bilden säger allt!!

Världens underbaraste bild från midsummerfish festen!! (snodd från Emma ;))

Fy satan vilket galej och vilken partysommar vi haft, helt lovely!
Vill aldrig att den ska ta slut, speciellt inte nu när jag snart varit uppe i Norrland, vilat upp mig och är redo för rond 2 ;)


64 av 65 rätt!!!

IGÅR KLARADE JOHAN TEORIN!!!!!
Han hade banne mig 64 av 65 rätt, vilket bilgeni ;) Nu är det bara uppkörningen kvar nästa vecka, helt underbart!

Annars händer det inte så mycket annat här uppe. Vi läser, ser på film, äter och dricker onyttigt allt med tvåans växel i. Det är olagligt att stressa runt i Norrland, förbjudet! Förhoppningsvis spricker det upp lite nu i eftermiddag eller imorrn så man vågar ta sig iväg med båten och fiska lite. Var många dagar sen nu.

Nu ska jag återgå till min pastagratäng med kassler, ost och cf :)

stormdag i norr!

Idag har vi en mindre storm här uppe! Vi fick precis springa ut för att dra upp båten, vill ju inte att den ska rymma till sjöss. Skulle nog inte vara så poppis hos Johans pappa.. Men inge regn än så länge. Så idag blir det en lugn, slödag på soffan. Läsning och filmtittning för mig meddans Johan pluggar teori. Imorrn är det dags för provet inne i Sundsvall, kommer gå super, det känner jag på mig. Och om det gör det har jag en flaska Asti på kylning!


söndagsmys på stranden!!!


Regnig dag i norrland.

Idag blir det minsann inge mobilblogg utan på riktigt :)
Anledningen till att vi har med datorn till norrland är att Johan måste ha den för att plugga inför teoriprovet nästa onsdag. Och till vår stora lycka kom vi då på att vi även har spotify! Och jag kan uppdatera mig lite snabbt om vad vännerna där hemma sysslar med :) Eller som nu, Johan är ute med sin pappa och övningskör, klart jag ska blogga!

Idag är det inte alls fint väder här uppe :( Vi åkte in till Sundsvall strax innan 1 för att gå på marknad. Kom därifrån med två skärp, en vitlökssalami, vitlöksost, salta rämmar. Varför köper man bara massa mat på marknader? :P Ikväll ska vi äta middag på campingen och kanske fiska lite.

Men nu ska jag passa på att titta på Twilight och dricka viiiin :)
Måste spana lite på veckans väder också!

Mobilblogg från sandnäset! Det har blivit...

19-08-10_1429 (MMS)

Mobilblogg från sandnäset! Det har blivit min grej här uppe att blogga efter mina dagliga joggingrundor : ) jag känner mig så jävla bra, gick 1000 gånger bättre idag! Lägre tempo i början, konsentration på andning och på grus istället för asfalt. Nu äter jag en banan och sen ska jag återgå till solen och den blå himlen! När johan kommer tillbaka från körningen ska vi ut och fiska : D


Mobilblogg från fränsta! Igår kom vi upp t...

18-08-10_1355 (MMS)

Mobilblogg från fränsta! Igår kom vi upp till sandnäset strax innan 11, vi packade in allt och mosade in all mat i kyl och frys. Sen blev det hopp i säng, man blir trött av att köra så länge. As we speak är johan på sin första körlektion. Jag har tagit en joggingrunda längs vattnet och så stannade jag på en brygga för situps och armhävningar. Nu ligger jag och solar : ) kramar


17/8 tisdag.

Idag har jag så ont i ryggen så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det värker när jag andas in för djupt, tror inte riktigt att det ska vara så.. Hjälper det med massage eller måste jag gå till naprapaten, jag tycker det är läskigt! Jag mår illa när jag blir tvingad att knäcka Johans tår :P så om någon knäcker ryggen på mig lär jag väl kräkas!

13.30 slutar jag idag, tjohoooo! Då ska jag till systemet en sväng, handla massa mat, hämta lite saker hos pappa, hämta upp Johan, packa bilen och sen köra 5 timmar till Sandnäset! Finaly!

   

Hoppas på några soliga dagar så man kan ligga på stranden :)


Sandnäset förberedelser.

