avlider.

Jag säger som Emelie idag i skolan "JAG AVLIDER" Emma har varit här och vi har haft en mindre studiecirkel. Vi läste lite historia och sen läste hon högt ur Bibeln för mig, sen reflekterade vi en massa också. Klarar inte av det här! Mitt tal suger hästpung och historian kommer aldrig att fastna! Det är för mycket! Tack Veronica och Britt-Marie för ni hjälpte oss i den här svåra perioden :P

Nu glömde jag fråga Emma det där igen. Tänkte ju på det tidigare idag. Påminn mig imorrn. Det är visserligen tre veckor sen men jag bara undrar. Tänker inte lika mycket nu, mått riktigt bra efter attacken i måndags. Det behövdes, bara släppa allt som man försökt strunta i så länge!

"Is this masquerade finally over"
Den är nog slut men är resten också det eller... "But if you ask me you know that I'd stay" hmmmmmmmm



onsdag.

Idag fick vi ytterligare ett prov och en inlämningsuppgift. Inlämningen blev som tur var uppskuten till vecka 50! Ska läsa en himla massa i Bibeln och sen svara på någon jobbig fråga om Jesus. 
Svenska, Historia, AMK, Media, Religion, Matte (enelska) Ska fråga Katarina om jag får redovisa engelska boken efter jul med Emma och Johanna ist, jag kommer inte hinna läsa ut boken annars! Förresten drömde jag att matte provet gick bajs! Man brukar ju få G, VG, MVG poäng.. Jag fick IG poäng!!!! Hata plugga! 

för 3 och 4 månader sen.

För exakt 4 månader sen blandade vi oss en varsin caiperinha i Glens kök. Vi skulle på första kaneval kvällen i Fortal. Vi hade som vanligt druckit öl hela dagen om var lagom goa. Hittade våra turisthattar, satte på oss dom. Satte oss ute på trappen upp till pollen för att ta en massa flum kort. Fy fan vad underbart det var!  

För exakt 3 månader sen åkte Emma hem ifrån mig. Vi hade haft revolution i stugan hemma hos mamma. Vi hade på förmiddagen varit på hårmodellt uttagning. Hon valde mig, men jag sumpade skiten genom en fråga "Ska jag klippa mig också"? Då påstod hon att jag egentligenm inte ville, dumma tant! Sen sprang vi till skolan för att där få reda på att vi inte hade någon engelska. Svettiga och irreterade åkte vi hem men på tåget såg Emma så där finulig ut och sa "Ska vi hem till dig och dricka upp den där 50% spriten" Haha, jag fick värsta  chocken, men MIlla bangar inte! Så vi satt i stugan hos mamma en helt vanlig måndag och shottade. Döm oss inte tack :P Sen åt vi middag med familjen, skrattade lite ovanligt mycket.. Konstigt. Sen låg vi i mitt rum och sjöng svensk pop. Se lugnade vi iaf ner oss och hj kom förbi. Efter att dom kollat igenom alla mina fotoalbum och efter att vi kollat på något på tv, kommer inte ihåg vad frågade Emma när bussen gick. Jag gick för att hämta busstidtabellen och hj sa "jag kan ju skjutsa hem dig" "Nej, det kan du inte för du ska stanna här " svarade Emma. :D Du är så himla diskret sötnos! Men jag antar att jag är skyldig dig ett tack! :) Puss 

tisdag.

Kom precis hem från dansen så är genom svettig! Ska ha uppträdande nästa gång. Lite synd att hon jag dansar emot inte han :S Men det är ju iaf snöstorm ute. Med stora fina flingor, mys mys! Det är då man vill ligga i sängen med ljus, lyssna på mys musik och kramas. Och framförallt inte stressa ihjäl sig för allt man har i skolan! Mitt tal suger. Jag kan ju inte skriva att alkohol är dåligt när jag inte tycker det. Eller det är väl inte bra men jag dricker ju själv varje helg. Jälva svensk dubbelmoral! Så nu sitter vi alla här hemma och försöker hitta på något nytt att skriva om.  Tema Hälsa, den som kommer på något säg till!

gla igen

Så mår man bra igen. Sitter och dricker multivitamin och äter en delikatoboll, andra idag! Men jag tycker att jag förtjärnar den! Höll på att ställa in juicen i skafferier, lite snurrig i huvet för tillfället. Sitter och lägger upp bilder i bilddagboken från helgen och då blir jag alltid glad. Det påminner mig om hur underbart roligt vi alltid har och hur glad jag oftast är. Då kan man ju inte sitta och gråta. Det funkar ju inte någonstans!
http://mills.bilddagboken.se

