tack emma!

Emma ska rädda min nyårsafton! Tack så mycket! Jag har blivit upplyst till 100% också, man kan som Emma sa nästan kalla mig för Buddah.. Nu vet jag alla konsekvenser och så vet jag vad jag ska tänka på när jag besöker the "clouth cammer" hahahah

namn info från jobbet!

Idag så jobbade vi igen, galet trist men idag åt vi iaf en massa chokad! Annica är skyldig mig 6 st chokladrutor! Glöm inte! Imorrn funderar vi på att ta med oss Paradisasken och smaska på.. Satt hela dagen och plockade ut papper från en pärm för att sätta in dom i en annan i personnummers ordning, tog hela dagen! En massa kul hade vi åt alla namn igen. Jagh menar kan man verkligen heta:
Orre
Gotthard
Benndorf
Reimar
Kuikka
I efternamn... Vem hittar på allt egentligen? Men roligast av alla är: Family Hossein! hahahaha
Annica tycker att det alltid blir fint när hon skriver Marianne och det är kul att skriva Yvonne, därför jublar hon alltid när jag läser upp dom namnen! En tant heter Margaret (Where is the A?!) Och det är inte bara Olle som slutar utan också alla som heter Annica, Ulrika och Jenny..

- Fo**g**n Bo (jag)
- Han som dog?! (ankan)
- Ja
- RIP Bo! (sa Ankan och ritade ett kors bredvid hans namn)
---------------------------------
- Vi kan inte stryka över Bos namn, då blir han ledsen! (annica)
- haha
- Men vi kan ju inte stryka över en död mans namn! Vi kan ju inte vanherda hans namn! (annica)
---------------------------------
- Det är inga födda dom här åren! (jag)
- Folk ville väl inte bli gravida under kriget! svarade Annica (årtalen var 1946-1947)
---------------------------------
-Mögliga jälva päron, jävla skit mat idag! (Mamma gillade inte dagens lunch)


får man inte säga!

- Vi har kommit på att 40% heter Johan, 40% Fredrik och 10% Stefan (jag)
- Ojdå (mamma)
- Och typ alla som heter Olle har slutat (Annica)
- Och Bo har dött!! (jag)


Haha, så fick man tydligen inte skrika och asgarva efteråt.. Men jag och Ankan tyckte det var jätteroligt, låg nästan ner på golvet! Mamma sa att om man jobbat med medarbetare så kunde man inte säga sånt. Det kunde ju inte Mills veta men jag ska ta mig samman tills imorn!

tisdag.

Nu är jag totalt jättedöd! Har jobbat idag. Har sorterat papper i bokstavsordning för att sen lägga dom i personalakter. Dom som inte har några får man göra nya till. Sen ska man gå igenom allt igen för att plocka bort folk som slutat. Det är ganska så jättejobbigt när man gjort en ny akt för att sen 30 minuter senare få reda på att personen har slutat. Då får man leta upp den igen och placera den i ett annat skåp.. Blää! Sen har vi gjort bokslut men det gick bra.. Nu är iaf Annica med så slipper jag stå själv och göra allt, då skulle jag avlidit efter en timma! Vi har ändå ganska kul när vi mobbar allas namn och tjuvläser lönepapper :D Folk heter verkligen världens konstigaste saker och när man trodde att det inte kunde bli värre så heter typ 5 pers samma sak! Herregad!

Så här är iaf namn statistiken på mammas jobb bland killarna:
40% heter Johan
40% heter Fredrik
10% heter Stefan
De resterande 10% är en massa övriga och konstiga namn..
Och alla har typ konstiga efternamn!

Tjejerna heter oftast Carina, Helena men också ganska många Annika..
Även dom har konstiga efternamn!

blåst?

Kom precis hem från Emma, du blev så fin i håret så! Men filmen glömde jag såklart så den får vi se på någon annan gång. Efter nyår för innan hinner jag minsann inte. Min kompisar påstår att jag har bilvit blåst på sista tiden, jag fattar inte. Jag är jättesmart! Men om att bli smart igen innebär sluta dricka öl så tycker Veronica att jag ska strunta i det :D Nu ska MIlls sova, ska ju upp halv sju imorrn!

Babaj 

bra?

