bildregn från förr :)


Ett kaosigt bildregn från bästa tiden, bästa festerna :D


31/ lördag (emmas fest såklart!!!)

Uppe med tuppen! 9.15 vaknade vi och vi som verkligen ville sova ut. Men om man vaknar och inte kan somna om antar jag att man sovit ut oavsett vad klockan är.. Ingen sol som lovat syns på himlen, bara moln och regn. Men det gör inte så mycket för nu taggar vi till inför Emmas fest ikväll! Vill att det ska bli kväll nu på en gång :)

När Veronica och Devin kommer hem från Enköping tar vi bilen till Sjöstan för en drink och iordningfix innan vi sen tar oss till Nacka.


Så här känner jag mig, á la 2005 :P

"Jag är sugen på öl"

Typiskt fredag.. Vi var inställda på en lugn, mysig kväll hemma på soffan. När jag slutade vid 2 och ringde Johan sa vi nästa i kör "Jag är sugen på öl!" Alltid, det slår fan aldrig fel :P När ska vi få vår vila? Vi har visserligen inte planerat något så om det blir öl eller vila vet vi inte ännu..

Jag har iaf köpt massa smarrigt till middan, gucca, cheddardipp, brie, nacos och massa annat plock, smarrismarrigt! Kräftor, jag skulle köpt kräftor, gud så gott!

Varför ska Joey gilla PS3 så jäkla mycket? :(

Sko nr 3

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Nellys skotävling!

Nu har jag lärt mig hur jag får in skorna här :)
Det kommer komma in fler, garanterat. Ni får ha tålamod med att jag inte har något att göra på jobbet, då blir det såhär..


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Nellys skotävling :)

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!


30/7 FREDAG!

Äntligen fredag, vilken lycka! Vaknade tidigt imorrse oxh funderade på om det var lördag, men det var nog bara önsketänkande. Och så jobbigt är det inte att jobba på fredagar, speciellt inte när jag tänkte ragga in mig och få kompa 1-2 timmar. Tänk att få åka hem redan kl 2, vara hemma tre, handla till kvällen, fixa och dona lite hemma och kanske (KANSKE) träna....

Ikväll ska vi ha plock- och mysmiddag och hyra film. En lugnt fredagkväll är precis vad jag behöver för att orka tjoa hela kvällen imorrn på Emmas party. Längtar, och outfiten har varit färdigplanerad sen över en vecka tillbaka :) Veronica ville hitta på något ikväll, undra om en lugn filmkväll gills, hihi.

lat men en perfekt kock!

Ikväll har jag varit duktig igen :) Igår var det egna köttbullar och idag panerade jag egen fisk till middag, sååå gott! Findus fiskpinnar släng er i soptunnan! Här kommer superkocken Mills! WOHO, haha.

Förutom det har jag varit lat.. Kom hem dyngsur, bytte kläder och mös ner mig i soffan. Kollat lite The Hills, ätit, gått ut med massa sopor och nu är det filmtime. Kvällarna går fort när man kommer hem kl 6.

Mills likes Buckets at Koh Tao :)

chills with mills :)

Eftermiddagen har bestått av korsordslösning av egengjorda korsord, glassätning, musiklyssnande och bråk med min telefon. Mellanåt har vi jobbat på riktigt och tagit lite samtal också :) 

Ibland är det super långtråkigt att sitta här utan att ha något att göra, som imorrse. Nu är det riktigt skönt och mysigt :) Och så får jag ytterligare en komptimme som jag kanske kan utnyttja imorrn..

Det är verkligen svart ute!

Pappa intar mitt Fortaleza!


Pappa och Inga-Lill ska till Fortaleza i november... Jag tycker inte att det är helt ok speciellt inte när dom är borta i paradiset, mitt paradis på min B-day :( Nej, nej jag är inte det minsta avundsjuk eller bitter. Varför tror ni det, jag är överlycklig att pappa ska åka till "the time of my life"

Och korkade jag sitter och kollar på bilder från stränderna och klubbarna vi var på. FÖR 5 ÅR SEN, my gad va länge sen!

Så nu sitter jag på jobber och sjunger Lirrirrixa, poppis blir jag :P 

29/7 torsdag.

My gaaad!
BOOOOORRRRIIIIINGG!

Har inte så mycket att göra på jobbet om jag säger så.. 60 st, ca 20 sekunders samtal på 2,5 timme. Löjligt. Och min telefon och mitt headset har strulat hela morgonen, vi får det inte att fungera som det ska. Mina fingrar är igång igen, skapar teknikproblem som aldrig funnits förrut, typiskt moi!

Men idag har vi iaf musik! Vi blev bestulna på vår sterio igår så jag har med mig I-pod och högtalare. Mills is the dj :) Utan musik skulle vi nog somna hela bunten.

Regn, regn, regn... Första jeansdagen på jag minns inte hur länge. Men då får jag iaf inviga mina nya, skitsnygga Fornarina jeans :) Låg vakna av att det regna och åska inatt, lite mysigt men min sol är mysigare :)



Jag och Emma, partandes på Brynolf :) 

Vetgirig!

Till den som inte varit inne på vetgirig.nu säger jag så här, GÅ IN :) Det är perfekt när man har massa dötid som sniglar fram. Man väljer ett ämne, allt från det roligaste, till det svåraste eller nördigaste, allt finns... Sen kan man utmana sina vänner :) Så vi sitter här på jobbet, kors och tvärs över avdelningarna och skickar minst 10 utmaningar om dagen. Ofta på eftermiddagarna när man bara vill hem. Perfa! 

Vi har tex utmanat om: Hajar, Insekter, Under vattnet, Brnfilmer, Disney, Amerikanska inbördeskriget, Kända slag, Flaggor, Förkortningar, Kemiska betekningar, Foto, Romarriket, Ungdomlighet...... mm, mm, mm, mm, mm.....

