tisdag.

Jag kan inte bestämma om jag är duktig eller inte duktig.. Duktig för att jag har dansat och svettats i 90 minuter eller inte duktig för att jag kommer hem efter dansen och äter en ölkorv och en massa chips.. Hur som helst bestämmer jag mig för att inte sluta äta chips! Så det så! Körde bil in, var hel nice att slippa tåg och tunnelbana! Körde lite fel inne i stan, och nu kom jag på vart.. Men lite lokalsinne har jag så vi kom till rätt gata tillslut! Sen var vi bäst och lite lost in space och elefanter till den nya dansen. Var en jobbig ny tjej där som var totalt övrerdriven! 

Imorrn skulle jag ha sett på skräckfilm hos Emma, men så blir det ju tyvärr inte. Ska jobba på Alab, men inte med Road runners. Jag ska maskréra plåt hela dagen. Jipppppi, vad roligt jag kommer ha. Jag fasar redan P3!

måndag.

Nu har jag gjort klar det jag haft att göra, trodde att det skulle ta mycket längre tid men tydligen inte. Jag vill inte sluta än, jag vill jobba mera och få mer pengar! I need it! Dom två andra cheferna här på jobbet som jag ska jobba för är typ världens segaste människor. Jag vet att jag ska jobba för dom men jag har ingen aning om när för dom ringer ju aldrig! På ett ställe ska jag börja i mitten av november och det andra i början av december.

Nu kom Karin springandes till mig.. Ett personnumer var fel så hon vill att jag ska kolla igenom alla anmälningar jag gjort idag för att kontrolera att allt stämmer. Jag får ju jobba lite till då men uuuu vad onödigt det känns!

:)

Det är alltid lika kul att höra att folk tycker om en och att man är trevlig! Speciellt om man umgås med ett gäng fullt med folk där alla alltid känt varandra. Nu blir det film och fettokväll med chips, ost, 1 kg godis, ölkorv och cola! Massa cola :) 

Utekväll med massa nytt folk..

Tänk att man kan gå i en vecka och vara nervös och hispig över något och sen få så himla kul! Christer fyllde år och Mills var bjuden på kalas med ett gäng människor. Började med en massa öl och torr is och fylgplanskracher i granar hos Christer. Han hade fått ett litet flygplan av oss som han och Johan skulle testa direkt. Jag och Moggis stod på balkongen och räknade ner tills han skulle styra in det i granen, tog inte speciellt lång tid.. Sen blev det stor chaterbuss in till stan med karaoke. Och av karaoke blir man alltid lika glad, jag och Moggis ägde "dansa i neon " Sen sjöng jag Michelangelo, Främling och sen skulle jag gissa på någon till. Bowlade på världens största ställe på Kungsholmen där bartendersena åkte omkring på rullskriskor. Jag och Emma kom fram till att vi var bäst på bowlingen! Efter några öl blev det röj på banorna. Moggis sprang fram längs hela banan tills han stod en halv meter från käglorna. Precis när han kastade klotet åkte bommen ner och han missade alla :) Sen spelade vi tre samtidigt, tre klot på samma bana, det gick väl lite sodär. Christer blev sur för han aldrig fick stike så han gled längs hela banan, kröp in till käglorna och välte allt. Sen hade dom pingvin tävling och gled, Christer blev klämd när bommen åkte ner så den gick sönder. Det var ett mirakel att vi fick vara kvar där inne över huvud taget! Sen blev det Absolute Polish bar med en massa konstig musik. Det var ändå trevligt.. Sen blev det Mc Donalds, nattbuss hem och springande över motorvägen. Var tre bilar där men ändå så himla läskigt! Det var iaf en mycket rolig kväll!    

Nu ska jag och Annica handla massa gott till ikväll :)

vem har tiden?

Satt och kollade på klockan.. 13.13. Det betyder att jag har lite mindre än 3 timmar kvar att jobba. Jag får visserligen sluta när jag vill men det känns lite slött att sluta allt för tidigt. Satsar på halv fyra, fyra. Det är ju trots allt fredag! Sen kom jag på en sak, Emma honing har redan slutat! Men jag kan minsann inte ringa henne för jag försöker dra in på ringandet från mobilen.. Men om jag inte minns fel så sa vi att den som kommer hem först skulle ringa och beställa pizza.. Jag vill ha en Bussola + kyckling och curry, som vanligt..  När jag kommer hem får ni springa till mig med allt som ni har i era barskåp, för jag orkar inte vänta hur länge som helst. Om någon har juice så är den välkommen att ta med det, för det har inte jag.. Tranbär :) :) :) Nu vill jag skriksjunga lite vackert här på kontoret men jag tror inte att det blir så poppis..   

kallt!

Det spöregnar ute! Och det blåser kall luft på mig från ventilationen i väggen. Trots att jag har min nya, stora, långa, gråa, stickade tröja så är det svin kallt här inne. Och sen när man ska till lunchen blir det ännu kallare :( På Alab är det nog varmt nu.. Vart tog min sommar vägen? "Det var den sommaren, jag såg aldrig henne igen. Det var den sommaren, hennes leende jag aldrig ser igen. Det var den sommaren som vaaaaaa" 

idag är det fredag!

