vår och sommarhappenings!

Känner mig så fruktansvärt nere så jag ska skriva en se fram emot lista som Emma.
Det kanske fungerar att se på den och få lite hopp.

22-24 april: Roadtrippar ner till Helsingborg med Joey, Emma och Markus för att leva rövare med Veronica och Devin!
6-9 maj: Jag, mamma och Ankan åker på tjejweekend till Budapest!
1-6 juni: Jag och Johan åker till Finland - Kaskö för att ha det supermysigt och fira vår 5-årsdag!
9 juni: Bryan Adams spelar på Grönan.
17-19 juni: Åker till Smögen med jobbet.
24 juni: MIDSOMMAR!
4 juli: Alica Cooper spelar på Grönan.
v. 27-29: Troligtvis utomlands! Thiland/Malaysia/USA/Cuba..

Just nu längtar jag bara till landet i helgen och blir lite glad över att dom spelar RIKTIGA Lambada på radio!

nyslingad och nya skor = bäst!

Tog en lång lunch med Emma, gick tillbaka till jobbet, jobbade en timme och åkte sen hem. Helt lagom en måndag :)

Gick till hårstugan där det blev klippning och omslingning så nu är jag super blond och redo att inviga våren. Framför allt inviga den i mina två par nya skor som jag åkte och hämta efter frissan. Ååå, jag är så glad, de är såååå fina!

Nu sitter jag i soffan och väntar på att Johan ska spela klart så han kan laga god middag till mig som han lovat! Det blir oxrullader med chevre. Mums. Sen ska vi måndagslyxa med tryfflarna jag köpte i fredags, det fanns ingen tid för dom i helgen..

Merry måndag!

segaste måndagen!

Måndag igen, och guuud vilken seg sådan!
Är så fruktansvärt trött och mår fortfarande lite illa från igår. Igår var en typisk bakisdag, fy satan så jag mådde, 18.30 kunde vi äntligen köra hem från Sjöstan. Köpte middag från Sibylla och degade sen på soffan. I och med att vi sovit/vilat halva dagen så blev det inte så mycket sömn inatt..

Men nu har mitt humör vänt.
- Emma ska komma hit och lunchdejta med mig :)
- Sen slutar jag redan kl 15. Då bär det av till frissan för klipping och slingning. Kommer bli så vårfin så!
- Mina nya skor på väg till mig as we speek.

Försöker även komma på lite mer exakt hur och vad vi ska göra i sommar.. Dags att lämna in semesterönskningar!

Adams Ray!

FREDAG!!
Jag och Johan var rätt så sega imorrse så det blev en liten sovmorgon för min del, skönt att slippa stressa upp och hålla på. Håret är helt på sniskan idag :P

Vi hade en supermysig kväll igår! Åt först middag på WokHouse och tog ett glas vin i Gallerian innan det var dags att ta sig till Cirkus. Valde att stå utanför och ta en öl medans förbandet körde, två kassa tjejer som jag inte ens vet vad de heter..? Men Adams Ray var superbra, en liten tunn spellevink uppe på scen :) Gryningspyroman och Gubben i lådan var helt klart bäst, wiiie! Lilla Lady och Svart var också grymma! Konserten var ganska kort så vi åkte tillbaka till stan och tog en öl på ett ställe där dom spelade samba :) Sen åkte vi hem och stupa i säng.

Min plan för idag är att försöka bli lite piggare till eftermiddagen så jag tar mig till gymmet innan våffelmiddag. Sen sa Johan att jag ska få somna i hans knä, det ser jag fram emot!


shoeshopping!!

Tur att jag fick skattepengarbeskedet idag, då behöver jag inte ha ångest för de skor jag köpte imorrse ;)


Det roliga är att jag provade båda igår i butik och blev kär, 400 kr styck. Båda var dyrare på Ellos men med alla deras super erbjudande betalade jag endast 600 kr för båda. Så SPARAR man pengar ;) De beiga finns i 35, var dock slut så det får bli en sula i vanlig ordning! Så går det om man har minifötter.


Tack Skatteverket :D


FUCKING AWSOMENESS!!!!!
9000 KR TILLBAKA PÅ SKATTEN, HEJ SOMMARRESA!

Är lyckligast i världens just nu och ska fira med en extra öl ikväll :D


10 små..

Vi är 10 små negerpojkar här på vår avdelning. Detta leder till att jag återigen sitter i växeln och inte får ett jota gjort. KUL!!! 40 minuter till sen får jag äntligen gå in till mig och mitt. Jag har iaf fått världens godaste vindruvor av Maria som jag mumsar på.