Igår var det fullt ös hela kvällen. När klockan var 22.30 satte vi oss och kollade på Dexter, när det var slut en timme senare stökade vi runt till kl 12 då vi stupade i säng. Då hade vi packat i stort sätt allt inför idag, tvättat massor, lagat kycklingmiddag, rullat och stekt 1 kg köttbullar, diskat ett berg av disk eftersom vårt diskmedel tog slut i helgen. Det lät visst inte som så mycket men vi höll ju på en evighet, just det, en timmes duschande också, hihi.

När Johan var ute och övningskörde svängde dom förbi Centrum. Han köpte jeansen åt mig som jag kollade på i söndags, supertuffa! Så med tre nya byxor är jag redo inför hösten! Sen fick jag en present, en rosa mp3!! Jag har tänkt köpa en sån länge för att ha när jag tränar och nu fick jag en sån för att "jag älskar dig" :) Så jag slängde in massa bra löpmusik på den igår.

16/8 måndag.

Måndag, en vääääldigt trött men bra måndag! Jobbar idag, halva dagen imorrn och sen beger vi oss upp till skogarna i Norrland! Johan tycker inte Sundsvall räknas till Norrland men det tycker jag, så så är det :) Räknar just nu ner minutrarna till min lunch. Nu är det 87 minuter kvar. 

Har haft en jättebra helg, igen :) I fredags tog jag min lilla discobil till Emma. Vi åt tacos, drack vin, spelade Rappakalja (måste köpa!!) och senare på kvällen invarderade vi festlokalens veranda där vi babbla, babbla, babbla, lyssnade musik och rökte vattenpipa :) Framåt småtimmarna gick vi in, moffade chips och dipp och hoppade sen i kojs.

Sov över hos Emma och i lördags åkte hon och jag runt på lite ärenden. Systemet, Ikea och Ica, resten har jag sparat till idag.. Vi förberede inför kvällen då Veronica kom och vår tjejkväll slog igång. Trerätters, skumpa, vin, ostbricka, spel, partymusik, ljus och en jäkla massa pladder. Herregud vi har inte haft en riktig, riktig tjejkväll vi tre på tre år! Timmarna tickade på snabbt och vid 4 la vi oss, denna natt var det dags för Emma att premiär sova hos mig :)

Igår hade vi både en lugn men effektiv dag. Åkte en tur till Centrum där jag köpte ett par nya högtalare till I-poden. Sen tog vi en tur till Sätra, fikade vid vattnet och kastade macka. Kom hem, åt middag hos Johans päron, städade lite, såg på film och bakade bröd.

En fullspeckad helg och idag har vi 1000 saker att fixa. Sen ser jag fram emot två lugna veckor :)   


buset som inte gick :(

Jag tänkte busa lite och titta på ett avsnitt av the hills. Alltså är det väldigt lugnt idag :) Men märker att mina I-pod lurar inte går att koppla in i datorn, det går ju på min hemma.. Så jag ska försök hitta nya lurar eller någon form av addapter. Men annars har jag annat bus att leka med, hihi.

Efter jobbet idag ska jag hämta upp paketet från Hm och sen hoppas jag verkligen att jag hinner en sväng till Ikea! Sen blir det tacos och vin hos Emma :) Sen tänkte jag meddela henne att jag ska sova där så vi kan åka hem till mig imorrn för tjejdag och kväll! Dvs om hon vill åka med mig på alla mina små ärenden. Matinhandling, systemet shopping, siba och sörab.   

Jag vill göra mig partysnygg :)

13/8 fredag!!!

Jag kan knappt röra överkroppen idag. Igår när jag kom hem kunde jag knappt ta av mig tröjan och idag gick Johan hjälpa mig på med jackan. Poledance är livsfarligt, jag har så ont och framför allt på så konstiga ställen! Men jag måste ju ha tagit i riktigt ordentligt och kämpat hårt, eller hur? :)

Igår hade jag en riktigt bra experience på Stockholms Stylisterna. Haha, fast det var en "plågsam" (kände knappt någonting igår) vaxning så gick jag därifrån helt överlycklig! Bara ler åt allt, då vet man att det var bra spenderade 25 minuter, hihi. Efteråt gick vi och såg Eclipse. Och guuuuud vilken film, I love, love, love! Jacob är lite töntig och dryg men det kan han få vara. Gud va bra den var, måste ju komma på dvd snart! På söndag har jag och Emma planerat en bakisdag med Twilight, myyyys!

