en typisk dag :)

Dagen har varit kalasbra! Lugn och jag har suttit och lärt upp Rasmus under eftermiddagen. Vi har ätit glass och dragit snuskiga historier. Julia har vikt en gris till mig som sällskap till guldfisken jag fick igår! En typisk dag i växeln ;) 

Snart blir det after work, finally!! :D

30/6 onsdag.

Onsdag - lillördag!

Och just därför ska vi ha afterwork idag på Sangria. En tapas restaurang här i närheten. Inget slår några öl med växelgänget mitt i veckan :) Hoppas att solen håller i sig så det blir uteservering! Jag har hört rykten om regn?!

Imorrse ringde klockan 6.25. Jag förstod att det betöd att jag skulle göra något speciellt eftersom klockan annars ringer 20 över eller halv. Efter ett tag kom jag på det "jag ska ta bussen till Rotebro ist för bilen" Det är tråkigt att åka buss, jag gillar min rallybil :)


Lotus bar - JA TACK!!!


skit i tvätten!

Vi sköt upp AAALLLT som hade med ansvar och hemmasysslor att göra. Vi bokade om tvättstugan till torsdag och jag valde att ta damsugningen då också. Är skönt att köra allt på en gång. Buskarna blev inte heller uppgrävda, det som jag var så peppad på. Det får också bli på torsdag :P

Så vad gjorde vi istället? Vi köpte en supersmarrig picknick bestående av rostbifff, bastuskinka, philadelphia och mackor och åkte ut mot Kairo och satt oss vid vattnet. Myspys mitt i veckan! Däremot så blåste det riktigt kallt så vi åt och åkte hemåt ganska snart därefter.

Nu har vi däremot varit duktiga och betalat räkningar och jag håller på förfullt att byta bank. Visste inte att det skulle vara så himla krångligt :(

Tittar man ut så skulle man kunna tro att klockan var 7 kanske. Men nej, klockan är snart halv 10. Så jag måste hoppa in i duschen och förbereda mig för natten.

29/6 tisdag.

Tisdag, en slö tisdag, en repantisdag..

Jag är lite putt för att jag inte kan använda hälften av mina sommarkläder på jobbet. Allt är för kort! Kortbyxor, kjolar, klänningar nästan allt! Fan det är ju sommar. Okej man behöver väl inte visa rumpan men en vanlig kort jeanskjol ska jag väl kunn ha?! Det ska jag ha! Igår hade jag mina kort dressade shorts, jag erkänner att dom var lite väl korta..

Jag vill ut i solen!

Om jag har tur kan jag utnyttja sommartiden och sluta kl 16 idag. Då ska jag hem till pappa, hämta en spade och försöka gräva upp buskarna. Mitt mål är att klara det utan Johan hjälp :) (Näst, nästa helg är blir det trallbygge så dom måste bort tills dess!!) Sen blir det tvättning och damsugning. Vilken superkväll som väntar mig :P

Imorrn: AfterWork på Sangria
Torsdag: Besök på Tajmahal :)

Pad Thai

Äntligen har jag klippa av allt det slitna håret! Frisören ville klippa page och höll upp över 10 cm mellan fingrarna, tror nog aldrig jag sett så panikslagen ut :P Blev nöjd men som vanligt, inga lockar på ett tag..

Nu har jag lagat pad thai till middag. Blev ju låååång ifrån lika gott som på vårt favve hak på Samui men ändå gott. Om man ändå visste hur dom gjorde. Får nog gå på matkurs hos Oj (inte för att jag tror att hon stavar det så, men men)

Lägenheten skulle behöva en ordentlig omgång med damsugaren.. Tar nog det imorrn ist mellan utspringen till tvättstugan. Blir en fixa hemma kväll då helt enkelt..

Superhaket där Pad Thai och Fried Rice kostade 13 kr, ja tack!


fiskansvarig.

Jag har fått ett nytt ansvarsområde här på jobbet. Jag har blivit fiskansvarig, hur fan blev jag det?! Vi har iaf fått två akvarier till jobbet och jag var den enda på plats så jag har fått lära mig hur vi ska ta hand om firrarna mm. Så ja, nu är de mina skötebarn här på jobbet. En har dött :P Eller den var helt grå så vi måste ha fått den död..

Efter en galen förmiddag har vi nu en lugnare eftermiddag, väldigt skönt!