B

I en minut tog jag min samman för att gå och äta. Orkade inte med om pappa och Annica skulle fråga något! Så fort dom gick ut ur köket och jag började lassa upp köttfärssås så började det igen. Det slutar aldrig, jag fattar ingenting. Lite är nog för jag blev så otroligt avundsjuk. Jag har aldrig haft det så, jag har aldrig älskat någon så himla mycket! Jag vill också ha såna tillfällen. Allt känns så B om man jämför. Det ska man väl inte göra men det blir ju så..   

gråt!

Fan jälva skit Emma! Jag kan inte sluta böla! Allt är så hemskt! Din short story fick mig att börja böla,  jag läste min och började böla ännu mer! Jag vill inte längre!

"I guess I haven’t forgotten about you after all. I’m trying to convince myself and everybody else that I have, but all I’m doing is lying to myself. It makes me feel stronger and not that addicted to you if I believe that I was able to move on, without you. Leaving you on that bridge, the last day in August when the sun still shone."  


måndag.

Nu är jag äntligen klar med min filmanalys, blev riktigt bra om jag får säga det själv! Nu måste jag skriva mitt tal, ska vara klart till på fredag :S Ämnet är hälsa och vad är inte bättre då än att skriva om alkohol?! Låg i sängen igår och hade ångestattack för jag inte har pluggat  något i helgen. Orkade inte så mycket igår eftersom jag festat både fredag och lördag. Då kom jag på vad jag skulle skriva om.. Idag fick vi tillbaka våra noveller på engelskan, gick bra och matten var lätt idag. Vi är så otroligt duktiga Sara! Men jag skulle verkligen kunna döda henne, att hon aldrig kan hålle käft?! Inte Sara utan vårt gemensama hatobjekt!  Så förrutom henne så det har varit en lyckad dag!  

bäst idag!

Idag har varit jätterolig! Efter sist jag skrev gick jag och Emma hem till mig för att plugga och gjorde det i minst 20 minuter iaf :P Sen åt vi pizza, pratade ännu mer om igår, handlade på obs, snodde kyckling, smör och mjölk. Så kan det gå! Sen lyssnade vi på matchbox 20 och svenskpop och sjöng för pappa och annica! Badade skumbad med tända ljus och sjöng ännu mer, Moulin Rouge lovemadely  för grannarna. Sen såg vi på Gay Army och skrattade ihjäl oss! Tack för idag gullunge!

söndag.

Nu sitter jag hemma hos Emma och väntar på att hon ska duscha klart. Vi har varit ute på promonad för vi tänker minsan skita i friskis ikväll. Är fortfarande snurrig i huvet så det är nog en bra ide! Snart ska vi köpa fyllepizza och ha en pluggdate.

Igår var det fest igen eftersom vi 87 tjejer totaläger! Var hos Anneli först, Fab 5 och Chrille. Sen åkte vi bil till Johan och då slog det över totalt. Vi skrek och sjöng och jag vrålade "Jag vill inte ha dig" i timmar! Hela kvällen var så galet kul! Det var en såndär fest som inte går att förklara. Ingen kommer fatta någonting för inga håller på som vi gör! Vågar nog inte berätta heller för vi kommer typ bli anmälda. Vet inte riktigt för vad än men någonting finns det nog. Typ incestlagen om det finns en sån..  

jag äger!

Jag total äger! Två gånger på en dag! Vår "msn vara online" teknik fungerar bättre och bättre! haha.

Ikväll skulle vi ju då till Anneli. Jag vill ut! Johan har fest också.. Vet inte riktigt vad jag vill göra, förrutom att jag vill ut då, men så verkar det inte bil :(

inge star!

Inge singstar ikväll :( Jag hade ju planerat massa låtar som jag skulle sjunga! Natt i natt, pop pop i top top, världens bästa servitris och en massa 60tal! JUU! Hur ska jag nu bli stjärna hade ni tänkt? Sitter fortfarande i morgonrock. Ska snart gå och dusch för sen blir det party hos Lisen! Annica vill inte gå och duscha åt mig! Jag orkar inte fixa iordning mig!

lördag.