Ikväll är det restaurangbesök och konsert planerat!! Daniel Adams Ray på Circus ska jag och älsklingen på :) Vi köpte skivan när vi var på en dagstur i Ludvika och sen satt jag hela vägen tillbaka till landet och sjöng "rappade" för Johan. Det var roligt :D

Nu mår däremot Johan jättedåligt, så hoppas han blir bättre framåt eftermiddagen!

klädkammarlycka :D

ÄNTLIGEN mer plats för kläderna :D
Jag kom däremot på.. Att eftersom min garderob var överfull förr är den normal full nu. Då har jag ju ändå ingen plats för nya kläder, förutom kjolar :P





Mer plats för både stövlar och pumps :)




vårprommis med blommor :)

I nya solisar och blommig vårsjal hade jag mer än gärna fortsatt att sitta ute i solen..
Men, men, jobbet kallar..



Hann iaf efter lunchen ta en promenad i solen och sitta och njuta på en söt liten bänk :) Det är alltid något! Gick förbi frisören dit Groupon erbjudandet blev flyttat till och bokade en tid för klipp och sling. Blev dessvärre lite tveksam på stället. Vet inte varför, jag är bara så petig att det blir exakt som jag vill ha det..  


Blommorna kommer :)

Men jag väntar fortfarande på mina lussitagos!!


vita pumps :)

Jag blev iaf lite glad igår när jag hämtade ett par skor som kommit :)

De var 100 gånger snyggare på riktigt och är jättelika mina favoriter jag köpte i Thailand som dessvärre gick sönder förra sommaren.. En grymt hög klack så man får nog tänka till en extra gång när man ska ha de på sig. Liiite stora men en sula löser allt :)


lat Mills!

Igår hade jag en fruktansvärd trött och pmsig dag :( Var så trött så jag ville gråta och fick inge vettigt alls gjort förrutom att rensa i alla gamla backar och hyllor.. Hemma var vi iaf lite mer vettiga, tvättade och gjorde en av mina fantastiska soppor till middag. Stark som satan med piripiri!

Gårdagens trötthet betyder att jag idag har desto mer att göra idag. Men de mesta är listor och sammanställningar som jag vet går ganska fort när jag väl kommer igång. Men jag har blivit lite lat så det tar ett tag tills jag gör det, typiskt.. Det som jag mest ser fram emot på tisdagar är zumbaaaa! Men hon är fortfarande sjuk (smidigt att Johan jobbar med hennes mamma) så jag ställer in passet och kör gym istället! Do NOT like the vikarie!

På lunch blir det ut i soolen :)

fredags shopping!

Det är onödigt att köpa ett plagg online, så jag fyllde på med dessa ;)
Längtar tills jag ska få flytta runt och göra fint i klädkammaren!!


maxiklänning?

Det är inte det att jag inte tycker att det är snyggt med maxiklänning, eller som man sa på den gamla goda tiden innan det blev ett inneplagg, långklänning :) Men jag tror att jag har svårt att pull it off eftersom jag är så kort.. Men jag gör ett försök med denna för jag tycker den är fantastiskt fin och sommrig!


Trapp eller rulltrappa?

Några saker som jag tänkt på under veckan när jag inte haft sug att blogga..

1. Varför står man i kö för att få åka rulltrappa?! Är folk så jävla lata att man inte kan ta trappen, på riktigt, det är typ 40 trappsteg på Karlbergs station. (Ska räkna i em :P)

2. Huur kan folk gå runt och dricka cola på morgonen?! Det är ju hur många som helst! Och de som är smala som tänker "Äh, jag är ju ändå smal och snygg" .. Tänk på hur din kropp mår!

3. Har folk ingen respekt och måste bre ut sig och sin tidning till max på tåget så jag måste sitta och trängas i ett hörn. När jag satt där först!

4. Det är fruktansvärt äckligt när folk sitter och snörvlar, hostar och harklar sig på tåget!

Som ni märker har alla saker med morgon och tåg att göra.. Jag är ganska så lättretlig på monarna och dessa människor gör mig hysterisk.

Sen kan jag tänka på hur mycket bättre jag är, haha :P


Trapp eller rulltrappa?
:P


cykel, hyllor och vin :)

Igår hade vi en fixar dag hemma :)

Johan monterade ihop min nya cykel! Typiskt att det ska snöa idag, jag vill ju ut och prova. Haha, känner mig som en 5 åring som nyss lärt sig. Meddans Johan fixade cykeln så satte hans pappa upp min nya skohylla i klädkammaren. När han skulle sätta upp de andra hyllorna möttes vi (han) dock av arbetet av en amatör. Det som vi alla trodde var spånskivor visade sig vara gips.. Ingenting fäste så hyllan gjordes snabbt om för att den skulle fästa i reglarna som visade sig vara en metallskena!! Så idag görs hyllan om ytterligare så sätts den och stången upp ikväll!