Ikväll ska jag åka och kolla om jag hittar en ledig klipptid. Jag har en bokad till fredag men jag orkar inte vänta. Vill få det fixat nu. Sen ska jag ha en egen kväll, träning kanske? Johan ska jobba över massa timmar både idag och imorrn.


måndag.

"Jag vill inte jobba imorrn"
"Inte jag heller!"
"Jag vill sjukskriva mig"
"Jag vill ha semester"

Så lät det igår när vi låg vid poolen och solade. Och det känns likadant idag. Irriterande som bara den att sitta här inne när man vet att det är stekande sol ute! När jag gick till jobbet fick jag en känsla av längtan till Thailand. Nog skulle jag alltid vilja vara där men ibland får man en sån känsla genom hela kroppen så man vill spricka.

Jag fick känslan när jag hörde någon dra på en rullväska. När vi gick där i den stekande solen men våra megaryggsäckar. Och lyckan när vi äntligen hittade vårat hotell, och stranden och mys och pys och jag blir gaaalen jag vill vara där!  

Men snart är det lunch och då ska jag ut i solen!

midsommarhelgen!

En helt underbar midsommarhelg har vi haft! Igår kväll när vi åt vår sushimiddag var jag bara helt superlycklig. 

Fredagen började vi med champagnefrukost hos Emmas päron, superlyxigt! Efter några timmar tog vi oss hem till pappa och världens bästa baksida! Vi badade, solade, hinkade Sangria, vin och shots :) Blev lite mycket kanske, eller kanske inte, det var ju midsommarafton!! Min vita klänning var inte så jätte vit dagen efter. Perfekt dag!

Lördagen var lika perfekt! Vi gömde oss inne under förmiddagens regnskur och sen sprack det upp för sol och bad några timmar med vännerna. Mer konstsim, hopp och lite vin. Sen tog tröttheten över. Vi åt fabulös pastamiddag på Posten och sen gick vi hem och sov middag och såg på UP.

Igår blev det YTTERLIGARE en sol och baddag hos pappa :) Emma och Markus var självklart på plats! Igår var nog den dagen som solen tog mest. Näsan är röd som bara den! Måste köpa olja så jag kan få till mer färg på benen! Sen fick vi äntligen vår efterlängtade sushimiddag och tog det sen lugnt på soffan.

En helt perfekt helg! 


shopping i klackar = inte smart!

Idag var det som sagt så lugnt så jag kunde utnyttja sommartiden och sluta kl 4! Helt underbart! Typiskt nog var ju redan frissan avbokad och alla ställen jag gick in på på vägen till tåget var fullbokade.. Så jag åkte till Centrum och shoppade. Två klänningar (en vit till imorrn), en kjol (samma som du Ankan ;)) tre par trosor, halsband, ögonskuggor och så gjorde jag ett besök till på systebolaget. Sen blev det matinhandling till imorrn och så hämtade jag ut mina böcker som kommit.

Två timmar sprang jag runt med 10 cm klackar. Det är fan mord, jag ville gråta den sista halvtimmen! Slängde mig på soffan direkt när jag kom hem och tog mig en stooor Amarulla, mums. Nu blir det lite vila på soffan och sen ska vi ut och fixa björkris till midsommarstången :)

Solnedgång på Koh Tao, vovven sussar i sanden.

rishög till hår!

Guuuud, så långsamt det går! Det ringer IIIINGENTIIING!!
Avbokade min klipptid efter jobbet. Kändes som att det skulle bli lite tight med tid. Jag får överleva med denna rishög över helgen så får det bli fint efter nästa vecka. 

Längtar ihjäl mig till imorrn, kommer bli så grymtkul!

Haha, det här spelar vi just nu på jobbet :P
http://www.hamsterpaj.se/onlinespel/pol 

fina midsommar växeln!



Några av de underbara från världens bästa växel!!!
Kristina - Jeanette - Jag - Nya Rasmus - Julia


24/6 torsdag-fredag!

Idag är det trosdag-fredag. Jag älskar torsdag-fredagar! Det betyder långhelg och att det brukar vara dött på telefonerna. Var inte en kotte på tåget och parkeringen vid Rotebro var i stort sätt tom. Är midsommarfin "stureplans våp" :D med blommigklänning, höga klackar och midsommarkrans. I växeln är det en tradition att ha kransar dagen innan midsommar. Så fina! 

