goooodis :)

Mmmmmm, smågodis! Men nu har jag bara två godisar kvar :(
Påsen vi fick igår var visst till idag.. Innan lunch var hela skålen tom så jag gjorde rätt i att plocka på mig lite till nu. Men det känns ju tråkigt att äta en banan nu när min mage vill ha mer godis..

Jag tycker Johan borde köpa heta underkläder till mig, jag vill ha!


Skååål på alla helgmänniskor!


morgon morgon morgonpasset i P3...

Vi har en väääldigt bra radio här på vår lilla avdelning och tillsammans med kass mottagning får man inte in så många stationer. Vi har lyssnat på P4 hela veckan så idag tröttnade jag och försökte få in något annat. Det gick inte så bra och resultatet blev P3, är väl bättre än P4 iaf..

Ikväll ska vi tydligen till Christer för han fyller år. Johan gjorde en favorit i repris och sa det i onsdagskväll när jag halvsov.. Och som alltid när vi ska dit på fest blir jag stressad av vilka som kanske kommer. Jag som såg fram emot en lugn kväll i soffan med god mat, brie, ett glas vin och detta eviga svensson Idol..

Idag ska jag äta kyckling till lunch, inte så ovanligt kanske :P 

freeedag!

Godmorgon!
Inatt vaknade jag och märkte att jag låg själv i sängen. Kollade inte på klockan så jag tänkte att Johan antagligen fortfarande satt upp och kollade på tv. Märkte också att jag för första gången lyckats somna med pyamasbyxor och tshirt. Slet av mig kläderna och somnade om. Vaknade ytterligare lite senare och jag låg fortfarande själv i sängen, antod att han somnat på soffan.. När han väl kom insmygandes sa jag "Nu är det ju mitt i natten" "Snarare morgon" sa han, 6 var klockan och bara en halvtimme kvar i sängen. Vi låg och kramades tills klockan ringde och då ville jag inget annat än att ligga kvar i sängen.

Resten av morgonen, ända vägen till jobbet har jag fantiserat om vår framtid.. I LA.. Jag fick en superkänsla igår och kände att jag bara måste bo där :P Så nu är det bara att vänta på att jag blir erbjuden det där jobbet som kanske inte alls finns.

Igår var vi som sagt på CyberTown med Dan. Var riktigt skoj men gud så svettigt! Körde två omgångar och i slutet på andra hade jag tröttnat lite, dumma ungar är ju säkert är varje dag och kör.. Efter det blev det tacos hos Johans päron. Bad och film innan läggdags. En trevlig torsdagskväll. 

finaly!

Just det! Jag fick ett brev från A-kassan igår och jag fick min ersättning beviljad. Äntligen, så i november kommer jag få trevliga pengar. Väldigt passande till jul och allt sånt! Tror dessvärre inte att det kommer bli så mycket med hur dom räknar, men alltid bra med extra pengar. När jag ringde dom idag och sa att jag fått det beviljat sa killen i växeln "Grattis!" Det lät inte som att det var speciellt vanligt :P

Innan lunch fick vi en STOR godispåse fylld till bredden! Jag tog några smarriga till min obligatoriska lässtund efter lunchen och blev förvånad över hur goda gelehallonen var :) När jag kom tillbaka efter lunch och skulle ta en hallonmumrik var godispåsen BORTA!! Undra vem som gömt den för mig.  

alla dessa samtal.....

Man ska inte vara elak mot folk men ibland vill man ju bara skrika "ÄR du dum i huvet eller?!"
Jag vet inte om jag är otydlig.. Snälla säg till isf så ska jag försöka bättra mig..

- Har du ett befintligt avtal hos oss?
- Vad är det?
- Har du ett avtal här sen tidigare?
- Vad är det?

Vad ska man säga..?

torsdag.

Tröttis Mills var jag imorrse! Det är bara att kämpa sig upp för imorrn är det fredag och helg :)
Träffade Aleksandra på bussen så fick lite morgonsällskap till Ulriksdal. Sen blev det jag och min nyladdade Ipod, lyssnade på de ända två låtarna jag har med All American Rejects och just dessa två är ju mina favoriter. Vilken tur man har ibland.

Imorrse när jag vaknade kurrade min mage högre än Midori. Åt bara några tuggor av tacopajen igår efter träningen. Min aptit var som helt bortblåst. Väldigt konstigt eftersom jag brukar kunna vräka i mig hur mycket som helst efter träning.

Efter jobbet ska jag inte hem. Jag ska möta upp Johan och hans lillkusin Dan för att gå till Cybertown och kriga lite. Var där senast i sexan eller sjuan så det ska bli skoj. 

Måste köpa juice till jobbet till frukosten! 
Repan idag.

dansaerobic!!!

Hur trött, hungrig och kissnödig jag än var tog jag mig iväg till Sats för dansaerobic. Och hej vad det gick undan! Konstant dans utan pauser i 45 minuter, vissa saker var tom lite krångliga i min hjärna. Vilket betyder att det var ett grymt pass, hatar danspass på grundnivå då man går fram och tillbaka 8 gånger innan man gör en åtta och sen gör samma sak igen. Efter 45 minuters svettpartydans byttes musiken till Beat It (tänk dig extasen Emma!!) Så nu är jag igång med träningen och längtar till nästa pass!! Tycker att jag klarade mig galat för att inte ha dansat koreografi på 3 år!

Nu, två timmar senare, är jag i extas igen. Jenny-Leeee och Simon kommer ner den 13 november för party! Dom kommer kvällen innan så vi hinner babbla ikapp 5 månader. Herregud gumman kan det vara så lång tid?! Vi kommer inte hinna gå och lägga oss innan lördagen då det är dags igen. Ååå, vad jag längtar!

Nu blir det True Blood in bed!


ASOS :)


Jag döör!!
Kolla asos partyklänningar, man blir ju helt till sig!



DETTA kallar jag bling bling partyklänning :D


värdo lunch!

Idag hade jag världens tråkigaste lunch, så blir det när man är lat.. Äggröra (som visserligen är väldigt gott) och tonfisk. Det smakade som det låter, skittrist! Så jag tog två riskakor och satte mig för att läsa om Edward och Bella istället :) Får äta min banan senare i eftermiddag. Måste ju hålla mig så jag inte hungrar ihjäl innan kl 7 ikväll..

Då är det nämnligen träningspremiär! Bokade nyss ett pass och kom på hur otroligt smart det är att man kan boka via hemsidan. Inte för att man garanterat har en plats utan för att det är större chans att man går. Man kan liksom inte hoppa av i sista sekund och lata sig :)

På lördag ska jag mysa med Emma, jäkligt nice ska det bli! Svullokväll á la kladdkaka, godis och tjejfilm! 

Ojoj, nu luktar det jul här inne. Jeanette har köpt pepparkakor :P

onsdag.

