söndag.

Lalala.. nu är jag inte pigg längre! Mitt huvud snurrar och magen vill vända sig ut och in. Men trots det så är blommorna fina och poolen is the shit! Igår var det partaj hos Baffe, hur kul som helst! Först hos honom, sen vid sjön, skogen, Axel och tillsist efterfest hos moi! Jag , Anneli och Johan åt nacos och cheesballs och sen blev det nattbad. Eller morgonbad kanske.. Tack Baffe för en jättekul kväll! 

Nu har jag ångest och panik! Skulle börja packa idag, allt kaos och jag har ingen koll på någonting! Sakerna är överallt och vad ska man ha med sig egentligen? Saker för 2 veckor eller 2 måndaer? Veronica, var berädd på att jag kommer telefonterrorisera dig idag och för att inte tala om imorrn!

Puss hej, nu ska jag försöka vara en duktig 87a!  

lördag.

Hej, hej alla det är jag som är Camilla! Eller nått.. Imorrse var det Pippi på tv, bara så ni vet.. Igår blev det Que med tjejerna, var inte en av dom roligaste kvällarna. Fast sällskapet var det inge fel på, det är det aldrig! Jag spenderade största tiden med att försöka hålla humöret uppe och inte dra ner dom andra.. Men tillslut gick det inte längre och då gick precis bussen. Då bröt jag ihop och tänkte gå hem, men det fick jag inte, slutade med att Johan betalade taxi hem. Sen vet jag inte hur länge vi låg och pratade, men jag har iaf inte sovit så bra som jag gjorde inatt på hela veckan!

Nu måste jag städa mitt rum, för sen ska Veronica färga mitt hår :) Förhoppningsvis hinner jag sola lite också..

Emma och Veronica ni är bäst! Och du är inte så dålig du heller!

text, text, text...

But tell me where you are, where you're sleeping at night,
tell me who do you love now, who do you miss now?
Tell me what you see when you're closing your eyes
If you ever remember when I was by your side.

För att inte tala om Svensk Pop!!

Du, du e den ända som jag vill ha...
Varje plats där man kan va, jag vill ju bara va med dig..
Ååå du, du e den ända som jag kan se
vart du än går ska jag följa med,
ingenting kan hindra mig.. 

du!

Jag åker på tisdag och nu känns det som att det är mitt fel att vi knappt hinner träffas innan.. Jag orkar inte tänka och oroa mig för det också! Du är ett pucko om du tror att jag inte vill det! Några timmar är väl för guds skull bättre än inga alls! Och tänk inte på nu vad som händer om jag stannar.. Tänker man för mycket kommer man bara på massa negativa saker så sluta!

fredag.

Imorrse när jag vaknade var jag helt tom i huvet. Jag låg hos dig och bara glodde utan att veta vad jag skulle säga eller göra. Och när du skulle gå ville jag inte gå, jag ville inte gå hem för att vänta på det som snart kommer hända. Jag skulle helst bara vilja ligga i sängen hela dagen med dig och titta på tv, vad som helst bara så att idag skulle försvinna och vara klar. Somna och vakna av att det var lördag. När Annica nyss kom in i mitt rum för att låna något och pappa för att få hjälp med manchettknapparna kändes allt så konstigt. Här står man och gör sig fin för något sånt här, det känns så värdelöst! Vad är det för mening? Jag vet inte hur man gör!!

kul med fotboll?

Alla i hela Väsby verkar vara beroende av fotboll förutom jag och Veronica.. Alla pratar om matcher hit och dit och alla ser på fotboll dygnet runt.. Och alla blir lika förvånade varje gång av att vi inte såg Sverige matchen förra lördagen utan spelade ölspelet ist. Javisst, det är VM och det är Sverige men så kul är det faktiskt inte.. Men ikväll ska jag iaf se matchen hos Emma och vara taggad för hennes skull.

bästa låten!

Nu har Emma presenterat mig för årets låt! Den börjar och slutar så där gulligt att man får ont i magen! Nu blev jag på världens partyhumör, orkar inte vänta tills på lördag!!! Och jag orkar framför allt inte vänta till på tisdag! Jag har faktiskt förpluggat och lärt mig några drinkar, frågan är om dom blir lika goda när man blandar dom.. Det är väl ändå det som gills. Men med min och Veronicas spritmängd i drinkar lär väl alla tycka om dom : )

HANGING ON THE TELEPHONE

torsdag.

