Nu e det onsdagsviiin!

Har precis korkat upp vinet! Ska göra absolute ingenting förrutom att sitta i soffan och se på True Blood. Men Johan tog min Breezer så då korkade jag upp en flaska :) Det som blir över får följa med till min och Emmas förfest imorrn. Hoppas, hoppas att jag får sluta lite tidigare så vi hinner med lite tjejparty innan vi hoppar på båten mot finland. Emma, jag tycker vi kör på så får killarna spela sina airhockey spel!

  Haha, alkoholmissbruk uppskattades INTE på våra fester!
Tjejfest innan "inc***festen" 2005 :D


moffa, moffa, moffa

Guud va me godis jag moffar. Eller egentligen inte, har typ ätit 10 styckna :P Men det känns som jättemycket, speciellt i magen! Har inte ätit smågodis på en evighet och speciellt inte så här mitt i veckan! Jag måste säga att jag blivit väldigt bra på att hålla mig undan, duktiga jaag! Men vi kom fram till att påsk är som jul, moffa, moffa, moffa!

Fast elakt att lägga upp bild på söta kycklingar när jag skriver att man ska moffa på påsken. Jag kommer ju moffa dom :(



Sånt här moffar jag nu :)


make cocktails...

Hihi, det här bilden föll jag för. Konstigt va ;)
Undra om den smakar som Sourze Apple eller om det är någon skillnad, måste ju nästan prova. Imorrn på finlandsbåten kanske?


onsdag.

Jag pallade mig iväg till gymmet igår! Trodde aldrig att jag skulle orka men jag fick lite ångest, tog mig iväg och tränade bort dagens påskgodis ;) Men efter det orkade jag inte mycket mer. Kom hem, duschade, lagade mat, åt, somnade på soffan. Jag slumrade till innan kl 9 och det har då aldrig hänt förrut! Jag är nog lite jetlagad som Emma sa. Kl 9 vaknade jag för att titta på Desperate, som inte gick :( La mig i sängen och pratade med Emma och efter det blev jag piggare, typiskt. Somnade om vid 11 igen och vaknade knappt av mitt larm imorrse.

Trött i mössan Mills är mitt namn denna vecka!

Idag hade jag en vision att ha mina superpumps på mig. Dom satt prima på foten, som på Askungen :) Men jag valde bort dom i sista sekund med tanka på alla liter grus på vägarna. Ta bort! Jag måste få inviga mina nya klackar!   

tisdag.

Idag är en trött dag. Idag är en stressad dag.
Det ringer (konstigt när man sitter i en växel :P) Men det ringer mycket, vi har kort om folk, det är massa besök, mail, folk lämnar saker, telefonerna fungerar inte osv. Jag är fortfarande nere efter igår, hände massa bajs, så jag vill bara krypa ner i sängen.. Vet inte hur jag ska hinna träna ikväll, jag måste!

Idag hade jag iaf mitt möte med Josefin från Humagic. Vi har tidigare svarat på en massa frågor och nu ska vi kartlägga våra personligheter. Gjorde något liknande i Västerås men det här var så exakt så det var skrämmande. Men gud så häftigt! Jag öppnade mig som en öppen bok och har aldrig någonsin delat med mig så mycket av mina tankar till NÅGON förr! Jag var helt skakis efteråt och när jag gick för att köpa lunch var huvet helt tomt. Inte en enda tanke var kvar, ALLT var ute. Underbart!

måndag.

Idag är det riktig höst ute. Det första jag kände när jag gick upp imorrrse och tittade ut var HÖST. Sen när jag gjort mig iordning och satt i soffan och glodde ut ficka jag en sån där "höst, i väntan på vinter och jul känsla" lite fel när man sitter och hoppas på sol och vår. Så det blev en tjocktröja med stor krage och höstkappan. Det är jobbigt med päls när det regnar och jag orkade inte demostrera vädret med något vårigt..

Men nu ser det ut som det börjar ljusna ute :)

Ingenting kan döda mitt humör idag, resan är ju bokad och klar!!! Ikväll ska det tränas och sen ska jag börja fixa lite inför påskens resa till Finland! Hoppas på fint väder!

Resan bokad!!!

RESAN ÄR BOKAD!!!
Kan veckan starta på något bättre sätt än att boka en resa till Thailand i 2,5 vecka?! Vi åker redan den 28 maj och kommer hem den 17 juni. Åker med Thai och biljetterna kostade bara 5500, per person! Aa, jag är så lycklig!


Samui, Koh Tao, Panang !!!
:D


söndag.

Lugn och skön söndag, som det ska vara! Tog bilen in till stan och mötte upp Emma och Markus på Cafe60 där vi mumsade beskvier, te och planerade inför vår finlandstripp över påsk. Ska bli grymt kul att komma iväg och nu har vi fått massa tips från Johan pappa. Var precis där och åt oxfile med potatisgratäng till middag, det tackar man ju inte nej till. Nu är jag dock lite bitter eftersom jag inte har någon söndagsbrie hemma, orkar verkligen inte åka ner till Format för att köpa det :(

I fredags åt vi på Indiska med Sandra och Stefan och drack öl. Gott som alltid och till "efterrätt" tog jag och Sandra lakritsshot. Har dom lakritsshot på en indiskrestaurang så måste man ju ta det :D Efter det knatade vi hem till dom, drack skumpa och hade några skojiga timmar innan det var dags att ta sig hemåt.

I går firade vi Sten. Jag, Ankan och Mutti började med lite vin på Jimmys innan vi gick till Square. Åt chevre chaud till förrätt och fisk&skaldjursgryta till varmrätt. Helt fantastiskt gott och tredje restaurangbesöket på en vecka, lönelyx :) Blev helt slut efter middagen och var hemma redan vid 22.30. Mös ner mig i soffan med täcket och somnade sött efter Natt på museet.

Åååå, jag vill ha min ost! 

Breezer Mango!!

Gissa vad jag hittade på systemet som jag bara var tvungen att köpa. Bacardi Breezer Mango! Det kan ju inte inte vara gott, köpte en varsin till mig och Joey. En flaska rose och en bubbel, är jättesugen på bubbel :)

Min hals har börjat dumma sig, den gör ont! Ber till gud att det inte blir värre. Och ja, jag ska dricka öl och vin ikväll. Jag tror att alkoholen dödar bakterierna, det brukar fungera när jag är snuvig iaf. 

Malin köpte GUDOMLIGA munkar till oss. Jag fick en med vitchoklad på och vanlijkräm inuti, jag skulle kunna äta 10 till! Och efter att inte ha ätit något onyttigt på en hem vecka sattes verkligen mitt sockersug igång! Men nu är det helg, då får man! 

sibel?!

OH NO!

Låten Stop som spelas på radio har jag fallit för. Nu när vi lyssnde på schlagerskivan var den låten med och jag fattade ingenting. Jag hade ingenaning om att det var en schlagerlåt. Googlar och ser att det är SIBEL. Blä, då kan jag ju inte tycka om den längre. Eller jag kanske kan göra ett undantag, ett väldigt litet. Men man kan väl göra bra musik fast man är otrevlig...

TGI FRIDAY!

It's amasing! Jag övertalade Johan att titta på New Moon igår, den var lika bra som på bio! Jag misstänker att Johan tyckte den var helt okej fast han inte vill erkänna det. Men det gör inget, jag fick mysa och titta på Edward! Kom inte i säng förns vid 12 tiden och då somnade jag nog på 1 minut.