Imorrse när jag vaknade tog det en evighet tills jag kom på vilken dag det var. Ett tag trodde jag tom att det var fredag, snacka om rip off när jag kom på att det var onsdag! Hade lite svårt att somna igår för min hjärna snurrade av partyplaner och inbjudningar. Efter förra året tycker jag det är jobbigt att bjuda folk från alla de håll till samma fest. Gamla, nya, bekanta, det blir för mycket för min socialakompents, jag har ju en gräns :p Och det värsta jag vet är känslan "jag borde nog bjuda...." Varför borde man bjuda folk, borde inte jag få bestämma? Lyckades tillslut koppla bort allt och somnade gott när Johan kom och kröp ner bredvid mig :)

Idag hoppas jag att min kväll blir bättre än gårdagens :) Tänkte ta mig iväg om prova Dansaerobic ikväll kl 19 sen blir det taco&fetapaj till middag. Tobbe kommer förbi för att kolla på NFL med Johan så det blir Gray's och TrueBlood i sängen för mig. 

 

 


THE tisdag kväll..

Jag bara måste berätta om min tisdagkväll!

Direkt efter jobbet tog jag mig iväg till Stockholms Styliterna och hann precis dit itid. Kim var sjuk så det var en annan tjej som skulle vaxa mig, men jag var glad för det eftersom det var första gången på 4 månader. Det glada försvann snart.. Jag har varit med om hemska vaxningar förrut men detta var ett SKÄMT! Vaxet lossade inte, hon drog och drog, sakta och snabbt men det lossade inte! Det kändes som att hela kroppen följde med i varje drag. Efter 10 minuter var jag kallsvettig. Hemskt var det nästa gång ska jag kräva Kim!

På väg till Karlberg och vägen hem lugnade jag ner mig. Pratade med Emma och hoppade på tåget. När vi la på såg jag att klockan var 18.23, jag tänkte "Gud va konstigt, tåget går ju från Karlberg 23, jag måste hunnit med det tidigare tåget" Jag tittade upp och såg att det stod MOT BÅLSTA. Jag satt på fel tåg! Så jag fick hoppa av, åka tillbaka till Karlberg, vänta 15 minuter och sen åka hem, med rätt tåg.

MEN på vägen hem stannade jag på Sats och köpte gymkort och nästa tisdag ska jag på en gymintroduktion :) (hände en olycka på parkeringen men bilen klarade sig så jag säger inget till Johan) Kom hem och till min glädje hade Johan redan börjat tvätta. Jag slängde ihop en bacon&ostsås, duschade, kollade på Betty och Desperate och hoppade sen i kojs.

Jaa.... Kvällen slutade iaf bra :) 

efter 4 månaders uppehåll....

NU har jag bestämt mig!
Sats och deras danspass it is! Åker och köper kortet ikväll :)

Nu har vi spenderat lite tid åt att möblera om på vårat lilla kontor så nu slipper vi sitta och titta in i en vägg. Det känns ju inte så socialt..

Om två timmar händer det jag längtat efter i månader, jag ska till StockholmsStylisterna! Efter 4 månaders (!!!) uppehåll återvänder jag för att dra bort allt. Det måste nog firas ikväll, hihi. Senade ikväll väntar tvättstugan som till vår glädje var ledig ikväll. Har ett berg med lakan och handdukar som måste tvättas.

Och nu måste jag komma på en ny outfit till Sanjas party efetrsom hon ändrade från Disneytema till Disco.. Ska nog kunna rota fram något som passar.

tisdag.

Igår natt slumrade vi gott efter film och mys i soffan och ingen kisse väckte oss :) Hon tog däremot igen det när jag gått upp. Släppte ut henne vid 6.40, 15 minuter senare stod hon och jamade utanför dörren. Släppte in henne och var beredd på att få motstånd när jag skulle torka av henne. Men istället satt hon bara still på mattan och tittade ner i golvet. Där låg den minsta lilla söta mus någonsin, DÖD. Jättetrevlig start på morgonen, katten åkte ut med musen i munnen men sen tog jag in henne igen för att hon inte skulle äta upp den stackars lilla musen. Johan fick ta bort den när han gick upp. Och var dessutom var han mighty proud över Dori som fångat en mus. Man ska tydligen visa att dom är duktiga när dom gör sånt (??) 

Tog bilen till stationen idag igen eftersom jag kommer hem sent och eventuellt ska förbi Sats och fixa gymkort, har inte bestämt mig till 100% än men till 85%.. Eftersom vi har så bra friskvårdsavtal via jobbet så betalar jag NADA :) Så egentligen är det ju inte så myclet att fundera på. 

Tjingpling!    

denna eviga träningsångest..

Jag blir bara mer och mer stressad över hela den här träningsgrejen! Har suttit och spanat på Sats hemsida nu och de olika passen dom har. Och dom väger ju verkligen över min "Anti Sata i Väsby" kampanj, det finns ju hur mycket roligt som helst där. 470 kr kostar det i månaden och det nya gymmet kostar 390 kr, det är ju inte jättestor skillnad och jag får ju nästan allt betalt från jobbet.

Imorrn har dom tydligen något jippo så medlems- och startavgiften ligger på 250 kr istf 850 kr!! Då känns det ju som att man borde passa på.. Men jag måste kolla hur det fungerar med månadsavgiften via jobbet för jag kan ju omöjligt lägga ut typ 6000 bara sådär..

Ja, det är inte lätt ska ni veta. 

vi har syndat..

Ojoj, denna dag började inte nyttigt. Vi har massa nötter, jordnötsringar och choklad kvar från i fredags så vi sitter och moffar i oss. Det var ju dumt att börja när man vet att man inte skulle kunna sluta efter en. 

Ikväll: Storhandling
Imorrn: Besök hos StockholmsStylisterna
Onsdag: Träning (är det planerat iaf)
Sen ska vi även hitta någon tid till att tvätta och köra bort gamla soffan till Jets.

Jag känner mig som ett latarshle som aldrig kommer igång med träningen :( Men jag har träningsvärk i armarna efter massa möbellyft igår..

måndag.

Åter måndag efter en kalashelg och en bra söndagsnatt, sov gottgott och Johan gick upp med Dori så jag slapp :)
Idag är jag faktiskt ganska pigg och det är varmare än på länge ute. Slöade och tog bilen till stationen för att åka och storhandla direkt efter jobbet.

I fredags var det firmafest och HEJ vilket party det blev. Supergod buffe, fri bar, dans och massa skoj. Och fri bar betyder ju massa smarriga drinkar ;) Men jag fick lite panik när jag fick sprite i min Caipis! Halv ett tog jag en taxi till Sjöstaden och sov hos Mutti.  

