söndag.

Igår var det äntligen Grönalund dags! Var hur kul som helst och jag och Emma total vann över alla när vi körde radiobilarna! We will krock you, så att säga! Vi var dock inte så grymma på dansmattan som vi trodde. Gick bra på nybörjar nivå men när vi körde på standard kunde vi lika gärna stått stilla, kaos var det! Och så vann våra underbara pojkar ätligen gossedjur till oss. Vi gick och pekade ut alla nallar vi ville ha, så fick dom betala och spela. Och tillslut vann båda jättesöta apor som vi fick. Pierre och Tompa döpte vi dom till. Senare på kvällen började det ösregna så vi bestämde oss för att avsluta dagen och åka hem. 

Idag är det söndag så det händer som vanligt inte speciellt mycket.. Borde börja packa men jag vet verkligen inte vart jag ska börja, får ångest så fort jag kommer ner i rummet som är världens största bombnedslag! Funderar på att först packa allt hos pappa för att sen ta med det hit till mamma och slänga ihop allt. Måste till Ikea och köpa massa köksprylar också!  

onsdag.

Idag på mitt jobb ska ni veta! Fick vi tårta! Varför? För att jag ska sluta på fredag. I vanliga fall brukar ju den som slutar ha med sig och bjuda på fika men igår när jag och Johan pratade om fika så sa jag att det skulle va så mycket bättre om han köpte tårta till mig! Och tänka sig att han gjorde det! Choklad till och med, precis som jag bad om :) Sen höll han ett litet tal till mig som gick något i den här stilen: "Om det är någon som inte vet varför vi får tårta är det för att Camilla ska sluta på fredag. Så jag får tacka så mycket för den här tiden. Camilla är en av dom bästa möntörerna jag har sett på dom här 6 månader. Så tack tack, och lycka till i framtiden" Tänka sig att Johan, sura chef Johan köpte både tårta och höll ett tal för mig. Det skulle man inte kunna tro, glad blev jag iaf! Resten av eftermiddagen spenderade jag med att försöka hålla mig vaken. Imorrn ska Jacob och Yonas lära sig monteringen så jag kommer ha hjälp hela dagen och kan kanske ta det lite lugnt!

Jag tycker inte om att kolla på studentbostäder, dom är små, dyra och ser inte ut som jag vill! Och jag vill inte bo där borta helt själv, jag klarar inte av det. Jag har ju världens sällskapssjuka! Och jag kommer längta ihjäl mig varje dag efter dig älskling!

måndag.

Jag och mamma försöker att få ihop hösten.. Eller rättare sagt planeringen till hösten. På fredag åker mamma och Sten till landet och är där tills jag åker till Thailand. Det vill säga att vi måste planera alla mina saker vad dom ska ta med till Hammarbysjöstad och vad jag ska packa till Västerås. Mamma har redan packat ner hälften av alla mina saker som jag nu måste packa om, samt alla mina saker hos pappa som jag ska packa. Jag har också en A4 sida lång lista på saker jag ska hinna inom två veckor innan jag åker. Jag måste också fixa studielån, bostad och sj kort! Herregud, vad jobbigt allt blev nu! Jag kan inte det här, jag är ju alldeles för liten!

Nu ger jag upp för dagen och går hem till min Johan för att bada bubbelbad!

syjunta!

Nu är det inge skoj på tv så nu ska jag ha syjunta med mig själv och sy upp min rutiga skjortklänning som jag fyndade igår! Sen är det bara att hoppas på fint väder så det kommer till användning också!

Har en till klänning att sy upp men det är för riskablet att göra det själv så jag väntar nog tills mutti kommer hem.

söndag.

I fredags hade vi en samla vuxenpoängs kväll! Vi hade parmiddag med Emma och Markus hemma hos mamma. Kalasnice var det, men efter att ha ridit på elefanter med eye toy blev alla trötta så det blev en ganska så tidig fredag. Lördagen följdes med en massa regn och tyvärr inge Gröna Lund vilket gjorde Johan jättedeppig, så vi låg i soffan till halv sju då vi tog tag i våra liv och åkte till Kista. Tänkte tidagare åka till Ikea (stängt), Barkaby outlet (stängt) och Heron City men det var inga andra som var på det förslaget.. Så jag shoppade upp min månadsbudget på rean, vilket trots allt gjorde min mycket lycklig! På 4/6 affärer fyndade jag :) Sen blev det Mc'Donalds middag i soffan till en hel mysko film, åter igen var vi panshisar och la oss vid 12.. Idag har det inte heller hänt så mycket, var iväg och köpte skor till Johan samt lunch och massa gottis till ikväll. Har hyrt "Natt på museet"

Den här veckan blir min sista på Hlm, vilket betyder att jag sen kommer ha all tid i världen, hela dagarna till att blogga! Dvs två veckor tills jag och Johan åker iväg! Ååååå, jag är så lycklig så det sprutar ut ur mig!