Dom sista diplomen är gjorda, om det inte blir någe strul när Berit kommer tillbaka men det borde det nog inte bli. Nu blir det personalsammanställning på 610 sidor, en gång i månaden ska det göras! Jag sitter i projektrummet idag, men inte själv. Jag sitter med två tyska konsulter! Jag blir helt tokig när dom sitter och pratar tyska, det låter ju katastrof! Funderade på att komma med ett litet inlägg.. "Icht bin lederhausen strase!" (Tyska kan jag inte, men ni kan ju gissa vad det står) Haha, det roligaste var ändå i Berlin när jag vaknade och skrek "Strase" Jag vill gå om trean, det var mysigt! Jag drömde att jag skulle ta studenten, men allt var kaos. Jag glömde mössan hemma och när jag åkte hem för att hämta den hade jag två olika så jag visste inte vilken som var den rätta. En hård natt var det!

Tänk om det blir storm här uppe ikväll.. Då kommer vi att blåsa bort när vi ska ut ikväll och vi kommer alla att se ut som troll, nytt tema kanske?

Olle Per!

Nu har jag och mamma flyttat på Olle Per! Det är en ful träsoffa som hon köpte i norge samma år som jag föddes. Nu står den gömd i tvättstugan. Har fått en fin byrå utanför mitt rum ist, har dock inget att ha i den.. Ska placera lite lite överflödiga prydnadssaker på den. Har ännu mindre plats efter jag var på Ikea och köpte världens finaste ljussak :)

Jag har förfest inför imorrn, lika bra att börja i tid!

Lad mig se dig gå frem og tilbage
Fra side til side
Lad mig se dig gå op og ned
Kom nu, bliv ved
Lad mig se lidt sved på din krop
Baby, lad være at stop'
Temperaturen stiger
For vi': HOT, HOT, HOT, HOT

torsdag.

Dagens I-landsproblem: Hur gör man om sin nyfunna drömjacka kostar 1299 kr? Svar: Köper den som inte alls är lika fin för 498 kr. Man känner sig inte lika fin men plånboken mår mycket bättre och man blir ju trots allt varm..
 
Idag har jag varit inne stan och shoppat igen. Från och med nu ska jag gå i shoppingcelibat tills jag får min nästa lön. En jacka, en väska, två tröjor och ett partylinne inhandlat idag. Har rensat min garderob så allt nytt får plats. Ska rensa imorrn hos pappa också. Men imorrn är det fredag! Jag kanske inte lyckas så bra med fabulös temat, huvudsakligen för att jag är ful i håret, men det lär bli en fabulös kväll ändå! Lill Milla ska ju med :) Och så ska vi få skaka rumpa för första gången sen Kju stängde, saknar det där stället lite! Numera är Väsby uppsplittrat på helgerna :(   

ajajaj!

Nu har jag gjort något ont som någon har kommit på att vi tjejer ska göra.. Vaxa benen.. Ont gör det inte, men svider gör det väl typ ett år efteråt. Blev dock bättre än sist, börjar bli skillad på det här :) Nu ska jag träna lite och bli stark i magen! Funderade faktiskt på att gå ut och springa men sen tänkte jag efter lite och kom på att jag antagligen kommer förfrysa! Så magen får räcka. Reunion 06 :) 

brunt ska det bli!


Jag och min sis ska färga håret brunt, undra om vi blir fina då..? För övrigt ser jag likblek ut på det här kortet bredvid henne.. Men nu har jag införskaffat en ny dove :)



mills&ankan



onsdag.

Idag är jag riiiik! Eller kanske inte länger men jag känner mig rik! Har varit nere i Centrum med Annica och shoppat en massa. Fyra tröjor och ett par skor fick jag tag på! Hittade en jättefin jacka men den fanns inte i min storlek så imorrn efter jobbet ska jag på jackjakt inne i stan! Sen ska jag försöka hitta ett par jeans och en väska. En väska blir nog dock inte så svårt att hitta :) På Din Sko fanns iaf hur många fina skor som helst! 6 par hittade jag som jag ville ha, blev dock bara ett par. Dom andra var mer party skor så jag tänkte att jag väntar lite med att köpa sånt tills jag köpt allt jag behöver.. Kändes dock tungt att lämna tillbaka alla! Sen hade vi panik för att vi inte vet vad vi ska ha på oss på fredag.. Annica ska med oss ut :) Kommer bli hur kul som helst, vi har lagt upp en plan så båda kommer in! Ska försöka hitta något skoj att ha på sig inne i stan imorrn.

Idag är det vinter utan snö ute, 3,5 grader! Jag höll ju på att avlida när jag gick ut imorrse!

lunch.

Nu har jag ätit lunch och mår prima igen, har ju ätit Muttis världsgoda lasagne! Och så fuskade vi lite igen. Kom fram till bufen och såg högar med bacon! Tvingade mamma att ta några skivor till mig för jag tyckte att jag förtjänade dom :) Har varit sugen på det sen jag och Jocke pratade om det i lördags! Sen åt Johan det igår plus att han fick äta hotell frukost imorrse! Därför så var det min tur nu tyckte jag! Ska fortsätta knappa lite här nu, slutar nog ganska snart om Carina inte kommit på något mer till mig. Och det har hon nog inte.. Förresten ska hon på möte nu...

Ikväll är det dans! Var inte med förra gången så man får väl hoppas att man kommer ihåg ändå.

mår illa!