På lördagen vaknade jag redan halv 9 och la mig i soffan och kollade på Twilight tills mamma gick upp och gjorde mig sällskap. Dagen spenderades där med sällskap av morfar och morbror som kom på besök. På eftermiddagen tog vi oss in till stan och mötte upp Johan. Jag shoppade loss på Åhlens och sen tog vi en cider med Mutti och Sten innan vi tog oss iväg till restaurangen. Det kunde knappt kallas för en restaurang, hemskt var det med ett repande Thaiband och ett omgjort kontorsrum med några bord i. Inge färg på väggarna och blää! Vi gick faktiskt därifrån och hittade en Kinarestaurang ist. Kom hem vid tio och jag somnade på en gång i nya soffan. 

Igår blev det städdag hemma. Är inte riktigt klara än, det blir mycket med ommöblering.. Vi tog också en tripp till Ikea och köpte plädar, matta och ljus :) Nu är det bara gardinerna kvar att beställa och en hylla att sätta upp så är allt klart sen. Efter Ikea blev det poolstäd och middag hemma hos pappa och sen tog vi oss hem och kollade på Marley&I. Jag grät en liten skvätt i slutet, sorgligt var det! 

Så helgen har innehållt allt.
Fest, mys och nytta :)

OH YEAH!


SOFFAN HAR KOMMIT OCH DEN ÅKER IN IKVÄLL MEDDANS JAG ÄR PÅ FEST!!
SHIT VA SPÄNNANDE!!
IMORRN KVÄLL FÅR JAG SE RESULTATET!!
PÅ SÖNDAG KÖPS DET MATTA!!


häng med på party!


Så här känner jag mig idag :D

    

Häng med på party slit dig å kom loss!!
Och alla som känner mig vet hur jag känner mig när jag älskar den låten mest i hela världen!!

TAGG,TAGG,TAGG!!!


gårdagens "träning"

Jag bara måste berätta om min "träning" igår!
Jag åkte till Fitness och möttes av en jätteglad, snygg tjej i repan. Då blev jag peppad. Precis när jag kom var stripaerobicpasset slut och en tjej kom ut och sa hur grymtkul det var och hur mycket det tog. Av den kommentaren blev jag ännu mer peppad och skulle gå på Bootie passet. Men tiden hade ändrats så jag kom 5 minuter försent så jag gick in för att köra gym. När jag går förbi gymmet med glasväggar ser jag BARA en massa killar som står och biffar sig framför speglarna och för varandra. Killar mellan 18-30 där hälften trycker i sig anabola. Jag vände, aldrig att jag tränar där, all min peppning försvann och det fanns nästan bara fria vikter :( 

Får hoppas att andra gymmet är bättre som ska provas nästa vecka! 
Jag kom ju iväg iaf :P

fredag!

Godmorgon världen! Idag är en BRA morgon :)
Vet inte om det beror på att min vecka är slut, de nya lakanen eller att vi hade två täcken inatt men jag sov kanon. Är mycket jobbigare att gå upp när man sovit bra men man känner bara efter ett tag hur utvilad man är. Detta ledde till Matchbox och Def Leppard på tåget in till jobbet, man kan inte börja tagga för tidigt när det är firmafest. Vet inte hur många outfits jag provade igår men tillslut hittade jag en som passade tillfället :)

Ni känner väl min positivitet :D

Idag sitter jag i repan för första gången. Och då fick jag en känsla, fan vad jag saknar repan på Görväln! Och speciellt nu när hösten är här med alla tända ljus och guld.  

Nyss bjöd jag in Emma på en lunchdate, hoppas hon säger ja. Men nu kom jag på hennes fullspäckade schema för idag..

Merry friday!

sticka på jobbet?

Åå, idag har jag tråkigt på jobbet :( Jag känner för att hoppa och skutta, jag orkar inte sitta still längre. Hela kroppen killar och sticks. Därför ska jag ta mig iväg idag! I tisdags lovade Johan att han skulle följa med till gymmet idag för att prova men han dissar mig, så då skiter jag i honom. Jag ska kolla om man även får prova pass, isf ska jag på något som heter Bootie, det låter väl roligt!

Jag har lite svårt att acceptera att folk inte jobbar framför en dator hela dagarna och kan blogga så jag har saker att läsa. Det är lite svårt att fylla tiden med saker att kolla på på internet varje dag. Johan säger att jag kan få sticka en babyblå halsduk till honom. Men jag undrar hur det skulle se ut om jag satt och stickade på jobbet... 

torsdag.

Ikväll ska jag byta lakan! Efter fyra nätters kallsvettandes känns inte sängen så mysig att krypa ner i. Tänkte egentligen vänta tills denna hemska vecka är slut men jag känner att det är dags NU. Det är verkligen äckligt att vakna svettig och extra jobbig när man fryser samtidigt. Hur gör man då liksom? Jag är lite konstig, men de senaste två månaderna har jag iaf sluppit pms och depressionssvackor, det är jag glad för!

På bussen idag gjorde jag något smart. Jag läste inte eftersom jag vet att jag blir ännu tröttare av det, jag lyssnade på Matchbox!! Det måste vara bästa morgonmusiken om man inte vill somna om eller få ont i huvet, bäst! Och det blev ännu lite bättre när jag inte lyssnat på dom på ett tag. 

Det första jag gjorde när jag kom till kontoret var att äta en banan! Säg att jag är duktig då ;) 

Jag funderar på hur jag ska orka med att åka på fest direkt efter jobbet imorrn, hualigen! Tur att jag ska sova i Sjöstaden!

ckoklad & brie (fy mills)

När jag kom hem idag for jag hem till pappa för att hjälpa honom med videokameran. Den ville inte fungera som vi ville men vi kom iaf på en provisorisk lösning. Det är så man mäter smarthet ;P Efter det tog jag en sväng till Format för att köpa mjölk men jag bestämde mig även för att vi förtjänade lite gottis. Blev en liten chokladkaka och en brie. Varför ska jag "börja mitt nya liv" innan jag ens skaffat gymkort. Det får helt enkelt bli nästa vecka, då blir det andra bullar, nyttigt såna! Jag kommer bli så jäkla fit, ni ka få se!
 
Nu blir det korvstroganoff till middag, var en hel evighet sen vi åt det.
Sen blir det Grays och True Blood :)


vill du va min mandarin :)

Jag har hittat en sida där man kan beställa tröjor och andra kläder med egna texter och tryck på. Jag har designat ett par jättefina trosor med matchande linne till mig. Nu ska jag försöka komma på något roligt att skriva på ett par fillingar till Johan :) Jag har kommit på vad han eventuellt ska få i födelsedagspresent, höstens töntigaste trend, en spikmatta. Då kan han sluta tjata på mig att köpa en.. 

Andra dagen irad som jag trycker i mig en mandarin, tänkte att min kropp skulle må bra av det i höstvädret.

