slut dansat

Lasse Külers stora show is the shit! Det går inte att förklara hur grymma alla är, på alla sätt och vis! Och dom kan ju fan dansa allt! Jazz, balett, show, funk, street, stepp.. Och så kan dom sjunga! Fatta vad usel man känner sig när man sitter där i publiken och kollar! Man skämms av att påstå att man själv kan dansa! Och det känns som att man lika gärna kan sluta dansa för man känner sig som en jälva usel nybörjare när man sett dom fast man själv har dansat i stort sätt hela sitt liv.. Jag ska iaf aldrig mer ta med någon mera för att se när jag dansar.  Alldra minst Annica och päronen! Ska aldrig mer ta en danssteg hemma om jag inte är själv!

tisdag.

Imorrse när jag vaknade var jag helt lost och fattade inte vart jag var någonstans. Huvet och hjärnan kändes flera hundra miljorner mil bort! Och åter igen är den stora frågan.. Varför kan man knappt sova under natten, och varför somnar man och hamnar i dvala ca 30 minuter innan man ska upp? Man flyger ju 20 meter upp i luften när klockan helt plötsligt ringer och drömvärlden helt plötsligt försvinner. Jag funderade på en demostration och vägra kliva upp ur sängen men det skulle nog inte vart så poppis.. När jag och Emma väl kommer till skolan 08.30 och går till salen så sitten en massa ettor där. ALDRIG.. en enda tisdag de senaste tre åren har vi börjat 08.30 en tisdag! 10.15, i tre år och sista veckan är vi där 2 timmar för tidigt. Helt lost! Vi var iaf duktiga och fick stryka en massa saker på våran lista. Är inte så mycket kvar nu, men det jobbagaste är däremot kvar.. Men Mills & Emloo fixar allt! Ikväll blir det Ankans dansshow på vasan.. Jag vill också stå där och dansa 4 danser och vara asgrym! Det är fusk!   

Var inte rädd!

måndag.

Inatt har jag sovit bättre och längre än vad jag har gjort på en vecka! Jag vaknade inte ens under natten, bara kl 5 då det var iskallt i rummet för att fönstret stod öppet.. Jag missade tom min och Emmas msn date kl 10. Hon ringde och väckte mig havl ett ist.. Idag har jag gjort test 1 med mitt hår inför fredag. Planerar att göra något nytt varje dag så man ser vad som ser bäst ut i mössan.. Mycket planering är det! Det regnar vilket betyder att jag och Emma inte kan kolla efter björk! Micke flak har jag ringt ang funktionär.. Och NU.. NU fyra dagar innan kommer Jocke och säger att dom vill ha pengar, smidig grabb! Jamie svarar inte så då kan jag inte kolla om vi behöver göra en egen flagga till faktet.. Projektrapporten måste skrivas.. Ballonger och serpentiner måste inhandlas. Och jag måste hitta saker till min klänning som håller ihop axelbanden! Jag försöker faktiskt ta det lugnt och andas, det är bara det att jag inte lyckas så bra.. Jag hinner inte göra lunch!

music please!

Min nya älskling: John Legend!
Jag kan inte förklara hur bra hans skiva är, jag får ont i magen. Den är allt. Både uppiggande och übermysig om man bara ligger i sängen och lyssnar. Och "I wish" med R Kelly får man också ont i magen av! Eller inte ont, jag blir helt glad och så där löjlig i hela kroppen för att inte tala om kramsugen : )
Bara så ni vet!

söndag.

Jag somnar snart, igen. Jag la mig med datan i sängen för att vara lite duktig och skriva projektrapporten.. Kom inte så långt efter att jag öppnade dokumentet. Men till min förvåning såg jag att jag förra gången redan skrivit en halv sida, trodde det var några rader.. Nu borde jag baka kladdkaka till ikväll, ska kolla om Emma överlever utan så Mills slipper. Lat är man minsann!