Idag är jag och Maria själva, ojoj, blir inte mycket lyfta på rumpan idag.. Lunch vid datorn tom! Till kl 17 kör vi, hur ska denna dag gå? Antingen kommer det köra ihop sig totalt eller så kommer den gå i slowmo. Svårt att bli ett mellanläge tyvärr..

MEN IDAG ÄR DET FREDAG!!! 
Den 13 tom :o

halkan - check!

JOHAN KLARADE HALKAN!!

Okej, alla klarar kanske halkan men det betyder att han är ett steg närmare sitt körkort. Och det, mina damer och herrar är fantastiskt tycker jag :)


12/8 torsdag.

Efter dansen igår mötte vi Markus för middag. Blev ett himla springande innan vi tillslut hittade en Thai restaurang där vi satte oss. Och till vår (min iaf) stora lycka hade dom Chang, mums mums! Vid tio satt jag på tåget hem, man blir trött av att dansa :) Kom hem, duscha igen, hoppade i säng och somnade på en gång. 

Idag är det torsdag och även denna eftermiddag har ett fullspeckat schema. Först ska jag ta mig till StockholmsStylisterna för vaxning! Sen därifrån får jag väl springa till bion, möta upp Emma och se på Eclipse! Äntligen!! Julia är hemma och är dålig så vi får se om hon dyker upp. 

Just det! Jag råkade shoppa igår. Skulle köpa ett skärp men det blev: ett skärp, ett par byxor, ett par skor, en tröja och en bh. Ojojoj.  

Poledance!

OMG!
Igår körde vi poledance för hela slanten. Man skulle väl skulla sammanställa det som: jobbigt, svårt som satan men jäkligt kul. Vi snurra hit och vi snurra dit, bena upp, bena ner, bena isär. Jäklar vad det känns i kroppen idag. Träningsvärk i hela överkroppen, bena är mest ömma och halvt blåslagna. Schnyggt är det :P Men gud så jag vill börja. Om jag ens skulle lära mig 1/3 av vad hon kan skulle jag vara överlycklig. Och shit va stark man blir. Ååå, jag vill! 

listornas mästare!

Jag får inge stopp, jag är listornas mästare! :D

Igår gjorde jag tre olika inför Sandnäset listor. Nu har jag suttit och gjort

- en köpa på ikea lista
- ett menyförslag till lördagens tjejmiddag 
- en lista med allt som behövs köpas till menyförslaget

Det värsta är att när jag gör så mycket listor blir jag stressad när det inte finns fler listor att göra :P Mer struktur tack! Hm, kanske ska göra en att göra på fredag lista..


11/8 onsdag.

Imorsse när jag klev upp ur sängen och gick ut till vardagsrummet blev jag jätteglad. Det var så rent och fint, golvet verkligen sken och när man gick på det kände man verligen hur rent det var. Haha, jag kommer bli beroende av att skura efter denna känsla!

Ikväll är det äntligen dags! Efter att ha velat prova sen det var nytt är det min tur, ikväll blir det poledance med Emma och Ankan. Det är deras födelsedagspresenter från mig. Snurra, snurra, snurra ska vi göra i en timme :) Innan det ska jag springa lite i Västermalmsgallerian och hoppas på att jag hittar något fint! Efteråt får vi se om vi går ut och äter, tar en öl eller något i den stilen.

Några ord om mitt jobb:
Alltså det är verkligen helt fashinerande hur dumma och envisa folk kan vara! (Jag tänker på dom som ringer in till jobbet..) Jag slutar aldrig att chockas! Och efter ett tag pallar inte mitt psyke med. Jag vill skrika "Men snälla lilla människa, skämtar du med mig. HUR överlever du ens i denna värld" :P Jag kan inte påstå att mitt jobb är fysiskt jobbigt men psykiskt kan det vara väldigt påfrestande, haha. 

jag och alla lampor :)


städtant.

Tråkig/hemmafru/duktig/besatt har jag varit ikväll. Åkte till format och köpte en skurmopp. Sen åkte jag hem, städade, damsög och skurade. Jippi, vad kul.. Men det gick någorlunda fort och nu är det soffan och Beck som gäller. Som jag för övrigt inte alls engagerar mig i :P

På format hämtade jag även ut två skärp som jag beställde förra veckan, ett brunt och ett svart. Dom var för små! Detta ledde till ett minde hysteriutbrott och gråt, gråt, gråt. Fy, vad jag kännde mig )(&#%=()&%534()#&"%)! 