Nu har jag rast, åter till min bok :D 

duktig journalist..

Det som skrivit den här artikel har nog inte gjort så mycket research...

Vattenpipa är lika farligt som cigaretter

Nu blev jag sugen på vattenpipa bara för det :P Vår nya regel hemma är dock att man inte får röka vattenpipa i nya soffan. Detta är strikt förbjudet! På fredag får vi förresten veta exakt när soffan kommer, tjohooo!


Så här glad var jag när vi beställde soffan och jag fick MITT tyg :)
Nu är jag däremot rädd att soffan kan bli lite för stor.. hmmm..


negativ onsdag

Här kommer min gnälliga morgon som jag ska försöka glömma för att få en mer positiv dag. Som jag skrev i inlägget innan hatar jag gnälliga inlägg därför ser det ut som det gör nedan. En glad Mills kan ni läsa om i inlägget innan.

Skit morgon!

Även denna natt har varit hemsk! Jag har frossa och kallsvettas om vartannat och det värsta jag vet är att svettas på nätterna! Jag har vaknat 10000 gånger och kände mig helt död när klockan ringde. När man är så trött är det hemskt att klämma i sin uppsvällda mage i ett par jeans. Vad hände med "mjukisonsdag" som vi hade på SFG?! Mjukisar kan man inte ha på jobbet :( På tåget var det iskallt och jag fick klämma in mig bland allt folk, lika iskallt var det ute när jag kom fram till Kalberg. När jag kom fram till Kalberg blev jag supersugen på en bulle men gick snabbt förbi Pressbyrån. När jag gick förbi andra 7eleven gick jag in (visst förtjänar man en bulle efter en så kass morgon) Jag stod och kollade på bullarna 30 sekunder, vände och gick ut. Inte konstigt att man blir trött i huvet av detta skitzobeteende! Ringde till Alfakassan och NU har dom fått mina papper och ska ta ett beslut, det kommer väl ta ett år om jag ens får några pengar!!

positiv onsdag

Denna morgon kommer komma i två olika upplagor. Varför, jo det ska jag säga er. Hela morgonen har jag varit så fruktansvärt negativ så jag blir trött på mig själv. Och det absolute värsta jag vet att är läsa gnälliga blogginlägg så där för kommer jag skriva om min morgon i en postiv synvinkel. Den riktiga morgonen kommer sen..

Wiiie det är onsdag!

Natten kändes lång och när klockan ringde vände sig min älskling för att krama mig lite innan jag var tvungen att gå upp. När jag såg tillräckligt pigg ut tog jag faktiskt bilen till stationen. Jag ska till pappa direkt efter jobbet och trots att han bara bor 5 minuter från oss så kände jag att det skulle bli smidigare med bil. Det är ju fantasitikt skönt om man jämför med att åka buss! När jag kom fram till Kalberg blev jag supersugen på en bulle men gick snabbt förbi Pressbyrån. När jag gick förbi andra 7eleven gick jag in (visst förtjänar man en bulle ibland) Jag stod och kollade på bullarna 30 sekunder, vände och gick ut. Duktiga jag! Pratade för en stund sen med Alfakassan som nu har fått in alla papper, nu ska en handlägagre ta beslut så får jag nog pengarna i november.
Nu blir det jobb!!


"jag tycker om dig" present

Vad kan man spontanköpa till en kille egentligen?

Dom uppskattar inte blommor på samma sätt som vi tjejer och man kan inte köpa smycken på samma sätt som till tjejer eftersom de inte använder det på samma sätt.. Om man bara vill köpa en liten ”jag tycker om dig” present..?


Thai / B-nudlar

På lördag ska jag bjuda min älskling på restaurang :)
Varför? För att han är bäst och jag får min första lön så han för en gångs skull inte måste betala för mig. Nu ska han inte behöva försörja lilla mig längre. Funderar på om vi ska till ThaiBoat eller prova ett ställe som heter Carabao, hur som helst blir det Thai.

Tills dess får jag leva på mina B-nudlar till lunch..

tisdag.

Inatt var en jobbig natt med magont och diverse krppstemperaturer mellan 0-100 grader. Somnade med min vetekudde på magen och Alvedon i, blev lite bättre men Alvedon hjälper inte så mycket. Give me Citodon!! Kl 2.15 ville Midori gå ut, hon måste ha fått en knäpp i huvet!

Nu smaskas det på en kopp varmchoklad, jag har fått smak för det. Inte bra med tanke på sockermängden, men ibland är det ju så gott. Ikväll ska jag verkligen försöka ta mig iväg och prova gymmet. Känner mig inte så taggad nu men det kanske kommer i eftermiddag. Jag måste ju ta tag i det här någongång!

Förresten var Wall-E skitdålig! Inte för att jag trodde den skulle vara bra men det var ändå irriterande när jag märkte att jag hade rätt..

Ben&Jerrys

När jag kom hem åkte vi till Format för att köpa student lunchmat till veckan. Nudlar till mig och tomatsås till Johan. Så måste man göra veckan innan löning när man betalat en handpenning på 4000 på soffan.. Jag är riktigt nyfiken på hur mycket lön jag får på fredag! Jag tror jag har räknat på det minst 1000 gånger.

Nu ska vi äta Ben&Jerrys som vi köpte igår och se på Wall-E som går på tv.

Hahahaha. Johan spelar poker och måste nu gå på toa. Då drar han in en stol i badrummet så han kan spela medans han nu gör vad han ska göra.. Jag säger då det.

Tjejkvällen på KC för några helger sen :)


fräsch = 100 0000 000 kr :P

Ojojoj, detta blir dyrt!
Jag har spanat runt massa på Kicks, Åhlens och massa andra sidor och min lista på "bli fräsch i hösten" produkter blir ju bara längre och längre. Både min hy och mitt hår torkar ut totalt när det bli kallt och höst ute. Och i år vill jag förhindra detta eftersom mitt hår redan är en torr tuss på knoppen. Får väl investera i lite saker och önska resten i födelsedagspresent. Är ju inte allt för länge kvar tills dess (det du emma ;))

Någon tid hos StockholmStylisterna fanns det inte på lördag :( Och jag kan inte gå innan det eftersom det är min tid i månaden, skit också! Får vänta till efter helgen helt enkelt, men jag vill nu!

piggare!

NU är jag piggare.
En kopp te och 90 samtal senare..

Lördagen var grymt kul! Vi åt middag hos Emma och Markus och drack öl innan vi tog oss vidare till Sickla för att bowla. Var ett jättebra ställe och vi skakade nog rumpa lika mycket som vi bowlade. Jag vann bowlingen, första gången jag vann över Johan! Sen tog vi oss till Underbara Bar som var ett mycket trevligt ställe där jag och Johan delade på två flaskor vin :) Blev också lite rumpskakning innan vi fick skjuts hem till Mutti där vi åt nattamat och somnade gått.