Igår var Sassa på besök i Väsby så vi tog med henne ut en äkta Väsbyrunda. Först Quasidillias och ölspel hemma hos Veronica. Sen blev vi bortbjudna på en såkallad fest. Där ingen hälsade eller bjussade på något. Så vi gick på toa och sprang sedan snabbt därifrån. Det var det det roligaste med den festen, eller när vi tänkte sno en piratflagga på toa :D Sen gick vi till Ullis och sjöng en massa karaoke. Jag och Emma sjöng självklart Def Leppard men den här gången Pour some sugar on me. Vi hade tom en liten kör bredvid oss. Men vad är karaoke uten Sånt e livet?! Så den körde självklart jag och Veronica, Sassa fick vi också med oss upp. Sen bar det av till Que, där något hemskt band spelade. Men dom sjöng Ebba Grön så lite fick jag sjunga med. Sen blev det dansgolv där jag inte spenderade en enda sekund. Vi träffade iaf en massa roligt folk bla Jalex och Lena.. Men sen blev det förklaring gånger 2 då Gävle-Erik och Johan träffades. Jag satte mig själv i situationen med det var verkligen det värsta jag varit med om. Jag höll mig för att inte börja tjura. Efter en massa förklaringar slutade det bra förrutom om Gävle inte vill prata med mig igen. Skulle va trist för han är så himla rolig trots han har jättedålig smak då det gäller shots! Och nu slutar du och flyttar hem till Väsby så det skulle ju va kul att kunna parta och ha kul när vi träffas på Que som vi säkert kommer göra..  
Osmidig är man iaf!

rastlös

Idag känner jag mig über glad i magen! Vaknade och såg att det minsann var lite sol ute, då och då mellan dom stora molnen.. Men det regnade iaf inte! Jag klarar inte av att sitta still längre så nu får folk ta och vakna så jag har någon att leka med! Borde kanske skriva lite på projektrapporten men jag orkar inte, det är så himla trist! En annan gång! Jag vill leka! Är jag konstig då eftersom kolckan inte änns är 11?

Come on Superman,
Super-Duper-man
Take me for a joyride
'Cause I know you can.

 

lördag?

Idag tror jag att det är lördag, är lite dagförvirrad. I torsdags när jag vaknade kändes det av någon andledning som söndag, en mycket bakis söndag! Så det blev en mys och slö dag med skumbad och massa tv tittande. Igår åkte vi som alla andra svensons till IKEA. Jag lyckades få mamma att förstå att jag aldrig kan sova för att jag har en för liten säng. Så jag tog med mig min soulmate/svenskpop kompis oooooch "vi åker till IKEA nån dag och prövar alla sängar du och jag" Vi var bästa testpatrullen på sängar. Först måste man ligga raklång och sen på sidan eftersom man oftast sover på sidan. Sen testade vi om sängen passade för att ligga sked och hur guppvänlig den var. Måste sett ganska kul ut för alla andra som ville provligga mig säng. "Ska jag testa att ligga på dig också" Knasboll!!!! Sen åkte vi rally på lagret, åt på donken och möblarade om mitt rum. Sen blev det vinkväll hos Veronica och en snabbis på Que fram och tillbaka. Ikväll planerar vi tokröj! 

onsdag.

Idag hade vi vårat sista prov NÅGONSIN! Eller man får väl hoppas, ett prov i drinkkunskap eller liknande kanske man kan överleva i sommar.. Jag kom till provet helt oförberädd, kaos! Jag kunde det om mellankrigstiden så det var ju synd att det inte kom en ända fråga om det. Eller typ en om Sovjet som jag inte kunde.. Resten av provet har jag försökt att plugga in de senaste två dagarna men inget har fastnat. Jag har läst men sen har allt slagits bort av andra tankar. Förhoppningsvis så kommer inte det här provet sänka mig har fått mvg på allt annat så... Det vore ju lite dumt tycker jag! Sen rättade jag min termpaper, lämnade in den och åkte hem. Nu har jag kommit på varför det inte gått att komma ut på internet. Förlängningssladden är paj! Så nu sitter jag i hallen med datorn i knät och har det jättemysigt : ) Ikväll blir det skiva på Hard Rock, ska bli skoj! Nu blir det lite mer plugga och projektrapport...

Baj!

P.S Idag är det kakaokeonsdag ; )

farmor <3

Idag är det onsdag, snats två dygn sen i måndagskväll.. Jag känner mig ganska bra, men samtidigt känns allt så himla konstigt. Som att jag inte borde må bra, som att jag borde ligga i sängen och gråta hela dagen. Men jag kan inte.. Jag skrev om min termpaper på ca en timme i måndagsnatt, om min farmor och dygnet då hon försvann. Igår var pappa och Anders här på middag, dom hade varit hos moster Margit och berättat vad som hänt. Dom hade med sig en varsit tjockt kuvert till mig och Annica och alla vet vad kuvert från gamla släcktingar innehåller.. Då kändes allt så konstigt igen, som att hon också skulle försvinna snart. Igår när vi var hemma hos farmor såg jag pirajan högst upp på hyllan som har stått där så länge som jag kan minnas. Om man tittar in i munnen ser man en saltpinne längst in som jag petade in när jag var liten. Duktiga Mills! Det är en klycha att höra "tänk på alla roliga minnen" Men det hjälper! Varje gång jag och Annica sov över och förvandlade farmors bäddsoffa till en båt och seglade jorden runt, eller när vi satt i hennes trapp och lekte korgleken i flera timmar. Eller alla kortspel du lärt oss som gjorde att vi gick och la oss allderless för sent på sommrarna när vi hälsade på Sonja och Lennert med dig. Eller för bara nåtot år sen uppe på Jänsmessholmen då du dansade med Pär och jag bara satt och tittade för jag aldrig sett dig dansa förrut. Jag kommer sakna dig så otroligt mycket! 

måndag.