Nu kommer ett sånt här inlägg som ingen fattar ett jota av, men så kan det gå ibland..
Jag såg, jag såg och såg lite till! Tittade bort och höll käft! Det är inte helt okej eller det kanske var bra men jag vill inte att det ska vara bra för jag vill att det skulle varit bra om jag sagt någonting! Men håll tyst och göm dig, det är väl det jag är bäst på!

måndag.

Som ni kanske kan gissa har jag varit i huset utan bredband i helgen! Det är då jag blir en sån här dålig bloggare som inte skriver 20 gånger om dagen. Kom precis hem från Kista, har mega shoppat 6 tröjor. Inte onödigt, behövde dom faktiskt. Nu slipper jag ju låna Ankans kläder. Hade galna flytet på Gina Tricot. Ur en mega klädhög stack det ut lite päls som jag bestämde mig att dra i. Så var det DEN! Den tröja både jag och Ankan vill ha. RÄTT STORLEK OCH HALVA PRISET! KAN DET BLI BÄTTRE!? Gick in i provrummet där det låg en mega klädhög till, drog i något vinrött. Ett linne, halva priset och rätt storlek! Så nu är jag jätteglad fast ångest har man från igår! Jag är för snäll. Som jag sa till Emma och Veronica "Det är sånt här man blir knäpp av"

Igår skulle vi som resten av Väsby till Fabben, julfest! Stod i kö i en timme och 10 minuter, när vi kom fram till dörren så var det fullt så vi kom inte in! Då skrek vi lite och gick till Que och festade. Lakritsshot hela natten! Kom hem halv fem och åt julskinka. Jag skar den själv utan att hugga av mig fingret den här gången! Man har blivit en skillad nattätare!

Ikväll blir det färga håret på Emma och se på "Dude where is my car" Och nyårs planering såklart!

julpynt!

Nu har vi fixat granen, jättefin blev den! Borgqvist är så duktiga så! Annica går runt med en massa juldukar och funderar vart hon ska placera dom. Sen löser hon som vanligt amok på sitt rum och slänger upp allt skit hon kan hitta.. Men är det jul så är det! Och Emma snart är det den 25, då ska vi äga igen! Haha, det är snart julafton och jag längtar till den 25. "I wish every day could be like christmas"

torsdag.

Vem har saga att det är för sent att köpa julklappar två dar före julafton? Jag och Annica köpte dom första igår och dom sista idag, gick ju allderles utmärkt utan stress! Imorrn ska jag åka och köpa till Annica men hos säger ju aldrig vad hon vill ha. Tror nog att det blir strumpor :P Ikväll ska vi julpynta och fixa granen här hos papap, imorrn hos mamma.

Igår var jag, Annica, Emma, Uno och Iffi och såg på Narnia. Den var bra men ibland lite Sagan om ringen ripoff! Jag blev jättenyfiken hur dom andra filmerna kommer vara och om det är samma personer, varken emma eller iffi kommer ihåg! Så någongång på lovet ska vi till Iffi och se på de gamla filmerna!

backpacker!

Visst är det kul när man plockar upp gamla data eller tvspel och blir som besatt igen! Så brukar jag göra med vårat sega spel ibland. Och när man börjar sitter man där hela natten, lika engagerad som då! Nu har jag och Veronica återfunnit BackPacker2. Vi skulle spala det förrut, men då hittade hon inte cd1. Nu är den återfunnen! Gick hem till henne igår och spalade. Vi har grymma som frukthandlade och jag som navigatör. Ganska bra som bartender och historiker var vi också! Till vår besvikelse kunde vi typ dock inget om Rio de Janeiro :P Sen planerade vi lite till inför nyår.. Klockan 2 kom jag på att jag inte hade några nycklar hem så när jag kom hem halv tre var jag tvungen att ringa och väcka Annica.. Förlåt, men jag hade ingen lust att sitta ute hela natten.. Då var jag som alltid är när jag kommer hem på natten, HUNGRIG! Satte mig i mörkret och drack multivitamin och åt upp halv salamipaketet jag köpt tidigare på kvällen. Sen lyssnade jag på smör och somnade! 

fejken!

Förra veckan satt Ulrika upp en lapp på vår datasal där det stod att under period 4 fick endast klass 3a och 3c vara där inne, förrutom på måndagar.. Annars kommer ettorna och invarderar! I fredags satte vi i gensvar upp en lapp där det stod "Fejken är alltid välkommen" Idag när jag kom till skolan stod det under det "Tack så mycket! :) // Fejken" haha, så kul! Emelie, du dör om du river ner den lappen!

tisdag.