Imorrn blir en bättre dag!


10/8 tisdag.

Igår kom vi inte i säng förrns 23.40. För sent för mig som sover så dåligt, konstigt nog känner jag mig ändå lite piggare än igår. Fortfarande lugnt på telefonerna och jag sitter ute i repan. Ska börja göra lite listor av olika slag inför våra två veckor i Sandnäset. Mat ska handlas, tvätt ska tvättas, saker ska packas mm mm. 

Idag blir det nog till att fixa en massa skitsaker hemma. Damsuga, skura, städa, rensa garderoben, får ångest redan nu. Fan va tråkigt det äär, ibland suger ansvar! Ja, ja imorrn och på torsdag blir det destå roligare. Imorrn efter jobbet blir det poledance med Ankan och Emma och på torsdag ska vi äntligen se Eclipse! Som jag har längtat!   

vi har lekt rika :D

När vi kom hem från jobbet åkte vi till Barkaby och Sova. Vi provlåg några sängar och vipps, utan att ens fundera på det så köpte vi en ny säng, underbart :D Kommer om 5 veckor. En väldigt trevlig och snäll kille hjälpte oss, jag förklarade för Johan att han var det på riktigt men det gick han inte riktigt med på, han är ju säljare.. :P Sen åkte vi till MediaMarkt och köpte det vi planerat från början, en ny spiiiiis! Så man skulle kunna säga att vi lekt rika och spenderade över 20000 på en timme en vanlig måndag. Ibland måste man ju få leka, hihi.

När vi kom hem och fått spisen på plats mumsade vi i oss ett paket kräftor till middag som var kvar sen i lördags. Och det här paketet var mycket godare. Dom var små men goda! Och nu har vi invigt spisen med varma mackor, kan inte bli mer typiskt Mills&Joey.

Nu blir det Dexter och sen sängen!

efter 7 månader..

Jag kan inte förklara hur mycket jag längtar till nästa vecka, älskade semester då är du min!! Vi var ju i Thailand 2,5 veckor i början av sommaren men det var så länge sen så det känns knappt som att vi var där. Och solbrännan som bevisar det har ju börjat försvinna. Hoppas på lite sol till de två kommande veckorna!

Efter ca 7 månader sker det! Vi ska köpa en ny spis! I 7 månader har vi klarat oss utan en ugn men nu får det fasen vara nog. Så efter jobbet åker vi på en gång, woho! Sen ska jag laga ugnsmat varje dag, så mycket som jag inte kunnat gjort! Vi ska även åka till Sova och prova lite fler sängar :)

Sen vill jag kolla nya tapeter till köket, göra klart staketet på Brynolf, köpa en liten tränings mp3 och en ny, liten dator som man lätt kan ha med sig. Vad man vill mycket hela tiden.. :)  

9/8 måndag.

Tröttis måndag :(
Väntar på att det ska smälla till och ringa hysteriskt, än så länge är det lugnt. Bussen imorrse var full, tåget var fullt och Metro är tillbaka efter sommaruppehåll. Det känns som ett tydligt tecken på att sommaren är över. Plus att dom skriver hur man ska slippa depression efter semestern :P

I lördags hade vi vår nyskapade tradition, midsummerfish-party! Vi började dagen med att provdyka i poolen. Det var grymt, jag var helt överlycklig och simmade runt, runt, runt :) Sen började midsommarfirandet. Jag, Emma och Veronica gjorde en stång, vi åt midsommarlunch, drack nubbe, sjöng visor och körde 5 kamp. Efter någon timme tog midsommar slut. Vi bytte om och ändrade alla dekorationer inför kräftskivan. Samma sak där, vi åt kräftor och allt som hör till, nubbade och sjöng. Hmmm, undra hur Devins första upplevelse med svenska traditioner var :P Resten av kvällen och natten blev det party, dans, shots, pladder, dart, mys ute på altanen och ett hysteriskt skrattanfall innan läggdags. Jag tyckte att det var en fantastisk dag, kväll och natt :)

Har huuur mycket kort som helst så jag ska lägga upp lite sen. Ska även försöka samla in korten från de andra också :)

lever dom tro?