Idag har jag bestämt att det ska vara en rolig dag på jobbet. Det börjar bra eftersom vi nu lyssnar på melodifestivalenskivan :) Och jag och Kristina läser felsms på internet. Folk är så pinsamma, haha.

Det blir nog ingen Jets fest för oss ikväll. Som jag sa igår känner jag mig för trött :( Är dock jättesugen att gå, skulle vara grymt att festa med fruarna igen! Men det blir troligtvis middag på Indiska med Stefan och Sandra efter jobbet och några Kobra, känns lagom :)

kärlek till min emma <3

Måste skicka massa kramar och pussar till min söta Emma som verkar vara lite nere :( Det är jobbigt när man måste jobba och inte kan prata med varandra på dagarna.



   

Nästa torsdag åker vi Finland och firar påsk. Leker rövare på kryssningen, myser med påskmiddag och ser på påskbrasan.  


deklarationen har landat.

Deklarationen kom idag.. Och man kan väl säga att jag hade fel när jag trodde att jag skulle få en ganska obetydlig summa minus eller plus. ELVATUSENSJUHUNDRASJUTIO KRONOR, 11770 kr!!! Fatta lyckan :D Och det kan ju inte bli mer perfekt eftersom jag inte har någon betald semester men ändå tänkte ta ut alla 5.. Jag vill fira med skumpa men det får vänta till imorrn. 

Träningen idag gick kalasbra. Kämpade på ordentligt på löpbandet och jag har hittat en jättebra löplåt. En helt oväntad sådan. BomFunk Mc - Live youe life. Jag blir jättetaggad av den :) 

Blev våffelmiddag hemma hos Johans päron och nu myser jag i soffan med täcket och superkragen jag fått av Jeanette! Betala räkningarna och sen ska vi glo på någon film. Om bara kissemissen nångång skulle vilja ligga i mitt knä också :)

smörgåstårta!

Guud, nu är jag så mätt så jag nästan vill kräkas. Men lunchen var exelente, gudomlig, devine, fab och allt man kan komma på. Jag åt en bit smörgåstårta! En onyttigare lunch får man väl leta efter, fy det här var inte bra :( Men så gott! ibland så säljer dom portionsbitar på Pris Extra och idag föll jag dit!

Men ikväll är det träning så då får man vara liiiite onyttigare. Medans jag tränar så ska Johan tvätta, mycket trevligt tycker jag! Sen när jag kommer hem kommer jag få vika all tvätt, Johan tycker inte att det ingår i själva tvättandet?!

NoNo skomode för Mills.

Jag har mycket viktiga saker att tänka på monarna ;)

Två saker med skomode jag aldrig kommer förstå / ha på mig är:
- Converce
- Gummistövlar

Converce kan vara snygga men jag skulle aldrig ha det. Dom känns för klassiska, vanliga och något som jag inte kan sätta fingret på. Något som inte är jag helt enkelt. Jag kom och tänka på det när jag såg det tionde paret converce på tåget imorrse.

Sen såg jag en tjej med gummistövlar och jag tänkte direkt : Ska du ut och hoppa i vattenpölar och leka i sandlådan? Visst, jättesmidigt när det blir blött, men nono för Mills.

Gladiator sandaler! Hur tänkte dom där?!

Så tre saker blev det tillslut på min lista..

torsdag.

Haha, i natt hade jag ytterligare en partypartydröm. Denna var på jobbet.. Jag tror att mitt undermedvetna försöker säga mig någonting :) Kanske att jag borde gå på den där Jets festen imorrn, men jag är så trött så jag vet faktiskt inte om jag orkar hoppa runt och dansa. Det jobbiga är att vi måste bestämma idag om vi sak gå för då måste vi sätta in pengar, får se hur det blir..

Tänk att det fanns en tid då trötthet was no option. Inte en chans att man stannade hemma, ut skulle man. Jäkla panschis Mills, ta dig samman! 

Idag blev jag väldigt glad när jag gick från tåget till jobbet. Eller stundtals. När jag kom till de plättar som var sopade och helt utan grus, snö och is. Det är vår det! Men satan vad det blåste.

Fondueboden.

Igår åt vi som sagt middag på Fondueboden. Ett supermysigt ställe på Vanadisgatan. Vi blev 8 pers som åt och firade Moe, hiphip hurra! Grymt mycket mat och gratis påfyllning av allt, klockrent. Blev både vanlig kött och ostfondue. I osten doppade vi bröd, skinka, salami och pommes. Helt underbart, och jag har nu träffat en värdig motståndare i ostätning :) Det enda som var synd är att det fanns ingan chans att jag skulle orkat äta chokladfondue till efterrätt. Jag smakade en bit av Sanja (maräng!!!) och det var TO DIE FOR!! Så det måste göras i helgen!

Efter middagen fick vi skjuts hem av Jocke och Camilla. Tog även är tur förbi söder för att spana området dit dom ev sak flytta. Jag vill också :)


5 år sen?!

Där rosa pilen pekar har det växt upp ett fantastisk höghus med penthouse där jag och Veronica bodde en månad (2 veckor) sommaren 05. Helt STÖRT att det snart är 5 år sen. Jag längtar tillbaka! Och jag inte det minsta avis på att pappa och IngaLill ska till Fortaleza i höst, INTE DET MINSTA!


pre våffeldag.

Idag har vi haft lite för firande för våffeldagen. Inte för att det finns något att fira, äta våfflor... Vem har kommit på det? Briedagen kanske jag borde införskaffa sådär varje söndag istället :) Men det var väldigt gott fast jag bara fick i mig en, var ju ett helt år sen jag åt det sist.  

Läste att dom idag börjar skicka ut deklarationsblanketterna. Spännande, jag har verkligen ingenaning om vad det kommer stå på min. Det kan vara allt mellan -5000 till +5000. Men jag tror att summan är ganska "noll" eftersom jag inte jobbade alltför mycket förra året. Men troligtvis kommer Johan få en trevlig summa i år också.


onsdag.

Ja, min partydröm har jag ju redan berättat om :) När jag sminkade min imorrse kom jag på att jag borde ha gått upp tidigare för att ta bussen eftersom vi ska på födelsedagsmiddag inne i stan. Började skynda mig för att hinna då jag fick sån hemsk magknip, hela magen skrynklade ihop sig. Så jag bestämde mig för att ta det lugnt och ta bilen. Får bli vatten till fondun, inte värre än det.

Längtar för övrigt jättemycket till kvällen. Har inte träffat Sanja och Moe sen innan jul. Och att gjöra något skoj mitt i veckan är ju bäst! Efter jobbet drar jag till Västermalms Gallerian för att glo lite tills Johan kommer. Sen blir det
fondue till 100% Funderar på att lyxa till det med choklad- eller ostfondue till efterrätt :)

Idag känner jag mig för övrigt mycket gladare och bubblar inte av irritation. Lovely!
Jag känner att våren är på väg, NU är det på riktigt. Det lovar jag. Jag blir tom glad när det ska regna för jag vet att snön kommer försvinna. Wiio!

Visserligen en sommarbild, men skitsamma :) 


the party dream.

Ojoj, vilket party det var inatt! Dvs i min dröm :) Jag var på middag med en massa klasskompisar från SFG och efter det hamnade jag på en fest med Bingo Rimer och massa blonda tuttlisor. (Man kanske får såna drömmar när man läser Katrins blogg?:) ) Dagen efter vaknade jag och kom inte ihåg någonting och hade sån ångest för jag visste inte vad jag skulle säga till Johan :P På kameran hade jag bara massa kort på tuttlisor utan tröjor. Hade även ett kort på mig och Johan i Väsby kl 4, och Ankans ex var där som jag skrek sönder. Men jag vaknade i Sjöstan och Emma och Markus var där... Konstigt.

