28/10 torsdag.

Buuuuuh, 21.45 landade jag hemma igår. Johan hämtade mig i Rotebro och sen åkte vi på ett romantiskt restaurangbesök på Statoil eftersom jag minsann ville ha en nattkorv :) Det kändes iaf som natt efter att ha jobbat så länge..

Imorrse kunde jag äntligen ta bilen till stationen, har inte kunnat gjort det på en evighet pga alla kalla mornar. Så idag är bilen laddad med träningskläder inför kvällens dans :) Ibland när jag kommer till stationen 7.30 känns det verkligen som att jag precis var där. Speciellt efter kvällar då jag inte hunnit vara hemma och gjort något utan bara hoppat i säng direkt.  

Idag känns som en luuuugn dag med alldeles för lite att göra..

massa, massa vitaminer!

Jag skulle ju inte shoppa något den här månan men det blev visst lite bra att ha saker. Dock ingenting i klädväg, det är huvudsaken!

Jag har köpt massa vitaminer så jag håller mig frisk och kry hela vintern och så har jag köpt Chi San som jag tänkte prova mot trötthet. Men det stod att ena biverkningen var sömnsvårigheter! Det är ju pga mina sömnsvårigheter idag som jag är trött och vill bli pigg, känns som en stor ond cirkel.. Men jag provar att ta på morgonen, då borde jag väl ändå kunna somna på kvällen..

Gick till PrisExtra på lunchen för att köpa någonting mjukt så läpparna blir pussvänliga :) När jag väl var där kom jag på att jag behöver en bakform för att kunna baka till min birthday om 2 veckor. Såg en brödkorg och kom på att en sån behöver vi! Och så blev det en ny grythandske&grytlapp. Viktiga, viktiga saker :P

Så går det..

27/10 onsdag.

Snart kommer jag på riktigt få upp en borr genom golvet. Har väntat på det en vecka nu och snart är det nog dags... Dom håller nämnligen på att renovera våningen under och dom borrar precis under min rumpa så hela rummet ekar och skakar, huvudväääärk!!

Igår hade jag en grymt pass på gymmet. Och shit va jag sprang! Förr joggade jag men nu SPRINGER jag påriktigt och snabbare än någonsin. I love it! Sen fick överkroppen ta i ordentligt och magen, midjan känns precis som de ska idag :) Zumba imorrn!

Idag blir det en lång dag. Först kör vi på som vanligt till 5, sen är det möte till kanske halv 7 och sen ska vi uppdatera växeln samt test ringa en massor. Blir till att stupa i säng när jag kommer hem sent, sent ikväll!

26/10 tisdag.

En betydligt piggare morgon idag, men kall kall kall! Önskar att jag satt på mig raggisarna och kanske rent utav en overall :P Måste ta mig iväg på världens mest komplicerade mission i helgen, att köpa en mössa! Jag kan prova 1000 mössor utan att någon duger, jag tror att man måste ha långt hår för att se normal ut i mössa..

Så: mössa, halsduk och vantar är månadens MÅSTE!

Precis som jag trodde "hann" jag inte med allt på gårdagens att göra lista. Jag gjorde inpackning på håret, fixade naglarna och strök två skjortor och tyvärr måste jag ge migsjälv underkänt, shit va svårt det är! Men, men den ljusblå fick åka på idag iaf.. Spanade även på den guldiga klänningen om man skulle kunna göra något roligt med den. Ger nog upp på en gång, hade den på nyår 06-07 så jag måste typ gå ner 5 kg och hugga av höfterna för att kunna ha den igen :P Jag som hade en sån fin outfit vision..

Time to work!

to do!

Jag har nyss gjort en lista :P
En lista på små saker jag måste komma ihåg att göra när jag kommer hem. Brukar alltid tänka på en massa saker under dagen men sen när jag kommer hem försvinner allt..

- Inpackning på löshåret
- Kolla om det går att sy om min guldklänning
- Sy fast knapp på kappan
- Stryka skjortor så de går att ha på jobbet
- Fixa naglarna
- Byt glödlampa i hallen och skruva i den ute

Det låter väl bra :)


Apropå mitt löshår... I LOVE!