Vaknade imorrse vid 7 av att jag hade ont på örat. Det var mitt örhänge som skavde, jobbigt, jobbigt! Gick upp och tvättade av mig, borstade tänderna och bytte om till sovkläder. Sov till 12 då Annica tyckte att jag skulle vakna. Hon sa att det stank i mitt rum :( Nu måste jag plugga, kommer nog gå ganska segt. Media, historia, matte, engelska och mer media. Blä!!! Vi skulle ha åkt och handlat för vårt kök är lensat på allt, men det kan vi inte göra för varken jag eller pappa kan köra. Så kan det gå. Han tyckte att jag skulle göra det men jag avstår nog! Ikväll ska jag till Anneli och leka. 

Later! 

magget.

Har ont i huvet! Men det var det värt för vi hade så galet kul! Kvällen började med öl och några shots hemma hos Mills. Hade ju snott Eriks Volka citron så han fick tillbaka några shots. Snälla jag! Sen missade vi bussen. Det var Eriks fel för han var tvungen att gå på toa. Väntade i 10 minuter och åkte 45an åt fel håll genom Fresta. Kom ner till Magget vid 11, ganska lugnt och lite folk. Vi lekte ombytta roller, jag drack öl och Erik drack drink. Vi bytte plats på glasen så han inte skulle skämmas :P Vi hade ett allderles eget par som vi spanade in hela kvällen. Hon var jätteskum. Hon dissade honom flera gånger och sen helt plötsligt var hon på honom. Undra vad som hände med dom senare på kvällen! Lakritsshot införskaffades! Jag var först upp på dansgolvet med två tanter. Hon var jätterolig fast förstod inte vad hon sa, men sen när är det ett problem? Dom spelade ju min låt så var tvungen att gå upp. Kommer dock inte ihåg vilken låt det var.. Senare på kvällen fick jag till och med Erik upp på dansgolvet, dansade riktigt länge! Försökte få dit Myggan men han ville inte, tråkboll. Jag var översocial och messade med en vanligt! Myggan, Toss, Emma och Mats. Stefan ringde också. Men det var inga pinsamma ledsen sms som tur var! Jag hånglade med en kille som jag inte fick hångla med för Erik så jag blev bortdragen. Han var tydligen en player.. Sen mötte jag Uffe som höll händerna för ögonen och gick förbi mig (pappas kompis) Pappa skulle tydligen också kommit ner dit men han gick till Que. Sen var det dags att knata hem. Mötte Janne vid Que som var mycket trevlig och glad! Gick till Sibylla, jag köpte fylle pommes. Fick därifrån skjuts hem av Eriks pappa. Gick hem, la mig på sängen, åt upp pommes frittsen,   somnade med kläderna på, tvätta bort ansiktet hanns inte heller med. En mycket lyckad invigning av Väsby tycker jag!   

ut!

Jag och Erik ska inviga Väsby ikväll!

ikväll?

Lyssnar på Ivete och Babado med Ankan. Hon fet diggar :D Försöker få iväg henne på fest så jag kan gå ut med Erik. Sollentuna eller Väsby det är det som väljs mellan!

i skolan.

Idag hade vi 3 timmar svenska på förmiddagen. Kan tyckas vara jobbigt men är inte så farligt om man inte jobbar och diskuterar annat ist för att skriva tal. Luciavaka, champange frukost och studentmössor diskuterade vi. Vakan och frukosten ska vara hos Moi! Och Tomas måste ha en mössa fast han tycker det är onödigt.. Knas! Sen lekte vi Olas frågelåda, alltid lika kul! "Var har du helst på dig hemma när ingen ser dig?"  Sen åt vi lunch på Torsbacke. Fisk idag igen, har ätit det varje dag den här veckan till lunch. Men gott är det. Sen fick jag en massa fetaost av Åsa! Sen var det boxerzise på gympan. Det var kul, har typ blåmärken på överarmarna. Det där eridära Emelie är väldigt hårdhänt! Men duktiga var vi fast vi tappade bort oss och jag aldrig kunde bestämma på vilken sida jag skulle sparka :P Inte så mycket sång i duschen idag men efter sjöng jag, Åsa, Emma och Sara "Var bor du lilla råtta" Så fint så!

fredag.

Sitter och funderar på när grisen ska komma hem egentligen (Annica) Och nu åkte Emma så nu har jag ingen att prata med på msn heller... Så typiskt att när pappa är borta så är alla andra också borta! Pratade och försökte få med mig Ankan ikväll men hon är ju så himla trist! Anneli, tänkte ju att vi kunde ha en tradition! Och jag har inte pengar så jag kan inte följa med Sara eller någonannan ut.. Laddar upp en massa kort i bilddagboken och lyssnar på musik som jag precis fått av min bästis! =) Jag lovar att inte lyssna på smöret, då kommer jag ju förstöra mitt glada humör! Kommer väl se på film och somna på soffan ikväll...