I och med att det blir klart ikväll kan jag shoppa mer, tjohoooo!  

Under tiden dom lekte snickare och montörer så lekte jag hemmafru. Jag drack vin, gjorde hemmagjorda chips och gucca till :) Sen gick jag runt och pekade hur jag ville ha det, that's the way we do it!


Mina mumsiga chips. De ena med salt och rosmarin, de andra med chili och lite parmesanost :)
Chipsiden snodde jag från Lantliv Mat&Vin. Tantpoäng att läsa mattiningar, men jag tycker att det är roligt!


finaly fredag!

Inte förns idag har jag känt "sug" att gå in och blogga. Skumt det där hur det kommer och går. När jag har varit ute har jag tänkt "Gud, det måste jag blogga om" Sen kommer jag till en dator, och nej.. Jaja, nu är jag här i vanlig ordning.

Det är äntligen fredag efter en väldigt långsam vecka, känns som att den har varit en evighet lång! Idag blir det lite förberedelser inför morgondagens jobb annars så hoppas jag på en relativt lugn dag. Efter jobbet blir det träning och sen fredagsmyys.

I'll be back! 

shoes from heaven!!

OH MY GOOOOOOOD!!!

10 maj dumpar dessa skönheter ner i min brevlåda!!


merry friday!

Det är en underbar fredag idag!
Jag hör det ryktas om att det är strålande väder ute också. Sitter i växeln så jag vet inte riktigt.. Idag har jag en liten chilldag på jobbet. Det kan jag få ha innan det kör igång igen nästa vecka!

Jag sov så bra och djupt inatt så det går INTE att beskriva. Johan fick väcka mig när min klocka ringde imorrse, det har aldrig hänt förr.

Efter jobbet blir det träning, hämtning av cykeln och sen en lugn och mysig kväll!

jag har en ny cykel :D

Wiie, jag köpte en cykel igår :D Dessutom en helt ny från cykelringen, 2200 kr fattigare men 1000 picknickar och massa vardagsmotion rikare! Och så köpte jag till en cykelkorg, så söt!

Nu är jag mer taggad på våren än någonsin, jag ska bara cykla runt, runt, runt!  


cykelspan!

Vilken dag :) Började med att jag var nervös och stressad till max eftersom det är första dagen med talsvaren. Jag hade tänkt mig att kunderna skulle ringa i hysteri och klaga på femåringen (jag) som talade på talsvaren. Men vi har inte hört ett ord, det har tom varit oroväckande lugnt :P Trots att jag inte är den bästa rösten måste jag säga att jag är grymt stolt över migsjälv och över mitt hårda slit :) I och med att allt gått bra har dagen varit väldigt lugn och jag ser fram emot ytterligare en lugn fredag! Jag är strax hemma och då ska vi åka och kolla på en ny cykel till mig! Märkte förra året att min inte alls går att använda, så nu blir det banne mig en ny. Planen är att i vår och sommar cykla till tåget istället för att ta buss/bil. Gratis träning och uppvärmning till gymmet!

vilken dag!

Vilken fantastisk daaag!

Solen sken redan när jag stod och väntade på bussen :) Måste ladda min väska med mina solglasögon känner jag! På lunchen bär det ut i det fina vädret.

Efter jobbet ska jag iväg på ett efterlängtat besök hos StockholmsStylisterna. Efter det blir det tapas middag med Mutti & Sis. Älskar tapas, musslor och gambas är det viktigaste att det finns :) Och sangriiiia såklart!

Jag tror att dagen kan bli en rätt så lugn dag på jobbet, finaly :) 

I´m me again :)

Igår kväll hände det någonting, någonting väldigt bra!
Det kändes som att jag blev migsjälv igen efter att ha levt i någon sorts jobbig bubbla i 6 veckor. Det har varit så fruktansvärt mycket på jobbet så jag har kopplat bort allt annat till 100% Helgerna är ju alltid helger och då har jag levt upp men veckorna har varit hemska. Har kännt mig jättedeppig.

Men igår sa det POFF och Mills är Mills igen :)


fullt ös!

Denna vecka har börjat med rivstart, fullt ös medvetslös!
Men nu när jag bockat av 10 av 12 punkter på dagens to do list så tar jag mig en välförtjänt paus! Om en timme ska jag lyssna av de nya talsvaren jag pysslat med. Måste dock spela in en fras på engelska som jag fasar för :S

Ikväll blir det som vanligt på tisdagar Mills kväll! Solning och Zumba :)

regn på min vårdag?!

Hur är detta möjligt?