Verkar ha varit en riktig partynatt :)

infomail

Hur kan det vara så svårt för företag att svara på mail som kommer in till en info adress?! Jag har mailat hm, svenskabil, körskolan och jag vet inte alla. Ett svar har jag fått. När jag har skickat till infomail förrut så har jag vetat att det oftast tar lång tid. Men nu när jag själv läser vår infomail förstår jag inte att det kan ta sån tid. Visserligen vidarebefodrar jag bara mailen så nån annan kan svara på dom, men ändå :P

Nu vill jag ha lunch, funderar på att köra thai på andra sidan gatan, mums!


tisdag.

Idag känner jag att jag har ett kilo irritation bublandes inom mig. Som tur är är jag bra på att trycka bort det på dagarna. Eller det vet jag ju i och för sig inte, det kanske märks mycket väl utan att jag tänker på det.. Det blir Johan som får lyssna på mina små utbrott ikväll. Stackars...

Nya semester planer på G, gud så snurrig jag blir! Och stressad. Nu funderar vi på att dela upp semestern, 3 veckor i juni och 2 i augusti. Anledningen att vi funderar på att ta tre veckor så tidigt är att flygbiljetterna till Samui är 3000 kr billigare då. Och det känns ju värt det! Spelar väl egentligen ingen roll när man åker, det är ju lika underbart när som!


G+

Jag sätter betyg G+ på min träning idag :P Sprang i 20 minuter men körde endast mage och midja när det kom till styrka. + kommer ifrån att jag sprang som tusan, hihi.

Nu blir det slö middag iform av lite tacos som blev över från gårdagens middag.

Jag har pengaångest, vilket jag inte alls borde ha! Så här mycket pengar jag tjänar idag har jag aldrig gjort men det leder ju också till att jag shoppar mycket mer. Och då menar jag MYCKET, jag har blivit som lillasyster. Eller inte riktigt, när jag blir det lägger jag in mig på rehab! Tänk på det sis ;) Men när jag tänker på alla "måsten" och viljor kommer ångesten. Helt onödigt, sluta med det Mills :)

kvällsplanering...

Denna vecka är planerad in i minsta detalj, iaf kvällarna. Samtidigt som jag gillar att ha massa planer blir jag lite stressad, när ska jag hinna ta det lugnt. På nätterna kanske, men jag är inne i en sovsvacka för tillfället..

M - Träning
T - En tripp till Centrum, K-rauta? Möte med föreningen. Har inte varit på ett enda möte, så det är väl dags..
O - Fonudemiddag med Sanja, Moe och massa annat folk. Moe fyller år :)
T - Träning
F - Besök hos StockholmsStylisterna   
L - Städdag?


måndag.

Oj, kl är redan 14 och inte har jag haft en tanke på att logga in här på bloggen.. Har ringt massa och vi har som vanligt bortfall av olika anledningar. Men ingen som vi inte klarar :)

Nu är det bestämt, i påsk drar jag, Johan, Emma och Markus till Kaskö! Ska bli jätteroligt för jag har själv aldrig varit där. Vi ska bo i Johans farfars gamla stuga, ett litet kryp in i en mysig liten stad. Hoppas det blir finfint väder så man kan vara ute och leka! Och nu när jag tittar i kalendern är det ju bara 1,5 vecka tills vi åker. Tjoho, vad jag längtar! 

Hann inte se New Moon igår kväll. Men idag är det måndag och då brukar det inte vara nå skojsigt på tv så då kanske jag kryper ner och kikar på den.


helg på landet & Romme!

Som vi hoppats på var det fortfarande ljust och fint när vi kom upp till landet i fredags. Jag och Johan började kvällen med en bastu och sen blev det bubbel och middag senare när Annica och Jimmy kom upp. Blev en lugn och mysig kväll innan en tidig sänggång.

I lördags kom vi iväg vid 9 tiden mot Romme. Fantastiskt väder hade vi. Blå himmel, sol och redan kl 9 kunde man gå ute utan jacka. Senare på dagen hade vi runt 10 grader så lite rosa har jag allt blivit på nosen :) Var grymt kul att åka skidor igen och jag fick äntligen se Johan åka snowboard. Backarna var jättebra och det fanns riktigt bra utbud så man slapp känna att man åkte samma backar hela tiden. Åkte ungefär 2 timmar sen packade vi fram picknick á la Mutti. Och det är ingen vanlig picknick ska ni veta. Den består av ALLT och man behöver ett bord på minst 1,5 meter för att allt ska få plats. Efter ytterligare två timmars skidåkning höll benen på att vika sig så det blev hemfärd runt 4. After Ski i "krökgungan" med Lonkero och lakritsshot. Bastu, körslaget, middag och sen höll alla på att somna vid matbordet runt halv 11. Man blir tröttis av skidåkning.

Så en grym helg på landet som alltid!!!

söndag.

Då var man hemma från landet, tog ett bra tag att köra hem i snöstormen.. Slapp som tur var några jätteköer! Vi stannade till i V-rås för mamma ville till Chili och spana. Vi kom därifrån med en vinkaraff och en finfin burk till Doris mat :) Skulle lätt kunna inreda ett helt hem från den butiken! Stannade även till på El-giganten för att Johan skulle kolla efter något spel som dom inte hade. Men var springer jag på tror ni?! New Moon för 80 kr!! Så den ska jag krypa ner i sängen och titta på, underbart.

Senare blir det en tripp till Format för att köpa onyttigheter till kvällen. Vi är inte alls sugna på mat utan godis och chips. Och jag vill göra Aioli, mums! Såg att Step Brothers är på tv1000 ikväll, perfekt söndags film!

15 minuter

Om 15 minuter blir vi hämtade av Mutti & Stone. Kom iväg lite senare än planerat men det kommer fortfarande vara ljust när vi kommer upp. När jag kom hem från jobbet stod en pizza och väntade på mig som Johan hade köpt :) Bakispizza!!


Så här kul har vi nu men webcamen :) 


New Moon!!!!!

OM det är någon som missat det. Om man ens kan missa det. Det är nästan en synd om man missat det!
Imorrn kommer New Moon ut på dvd! Och jag ska bli den första som köper den! Dvs om den finns på världens bästa Statoil (som inte är Statoil längre) i Fagersta.   

Förresten fanns inte den blå klänningen kvar :( Bara i grått och då var den tråkig!


In love! :)


älskade fredag!

Godmorgon alla fredags älskare! Jag är bakis men taggad till 1000, jag längtar så mycket till landet så jag kan inte förklara. Men om 3 timmar åker jag hem, packar och sen är vi på väg upp. Underbart!

Igår hade vi en grym kväll här på jobbet. Trubaduren startade kl 17 och spelade bland annat Sail Away!, då blev jag glad! Vi hade musiktävling, lyssnade på trubaduren och drack vin. Senade mot kvällen satte jag och Johan på schlagerskivan och så buggade vi till Manboy! Och efter timmars tjat om manboy var den jättebra, som alltid :D Sen tog vi en taxi hem vid 11 och idag är jag uppe, glad och jobbar!

Jag har med massa skivor till jobbet idag, GooGoo Dolls, Heat, "Rock it Kia" och "Tell me lies" Dom två sista är specialgjorda till bilen men dom fick följa med hit idag :)

morgonkärlek.