BAJ

jag vill.

Åkte hem till Emma och bråkade med henne i eftermiddags. Att du alrig han hålla still dina ben, hur ska jag då kunna ligga bekvämt?! Vi såg på tv och då kom jag på en massa saker som jag ville göra:

- Åka på en båtkryssning
- Åka till Hawaii
- Ha galnaste poolpartyt och dansa på muren
- Åka till skärgården och sitta på klipporna vid vattnet. Grilla korv och fisk som vi fiskat på dagen. Sjunga, spela gitarr och mysa vid brasan.
- Ligga och njuta vid en strandkant där vågorna precis dragit tillbaka
- Bada i havet (som dom gjorde på tv idag)
- Åka skoter
- Vara brun
- Pussas 
- Kunna dansa som Akira!

Det var säkert lita andra saker också som jag glömt..
Emma varför är vi så dumma mot oss själva? Varför är vi online hela tiden? Och när vi går ifrån datorerna är vi ändå online, utifall att... Så höjer man upp ljudet så man ska höra om något händer. Herregud vad vi håller på! Är ju nästan patetiskt! Men vi är ju inte själva iaf, vi har ju varandra ; )




tråk.

Fix you på Mtv! Jag vill också gå på konsert och skrika, sjunga och vara helt galen och i extas. Mycket jag ville där. Hata reklam! Def Leppard, Matchbox 20, Dire Straits skulle kunna tälta en månad för att få gå på dom! 

Jag måste på toa men orkar inte gå! Har druckit typ en liter mjölk och ätit massa chips min mage känns som en balong! Det är inte hälsosamt att jag har så här trist, jag börjar snart gråta!   


torsdag.

Herregud! Har med det ordet i typ alla inlägg men nu menar jag det verkligen! Jag blir snart galen, det kiklar i hela kroppen och jag blir snart snurrig i huvet. Nej, jag är inte full Emma :P Kan inte du komma hit och stätta in filmen i videon förresten orkar inte gå upp och hämta den. Om jag inte orkar det så är det väl klart att jag inte orkar plugga heller. Engelska, matte och media har jag att göra men jag orkar verkligen inte! Ska göra en filmanalys på filmen vi såg idag men det är så krångligt, kan man inte bara se en film för att njuta? Måste man alltid göra en massa efter arbete?! Inget på tv är det heller, livet är hårt! Och varför har dom mtv news på svenska?  

jag vill inte ha dig.

Veckans bästa dansbandslåt!

"tror du att du gör som du vill med mig
leker lite med mig när det passar dig
jag kan inte fatta vad det e du gör
så håll mig utanför
Jag vill inte ha dig så glöm att du kan få dig!

Aldrig att jag ställer mig och väntar i kön!"

onsdag.

Ovanligt sen dag idag.. Hade öppethus, men jag hade projektmöte hela eftermiddagen till halv fem. Segt, eftersom vi grafiker inte har något att göra än. Projektmöte.. Får man några vuxenpoäng för det också Emma? Det tycker iaf jag! En trevlig överraskning var att det fanns fika till oss på eftermiddagen. Fanns massa frukt och mackor men jag siktade in mig på degistivekexen med brieost på och en massa salami såklart! Sen var Jamie tvugnen att gå så jag fick också gå, det var ju bara Sammarna som hade en massa att diskutera..

För övrigt var min dröm inatt inte helt okej, fyy vad jag är äcklig! Eller konstig iaf.. Jag tror nog att det är som Emma och Åsa säger! Haha, tänk om det var pga den som jag har varit så glad idag. Hade disco i öronen på vägen hem också!  

hemlig passion.

Kan ni gissa Mills hemliga passion? Och inte vanliga saker som: choklad, lakrits, dans, myspys, pussar, beverly hills aso... Utan något kanske lita underligt..