Tidig lunch = Inte bra!
Eftermiddagen kommer ju att bli jättelång nu och jag tror att jag jobbar till 5 idag. Typiskt, ingen bra kombo! Och matkoman smyger sig på. Lyssnar iaf på min partymusik idag och så har jag köpt en tant mat&vin tidning att läsa.

Jag funderar lite på om mina vänner lever idag. Jag har både messat och ringt Emma utan svar. Dom skulle åka Ekerölinjen idag så jag funderar på om dom kom iväg trots gårdagens party, eller så har hon kanske ramlat i vattnet :o Får försöka senare igen..  

lite partykort så här på förmiddagen :)

Måste lägga upp lite taggande partybilder kände jag :)
De första är från Emmas fest förra lördagen och de sista från igår hos Veronica. 

 







6/8 FREDAG!

Fredag, wooohooo!
Fy satan va trött jag var imorrse! I onsdags var jag ju hemma kl 3 igår kom jag hem lite innan 1. Vi var bjudna på grillparty hos Veronica och Devin. Vi åt, drack massa vin, lekte Hey Ho, huttade, rotade i Veronicas garderob och planerade tjejkväll. Ytterligare en grym kväll helt enkelt :)

Vi fick vi en utskällning av Devin också. Mitt i "Hey Ho" leken skriker han WORK om och om igen. Ingen fattar vad han håller på med så han förklarar att vi sjunger lite fel. Vi sjunger "We're of to were we go" det ska vara "We're of to work we go" Haha, klart man kan säga så, we're going were we're heading, självklarare kan det ju inte bli!

Funderar faktiskt att vara hemma ikväll. Skulle egentligen på fest hos Julia men jag tror faktiskt inte att orkar :( Får se hur det blir. Johan ska till Jacko så det skulle ju vara ett perfekt tillfälle att se några chickflicks!

<3<3<3

Nu är jag och Johan vänner igen, då är jag glad, hihi.
Det är inte klokt hur jag älskar den knäppisen :)


5/8 torsdag.

Ååååå, jag ÄLSKAR John Mayers version av Free Fallin. Helt fantastisk!

Jaha, gud i himlen vad hände igår? Vi var hos Veronica, jag drack en flaska vin, vi shottade massa Jäger, spelade fuck the dealer, pratade gamla fester sen var jag väl hemma till 3. Sov på soffan och vaknade av att Johan larm pep i sovrummet kl 7. Upp, slängde på mig kläderna, bättrade på gårdagens smink, fixade en macka och gick till bussen. Strålande :P

Idag är inte jag och Johan bästa kompisar, då mår jag bajs :(
  

underbar start på kvällen :)

Nemen vad denna kväll började trevligt! Systeryster är på besök, hon är här och utnyttjar min garderob, mitt smink och en spegel inför kvällens fest. Men det gör inget kul att hon är här bara!

Jag lagar mat och Johan spelar PS3. Gör inget för jag dricker en öl :) Sen ska jag dricka en till och sen ska jag till Veronica, leka med henne, Devin, Baffe och Shapes. Lovely om ni frågar mig! De gamla partyskivorna ska med men kvällen ska sannerligen inte sluta kl 5 som sist, då kommer jag avlida imorgon!

Jag är bara så jävla glad just nu!!!


planeringen är på topp!

Tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puuuussss :)

Det är långtråkigt att jobba. Man blir ju bara sugen på glass hela tiden, och det blir jag ju aldrig i vanliga fall. Livsfarligt att ha en stor glassbox fylld med Dumleglass, Mars mm i köket! Smäll på handen Camilla, inge glass!

På lunchen var jag och handlade lite roliga småsaker. Två glas till mina nya ljus, iskubspåsar formade som hjärtan, kräfthattar och plastnubbeglas till på lördag. Femkampslekarna är också klara. Tänkte kopiera upp massa sånghäften när jag kommer hem så är det också klart. Sen ska jag bara försöka lösa det här med midsommarkransarna, har en liten ide så jag måste åka ut på en liten shoppingrunda! Me like planning :)  

Ikväll blir det till att gå hem till Baffe och leka lite :)

4/8 onsdag.

Farväl sommar :'(
Det sägs att det ska bli sol och varmare imorrn och på fredag, men det är svårt att tro i detta höstväder. Lite som i vintras när man hoppades på att våren skulle komma 10 gånger om utan resultat.. Men det är bara början av augusti och sätta på sig stickade myströjor finns ju inte, nee vi fortsätter att hoppas på värme ett tag till!