Idag sitter jag med Rasmus och lär upp, svårt när ingen ringer :P

Idag ska jag göra massa sista sekunden saker till imorrn. 
På lunchen ska jag till systemet. Efter jobbet ska jag åka och klippa mig. Sen köpa all mat till imorrn samt införskaffa min partyoutfit. Sen ska jag ut och klippa björkris, sätta upp belysning hos pappa och göra mig bikiniredo :)

Sen är jag midsommarredo!
 


Midsommar förra året på pappas baksida! Samma place i år igen :)


picknick, typ..

När jag kom hem efter jobbet bestämde vi oss för att köpa picknick och åka ut till ängen där vi satt i våras. Vi märkte dock att man endast kan vara där på våren, nu var det 1 meter gräs överallt och vår bilfilt är försvunnen! Eller den glömdes troligtvis när vi var i Nyckelviken. Så vi åkte runt en sväng och sen hamnade vi på pappas baksida. Fin picknick i naturen :P

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli fräch innan jag ska krypa ner i sängen :)

Bästa partykvällen i Thailand! Samma dag vi kom fram :)

kvällssool?

Det blev en lugn dag, eller en relativt lugn dag iaf :) Jag har suttit några timmar nu på eftermiddagen och "lärt upp" vår nya telefonist. Tänk inte trodde jag att jag skulle kunna förklara något av det här för 9 månader sen när jag började. 9 månader!! Det är ju skitlänge!

Idag när jag pratade med Johan sa han "Vi borde sola idag" "JAAAAA" tänkte jag, tills jag kom på att kl 6 när jag kommer hem är typ all sol borta från pappas baksida. Men jag har lagt upp förslaget att vi ändå ska dit och grilla, äta ute och kanske bada? :) Som jag sa, man måste försöka hålla sommar och semesterkänslan vid liv.

Ska förbi Format och hämta ut min nya betaldosa och kod så jag kan aktivera mitt nya bankomatkort. Annars får jag inte tillgång till min FETING lön imorrn. Och det vill jag ju gärna ha, wiiie!   

23/6 onsdag.

Onsdag! Underbart med kort vecka direkt efter semestern och det verkar vara lika lugnt idag. "Ta i trä" Man ska kanske inte säga så när det gått en timme av dagen ;) Försöker fylla i min låneansökan så jag kan lösa ut bilen, har aldrig gjort det förrut så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Men det blir nog bra!

Igår efter jobbet åkte jag hem till Emma med en flaska rosevin som smakade vattenmelon och gelehallon, guuud så smarrig den var! Vi åt Markus hemmagjorda hamburgare, planerade midsommar, drack vin och påbörjade en Spotifylista till fredag. Efter det fick jag skjuts till Mutti där hon visade alla möjliga klipp från bröllopet i lördags. Hon grät åt Daniels tal jag skrattade... Sen somnade jag gott i systers säng.

Förresten är min syster supersmart, bäst i klassen är hon :)

att det kan vara så slappt...

Ojojoj, så denna dag har varit lugn! Det har knappt ringt någonting, jag kom som sagt vid 10 och under eftermiddagen har jag varit på en 2 timmars hjärt och lungräddningskurs. Lugnt och skönt, så måste man få ha det ibland :) 

Tre blombuketter har det kommit in den senaste timmen, surprice, suprice ingen var till mig. Men Jeanette fick minsann rosor, så sött!! 

Efter jobbet ska jag hem till Emma!! Vi ska äta middag och planera midsommar. Undra om jag ska köpa med mig en flaska vin på vägen, det borde jag ju nästan göra. Sen blir det övernattning i Sjöstan.   

22/6 tisdag.

Kom inte till jobbet förns kl 10 idag. Var på möte på LF ang alla mina personalförmåner. Och de är inte dåliga vill jag säga! Ska ta ett lån för att betala av bilen så blir månadskostnaden mycket mindre. Måste bara kolla vad skatten blir om jag skriver över bilen på mig.

Är överlycklig att jag tar tåget till Karlberg och slipper Centralen på monarna. Det är helt galet, inte konstigt att folk stressar när man är där. Det går inte att göra annat..

Nu står jag i repan med min nya kjol som Johan looovade inte såg tantig ut :P Och med superblont hår. Blev nja nöjd.. Tycker att det blev lite för blont och gulaktigt. Det syntes inte från början men nu syns det :( Ska klippa mig på torsdag så då ska jag fråga om råd och hjälp! 

