Snyggast på GoCart banan!

Haha, snyggast igår med grå overall, handväska och mockastövlarna :D


merry friday!

Guud va kul det var igår. Go Cart äger och ska köras många gånger till i sommar, Emma du följer med nästa gång! Vi var dessutom helt själva där så vi tog en liten korvpaus mitt i, njöt av kvällssolen, gasa, gasa, gasa :) Sen blev det middag och vin hos Johans päron så det blev varken gym eller sänghäng. Vin behövs när man är pmsig...

Imorrse tog jag mig iväg till verkstaden med bilen för en snabb skadebesiktning. Den 16 maj lämnas den in för att bli fin igen, de lackar om framdelen och ska ta en vecka? Jaja, det blir gjort och försäkringsbolaget står för allt. Wiie!

Ååå, vad jag älskar att det är fredag idag. Hörde dessutom min älskade OJOJOJ låt med Don Omar imorrse, det är kärlek det ;)  

glad telefontant :)

Myyyyy, vad trött jag blir!
Det är frustrerande att vara teleansvarig när man inte har något tålamod och har pms. Ingen bra kombo vill jag lova er! "Nej, jag vet. Det är Telias nät det är fel på, vi kan bara vänta tills de löst det" Positiv försöker jag vara. Sen försöker jag ringa ut och det bryts, bryts och bryts. PSYKBRYT får jag!! Men mot andra ska jag va glad. Så funkar det.

Puh! Tur att det är go cart om någon timme så jag får gasa bort all frustration :) Sen pratade Johan om han och Dan skulle hem och spela playstation. Bra att Johan tar hand om sin lillkusin från norrlands skogar!

Men Mills då? Antingen slänger jag mig i sängen och läser, har börjat på en väldigt okompliserad bok, behövs ibland! Eller så tag jag tag i mitt liv och går till gymmet. Jag gissar på att det blir sängen, främst för att det inte kommer att bli middag förns på många timmar!

Magen kurrar ju! 

after work i soffan.

After worken igår blev inställd pga att 8 av 11 inte kunde av olika anledningar, svårt att få ihop folk :P
Istället köpte jag och Johan hem indiskt och drack öl hemma i soffan och såg på en kass film. Men filmen gör inte så mycket, det var skönt att bara ta det lugnt utan ett enda måste. Inte ens matlagning!

Imorrse åkte vi till Märsta för att lämna bilen på service. Bye, bye 3500 kr :'( Men jag är glad att vi hittade ett ställe som inte sa 4400 kr så jag är nöjd. Gratis lånebil också! Och trots att jag älskar min lilla pärla så var det skönt att köra en bil med lite större motor! 

Längtar till ikväll! Då ska jag, Johan, hans bror och kusin köra Go Cart!!! Så jävla kul, brum brum!  

105 minuter!!

Efter att ha slöat med träningen i två veckor körde jag ett ordentligt pass igår!

45 minuters gym (överkropp) följt av 1 timmes zumba. Det var verkligen den kicken jag behövde och det känns som att allt fittade till sig på en gång :P Nu vill jag ha mer! Måste se till att komma igång till vårruset som är om 1 månad. Kanske lite för sent att börja inför det nu?

Meen.. Idag är det afterwork och imorgon ska vi köra gocart.. Får väl bli på fredag helt enkelt.

inspirationen flödar :)

Gud va jag älskar när inspirationen flödar och man kommer igång med saker på riktigt. Jag pratar inte om mina lökar eller inredning utan jobbet :P Tappade den där inspirationen någonstans på vägen men nu efter lite ledighet är jag i full gång, kommer bli så jäkla bra! Proffsigt :)

Nu blir det en timme i växeln och sen tillbaka till mitt.

Parmesanskorpor och fröknäcke till mellanmål, mums!


4 st 4-dagarsveckor :)

Idag är det ju då inte måndag utan redan tisdag, tjoho!
Jag har nu 4 stycken fyra dagarsveckor på rad, det gillas ska ni veta!

Veckan startas direkt med ett utvecklings-/lönesamtal. Är skitnervös, är första gången jag löneförhandlar. Förr har det varit "Det här är din lön." Andas och se självsäker ut!

Jag längtar redan hem till Brynolf (altanen) där jag låg och brände i solen och läste igår. Helt underbart. Och det börjar komma upp lite grönt från lökarna som jag och Emma planterade för några veckor sen. Så nu kan jag bygga upp mitt tålamod igen :)

påskhelg i Helsingborg!

Viiiilken helg!
Den kan inte beskrivas på något annat sätt än 100% lycka. Fredag, lördag, söndag i Helsingborg med bästa älsklingarna i världen! Och Helsingborg är Sveriges mysigaste stad! 