Imorrse vaknade jag kl 6 av en blomattack så jag höll på att börja gråta, jag kommer inte överleva Mallis om det kommer fortsätta så här! Tillslut kunde jag iaf somna om och gick upp kl 12. Tog ner tältet sen igår kväll och knatade hem till pappa där Annica fortfarande sov. Och eftersom jag duschade imorrse så orkar jag inte sola.. Får roa mig med något annat ist. Hittills verkar det som att godisätandet tar över.. Ikväll ska vi minsann hem till Emma, fira henne och se på fotboll. För att inte tala om: grilla rostbiff! 

Igår var en ytterst trevlig dag, trots regnet! Jag och Emma promonerade hem till mamma och sen till Format för att köpa en massa godis. När vi kom ut från Format började det spöregna och vårt flumhumör tog över. Jag kom med världens bästa idé att gå barfota eftersom jag inte kunde hoppa i vattenpölar med mina tygskor.. Halvvägs hem bestämde vi oss för att vända tillbaka och möta Johan som minsann hade köpt nyttigare saker på Ica än massa godis.. Sen blötte vi ner honom lite när vi hoppade i vattenpölarna. Man ska visa alla sina sidor! Sen bar det av till moster Margit och en massa bullar. Vi satt största tiden och mobbade farbror Anders och sa att han måste skaffa ett riktigt jobb, då gav han tillbaka genom att prata om alla barn jag ska skaffa.. På kvällen tältade jag, Anneli och Veronica på tomten, körde ölspelet och rökte vattenpipa. Kalasmysigt var det!  

duktig 87a!

Hittills idag har MIlls varit jätteduktig förrutom att jag gick upp vid 1. Men jag kunde som sagt inte somna igår.. Jag har fixat tvätten och ska strax tvätta en till maskin. Sen har jag plockat ur diskmaskinen, lagat gardinen och lekt rörmockare. Jag gick in i badrummet och hörde först hur det droppade men både duschen och kranen var hela avstängd. Då börjar det skvätta vatten på min fot. Och det visar sig att toalettanken läcker! Nu säger Annica att det tydligen är vatten över hela golvet så som en duktig 87a måste man göra sin plikt!

Vart kom regnet ifrån?!

onsdag.

Idag är det onsdag (som jag tydligen brukar börja varje onsdags inlägg) vilket betyder att jag precis kom hem från världens värsta tisdag! Började med att jag fick palla mig upp halv 8, tror aldrig att jag varit så trött i hela mitt liv, hade knappt sovit på 4 nätter. Sen fick jag knata hem för att åka direkt igen. Åkte och fick reda på en av de värsta sakerna som skulle kunna hända just ju. Och just en vecka innan Mallis och sen när jag är där! Men veckan innan blir nog värre.. Märkte jag redan igår. Inte nog med att jag fick beskedet, jag var ju tvungen att berätta det också som var en av de värsta sakerna jag någonsin gjort! Det tog typ 10 minuter innan jag änns vågade börja. Men det gick nog ganska bra eftersom han ville att jag skulle stanna kvar.. Hade dock panik och ångest så när jag inte somnat kl 2 så funderade jag på att knata hem. Sen hade jag en sanndröm om att vi låg och pratade, och gud vad jag hoppas att det inte var på riktigt.. Men mina sanndrömmar brukar ju aldrig vara det. Till råga på allt fick jag inte bada på hela dagen, vilket betyder att det var för varmt för att ligga i solen så jag fick inta skuggan.. 

Imorrse fick jag världens gulligaste erbjudande!
Men nu ska jag nog lägga mig och sova i någon timme till..  

måndag.

Igår natt kom jag i säng halv två och deckade på 3 minuter. Sen vaknade jag halv 5 utav att solen bländade mig. Och pga min spegel så är det som att solen bländar från alla håll och kanter. Det är hårt! Nu har jag varit så där duktig igen, har jobbat hos mamma och är fortfarande kvar. Kan dock inte göra så mycker mer nu för Marie var tvungen att gå.. Så jag får väl komma tillbaka imorrn, men jag får ju iaf pengar! Jag som skulle in till stan.. Men om jag ska hit imorrn ska jag nog sova lite mer inatt för imorrse satt jag nästan och nickade till vid datorn.. Förutom att jag har varit duktig idag så är jag eventuellt (!) sämt och jag stressar ihjäl mig! Det gör ont, och hinna göra något åt det kommer jag ju inte hinna innan Mallis, uuuuuursh!

filmmys.