Igår blev det kebab & hamburgelunch och en 90 minuters promenad och mys på bryggan :) Satt helt i lä i solen tills den försvann bakom molnen. Slöade sen i soffan med syster innan vi åkte hem och slöade vidare. Johan och Tobbe såg på NFL och jag kollade på tjejserier och film i sängen. En bra bakisdag :)

Nu ska det jobbas på!

måndag.

God morgon.
Men detta är ingen god morgon. Jag är så trött så jag tror att jag håller på att avlida. Jag har ont i magen, ryggen, huvet och jag mår illa. Och efter allt regn så ser jag ut som ett troll i håret :(

En längre update får bli senare om jag piggnar till.

lördag.

Igår hade jag och syster myskväll :) Vi drack vin, såg på Idol och SATC filmen och åt chokladbollar som vi gjorde tidigare på kvällen. Jag lyckades självklart trycka i mig en brie också. Strax efter 12 gick syster hem och jag somnade efter att ha kollat 10 minuter på ett avsnitt av SATC, det är bäst att ha den boxen!

Imorrse vaknade vi strax efter 9 och var vakna och låg och babbla till kvart över tio. Sen hade vi inget mer att prata om :P och trots att jag inte var det minsta trött lyckades jag somna om. Man blir inte så motiverad av att gå upp när det är grått och regn ute. Men nu är vi iaf uppe och har ätit lunch.

I eftermiddag bär det av till Nacka och Emma och Markus. Blir middag his dom och sen bowling och öl, ska bli kalaskul! Funderar bara på vad jag ska ha på mig eftersom vi införskaffade oss ett rocktema igår :)

 

"jag sa ju det inatt"

Min lugna myskväll med Johan gick i stöpet. 

- Ska vi prova nya vattenpipan ikväll och kanske ringa någon?
- Jag ska ju träffa Jocke ikväll..
- Jaha?!
- Ja, jag sa ju det inatt när han messade
 

Jahaaaa, vad bra att du sa det när jag hade somnat.. Blä. Funderade på om jag skulle ringa till mig lite sällskap men jag vet inte om jag orkar sitta och vara massa social. Jag fick lust med att åka och prova nya gymmet, ta ett bad och äta rökt lax och ta ett glas vittviiiin :) Får se hur det blir.

SRF

Har varit ganska lugnt idag så jag spanar för ovanlighetens skull på gamla bilder på bilddagboken och fastnade idag för Sweden Rock korten. Fan va underbart det skulle vara att åka ner nästa sommar igen, hoppas att det kommer några superband!! Och vi hade ju bästa vädret i världen! Time to save money :D


         

Emma, lets rocka imorrn :)


fredag.

Igår såg vi på Walk Hard. Vi misstänker att det är en parodi på Walk the line trots att ingen av oss har sett den. Det är nog dags att göra det nu. Den var iaf rolig :) Johan ägnade sig åt tvätten och jag damsög och diskade. Ska från och med nu alltid damsuga tvättstugedagarna så det blir gjort.

Idag är jag så trött så jag vet inte hur jag ska orka med hela dagen. Vill bara ligga ner huvet på tangentbordet och somna. På bussen höll jag mig vaken genom att bli drogad av killen framför mig som hade min absoluta favorit parfym, på tåget höll jag mig vaken genom min bok och min promenad från tåget skulle gått illa om jag inte hade tvingat mig hålla mig vaken. Nu då..? Dricker varmchoklad som säkerligen består av 99% socker, det måste jag ju bli pigg av.

Ikväll blir det nog lugn i soffan!


lovely lunch


Idag hade jag en underbar lunch måste jag säga. Trots att jag åt själv :)
Åt en salami&briebaguette på 117, läste min bok och lyssnade på min favorit Enya skiva som de spelade. Väldigt avslappnande inför de sista 2,5 timmarna på dagen.

Ikväll blir det tvättstugan, tjoho :P  

mina älskade listor

Jag och alla mina listor :D
I löv them!

Just ju har jag en lista med allt jag ska köpa till vardagsrummet, vart jag ska köpa det och vad det kostar. Sen har jag en lista med massa saker jag vill göra med lägenheten inom snar framtid, fixa nytt badrumsskåp, tapetsera köket och fixa köksluckorna. Snickra ihop en altal (nästa vår/sommar)

En lista med saker jag ska göra, köpa innan jul.
- Köpa gymkort och använda det väl.
- Prova elevmanikyren runt hörnet för 150 kr.
- Klippa mig samt färga/slinga håret.
- Köpa lite "se fresh ut" saker.
- Äntligen besöka StockholmsStylisterna igen för vaxning!
- INTE köpa kläder (hör och häpna)

You got to love ;)

torsdag.

Igår kväll gjorde vi snåltacos till middag. Köttfärs, ost och tortilliabröd. Inte ens cream fraise eller gräddfil hade vi hemma! Och inga grönsaker till Johan. Men vi har väldigt lite mat hemma just nu och inga pengar. Nästa vecka lär det bli äkta studentmat till löningen på fredag.. Efter vår snål middag åt vi bullar och jag fick titta på Grays i soffan!! (brukar alltid få se på det i sängen)

Efter att ha beklagat mig i massa veckor att jag alltid missar Veronica på msn träffade jag äntligen in henne igår. Det var sannerligen på tiden eftersom dom åker till Borneo nästa tisdag och antagligen kommer vara svårare att få tag på då.. Min darling :)

Idag är det åter iskallt ute, men ingen snö iaf :) Jag känner mig glad, fast jag vet inte riktigt varför.. Jag har inga pengar och mina byxor är för små (men jag klämmer mig i dom) Men glad är jag för det! Antagligen för att jag vet att jag kommer få en grym lön nästa fredag och att jag då ska köpa gymkort. Så dagens två problem kommer lösa sig inom kort!

 


helgen klaar!

Tjoho, då var lördagen planerad!
Middag hemma hos Emma och Markus och sen bowling i Sickla. Bowlinghallen verkar helt super med discobowling, bar, dj och 18 årsgräns. No kids på kalas :) De flesta sakerna stämmer väl överrens med de flesta bowlinghallar, det var det där med 18 årsgräns och dj som kändes nice!

Bara 90 minuter kvar, sen blir det hemfärd och min bok!


Twilight - Potter


SHIT!
Rob Pattinson spelar Cedric i Harry Potter! Det du Annica :) Lilla gumman som fortfarande inte sett Twilight, men Potter fjotter gillar du ju. Jag skulle aldrig kunna se det om jag inte skulle läst det.

Jag tyckte iaf att det var en viktigt nyhet :P

onsdag.