Den här blev jag kär i nu på morgonen. Är väl inte rikigt det jag gillar "i vanliga fall" men den här föll jag för. Får se om jag klickar hem den under dagen :) Med mitt stora bruna skärp i midjan!


fredags feeling!

Vi har fredags feeling på jobbet, me like :)
Jag laddade med grilladkyckling och potatisgratäng till lunch så nu är jag proppismätt. Och så är jag redo att fylla på med smarrig Sommersby efter kl 17.

Nu är reggae skivan slut och schlagerskivan åker på!

torsdag.

Idag tog jag bussen till Rotebro, värdelöst tråkigt, men jag hade en väldigt intim date med Whitesnake och det slår aldrig fel. Jag vill se dom live igen, på SwedenRock efter att ha suttit i solen hela dagen och smaskat cider och nacos. Wiiiie!

Anledningen till att jag tog bussen är att vi har pubkväll idag efter jobbet. Blir mat, öl, vin och trubadur. Ska bli jättekul och blir en perfekt invigning på helgen. Som visserligen inte blir en partyhelg men en kul helg på landet med skidåkning.

Och jag har bestämt mig. Det blir till att slinga blont igen! Inte än men till sommaren, jag längtar :)


För alla älskar vi Whitesnake :)


om jag kunde mobilblogga.

OM jag skulle köpt en mobil som jag kunde blogga ifrån skulle jag på tåget skrivit följande:

- Jag hatar att åka buss till stationen. Love my car :)

- Jag älskar Whitesnake!
- En kille hade min älskling parfym vid Rotebro. Jag sniffade i mig så mycket jag bara hann, skulle gärna hoppat på och kramat honom, haha. Den parfym jag köpte till Johan är inte 100% lika dan, men den är så nära man kan komma. Typ 95%, och det måste vara de där sista 5% som gör att jag vill hoppa på främmande män.. 

Ibland vill jag verkligen skaffa mig en ny telefon just för denna funktion. Men sen slår tanken tillbaka då det känns så onödigt eftersom min fungerar helt ypperligt!

 
Vi har haft många fina fyllesamtal tillsammans jag och min Motorola :) 



linnet var borta.

Idag hände en väldigt skum grej när jag kom till gymmet. Jag stod i omklädningsrummet och plockade upp alla kläder men kände att någonting saknades. Jag kollade igenom allt och väskan en gång till och mycket riktigt, jag hade inge linne med mig! Väldigt skumt eftersom igår kväll låg alla kläderna i en hög på golvet som jag tog upp och tröck ner i väskan. Men linnet har på något underligt vis hamnat i en av lådorna i hallen.. Och eftersom jag hade en topp med knappar och siden på mig idag kände jag inte för att träna i den :P

Så nu har vi varit förbi Tobbe och hämtat hans snowboard som Johan ska låna upp till landet. Och så har jag varit och köpt glass som jag blev så himla sugen på idag. Jag blir nästan aldrig sugen på glass men när jag väl blir det... Gräddglass med cookies&caramel :)

Men innan glass blir det köttfärsbiffar till middag.

Mpaxx på ingång :)

En sån här liten söt sak ska jag köpa för 200 kr som jag kan ha när jag tränar. Jag brukar inte ha I-poden med mig för den är stor och så tycker jag att musiken från radion duger bra. Men det är ju underbart att ha taggande musik när man springer så igår hade jag den med mig. Gick bra i början men när jag ökade farten lyckades jag slita ut öronplupparna 3 gånger på 5 minuter! Jag gav upp..


Vill egentligen ha en I-pod Suffle, så sööt! Men Johan påminde mig om att jag då måste krångla med Itunes och det skippar jag gärna! Höja, sänka och byta låt är väl allt som behövs när man ska träna.


söta sms.

"Du var jättesnygg imorrse"

Hur glad blir man inte av att få ett sånt sms så här kl 10 en onsdag :)
Jag blir så glad av såna små sms eller "jag är kär i dig" sms.

Varför betyder dom mer än ett "jag älskar dig" Det borde det väl egntligen inte göra. Men det har liksom smällt in i vardagen på ett annat sätt.. Eller jag vet inte, nu arbetar min hjärna på hörvarv för att kunna förklara hur jag menar. Men det går inte så bra :P Vi skippar det helt enkelt och stannar på att jag blev glaaad :D

onsdag.

Imorrse satte inte elementet igång sig som det ska. Så det var näst intill minusgrader i sovrummet :( Vet inte hur mycket klockan var när jag gick upp för att släppa ut Midori men då var det så kallt att man lika gärna hade kunnat gå ut naken. Hemskt, och efter det kunde jag såklart inte sova ordentligt. Huuuuur får man en katt att sova hela natten? Går det?

Idag snöar det, det gillas INTE! Kom på att jag inte varit inne och kollat på smhi, kommer det fortfarande bli massa plusgrader och sol i helgen? Kolla smhi ingår ju i min mogonrutin numera. 

Och snart är veckan slut, eller nästan. Idag är det vanlig dag, imorrn efter jobbet har vi pubkväll med trubadur och på fredag slutar jag tidigt eftersom vi ska upp till landet :)

taggad av Arvingarna :P

Ångesten från igår är som bortblåst! Egentligen borde jag inte få det överhuvudtaget eftersom jag vet att jag kommer komma iväg två gånger som jag planerat. Strunt samma vilken dag det är, eller hur :) Körde hårdare och snabbare på löpbandet idag - jobbigare - men känns så mycket bättre. Och jag är nog den enda som blir peppad av att köra de där sista tre minutrarna när jag lyssnar på Arvingarna, haha. Men för mig är det tagg, sommar och roadtrip, vem blir inte taggad då?!

Supersmarrig och nyttig middag har jag slängt ihop på 15 minuter. Kokt fisk i örter, citron, couscous och cream fraisedipp. Mums! Älskar när man slänger ihop världens enklaste som blir jättegott.

Nu blir det en välbehövd dusch, sen slapp framför Desperate och Cougar :)

VVV

Jag sitter som besatt och kollar på smhi. Kanske, kanske om jag tittar tillräckligt länge så går de röda staplarna uppåt och de blå försvinner. Denna gång (av gud vet hur många) trodde jag på riktigt, på riktigt att det skulle bli vår. Men värmen ska bara hålla i sig över helgen sen blir det kallt igen.

Jag förstår inte riktigt vad han håller på med där uppe. Vad är det för mening att lägga massa pengar på vårkläder om man aldrig kommer få använda de, ännu mindre en bikini :P Okej, nu kanske jag är lite väl före i tiden, men iaf..

Den första april ska jag vara supervårig oavsett väder!

VVV - Våga vägra vinterjacka (eller vinter överhuvudtaget!)

tisdag.

Ibland är jag konstig, som imorrse. Allt jag ville när jag gick upp ur sängen var att ligga kvar. När jag väl var duktig och gick upp ville jag inget annat än att gå i mjukiskläder hela dagen. Och vad gör jag? Jag slänger på mig tighta jeans, högklackat och kavaj. Inte för att jag någonsin skulle ha på mig mjukiskläder på jobbet men något lite mer bekvämare än dagens outfit skulle jag ju kunat slänga ihop. Men jag gillar kavaj - det är fint :)

Och efter att inte ha haft högklackat på ca 4 månader så måste jag säga att det känns väldigt ovant och gör ont i fossingarna. Men jag måste ju bli redo till pumpssäsongen :D Jag längtar!

Och har ni tänkt på att solen verkligen värmer nu för tiden! Är inte speciellt varmt ute men är det vindstilla och man har solen på sig så värmer det, till och med min lilla päls kändes för varm vid vissa tillfällen.

