onsdag.

Jag har en bångstyrig pojkvän så vi kanske är lite lika ändå :) Jag får iaf absolute inte åka nattbuss själv hem inatt, så efter 30 minuter lyckades han övertala mig att HAN skulle betala taxi till mig hem. Då känner man sig ju inte bara lite dum! Aja, ser iallafall fram emot ikväll! Jag ska ut med Madde och Rebecca från barkursen. Vi ska spana skillsen på de svenska bartenderserna. Yrkesskadade som vi är.. Tidigare idag har jag varit duktig (igen) och köpt en almanacka, kört på körskolan, beställt fler lektioner och halkan! Nu ska det bli Mills tur! Och ge inte upp med teorin kära soulmate! Jag har en teori att jag kommer stinka vitlök hela kvällen för jag sitter och äter ölkorv, inte det bästa kanske.. Och den förstör smaken på min drink!

Hejsvejs nu ska jag göra mig fin!

fin i håret!

Och just det! Jag har kvällsbadat ikväll för jag orkade inte duscha. Plus att man blir mycket finare i håret efter ett poolbad! Speciellt nu när jag utnyttjat pappa lite och köpt hårgele och spray när vi var och handlade mat tidigare idag. Så nu kan jag äntligen göra något med håret så det inte bara fluffar sig.. För övrigt handlade vi på Format och mötte Hasselhoff :)

tråkdag som blev kul tack vare msn :)

Idag har varit en tråkdag! Tvn var tråkig, datan var tråkig och till och med solen och sola var tråkigt! Jag låg nästan och skrek i soffan ett tag! Men sen kom Emma hem från Kista och vi har som alltid haft en trevlig heldags date på msn! Till och med lite ny musik har jag fått. Och två nya skivor som ska brännas har jag gjort. Jag och Emma kom på en jättebra sak när vi spejsade via msn och lyssnade på partymusik. Imorrn är det lillördag och då får till och med dom som jobbar festa, så jag ska försöka förklara det för Johan ikväll också. Vi är så roliga Babben! Och jag ska leka matchmaker och få ihop henne med en cuban vars mamma lagar jättegod mat :) Senare loggade även Gävle in och han var lika rolig som vanligt och tyckte att jag skulle komma dit och göra gud vet vad.. Men jag var iaf välkommen någongång om jag skulle ångra mig.. Nu sitter jag och äter ost, dricker cola och väntar på att du ska komma hem från träningen..

bajbaj 

tisdag.

Det finns ju inga jobb i den här dumma staden!  Det känns som att jag kommer gå arbetslös resten av mitt liv! Men imorrn har jag iaf en körlektion så körkortet blir nog prio ett just nu. Och halkan ska jag boka imorrn också! Och köpa en almanacka så man har lite koll på sitt liv. Det känns som att jag har en massa att göra men jag kan inte komma på en endaste grej förrutom att skriva en ansökan till mammas jobb. Det finns ett ledigt vikariat på tre månader och dom jag jobbat med innan hade föreslagit mig, som VD-assistent! Det skulle ju inte vara illa att få det som ett första jobb! Nu ska jag grilla mig en fläskkarée och lyxa lite.. 

peter pan

Idag har Decc varit här och vi var lika knasiga som vanligt! Eftersom ingen av oss har några pengar så fick vi stanna hemma för att komma på något. Och eftersom det blev molningt kunde vi ju inte njuta av sommaren, solen och poolen. Sen kom vi på att vi behövde pengar, NU! Så desperat som man är tog vi pappas tomburkar och åkte till Obs och pantade dom. Vi fick faktiskt ihop 206.5, så skulle vi hitta på något kul för dom pengarna.. Det slutade med att vi köpte mat för mer än hälften och hade picknink på tomten. Och precis som vi misstänkte började det regna efter ett tag så vi gick in och avslutade pickniken. Sen dog vi och såg på Peter Pan efter ännu mer chips och godisätande. Sen var vi lite duktiga och gick till Anneli för att hämta mina saker. När vi kom hem och skulle packa upp visade det sig att grenadine flaskan inte var stängd ordentligt och hade läckt ut över hela min beiga klänning! Ska snatr ta ut den ur tvätten, så får se om jag behöver köpa en ny för mina pantpengar :) Nyss har jag och pappa sett på Finding Neverland och den är ju hur söt som helst. Mycket Peter Pan idag.. Sen ringer Johan och säger att det gick bra att jag följer med nästa helg på han kompis födelsedagsfest. Jag kommer dö av panik och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Visst är det bara tjejer som tänker på sånt en vecka innan.. Vad ska jag göra på en fest med en massa 25 åringar, jag kommer ju känna mig som en liten unge. Bläää! Men gå vill jag ju absolute, får ta en pink panter innan så går nog allt bra..
 
Jaja, önska mig lycka till med tvätten!    

måndag.

Ibland är man verkligen jätteglad! Jag tänkte gå upp vid 10 idag men det var ju allderles för jobbigt så jag gick upp halv tolv, fasst skulle kunna sovit några timmar till. Men idag ska jag träffa min kanelbulle så jag pallade mig upp. Och nu lyssnas det på Super-duper-man och e-rotic på högsta volym! Jag tycker synd om dig som börjar jobba idag!

vuxen mills!

Idag har jag varit vuxen! Trots att jag var lat och inte orkade fixa disken.. Jag har beställt ett nytt bankomatkort som förhoppningsvis ska funka i alla bankomater. Sen har jag suttit på inne på arbetsförmedlingen hela dagen och skrivit en massa olika ansökningar och skickat iväg. Det bästa skulle ju vara om man fick bartender jobbet på Cafe Hollywood! Guud vad jag vill!

surfarbyxor och bakiscola!

Fast jag har mina nya surfarbyxor från Mallis på mig och jag funderar på att flytta in i dom för dom är så äckligt sköna! Och skivan jag bränt från Johan är också äckelbra, jag får ont i magen! Och sen så orkar jag inte gå till köket för att värma mat. Köket ser ut som ett bombnedslag och det orkar jag inte göra något åt.. Jag vill börja dansa igen! Lyssnade på en låt imorrse som vi brukar värma upp till så jag låg i sängen och gjorde isolationsövningar :) Min bakiscola är slut!

arbetslös bartender!

Igår var jag på Que för första gången på drygt en månad. Det känndes helt konstigt, som jag inte hörde hemma där, som att jag bara var på besök eller något... Ganska jobbigt eftersom det är där vi brukar vara. Så då blev man inte speciellt taggad heller. Och framför allt så stod jag på fel sida av bardisken! Jag borde stå där bakom för hon gjorde inte änns en god San Fransisco, hon skakade den till och med inte! Hoppas att jag inte förstörde hela utekvällen för min soulmate genom mitt otaggade humör. Sen imorrse fick jag sms av Veronica med dom senaste uppdateringarna och fy fan vad jag längtar tillbaka! Och efter henne! Och Alex, Jonathan, Johan, Casablanca, Viking, billiga drinkar, utekvällar till 6, ballongdansen, Rambos dans, min krambjörn, att bo i en resväska, att stå bakom baren, Emils fyllediskutioner, Oskars dialekt, Jaanas präktighet, slem PR på casablanca, Jauns kastande med brickor i marken, flaira på stranden. Och herregud jag skulle kunna fortsätta i evigheter!