Stora, fina, rena, lyxiga bilar! Jag älskar dom. Sitta i framsätet lyssna och sjunga jättehägt på musik, samtidigt som man sitter högt uppe över vägen! Och bilen låter typ ingenting, den låter jättetyst! Är jag konstig nu? Men det bästa av allt! Ljudet när bilen accelererar och man hör hur fort det går, motorn låter inte illa den liksom sjunger! Jag och Sten körde rally hem med hans special växel, man kan välja manuell eller automat! Vi körde manuell och det lät som en racerbil, jag satt och jublade, skrek och skrattade! Det var verkligen det bästa idag, galna kicken! Så nu vet ni hur man impar på Mills :D

DANS!!!!

Dans, dans, dans finns det något bättre?! Jag är fortfarande helt lyrisk och dansen slutade för en timme sen. Den 6/12 ska vi ha dansuppvisning, hatar det ordet det låter som man går i lill ettan. Då får ni iaf komma och kolla om ni vill! Jag älskar när Tomas ska krångla till allt! Ena halvan av gruppen börjar som vanligt fast i mitten lägger vi till en 4a eller 8a och gör lite andra steg. Andra havlan väntar en 4a eller 8a ibörjan och dansar sen som vanligt rakt igenom. Efter första gruppen gjort sin spec del så avslutas det med att alla dansar lika! Sååå kul! Och hon som jag skrev om förrut, hon som shakar till allt, plutar med läpparna och tror att hon är så mega sexig är GRAVID! Herregud, vart är världen påväg? Dansa kan hon ju inte heller :P Emma påstår att jag kommer att konvertera till danshuset isf Balettakademien, för där ska ev tjonk, melina och iffi också börja. Men jag fortsätter på BalletA, Tomas är du där! Idag var vi 7 pers, dvs ojämt antal. Så stackars lilla jag var tvungen att dansa tillsammans med Tomas på dom delar vi dansar två och två. Jag skojar inte, jag var lika glad och lyrisk som ett barn i en godisaffär! HERREGUD!!!

tisdag.

Jag vill ha chips! Sourcream & onion chips! Och en massa salt lakrits, typ djungelvrål! Elle S-märken! Men eftersom jag inte har något av det hemma så har jag ätit. Limpmackor med skagenost, en delikatoboll, tblerone och skinka. Och snart ska jag äta pasta med ost och laxsås, herregud vad jag äter hela tiden!

Ska snart till dansen och äga lite, haha. Hoppas att hon inte är där för då kommer jag bara bli arg! Hon som shakar till allt, ser sig i spegeln, plutar med läpparna och tror hon är jättesexig! Och hennes kompis är typ världens töntigaste! Blä på dom två! Men iaf.. Kommer hem vid 21.30 så då kan ju någon komma över med chips och lakrits. Den som gör det kan till och med få smaka! Ni kan ju samspråka med varandra och komma överrens om vem som ska komma! Vad bra då ses vi sen då

Babaj

heartbeats.

Jag älskar den nya sony reklamen! Inte så ofta som man älskar reklamer men den är så cool med alla bollar och låten så himla bra! The Knife - Heartbeats

" One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise made
Four hands and then away "

måndag.

Guud vad jag är trött! Är helt slut i huvet! Imorrse var jag irriterad av noll anledning, förlåt Sara hoppas att du överlevde. Se det från den ljusa sidan, det kan vara mycket värre, var ju inte änns grinig : P Du ska också vara glad att du är inte är Annica för hon för skit för allting när jag är sur! När jag är trött så blir det ännu värre så har skrikit på henne under typ hela middagen... 
   Idag lämnade jag in min short story på engelskan, tre sidor och två rader. Vill att hon ska rätta den nu direkt. Det var typ när jag blev klar med den som jag började må konstigt. På matten började vi med derivata, krångligt men det löser sig väl också i slutet! Jag fattar ingenting, varför började jag må så här helt plötsligt? Kanske skulle valt en annan handling till min story...

(Pling) Nu fattar jag ingenting, vad hände där? En förklaring tack! Nu vill jag åka hem till Katarina hämta min story och lägga till en massa, känns som att jag bara har skrivit 7% av allt! Ska gå och lägga mig och se på film eller något annat. Sen ska jag försöka somna tidigt och inte tänka! Jag har ju sagt hejdå! 