Måndag, måndag, måndag.. Idag känns som en jättelång dag, speciellt när jag tänker på imorrse : ) Annica fick springa fram i bussen för att ge mig mitt busskort som jag inte tänkte på att ta med mig igår.. Tur att vi skulle ta samma buss för en gångs skull! Har nog aldrig sett så risig ut, dvs en morgon då jag inte varit bakis.. Håret på sniskan (ingen plattång!!!), inge smink och torr i ansiktet. Det var hårt! Överlevde iaf en timme i skolan med utvärdering och betygsprat i matte. Fick G men det gör inte så mycket nu eftersom det inte kan sänka mitt medel! Kom hem och vräkte i mig en massa lunch, sov middag, pluggade lite. En seg förmiddag, men sen kom soulmate! Vi hade en liten revolution och lekte hockeydrägg. Jag var riktigt duktig för att inte bry mig om hockey.. Sen åkte vi lite små glada in till stan i hockeytröjor för att skrika i Kungsan. Intervjuade av metro blev vi också, så spana på sportsidorna imorrn! Sen blev det seriös filmpremiär men det var trevligt och dom var jätteduktiga!! Nu ska jag sova hela natten och en bra bit in på dagen imorrn!  

söndag.

Nu är jag lite duktig och skriver min english term paper.. Den blir katastrof dålig om inte dödstrist för alla andra att läsa! Vem vill läsa om vad någon annan känner från dag till dag? Speciellt när man inte kan förklara vad man känner och inte vet själv. Katarina kommer inte förstå någonting. Men nu är det lite sent att påbörja något annat. Tänkte ta en uppsats som Annica skrivit men jag kommer ha ångest i hela mitt liv om jag skulle göra det. Så det får bli som det blir. Jag skulle egentligen kunna ge henne min bloggadress ist, nästan samma sak. Fast bloggen är lättare att förstå.. Igår frågade Tjonk mig om det inte var jobbigt när ni inte tycker om personen.. Joo, det är det. Jag vill kunna prata om saker och berätta saker, men det finns det absolute 0 mening med. Och då känns det som att det inte finns någon mening överhuvudtaget. Allt känns så annolunda nu än det gjorde sist. Då ville alla veta allt, nu om man nämner namnet så får man äckel som gensvar. Och jag är en fegis som inte vågar säga det direkt! Skitsamma, nu ska jag fortsätta på min värdelösa uppsats.. Idag är en skit dag och ikväll ska alla till Joes och kolla på hockey utom Mills.

enough crying

Som ni alla vet, eller iaf vissa.. Så tycker Mills om att skriva om låttexter lite, nu har jag skrivit om "enough crying" Jag om Jamie har inget att göra, har suttit i flera timmar för att ändra typ 10 ord i hela boken. Känns ganska värdelöst att ha vart här idag, kunde lika gärna gjort dom 10 orden nästa vecka! Nu sitter vi och färglägger bilder på Rainbow Bright Star som Jamie har skrivit ut. Jamies blir finare än mig :( Men jag är ganska stolt ändå!

Orginal "The sex was good you had my mind"
Min version "The sex was good I had your mind"

fredag.

Nu sitter jag i skolan, på min lediga dag! Tillråga på allt har jag inget att göra. Först måste jag vänta 20 minuter för att boken ska skrivas ut, sen ska sameleverna korrläsa. Sen kan jag rätta lite. Tills dess tänkte jag skriva lite på min engelska termpaper, kommer ju aldrig bli gjord annars. Måste ju börja plugga historia nu också.. Förhoppningsvis blir det inte en så lång dag idag.. Jag vill hem och se på film sen sova tidigt!

