denna eeeviga infektion, blä!

Fuck! Urinvägsinfektion, IGEN! Den har dock inte betett sig som de andra drygt 10-15 styckna jag haft så jag har väntat med att gå till läkaren. Inatt blev det värre, ringde till vårdcentralen som inte hade en enda tid förns på fredag, men hos närakuten fick jag tid i em.

Första gången på länge som jag går till läkaren. Jag har ju supermedicin hemma från Turkiet som jag alltid brukar ta. Men nu känns det som att det är något knasigt, så vill kolla upp!


Något mycket roligare och trevligare är att Åsa och Jocke kommer över på middag ikväll! Jag ville bjuda dom för att fira att de förlåvade sig förra veckan :) Det blir helstek, hasselbackspotatis och rödvin. MUMS!

Back in town!

Tillbaka från en underbar två veckors semester!!
Mer om det blir det sen, hemma, då det finns tid..

Sommaren är slut vilket betyder att det är fullt upp på jobbet. EN faktura på 218 sidor, är detta ens möjligt?! Den på 41 igår tog ju 4 timmar :P 

Ikväll kör jag iaf igång med höstens nya träning, POLE. Är faktiskt riktigt nervös, men så länge jag inte ramlar och slår ihjäl mig är jag nöjd!


Utsikt från balkongen på Karpathos!


filmmys vs. jacuzzibad

Jag skippade helt i filmmyset och ostbrickan igår.
Jag tvättade fort som satan och efter en FANTASTISK nachomiddag gick jag hem till Baffe för att bubbla jacuzzi med honom och Oliver. Det är ju så jääkla nice, måste han åka tillbaka till USA? Vart ska jag mysa då tro? ;) Fick en jättegod gin&tonic (vilket jag vanligtvis inte gillar) så nu ska jag dricka det heeeela Greklandsresan!  

Efter att ha jobbat hela dagen, druckit två drinkar och en öl, bubblat jacuzzi blir man rätt så sänkt! Kom hem strax innan 11 då jag stupade i säng och sov hela natten lång, hmmm, nästan iaf... 

Idag känns som ett rätt så lugn dag på jobbet, trist, så jag hoppar in lite i växeln också. Efter jobbet blir det ett besök på Clinic D-vine :( Det suger att ens vaxare är på semester på sommaren, hon behövs ju som mest nu! Sen ska förhoppningsvis jag och Johan till Bro och hälsa på Chrille&Anna som flyttat dit. Lilla Albin lär väl vara jättestor nu..

Lets work!


filmväder!

Det regnar, åskar och blixtrar ute. Bättre väder för filmmys finns ju inte! Just därför är det synd att det inte blir det ikväll, Johan ska iväg på U19 träning idag.. Jag vill ligga i soffan, superdega, äta ostbricka som jag köpt och se på någon superfilm! Det får bli mys med Dori bebisen!

Men jag är väldigt sugen på att sätta upp en hylla i vardagsrummet, får se om jag kommer så långt, antagligen inte :P Den ska nämnligen bombarderas av ljusstakar, därför vill jag ha upp den just nu!  

Mary Kay.

Whiowhio! Det verkar som att vädret blir bättre till helgen! Tänk om det blir sol i Sandnäset, det vore ju fantastiskt. Under de fem tillfällen jag varit där har vi haft två soliga dagar :P Tänk om det blir bikiniväder :D Det jag längtar efter mest är att få äta kräftor, ååååå!

Igår kväll åkte jag hem till Lotta med Åsa för att ha en Mary Kay "visning" Vi gick igenom och fick prova alla olika produkter och rengöringsmoment. Vi blev så lena och fina sååå :) Verkar verkligen vara superprodukter! Dock lite dyrt i och med att jag precis köpt upp mig på alla DermaNord produkter.. Sen bjussa Lotta med magen på ananaspaj och choklad, mums!

Deckade sen hemma på soffan till ytterligare en Ross Kemp dokumentär, undra om vi sett alla snart..

Jag orkar fortfarande!

Även denna helg har bjudit på 100% fest.
Kanske detta har bidragit till denna saga måndag...

I fredags hade vi en helt underbar AW ute på Nyckelvikens klippor. Vi grillade, drack vin, njöt i solnedgången, sjöng och dansade på klipporna. Helt fantastiskt, underbart! Precis som riktiga sommarkvällar ska vara! När det blev lite väl mörkt gick vi hem till Emma och Markus och fortsatte några timmar. 

Lördagen började med Ipren och lugn! Sen åkte jag och Johan in till stan där han köpte en ny telefon och så åt vi middag. Skaldjursgryta, MUMS! Kom hem, sov en timme och sen bar det av till boysen. Kan inte beskriva hur impad jag blev av deras Bea-lagande, helt från scratsh. Vem trodde att de skulle lyckas med det :P Vi drack öl, spela drinkspel och badade jacuzzi innan vi tog oss in till Sommar, Trädgårn. Hade Disney quiz i taxin på vägen in, jag och Simon ägde! Var en riktigt rolig kväll!  