Ni förstår inte hur bra jag har sovit inatt. Det gör hela morgonen så mycket bättre för jag slipper vara sur för att jag inte kan sova. Har däremot drömt så himla mycket konstiga saker. Jag och Johan skulle dejta en tjej i lilla spåret i Grimsta, Veronica och Anneli var hos pappa och badade, alla i hela världen hade råd att hälsa på Veronica utom jag, jag mamma och Ankan var i Polen och jag var jättearg på Johan för han tyckte att andra var snyggare än jag. Helt vanliga drömmar som vanligt :P

FAN JÄVLA SNÖ! Varför snöar det redan? :'(
Jag blir ju kall och får ont i lederna som en annan tant. 

Nu är det dags att börja jobba!

champagne på en tisdag :)

Denna långsamma, trista, kalla dag blev mycket bättre när jag kom hem!
Vi åt en jättesmarrig middag hos Johans föräldrar som håller på att renovera om köket. Dori följde också med. Vi fick champagne innan maten för att fira att vi båda har fått jobb. Riktig champagne på en tisdag är inte illa :) När vi kom hem blev det en superdusch och nu blir det tv i soffan.

Nu blir det nog en kopp te !

NEJ till höst!

NEJ till höst och rusk!
JA till sommar och sol!



När vi får vår nya soffa och fixar fint med nya gardiner, filtar och ljusstakar kommer nog höstkänslan men nu är den på 0. Trots att vi kommit in i badkarsperioden med bad minst 3 gånger i veckan :)


tisdag.

Jag kan nog inte förklara hur dåligt jag har sovit inatt. Somnade ganska snabbt men jag vaknade 1000 gånger och trodde att jag försovit mig, klockan var mellan 3-6.. Jag trodde aldrig att natten skulle ta slut, vilket egentligen borde vara ganska skönt, men inte om man inte kan sova :( Ikväll blir det middag hos Johans päron och sen Desperate i sängen innan tidig sömn!

När jag skulle gå till bussen imorrse var det gråare än gråast! Så jag gick in igen för att hämta ett paraply, när jag stor på busshållsplatsen började det SNÖA! Kunde denna dag bli sämre?! Visserligen la sig ingen snö på marken men ändå :( Men som tur är bytte vi till vinterdäck på bilen igår. Tänkte att det var lite bra innan pappa åker till Vietnam och Anders till Thailand. KUL för dom liksom..  


måndag.

Imorrse var det begravning i Solna för Margit. Alltid jobbigt med begravning..
Resten av dagen har jag legat på soffan med täcket, tittat på tv och halvsovit, man blir trött och nedstämd när dagen börjar med tårar :(

Jag är iaf glad att jag har min älskling här hemma med mig! Ibland betyder en kram så mycket mer än i vanliga fall. Vi har varit och köpt bullar och brie som vi ska smaska på och mysa när jag kommer hem från um, nya pills på g. 

I love you, du är bäst honey!  

söndag.

Igår hade vi en grymt kul och trevlig tjejkväll hos Sofie! Hur mycket mat som helst blev det och Micke är nog överlycklig över alla rester som lämnades kvar och kommer räcka en vecka. Och efterrättsbordet, amasing :) Blev massa skitsnack om pojkarna, skönt att vi alla har samma problem med dom och deras lathet. Kl 12 fick jag skjuts hem av Matte och Celeste och lekte lite med Johan och Jocke innan jag hoppade i säng.

Ikväll blir det middag hemma hos Emma och Markus, Myggan och Shapes kommer också :) 

lördag.

Vilken underbar höstdag!!
Nu ska ni få höra gott folk, idag vaknade vi redan 8.20 och var pigga! Jag fick Johan att ligga kvar i sängen och titta på Twilight med mig. Myyys! När vi gick upp lekte jag städtant ett tag, diskade, vek tvätt och plockade massa. Lika bra att få så mycket gjort som möjligt när man har speedet igång :)

Vi kom nyss hem från en tripp till Norrviken, vi fixade med avbetalningen till soffan och sprang förbi systemet. Måste ju ladda på till kvällens tjejparty! Kl 6 ska jag vara ute i skogen och jag har ingen aning om hur jag ska ta mig dit. Hoppas, hoppas att jag kan åka med Emelie! Det är knytis så jag ska göra min supergoda Thaikyckling soppa.

Tjing!

fml


Today, my boyfriend bought me a beautiful pair of very expensive diamond earrings, along with a card that read, "To my beautiful brown eyed Princess" Mr ears aren´t pierced, and my eyes are green. FML

Hahaha, gå in på
FML och spana mer!
Perfa när man har lite att göra på jobbet!

det kommer bli så fiiint!

Nu har jag hittat allt rychpych som gardiner, matta, plädar till vardagsrumemt när vi får vår nya soffa. Gardiner från Ellos, matta från Rusta, plädar från Hemtex och ett fårskinn från Ikea. Jag har alltid velat ha ett fårskinn men jag fick aldrig det när jag var liten, jag hade en svår barndom :P Så nu ska jag köpa ett som ska ligga längst ner vid fotändan på soffan, förhoppningsvis väljer Midori att ligga på det istället för soffan. Allting blir runt 2000 kr så jag ska önska mig en del i födelsedagspresent eftersom jag fyller år två veckor efter vi får soffan. 

Jag har även hittat massa recept som jag ska prova! Ikväll blir det fläskfile i ugn med hasselbackapotatis och en citronpaj till efterrätt :)

fredag!!

Äntligen fredag!!!
Satte mig på bussen kl 7 och satte mina nya hörlurar jag fårr av Johan i öronen. Började med några smörlåtar och sen blev jag arg på mig själv. Det är fan fredag varför sitter jag här och lyssnar på smör?! Så resten av vägen till jobbet blev det nostalgi partymusik på hög nivå. Det tog mig tillbaka några år till alla uderbara SPBfester, stränder, incestfest hos Leborg och Ullis av alla ställen :D Men nu är jag på jobbet och partymusiken off, men vinyl är också väldigt bra! (men vänta..! någon har bytt bort vinyl. why?!)

Ikväll blir det god middag och öl. Guitarr Hero var länge sen!


fan va fräsch jag ÄR!

19.15 var vi klara med mötet. Gick igenom lite statistik och fick höra planerna om konferens i januari, fjällen och afterski står på schemat :D Jag längtar! Har velat åka till fjällen och åkt skidor i flera år nu!

När jag kom till Rotebro kl 8 visade det sig att bussen inte gick och jag fick vänta där ute i kylan i 20 minuter. Då började jag nästan gråta, jag var trött, kall och mobilen var död så jag kunde inte ringa om hämtning. Planen var att hoppa i säng så fort jag kom hem. Istället blev det en lång tidig fredagsdusch eftersom jag kommer hem sent imorrn. Gjorde tom en ansiktsmask så nu är jag superfräsch till imorrn och helgen!