Grillning, strandhäng med champagne, parkmys, solbränna, påskmiddag, ölspel, pågatåg, hotellövernattning, mat, mat, mat, tur till Danmark, sång så halsen är sönder, svenskalektioner deluxe, skratt så magrutorna är ett faktum(endast lite överdrivet :P).

Helt jäkla fantastiskt helt enkelt!!

vårshopping :)

Mmmmmmmmmillls e happy, fortfarande :D
Blev tyvärr inge uteservering efter jobbet men det molnade ju till ordentligt så det gör inte så mycket. Åkte till centrum istället och spenderade en timme på HM ;) En bh, en blus och två tunikor kom jag hem med. EXTAAAS! Och ett rosaaktigt läppstift, som inte var som ett läppstift utan som en tuchpenna! Tog ju ett bra tag och hitta en bra färg, är en stor djungel det där!

Strax ska vi åka och handla lite inför kvällens grillning sen blir det packning inför imorgon.

Då drar vi till Helsingborg, Veronica & Devin!!!
HA!

Trinidad&Tobago

Semestern är bestämd!
I sommar blir det 27-28, 33-34. Inget ska planeras, om vi hittar en billig sistaminuten i augusti så kör vi på det.

Efter alla planer hit och dit..
Thailand, Kuba, Malta, Kuba igen, Thailand igen, USA, Italien, USA igen, Mexico, Dominikanska Republiken.... Så har vi nu bestämt oss vart det bär i vinter. Och nu har vi VERKLIGEN bestämt oss, känns bättre än alla planer vi tidigare pratat om. 

Trinidad & Tobago

 

Jag är så lycklig så jag kan inte förklara! Det jag nu ber till gud och företaget om är att jag får semester i slutet av februari. Why? FÖR DOM HAR TVÅ DAGARS KARNEVAL I TRINIDAD DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!  (dumma företagsflytt som ska vara ivägen)

HAPPY!!!!


underbara ickelediga dag :)

TORSDAG!!!
Sista jobbdagen denna vecka samt att det inte ens är en hel jobbdag! Känns verkligen noll jobbigt att vara här idag, är bara superglad!

En sak som jag är lite mindre glad över är att min klack, eller gummisulan under, har lossat lite, från mina nya kilklackar och allt :( Hoppas att Börje hittar något superduper lim på vaktmästeriet!

I eftermiddag hoppas jag att Johan orkar ta sig in för att möta upp mig inne i stan, vill äta middag och ta några afterwork öl i solen! Annars så blir det grillning med Christer och Alexandra.

Det är sommar!!!
Typ :P

soffhäng och onyttigheter!

Igår hade jag en skit i allt kväll och det behövdes sannerligen!

Sov på tåget hem, gick hem och slängde mig på soffan (dvs sket fullständigt i träningen) åt lite middag som Johan kokat ihop, såg på film, såg på Desperate, tog ett litet sovapiller och sov bättre än på många, många nätter! På dagen på jobbet hade vi dessutom moffat punchrullar och påskgodis. Ibland måste man få gör så!

Idag blir en troligtvis lugn dag, många har redan gått på semester.. Jag är nöjd med de 4 dagar jag får utan att ta ut någon extra dag :)


3 timmars lunch?

70 fakturor gjorda, nu är det banne mig dags att pusta ut lite! Och jag som gillar siffror, helt snurrig är jag!

Idag var min största dröm att få ha lunch i 3 timmar, minst! Jag ska försöka förhandla till mig det på löneförhandlingen :P Det finns inget bättre än att gå ut och sitta i solen en timme mitt på dagen, det räddar verkligen eftermiddagen. Och för varje gång får man lite mer färg i ansiktet :) Även 4 timmar i lördags och 4 timmar i söndags spenderades i solen, måste ju få en grund till Budapest där det redan nu är 25 grader. Tjoho, om 2,5 veckor åker vi.

Ikväll ska jag ta tag i mitt trötta jag, cykla till gymmet, dansa en timme, cykla hem och sen slänga mig på soffan!

amaizing fredag!!!

Nu blev jag kär i Emma när jag såg hennes förra komantar <3

Vilken jäkla underbar fredag! Det är helt strålande väder ute, varmt är det också! Jag och Helena tog vår lunch ute i solen och så köpte vi glass efteråt. Wiie, glassdebut! Har varit en skön dag på jobbet också, har kört utbildning från 10 till nu.

När jag kommer hem blir det kall öl och sen grillkväll! Christer, Chrille och lilla Albin kommer förbi. Jag och grabbarna ;)

Världens sötaste sommarblus har jag idag också, våren i ära :)


Världens längsta arm? :P


världens finaste maxi!!!!