Idag ska jag inte slöa mig! Jag SKA ha den där träningsväskan och jag SKA träna 2 gånger i veckan. Det ska väl inte vara så jäkla jobbigt! Kom igen nu Mills! Måste se till att Johan också skaffar ett kort på Sats så vi kan peppa iväg varandra.  

söndagsfika no 2 :)

I söndags var jag då iväg och fikade hela två gånger :) Först med mamma och Sten, sen med Johan och Stefan. Eftersom kameran har gått sönder får jag inte tag på bilderna från vår vårpromenad på sjön och fika no 1. Men bilderna från vår fikapaus i Gamla Stan tog jag med Johans mobil.  


Miiiiils :)


Vi ser ut att ha en trevlig fikapaus, men bilden är kanske lite missledande, vi tog faktiskt bara en varsin cider/öl ;)


Mums!

Mer fikapauser på helgerna!!!


kass är jag :(

Blääää, vad jag är kass!
Jag sket i gymmet idag och jag visste att jag skulle känna mig så här kass så fort som jag ens tänkte tanken på att inte träna. Jag åkte istället och inhandlade veckans måsten: bröd, mjölk och cream fraise. Jag överlever inte utan cream fraise, vet inte hur mycket jag gör av med i veckan.. Mums!

Nu har jag sprungit runt som ett virr varv och städat för att känna att jag har gjort något vettigt. Jag måste nog damsuga också! Strax blir det matlagning, pasta med kyckling & fetasås.

Johans fina, gröna kamera har gått sönder. Eller det är "fel på internminnet" :( 

många bäckar små...

Jag är hemsk, och nu börjar jag få panik på migsjälv. Jag loggade in på HM för att göra en ombeställning på bikiniöverdelen jag fick panik på förra veckan. Tänkte att det blir nog bättre med en större storlek. Och om vad händer? Jag beställde ytterligare en bikini! 99 kr hit, 149 kronor dit osv, många bäckar små och nu har jag en beställning på över 1000 kr! HUR gick detta till?

Pratade med folket på Skopan på lunchen. Dom hade varit och kollat på soffan och bordet i fredags men ville inte ha det! Jag tycker den är jättefräsch om man jämför med vissa av de saker dom hade när vi var där för några veckor sen! Ni vet när man kommer in och det slår emot en av instängt och lite unket. Så är INTE vår soffa! Grinpellar!

måndag.

Ajaj, idag gör min mage ont. Räcker det inte att det är måndag, måste månadens hemskaste vecka börja samma dag :( Men denna månad ska jag hålla deppsvackan borta, den orkar vi inte med. Vill bara vara fylld av vårkänslor. Och jag känner mig kär! Igår bestämde vi oss (jag och johan) för att vi alltid ska vara kära, det tycker jag låter jättebra. Jag vet inte om man kanske redan bestämt sig för det när man förlovar sig men nu har vi bestämt det igen :)

Igår hade jag en mysig dag i Sjöstan med Mutti och Sten. Vi åt en brakfrukost innan vi gick ut i solen och promenerade runt en timme. På vägen hem stannade vi till på ett cafe och smaskade i oss bullar. Sen tog jag mig till Gamla Stan och O'Learys där Johan och Stefan satt och kollade på fotboll. Som tur var kom jag dit när det bara var 15 minuter kvar. Sen tog vi oss iväg till ett café där vi delade på en biskvi och drack cider tills vår skjuts hem kom. Kvällen följdes upp med slö på soffan, svärdet i sten, jönsonligen, tacos hos johans päron och slumdog millioner. Grym film, tack Canal + för att ni visar bra filmer ibland.


schlagerspektakel.

Guud vilket schlagergalej vi hade i lördags :D
Efter en fab lunch på Kina med Emma och Markus gick jag och Emma upp till Mutti där vi drog igår partyt. Vi gjorde oss schlagersnygga, lyssnade på gamla partyskivor och spelade ölspelet. Alltid lika roligt! Till schlagern gick vi till Carro och hällde i Myggan massa vin, han var ju tvungen att komma ikapp ;) Sen blev det dans, schlagertittande, skumpa och tequila. 

Måste ju dessvärre säga att jag inte minns allt från schlagern, det är ju lite b eftersom det var kvällens höjdpunkt! Jag förstår inte, var det en kopia av Stallone eller var det han på rikigt eller har min hjärna hittat på allt? Och vaddå tävling mellan Sverige - Norge - Danmark?

Var iaf ett grymt avslut på årets schlagerspektakel :D
(måste få bilderna från Emma)

parta hela dagen dag :D

Äntligten lördag! Som jag har väntat, en hel vecka! Snart kommer Emma och Markus och hämtar upp mig. Då blir det en tripp till systemet sen till Sjöstan för att börja vår "festa hela dagen dag" Jag har saknat en sån dag, det var WAY to long ago :D  (Men egentligen skulle vi ju ha börjat för 10 min sen..) Sen blir det middag innan vi går över till Carro för att se på schlagern.

ALLA HEJAR PÅ MANBOY, KOM IGEN :D


Världens bästa Nackafest -08


Avatar.

Igår, efter alla dessa veckor / månader?, var vi och såg Avatar. Var riktigt bra men jag känner mig inte riktigt så lyrisk som många andra..
Var bara tvungen och visa hur snygga vi var :)

 

 


romantisk lunchdate :)

Gud vad jag är hungrig! Hela min mage knorrar!

Om 10 minuter kommer min Emma för vår romantiska lunchdate :) Det ända som är lite synd är att det tar en evighet att få maten dit vi ska. Jag ska nog ta den superstarka biff och cocosmjölksgrytan. Mums!

Måste planera inför imorrn hur vi ska göra. Har varit mycket fram och tillbaka med morgondagens schlagerplaner. Tänk att det ska bli så onödigt krångligt hela tiden :P Men det ska vi lösa och det kommer bli grymt. Vikten läggs på party hela dagen, jag ska övertala Emma till ölspel. Men hon får ha cider om hon vill, snälla jag :D



Mills gillar öl :)


fredag!

Wiiio, det är fredag och jag är INTE trött :)
Vi lyssnar på schlagerskivorna och jag taggar inför morgondagen. Vet inte riktigt om de andra känner sig lika peppade som jag. Har sällskap av Julia bredvid mig idag. Jag måste ju säga att det är mycket roligare att ha någon bredvid sig om dagarna!

MANBOY, MANBOY :D

Kl 13 ska jag bjuda Emma på lunch, ska bli väldans trevligt. Blir Thairestaurangen tvärs över gatan. Sen ikväll ska jag, Johan, Ankan och Jimmy gå på bio. Äntligen kommer vi iväg för att se på Avatar. Vi är däremot lite snåla och äter middag hemma innan. Jag är grymt sugen på att dricka massa vin men det får jag nog spara till imorrn. Känns lite sent att ta sig ut för det efter bion som slutar kl 12. 

Happy friday!

The Mills diet.

Springa, springa. Var lika skönt idag :) Fast jag vet inte om man skulle kunna kalla det springa. Snarare jogga eller lunka. Nej, det räknas nog som mer än som att lunka, så lat är jag inte. Om benen gjorde ont innan så behöver jag inte förklara hur de känns nu och hur det kommer kännas imorrn. Ajaj!