OTH

Jag dör! Bokstavligen mega dör! Sett på dubbel avsnittet av One Tree Hill och jag vill gråta 1000 gånger om, om inte ännu mer! Säsongsavslutning, dubbelt så bra och frustrerande. Hur kunde du gå ut genom dörren?! Jag skulle slängt mig över människan om jag vart i dina skor. Men sånt där händer aldrig på riktigt, jag fattar inte! Och han gick! "I could hold you forever but it still wouldn't be enough" Ska fortsätta och skriva klart min short story! Just nu skulle jag kunna skriva mega uppstatsen, om den bara hade varit på svenska! Så här ska den iaf sluta "Her name was Camilla" Ingen annan kommer i världshistorien få läsa den förrutom Katarina. Den är så mega smörig och töntig, men det är ju så jag känner. Eller kände.. Så jag ät väl också töntig..  

ring.

Jobbigt det där när någon ringer en på natten och det är inte den personen man har väntat på ett samtal ifrån hela dagen! Men det är väl alltid kul när någon ringer. Johan... Du får ringa lite tidigare nästa gång. Jag ligger ju här i sängen med min laptop och ser på Under Cover i min hockeytröja! :P

kort helg sammanfattning.

Oj, oj, oj! Det här måste typ vara rekord, har inte skrivit på två dagar :P Har typ inte varit hemma någonting sen i fredags. Då var jag hos Emma och lekte lite. Tjonken, Uno, Klas och Explorer var också där på besök! Vi spelade Fia med Shot och lekte en massa lekar. Jag var sämst på "mattepip" leken men jag klådde iaf  Uno på Fia, det var ju huvudsaken för nu måste han med på Friskis imorrn! Tjejorna var ganska trötta men Mills var uppe och hoppade en massa. Sov där och vaknade sedna pigg och glad. Idag har jag och Emma sprungit runt lite överallt. Till pappa, Veronica, mamma, Sollentuna, Obs, mamma igen. Vi ville egentligen stanna i Sollentuna på Paddys Pub och ta en öl men vi hade inga legg med oss och jag hade inge pengar :( Ville då åka till ett cafe och fika men jag hade ju fortfarande inga pengar! Därför åkte vi till Obs där vi köpte 3 sexpack. Ett sxpack Cola och två pack chokladbollar! Åkte hem och hade ett eget hardrock cafe hemma i soffan med rock klassiker! Sen bjöd Mamma Gud bjöd syskonen Henäng på middag, mycket trevligt var det! Efter middagen kom Åsa också! Vi ska starta en egen sekt! "Mutti, Annanas och Fis" haha. Det firade vi med att dricka en flaska moserande vin, självklart! Kom nyss hem från Emma, vi tog en prommenad och följde Uno till Johans fest. Gick sen hem till emma och drack lite Pepsi.

short story.

Blä på nationellt prov! Hatar det där dryga häftet med texterna. Jag vill bara sova och strunta i dom! Har iaf läst igenom det två eller kanske bara en gång.. Sen kom jag på att jag måste skriva på min engelska short story också. Och för att bli på rätt humör för att skriva den, komma i rätt känsla måste jag lyssna på allt mys. Så sitter här i myskläder och lyssnar på hela min lugnt lista. Måste hitta den där känslan som jag hade då, den finns där bak någonstans. Det man skulle kunna tro är att jag skulle dö av gråt efter jag fått fram känslan och skrivit om allt. Men det känns riktigt bra efteråt, jag känner mig lugn och tömd. Det jobbiga är väl att ingen kommer fatta vad jag skriver. Jag skriver som jag gör på svenska i dagboken. Och när man skriver så på engelska låter det bara luddigt. Inte så bra när man ska få betyg på det..

torsdag.

Fyy, har nog aldrig varit så seg i skolan någongång. Ville bara hem och sova! Vaknade kl 7 imorrse av att Saras mamma kom in och sa.
"Godmorgon...
Det luktar illa här inne...
Som att någon druckit alkohol...
Har ni druckit alkohol?"
"Aaaaa" halv mumlade Sara.
Sen var det duscha dags, segt att gå upp! Försökte äta frukost, en kopp te blev det. Gick till bussen och åkte till skolan. På Rotebrostation gick Emma, Åsa och Veronica på. Så fort dörrarna öppnades hörde man dom skratta. Mobbing kallas det! Sen har man väl sett lite lagom jätte risig ut hela dagen. Efter vårt grafisk möte satt vi mere vid cafet och höll Emelie sällskap. Emma ska sälja mig, för 10 spänn får man hångla! Ska snart gå och se på Bh, trean börjar om idag :P

200 dagars!