Ibland börjar jag helt plötsligt bara må jätteilla, funderar på om det är pga Skagenosten som jag har på mina mackor till frukost. Kan inte sitta still mer än 15 minuter sen måste jag gå iväg och vila utifall något skulle hända, som inte får hända på kontoret.. Men så fort jag ställer mig upp blir det 20 gånger värre!


Nu tycker jag att Mutti ska komma tillbaka från sitt möte!


tisdag.

Det är tråkigt att jobba!
Det är tråkigt att trycka personnummer på datorn!
Det är tråkigt att dricka samma choklad varje morgon!
Det är tråkigt att du är i Gbg!

Men det skulle vart ännu tråkigare om jag skulle legat hemma en dag till utan att göra någonting! Klarar inte av det! Nu får jag iaf en massa pengar :) Fick min lönespec igår, eller en av dom, från mammas jobb. Jag har räknat ut att jag kan köpa ett par jeans och skor utan att behöva leva som en fattiglapp resten av månaden, till och med en tröja eller två kan nog inhandlas. Jag kan även betala tillbaka en del av mina skulder till folk! Känns bra!

Bajbaj!

tråk!

Jag vill ha något att göra! Idag kommer jag bara ligga rakt upp och ned i soffan bara glo på tv. Jag vill inte! Jag vill göra något annat. Åka iväg och shoppa en massa, men jag får ju inga pengar förns om några dagar. Och då är jag skylldig folk en massa pengar.. Städa mitt rum ska jag försöka orka göra iaf och kanske läsa lite. Träna! Det vill jag göra! Får dra med mig Annica när hon kommer hem och ha lite hemma träning, jag känner mig som en sackosäck! Jag vill fota, men då måste man ju ha något roligt att fota också.. 

måndag.

Tog sovmorgon idag, som jag iofs alltid gör när jag är ledig.. Jag vaknar vid halv 10, 10, halv elva, 11, men det går bara inte att ta sig upp. Då tycker jag att 12.15 är en mycket bättre tid, speciellt när Annica kommer hem från skolan halv ett idag. Hon går knappt i skolan men henne klagar ingen på, men vi på SFG.. Vi fick lida med ständigt tjat om att vi inte lärde oss någonting. Dålig stil tycker jag! Har sovit kasst inatt, har haft jätteont i halsen och vänt och vridit på mig minst 1000 gånger. Så jag förtjänade en sovmorgon. Funderar på att testa Emmas naturläkemedels dundermedicin för att slippa bli sjuk. Nu har jag varit det tillräckligt! 

inte mer!

Varför gör jag sånt som jag säger att jag ska sluta med? Jag blir ju bara på dåligt humör och min hjärna snurrar runt, runt och hjärtat dunkar så hård som jag vet inte vad. Det är inte jag!

Greveholm!

"Glada laxen till gröna jägarn"
"Sluta andas, du blåser ju bort mina pilar"
"Ska jag lägga dom framför dina fötter?"
"Snor?! SPÖKSNOR?!"

Haha, jag och Åsa spenderade fredagskvällen med alla 24 anvsnitt av Mysteriet på Greveholm :) 4 och en halv timme tog det. Men fy vad roligt det är, bästa julkalendern någonsin! Den var på tiden att vi såg det tillsammans!

söndag.

Jag tycker om att köra bil :) Igår kväll lånade jag pappas bil! Sten påstod att det skulle ta så lång tid att ställa in allt rätt imorrse eftersom dom skulle iväg. Men jag tror att han inte vågade låna ut den till mig.. Spenderade kvällen med cola, popcorn och Ice Age 2, helt okej.. Sen skjutsade Mills hem Åsa och sen körde jag för första gången själv hem.. Fast det bara tar högst 5 minuter hem till mamma så kändes det som jättelänge. Det var inte läskigt men jag kännde mig jätteensam när jag körde runt i mörkret.. Imorrse körde jag till Jocke och hämtade upp Johan. Han skulle nämnligen hjälpa mamma och Sten att bära soffan när budkillen kom eftersom dom själva inte skulle vara hemma.. För det kommer han få 6 st jättefina ölglas, kul för han liksom! Man skulle kunna tro att han fyllde år med allt han fick från Ikea. Efter soff bärandet skjutsade jag honom till Märsta. Kände mig ganska så stor eftersom jag fick köra runt på honom :) På vägen hem partade jag med Cascada och Aerosmith. 

Nu blir det mer städning! Badrummet och mitt rum kvar..  

IKEA!

Ikea är nog Sveriges bästa uppfinning :) Satan i gatan va kul det var, 5 timmar var vi där fast då ingick det att vi åt lunch också.. Dom har faktiskt mer än bara korv på Ikea. Jag åt kareé med pommes och bea, godaste bean någonsin. Det kunde man inte tro om Ikea. Eftersom Mills var driver så passade mamma och Sten på att ta sig en flaska vin till maten, det var iofs det stördaste att dom har det där! Vi köpt en soffa, en hylla till Annica samt en massa ljus och andra små saker. Jag köpte ett glas till Johan eftersom jag tog sönder ett av hans innan han ens hann ställa upp det i skåpet.. Och en försenad inflyttningspresent. Jag och Annica gick runt och planerade hur vi skulle ha det i vår lägenhet som vi ska flytta till när hon slutat skolan. Vi ska ha bambu och massa ljus överallt, mys, mys! Jag missade dock rallyt på lagret eftersom vi stod och tittade på ljus i en halvtimme. Vi var nog dom ända som sprang runt och fotade iaf :)


tagg tagg!