  

HEAT på Grönan!!

(haha mina tre senaste inlägg har handlat om HEAT, I know :P)

Efter jobbet igår mötte jag upp syster. Vi åt middag och tog en öl på Soft innan vi tog bussen till Grönan. Gud så mycket folk det var och barn överallt! Konstigt att det är massa barn på Grönan :P Vi tog en öl till och sen kom HEAT fram på scen. Dom var så bra, dom var så fantastiska, dom är bara så jävla bäst! Och det var Kennys sista konsert *snyft* Och han snyftade minsann lite på scen också, då tyckte vi synd och ville upp och trösta lite ;) Dom spelade iaf bara låtarna från den första skivan, vilket var klockrent eftersom den äger, sen blev det den nya singeln och 1000 miles. Då kunde tom Annica sjunga, hihi.



Sista bilden på Ankan heter "Annicas första rockkonsert!"


Annica loves HEAT ;)

Ååå, min syster är sååååå snäll!!
Hon ska följa med mig på HEAT ikväll! Jag behöver alltså inte gråta floder och det känns ju alltid bra! Måste bara be henne att ta med en annan tröja till mig. Man kan ju inte gå på rockkonsert i skjorta, det håller inte! Gissar på att vi går ut och äter något snabbt innan, slutar ju redan kl 5 och konserten börjar på Grönan kl 8.

Måste låna kameran från jobbet, min har jag inte med mig..

feel the heat!

Ikväll spelar HEAT på Grönan, och det är troligtvis sista spelningen med Kenny. Men jag ska inte gå, jag gråter floder ju! Emma är ute och åker båt, Veronica är i Götet, Annica och Johan totalvägrar att följa med. Och inte kommer jag stå där själv och hoppa och sjunga. Men dom är ju så jävla bra, jag vill inte missa! Har redan missat två konserter jag vill se på Grönan i år..

 

27/7 tisdag.

Tisdag, dagen efter måndag. Och en betydligt piggare dag! Det måste man vara på repandagar :)

Igår kom Johan och hämtade mig på Rotebro igen, duktig och övningskör varje dag :) Och så får han smak på hur det känns att hämta mig, för det kommer han få göra ofta sen, tihi! Sen för första gången sen vi kom hem från Thailand (ca 5 veckor sen) storhandlade vi! Nu var det verkligen dags, frysen var tom och på senaste tiden har vi lyxat och ätit ute varje vecka, ibland flera gånger. Inte bra.. Pastasås med kyckling till middag och sen deckade jag på soffan. Redan halv 10 låg jag och slumrade, har aldrig hänt förr! Så att se på Dexter 22.30 var uteslutet!

Idag planerar jag och ha en piggare dag och kväll. Ska inte säga att jag ska träna för då blir jag arg på migsjälv när jag inte kommer iväg. Men man kan väl hoppas ;)

26/7 måndag.

Ojoj, vilken tröttis måndag. Jag har tom frivilligt gått med på att ta lunchen kl 11 bara för att få komma iväg från datorn och vila. I vanliga fall hatar jag att ta 11 lunchen, men idag är den min räddning! Sov nada inatt och vaknade till en grå och regnig dag. Jag får iaf sluta kl 4 idag!! :)

Helgen har inte heller bjudit på något bra sommarväder. Men i lördags tog vi oss ändå ut till Djurgårn, jag, Johan, Veronica och Devin. Vi hade super smarrig picknick med, vin, spel och musik. Dagens höjdpunkt var nog matningen av måsarna, dom är inte så dumma som man trott. Vi hade en hel flock framför oss som vi lärde att fånga maten i luften :) Satt där några timmar sen började regnet på riktigt så vi åkte hem till oss. Där har vi en väldigt trevlig men kort kväll. Johan pimplade vin som ALDRIG förr och damp i säng innan kl 23! 

Vilket ledde till en bakisdag igår med massa film och gottis.

Någon har stulit min sommar! Det är juli o...

23-07-10_2055 (MMS)

Någon har stulit min sommar! Det är juli och jag springer runt i skinnjacka! Jaja, snart framme hos lotta för vin : )


en kall fredagskväll.

Fan va kallt det är ute!
Jag sitter ute på Brynolf med dubbla filtar och väntar på att kunna börja grilla. Oxfile ska det minsann bli :) Me like!

Blev inge landet så ikväll ska jag till Lotta på tjejkväll med vin och ost. Och om jag känner fröken Lotta rätt blir det nog en och annan låt på singstar också. Men jag ska göra mitt bästa att hålla mig någorlunda bra skick för imorrn ska vi hoppa på nån båt, hitta en mysig skärgårdsö med Veronica och Devin, ha picknick och dricka vin. (Jäkla mycket vin hela tiden :P)

Lovely fridays!

Fredagsskål till alla mina vänner!

23-07-10_1827 (MMS)

Fredagsskål till alla mina vänner!


23/7 fredag!!

Tjoho, det är fredag! Äntligen, men samtidigt känns det som att det nyss var helg, konstigt det där. Kanske för att vi var ute och lekte och härja i onsdags :)  

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, det ryktas ju om lite halvdåligt väder.. Vi som hade tänkt åka upp till landet och mysa. Får se om vi åker upp i eftermiddag iaf. Annars ska vi nog göra något turistigt med Veronica och Devin. Om vi itne åker upp till landet ska vi neventuellt fiska kräftor inatt, wiiiie!

Jag snodde Emmas bilder från i onsdags.

 


 

man kan inte ha en bättre kväll..