25/10 måndag.

Måndag, och dagen har gått riktigt fort, det gillas :)
Men efter en ganska så trist helg så längtade jag faktiskt till idag och det hör inte till vanligheterna vill jag lova!

I fredags åkte jag hem till pappa, låg på soffan hela kvällen, moffade och tittade på Idol, Johan hade nämnligen öl och playstationkväll hemma som jag helst ville slippa! Lördagen började återigen med spelande för Johan och Jocke så jag åkte till centrum och köpte två par skor. SÅ har man roligt, kan dom inte förstå det :) Senare på eftermiddagen och under kvällen lånade vi pappas hus igen. Vi bastade, drack öl och spelade massa biljard. Undra vem som vann, det komemr jag faktiskt inte ihåg, men troligtvis moi.. Det enda vettiga som skedde igår var att vi böt till vinterdäck på bilen och tittade på film.

Men nu är de kommande helgerna planerade med fester och andra skojsigheter, jag längtar redan till allt!
  
JUST DET!!
Löning idag :D Den här månaden ska jag öka på mitt sparkonto en massa och inte shoppa upp alla pengar!

flygning genom rum tack!

En sån här fest vill jag gå på igen!! När man flyger genom rummet, glömmer allt men överlever minsann ändå :D


22/10 - FREDAG!!

Har haft så mycket att göra idag så jag har inte ens hunnit kommentera att det faktiskt är snö på marken! Nu äntligen strök jag sista saken på dagens att göra lista. Kanske ska smyga hem lite tidigare?

Imorrse när jag gick upp gick som vanligt till badrummet halvdöd, fixade och trixade där inne i 30 minuter, gick sedan ut i köket och tittade ut. CHOCK!!! Vart fan kom snön ifrån, trodde på riktigt att jag såg fel först, att det bara var ett konstigt sken från gatlyktan.. Men nej. "Det är fucking, jävla jättemycket snö ute" var mitt utbrott! Sen snöade det bannemig hela vägen till jobbet och ett bra tag efter det.

När jag och Kristina var ute på lunchen var det däremot finfint väder ute. Och vi gjorde årets första snöbollar och hade krig. Dvs vi stod mittemot varandra, armarna upp i luften och kastade. Lagom snöbollskrig det :P

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer förrutom att jag ska dricka en flaska rödvin :P Det har jag nämnligen varit sugen på heeeela långa veckan! Och helgerna på sista tiden har varit på tok för lugna, min kropp mår inte bra av det. Eller kanske mitt psyke, haha.

MERRY FRIDAY!!!


träna/storstäda ?

Efter en relativt snabb dag på jobbet så kommer jag till dagens STORA fråga..

- Att träna
- eller åka hem och storstäda
hur som helst kommer det bli lugn och mystid i soffan med Desperate, det är ju egentligen det som är det viktiga med denna kväll :)

.... Vet iaf garanterat att det blir träning imorrn och på torsdag, squash och zumba, så då "måste" jag ju faktiskt inte träna idag. Men Johan ska ju träna så då kommer jag känna mig så lat om jag inte tränar :P Fast man är ju ganska duktig om man storstädar också! Får se helt enkelt! 

19/10 tisdag.

En gladare tisdag idag, no more gnäll från mig. Det ska mina 8 läsare minsann slippa, haha. Känns som att jag behöver komma på något nytt om jag ska kunna börja tjäna pengar på det här :P Johans "vi ska bli rika och vinna drömvinsten" plan verkar inte gå så jäkla bra så jag får väl dra mitt strå till stacken.. Skriva dumma saker om folk verkar vara poppis, men jag tror jag skippar det, snäll ska man vara :)

Idag är en dag i växeln, hur kan ALLA vara sjuka samtidigt?! Men så är det väl alltid på hösten, än så länge har iaf jag klarat mig. Inte ens lite snuvig är jag :)

Igår var jag ute och åt tapas med mamma och sis. Shit, va jag åt! Det var fläskfile, gambas, qasidillas, potatis, aioli, mozzarella sticks, vitlöksbröd! Och Sangria till såklart :) Hade ont i magen hela vägen hem och slängde mig i säng så fort jag kom in innanför dörren!  