Kul att man sitter och taggar till sig med Annicas Boten Anna remix och gammal tecno när man ska sitta hemma och titta på film. Ska bli skönt men just ju så vill jag bara ut och hoppa hela natten! Speciellt när jag tänker på reunion. Vi hämtade biljetterna idag :) Häääääääääääääääng på! 

Everybody stutters one way or the other
So check out my message to you.
As a matter of fact I don't let nothin' hold you back.
If the Scatman can do it so can you.

blombilen!

Till mammas jobb kommer varje fredag blombilen! Han ställer sig utanför huvudentren och ställer ut en himla massa blommor. Så här går det till när blombilen kommer: Någon ser bilen genom fönstret och skriker lika förvånat varje fredag "Blombilen är här!" Alla på kontoret upprepar "Är blombilen här?!" Nej, det är ju därför hon skriker ut det över hela kontoret.. På en halv minut har hälflen av alla försvunnit ut genom dörren för att hinna få de finaste blommorna.. Sen kommer alla tillbaka med en massa blommor och kontoret ser nu officiellt ut som en djungel och vi är aporna i den..  

fredag.

Nu vet jag vad jag måste göra, känns lite trist men ibland måste man.. Tittade precis ut genom fönstret och det såg ut som att det var snö på uteplatsen! Då fick jag lite smått panik och satt bara och glodde. Sen var det visst presseningen som såg vit ut när den blåste omkring. Jag vill verkligen inte ha snö och inte vinter, det blir ju fan kallare för var dag som går! Och idag har jag bara en kortärmad skjorta på mig. Sitter inlindad i min sjal.. Vill ha ett täcke NU! Idag tänkte vi iaf sluta lite tidigare, vid 4.. Sen ska jag hem och sätta på mig dom största mjukiskläderna jag kan hitta! Antagligen Bauer och Puuuuma! Längtar! Sen blir det pizza hos Åsa, Mills bangar aldrig på pizza! Ska ju ha min lugna helg nu. Känns riktigt bra för jag kan inte komma ihåg sen jag sov normala tider på en helg sist. Att inte gå och lägga sig vid halv fem och gå upp kl tre dagen efter.. Man hinner ju inte göra någonting! Men imorrn ska vi till Ikea! Dock inte köpa säng den här gången men prova dom kan man ju alltid göra :) Sen kanske det rentav blir en familjekväll..? Typ med popcorn, saft och kalle anka!

Nu ska jag kolla om jag kan spela skivor på den här sega datorn..

Babaj!

torsdag.

Idag är jag stressad! Jag vet inte vad jag ska ta mig till, går bara runt runt utan att komma fram till någonting! Ska provjobba idag om exakt 4 timmar och 30 minuter! Det är ju jättesnart! Och jag sitter fortfarande i min morgonrock. Diska, tvätta, städa måste man hinna med innan man åker också.. Och så ska jag boka om reunion, vilket måste funka. Det måste finnas en större hytt att boka om till. Annars blir ju allt fel! Min katt luktar äckligt men hon är ändå världens sötaste!

Nu ska jag äta något och försöka göra lite nytta..

buffly

Min katt har fått ett nytt smeknamn av pappa.. BUFFLY :) För att hon bufflar runt så mycket..

fin jacka :)

Idag när jag åkte hem en timme för tidigt för att jag inte hade något att göra kom det fram en tjej till mig på tunnelbanestationen. Hon var jätteglad och frågade vart jag köpt min jacka (Annicas jacka) för den var ju bara sååå snygg :) Gissade att Annica köpt den på H&M.. Sen tackade hon så jättemycket och sa att hon skulle gå och leta upp en sån. Då blev jag lite glad, trots att det inte var min jacka. Jag hade ju iaf den på mig! Sen på Centralen var det kaos. Darin skulle spela så det var fullt med en massa små fjortisar med skyltar.. Uuursh! Hämtade John Legend biljetterna men det är typ en evighet kvar! Kom hem till absolute ingenting förrutom, disk, tvätt och matlagning. Då blev jag på lite dåligt humör.  

onsdag.

Idag försov jag mig, en timme! Jag hade ställt klockan fel så när jag öppnade ögonen 7.10 fick jag lite panik eftersom att min buss gick då.. Det var bara att hoppa in i duschen och stressa, stressa, stressa! Tog direktbussen in med Ankan, blev åksjuk och ville spy. Sov lite och mådde bättre när jag satte mig på tunnelbanan. Sen har jag haft fullt upp hela morgonen. Har varit hos Greger på plan 13 (högst upp) och pratat om mitt nya jobb där. "Det är mest vid jul och nyår" Då fick jag panik! Inge jullov, det är fan katastrof! Får väl se efter imorrn om jag kan ta jobbet eller inte. Förhoppningsvis får jag veta ganska fort om jag får jobbet på Hästens.