Hur är det möjligt att det regnar på min vårdag? Var ju helt strålande väder i förmiddags! Så nu är det inte så himla skönt längre att strutta runt i tunna strumpor ska jag säga, typiskt. Men jag har hopp inför helgen, helt klart!
Nu vet jag dock inte vad vi ska hitta på imorgon. Hade tänkt vara hos pappa jag och Emma, basta och titta på schlager men så skulle han vara där och ha födelsedagsmiddag, typiskt onödigt! Så nu får vi se vad vi gör.. På dagen ska jag iaf till IKEA och köpa mina saker till klädkammaren, wiiie! Det är jag taggad på till max!

45 minuter kvar, sen hemgång och gym :)

springtime!

Vilken morgon :)
Jag blev klar på typ 20 minuter, okej jag ser ut som en kratta i håret men så får det vara idag. Sen satt jag i soffan i 30 minuter, drack te och kikade på nyhetsmorgon innan det var dags att ta sig till jobbet. Jag tog nämnligen postbilen hem igår så det blev en biltur nu på morgonen. Lyx att åka biil :)

Den här dagen blir en kortis. Jag tänkte sluta senast 15.30, möta upp Johan på hans jobb och sen åker vi och gymmar tillsammans. Gud så jag har längtat efter detta, hoppas att hans rygg pallar så vi kan fortsätta med det!

Idag kör vi på vårklätt! En kort, randig klänning i vitt och marinblått, tunna strumpbyxor och en midjekort beige jacka som jag köpte förra lördagen.

It's springtime!!!

positiva med växeln.

Några saker som är bra med att sitta i växeln är:

- Det är väldigt socialt
- Man får lyssna på musik (har ingen radio inne hos mig)
- Och så har man tid att blogga och surfa runt lite :)

Efter lunch så ska vi ha möte om talsvaren, blir de godkända eller måste de göras om? Spännande, spännande, men jag är väldigt nöjd så jag hoppas att de andra också blir det! Sen blir det till att jobba över ikväll, typiskt. Jag hade ju bokat in mig på ett aerobicpass! Men imorrn slutar jag tidigare så då kör vi gym istället, Johan ville också med och prova hur det funkar med hans rygg. Vi håller tummarna!

en lyxig onsdag!!

Vilken middag vi åt igår!!!
Det blev lax, potatis med aioli. Tigerräkor i vitlök&chili samt vinkokta musslor till mig :) Första gången jag provade och de blev riktigt goda! Om de skulle varit färska skulle de nog blivit ännu bättre. Måste prova det när jag gör till någon mer än migsjäv!

Till det hade jag köpt ett jättegott vin från Argentina - Sauvignon Blanc - El Cortejo 2010. Nu när jag har börjat studera min vinbok måste jag ju försöka hålla någon koll på vad jag dricker :) Jag skulle ge mycket (dock inte 4 års plugg) för att bli sommelier! Det senaste jag kommit på är att jag vill åka på en vinresa till Spanien/Frankrike/Italien. Cykla runt bland vingårdarna och dricka gott vin. Panshis varning??

Till efterrätt åt vi friterad camenbert och lite choklad :)

Sen såg vi på Inception som jag hyrt. Shit va bra den vaar! Jag älskar såna där komplicerade tänka filmer, är verkligheten verklighet. Jag blir skit hypad :P Och vilket slut, morr!


Mills mår bra :)

En på semester, två sjuka...
Som vanligt..

Men enligt schemat vi gjort skulle jag ändå sitta här under förmiddagen så det går bra. I eftermiddag blir det genomlyssning, jag kommer hata min röst efter den här veckan :P Allt har faktiskt gått väldigt enkelt och snabbt, irriterande då jag har varit hispig och stressad helt i onödan!

Nu mår jag bra och idag är det onsdag vilket betyder "aktivitetsdag" för mig och Johan, vi har bara inte kommit på vad vi ska göra än. Jag vill gå på bio men det blir ju så jäkla sent då de börjar 21.. Får se vad som hittas på.

Vi lyssnar på schlagerskivorna som Malin bränt åt oss, wiie!


En Mills kväll!

Mills kväll har jag på tisdagar.
Då åker jag efter jobbet och solar, sen gymmar jag och avslutar sen med en timmes ZUMBA!! Och efter gårdagens kaos, hysteri och psykbryt så behövde jag det verkligen! Önskar att jag kunde ligga i solariet i timmar, avkoppling delux!

När jag kom hem bjöd Johan på supersmarrig tortilini i tomat&cf-sås.

Efter att jag hittade mitt svarta linne som var borta på morgonen och var startskottet till dagens hysteri tog jag ett långt bad, la mig i sängen och läste i vinprovar boken tills jag somnade sittandes :)

Idag är all stress som bortblåst, underbart!