Kyckling till middag. Har börja projekt "äta mindre portioner - ät mig inte mätt så jag får ont i magen" Det är en del i The Mills diet. Denna diet går inte ut på bantning utan helt enkelt att:
- Äta lite mindre, lite bättre.
- Inga onyttigheter i veckorna. Moffa därför INTE på helgerna.
- Träna 2 ggr i veckan, försöka orka en tredje konditionsträning.

Snart ska vi ta en låååång dusch och sen ska vi hoppa i säng och se på något oviktigt på tv.

torsdag.

Torsdag, imorrn är det fredag :)
Veckan har gått fort men jag har varit så himla trött. Varje morgon har varit som en dimma, imorrse höll jag på att ramla när jag sträckte på mig. Då är det illa! :P

Ringde precis till HM (mycket hm nu för tiden) för att ändra storleken på bikiniunderdelen till en 36. Varför jag från början köpte en 34 kan jag inte svara på, väldigt dumt. Men nu är det ändrat. Hon i kundtjänsten undrade om jag beställt min jeansjacka idag. Nej, sa jag och att jag beställde den i tisdags. Då var hon så snäll och beställde om den så jag skulle få 100 kr rabatt. Tack världens snällaste!

Verkar bli en lugn dag idag.
Längtar till gymmet ikväll, ska försöka överleva löpbandet trots denna träningsvärk!


Kväll del 2: H&M

Väl hemma så provade jag mina nya kläder som kommit. Allt fick stanna förrutom t-shirten. Den som var så himla fin på bild och såg ut som en trasa på riktigt. De korallfärgade ballerinaskorna var jättesöta och skjortan var en succe inför våren :)

Det stora problemet var bikiniöverdelen. Jag stod framför spegeln i säkert 10 minuter jag bara tittade. Mina redan små blä bröst blev ännu mindre. Jag vet inte vad som hände, men bikinin liksom åt upp dom trots att den var så liten och söt. Hade jätteångest och ville gråta. Men jag bestämde mig för att ha kvar den, den var så fin. Så nu blir det hårdträning och skärpta matvanor så jag kan se normal ut i sommar!

Kväll del 1 : Bauhause & Ikea

Igår skulle vi som sagt ta en tripp till Bauhause för att titta på tapeter. Hittade en jättefin, men inte riktigt i den stil jag hade tänkt mig. Ska kolla vidare lite mer innan jag bestämmer mig. "Är det någon mening att jag är med överhuvudtaget?" frågade Johan när jag dissade tapeten han pekade på ;) Det finfina som jag hittade på Colorama känns lite dyr, 600 kr rullen och vi lät behöva 2-3 beroende på hur mycket spill det blir..

Sen tog vi en sväng till IKEA för att köpa badrummsskåpet jag spanat på i 6 månader. Och vad gör dom, dom byter träslag så det inte alls matchar i vårt badrum längre. Jag (jag, jag, jag, jag menar ju såklar VI ) kan ju inte ha mellanmörka hyllor och ett badrumsskåp i klarlackad björk! NEJ, min kväll förstördes totalt! Fick iaf med oss två nya krukor med blommor till vardagsrummet och galgar till den växande vårgarderoben.

HM junkie :)

Två aviseringar från Hm fick jag nyss till mobilen :) Tror att paketen innehåller: ett par ballerina, bikini överdel, t-shirt och en skjorta. Grymt! Om tre veckor kommer nästa paket, I´m a HM junkie! 

Jag kom på vad vi ska göra ikväll. Vi ska åka till Bauhause eller något liknande för att kolla på tapeter till köket, perfekt en onsdag kväll när jag inte ska träna. Men jag måste nog måtta lite först, kan ju vara bra om man hittar något snyggt.

På lunchen ringde jag Skopan, en outletbutik i Väsby med alla möjliga saker. Vi ska skänka gamla soffan och glasbordet till dom. Egentligen skulle Jets få sakerna men dom har inte hämtat dom på 4 månader så nu skiter jag i dom och ger bort allt. Jag vill inte ha något för det, jag vill bara att någon kommer och hämtar det så jag slipper anstränga mig :)

Så här vill jag sitta nu :)


Jag och Markus i lördags :)


onsdag.

Shit, jag känner mina ben :D Jag menar såklart att jag har träningsvärk. Det får jag aldrig av crossen. Jag kom på det att dom har skapat crosstrainers för lata människor (sånna som jag) som tycker att det är alldeless för jobbigt att springa. Men det måste ju ge 1000 gånger mer att springa. Jag ska iaf fortsätta med det, no more cross :)

Idag är det onsdag, dvs den dagen då jag och Johan bestämt att vi ska göra någonting kul. Som vanligt har vi inte bestämt oss för någonting, men tanken är ju bra. Får se om det bara blir någon film och slapp, men då diffar det ju inte speciellt mycket från andra kvällar. 

Idag ska jag iaf boka biljetter till fredag, blir Avatar innan den slutar gå på bio helt och hållet.  

20 minuter!!

Fy fan, va jag är bra, fy fan vad jag är bra, för jag har stått på ett löpband :D

Precis! Alla crossar var upptagna och stå och vänta i 15 minuter orkade jag inte. Så jag hoppade på ett löpband. Värmde upp och körde powerwalk i 10 minuter och sen SPRANG jag i 20!! Jag har aldrig orkat springa så länge, jag absolute hatar att springa! Men idag var det jätteskönt och jag hade nog världens smile när jag var klar. Sen gym, gym, gym. Me so happy!

Jag lyxade och gjorde Aioli till middagen idag. Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar Aioli och Johan älskar mig när jag gör det, haha. It´s a win, win situation :)

Nu, Desperate!

?!?!

Förlåt..
Men det här var nog bland det äckligaste jag har sett..
Det har växt ut ett "horn" i pannan på henne!


löneförhöjning!!!

Pratade precis med min chef.
Det är fortfarande anställningstopp och jag får ingen fast anställning, men dom kämpar på. Istället så fick jag en löneförhöjning på 20 kr timmen. Och med 160 timmar i månaden så blir det en VÄLDIGT trevlig höjning! Underbart! Fira med att köpa en jeansjacka redan nu kanske ;) Eller träning och massage från älsklingen ikväll.

Nu är jag glaaad :D  


Midsommar -08 efter att jag hoppat runt huset på ett ben :)


tisdag.

En något piggare dag är det idag. På tåget höll jag på att somna men nu känns huvet lite klarare :) Men den dumma ryggen gör ont, I need massage!!

Igår när Johan kom hem hade Dori röjt sönder köket. Persiennen var trasig (och den är uppdragen jättehögt?) Min blomma i fönstret hade hon dragit ner så det låg grus över hela golvet, och det finfina glaset var paj och hennes vattenskål hade gått sönder. Hon blir som sagt lite rastlös av det här vädret, tur att det börjar vända! Det luktade även jättestark av bets eller olja hela kvällen och natten. Måste vart någon granne som betsat något, men gud vad man får ont i huvet av det starka lukten.

Eftersom jag var helt slut igår kom jag inte iväg till Sats, får ta mig dit idag istället. Tänk om Sats utmaningen hade vart att träna tre gånger i veckan, då hade jag aldrig klarat det. Lat :( Men jag hoppas att jag ska orka lite mer när det blir varmt och vår ute, solen har vi ju redan!

jag & kissen :)

Jag och sötaste kissemissen förra sommaren. Vet att vi grillade den kvällen och fotade massa med nya zoomobjektet till systemkameran. Fler myskvällar i värmen tack :) Måste införskaffa nytt bord m. stolar till vår lilla uteplats. Buskarna ska rivas och förhoppningsvis en trall byggas. 