Nu tittar vi på en lagom intressant film och nu ska jag hoppa på och krama min love! 

fotoalbum :(

Mmm, lasagnen var ännu godare idag till lunch. Ni skulle bara veta hur stolt jag är!

Jag känner att jag har ett behov av att uppdatera min bilddagbok ikväll. Varje gång jag gör det känner jag hur mycket jag saknar ett vanligt fotoalbum att sitta och bläddra i. Har ju inga kort utskrivna sen i nian, kaos! Och att fixa ett sammanställningsalbum sen nian har jag gett upp.., jag vet inte hur många gånger. It´t tooo late, tooo late :( Men två saker vet jag att jag ska göra. Ett fotoalbum från T-land och ett från Brazil. Och så kanske jag ska fylla på albumet Johan fick av mig med oss i.

Vi ska beställa Thaimat till mötet ikväll, smarrismarrigt!  

torsdag.

Tröttiiiiiis Miiiiiills!
Imorrse höll jag på att glömma ta på mig toppen och bara sätta på mig den svarta västen över bhn, det säger det mesta om mitt morgon tillstånd.. Men min hjärna hann vakna tillräckligt för att kunna läsa om min darling på tåget, tur det annars hade jag saknat honom fram till lunch! Ikväll är det kvällsmöte, väldigt vuxet :P

Det är sannerligen dyrt att köpa frukost på 7eleven! Köpte en Yalla och en fralla med pumpafrön på för 28 kr.. Måste köpa så jag alltid har något i kylen här. När jag gick från tåget blev jag grymt sugen på varm choklad och som tur är finns det ju här i kaffemaskinen, mmmm! Men Emma..., du vet ju vad som händer om man dricker varm choklad ;)

I helgen funderar jag på att försöka baka något nyttigt bröd!

 

:D


LASAGNEN BLEV GOOOOOD :D

Lite mindre salt och lite med bechamelsås nästa gång så blir den ännu godare!


lasagne :O

Det är oliiiiiidligt spännande!!
Lasagnen är klar om 15 minuter, min första alldelles egna lasagne. Den ser väldigt fin ut i ugnen men det gills ju inte om den inte är god. Update kommer!

Jag var 100% säker på att vi hade tvättstugan idag, det hade vi inte och vi märkte det när Johan gick ut till tvättstugan med tvätten. Så jävla typiskt, vi hade ju ställt in oss mentalt för detta. Så ikväll blir det lugnt med Grays och True Blood. Me like! 

Imorrn är det ingenting på tv att se. Det betyder bara en sak, Twilight :D:D:D
Åå, så jag har längtat! (Jag och Emma är världens största nördar ;))


Söta som få!


sänker vårt IQ med ungefär 10 välbehövliga poäng....

Jag fick ett mail till min jobbmail ang en föreläsning..
Så här stod det i inledningen.

Enligt ny undersökning från management-Issues är Facebook ett hot mot vår intelligens, som sänker vårt IQ med ungefär 10 välbehövliga poäng. Nu stämmer Professor Bodil Jönsson in i kritiken och menar att twitter och statusuppdateringar gör dig dum. - Vi har vant oss vid att tala i termer av "Vad gör du nu?" och "Var är du?" Om man sysslar för mycket med det, finns det inte mycket annat i huvudet heller, säger hon till tidningen Chef.

SÅ PASSA ER NU :P


good to know :)


När jag skickar ett mail bevakar jag min mail som en hök efterråt. Jag kollar den minsta var femte minut. Så jag ber er :P Får ni mail av mig så svara snabbt (för att förhindra hysteri hos mig) och gärna ett långt svar. Det är tråkigt med korta.

Då vet ni, bye!

onsdag.

Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (den var till min Emma, puss på dig, jag saknar dig också!)

Imorrse träffade jag Aleksandra på bussen och hade sällskap ända till Ulriksdal. Måste säga att det är grymt att ha sällskap på mornarna, man blir så mycker piggare och man hinner inte dega ner sig. Måste hitta någon som vill åka med mig till jobbet varje dag.

Inatt vaknade jag i vanlig ordning kl 5, det gjorde jag hela tiden i V-rås också. Varför just kl 5? Passande till denna natt ville Midori ut så då blev jag arg på Johan för att han inte kunde ta sig upp oh släppa ut henne. Jag VET att han var vaken. Så där låg jag mitt i natten och var arg i 5 minuter tills jag somnade igen. Efter det hade jag en porrdröm ;)

Ikväll ska jag för första gången i mitt liv försöka göra lasagne!
Och så ska vi ut till denna eviga tvättstuga eftersom vi glömde bort den förra veckan.

w/v?


- Är det w du menar?
- Ja, det är alltid w i regnummer, det finns inte v..

Jaha, hur ska lilla jag veta det?

Detta är roligare:
- Välkommen till WasaKredit
- Å så roligt!


I miss V-rås!


Jag saknar affärsturism!!! :(
Och till och med min lilla lägenhet.
Jag vet inte varför jag bestämde mig för att gå in på kys hemsida men när jag gjorde det kände jag Ååååååå. Det är underbara att vara klar med utbildningen men jag saknar allt, vi hade ju så himla roligt! Speciellt när vi lekte med piprensarna och drack vin istället för att ha engelskaprov :D



Hittade en liten bild på några av oss från avslutningen :)

Vem ansvarar för att fixa en vinterreunion? DU! :)


tisdag.

Imorrse på tåget blev det smör i öronen, precis vad som behövdes. Och just då önskade jag att tåget skulle ta 30 minuter längre. Smör på morgonen är bäst, speciellt när det är iskallt ute. Får ställa in en cd i badrummet så jag kan lyssna när jag gör mig iordning utan att väcka Johan.

Nu börjar det bli kallt hemma hos oss och det är bara oktober. Igår satt jag i soffan med strumpbyxor, mjukisar över det, tjocktröja med kragen över huvet och filt. I sovrummet är det också kallare och den nattliga kampen om täcket har börjat igen, måste nog ta in det andra täcket snart igen.. Eftersom denna höst har varit "köpa soffa höst" ska nästa höst bli "köpa säng höst" :)

Mitt huvud snurrar verkligen, jag kan inte tänka klart och vet inte hur jag ska lyckas svara i telefonen och koppla rätt om 20 minuter.

GRATTIS världens bästa!


JOHAN HAR FÅTT NYTT JOBB!!!!!
Han var på intervju för tre veckor sen och nu fick han veta att han fått jobbet! Jag blev nästan mer glad än när jag fick mitt jobb. Han har vantrivts där de senaste åren och efter de senaste sakerna som hänt så förtjänar han inget annat än det nya jobbet :D

Ååå, min älskling!!

150

Ojoj vad denna förmiddag har gått fort! 150 samtal har jag tagit sen 10-tiden :) Tiden innan det försökte vi lista ut varför min användare inte var giltig i systemet, typiskt mig att alltid ha krångel med datorerna! 