Då siter jag här hos pappa idag igen för att skriva den där dumma engelskan, men jag vill verkligen inte! Jag vill sluta skolan idag. Det gör jag i och för sig nästan. Var en timme i skolan idag. Först på projektmöte och sen hade jag ett sånt där efterlängtat utvecklingssamtal. Jag säger som Emma, man kan lika gärna strunta i det för det ger ingenting. Jag har hört alla mina lärare säga samma sak till mig sen jag var 7 år! Ulrika sa att jag nåsta ta för mig mera på lektionerna och att jag måste vara mer expressionell när jag arbetar med grafisk komunikation. Det skulle man ju kunna försöka med! Om jag inte har missupfattat allt totalt så kommer jag få minst 10 MVG, trodde ni det någonsin om mig?! Jag är iaf fett stolt :)

kallt..

Fyy! Det är så satans kallt så jag tror jag dör! Har min tomteluva på mig men det hjälper minsan inte! Imorrn är det kort dag i skolan. Hela 15 minuter, det är utvecklingssamtalsdag.. Jag tycket som farbror Anders, det skulle vara bättre om lärarna kom hem till oss och pratade så vi kan ta extra lång sovmorgon!

måndag.

Ååååå, har hittar världens finaste nyårsklänning! Helt silvrig och kort och tight! Kärlek vid första ögonkastet var det! Ödet var det också! Jag har gått och letat efter min rosa klänning på hm i en evighet nu, men den finns inte kvar i stl 34! Hittade en ljusblå på hm också, som var helt slut! Emma bestämde att vi skulle gå in på mango, så det gjorde vi! Då såg jag den, fast den var för stor :( Emma frågade om den fast i en mindre, vilket det fast fast undanhängd åt någon annan.. Men jag fick prova den och om personen i fråga inte kom och hämtade den skulle dom ringa mig. Den passade asbra och gissa vad! Det fanns ingen lapp på den om vem som skulle hämta den! Så jag fick köpa den där på plats direkt! Det gjorde min dag bättre!

Gick nämnligen piss på matteprovet idag. Jag gick fram till Jocke och kastade provet på katedern och skrek att det var det sämsta jag någonsin gjort i hela mitt liv! Ville typ gråta! Han frågade varför och jag skrek tillbakla att det inte är så lätt om man inte fattar något! Men jag skrek tyst för folk gjorde fortfarande provet..


Nu får jag iaf en massa shake musik av emma!


söndag.

Igår var en stört rolig kväll, vi invigde Fabben med Mats, Vigge och en massa andra.. Dom där knasarna är mycketkul att dansa och festa med! "Ses den 20:de!! Vilken dag blir det"? haha Kenneth ska fixa en kille på kryckor till Veronica och en kille med gipsad arm i rullstol till mig! Grattis oss! Ägde dansgolvet till natt i natt som alltid och dansade Vigges spec dans i 40 minuter tills det stängde.. Sen höll jag på att stå ihjäl mig när jag skulle bli upplyft på hans axlar, som tur var stod Veronica framför mig och tog emot mig när Vigge tappade mig! Kom hem vid 4 efter en trång biltur på 8 pers! Vad lika pigg som tidigare på kvällen och somnade närmare 5..
 
Idag har jag varit på julmarkad på grönan och ätit julbord. Det var trevligt fast jag står inte ut med alla jobbiga barn som skriker! Men det fanns någon som gjorde allt bättre! Nämnligen han som stod i garderoben och hängde upp jackorna, han var så stört söt! Jag blev kär och bara megalog :D Kom hem ganske sent så nu sitter jag och mega spörtar i matteboken! Prov imorrn! Wish me good luck!

lika positiv som alltid...

HATA MATTE HATA MATTE HATA MATTE HATA ÄNNU MER!
Jag står verkligen inte ut, jag får panik! Och så får jag panik för det där andra också! Eller inte panik men jag blir på dåligt humör pga det! Ska gå ut på en kort prommis med Emma och rensa skallen! Sen ska jag komma hem och fortsätta den tråkiga och patetiska tävlingen jag håller på med!

"It may be winter outside but in my heart it's spring" snarare "It may be winter outside but in my heart it's höst and kaos!"

matte och så..