Igår fick man åka hem tidigt 19.30, skjuts hem fick man också! Sen blev det en massa god middag, men inte tillräckligt för en timme senare var jag hungrig igen. Först den ost och laxsåsen som var kvar sen fläskkarée. Och en massa laktits såklart. Sen såg jag och pappa på schlagern och var riktigt bra kommentatorer! Kunde inte mer än skratta när Finland sjöng! Hann dock inte se Carola för jag begav mig till grimstaby för en promenad i regnet.. I mitt liv kan jag komma på två frågor som jag fått som jag blivit helt tagen på sängen av.. Tur att det var mörkt för jag höll på att försvinna genom golvet, till ett avlopp och 200 000 mil därifrån. Hatar när man får såna frågor som man hoppades att man aldrig skulle få.. Aja, nu ska jag skriva engelska..

mills hade fel!

Mills hade feeel! Jag trodde att tåget skulle gå 00.22, men nej! Det var den där dumma bussen som gick då, så tåget går inte förrns 00.36. Det betyder att bussen går 00.52 och jag är hemma strax innan halv 2. Från skolan, en onsdag! Jag och Jamie ska iaf ta en halvtimmes sovmorgon imorrn. Inte mycket men man kan dra sig extra länge! Godnatt världen!

onsdag.

Gissa vart jag är.. I skolan! Sitter och väntar på att den här dumma skrivarn ska börja skriva ut någonting.. Efter 10 minuter har datan skickat 28 sidor av 90, men inget har kommit ut än. Nu blir jag stressad för Ulle Bulle sa precis att jag inte kan göra något mer ikväll.. Enligt moi kan jag göra något men det får väl vänta tills imorrn.. Jag ville ju ut och fira ikväll för att matten äntligen är slut, annars skulle jag träffa Grimstaby.. Men skolan går före allt och någon lång helg lär det nog inte bli heller..  Uuuuuursh, 45:an hem! Och jag kommer frysa ihjäl i mina ballerina skor och kavaj!!

tack jocke!

Nu känns det mycket bättre, eller lite iaf. Jag har varit hemma hos Jocke tillsammans med My och pluggat inför provet imorrn. När man sitter där kommer man inte på någe att fråga om, det känns liksom som att man kan det mesta . Men så fort man räknar själv hemma går allt åt helvette och det rinner floder i hela ansiktet! Jag sa till Jocke att han får ta och sitta bredvid mig på provet imorrn som moraliskt stöd. Måste ta med mig något att äta imorrn så jag inte dör av svält, får ju inte lunch förrns kl1.. Nu ska jag försöka sova lite.

äckel matte!

Jälva äckel skit matte! Den förstör mitt liv, om inte det förstör den min kväll och humör. Och för att inte tala om mitt snitt när det kommer visa sig att jag bara kommer gå G på nationella vilket betyder G i slutbetyg.. Fattar ni?! Kaos, G, G, G, G i matte! En gång i tiden kunde jag säga att matte var roligt och mitt bästa ämne. Nu suger allt! Ska det va så jälva svårt att räkna ut temperaturen på chokladen i en termos?!?! Varför skulle man vilja räkna ut det förresten? Och jag som vaknade imorrse och var så glad :(

tisdag.

Herregud, förstår ni hur mycket korrektur vi har kvar?! Och boken ska skickas till tryck imorrn, kommer ju vara där hela natten! Jag som planerade att gå hem vid ett imorrn efter provet för att sen slappa järnet och sen gå ut och fira att vi klarade världens hemskaste kurs! Vi får väl skjuta upp firandet lite.. Idag fick jag en underbar uppenbarelse! Om jag är ledig på torsdag är jag ledig torsdag-tisdag, en timmes prov på onsdag nästa vecka sen långhelg igen till nästa tisdag! Sen på fredagen tar vi studenten! Det är ju snart!  Jag känner mig löjlig och långsynt! Det var länge sen varför ska jag tänka på det nu för, ska det vara så himla svårt att klämma ur sig ett litet hej och vara lite trevlig?! Om det blir en nästa gång ska jag försöka vara trevlig.. Nu blir det matte och för mycket onyttigheter..

baj

ny medicin!

Hahahahahah, herregud! Jag har hittat den ultimata medicinen för deppiga och sura dagar! Den funkar mycket bättre än sista Beverly Hills avsnittet, den börjar liksom verka på en sekund!
Frank Reyes - El Mudo!!! Jag älskar dig! Och nu när jag fått upp humöret så blir det Def Leppard i 2 timmar 22 minuter och 44 sekunder! Och så länge Def är på ska jag räkna arsHlet av mig!

club moatje

Nu har jag varit lite duktig tycker jag! Har varit inne i stan och betalat sista pengarna till flaket, han är så trevlig såå : ) Medans jag väntade på honom råkade jag överhöra ett möte där dom planerade hur dom skulle bygga om klubben och dansgolven. Så nu har jag lite insider information! Jag lyckades dock inte komma över någon prislista.. Vi får väl helt enkelt åka dit en helg och kolla. Nu sitter jag och får lite energi av osten inför matten. Jag lyckades få den allderless perfekt idag! Inte smält och inte hård, måste skriva upp hur länge jag hade den inne i mikron så den blir lika perfekt varje dag. Jag har ett såkallat ostberoende!  Logaritmen är exponenten..?

måndag.