... med en bättre dag ;)

Gud så trött jag ääär, men inte så bakis som man skulle kunna tro. Fantastiskt nog :) Men nu har jag hållt ihop hela dagen så nu vill jag faktiskt gå hem, om jag har tur får jag gå nu..!

Hade en helt fantastisk kväll igår. Vi satt på klipporna vid Nyckelviken, grillade, drack vin, hade allsång, körde zommizommi och tittade på solnedgången. Det skulle knappast kunna bli bättre! Jag älskar sommarkvällar och speciellt när dom spenderas med Emma och Veronica :) När det blev för chilly gick vi hemåt och tog oss till Sjöstan där vi gaggade, spelade och shotta (not good) till klockan.., jag vet inte. För sent om man ska jobba dagen efter.

Nu drar jag!    

22/7 en superbakis torsdag...

Herregud! Vaknade och klockan stod på 9, växeln öppnade halv och jag skulle varit på jobbet för en timme sen. PANIK, PANIK, PANIK!!! Fick knappt på mig kläderna, sprang in och väckte Devin, funderade tom att ta en taxi till jobbet! Nu står jag i repan och stinker säkert alla möjliga spriter :(

- Fin klänning!
- Tack!
- Bortamatch? Du hade samma igår....

Jag dör! Jag hade ju andra kläder med mig men de var ju för svåra att få på sig! 

längtar till kvällen!

Idag åt jag lunch kl 11, 11! 90 minuter efter att jag ätit frukors, kul. Men jag tog mig på en promenad till Pris Extra och Systemet för att få igång hungern och det funkade minsann! Mumsade i mig alla sushibitar i ett nafs :) Jag trodde att eftermiddagen skule kännas oändligt lång men nu är klockan redan 14.30. Inte alls så farligt.

Nu är det relativt lugnt så jag läser Topp&Hälsa mellan samtalen tills jag får sluta.

Då bär det av till Nyckelviken för att möta Emma, Veronica, Devin, Markus och Tomas tror jag.. Vi ska grilla, dricka vin, boatspotta och sitta i kvällssolen. Typiskt mitt i veckan mys! Sen ska jag sussa i Sjöstan, typiskt när mamma och Sten drar till landet ;)


Min supersushi till lunch!!! Kolla världens sötaste soyaflaska man får :)


rehab nästa?

Rehab nästa?

För två veckor sen fick jag ett mail från Nelly "REA" Jag hoppar in på samma sekund och beställer 4 klänningar. Vilka jag visserligen använder flitigt och älskar så här på sommaren! Tidigare i veckan fick jag hem ytterligare en höst katalog från HM, då förstod jag att kläderna även fanns att köpa online. Så nu har jag köpit mig tre olika tröjor/linnen, en kjol och ett par skor till hösten. Ny säsong, nya kläder.. Måste rensa ut lite gamalt så det nya kommen in. Ska försöka få Johan att rensa lite också, det är inte det lättaste ska jag säga er! I slutet av augusti kommer allt.

Dumma shoppingfingrar! 

21/7 onsdag.

Herregud, vad är det för fel på denna vecka. Vi är döda hela bunten, grinar och vill bara sova, sova, sova! Eller inte bokstavligt talat grinar, vi bara gnäller.. Vi orkade inte ens lyssna på rockklassiker så det fick bli till att sätta på Sade. Hur ska jag orka med att dricka vin ikväll, med det är väl klart jag gör. Man kan ju inte svika laget, I´m not a banger ;)

Igår såg vi på Shutter Island som jag fick låna av Malin. Den var ju inte riktigt så bra som jag trodde att den skulle vara. Dom missade ju det viktigaste och mest spännande i hela boken, själva problemlösningen med "Koden om de 4" Så alla som sett filmen oavsett om ni tycket om den eller inte, läs boken tycker jag :)

Det är ju fan lillördag idag, ryck upp sig :)


Djurgårdspicknick!


tack gud!

Ååååå, vad glad jag blev nu.

Varför?
För jag får gå hem nu och jag hade verkligen inte trott det. Underbart skönt! Har varit otroligt low sen efter lunch och panikat och stressat upp mig för allt :( Den här sommartidstimmen är guld värld! 

Hem till min älskling!

20/7 tisdag.

Photograaaaaaf
Det är Def Leppard på radion :)

Idag har jag mitt långa fina hår på mig, blommig volangig klänning och rosa skor. Sommaren är bäst och idag är jag inte måndagstrött! Trots en natt utan sömn. På jobbet möttes jag av att Shutter Island låg på mitt skrivbord, tack Malin. Äntligen, ikväll är det dags!

Jag ska bli duktig! Jag ska inte köpa nå med köttbullar utan jag ska göra själv, kanske redan ikväll. Och så ska jag sluta köpa fiskpinnar, ska köpa rödspätta istället och vända i ägg och ströbröd. Här ska vi bli bättre med maten, även slömaten. Nu är det bara den jäkla träningen jag måste komma igång med. Svårt är det! Första dagen som kommer med regn ska jag till gymmet, så blir det.


leka semester är jag bra på ;)

En typisk måndag som sagt.. Men nu är jag äntligen hemma!
Hoppade av vid Format, handlade lite till middagen och en liten present till finaste Jeanette som tog körkort idag!!! Och så köpte jag blommor till min älskling för att jag älskar honom mest i världen! Nu är tvätten i maskinerna och Johan är ute och övningskör, snart är det hans tur också :) Jag ska slå igång grillen, sätta mig på Brynolf och läsa och kanske ta en öl. Kan man leka semester för ofta måntro?

Neeee, det är ju SOMMAR!!!! 

Jag och min Emma i lördags!

K´NAAN - Take a minute

19/7 måndag.

En typisk måndag. Efter 4 lugna veckor på jobbet ringer det på som bara den. Eller det är väl egentligen eftersom hälften har gått på semester och vi sitter 2 eller 3 som bemannar växeln. Så är det ibland..