Idag har jag kommit på en massa saker jag vill göra.. Åka Ekerlinien, övernatta på Åland, åka på spa, åka till Paris, åka till Johans land och en massa mer. Fyrishov!!! Dit har jag försökt få med mig folk jättelänge men ingen verkar tycka att det är lika kul som jag :(


danstisdag

Nu har vi haft danslektion, eller inte jag. Jag tittade på när dom andra struttade runt. Dansade med, med händer och fötter lite. Man lär sig faktiskt ganska bra av att bara sitta och titta på, man ser stegen tydligare.. Och Tomas var helt lost idag! Har sa flera gånger att det var november och "HELOPLANE" Haha, han skulle visst komma på en sån i sitt nästa liv :) När vi lämnat av Emma så åkte jag och pappa runt på parkeringen och kollade på bilar, skulle ju faktiskt vara lite skoj att ha en egen! Fast, ursh vad dyrt det skulle bli! Då sparar jag heldre ihop 350 kr till min väska.. 

Nu ska jag sussa sött och gå upp tidigt imorrn!  

körkort!

KÖRKORT SHALALALALA!!!!!!!!!
Just ni känner jag mig som en av dom bästa människorna i världen, jag har körkort :) Tyvärr är fortfarande mammas bil på sjukhuset och blir hel så jag får väl vänta lite innan jag får köra.. På fredag ska jag iaf hämta Annica inne i stan! En annan gång ska jag ner till Värnamo och ytterligare en annan gång ska jag upp till Sundsvall. Nu är ett projekt avslutat, nu har jag bara några kvar:

* Skaffa ett jobb
* Ta reda på vart och vad jag vill plugga
* Få långt hår igen och färga det
* Bli ekomomiskt oberoende

Nu ska jag ta en tuppur, för det förtjänar jag!

idag har jag tråkigt på jobbet men är duktig ändå :)

Det som är bra är att jag kan skuta allt det dåliga åt sidan och bli glad ändå. Berit gör mig på bra humör för det finns ingen som är så glad och positiv som hon en måndag förmiddag. Eller överhuvudtaget.. Hon sa att det jag kommer göra nu kommer ta mer än hela dagen så jag behöver inte stressa heller. Och det är väl klart att man blir glad när folk uppskattar skitjobbet man gör åt dom :) Jag och mamma har trist och sitter och mailar massa ointressanta saker till varandra. Vi har en plan för nästa helg! Vi ska till Ikea och sen ska hon göra hennes fab lasagne och sen ska vi ha filmvisning med allt som jag ska dokumentera i veckan!  

Och jag tycker att man borde få ta bloggpauser på jobbet annars svämmar ju hjärnan över!

knarkmedicin!

Nu har jag inget att göra, Berit har tydligen sprungit bort sig..  Min medicin är jätteläskig! Stora kapslar som ser ut som knark, lägger sig på sidan och fastnar i halsen. Imorrse höll jag nästan på att spy för att jag inte fick ner den. Den här veckan till nästa söndag ska jag kurrera på riktigt och allt vad det innebär.. Medicin, vitaminer, ingen utgång och lita andra saker man ej får göra.. Annica ska låna mitt legg och gå ut, det är hon värd tycker jag! Om jag klarar uppkörningen ska jag köra in till stan och hämta Annica efter dansen på fredagkväll, skulle vara skoj! Mamma tyckte också att det lät jättebra. Fast det skulle ju varit kul att gå på M.A Numminen också, tänk att se "Gummiboll" live :) Och sen funderar jag på att ta en tripp ner till Värnamo någon helg och hälsa på Decc!!


måndag.

Idag känns det mesta fel.. Jag klarar inte av att jobba, är allderless för trött för det! Och gubben som sjungar i tunnelbanan varje morgon förstör också alla mina mornar. Vaknade 20 minuter innan klockan skulle ringa och var helt lost, skulle inte haft något emot att ligga kvar några timmar. Sen så tror jag att jag feltolkar alla situationer, så då blir allt fel fast jag inte fattar det själv. Det känns som att jag lika gärna skulle kunna vara på andra sidan världen och förlorat allt! Jag har klippt mig och ser ut som en tant i håret, speciellt idag då jag inte hade tillgång till någon plattrång. Min telefon är allderless för tyst och i veckan har jag uppkörning och ska provjobba på Hästens. Den som kommer dit slår jag! Jag stör mig på hur beroende jag blivit av dig och hur irriterad jag blir kl 6 för att det är två timmar kvar tills vi ses..


Aja, ska försöka jobba lite nu.


söndag.

Idag är Mills trött, men det var det värt! Igår var jag och Åsa hos Lina på partaj, en himla massa folk var där som jag inte visste vilka de var. Åt middag och en massa ooooost :) Sen korkade vi upp vinet, jag och Åsa fick 2 halvdruckna flaskor av Emelie när hos skulle åka.. Bussigt, bussigt! Vi satt och pratade massa skol och Berlin minnen, när jag byggde bo på Emelie. Sen blev det karaoke hela kvällen, "håll om mig" 20 ggr om! Och Mills sjöng ju såklart för hela huset när vi lyssnade på min dansbands skiva, den var dock inte lika populär som Adams Summer Sang.. Vid ett tiden var hela plötsligt alla borta och jag och Åsa hade noll aning om hur vi skulle ta oss hem. Hade ingen koll på bussen, när den gick eller vart ifrån den gick. Johan betalade taxi så åkte vi hem till Jocka och räddade hans döende blomma. Fast det är totalt misslyckat att sova där för han är morgonpigg och går upp kl 10! Efter att jag och Åsa kollat igenom alla fotoalbum så knatade vi alla ner till konditorit för att äta frukost. Det var mys för det var hur länge som helst sen jag var där sist! 