För tillfället finns det två saker som jag hatar mest i hela världen.. En av dom är matte C. Hade sista lektionen idag innan provet, och jag kan omöjligt förklara hur dåligt det gick! Jag funderade till och med att skita i provet på onsdag, kommer ändå gå åt helvette och då kommer hela min vecka förstöras. När vi går igenom uppgifter på tavlan så fattar jag allt, men sen när man själv ska komma på att det är just den uträkningen av alla 180 miljarders stannar min hjärna upp. Eller det är som den försvinner helt. Jag känner mig ihålig som en kokosnöt. Och formelsammlingen är den sämsta någonsin, man fattar ju ingenting av den!

Förutom matten så mår man inte bra. Fast Annica har iaf hämtat mitt godis hos mamma, tack! Jag är fortfarande sur och tankarna snurrar i 180 runt, runt, runt. Och snart ska man åka in till stan för att träffa flak micke..

show.

Får man säga att man äger? Får man säga att man är bäst eller dör alla på en då? Vi var iaf totalt bäst på scen. Inte totalt men dom 2 minutrana var vi det! För att inte tala om vårat avslut då vi spankade oss in på scen. De var kul! Sen satte vi oss i bilen och dog, men nu har jag min älskade bakiscola och chiiiips! Nu blir det massa räkna matte, om man orkar koncentrera sig.. 

utomlands!

Jag måste utomlands! Nuuuu! Det är bara där som man påriktigt kan släppa allt och lämna allt bajs hemma. Inte tänka på problem, läxor, jobb, allvaret. Man kan bara släppa loss och leva livet, köra sitt race och inte tänka på vad alla andra tycker. Gå upp tidigt och sen gå till stranden, där det redan kl12 är stekhett. Dricka en kokosnöt, vänta en halvtimma, äta lunch, ta en eller varför inte flera öl. Komma hem göra sig iordning och sen festa hela natten! Det e livet!   

nya livet..

Igår hade vi vår skiva!!! Det var totalt jätte roligt med en massa roligt folk! Jag och Jamie ägde baren en massa gånger.. Får skriva mer sen om det för nu är jag bara tok förbannad och hatar allt och alla! Jag vill låsa in mig i ett rum utan mobiler och datorer så man inte kan prata med någon! JAg är så jälva less på allting! Personen som jag kan säga allt till borde väl egentligen vara en annan person, men det kan ju faktiskt inte jag råför vilka jag kan prata med. Hur fan kunde du komma dit, du har väl ändå något att tänka med! Jag trodde att det skulle gå bra att träffas men jag klarade inte ens av att se på dig eller änns hälsa! Jag vill typ bara skrika och slå! Och när jag tänker på vad jag gör just nu, precis det som du gjorde mot mig hatar jag mig själv lika mycket! Visst då kanske jag borde förstå hur du tänkte men jag säger iaf inte en massa jälva saker.  Okej jag gör saker jag kanske inte borde men ändå! Tanken på att jag beter mig som du och är ett svin som du får mig att må illa! Jag ska vara en snäll liten flicka och inte göra sånt här! Inte ens här kan jag förkara hur det är med allt, för jag vill inte att alla ska veta. Inte ens dom som står mig närmast och det dödar mig! Men vissa är ju så smarta och det verkar som att dom är minst 100 år gammla och varit med om allt för dom har svar på allt. Dom rätta svaren! Och allt är så logiskt och enkelt när dom förklarar det för en. Varför kommer man inte på sånt själv? Men ibland behöver man väl någon som tänker åt en.. Tack!

jag är..

hahaha! förresten är jag tjejen som lämnade telefonen i köket!!

lördag!