Vill ingetannat än att åka hem, lägga mig i solen och läsa. Grilla supergod middag, ta ett glas vin och bara njuta. Men nej, Mills måste jobba. Men veckorna går ganska fort så snart är det helg igen ;) Plus att det kommer hända lite roliga saker i veckan, blandannat ett besök till Emma och Nyckeviken, så då känns veckan genast lite bättre!

Lite måndagsseg om man säger så...   

 

en helg kan inte bli bättre!

Har haft en otroligt mysig helg! Det har verkligen känts som jag haft semester, då kan det ju knappats bli bättre!

I fredags kom Emma, Markus, Veronica och Devin förbi. Vi drack vin, lyssna på musik, babblade och var bara allmänt superlyckliga av att V & D har anlänt till Sverige.

Igår blev det en heldag på Brynolf :) Fredagens gäster utökades med Myggan, Carro, Anneli och Stefan och ett snabbesök av Moe och Coffe. Satt hela dagen och mös, spelade kort, drack, grillade, skrattade, berättade historier och drack lite till. Det finns inget bättre än att umgås med de bästa, gamla järngänget. Jag får ett lyckorus genom hela kroppen!

Nu blir det söndagsfilm.

Godnatt från en genomlycklig Mills!

Shutter Island?

Tror att det var ungefär 3-4 veckor sen Shutter Island kom ut på dvd. Sen dess så har vi försökt hyra den säkert 10 gånger. Både på Format och videobutiken och den har alltid varit slut. Alltid, alltid, alltid :( Och varje gång blir jag lika arg. Jag straffas säkert för att jag var feg i början och inte vågade se den. Och nu när jag vill se den verkar det vara omöjligt.

Jag ger upp, igen!

I Thailand läste jag den, bäst! Så sen dess har jag ett behov av att se den!

förbered er innan ni ringer någonstans! :)

Gud, det går inte att vara ute i solen. Jag smälter! Jag klagar inte, inte alls, jag älskar värmen. Men det är jobbigt när man inte kan ligga i bikini. Och det känns inte så fräsht att sitta helt genomsvettig resten av dagen på jobbet. Det skippar jag gärna :)

- Hej. Joooo, jaaaa, jag har lite frågor om något om, om, om du kan koppla mig till en handläggare..
- Okej, gäller det ett befintligt lån?
- Eeeeeeee, jag ringer nog senare..

Det är bra att man är förberedd när man ringer :P

16/7 fredag!

Vad hände där?
Från att ha varit full styrka med 5 pers hela veckan sitter vi nu här, 2 pers! Det blir lunch vid datorn idag :)

Imorrse vaknade jag, sträkte på mig och fick världens kramp i vaden. Jag flög upp och nästintill skrek av smärta. Den var helt stenhårt och det vägrade att ge med sig. Johan vaknade till (sov 90% vaken 10%) och mummlade

- Vad händer?
- Jag har sendrag i vaden, det gör så jävla ont!
- Jag också.

Hahaha, mupp :P Sen när jag berättade om det när han gått upp fick han panik. Min älskling är väldigt orolig av sig, ibland är han bara jobbig men ibland är han lite söt. "Det är inte sendrag. Det är kramp. Det är inge bra, du har vattenbrist. Det är farligt. Det är inte bra för hjärtat. Här ta den här vattenflaskan, den ska vara slut när du kommer till jobbet "


You got to love the summers!!

Vilken underbar eftremiddag och kväll!

Åkte vid fyra till Stockholms Stylisterna, klippte mig och mitt löshår så nu är allt bara så jävla snyggt! :D På vägen hem stannade jag vid systemet och det inköpta dricks i detta nu. Hade en förhoppning att få träffa Veronica och Devin men han hade blivit sjuk så de blev hemma. Istället har jag och Johan grillat, druckit öl, pappa och Inga-Lill kom på ett spontan besök och nu ska jag ta en till öl och skita i att jag ska till jobbet imorrn. Yes!

You got to love the summers!!


This is Brynolf :)

Får jag pressentera BRYNOLF!
Det ända som inte är klart (som då syns) är staketer. Och så ska jag köpa lite krukor, blommor och ljusstakar!


"Kritan" info om Moi.

På "Kritan", vår interna sida för avdelningen har vi små frågor och svar om alla. Vi uppdaterade den idag med nya frågor. Så här står det om mig :) 

Fullständiga namn?
Camilla Borgqvist. Så tråkig är jag, eller mina föräldrar.. :P
Född?
10 november 1987
Städer jag bott i?
6 olika ställen i Upplands Väsby och Västerås under tiden jag pluggade.
Favoritmat?
Allt med kyckling för att inte glömma brieosten!
Favoritdryck?
Iskall öl i solen. Eller nej, Caipirinha såklart!
Favoritfrukt?
Rambutan (en hårig Thaifrukt) Mango, Lichi, Vattenmelon. Vanliga frukter är tråkiga..
Bästa film?
Sagan om ringen filmerna, The Notebook, Lilla Sjöjungfrun, Moulin Rouge, Sunes sommar :D
Bästa bok?
Twilight böckerna!
Favoritsysselsättning?
Skulle vilja säga träna, men då skulle jag ljuga.. Festa och dansa, myskvällar är också en favorit. Allt man gör på sommaren, leka med mina underbara vänner.
Bästa ägodel?
Min kamera, kan inte fota för många minnen!
Mest använda svordom?
Det vill jag inte säga för då förstörs min ?söt och snäll? image ;)
Är du allergisk mot något?
Noop, ingenting.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
På vardagarna 6.30. Under helgen ställs den inte!
Hur många timmar måste du sova för att fungera?
Inte allt för många, överlever ju alla mina sovsvackor. Men med 7 timmar blir jag ju pigg och trevlig också och det kan ju vara trevligt :)
OM du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Mer semester och en flygbiljett lååångt bort till sol, värme och strand och inte komma tillbaka :)
Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
Foto och Matte (förutom matte C, jag grät mig igenom den kursen)
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja, men jag kan knappt stava. Har alltid misstänkt att jag haft en släng av dyslexi..
Favoritcitat?
SÅNT E LIVET!
Beskriv dig själv med tre ord?
Påhittig, onödigt nyfiken och så inbillar jag mig om att jag är rolig :)


15/7 torsdag.