Jag ska på filmmys shalalalala
Filmmys shaaalalalalala
 

Ibland är jag så kreativ och skriver nya låtar så jag nästan blir rörd! Nu ska jag nog läsa lite drinkar och bli grym! Förresten så fick jag en sticka i fingret som åkte in ca 3 millimeter innanför nagelbandet under nageln. Det blir nog amputering som jag sa till Veronica.. Stackars Mills!

söndag.

Ena sekunden är jag hur pigg som helst sen håller jag på att dö av trötthet. Det är hårt! Johan har tydligen 7 st öl som jag skulle få som återställare, fast jag tror nog inte att 7 st skulle behövas. Snarare en halv... Sen har jag ont i hela kroppen men det är nog inte så konstigt.. Jag har minst 3 bulor och min ryggrad är svullen och röd.. Det blir väl så om man först ramlar in i garderoben och sen handlöst ramlar bakåt och slår huvet i gatan.. Tänk hur ont det skulle gjort om man var nykter, herreguuud! Jag är iaf bäst på att ta hand om min syster! Eller jag ser ju iaf till att det finns någon runt om mig som kan det! Det gills tycker jag! Nu får man väl vänta och se vad som händer ikväll, antagligen inget partaj.. Mysa och se på film låter ju ganska frestande just nu! Imorrn ska det ju jobbas..

fredag.

Nu när jag kom hit till pappa denna dag som var född till att bli perfekt blev jag på dåligt humör! Jag och Emma skulle ha vinlunch innan Veronicas utspring men så blev det inte för jag blev lurad på vinet! Så nu funderar jag på om vi ska öppna en flaska skumpa : ) Hur vet man om man bara är kär i kärleken? Jag suger! Nu börjar jag nog tänka för mycket igen.. Men nu ska vi ha en hel fest dag! Som ska äga allt! 

torsdag.

Nu har man varit på Annelis mottagning, det var trevligt (mormor trevligt) :D och massa god mat! Och ossst till Mills! Innan det stor shoppade jag och Emma inne i stan och jag som inte skulle köpa linnen köpte 4 stycken.. H&M is the shit!!! Sen blev det lite annat grejs också, nu är det bara ett par kortbyxor som saknas till sommarn. Idag kom en massa papper och namn hem till mig på alla som ska på barkursen. Så kul!! Jag får i och för sig ont i magen bara jag tänker på det.. Sen såg jag en fejk Erik idag! När jag såg honom stog magen knutar och sen kunde jag inte sluta stirra! Då fick jag lust att ringa och prata med honom men det är det nog ingen mening med.. Annars i veckan har jag väl haft en massa mys! Heldag inne i stan i tisdags, åt mega goda kycklingspett i kungsan, Mills bjussade på glass vid nybrokajen, promenad i galmastan + öl och tillsist bio. Igår tvingade jag honom att se på Sunes sommar, eller jag tvingade inte men jag sa ganska bestämt att jag ville se den. Det är så dom ska tas...! Nu ska jag och Emma till Veronica och fylla vattenballonger till imorrn och sen blir det Def Leppard kväll!!!

Nu har jag druckit en bakiscola utan att vara bakis men det kändes typ som det..

måndag.

Herregud, 5 dagar sen jag skrev sen! Sen dess har det bästa i mitt liv inträffat! JAG HAR TAGIT STUDENTEN! FY FAN VA JAG ÄR BRA!!! Vårt flak var det finaste i världshistorien och allt var bara så bäst! Kommer sakna allt och alla så himla mycket! Idag är det första dagen på mitt inte riktiga sommarlov. Jag har noll koll på vad jag ska göra! Men om två veckor åker jag och Veronica till Mallis, dröm!! Sen får vi börja på ett nytt projekt "världen runt på 80 barer" lockar ganska mycket. Måste väl bara få ihop en dryg miljon först.. Det är ganska typiskt att man börjar bli sjuk första lediga dagen, eller så är jag bara bakis från alla tre partydagar på samma gång, hårt liv! Nu ska jag hitta på någe att gö, ska leka med Annica tänkte jag!

puss å hej leverpastej!

P.S SOMLIGA HAR 2 ÅR KVAR!!!!