Rioja, Pizza, Maxiklänning :)

Mmmm, torsdagkväll betyder bara en sak.. TORSDAGSVIIIIN!
En grym Rioja, Lat42. Buy it!

Strax bler det hemmagjord pizza till middag med biff, chorizosalami och gorgonzola. Lovely, det är precis vad min förkylning behöver. Lite lyx :)

Fick även hem min maxiklänning idag som var heelt fantastisk. Blev väldigt orolig först när jag inte kunde ha bh på mig.. Men jag löste det, jag pressade ner den ;) Funkar inte annars, blir gräsligt ugly :( Fick också hem en fantastisk vit sidenblus.

Njut av torsdagkällen gott folk!

pangförkylning.

Shit, jag har åkt på världens förkylning. Förstår inte vart den kommer ifrån, POFF sa det! Skit irriterande att jobba när det är så här, man får ju springa och snyta sig 1000 gånger om. Och jag låter ju knappast normal i telefonen. Jaja, det är fredag imorgon så får vi hoppas att det blir bättre över helgen!

Ikväll hade jag ju då som plan att träna, men just nu känns det som att jag bör skippa det.. Ska åka och hämta HM paketet jag fick en avisering om. Min miaxiklänning! Guud så spännande, hoppas att den är lika fantastisk på riktigt som på bild och hoppas att jag pull it off i en maxi! Sen blir det hemmagjord pizza till middag och massa te efter det! 

försöker njuta av lugnet.

Jaahapp, det blir nog en lugn dag idag också. Tråk!
Tänk att man aldrig kan vara nöjd. Först panikar man på att man har massor att göra, sen när man har inget att göra panikar man på det. Kan man inte uppskatta några lugna dagar innan det troligtvis drar igång igen? Måste bli bättre på det.

Måste fylla på mitt te, känner att min hals börjar slemma ihop sig. Inte helt okej, jag ska ju försöka komma igång med lite hårdträning. Vårruset den 24 april, måste få igång kondisen lite!

less på måndagar.

Måndag, dagen man gärna kunde vara utan..
Usch så tråkigt med måndagar! Känns inte riktigt som att jag kommer igång med något, hade utbildning i förmiddags och nu vet jag inte riktigt vart jag ska börja. Ska starta upp vårens projekt denna vecka men inte idag, det får bli imorgon.. Saknar inspiration..

Men igår var det en lovely vårdag! Vår altan, Brynolf, blev helt färdig! Han fick ett staket och igår planterade jag och Emma (mest Emma) massa blommor i krukor. Till två blev det färdiga blommor, i de andra sattes lökar. ORKA vänta jag vill att det ska bli blommor nu på en gång! Satte även frön till alla örter som fick flytta in i lilla växthuset. På kvällen köpte vi hem Kinamat och totalslappa i soffan.

Nu ska jag se till att få något gjort.

ge mig en ordentlig ölkväll!




fix och trix lördag.

Slog rekord imorrse! Vaknade halv 9 och höll mig vaken :)
Bokade ett Shape pass på Sats som började 10.30. Var ett jättebra pass och snacka om att komma igång ordentligt på dagen! Kom hem och gjorde "frukost" till mig och Joey.

Nu är det bakning på G. Fröknäcke och strax lite med tunnbröchips. Okej att tunnbröd inte är det nyttigaste men det är fan så mycket bättre än vanliga chips. Har också förberett till dagens grillpremier. Blir grillspett och Johans päron är inbjudna eftersom hans pappa är så snäll och hjälper oss med ett staket till Brynolf just i detta nu.

En ganska så lugn och skön lördag helt enkelt.
Men GUUUUD så jag vill gå ut och slå klackarna i taket ikväll!

Som Miranda i SATC!

Jag är som Miranda i Sex and the city!
I det avsnittet då hon ringer till Kinarestaurangen och de vet precis vad hon ska beställa.

Så är jag när det kommer till Thairestaurang tvärt över gatan. Idag när jag kom in log hon, pekade på mig och sa "Kyckling, cashew, inga grönsaker" "Precis" sa jag.

Nästa gång ska jag överraska och välja någonting annat, utan grönsaker :P

fredag igen!

Äntligen fredag, gud så underbart!
Men som så många andra veckor så känns det som att denna vecka bestått av en måndag och nu fredag.
Fort går det!

Var inte det lättaste att ta sig hem igår, inga tåg gick.. Efter att ha gått till Karlberg, väntat där på besked, gått till tunnelbanan, väntat där på besked i 20 minuter så gick jag tillbaka till jobbet och väntade på att bli hämtad. Kom hem lagom till tvättiden kl 19, ingen träning helt enkelt.. Så det blir idag.

Sen vet jag inte riktigt vad kvällen ska sysselsättas med. Är både sugen på en lugn hemmakväll och på att gå ut och dricka ööööl :) Får se, får se helt enkelt.