Nu lyssnar vi på min gamla lugnt/smör lista på poden som inte blivit uppdaterad sen 06. Dvs, garanterat smör- och höstmys. Vad sägs om det soulmate ;)

Ikväll blir det ev en dejt med gänget, måste skynda hem så jag hinner sova en timme först. Sliten Mills, konstant trött.. Imorrn blir det trippeldejt middag med Veronica, Devin, Emma och Markus. Alla mina favorit älsklingar :) På fredag är det fest hos Julia och på lördag blir det efterlängtade midsummerfishparty. Inte konstigt att jag är trött, men måste ju säga att det är värt det. Sommaren 10 har varit en succe sommar!!



redo för ett regnigt norrland!

Så där ja :)
Nu är jag redo om det skulle regna de två veckor då vi är uppe i Sandnäset. Jag har precis beställt 4 böcker för 180 kr på Adlibris! En rolig och tre thrillers. Sen jag läste Shutter Island så har jag fastnat för såna. Ska äten ta upp en dvd och filmer om vi åker på höstväder.

Men tänk om sommaren kommer tillbaka med sol och värme så vi kan vara ute och sola, bada, åka båt och fiska. Det skulle ju vara alldeles fabulöst!

Förra sommaren i Sandnäset.


sängprovning :)

Kan inte förklara hur kär jag är i vår soffa :P

Kom hem redan halv 5 idag. Johan var ute och körde å jag la mig på soffan, somnade direkt och sov i 45 minuter. Sliten som satan, fattar inte varför jag är så trött hela tiden.. När Johan kom hem åkte vi iväg för att prova sängar! Var på EM, Jysk och Kungsängen. På EM hittade vi helt klart vår favorit, helt underbar! Måste bara mäta så att vi även kan köpa sänggaveln, vill ju fortsätta kunna öppna min garderob.. Hoppas, hoppas för den var finfin :)

Åt en slö middag på Donken, hjälpte pappa att köra hans gamla bil till farbror Anders och nu myser jag på soffan igen. Ska strax ut i tvättstugan och hämta in tvätten.

3/8 tisdag.

No pms, hela fantastiskt :D
Men det där som jag sa igår om att semestertiden verkar vara slut var inte sant.. Igår ringde det på som tusan (måndagssyndromet) och idag är det tvärdött igen. Jaja, idag får Rasmus leka dj så vi kommer igenom dagen :)

I eftermiddag ska jag och Johan iväg och kolla, men framför allt provligga sängar! Har två månader kvar att betala på soffan och sen är det en ny säng som gäller! Och när det kommer till sängar ska man fasen inte snåla, sömnen är viktig! 

Idag ska det planeras lite inför lördagens "midsummerfishparty" WOHO! Först blir det dykning i poolen, sen under förmiddagen ska vi leka midsommar med allt som hör till. På kvällen slänger vi om allt så blir det kräftskiva! Allt för att Devin ska förstå de svenska traditionerna. "Vi äter, dricker och sjunger.." :)

2/8 måndag.

Jäklar, semestern verkar definitivt vara slut. Det var dubblet så mycket bilar på parkeringen i Rotan och det var betydligt mycket med folk på tåget. Och här på jobbet ringer det på ordentligt. Så många samtal som jag tog förra veckan per dag har jag redan tagit nu på en halv dag, fler tom.. Men det är skönt, dagarna går lite fortare då :)

Imorrse var det kaos inom mig. Jag hade pms anfall, mådde fruktansvärt illa hade ont överallt och hade sån fruktansvärd ångest. Och av allt det var ångesten värst, det liksom känns som någon vill spika hål i hjärtat på en, eller att någon bankar hårt med en hammare. Det är inge kul, finns inget värre! Att komma in i dagens och jobbets rutiner hjälpte mig att tänka på annat.. Skönt!

Jag har sån himla lust att gå på bio eller cosmonova. Tänkte kolla om Johan vill se på Inception men den kommer inte sluta förns 23.30 och det känns lite sent för en måndag. Jag kommer ju typ somna när filmen börjar. Får kanske vänta till helgen, eller iaf en piggare dag :)   

Föresten så är det augusti! Sommarn är typ över, shit va fort det gick!