Och när jag ser det här kortet vet jag inte hur jag ska göra med mitt hår. Ska jag göra det blont till sommaren eller ska jag köra med det mörka? Jag tonade om det igår nämnligen så nu är det brownie mörkt igen.
 


måndag.

En trött måndag är det idag!
Höll på att somna på tåget imorrse och när jag ställde mig upp för att gå av fick jag en släng av illamående. Men efter 5 minuter i den friska luften mådde jag bra igen. Nu är jag bara trött, det ringer jättemycket och vi är bara tre pers för tillfället :(

Kanske piggnar till efter min pizzalunch, har kvar från lunchen igår :)


Ge mig sängen!


söndag.

Vi hade ett helsikes bra schlagerparty igår hos fröken Emma :) God tacopaj till middag, vin och punch. Godaste punchen ever så den ska absolute inhandlas från systemet! Sen blev det schlager, mer shlagermusik, vattenpipa, dans (fick jag höra av Johan idag ;) Grymt kul var det och nästa lördag kör vi igen! Kl 13 börjar vi ute på ringen, längtar!

Nu bråkar min dator med mig igen :( Det segar sönder och jag förstår inte varför. Jag tänkte se några söndagsavsnitt av The Hills men det var ju bara att glömma. Ett halvt avsnitt såg jag innan jag gav upp, blä. Nu spelar Johan sitt nya spel så jag ska hoppa ner i sängen, under täcket och glo på tv tills det är dags för matlagning. Lövbiff blir det. Jag är tok sugen på kycklingsoppa så jag ska nog slänga ihop lite till förrätt :) 


nya skor :)

Idag bestämde vi oss att ta en sväng till Forum innan vi åkte hem till Väsby. Jag som då INTE skulle shoppa hittade då dessa skönheter. Kärlek vid första ögonkastet och de fick såklart följa med hem :) Hälften mocka hälften skinn. Nu inväntas bara att all snö försvinner så jag kan använda dom! Känner på mig att det är ett par få ont i fötterna skor, men det gör inget.



visit i Sjöstan.

Wiiie, vilken dag vi har haft idag. (bilden under) Vi åkte ut till Orminge och mötte upp Emma, Markus och Carro. Vi har promenerat på isen, grillat korv och solat våra små äppelkinder :) Och lilla pudel Glen levde loppan i snön :) 

Nu är vi hemma hos Mutti och ska snart åka tillbaka till Nacka för middag, schlager och viiiin. Sen blir det övernattning i Sjöstan och förhoppningsvis mer solnjutande imorgon!

Underbar dag i solen!!


låt mig fredagsmysa dååå :)

Träna på fredagar är fan bäst, och speciellt när man slutar tidigt :D
Nu har jag ätit en snabb middag och tagit en evighetsdusch. Benrak, peeling, fotfix, inpackning, mask sen insmörjning med brun utan sol och lyxproddukter i ansiktet. I love lyx!

Jag tröck förresten på "köp" tidigare idag. HM paket på ingång under de närmsta veckorna :)

Nu väntar jag på att Johan och hans vänner ska dra ut. Jag vill ju ta fram min ost, choklad och se filmerna jag hyrt. Blev Johnny mad dog och Secret life of bees. Under tiden får jag väl leka med datorn lite.

sluta tidigt = BÄST!

Jag ska sluta tidigare idag :)
Så jag går redan om 10 minuter, lovely!

På vägen hem ska jag stanna och kolla om lakritsbutiken har fått in mer supersalt lakrits och så ska jag köpa tulpaner vid Karlbergstation. Man måste ju köpa tulpaner när det är sånt här fint väder! Sen blir det gym och filmhyrning. Passade på att köpa kvällens gottis på lunchen. Blir mörchoklad och ost på nyttiga små knäckisar. Det är väl lite duktigt om man jämför med smågodis och chips :)

Här har jag målat oss i växeln, titta så fiiina vi är :D


Mette, Maria, Jag, Kristina, Jeanette, Anna :D
Och vår fina blompedistal såklart!


denna eviga shoppningångest!

Denna dumma hm-hemsida-shopping-ångest! Har klickat hem saker för 950 kr och nu sitter jag bara och tittar på bilderna och vet inte om jag ska klicka på köp eller inte.. Var uppe i 1300 men jag tog bort ett par jeans och en kjol. Ska satsa på ett par gråajeans som dessa då inte var..

Med på listan finns bland annat en bikini och två par ballerinaskor och det måste jag ju köpa förr eller senare ;) Och tre nya blusar/toppar behövs väl till våren kommer. Eller?

NU, IDAG är HEAT på P4 :D:D

sunny friday!

Igår efter jobbet gick vi de ansträngande 5 metrarna till Bishops Arms. Jag åt deras fantastiska ribs :) MEN, hör och häpna, jag åt inte upp. När har det någonsin hänt att jag inte äter upp mina ribs, jag brukar ju önska om fler. Men det var gott och ölen var fantastisk god!

Kom hem redan vid 9 då jag mös ner mig i soffan bredvid Johan. Jag körde min första poker på svenskaspel och VANN :D Ni anar inte hur glad jag blev! Körde på 5 kronorsbordet och vann 10 kr, dom fick Johan av mig, hihi. Sen sov jag kalasbra hela natten!

Idag är den en fantastisk fredag med massa massa soool! Imorrse jag vaknade trodde jag först att det var måndag, sen söndag, förstå lyckan när jag kom på att det var fredag :) Ikväll blir nog en lugn kväll (om inte Stefan skulle komma till oss, jag vet inte vad pojkarna planerade igår) Jag ska iaf fredagsgymma och funderar på om jag ska tona om håret. Fredagsdusch, ost och gottis och hyrfilm har jag planerat. Om Johan inte ska vara hemma ska jag äntligen hyra Johnny mad dog eftersom han aldrig vill se den med mig.   

Merry friday!

reseplanering och lägenhetstittande.

Eftermiddagen har ägnats åt reseplanering och lägenhetstittande.

Det förstnämnda är ju då troligast att det genomförs. Eller det är ganska så väldigt säkert, vi ska bara försöka få ihop semesterveckorna och vad som ska göras i vilken ordning. Norrland och ett flyg till Bangkok står på sommarens schema. Hittills är det bara ett flyg till Bangkok som är säkert, sen vet vi inte riktigt vart det bär..

Att flytta är något jag kommer få drömma om länge, länge. Jag kollar lägenheter, möblerar, tapetserar, köper nya gardiner i huvet. Det ända som saknast är just en lägenhet. En liten detalj sådär.. Nu tycker jag ju väldigt mycket om vår lägenhet men jag vill ha något nytt, på Aspudden ;) Så länge får jag väl se till att tapetseringen av köket bli av snart. Lite förnyelse behöver jag :) 

nedräkning vår -09

Som jag sa.. Om en månad är det påsk och då borde våren vara i full blom.
Så här såg det ut förra året vecka för vecka.


7 mars -09


21 mars -09


4 april -09

   
Påskhelgen -09


torsdag.

Guud vad jag sov bra inatt! Och Johan gick upp och släppte ut kissen, sånt uppskattas! Undra vilken tid på morgonen det blir ljust nu för tiden, det är ju redan ljust och fint 6.30 när jag går upp på monarna.

Det slog mig att det bara är en måndag kvar till påsk! Hur ska all snö hinna försvinna tills dess? Förra påsken satt jag, Johan, Emma och Markus på Flyt och drack cider och sen åkte jag och älsklingen till Djurgårn, satt i solen på en brygga och drack massa cube :) Myyys! Känns inte som att det kommer hända nu i påsk.. 