Nu vat jag inte riktigt vad jag ska göra..   

synsk!

Jag tror att jag och Emma är synska! Hur skulle det annars kunna bli så timat igår? Helt störa, igen!!

lördag.

Igår blev det rockbaren igen och karaoke!! Totalt misslyckat att missade Emma, Veronica och Anneli sjunga Pour some sugar on me! Mills ville ju också sjunga :( Fast killarnas sång och dans var grymmast :) Var hur nice som helst fast sen var jag tvungen att åka hem, jag är ju trots allt sjuk.. Ganska beigt! Det känns som att jag borde stanna hemma ikväll, men jag vill ju dit. Behöver ju inte bli så sent dock..

Nu blit det bakiscola, brie och teeny weeny korvar :)

reunion!

REUNION!!!! Åååååå, jag längtar så himla mycket. Bokade idag, 900 per preson med mat, poolparty och efterfest! Jag blir helt hoppig i kroppen när jag tänker på det :) Fatta! En hel Silja båt med Mallis folk! Och jag och Veronica får en egen hytt så vi kan röja när dom andra tröttnat på oss. Jag drömde helt stört om reunion inatt! Alex och Johan var inte där, Jonathan var konstig och hade 20 tjejer runt sig så han hade inte tid att prata med mig, jag fick en skiktad Cosmopolitan i ett highball glas med krossad is (röd, ornage och gul vit var den), jag och Christopher grät ikapp och strula och Rambo satt still i baren! Alltså, absolut inte så som det borde vara! Så nu kommer vi och styr upp det här! 

fredag den 13!

Idag är det fredag den 13... och jag har varit på Löwet igen. Min läkare tyckte att jag skulle komma på efter kontroll så allt var okej i min kropp, det var det såklart inte! Så nu har jag fått en tredje sort av pencilin, så får se om det funkar.. Hittills har jag lagt ut 600 kr på att inte bli frisk så får hoppas att jag blir det nu, annars gör jag något drastiskt! Typ, stämmer Löwet! Det jobbiga är att jag mår bra fasst jag gör ju tydligen inte det.. Så ska börja äta medicin på söndag, så nästa helg ska jag ta det lugnt! "Så bra, då kanske du är nykter i en vecka till" Min mamma har så höga tankar om mig.. Har köpt vitamin tabletter idag så jag får i mig allt som jag missar när jag inte äter frukt och grönt.. Duktiga jag! 

Ikväll blir det för ovanlighetens skull Rockbaren.. Men ikväll är det karaoke och Shappan lovade att sjunga med mig :) Och Def Leppard skulle man ju inte heller banga på! 

torsdag.

Idag har jag klippt mig. Jätte, jätte, jättekort blev det! Det når inte ens ner till axlarna, herregud vart är världen påväg? Hon som klippte mig var iaf världens sötaste, vi pratade om drinkar, utomlands, jobb och massa annat. Och när jag gav henne en tia när jag betalade trodde hon att det var dricks, fasst jag hade ju bara betalat 180 innan.. Sen gav jag mig ut i det stora Kista Centrum för att shoppa. Hittade efter mycket om och men ett par jeans, en kortärmad skjorta och en röd/orange kofta. Och ett par nya örhängen av typ 20 som jag hittade.. Efter nästa lön blir det mega shopping! Mills need shoes och för guds skull, nya underkläder! Jag har suttit och dragit dåliga sexskämt under middagen, vilket inte uppskattades av Annica och mamma, tror att dom iofs inte lyssnade för jag halvlåg över bordet och skrattade.. Har "Pannkaka" någonsin varit så roligt?!    

onsdag.

Av 24 tanter så är 9 på jobbet idag. Har nog aldrig varit så här tyst här, men skönt är det. Öppnade min mail och märkte att jag bara hade fått in 20 anmälningar sen i fredags eftermiddag. Har nu fått in 190 vilket betyder att dom resterande 160 har 7 dagar på sig tills utbildningen börjar. Hur svårt ska det vara att anmäla sig i tid egentligen? Efter jag har registrerat dom har jag typ inget att göra.. Jag vill jobba mera! Om jag slutar tidigt idag kanske jag hinner till Kista och klippa mig. Jag har en bad hair day och virvlar i hela håret! Hade inte tillgång till plattången imorrse, det är hårt! Sen åkte jag och mamma direktbussen in till stan och kom försent till jobbet. En och en halv timma tog det.

Igår släpade jag med mig Johan till dansen för jag hatar att åka in själv, somnar hela tiden! Och bara därför var vi bara 4 pers och Thomas bestämmer sig för att göra en spec grej. "Eftersom vi har en special guest så ska vi göra något nytt idag" Alla sätter sig meddans han väljer ut en låt. "Nu ska alla komma på 2 åttor så får vi se om det går att göra något med det sen" PANIK! Det gick iaf bra, Mills gjorde 3 :) Att sätta ihop allt blev desto krångligare.. Thomas lovade att jag skulle dansa den på bordet på julaftonsmorgon, men det gör jag gärna eftersom han också sa att jag slapp ge Johan någon födelsedagspresent eller julklapp, ever! Så jag tjänade på att ta med honom.  