Men jag har också hunnit med att läsa aftonbladet massa gånger och haft viktiga Twilight mailkonversationer med Emmaaa! Så här kommer ett viktigt meddelande till världen!

"Stephanie Meyer började skriva en femte twilightbok, men då hennes första utkast på den läckte ut på webben slutade hon att skriva den och hon verkar inte ha lust att skriva färdigt den heller. Därför har hon själv lagt ut de första fyra kapitlen hon skrev innan det läckte på sin hemsida for us to read. Och gissa vad det är om!! Det är första boken ur EDWARDS synvinkel!"

Om en kvart ska jag springa på lunch!

måndag.

Åter måndag efter en underbar helg på landet!
Kom upp strax efter 9 i fredags eftersom jag slutade kl 5. Vi åt en god plockmiddag, tände brasa, såg slutet av Idol och somnade sedan på soffan. I lördag var vi uppe tidigt och åkte vid elva mot Rättvik där den årligt höstmarknaden var. Nästan två timmar tog det att åka upp och regnet slapp vi :) Vi köpte faktiskt en del små saker, en flease till mig, vinborttagningsspray, en tidig julklapp till Sten (funderar på att spara den själv) en hårbottenmassage grej, doftoljor, en vattenpipa till oss och en till Johans mamma. Två och en halv timme var vi där och när vi började gå tillbaka mot bilen kom spöregnet. På kvällen blev det bastu, brasa, lyxmiddag, körslaget och kramar till 1000 :) Igår var det inte jättefint väder så vi åkte tidigt och stannade vid Hembygdsgårdarna och kanalen, tog en promenad och höstfottade massa.

Inatt har jag inte sovit någonting! Jag sover alltid kasst på söndagar och igår hade jag inte ens söndagsångest.. Jag låg halvvaken hela natten och hade ont i ryggen och magknip efter förmycket onyttigheter. Eftersom jag på sista tiden varit någolunda nyttig och inte vräkt i mig massa godis och chips så mår jag jättedåligt när jag gör det.

Nu är det dags att starta telefonväxeln. 

The delikatessbutik :)

Nu är jag fredagstaggad! Det ända som saknas är bra musik och att slippa åka tåg hem :P
På lunchen tog jag en promenad i solen och fick till en delikatessbutik och köpte smarriga överraskningstryfflar till Johan. Snälla jag, men jag köpte ju till mig också..

Har spanat på Fagerstas hemsida om saker man kan hitta på i denna lilla stad. Ska ta med mig Johan på en tur till turistbyrån så får vi se vad man kan hitta på. Eventuellt åker vi till Rättvik på megamarknad som vi även var på förra året. Skulle vara jätteroligt men det är ju dessvärre en biltur på 1,5 timme dit. Får se vad vi känner för.

Nu är det bara två timamr kvar på dagen :) 
(jag känner mig lite duktig nu när jag svarar, hihi)

iiii Mills kan själv, nästan :P

Iiiiii. Idag sitter jag helt själv och svarar i telefon! Jag är så nervös och spänd att jag nästan mår lite illa :P Ingenting kan ju egentligen gå fel. Det ända som kan gå fel är att jag kopplar fel och jag får tillbaka samtalet.. Ingen dör ju liksom, men det är ändå lite läskigt eftersom jag inte kan allt företagen ringer om.

Nu ska jag dricka lite vatten och lugna mina nerver ;

fredag!

Imorrse var jag snurrig i huvet när jag klev upp, såg nog ut som en zombie också. En himla tur att det är helg för jag skulle inte orka gå upp så här tidigt en morgon till! Eftersom jag somnade om och gick upp 5 minuter sent hann jag inte fixa en macka att ta med mig. Så jag fick springa in på 7eleven och köpa en yoggi yalla, smarri smarrigt!

Sen var jag på tok för trött för att läsa på tåget idag, då skulle jag nog somnat och åkt ända till Södertälje. Så jag satte på Ipoden som shufflade till Tribo De Jah :D Så jag lyssnade på det hela vägen och drömde mig bort till Brazil, stränder, öl och en massa bus, åååååå. 

Jag längtar tills the fredagsfeeling kommer! Vi ska ju till landet idag! 

nu är jag luuuugn..

Nu har jag lugnat ner mig och min älskling också för han har det verkligen kaos på jobbet. Jag tycker så synd om honom :(

Nu ska vi hoppa in i duschen och sen ska vi gå och köpa choklad till oss. Vi tycker att vi förtjänar det idag! Sen ska vi hitta någon film att titta på. Lugnt och skönt!

 Tänk vad söta vi kan vara :)


kj8)(&!#"()!#?hg=)//&%%)#"¤!``/!¤

Jag vill bara gråta, gråta, gråta, gråta. Eventuellt mordhota alla på Alfa kassan eller rent utav åka till deras kontor och . . . Som ni kasnke förstår har jag fått ännu mera kompliteringsuppgifterför att få min ersättning. Nu har jag ju visserligen fått jobb men jag SKA HA min ersättning jag har rätt till för sommarmånaderna! Mitt arbetsgiverintyg från HLM är inte godkänt eftersom vi bara fyllde i att jag jobbade heltid, 40 t/v Dom vill att jag sak fylla i hur mycket jag jobbade varje månad, frånvaro och övertid. Hur FAN ska jag junna göra det när det var över två år sen jag jobbade där?! Inget kommer ju stämma, men jag får väl fylla i och medela Johan om hur det ligger till..  

CP!

konstiga rygg

Just det!
Igår hände det något jättekonstigt med min rygg. Det kändes som att jag hade mensvärk ont i ryggen x 1000, vilket är väldigt konstigt eftersom det onda isf kom en vecka försent..? Mycket skumt var det, stackars Mills :(

torsdag.

Igår kväll var jag helt slut efter en lång varm dusch och fisksoppa till middag. Strax innan 20 höll jag på att somna på soffan men lyckades hålla mig vaken. Somnar jag så tidigt vet jag att jag vaknar vid 23 och är pigg igen.. Och så var jag ju tvungen att hålla mig vaken till premiären av Grays och ytterligare ett avsnitt av True Blood. Sen sov jag gott ska jag säga er ;) Kramas fick jag också, precis som jag ville. Låg i den trånga soffan och drömde om när vi får den nya stora, snart så. TJOHO!

Imorrse när jag vaknade var jag heelt säker att det var fredag. Känns det inte som fredag idag? Men någonstans i bakhuvet visste jag att det var torsdag så då blev jag lite dyster..

Imorrn ska vi till landet!!! Det ska bli helt underbart skönt ska jag säga er, myyyyys, bastu, brasa, skogspromenader, fyrhjuling, god mat, INGE alkohol!! Lovely!