Mina vänner, mina vänner.
Det här är skrattretande! Jag säger det varje dag men IDAG är det ännu värre. 17 samtal på 1 timme, 17!! I vanliga fall är det det dubble på en halvtimme. Så här sitter vi, 5 pers och glor in i våra skärmar. Mycket spännande.. Men nästa vecka är vi bara 3 så då kan man ju hoppas på att det blir lite mer att göra.

Vid 9 tiden igår kunde jag inte hålla mig längre och var tvungen att ringa Veronica! Hon kan ju inte vara hemma i över ett dygn utan att vi får säga hej till varandra. Det känns så stört att kunna prata med henne och att hon befinner sig 10 minuter bort istället för 13 timmar med flyg! Lovely!

Efter jobbet ska jag äntligen klippa till mitt löshår. Sen ska jag ha på mig det varenda daaag, wiiiiie :D  

myrattack!

När jag kom hem idag möttes jag av en myrattack! I hallen, in i köket, upp på diskbänken. Så jävla äckligt! Jag har aldrig haft någonting mot myron men nu, min värsta fiende! Har köpt myrr och hällt ut under Brynolf så nu ska de väck!

Vi passade också på att lämna in vår skrivare som är paj, efter någon månad sådär :P

När vi ändå var ute och åkte bestämde vi oss för att onsdagslyxa lite och äta ute på Indiska. Mitt i solen! Johan den fuskisen tog en stor Kobra, orättvist! Själv körde jag så jag fick ju då ta en Loka :( När Johan tar körkort ska har få köra överallt i fyra års tid. Jag ska till och med dricka fast jag inte vill bara för att han ska få köra! Haha.

Nu ska vi glo på film och jag ska nöja mig med fyra små skedar med Ben&Jerry!

14/7 onsdag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om idag. En helt vanlig dag på jobbet..

Det är dölugnt
Solen skiner utanför
Jag längtar hem
Fick en timmes sol på lunchen med (surprise) sushi till lunch
Jag försöker hitta på något att göra
Jag kommer inte på något att göra

Jag vill hem!
 

Poolskål förrförra helgen :)

fejk semester cider :)

Idag fick jag sluta redan kl 3, vilken lycka!
Åkte hem, bytte om och gick direkt hem till pappa och världens bästa baksida. Kom precis hem från att ha solat i nästan två timmar. Har också tagit en cider och lekt semester, hihi. Somnade ett litet tag i solen och när jag vaknade och ställde mig upp blev jag helt snurrig så det fick bli till att promenera hem till den svala lägenheten.

Nu ska jag ha lite hemma träning med rockringen och pilatesbollen. Sen ska jag mysa ute på Brynolf ;)

13/7 THE tisdag.

Idag är det VÄRLDENS BÄSTA TISDAG!
Veronica och Devin landar på Arlanda och stannar! Äntligen behöver man inte räkna ner dagarna tills hos försvinner till andra sidan jorden igen. Någonstans i Sverige försvinner hon men det gör inget, inte när man är van vid Asien :) Åå, så jag längtar tills jag får träffa henne. Det ända som suger är att jag kommer jobba meddans dom är i Stockholm men sommarkvällarna finns ju alltid!

För övrigt är det repan dag för mig idag och om möjligt ännu lugnare på jobbet. Helt otroligt! "I wanna go home" Och igen om möjligt så är det ännu varmare ute idag, jag höll på att smälta på promenaden från tåget till jobbet. Och klockan var då innan kl 8! Frågan är om man klarar att vara ute på lunchen, troligtvis inte i solen iaf.

Nu blir det frulle rulle!


fyrtal i klänningar!

Igår fick jag hem ett paket, från Nelly! Fyra gudomliga sommarklänningar låg där i! Tre av dom blommiga, spets och tyll :) Och de är så pass långa att jag kan ha dom på jobbet, no more klädångest! Den sista är vit, fejksiden och har marinblå och guldknapps detaljer. Dessa fyra kompleterade min sommargarderob till max. 

Nr 1
Nr 2
Två av dom, jag är för lat för att fota :P 

Tänk att lite tyg kan göra en sååå glad :D 

ibland går det fort.

Gud vad den här dagen har gått fort, bara 30 minuter till hemgång. Har ringt på lite mer under eftermiddagen så det är nog därför. Och så tog jag en långlunch på 90 minuter ute i värmen för att återfå lite syre till hjärnan. I vanliga fall brukar jag tycka att 60 minuter är för lång tid med idag skulle jag gärna haft en ännu längre lunch, gärna hela dagen!

När jag kommer hem ska jag åka direkt till Jysk och hämta ut de två stolar som jag beställt som var slut i lördags. Ska även köpa ett litet sidobord till alla mina ljus! Resten av kvällen ska spenderas i tvättstugan. En skurning skulle nog också sitta fint efter allt spring ut och in med mina skitiga fötter i helgen..

Efter att altalbygge och nya utemöbler ha stått på min "att fixa i hemmet" lista en hel evighet har jag äntligen fått stryka dom två raderna. Då spred sig ett litet glädjerus i kroppen :)

12/7 måndag.