Idag vaknade jag och såg ut som ett troll. Galna fluffet! Var tvungen att damsuga hela huset för jag hade fått bakläxa sen lucisvakan i måndags. Det var ju tillräckligt att diska allt! Duschade och försökte fixa håret som frisören. Gick ganska bra faktiskt! Nu sitter jag och går igenom allt vi gjort i matten. Förändringshastighet kan jag. Det är allt om derivata, tangenter och sekant som dödar mig! Glömde att vi ska vara borta hela dagen imorrn så då hinns det inte med så mycket räkning.. 

Nu ska Annica baka pepparkakor och lyssna på julmusik. Det gula julskivan äger verkligen allt! 
GRATTIS EMMA! 

lördag.

Gud vad jag är dålig som inte har skrivit sen i tisdags! Jag hann inte i onsdags, har för mig att jag pluggade men kommer inte ihåg vad.. Religion kanske, men jag tror inte det. I torsdags skulle jag plugga hela dagen men när jag kom hem så somnade jag. Veronica ringde och väckte mig och tjoade om att vi skulle på fest i stan.Så jag flög upp skrev religionen på 20 minuter och åkte till henne. Kom hem 3, det är OMÖJLIGT att ta sig hem på natten mitt i veckan från stan! Vi flummade runt och på söder utan att ha en aning om vart vi var. Kom iaf till rätt buss och åkte hem. Åkte sammanlagt 4 bussar och var tvugna att vänta drygt 20 minuter på varje! Stockholm City kom i torsdags natt 02.50 till rotebro station :P

Igår hade vi flumfredag i skolan. Jag vill typ aldrig gå därifrån. Urlika tjatade på oss att vi skulle gå efter 12, vi gick vid 3.. Lyssnade på NRJ hela dagen, sjöng och shakade loss. Det var krig mellan tidningsoch kokboks gruppen! Tror tidningen vann men vi kommer igen! Veronica kom minsann på besök också. Sen åkte jag, Emma, Veronica, Toss och Decc till Kista. Jag klipte mig Kort och pudel men fint! Sen på kvällen var Emma och Veronica här, tog det lugnt. Skönt att bara sitta hemma och slöa för omväxlingsskull!

tisdag.

Jag är helt död överallt! Igår var det lussevaka hos mig minsann! Helt stört roligt! Vi var 13 tjejer som bakade lussekatter, "lekte jag har aldrig", drack glögg och deckade lite varstans i huset. Jag klarade nästan hela natten, sov i typ en timma mellan 6 och 7. Sen var det bara att knata till bussen för att åka till skolan. Såg på luciatåget och drack Mer som skolan bjussade på. Sen förflyttade vi oss till datasalen för att plugga inför AMK provet. Jag deckade på mina papper och hann inte läsa så mycket. Har aldrig gjort så dåligt ifrån mig på ett prov. Inte så bra att göra prov full har jag iaf lärt mig idag! Sen hämtade vi mat på Tors och hade picknik i datasalen. Sen såg jag en timma till på golvet! Sen höll jag på att somna tjugoelva gånger under vårat möte!

friskis

Har varit på Friskis och varit galet hurtig! Har typ bara gått på 5 medelpass den här terminen, inte bra! Nu kom jag och Veronica på att vi kanske borde börja träna lite mer och inte secka ihop. Speciellt efter vi blivit galna öldrickarna...

Nu kommer Emma! Vi ska se på floorfiller och äta sex pack! mums!

...

Det här verkar typ vara internationella depp söndagen. Och jag kom precis på att jag måste göra engelska läxan också, struntar i den för tillfället! Det är så galet kallt här inne, jag får typ ont i ryggen! Det som är bäst för tillfället är att jag har en massa kycklingben att gnaga i mig och en massa kall mjölk till! Gott gott!

depp

Jag känner mig hel nere! Jag vet inte varför men det känns som att jag typ är under golvet och är på väg ännu längre ner! Drömde en massa skumma saker inatt. Vi skulle spela rugby i vardagsrummet. Jag, Emma och Jiggen skulle gå på promenad runt i hela Väsby mitt i natten. Och en massa andra saker.. Gud, jag har inte mått så här på jättelänge. Trodde jag hade slutat att vakna en morgon och bara velat ligga kvar hela dagen, gråta och försvinna. Sen är man så nere hela dagen och inte änns "Ode to Joy" hjälper.. Jag vill räkna matte! Vet att jag behöver men fick något skumt infall av att jag ville göra det nu. Precis nu! Bara därför är såklart böckerna i skolan!  

igår

Är tillbaka hos pappa nu, sov hos mamma med Decc och Zandra. Dom skulle åka hemifrån vid 7.45 så då var till och med jag uppe för att säga hejdå. Det trodde ni inte va?! Igår var jag på middag i stan med Kelly, Ebba och familj. Vi åt på en Indisk resturang på söder, gott gotti gott gott var det. Och pricken över i: dom hade jättegod öl, den smakade typ som Antarctica! Jag satt som i extas och tittade på dom stora bruna 600 ml glasflaskorna på bordet :P Sen gick vi på någon pub och Mills drack sitt första pint. 