Nu ska jag gå och leka telefonifipplare :)

18/10 måndag.

Är det för tidigt att känna sig lite höst deprimerad? Det känns som det, hösten har ju precis börjat..

Igår hade vi en mysig, inte bakis söndag ;) Men ändå gick jag hela dagen och kände mig så himla nere.. Vi var i Stinsen och Centrum och shoppade lite, handlade picknick som vi åt ute i Skånela, gick på höstpromenad och söndagsåkte runt runt. Vilket superväder, men nere... Skitkonstigt och frustrerande!

Och idag sitter det i sig. Måndagsmornar är alltid kaosiga på jobbet, så även denna. Nummer ska öppnas, telefoner är borttappade, pinkoder glömda, ditten och datten ska fixas..

Längtar till kvällen då det blir middag ute och tjejkväll med Mutti och Sis! :)

finast på pubkväll ;)


15/10 THANK GOD IF :)

Underbara fredag! Den här veckan har känts så himla lång så nu äntligen :)
Börjar dagen lite lugnt på jobbet, lyssnar på Hoffmaestro och uppdaterar gamla listor. Igår var det pubbkväll så jag tror nog att varenda kotte är lite degiga idag.

Men det är fredag, tagga till!!! 

Går strax efter 4 idag eftersom jag ska till StockholmsStylisterna, sen ska jag möta upp fina Julia och ta några billiga afterwork öl! Trevligt trevlig! Sen ska jag hem och stupa i säng. Sanningen är tyvärr lite så att det är sängen jag längtar mest till idag..


:)


14/10 torsdag.

Klockan är redan tvååååå!! Dagen har gått tokfort, haft massor att göra. Och har massa kvar att göra, det gillar vi. Speciellt när det är saker det inte är panik med :) På tal om panik så måste jag nog skaffa mig lite tålamod om jag ska klara av det här jobbet. Speciellt när jag ska "laga" en telefon som inte ens vill slå igång, ville kasta ut skiten genom fönstret men bestämde mig tillslut för att skicka den på service istället. Lite bättre kasnke ;)

Igår var jag hemma hos Sus och blev klippt. Blev superbra och hon gav mig helt nya visioner när det gäller mitt hår, pepppepp, skitbra kommer det bli. Men det är ett tag tills dess, hår ska växa, hår ska klippas och hår ska växa igen.. Just nu är jag bara glad över att slippa alla hemska toppar!

Ikväll är det pubbkväll på jobbet, tjoho!!! Vi ska till hotell Nortull och fira hur jäkla bra det går för företaget, jag ska moffa massa mat och dricka viiiiin. Jag känner att jag behöver det, eller? ;)




13/10 onsdag.

Det är verkligen bara onsdag idag, my gaaaad, en evighet kvar av veckan ju! Men jag säger som en av våra säljare sa "Efter 12 får man fira för då är man närmare fredag än måndag!" Jag är helt slut den här veckan, jag sover ingenting som leder till världens huvudvärk varje morgon och så är jag brutalt pmsig. Och när jag är så trött hela tiden orkar jag inte träna och då får jag dåligt samvete. Orkar inte ens tänka på att sätta på datorn när jag kommer hem på kvällarna..

Men igår squashade vi igen. Gick bättre igår än sist, misstänker att vi hade en svårare boll förra gången :P Och jag har äntligen hittat någonting som jag inte vill fuska i, haha. Johan försöker vara lite snäll ibland och tänja lite på mina regler, NEJ! Här ska det vara rättvist, jag är ju inte bra på riktigt bara för att jag får "snällpoäng" Hör du det Emma, no fusk!

Nu ska jag försöka få lite liv i hjärnan så jag orkar sätta igång med lite fakturor.

se solen, åå nu stiger soolen ...??