JAG SKA PÅ JOHN LEGEND DEN 6 DECEMBER!!!

Årets bästa kommentar hittills!

"Ta en Toffifee"

lyckochansen..

Lyckochansen står på på tv.. Jag fick för mig att jag kanske skulle ha tur idag och vinna 5000 och ringde.. Hur uttråkad är man inte då egentligen? Och 10 spänn slösade, jag skulle behövt dom, jag som ringer så mycket nu för tiden.. Jag är väl bara besatt av att få lite pengar. Tragiskt!

Jag vill klippa mig, men orkar inte åka iväg. Så segt! Ska kolla med mamma om vi kan åka imorrn efter jobbet, fast jag måste sluta tidigare så kanske på torsdag.  

så är det!

Igår var jag ledig. Vaknade knappt av klockan och mamma tyckte att jag behövde sova. Riktigt skönt att vara hemma, skulle aldrig klarat jobba. Och perfekta höstdagen var det! Lagom kyligt och massa sol. Man klär på sig massa när man ska gå ut och efter ett tag måste man ta av sig allt. Gick på promenad till Ica och köpte citronsås och åt lunch på Joes. Tog en metro, öppnade den, började nästan gråta! John Legend ska spela på Berns i december!!! Ska boka biljetter idag! Var på intervju som gick jättebra, ska provjobba nästa vecka! Sen hade jag och Annica en mysig eftermiddag tillsammans, var själva hela kvällen. Sen kom Johan så såg vi på Jarhed och jag och Annica skrattade lite åt att han spelat trumpet :)  

Läser massa gamla roliga blogginlägg.. Som när vi satte upp en lapp på klassrummet att Fejken alltid var välkommen och hur vi röjde i datasalen. Stackars Ulle-Bulle hon kan inte haft det lätt.. Måste hälsa på vår lilla SFG någongång! Sen läste jag om Veronicas skiva och Valborg (klockrent) Haha, det roligaste var ändå när jag och Annica jobbade på mammas jobb tillsammans. Fan va kul vi hade, det är inte alls lika kul där nu :( Fasst lika mycket godis äter jag, om inte ännu mer.

Och gud vad jag börjar längta efter julen! Eller julen som den var när man var liten, hela släkten och allt mys och spänning. Fasst julklapparna är ju fortfarande lika roliga! Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten! Varför älskar ingen julen lika mycket som jag?! Eftersom ingen gör det förstörs alltid min perfekta julstämning. Jag skulle vilja fixa julbord för alla jag känner, jag skulle vilja fira jul med alla girls och deras syskon och päron! Men eftersom alla firar med släkten skulle det inte funka. Men gud vad jag skulle vilja! Och vår släkt är så himla liten. Jag, Annica, mamma, pappa, Sten, Anders, mormor, morfar.. Och mormor och morfar brukar oftast vara i finland.. Undra vad kusinerna gör! Ge mig en riktig jul!!!

fredag.

Imorrse funderade jag på att stanna hemma.. Sov 5 timmar i förrgår natt och 4 inatt.. Var helt slut när klockan ringde och när jag satte mig upp snurrade det i huvet. Men om man nu har ett jobb så borde man ju trots allt gå.. Vi åkte iaf bil in och tog en halv timmes sovmorgon så jag hann se klart nästan hela Desperet Houswives.

Nu ska jag äta bli glad choklad som jag har fått av min mamma, som för övrigt är bäst! Plott till och med, Center hade dom visst inte här. Radiobloggen funkar inte så jag kan inte lyssna på min musik. Radion och gammalt smör får väl duga, men det är lite segt. The reason live och aukustisk suger, jag skulle nog tom kunna sjunga bättre. Min mobil är död! Finns det något värre? Jag blir alltid stressad av det, tänk om någon trevlig människa skulle få för sig att slå en pling..
 
Nu ska jag hämta mjölk till chokladen.

i hörnet.

Nu har jag bytt data igen, sitter längst inne i hörnet. Men det gör inget för det här är den skönaste stol jag hittills suttit på när jag varit här. Och så ser ingen när man gör saker som man egentligen inte ska göra på jobbet, sånt som alla gör ändå. Kollar mail, bloggar, kollar lite på kort, söker på hetingar på google :) Fast det sista brukar jag faktiskt inte göra! Undantag för idag! Min macka var iaf speciellt god idag för det var massor med skagenost på. Till lunch idag har jag ost och laxsås.

Jag vill inte vara här! Jag vill inte vara i Väsby, inte vara i Stockholm, inte vara i Sverige! Allt känns bara fel och jättekonstigt  här hemma. Jag tycker inte om konstigt, jag tycker om förut! Som det var förut. Så därför vill jag få lön, ta en sista minuten, stanna på obestämd tid och bara njuta! 

torsdag.