Hata Sl! Tågen går varje halvtimma och så har dom inte timat med bussarna varken i Rotebro eller Väsby! Skulle varit tvugna att vänta i 35 minuter! Mamma och Sten skulle också hemåt så vi tog taxi hem. Sen var det tjejparty som gällde. Jag fick min present som jag aldrig kommer tröttna på att  titta igenom! Har redan gjort det 4 gånger.. Tack flickor!! Och tack Emma för att jag äntligen får alla kort!  

förkyld?

Erik frågade mig varför jag var förkyld. Jag gav ett mycket bra svar tycker jag:

CaMilla »» sånt e livet! säger:

mycket bra fråga! för att vi inte bor i ett land där det är 30 grader året om! där man nu skulle kunna ligga i bikini på stranden och dricka en drink. sen om 20 minuter då det skulle bli för varmt skulle vi kunna springa ner i vattnet och bada!

lördag.

Sitter och äter våfflor, duktiga jag! Men det är faktiskt Annicö som har gjort dom, duktiga hon också! Igår var det en lugn kväll här hemma, Emma var här. Sen kom Uno, McGyver och ännu senare kom Erik och Shappan. Undra varför en lugn kväll inte längre betyder en vit kväll..hmm (en väsbyfjortis på den) Emma är övertygad om att jag på riktigt tror att alkohol är bra för en och jag jag försöker få alla andra att också förstå det. Vi satt iaf i timmar och väntade på våra dater, men dom kom ju aldrig. Dom skulle ju gå och köpa blommor och choklad till oss därför skulle dom komma senare. Men dom kom ju inte alls! Så vi satt och tyckte lite synd om oss själv i soffan meddans vi drack våra red russian.

Ikväll är jag dubbelbokad, blä. Det var planerat att vi skulle ut med Ebba och Kelly och äta middag men duktiga jag glömde såklart bort det! Så nu har jag planerat med Fab5, Decc och hennes kompisar.. Jag ska ju få min födelsedagspresent och jag och Zandra skulle ju festa tillsammans för första gången! Dom senaste helgerna typ måndarena har vi alltid haft någonstans att vara på helgerna och vi har alltid haft något. Nu i helgen då Decc kommer upp så har vi inte ett hus att festa i och så är vi alla helt uttorkade.. Så här blir kvällens planer: Jag åker med Kelly mf. och äter middag sen åker jag hem och leker med dom andra. Det blir bra. Kommer dock hem vid halv tio så Anneli har fått nyckeln hem till mamma.

drömmer vidare.

Jag har galna POPpartyt! Daniel Bedingfield och Nsync!
Har iaf en mycket bra och tillfredställande konversation med Emma på msn (övertolka inte mina ordval)
Man skulle kunna säga att vi lever i våran drömvärld, där allt är som vi vill! Jag är klar om typ 30 minuter så ni kan ju komma förbi då så åker vi! Vad ska vi göra efter middagen då? Och vart ska vi äta? Antar att det är en överraskning =) Att fantisera är vi alltid bra på!

idag då, eller något..

Idag fikade och lekte vi på Svenskan, fettkul! Vi hade en liten julavslutning/ kursavslutning.. Olas frågelåda äger allt! Han ska typ göra ett riktigt spel av det som kommer ut i vår, det ska jag ha! Signerat! Sen hade vi date på Tors som alltid!

Gud vad tråkigt, jag kan verkligen inte komma på något att skriva! Kan det inte bli nyår snart?!

fredag

Vad händer med mig? Jag ville typ inte blogga eller jag visste inte vad jag skulle skriva! Men skriva måste jag ju! Jag håller på att bli förkyld. Snorar sönder och nyser hela tin! Så länge Annica inte smittar mig med halsfluss! Ikväll ska Emma komma och leka med mig!
Later


torsdag.