En väldigt, väldigt trött måndag är det idag. Jag är inte van vid att sova i stekande värme, det är ju alltid iskallt i vår lägenhet. Kom till Rotebro och möttes av en skylt där det stod "Inställt" bredvid mitt tåg, typiskt. Så det var bara att sätta sig i värmen och försöka hålla sig vaken.

Sitter nu vid min lilla dator och denna dag börjar som förra veckan, med lugn. Får se hur det blir senare, vi blev visst bara tre personer idag.

Imorrn kommer Veronica hem, helt sjukt ju :D

Brynolf är född :D

Vi har haft en väldigt bra helg men med en hel del jobb.

Helgen och fredagen började vi med soffmys och film, jag var så trött så jag knappt orkade med det. I lördags var det att gå upp tidigt, hämta bockarna hos pappa och sen satte jag mitt i rabatten för att såga bort den där jävla stubben. Tillslut vann jag! Halv 11 kom mamma och Sten och då började vi mäta, såga, spika och skruva. Halv 6 stod vi där med en färdig altan och början till ett staket som får göras klart lite senare. Blev superfint och jag och mamma var iväg och köpte nytt bord och stolar. Underbart att ha en egen uteplats att sitta på. Emma och Markus kom förbi och vi firade med sushimiddag och Ekerö skumpa dom köpt med sig :) Vi döpte altanen i skumpa till Brynolf! När Emma och Markus åkte satt jag och Johan kvar några timmar med drinkar, vattenpipa och tända ljus tills 23.30 då vi tog bussen till Stefan och Sandra.

Igår var det enbart njut som gällde! (Efter en runda till sörab) Vi solade och bada hos pappa, grillade hamburgare och solade lite till. På kvällen grillade vi på Brynolf, Johan såg på fotboll och jag på The Hills ;)

Underbart att ha ett av alla mina projekt klart. Nu vilar vi lite innan jag vågar dra upp projekt tapetsera köket, hihi :) 

en kväll på soffan!

Jag är fortfarande helt till mig över mitt hår, så himla glaaad! Ska ta bättre och finare kort imorrn och lägga upp. Om någon annan än jag bryr sig ;)

Dissade pojkarna och spelkväll, är helt slut och har varit det hela eftermiddagen. Det ända ansträngande jag gjort är att åkt och köpt middag och gottis till kvällen. Så nu har vi smaskat sushi och ska snart se på walk the line, jag har ju inte sett den än! Massa onödigt gott har vi köpt också.. Men det gör inget för på måndag börjar jag och Kristina med våra nya liv. Träning tre gånger i veckan och den som inte gör det måste straffas på något sätt, måste komma på lite regler :D

Vi har fan världens bästa soffa!!! 

Vem skulle inte njuta här liksom ;)


what to do ?

Som sagt, håret är klart och fixat! Så vad ska jag hitta på nu, förslag? Är verkligen tre timmar kvar av dagen utan något att göra. Blev inge sommartid idag :(

Johan ska troligtvis iväg och spela minigolf, så där sprack sushimiddag och filmkväll. Får hitta på något annat att göra för Shutter Island får jag inte se utan Johan. Men å andra sidan så vågar jag inte det heller ;) Får se om jag kör filmkväll själv med voddler eller om jag ska orka vara social. Den där jälva stubben ska iaf sågas bort, blä!

I'm fucking långhårig! : D frissan ska fix...

09-07-10_1352 (MMS)

I'm fucking långhårig! : D frissan ska fixa längden nästa vecka men färgen är perfekt. Måste också öva på att sätta i det så att ingen kant syns där bak. Me so happy!


9/7 fredag!

Finaly fredag, helt underbart!
En trött och långsam vecka har det varit. Tur att man har de bästa arbetskamraterna så dagarna ändå flyter på bra med mycker skratt. Tur ska man ha! Idag ska jag och Kristina äta oxfilelunch på Cliff, lovely!

Idag har jag med mig mitt löshår. Jag tänkte mäta ut det och sitta här och sy fast clipsen, så spännande! Har bokat tid hos frissan nästa vecka för att klippa till det i någon snygg, LÅNG, frilla :)

Merry Friday!

såga, såga

Så jag har kämpat och kämpat, sågat och sågat. Såga mega stubbar med en vanlig såg är fan inte kul. Jag har blåsor i händerna. Den lilla är borta och med den stora har jag kommit halvvägs, ta bort det helt imorrn. Det bästa är att jag fick en "byggöl" under tiden, tjoo!

Nu ligger jag i soffan och ska beställa en ny kod till mitt bankkort, jag råkade visst spärra mitt idag :( Tur att man kan signera.

Imorrn på jobbet ska jag fixa med mitt löshår och så ska vi äta biskviiiiier :D

kugga på körprovet.

Gud i himlen så varmt det är ute. Kunde inte ens sitta ute hela lunchen, då skulle jag smält i alla dessa kläder. Dvs en kort kjol och t-shirt... Bikini skulle jag ha med och byta om till :) Blev iaf röktlax och potatis till lurre.

Ge mig pappas baksida NU!!

Hahaha, herregud! Nu sitter vi alla här inne och gör körkortsprov för att stödja Jeanette som snart ska ta sitt körkort. ALLA kugga! 44 fick jag och man ska ha 52 för att få godkänt. Shit, va säker man känner sig i trafiken. I höst har jag haft körkort i 4 år och jag tycker jag klarar mig ganska så bra :P

8/7 torsdag.

En trött, trött, trött morgon var det idag. Jag kunde inte sminka mig på 10 minuter för ögonen var så svullna, måste köpa en sån där kylmask. Sen när jag kom till jobbet fick jag repan, grattis. Men det är så lugnt så jag sitter inne hos dom andra ändå. Mailen är gjord, posten är gjord och klickat hem 4 klänningar från Nelly för 570 kr har jag gjort. Deras rea mail är farliga för min plånbok, men denna månad är jag ju rik!  