Mer Thai mat :)

Dagen bara flyger iväg, strax dags för lunch. Funderar på om jag ska gå över gatan och äta på min favorit Thai. Haha, jag är knäpp, mer Thai mat :P Men det är ju så gott och jag måste få drömma mig tillbaka lite. Känns som att vi redan varit hemma i en evighet! Måste se till att vi mitt i veckan lyxar lite mera för att hålla sommar och semester känslan vid liv.

Ikväll ska vi ha ett extra insatt möte efter jobbet. Vi som ev hade tänkt bowla tillsammans med Dan, Johan kusin.

Jag bara älskar Kizz - Crazy nights

21/6 måndag

Gårdagens bakis, värdelösa, tv-tråk förmiddan (till kl 15) byttes ut mot en betydligt bättre eftermiddag och kväll. Efter beslutet om "ensamtid" så tog jag bilen till Emma :) Vi hade gemensam slingning så nu är vi båda sommarblonda! Jag fick också supergod middag innan jag brummade hem igen till en betydligt gladare pojkvän än vad jag hade på förmiddagen ;) Vi såg på This is it men somnade efter ett tag, bra men inte så himla fantastisk..

Idag är första dagen på jobbet, wiiie! Superkul att vara tillbaka. Inte alla som känner så efter semestern, men det gör jag, fabulöst :)

Men jag saknar min strand!! 

party @ T-land :D

Varför inte?!?!
Slänger upp lite partykort från Thailand innan vi drar vidare för kvällen. Kan ju inte påstå att jag inte skulle vilka vara där. Åååå :D



lördagkväll utan bröllop!!

God lördagkväll alla bröllopsfirare! Själv tycker jag att allt är ett stort spektakel! Tänk att inte få bästämma över sitt egna bröllop....

Idag var vi ute i Uppsala och kollade på när Tobbe körde akrobat flyg. Eller han följde med, hans 30 års present från förra året. Var riktigt ballt, jag skulle aldrig ha överlevt! Efter det körde vi hem, tog en drink och nyss kom vi hem från middag hos Johans päron med skumpa och supersmarrigt vin. Dom lyckas alltid köpa gott vin vilket leder att jag alltid köper samma som dom ;)

För tillfället är jag en lat och dålig vän som inte ens orkar åka in till stan (klockan är 20.00!!!!!) för att träffa min soulmate. Kass är jag :( Men jag får se till att leka destå mer med henne i veckan då vi ska ha planeringsveckan inför midsommar!! Tjohoooo!

Får se om vi ev tar oss till Stefan och Sandra för några glas och fotboll..

Vår party, drink buss!!! 20 kr för drinkar och fantastisk partymusik!

Hemma dag 2 - 18/6 fredag.

Dag 2 hemma efter Thailand. Idag skiner ingen sol :( Men klänning ska jag ha för det!

Igår kväll tog vi en cykeltur till Sandra och Stefan. Jag älskar att cykla, varför gör jag inte det oftare? Drack cider, pratade om resan och såg på fotboll. En cider räckte dock för mig sen var jag så trött så trött! Cyklade hem vid halv 11 och somnade sen på vår underbara soffa!

Nu sitter vi och väntar på att tvättstugan ska bli ledig. Drygt, vill få det gjort nu på en gång. Ikväll ska vi till sjöstan och äta middag med Mutti, Stone, Ankan och Jimmy. Det syns ju tydligt att jag måste hitta ett nytt namn till Jimmy, det passar inte in i denna flumsamling på namn ;) Emma och Markus kommer också förbi, wiiiie! Fantastiskt! Skulle vilja hunnit fixa Emmas födelsedagspresent men det får bli senare i veckan.

Nu ska jag lägga in alla kort på datorn :)

Hemma från Thailand!!

Imorrse kl 7 landade vi på Arlanda efter 10 timmar på ett flyg från Bangkok. Jobbigt, är ju helt omöjligt att sova på flyg, trots att man är kort ;)

Vi har haft 2,5 helt underbara veckor i värmen! Har varit 30+++, strålande sol och sån luftfuktighet att man svettades efter 1 minut utomhus. I love it ;) Blev 1,5 vecka på Samui sen 5 dagar på Tao och sen 2,5 sista dagar på Samui. Sola, sola, sola, bada, bada, bada, shoppa, fiska, snorkla, moppetur, drinkar, buckets, för många buckets. Underbart helt enkelt. Ska lägga upp massa bilder senare!!

Nu ska jag hämta lilla bilen som pappa har haft medans vi varit borta.