Vill ha min korta ljusrösa nyårsklänning från H&M! Jag är kär! Och nyår, fattar ni hur kul vi ska ha och vilket drag det kommer bli! Var inne i stan med Tjonken idag, vi var i galna partyglitter affären! Men Viva Brazil affären var stängd :( Men vi såg typ 1000 andra täcken. Bästa var bilen som åkte förbi med en pingvin på. Den såg ut precis som pingvinen på antarctica ölen! Borde det inte finnas en brasilians resturang i Stockholm? Men tills vi hittar den får Mc Donalds duga.


Dagens fråga: Varför vill man festa fast man är jättetrött?


muta.

CaMilla »» sånt e livet! says:
du får palla dig hit idag
CaMilla »» sånt e livet! says:
jag har toblerone!
CaMilla »» sånt e livet! says:
och after eight och jättegoda lantchips
CaMilla »» sånt e livet! says:
och cola!


Men inte fan hjälpte dit, man kan säga att hon totalt vägrade att komma hit! Hon tycket att jag skulle dit! Pfft, skulle inte tro det damen! (Emma förresten) Hon e så himla bångstyrig!


onsdag.

Herregud! Fast ett bra herregud.. Jag hade det där inte så efterlängtade historiaprovet idag. Det gick ju asbra! Var ju jättelätt, blir nog inte många fel. Om man får vara så självsäker.. Sen hade vi AMK, det var kul! Vi skickade lappat till varandra och gömde oss bakom rullgardinerna. Dessvärre hittade Danne oss. Men det var nog inte så svårt eftersom vi skrek av skratt!
 
Jag och Emma ska bli bruna och jättesnygga till nyår. Klännings letande på lördag då då flickor!

skit!!!!!!

Varför kan ingen jävla vettig människa säga något?! Ska det vara så himla svårt?! Och varför har vi inte gått igenom något tidigare?! FAAAN! 

går inte!

Det är helt stört, jag kan verkligen inte koncentrera mig! Jag läser en mening eller två sen glider tankarna in på annat. När jag har läst hela sidan har jag ingen aning om vad jag har läst så måste jag börja om igen. Det har typ tagit mig 30 minuter att läsa 3 sidor! Räkna ut hur lång tid det då kommer ta mig att läsa 50 sidor om jag fortsätter så här.. Typ 8 timmar!!!! Och provet är på onsdag!

När jag måste sitta och plugga i flera timmar och mår så här konstigt i huvet måste jag äta, hela tiden. Sitter konstant och tuggar på något. Mackor, choklad, ost, salami ALLT! Jag kommer hinna bli en boll innan veckan är slut. Tur att det inte har varit så här mycket alla dom här 5 veckorna då vet man inte vad som skulle hänt...

måndag.

Fram med smöret... Igår kväll och idag har jag varit som i låten "stuck in reverse"  Jag vet inte vad jag gör, vad kom allt ifrån helt plötsligt. Blir förvirrad hur mitt huvud fungerar ibland! Tänker bakåt och framåt och då är jag inte ensam. Alla dom där dumma overkliga moviemovents sitter fast i huvet på mig! Vill inte ha dom där! Dom får inte plats, måste ha rum för alla 50 historie sidor och alla medielagar! Man kan ju inte memorera dom ordagrant, det funkar ju inte!

Idag hade vi matte igen. Jag och Sara dampar loss på folk. Man ska inte ifrågasätta saker, då fattar man inte. Gör bara som boken och lagarna säger så fattar ni tillräkligt sen! Vår absoluta hat person var iaf inte där, men efter varje lektion kommer fler och fler med på våran avsky lista! Sen åt vi lunch på Stinsvillan, det var nya människor som jobbade där, jättetrevliga. Då blir man glad! Och julpynt hade dom också! Vi pratade om att ramla på fyllan och att allt liksom hackar och man känner inte att man gör illa sig. Jag berättade att jag hade haft jätteont i höflen och att jag var helt svullen efter 200 dagars i Märsta utan att fatta varför. Sara kom med förklaringen som jag aldrig fattat "Du ramlade i och för sig när vi gick från B4 till GM" Så kan det gå, man kan ju inte minnas allt heller. Men nu vet jag iaf varför :P 
Mitt ärr på knät är snart borta! *snyft* Vill ju ha det där som en påminnare!

jaja

veronica har för fan bara cd1!! Hur ska vi då kunna spela back packer! 3öl en vinflaska! 

nu

jag och veronica lyssnar på galna skivor från 98 och 97. Nu ska vi äga baack packer!!!1

magget igen.