När jag ligger där och inte kan sova kommer jag på minst en miljon saker jag vill blogga om. Tankarna står aldrig still och nya saker kommer upp hela tiden. Sen när jag väl kommer till min älskade dator kommer jag inte ihåg ett jota. Det är lite små beigt.. Igår blev vi allvarliga, jag hatar att vara allvarlig för jag vet aldrig vad jag ska säga. Men igår sa jag nästan exakt vad jag kände, fast det tog ett tag. Sakta men säkert! Jag erkänner! Jag blev ledsen, men vem blir inte ledsen om man blir ljugen för..? Det var väl jag som lyckades koppla bort det bra och igår när jag pratade om det och för första gången sa vad jag kände då någon varit precis i samma sits fick man andas långsamt.. Jag är fortfarande dålig och nu börjar jag känna mig dum! Ni kan säga "told you so" men jag ångrar inte vad jag gjort, jag bara funderar på hur jag ska fortsätta..

Aja, idag ska vi inte tänka på sånt där! För ikväll är det skiva, och jag har varit taggad hela veckan. Om inte hela året.. Jag tycker att alla ska palla sig till Viper ikväll efter kl 21! See you there!

puss heeeeej!

lite allmänt blaj..

Det luktar sommar ute, sommarkväll då det precis har regnat! Har egentligen inget vettigt att skriva, måste bara ha något att göra tills Emma kommer förbi. Sen ska vi och leka modeller igen till Åsas projekt. Det ska bli kul att dansa ikväll men annars har jag ingen lust! Jag känner för att gå ut och dansa och festa, men det får väl vänta tills imorrn. Om man har tur blir det förparty hos Emelie.. Aja, lirrirrixa på er!

fredag!

Idag är det fredag och ännu en ledig dag! Blir helt förvirrad när man helt plötsligt har 4 dagars helg mitt i allt! Kl 11 imorrse ringde Emma och väckte mig "Sover du?" frågade hon. Min första reaktion var att jag hade glömt något och att jag skulle vart någonstans. Sen påminner hon mig om att jag skulle åkt till Kista för att klippa mig, vilket jag helt glömt. Men nu har jag bokat en tid tills imorrn kl 11. Jag tänkte egentligen plugga en massa matte idag. Men jag är på topp humör så om jag gör det nu kommer jag bara bli arg eftersom jag inte kan någe.. När jag kom hem till pappa idag gick jag ut på altanen. Den var helt ren och poolen var öppen och det luktade sommar! Jag typ studsade av glädje och kände för att hoppa i direkt med kläderna på!

IMORRN ÄR VÅR SKIVA!

extra dans!

Vi har dansat hela kvällen, vi ägde igen.. Eller vår grupp, dom andra grupprena ägde oss! Vi ska ha katastrof fula silvriga linnen på sig men stora jättesköna jeans. Mills lånar Melinas som jag sen funderar på att beslagta. Precis innan man går upp på scen så går hjärnan i bitar och man glömmer allt och tappar takten. Men när man väl står där med ljuset i ögonen, hög musik och kör till 120% vill man aldrig gå av scenen! Det är mitt hem :) Sen var vi kör i baksätet på vägen hem till Emma där våra päron planerat massa. Emma bjussade på nacos med massa ost, tack! Sen måste jag ju skryta med att jag fick ett godnatt sms :) Om det är någe att skryta om..

puss och godnatt. imorrn är jag ledig! 

torsdag.

Kom hem för en timma sen. Stressade ihjäl mig för att hinna med bussen och komma till skolan 9.30 då jag egentligen börjar 8.30. Messade mid AD som inte var i skolan och den andra filuren svarar inte. Så stressade i onödan.. Ska bara dit för att få pengar av folk till flaket, men Åsa sa att inga var där. Panik! Sen blir det en heldags date med min mattebok. 

Jag är dålig! Kan man inte bestämma 1,2,3 så tycker man om någon? Eller 1,2,3 så kan man lita på folk? Men nej! Så fort människa sa att han gillade mig fick jag panik och ville springa därifrån! Och så blev jag typ arg. Antagligen för jag inte tror på det för 5 öre och för att komplimanger numera studsar bort så fort jag hör dom. Jag liksom tror inte på det, allt känns som smör och blaj! 

onsdag (inte torsdag)

Då var det onsdag igen då.. Hade prov i AMK idag, gick riktigt bra faktiskt! Måste hitta en artikel att skriva om och ge till Maria imorrn.. Kom hem kl 2 och var lagom nyttig, som vanligt. Kladdkaka och en massa ost. Den här veckan har jag nästan ätit upp en hel halv halva hushållsost, jag kan inte hålla mig borta från den! Sen slank det väl ner 2 toffifie och lita laktist, ursh på mig! Pratade med Decc, det var nice! Vi har typ inte skvallrat sen påsklovet så jag hade väl en del att berätta.. Efter jag vart onyttig räknade jag en massa matte och gör det fortfarande, är helt slut i huvet! Men än så länge är jag bara på första kapitlet, alltså inte så jobbigt. Om några dagar kommer väl dock mina dampattacker på resten. Skulle helst bara vilja lägga mig ner på soffan och sova, vakna till OC och Lost och sen somna igen. Men om 45 minuter ska jag iväg, jag kommer ju decka så fort jag tar en klunk öl! Får dricka i slowmotion! Det är sport kväll fick jag precis reda på.. Då kommer det ju va smockat med folk där! Aja, I will survive!