Men oj, så effektiva vi var igår. Först åkte vi till byggmax och köpte allt till bygget. Det enda som är kvar är det till staketet. Får se om det fixas på lördag eller en annan helg. All plank gick på 1300 kr, inte alls så farligt, sen tillkom lite för skruv, spik mm. Sen grävde vi upp de sista buskarna. Idag ska den stora busken sågas ner, undra om jag kommer ihåg hur man sågar ;)

Men innan sågandet ska jag på ett efterlängtat besök hos StockholmsStylisterna!


ångest över en liten glass.

Typ alla mina lunchrestauranger har sommarstängt! Hur fan tänkte dom då? Den tredje sushirestaurangen jag gick till hade öppet. Och hur gör dom där? Jo det ska jag berätta. Dom gömmer massa wasabi mellan riset och fiskbiten, jag höll ju på att avlida! Annars var det supergott :)

När jag suttit en timme efter lunchen och haft ångest för att jag ville ha glass tog jag en. Det är sommar och jag får ångest när jag blir sugen på glass...

Annika på Sats ringde mig igår och frågade hur det gick med träningen under sommaren.. Kul, kasta på mig mer ångest vetja. Vilket slö ashle jag är, och snart kommer det bli ett fett sådant. Diet it is!

7/7 onsdag.

Onsdag, halva arbetsveckan förbi!
Undra om det kommer bli lika dött idag, kanske borde ta upp läsandet av Midnight Sun igen :) Eller hitta på något annat att göra de dagar det är så här lite att göra. Idag har iaf sommaren kommit tillbaka lite, nu får den inte svika mig igen!

Längtar till lunchen för då ska jag äta sushi! Har varit sugen på det sen i söndags kväll så nu är det dags. Jag drömde tom om sushi i måndags, att jag panikslaget försökte hitta en sushirestaurang men alla gav mig bara geggamoja!

Ikväll är det Damian Marley och Nas på Grönan!! Jag vill verkligen, verkligen gå på det. Men nej, vi ska iväg och köpa trallvirke och idag är ända dagen pappa kan. Vi måste nämnligen ha hans bil eftersom min inte har dragkrok. Men sommarkonsert till max ju, typiskt! 

54 och löshår!!!

Igår hade vi en mysig kväll på 54, vi åt middag och drack lite öl. Gamla Bollsta crew + Carro :)
Sen bestämde sig alla att dra hem och se på fotbollen istället för att se den ute. Och nej, jag åker inte ut till nacka halv 9 för att se på fotboll. Så jag åkte hem till min älskling istället.

Innan jag mötte upp folket så passade jag på att göra mitt första besök på Taj Mahal och kom därifrån med långt fint håår. 600 kr för hår och klipps, värsta kapet! Jag är jättepirrig, vill fixa iordning det nu på en gång. Tänkte mäta och sy ikväll och till nästa vecka ska jag boka slingtid så allt matchar perfekt :D  

skrik på mig så mår du bättre?

Åååååå, jag är så upprörd och arg så hela kroppen skakar!
Hjärtat bara slår och jag behöver en sandsäck att slå på! HÅRT!
Vad är det för fel på folk, mår folk bra av att skrika på små telefonister som jag? Skulle tanten stått mitt emot mig och prata så där skulle jag fan klappat till henne! Men nu sitter jag i växeln och då ska man låta lugn och glad, inte det lättaste! "Jag är sääker på att det var du jag pratade med, jag känner igen din röst" (jag hade aldrig pratat med människan förrut) "Du bär nu ansvaret för hela växeln och era fel" "blablabla blablabla blablablaaaa"

Vi har nu haft några avreageringsminuter här för alla verkar få de värsta samtalen idag..

Menmen, ikväll blir det afterwork med my friends på Medis!! :)

en vecka kvar!

Just det!
Idag är det EXAKT en vecka tills älskade Veronica landar på Arlanda!!
:D


Förra året när vi busade i Tallin :D


6/7 tisdag.

Ni kommer inte kunna gissa vad jag gjorde igår direkt efter jag skrev inlägget om hur trött jag var. Jag gick ut och grävde upp två stora buskar inför lördagens bygge. Jobbigt och svettigt som satan men eftersom jag är så jäkla stakt så gick det bra :)

Idag är det totalt dött på jobbet. Det är nästan så dött som på Valborg och i påskas! Så idag passar jag på att ta en längre lunch och åker till Gärdet för att lägga om mina autogiron. 

Idag hade vi tänkt sätta oss på någon uteservering efter jobbet men Baffe ringde ju aldrig igår för att bekräfta vår plan. Hoppas att planen står kvar, annars blir jag putt. Ringer jag nu kommer det garanterat bli tredje gången av fyra som jag väcker honom :P

Merry tisdag. 

en trött hemmafru!

Gud så trött jag ääär!
Har varit helt slut idag, måste betyda att man är gammal när man inte klarar två partynätter irad. Men visserligen var det två väldigt bra partynätter med en jäkla massa förtäring av alkohol. Måste ta det lite lugnt, smart att satsa på det nu när Veronica kommer hem nästa vecka. Hon kommer verkligen hem om EN VECKA :D

Jag har iaf orkat med att laga mat, damsuga, plocka, plocka, diska och städa. Förra veckan sket jag verkligen i allt så nu hade jag inte så mycket val än att ta tag i det. 

Innan jag hoppar i säng ska jag ta en kvällprommis och hämta bilen. Sen blir det en tidig kväll!