Efter jobbet drar vi ner till Bishops för att äta middag och dricka öl, wiie så mysigt! 

Idag kommer HEAT till P4. Jag KOMMER att lyssna :D

vad har jag i badkaret tro?

OM det skulle vara någon som vaknade denna morgon och tänkte "Undra vad som ligger i Camilla badkar?" så ska jag säga det till er. Där ligger en 60*30 cm stor vattenballong gjord av en kondom!!

Why?!

Jo, det ska jag säga er. Igår fick jag ett "året du fyller 23" brev. Där informerade dom om vart jag nu kan gå istället för UM. Med i brevet låg även en kondom. Johans första tanke var att göra en gigantisk vattenballong. Min första tanke var att prova att sätta på den. (Jag har aldrig satt på en kondom förrut) Sagt och gjort, vi båda fick som vi ville och nu ligger den gigantiska kondom vattenballongen i badkaret :) Johans projekt gick däremot bättre än mitt, svårt var det ;)

moral Mills :)

Igår kväll hade jag som sagt en date med Ankan och Mutti. Vi åt middag på HardRock där jag höll på att bli uppraggad ;) När jag kom in stod jag och tittade runt, runt om dom redan var där och hade satt sig. då kommer en kille fram till mig och säger "Hej, är det du som är ..." Haha, hade hade alltså en blinddate planerad och jag och Ankan hade sen span på dom. Dom verkade ha trevligt när vi lämnade restaurangen ;) "Nine" var kanske inte så jättebra som jag hade tänkt mig. Handligen var lite fattig och det hände påtok för lite, men några av dansscenerna var braa.

På vägen hem på tåget leket jag moraltant och snäll :D Det var en 14årig tjej som var kalaspackad och kunde inte gå utan att hennes två killkompisar höll i henne i varsin sida. Dom satte sig längst fram i vagnen och jag satt nästan längst bak. Efter några stationer reste dom sig och gick fram till en tjej och frågade någonting. Eftersom min nyfikenhet tog över stängde jag av ljudet på I-poden och hörde ordet "vatten" Efter att ha frågat två som bara skakade på huvet kom hon fram till mig och jag gav henne min nästan fulla ramlösa. Haha, ojoj, vilken lycka det blev! Tjejen ville betala, ge mig cigg, ge mig sitt nummer så jag kunde ringa om jag ville ha pengar. Killen bara tittade jättetacksamt på mig och sa "Tack, tack så jättemycket" Dom satt vid mig och pratade lite men sa mest "Tack, är du säger att du inte vill ha något?" När jag skulle gå av sa hon till mig att hon var 14, då sa moral Mills "Då ska du nog dricka lite mer vatten" och klapapde henne på axeln.

Tanten Mills :)    

onsdag.

Hemska katt var ett riktigt monster imorrse. Skrik, skrik, pip, pip, men inte ville hon gå ut eller ha mat hon ville bara skrika så jag inte kunde sova. Och timmarna innan var hon ju så snäll och låg och sov i sängen med oss. Men nu blir det nog en liten diet för kissen, hon kändes som en 100 kilos klump när hon låg på min mage! 

Men nu är jag på jobbet och är glaad. Vi kollar på fotokartor på Eniro och det är supersommar på alla bilder :) Väsby finns dock inte med.. Men jag har kollat runt vid Aspudden och jag vill fortfarande flytta dit, nu kanske ännu mer! Det är kul att flytta och dona runt. När vi flyttar ska det införskaffas en ny säng, sängstomme, bokhyllor och massa annat. Men det är ju några år kvar...


bästa sommarcollaget :)

Jag kan inte förklara huur tråkigt jag har. Jag blir rastlös på en gång när jag inte har något att göra och nu har jag inte haft något att göra på timmar. Det ringer typ ingenting :( Panik, hela kroppen kittlar! Så jag gick helt enkelt in på bilddagboken och sparade ner några favorit sommarbilder från förra året som jag slänger upp här.
Kanske skapar lite glädje denna eftermiddag. Men jag är ju såååå snygg idag så jag är ju glad ;)



           
   


snyggis Mills! ;)

Ojoj, idag verkar det vara "Ge en komplimang till Camilla dagen" Vilket visserligen är väldigt trevligt ;) Jag är snygg, har fin kjol, är skitsnygg i håret och snygg igen. Det är vad jag har hört under dagen och då blir man ju väldigt glad. Även den bittraste människa skulle inte vara bitter då!

Och eftersom jag efter massa velade har valt att inte köpa en ny mobil som jag kan blogga från kan jag inte visa en bild på hur snygg jag är ;) Men jag har ju såklart tagit ett kort som jag kanske visar upp en annan dag när jag orkar.

dygnstiden påverkad.

I Aftonbladet kan man läsa att jordbävningen i Chile förkortade dygnet.

– Dygnet har förkortats med cirka 1,26 mikrosekunder

Haha, det kanske är en stor nyhet att jordbävningen påverkade jorden på det viset. Jag vet inte, men 1.26 mikrosekunder.. Tack Aftonbladet för ytterligare en nyhet och rubrik överdriven till 1000.  


tisdag.

Idag är det kallt igen och jag envisades med att ta min fina lilla pälsjacka. I love it :) Och så kall är den inte, det är bara rumpan som fryser lite. Men det är iaf sol idag, me like!

Både jag och Johan sov jättedåligt inatt, jag tror att det bor dumma andar i vårt sovrum som gör att vi inte kan sova. Jag brukar alltid kunna sova bra när jag tränat så jag blev lite irriterad.. Jag gick upp vid 4 för att släppa ut Midori och på vägen in i sovrummet mötte jag Johan som skulle på toa, vi nattvandrar i omgångar :)

Ikväll ska jag inte hem utan jag sak möta upp Mutti och Sis. Vi ska äta middag på Hard Rock och sen ska vi gå på bio. Dansfilmen Nine blir det, perfekt för oss!

massage till Mills?

P3 kör hårt på nya schlagern! Kom och Manboy har spelats inom loppet på 10 minuter :) Wiio, wiihoo!

Idag är Mills tröttis. Jag känner att jag vill kura ihop mig i soffhörnet under täcket och titta på någon riktigt tjejfilm. Det skulle kännas perfekt idag. Men nu sitter jag framför mitt lilla skrivbord, skriver och svarar i telefon. 

Jag skulle verkligen vilja unna mig en massage denna månad, jag har jätteont till och från och vill att någon ska klämma allt till rätta! Fick hem reklam från ett ställe i Väsby som har 10% denna månad, ska kolla hur mycket det blir då.  

måndag.

Måndag, och en väldigt snöig måndag. Är det konstigt att ha paraply när det snöar? Jag hade iaf det imorrse, annars skulle jag inte ha visat mig på jobbet. Jag blir till ett troll när det snöar eller regnar så här mycket på mig. Snön har ju smält så fint under helgen, vi vill inte ha någon påfyllning! 

Pga allt snöande tog jag bussen från Karlberg. Visserligen går den bara halva vägen och visserligen går det lika fort att gå, jag ville bara bort från snön så länge som möjligt.    

Imorrse fick jag en sån där trevlig smörkommentar som jag inte kan ta till mig. Johan sa att vi redan idag måste hitta på något till på onsdag så vi har något att se fram emot. Vi har nämnligen sagt i flera månader att vi ska hitta på något varje onsdag.. Sen sa han "Men jag har något att se fram emot varje dag när jag kommer hem och får träffa dig." Larv, trcker jag. But I love him :)