Efter två galna helger känner jag mig minsann inte så gamal längre ;P

Blombud från <3

Ända tills för 5 minuter sedan har jag hatat den här dagen, allt har bara varit skit, jag har varit trött, mått illa....
Men så kom Jeanette in med ett paket blommor i famnen.

"Ååå, har du fått blommor?!"
"Nej, DU!" säger hon då!

Min älskade älskling har skickat blombud till mig <3
Han tyckte att jag verkade så nere, dessutom ska han laga god middag ikväll! Kanske för att vi pratade om blombud i helgen och jag påpekade att jag minsann aldrig fått ett blombud men dom på mitt jobb fått det ;) Det skiter jag i, han är bäst!


Sötaste lilla Michelle!

Igår åt vi en försenad födelsedagsmiddag för Sis hos pappa. Snacka om att moffa mat och fika, jag och Johan var helt slut när vi åkte hem. Blev väldigt glad när farbror Anders, Oij och världens sötaste Michelle var där! Helt underbart söt är hon och fyller snart 1 år :)



Hittade min gamla Baloo som hon fick leka med.


Godis&Träning

WhopWhop!
En timme kvar :D

Vi äter plopp och tränar på samma gång ;) Knäböj och 90 grader är ju perfekt att göra framför datorn. Har hittat en magövning man kan göra sittandes också. Köp en pilatesboll så har ju ju ett komplett gym här inne, haha. Orkar man inte träna efter jobbet får man göra det meddans. Kanske skulle ta att sluta med godiset också...


En lycklig dag!

Kan inte förklara hur lycklig jag är över att denna dag har kommit!
FREDAG!!

Var helt död imorrse men nu är jag bara så taggad för i eftermiddag. Det är inte ens jobbigt att sitta i växeln :) Det ringer mycket mindre *peppar peppar* så vi hinner faktiskt prata med varandra mellan samtalen!

På lunchen ska jag iväg och köpa gottis till ikväll då vi möter upp det finaste gänget i världen för grillning, vin och solnedgång! Jag och Johan tar med oss fiskespöna också :)



Nyckelviken förra sommaren <3


Down.....

Möööööö!
Sitter idag och imorgon i växelen. Hade glömt de frustrerande samtalen, man kan få lite smått damp vill jag lova.

Och seriöst, Helene Sjöholm och Bennys orkester, ta er i kragen. Man dör ju av trisstess! Ta min hand, jadijadijaa..

Jag vill ut :'( Jag vill verkligen ut! Näst intill all min färg har försvunnit, jag är alltså en belkis och alla mina vårmuskler har omvandlats till fett. Kuuul!

Jag längtar till semestern!

Jag är ett latarsle som aldrig tar mig till gymmet.

Vem vill att livet ska gå ut på att jobba hela jäkla tiden.


Jag har då en lite halv down vecka... Längtar så himla mycket till imorrn då vi sak Nyckelviken hänga på kvällen, dricka lite vin och grilla. Det är PRECIS det jag behöver!

stekväder!

Guud va härligt det är ute, vill bara ligga och steeeka! Tog en lite längre lunch och satt ute i solen och läste ut min bok. Leggingsen uppdragna och ärmarna uppvikta till axlarna :) Jag och Sis ska på bio ikväll, inte riktigt bioväder skulle jag vilja påstå men går vi inte nu kommer vi aldrig komma iväg. Det är ju Harry Fjotter som väntar..

7 arbetsdagar kvar sen är det semester igen, SOM jag längtar!

Hoppas på underbart väder i helgen, då blir det stek vid poolen, inga alternativ!

Sis 22 år!!!



My gaaad 22 år!
Blev visst lite litet men orka göra om :P


Födelsedagsfirande!

Shit! I fredags innan vi gick ut för AW hade jag 3000 kr på kontot, det är nu nere på 700! Lyckad helg, javisst, men det svider lite.... Jag som verkligen ville ut och äta med love nästa helg!

Hade ett jättebra firande av Sis i lördags! Började hemma i Sjöstan med bubbel och presentöppning innan vi åkte in till Söder där vi åt grekiskt till middag. Efter det gick vi alla till en pub som hette HoneyHoney och drack lite öl innan jag, Ankan och Jimmy gick vidare till 54 för en dansnatt. Det var på ostadiga ben jag kom hem någongång på natten. Inte nog med allt vin och öl, min klack gick sönder! Den lossa från själva skon så jag var ju värre än halta Lotta sjäv!

Igår hade jag en bakisdag med mamma :) Promenerade runt i Sjöstan, fikade och tog en cider i solen. Fick sedan skjuts hem till Väsby där jag och Johan spenderade resten av kvällen i soffan!