Merry Fredag!


HM Home debut.

Allt jag köpte igår var från Hm Home. Det var första gången jag var i deras butik och det kändes mer som ett showroom än en butik. Först var jag lite negativ för knappt hälften av sakerna fanns uppe.

Sen förstod jag systemet. Man tog magnetbrickor för det man ville ha, satte upp dom på en liten skylt och lämnade in den. Väldigt smidigt och jag fastnade såklart för att organisera brickorna rätt på skylten :P


det nya vardagsrummet.

Måste säga att jag är otroligt nöjd med mina köp igår :) Det blev som jag ville, de blommiga gardinerna, två rosa kuddar, en mintgrön och två vita med söta knappar på! Blev dessutom 10 gånger ljusare inne. Johan försöker vara positiv men tycker det är gay och pensionärigt med gardinerna, det skiter jag i!

Hmmm, en ny tavla kanske?




inför de gröna fingrarna..

Detta fyndade vi under vår landethelg.

Ett rosmarinträd i finfin gameldags kruka.
Min "mini garden" som strax ska fyllas av små örter
Vit "krukbalja" dit örterna ska flytta i sommar.



Behöver hitta en liten vit pall till altanen där sakerna kan stå när det blir varmare.
Brynolf får förresten troligtvis ett staket i helgen :)


en kossa med höftbrott.

Tagga, tagga, ikväll är det dans som gäller!

Jag vet inte riktigt hur det kommer att gå med tanke på styrkepasset jag körde i söndags som endast innehöll BEN. Jag brukar vara ganska lat när det kommer till att träna ben men i söndags var det fullt ös. Går som en kossa gör jag. Eller en tant med höftbrott. Eller någon som fått något hårt... :P Jag kan helt enkelt inte gå ordentligt.

Men med lite uppvärmning så ska det nog gå bra, blev ju ingen zumba förra veckan så idag vill jag köra järnet! Innan det blir det i vanlig tisdagsordning solning och gym.

vårinspiration till hemmet!

Senast till helgen ska det bli vårfint hemma hos os :) Johan är överlycklig över de blommiga gardinerna och rosa kuddar jag ska införskaffa till vardagsrummet. "Mannligt....." sa han. Men det är heller inte mannligt att spela PlayStation, så det så :P Jag tror det kommer bli supergulligt!

Ska ev ta en tripp till HM Home imorgon efter mitt besök hos StockhilmsStylisterna. Shoppa till hemmet är minst lika kul som att shoppa kläder!


Bullmamman Mills :)

En sån bullmamma jag är ibland :P

Först ser jag fram emot att få plantera en massa örter som kommer bli bäst till sommarens grillningar! Sen blir jätteglad över att jag och Emma ska åka iväg, köpa lökar och plantera en massa blommor snart.

Och nu, denna måndagkväll har jag bakat. Fillimpa och mina efterlängtade parmesanskorpor har blivit gjorda! Hade tänkt göra fröknäcke också men jag förstod ganska snabbt att det inte skulle hinnas med, så det får bli senare i veckan. Imorrn på lunchen ska jag försöka hitta några fina burkar att ha mina små skorpor i. Gärna creamfärgade med rosor på :)

Jag har fastnat för vitt och rosor. Ska köpa såna gardiner till vardagsrummet och rosa kuddar till soffan för att göra det vår och sommarfint. Johan är lagom glad :D

En helg på landet!

Helgen på landet var allt jag behövde!
Jag stressade ner helt, alla vardagliga måsten försvann, alla livets måsten försvann, alla jobbmåsten försvann.. Och jag släppte alla mina 1000 viljor till höger och vänster som stressar mig när jag måste lägga vissa viljor åt sidan..

Kom upp ganska sent i fredags så det blev en plockmiddag, talang, lite film och sen släpade vi madrasserna till storstugan och somna framför brasan. På lördagen åkte vi till hembygdsgårdarna i Fagersta och gick på världens mysigaste cafe. Hembakat och te :) När vi gick runt bland gårdarna hittade vi en trädgårdsbutik där vi köpte ett rosmarinträd och en jättefin kruka som jag ska ha alla mina örter i! Resten av dagen spenderades med att spela spel, grilla korv, utomhusbrasa, bastu, gottismat och lugn! Sånt man gör på landet helt enkelt!

På söndagen packade vi ihop ganska tidigt då vädret var hemskt och Johan hade U19 träning på eftermiddagen. Hann dock stanna i V-rås och på Nisses. Inhandlades massor av fina vårljus och ett jättegulligt mini växthus där mina örter ska bo innan de blir stora nog att flytta till den större krukan. Tantpoäng till Mills...

En helt som var välbehövd, I love landet!