Soltider för Stockholm, Idag

Uppgång Nedgång
Soluppgång kl.07:15
16 minuter senare än förra veckan
Solens upp och nedgång Solnedgång kl.17:52
20 minuter tidigare än förra veckan

Så här ser det ut på SMHI idag. Det betyder att solen går upp samtidigt som jag åker till jobbet och går ner 10 minuter innan jag kommer hem. Inne mycket sol för mig att hänga i julgran :( Och om några veckor är det slut med sommartid, ännu mörkare. Jag behöver sol för att överleva! Undra om jag ska ta en tur till solariet idag :) Mina armar börjar se grå ut, behöver fylla på med lite färg. Det som är så synd är att man måste ju sola ganska mycket och ofta om någon färg ska stanna kvar på kroppen..

8/10 FREDAG!!

Underbara fredag!!!
Har suttit i kust hela förmiddagen om olika typer av telefoni, system, opperatörer mm mm och snart kör vi igång igen resten av dagen. Gud det är ju hur mycket som helst! Men ju längre tiden gång ju mer förstår jag, så det är ju en fördel ;) Nu blir det samtalsflöde genom växlar och telefonsystem.

Ikväll vet jag fortfarande inte vad som händer, väntar på meddelande från Johan om han ska vara hemma, åka iväg eller vara hemma hos oss med Jocke. Om det sistnämnda ska jag nog bosätta mig hos pappa ikväll.. Blir tokig på detta Playstation spelande!!!! Har iaf köpt massa gott till plockmiddag, så jag hoppas på det iaf, annars får det vänta till imorrn. 

Jag är dålig med pengar. Eller köpa saker på kredit är farligt om man inte har koll. Jag HAR koll, jag är bra på att hantera mina pengar, det är bara det att jag ligger ute med ganska mycket just nu.. Har räknat ut att jag totalt ligger ute med 1600 kr som jag väntar på att få faktura på. Gick nyss in och köpte mig ett underbart halsband på Nelly, 200 kr. Igår klickade jag hem ett från StylebyTyra för 120. Halsband, inte viktiga, måste ha saker utan halsband.............

Men jag är happy happy, DET ÄR FREDAG!! :D

vorsdagsviin!

Nu blir det torsdagsviiiin om det så är det sista jag gör ;)

Var ju som sagt lite halvdeppad när jag lämnade jobbet och bestämde mig för att skita i träningen. När jag sen satt i bilen på väg hem från Rotebro kom partylåtarna på rad på Nrj. Träningstaggad? Javisst! Partytaggad? Till max! Så jag åkte hem, böt om till mjukisar och sitter nu i soffan och hinkar viiin. Tjoho! Perfekt skulle jag vilja säga! Inte själv då, Johan sitter här bredvid :P

Älskade sommarkvällar :)
Har då inga älskade höstkvällar kort :P

7/10 torsdag.

Snart, äntligen är det hemgång för lilla mig :) Har haft att göra hela dagen men hann ta en extra lång lunch eftersom jag åt med min Soulmate. Då måste man ju få passa på. Stenungsbakad pizza blev det, lite godare, lite bättre än vanlig pizzeriapizza!

Jag har gjort fel. Jag tycker inte om att göra fel, jag vill krypa under täcket, tycka synd och gråta då. Klant Mills :( Okej, det går att lösa relativt enkelt men det betyder att personen jag "förstört" för själv måste fixa det jag har gjort fel. Ej okej! 

Hade tänkt att träna ikväll, men nu får jag se. Jag vill bara hem och slänga mig på soffan medans Johan lagar världens godaste pastasås med kräftstjärtar till mig :)  

6/10 onsdag.

Jag ser att det sinar lite i mina inlägg.. Efter 5 års !!! bloggande, tänk om det skulle ta slut. Men det gör det inte, det är väl snarare bra att jag har ett jobb där jag har annat att göra än att blogga tio gånger om dagen om jag så skulle vilja :)

Idag var jag som förlamad när jag låg i sängen så jag bestämde mig för att ta ett senare tåg. Bara därför så var en massa spår anstängda, typiskt. Man ska inte åka senare, det slutar aldrig bra.. Just nu är det lugt men snart ska Sus komma och hjälpa mig med lite saker som jag inte riktigt har fått kläm på ännu.