Igår var vi på Magget igen, jättekul! Jag, Veronica och Anneli. Vi tog bussen 22.21 (exakt) På bussen gick Vigge, Mats, Emil, Jalex, Clabbe på. Dom skulle tydligen till Stockholms kök och bar. Vigge berättade att han trivdes mycket bra i min himmelsblå morgonrock. haha. När vi kom ner till stationen kom vår allas söta Veronica på att hon glömt legget hemma! Vi ringde Ekman, tänkte om han ville hämta oss men svara ville han minsan inte. Så vi fick vänta på bussen. Åkte hem och hämtade legget, Veronica tog sig en macka. Vi kom ner till stationen igen vid halv tolv. Var ganska lugnt då men vi kan alltid roa oss. Drack öl och jag bjussade på lakritsshot, alltid lika gott! Sen spanade jag och Veronica på tre killar som hade brazil tröjor på sig. Jag frågade ena killen vart han kom ifrån men det visade sig senare att han inte var med dom. Klantiga vi! "Kommer du från Brasilien"? "Cuba, Cuba" "Nej, kommer du från Brasilien"? "Cuba, Cuba" Han vägrade helt enkelt att komma från Brasilien. Vi dansade till Eloise och räddade varandra pådansgolvet. Sen träffade vi några killar som bodde här på Sjukyrkoberget så dom bjussade på taxi hem. Mycket snällt!

fredag.

Idag hade vi skivstång på gympan! Ledaren sög, hon var så grymt dålig! Jag och Emma hade tom med vikter än hon! Då kände vi oss faktiskt lite duktiga! Innan det hade vi lunchmöte på Torsbacke som vi alltid har på fredagar. Jag tog kycklingsallad med fetsost. Åt kycklingen och osten lämnade det andra äcklet. Åsa åt grön paprika fast hon inte tycker om det, så artigt så! Vi hade alkoholmöte igen och uppdaterade oss. Emma fixar pepperkakor, Emloo saffran, jag hus, Åsa julmust. Dom andra fixar sånt där som man man måste vara stor för.. Sally hade tydligen lakritsshot, då blev jag och Emelie galna. Finns det något bättre?! Ikväll ska vi ut i Väsby eller till Viper..
Baaj 

ny uppfinning!

Pappa ville kasta våra gamla pipmuggar men Annica vägrade kasta dom.  Han lovade att han skulle köpa nya till Annicas barn senmen hon vägrade ändå. Sen kom han på vad vi kan använda pipmuggarna till! Först gör man gör ett hål i mitten och stoppar ner ett sugrör.Sen tar man silikon i dom andra hålen. När ska man då använda denna anarta uppfinning? Det ska man när man är jättebakis efter att ha varit knök full i en vecka i sträck och spriten håller på att gå ur kroppen. Då kan man skaka bäst man vill utan att man spiller!! Han ska ta patent på den! hahahhahahaha


varför?

Tittade runt lite...
Varför kunde jag inte får vara med längre? Varför tog det sån tid? Jag vill vara med från början! Jag vill fortfarande vara med, fast mer än förr!

dans!

Fick nyss katalogen från balettakademien! Jag vill gå på allt, dansa allt! Ska kolla om jag får börja dansa två gånger i veckan ist för en! Värsta drömmen!Ska iaf fortsätta på streetfunk, vet dock inte vilken grupp, får rådslå med Tomas lite..

torsdag.

Hej hej alla! Kom precis hem från Emma, vi har mega pluggat hela dagen. Vi bestämde oss för att vara hemma idag för att plugga. Det är väl skolans fel om dom sätter in ett studiebesök på fritiden så man skulle komma hem 4 timmar senare än vanligt! Gick upp 9 och var faktiskt ganska pigg! Sen duscha jag, åt frukost och skrev ner mitt tal på små stödlappar. Knatade till Emma och pluggade ända till två eller något liknande. Då tog vi en rast och köpte chips. Kom hem åt upp resten av Emmas 250 g choklad och en stor skål chips. Jag är en sån där krånglig filur som vill ha chipsen i en skål :P Nu ska jag väl plugga ännu mer. Måste öva på talet!
Baj baj alla!