Jag tog tåget till Märsta så jag var där vid 8. Åkte hem till Sara för att sen bli skjutsade till en lokal som hon inte hittade. Vet ni vad?! Dom har trappor i märsta också! Förfestade med alla Saras kompisar, galet roliga var dom! Dom var något som man skulle kunna kalla för insestgäng, precis som SPB. Så det är ingen fara jag blev lite rädd! Jag var ju också med lite där... Var typ över 15 pers som vrålade "Hej Camilla" när jag kom in. Sen åkte vi till B4. Var såna där ungdomar som man själv hatar som sitter och sjunger och skriker på bussen. Kom dit drack lite ännu mer. Jag välte ut min lakritsshot över hala bardisken men jag fick en ny! Mycket snällt! Träffade Elin gjorde jag också från språkresan för två år sen. Sen fortsatte vi till någonting på G ("Vart var ni då?" "ooooooo") haha ett inlägg..
Dansade en massa, sjöng karaoke. Men ingen ville sjunga med mig och man fick inte sjunga fler än 2 :(  Sen drack jag en äckligt dyr cosmopolitan, men god var den! Har massa röda fläckar på byxorna som säkert inte går bort.. Vid typ 2 gick vi hem, träffade My. Sen somnade jag så fort jag la huvet på kudden! 


onsdag.

Så var det äntligen onsdag, inte så ofta man längtar till en sån men idag ska vi fira 200 DAGAR TILL STUDENTEN! Ska snart ta bussen och sen tåget till Märsta och Toss. Ska bli jätte kul, ska sova där borta också! Hoppas att vi orkar med Lotetas tjat imorrrn, herregud jag ska ha eftermiddag också! Idag i skolan innan AMK så hade jag, Emma, Sara och Emelie en liten revolution inne på toaletten. Haha ni borde komma med på mina och Emmas någongång! Dom är galna! För övrigt så är det svinkallt här inne, då spänner jag mig och då får jag bara ännu mer ont i ryggen. Hatar dom svarta stolborden i skolan. Jag har iaf bestämt mig för att gå vidare och lämna tjafset bakom mig. Baffe sa att jag inte ska ta på mig skullden för något så jag litar på honom att dom andra tycker lika dant..

Babaj

lugnare nu.

Nu har jag pratat med en massa folk och lugnat ner mig lite. Ska ta några djupa andetag ta min "Mera mys åt Milla" skiva, lägga mig i sängen och läsa religion. Har prov imorrn och har bara läst igenom det en gång, men men, kan nog det mesta ändå. Sen planerar jag att somn tidigt idag, dvs innan 1..
God Natt!

P.S Längtar ihjäl mig efter fredagens och lördagens kort! Snabba på Emma : P 

tisdag.

Idag var det dans igen, kom nyss hem. Det som jag trodde aldrig kunde hända har hänt. Dansen hjälpte inte! Jag var inte glad när jag gick där ifrån, det var inte speciellt roligt undertiden heller! Var lika ledsen när jag gick där ifrån som när jag kom. Idag på religionen höll jag på att somna igen! Jag var så himla trött och ledsen och arg! Vill typ skrika, hoppa och sparka sönder ett fönster! Jag vet inte var jag ska tro. Har hört så olika saker från alla! Men det blir väl som det alltid blir, allt är väl okej nästa gång vi ses. Men jag vill att vi ska prata om det! Allt känns så falskt annars! Blir så himla frustrerad på allt! Om ni blir sura eller arga eller tycker att jag är en ignorant bitch, så säg det när jag frågar! Ljug mig faan inte rakt upp i ansiktet! Ska ta mina födelsedagspengar och köpa mig en sandsäck! 

david & donna

Baaaaah! Varför kan det inte vara så? Varför händer aldrig såna där saker på riktigt? Det händer bara inte, det går typ inte! Det är därför man blir galen när man ser det på tv. Beverly Hills, Donna & David ni äger nog allt!

David's wedding vows:
When was it that we fell in love? When we were eighteen or sixteen, maybe ten? I don't know, 'cause the truth is, I can't picture a time when I wasn't in love with you. I always knew you were the one that could look into my eyes and see my soul. I don't question your commitment to us, and I know that there's nothing that we can't work through. And I accept you as my partner and my best friend, above all others. It's a miracle to find the kind of peace and happiness that you've given me. And in honor of that miracle, I pledge before our family and friends to love and to cherish you forever.

Donna's wedding vows:
I look at you and I see my best friend. Your energy and your passion inspire me in ways that I never thought possible. Your inner beauty is so strong that I no longer fear being myself. I no longer fear at all. I never thought that I could find someone to love that would love me back unconditionally. And then I realized that, although we are often apart, you are always with me. You are my soulmate. You give me purpose when I feel I have none. Without you my soul would be empty, my heart broken, my being incomplete. I thank God every day that you were brought into my life. And I thank you for loving me.

måndag.

