio! Ska bli nice!