Död, död, död! Det snurrar i huvet på mig! Sov på tåget in, höll på att ramla i väntan på tunnelbanan och vinglade sen därifrån till jobbet. Det är jobbigt just nu! Blev ganska sent igår med tanke på att jag skulle gå upp kl 6, såg på fotbolls huligan filmen med Elijah Wood. Jättebra var den och till och med lite sorglig i slutet! Och nu undrar jag vilken bra anledning som finns för att vårat sammanträde ställs in, jag har ju längtat sen vi planerade igår eftermiddag. Inte så lång tid men iaf! Det var ju precis det jag ville ha, inte en utekväll, inte en toffelkväll utan en tjejkväll. Kan ju knappt komma ihåg sist en sådan inträffade. Men, men får väl bli en annan gång.

Emma: Pratet gick lugnt och bra och strejken behövde jag inte anstränga mig med, och nu kommer Treatveckan... Illa, illa!


onsdag.

Idag har varit en förträffligt roligt dag. Tort eller ej.. men på Alab! Jag och Emma var jätteduktiga med alla road runners idag! Och man behöver inte skrapa bort färgen längre! Stackars Emma fick genomlida en hel dag med mitt ständiga sjungande, men jag tror att hon gillar det egentligen :) Vi kom iaf överrens om att Egon äger! Vid lunch när pappa skulle ta fram sin köttbit såg han att bara halva var kvar.. Jag hade nu nämnligen tagit halva till min lunch. Nästa gång tycker jag att vi iaf ska snurra in oss i bubbelplast och leka michilin gubbar! Jaa, ibland är det mycker roliga att jobba.. Imorrn blir det tillbaka till kontoret med mamma.

Fredags planer: Bröst och menspartiet ska ha sammanträde hemma hos Mutti runt 7-8.. Vi ska se på Sex and the City hela kvällen, göra egen glass, basta och dricka varm choklad med mashmellows i! Och glöm för guds skull inte pyjamasen!

tråk tisdag.

Idag är jag på konstigt humör! Sov katastrof dåligt inatt och till råga på allt blev jag knäad i sidan. Då blev jag förbannad och kunde inte somna om. Vaknade och gissade att klockan vir runt 6 men den var 3. Då blev jag arg igen för jag kännde att jag inte skulle kuna somna om. Och en galen katt hade man i sängen också. En gång när jag lyckades somna drömde jag precis som min soulmate! Om Def Leppard! Dom var här hos pappa och skulle hålla en gratis konsert för mig :) Tänk om livet ändå skulle kunna vara så bra..
Idag dras exakt 1395 kronor från mitt konto. Känns beigt, grattis Veronica och Vägverket som får mina pengar! 

helt stört!

Det där var nog det stördaste jag varit med om! Jag reagerade inte ens först när jag vände huvet eftersom det i den riktiga världen inte skulle vara möjligt att du stod där men så var det visst. Helt stört! Men det var trevligt med lite konversation så här sen sist tycker jag.

Jag var tvungen att sluta tidigt idag för jag hade inget att göra och Carina var på möte så något nytt kunde jag inte få att gö heller. Och hon är på möte hela dagen imorrn också så jag blir ledig då också. Det är trist att vara hemma, speciellt när ingen annan är hemma! Och så känner man hur pengarna sipprar ur fingrarna på en :( Skit väder är det också. Men det är iaf dans imorrn.

Jag vill inte svara!

lunch och sfg!

"Det var härliga tjejer som vågade ta för sig" hade Anders sagt om oss till Sten. Det var lite skoj tyckte jag. Speciellt om man har sett kortet då han ser ut som en kung som halvligger i soffan med oss fem tjejer runt sig :) Idag åt jag barnmat till lunch eftersom jag inte har råd att köpa mat på jobbet. Falukorv med makaroner (middagsrester) Men mamma och jag fuskade som vanligt så hon tog en bli regnbågsforell till mig, det var gott det! Funderar på om jag ska betala mat här imorrn eller på fredag.. Imorrn är det lax och på fredags hamburgarbufe.. 

Grattis SFGs medie elever minst en vecka framåt! Idag kom en ny gratis tidning som heter "Punkt SE" Usch, jag kommer ihåg Loretas lektioner då vi pratade om Metro och City i en vecka precis när City kom. "Kom på tre negativa och tre positiva saker med det här. Alla goda ting är tre" Tänkte kolla med Emil om han överlever. Eftersom han var så slarvig i skolan. Loreta förstod inte att han var så dum om han kände mig och Emma. Haha, det måste varit det roligaste någonsin när vi satt vid datorerna och pratade om det. 

Imorrn ska jag nog vara ledig.. Boring!!!  

måndag.

Idag börjar verkigheten igen efter en hejdundrandes helg! Motionsparty i lördags och det var ju så roligt att man skulle kunna avlida. Fab 5 minus Anneli plus Sten ägde i fotboll! Sen chillade vi med öl i gymmet och badade bubbelpool! Bastade hos killarna med Sten och Anders innan dom joinade oss hos tjejerna. "Jag sitter faktiskt naken här" Panik! Sen blev det resturang och rockbaren vilket Anders dissade. Illa, illa! Spöregn i 2 timmar gjorde mig friskare precis som sist då jag och Emma badade i vattenpölarna på väg från Format :) Igår var väl dagen lite till och från men det blev iaf One Tree Hill hos Emma och sedan ost, ljus och filmkväll. Och oxfile fick man ju inte till middag som dom sa i telefonen. Kom hem och där stod pappa och stekte falukorv och kokade makaroner. Totalt misslyckat!

Nu börjar jag må illa :(