Squashen gick inte så bra igår. Jag har nog aldrig svurit så mycket under en så kort tid förr. Och det slutade med att jag var lika arg på migsjälv för att jag svor som att det inte gick bra att spela. Men det är fortfarande kul så vi kör nästa tisdag igen!  

Två nätter i vår nya säng förresten :) Den är enorm och heeelt underbaaar! Vårt sovrum är nu officielt bara en enda stor säng, men sova är väl det man ska göra där inne så varför inte :)

4/10 måndag.

Måndag.
Äntligen lite lugn...

Var på mitt livs sista besök på UM imorrse för att hämta ut p-piller recept. Hon sa att jag hade lågt blodtryck, det har jag aldig haft förr, vad innebär det tro? Kom iaf 90 minuter senare till jobbet och helt plötsligt blev det hur mycket som helst att göra. Men det är här min kunskap för att göra listor kommer till användning :) Skriv upp allt, bocka av. Inse att man inte kan göra allt på en gång, vissa saker kasnke måste vänta tills imorgon. Nu har jag iaf fått hela listan klar och jag kan andas ut :) 

Johan ringde för ett litet tag sen och sa att han lyckats få hjälp med sängen!!! Så när jag kommer hem om 2 timmar ska vi montera ihop världens bästaste, finaste och skönaste säng! Som jag längtat :) 

Igår fick jag en present av min love! Förra året fick jag världens finaste örhängen av honom som jag nu lyckats tappa bort ena. Blev jätteledsen så han tog det jag hade kvar och gjorde en berlock av det och så har han köpt en jättefin guldkedja till :) <3  

Naturhistoriska & Cosmonova

Helgen har varit väldigt lugn och skön :)
Fredagskvällen innehöll kort och gott tacos till middag, två avsnitt av True Blood och sen insomning på soffan innan kl 23. Tror det var precis vad vi båda behövde efter veckan som varit.. 

Detta ledde till att vi båda vaknade helt utvilade kl 10 på lördagen då jag slängde på mig träningskläderna och drog ner till gymmet. Känns som att man måste passa på de helgmornar man faktiskt är pigg :) Senare på dagen åkte vi till Naturhistoriska museet. (Jag kännde att jag ville göra något annorlunda) Så vi gick omkring där bland dinosaurier, växter, uppstoppade djur och lekte med de olika tävlingarna som fanns lite här och där. Gick även på cosmonova, Dinosaurier 3D, som tyvärr var en liten besvikelse.. På kvällen åt vi en fantastisk tapasmiddag på söder. Blev, räkor, musslor och fläskfile m. aioli för min del och Sangriiiiiia :) En väntöl på södra station och tog vi oss hem då jag tyvärr segade ihop totalt. Men förrutom det hade vi en hur mysig dag som helst jag och min älskling!! 

1 oktober!

Äntligen fredag! Och första oktober?!

Igår hoppade jag i säng ett tag innan Johan, när jag sen låg och halvsov kom han in och sa "Vet du en sak?" jag trodde han sa "Vad är det för dag?" Så jag svarade helt enkelt "Det är fredag, eller nej, torsdag. Torsdag är det, imorrn är det nog fredag" Med andra ord kan man säga att jag längtat!

Och i och med fredag blir det nog ganska lugnt på jobbet :) Jag vill ha fredagsflum á la SFG, var så himla bäst. Fika, film, Def och helt enkelt flum till 1000!

Ikväll blir det tacomiddag och mys hemma. Skulle ha ätit det uppe på landet så nu har vi ju taggat för det! Får se om vi lyckas lura hem någon på lite middag och spel, skulle vara väldans trevligt tycker jag. Imorrn blir det Cosmonova, Naturhistoriska och middag inne i stan! Man måste vara lite kulturell ibland och gå på museum..

Merry friday everyhopa!