Underbar sommardag/kväll/natt/morgon i lördags :)

Lördagen spenderade vi först på pappas baksida med pool, sol, cider och middag. Sen blev det en äkta sommarnatt nere vid Norrviken med vedsamling, nattbad, morgonbad, Jäger m. shotkaka, korvgrillning, muuuusic, TK, soluppgång och en fyllepromenad hem vid 5 :)  



Fredagsmys på Djurgårn :)

Bilder från vår mysiga fredagskväll ute på Djurgårn.
Jag älskar att vara där ute på sommrarna och speciellt på eftermiddagarna med picknick och solnedgång!







super sommarhelg :)

Har haft en helt perfekt sommarhelg!
I fredags blev det picknick på Djurgården med Johan. Vi åt, drack vin, såg på solnedgången, spelade yatsy och var superkära, hihi. Senare på kvällen blev det fest i Väsby en timme innan vi åkte hem och sussade. 

Hela lördagen spenderades i solen. Jag, Ankan, Johan, Baffe och Shappan sola och bada hos pappa tillsammans med honom och Ingalill. På kvällen grillade vi och huttade lite :) Sen joinade Stefan och vi gick ner till Norrviken, hade brasa, grillade korv, söp Jäger, nattbada och lysna på musik. En helt perfekt sommarnatt och vi kom hem 5.30. 

Igår sov vi till 14.15! En timme senare gick jag upp och la mig i soffan. Vilade/sov i ytterligare 3 timmar tills kl 6!!! Hela dagen, poff, borta. Men så fick det bli jag skulle aldrig orkat göra något endå. Fick bli bakispizza på Posten en promenad till Format och sen soffan igen. Konstigt nog somnade jag någorlunda i tid och sussade gott hela natten. 

Idag är en trött måndag!  

sushiiiii :)

Mmmmm, åt supergod sushi till lunch. På en liten gräsplätt i solen, man smälter ju efter 10 minuter. Har också handlat allt till vår picknick i eftermiddag. Mackor, ost, massor med kallskuret, potatissallad och viiin :) Normala människor köper en flaska vin till en picknick jag och Johan köper en dunk.. Plus att jag köpte en flaska mousserande jordgubbsvin :P

Frysarna här på jobbet är fyllda till bredden och ännu mer så jag hoppas att vinet hinner bli kallt på 2 timmar i kylen. 

pimp my desk!

Igår pimpade Kristina Jeanettes skrivbord med lite fina bilder :D
Jätteglad blev hon när hon kom imorrse!





På mitt skrivbord har jag en gris och guldfisk Julia gjord åt mig!



Call us if you want to pimp your desk ;)

sommar afterwork pitch :)

Afterwork i onsdags!


Julia & Jag

Rasmus & Johan

Kristina och Mupp Mills

2/7 fredag!

Trött, trött, trött var jag imorrse. Men jag kämpade mig upp för att hinna med bussen kl 7. Ska in till stan efter jobbet så ingen bil idag. Johan kompar och jag slutar kl 4. Vi ska äta glass i solen och på lunchen ska jag köpa picknick som vi ska mumsa på ute på Djurgårn eller något annat mysigt ställe. Viin ska jag också köpa. Sen ska vi ev se på fotbollen med Stefan och Sandra.  

Idag fick jag en present när jag kom till jobbet. Jeanette hade hittat en jättefin klocka hemma som hon inte kunde ha som jag fick. Huur fin som helst, turkos och med bling på! Och förra veckan fick jag en underbar ring av henne. Konstigt att jag älskar mitt jobb? ;)


Inte största bilden, men det är iaf jag och mitt glas cava i onsdags :) 


Johan som liten :)

Igår när jag kom hem fick jag världens bäste present av Johan, efter blommor dvs ;) Han var redan klar med tvätten. Den var tvättad, upphängd och skulle bara hämtas. Sånna saker uppskattas ju till 1000, blev helt överlycklig och lagade jättegod middag till oss. Fläskkarre kan aldrig bli fel :)

"Underbart att tvätten är klar då har jag mer tid att damsuga och städa" Tror ni att jag gjorde det? NEJ! Shit va dålig jag är, vår lägenhet kommer snart vara som en av de Emma brukar städa där det knastrar när man går på golvet. Bläää!

Vi gick till Johans päron för att vattna deras blommor då dom är uppe i Sandnäset. Jag fastnade vid alla fotoalbum från när Johan var liten, såå sööt :D Han var en super knubbis bebis med massa blont hår, haha. Så vi kollade på gamla kort och vinlyskivor som Johan hade när han var liten. Och sen tog vi hem en film från när han och Tobbe var små. Så vi satt i sängen och kollade på den i ca 90 minuter, utan ljud! Det var mysigt tycker jag!

Man ska göra vad man vill inte vad man bör. Ibland iaf ;)

1/7 torsdag.

Shit! Första juli idag!

Jag kan inte förklara hur långsamt denna eftermiddag har gått. Har suttit med Rasmus så jag har ju inte kunnat blogga. Han är ju som alla andra killar och förstår sig inte på bloggar.. Det har inte ringt någonting sen lunch så vi har flummat och skrattat istället, eller inte istället vi jobbar ju också :) Kommer bli sorjligt när jag flyttar från växeln den 1 september. Jag får göra dagliga/timmliga besök!

Igår hade vi lyx afterwork med tapas, drinkar, cava och öl. Till 22 satt jag, Johan och Rasmus, funfun! Men med en femhundring mindre i plånboken måste vi nog hitta ett billigare ställe snart.

Ikväll kan jag inte skjuta på det längre. Vi måste tvätta, städa och förhoppningsvis gräver vi upp buskarna. Får passa på nu när det är lite svalare. Gräva buskar i helgens 32 grader känns lite overkill..

Undra om Baffe vill supa till ikväll, får se om jag orkar :P