B.A.G

Brian Austin Green måste ju vara det sötaste man sett i världshistorien! Herregud! Fast han sjöng ju lite bättre i Beverly Hills.. Pluggandet går väl sådär men "det löser sig, det gör det alltid"  Jag vill lägga mig i sängen och läsa och lyssna på Dire Straits men då kommer jag somna på drygt en minut.
Jag har iaf en kom ihåg lista tills imorrn

1. Ring Decc!!!
2. Fråga Katarina om ett kuvert
3. Köp ett frimärke
4. SKICKA FLAKPAPPRENA!

tisdag.

Jag ska på date! Vet inte vad vi ska hitta på för det skulle han göra.. Fett spännande och nu kommer det gå ännu sämre att plugga! Blä! Vi har AMK prov imorrn, inte för dom brukar vara så svåra men man måste ju ändå kunna lite för att klara sig.. Annars känner jag mig helt äckel stressad, är typ massa saker att göra och ha koll på. Har inte fått flakpengar av någon och jag ska ha av alla till på torsdag! Matte, engelska. Folk att ringa saker att komma ihåg.. Och solen hinner man inte njuta av! Men det gick iaf bra att köra idag, fick gaaasa! Det är ingen dans ikväll, katastrof! :(

Babaj 

telefonångest + shopping

Herregud, varför gjorde jag så?! Jag känner inte människan sen ringer jag aspackad och försöker tvinga honom att komma dit! Imorrse visste jag att jag ringt någon, visste inte vem. När jag sen kom ut på Sollentuna station på väg in till stan, slog det mig! Jag döör! Kommer aldrig mer våga gå på matten! Och Gälvebon pratade jag massa med, kanske inte det bästa.. Emma, får jag låsa in min telefon i din låda? 

Idag följde Emma med mig in till stan, har istortsätt gått hela dagen! Aj i fötterna säger jag bara! Vi måste verkligen träna på våra ragg kunskaper, det här är ju fan katastrof! Satt ju i raggposition och allting! Sen mötte vi upp mamma för att hitta studentklänning.. Och se där, båda två inköpta! Skönt att ha det gjort! Sen satt vi i Kungsan och tog en öl, skulle kunna sitta där hela kvällen! Får se vad som sker nu..

fredag.

Igår var en stört rolig dag! Mösspåtagning! Jag har kommit på att så fort jag dricker borde jag låsas in. Eller iaf inte vistas på platser där det finns skogar eller stora gräsmattor. Jag går bara sönder.. Mina vita jeans är helt gröna efter vi sprang omkring och julade massor. Mina armbågar och knän är såriga. JAg har blivit fimpad på foten och jag har ett brännmärke på hälen för jag klev på en.. Som sagt, lås in mig!  
Jag hittade iaf på något att göra igår kväll, gick på promenad med Boris. Det var trevligt och jättevarmt ute! Sen gav jag honom tillåtelse att ta sista bussen hem, snäll som man är. Sen var jag klarvaken till 3 inatt. Snart blir det bowling! 

date ikväll?

Nu har vi haft mösspåtagning! Satt i Edsbergsparken, åt och drack massa gott vin! Nej, inte för mycket! Men mina nya vita jeans, en dag tillbaka har stora gröna fläckar på båda käna! Jag suger! Nu försöker jag få ett ragg till ikväll, men alla verkar dissa mig.. Jag måste verkligen hitta på någe!

vill inte sova!

Jag orkar inte gå och lägga mig! Det är för tidigt, jag kommer aldrig somna och då kommer jag bli pigg ist! Tänkte gå och se på någon film tills jag somnar. Egentligen borde jag verkligen räkna matte, men plugghjärnar funkar inte så bra kl 10 på kvällen.. Och engelskan kommer nog inte heller gå nå bra att skriva nu. Jag vill sova på soffan inatt, det är så himla skönt. Och så står jag inte ut med mitt äckel stökiga rum, jag mår illa av det! Kläder och saker precis överallt! Uuuuuursh!

onsdag!

Nu har jag kommit hem från en hel shoppingdag med mamma inne i stan! Det var mysigt och jättevarmt var det! Tom middag på Donken.. Köpte två par ybersöta skor, ett till imorrn (mösspåtagning) och ett par till studenten. Sen köpte vi ett par vita jeans, också tills imorrn. Men det var ju som sagt klänning vi skulle köpa. Hängde undan två styckna, men den ena kändes lite för fin på någe vis.. Ska åka iväg på fredag igen.. Den absolute finaste av dom alla jag kollade på idag passade såklart inte :( Emelie Turander, du är dum! Jag vill ju ha din vita klänning från HM, jag typ avgudar den! 

Imorrn är det mösspåtagning, picknick och vin i parken som gäller!

gullefjun såklart!

Lalalaaa, det var en kyckling som hette gullefjun, han skulle ge sig ut på promenad! Å solen lyste å gräset lockade å hela världen var så hjärtans gla!!!  Jag är jättetrött och slut men är på bättre humör och vill göra något hel spejsat! Har bara inte kommit på vad än.. Jag ska göra en affisch om vår skiva som Veronica kan sätta upp i skolan så det kommer lite roligt folk!

blä * 4

Det här börjar fan bli löjligt, å Mills tycker inte om löjligt! Varför ska man inte kunna prata med varandra för? Varför ska man behöva höra saker via andra, om vad andra tror om än? Prata med mig själv ist! Jag är inte sur och det här börjar som sagt bli löjligt! Jag tror allvarligt att det är något fel på mitt minne. Andra kan dricka mängder och komma ihåg allt, varför ska jag då glömma allt? Det är fusk! Jag vill väl också komma ihåg vad vi satt och pratade om hela kvällen. Inte för jag tror jag sa någe pinsamt men ändå! Sen verkar det som att den här helgen varit "hitta folk helg" Så då är det väl bra att jag och Emma inte är egoister och är så bra på att glädjas åt andras lycka.. Jag vill också, vill inte sitta här själv! Sen har jag flakpanik, det här kommer skita sig! Och då kommer jag bli skylldig folk totalt 5000! Och då kommer jag vara tvungen att sitta hemma och ruttna i sommar! Det är ändå lite roligt idag för jag hittade ett nytt rivsår på min mage! Och vi ska äta glass!

tisdag.

Jag skulle vilja påstå att jag är sämst! Två dagar efter och jag är fortfarande bakis och snurrig i huvet. Och om två timmar ska jag köra en dubbel lektion på 90 minuter, fett läskigt! Ikväll är det dans, jag orkar verkligen inte, vill ligga hemma i soffan se på film och äta daimglass med Emma. Nu ska jag iaf försöka piggna till. Cola och ost å laxsås, som omväxling..  

jag äger!

Lyckat att bli bakis kl 7 dagen efter, trodde man skulle slippa men nej! Så nu ska jag ta mig en till cola! Jag har gjort om texten lite till "vi super" den går så här "jag äger, jag äger fy fan va jag äger dig" Jag tyckte iaf att den var asbra å fett sann! Jag är så glad att jag har ont i magen!

så äg!

Valborg och nyår måste verkligen vara dom roligaste dagarna på hela året!! Kan man liksom må dåligt dom dagarna?! Det är ju omänskligt isf! I lördags var det skiva också. Veronicas skiva tom! Den var så äg så man får ont i magen, har som sagt en liten 5 timmars lucka men gud så kul det var. Fick lite panik när Veronica påstod att jag badat, men hon hade fett fel! Jag får skogen haha! Imorrn är det skola :(

måndag.

Vad ska man säga? Galnaste helgen! Sitter och gör en lista på min alckohol konsumtion igår, det är läskigt! Och ett mirakel att jag stod upp över huvud taget! Vi åkte som sagt till Uppsala kl 11 för att fortsätta festen sen dagen innan. Jag kan typ inte skriva allt vi gjorde för det finns för mycket men det var stört kul! Tror nog att vi hann med allt.. Satt i parken, besökte en bar, gick på hemmafest, nattklubbade, nattmat.. Haha, vi sprang runt i parken ock hittade massa övergiven öl i påsar. De va gott! Min lista fylls på.. P3 kände inte igen mig fast han var här på nyår, trodde att jag hette Marie :P På natten när jag kom hem shottade jag med Annicas kompis som var här, låg och sov på någon på golvet, bråkade med pappa och dog.. Vi tog taxi från Arlanda, det var jättemysigt där! Helt tomt men man fick galna åka utomlands känslorna! 

Bye tills jag kommer på nå mer flumm att skriva!