Alla visste ju! Jag är så totalt mega ägd! Toss visste, hon skulle till och med kommit om inte hon skulle fyllt år på söndagen, klant :P Hj visste tydligen också, hur lyckas ni?! Jag skulle försagt mig direkt! Ni märkte ju hur det blev blev med Veronicas present, efter 15 minuter försa jag mig!
   Idag fick jag tillbaka mitt första matte C prov. Måste säga att det är C för att känna mig lite duktig.. 23/25 MVG!! Känns så himla bra, sen började vi med massa nya krångliga saker. Men nu vet jag att man kan  ibland trots det känns som att man knappt kan 1*1... Nu är det Bh och soffliggande i en timma!  

skit!

Skulle kunna citera typ halva av Emmas senaste inlägg för att förklart hur jag mår just nu. Allt känns bara jätte jobbigt, att det ska bli så här varje helg! Och jag kan inte göra annat än att känna mig skyldig till massa av skiten. " Två killgrupper kan inte paras ihop så här "  Nej, jag vet det nu. Och just därför är det mitt fel eftersom jag tror att det ska funka varje gång. Eller tror jag det? Jag är väl kanske bara en självisk jävel som gör så jag blir glad och tänker mig inte för innan! Faaaan!

were not right

" Can't tell the bottle from the mountain top
No we're not right "

Då var det dags att analysera den där lilla text raden där uppe. Så fort jag hör den låten så blir jag helt till mig för det är så sant. Det kommer nog dock låta som jag säger emot mig själv, om man tänker på hur jag beter mig. Missförstå mig inte jag har inget emot det vi håller på med, våra lekar och så ; )

Fattar ni hur glad och lycklig man blir om man skulle nå toppen?! Efter att ha klättrat i flera timmar, svettats, vart törstig, fått ont och skavsår. Det måste verkligen vara lycka och en galen kick av att äntligen komma upp! När man dricker blir man glad. Om man inget deckar och spyr såklart.. Alla problem försvinner, man lever för stunden och är lycklig. Men det är inte sann lycka som om man skulle nått toppen. Ytlig lycka är det!

David Gray - Were not right

ha tålamod

varför ska man stressa. och varför måste man hela tiden veta vad man känner. det funkar väl att inte veta ett tag för förr eller senare får man ju reda på det. man kan inte veta allt och ibland är det bra att inte veta. visst kan det vara frustrerande ibland men ibland kan det vara så mycket bätttre! känns iaf mycket bättre nu!

I dare you.

Syyynd, nu är det för sent för att städa poolen! Sitter här och gör ingenting. Har läst engelskan så ska väl snart skriva om slutet i mina egna ord. Så tråkigt! Iaf när jag satt här och gjorde ingenting, tittade på lite kort så kom jag på årets bästa seriecitat! Älskar det mer än något annat, klockrent! "I dare you to call me" från One Tree Hill. Det säger väl allting!

bästa kvällen i mitt liv!

Haha, igår satt jag och klurade på vad jag skulle göra på kvällen och så skrev jag att någon annan skulle bestämma åt mig. Och så var det ju tydligen. Själv trodde jag att Emma skulle komma över på en återställar öl och mysfesta lite. När hon kom så sa hon att jag skulle komma ut och titta på en sak. Jag hämtade jackan och sen tar hon fram en ögonbindel. Vi sätter oss i bilen och dom vi kör iväg. Tog några varv i rondellen så jag inte visste vart vi var påväg. Vi går ut ur bilen öppnar en dörr, går in. Ögonbindeln togs av och där är ALLA!! Och då menar jag verkligen alla som jag älskar mest i hela världen kan inte komma på någon som inte var där. Decc hade kommit upp, Baffe hade kommit ner. Emil och Jocke och Hanna var också där! Vi var hemma hos mamma och allt var perfekt. Vi såg på en film om mig, öppnade paket och drack skumpa. Sen var det mat, öl, sång, show, lekar! Sen kom det lite annat folk dit, eller ganska många.. Vet att det blev konstigt men jag hoppas att allt är okej med alla!!! Ni är ju bäst, ni kom och var där hela kvällen! Vill inte att det ska bli konstigt pga andra! Sen fortsatte vi iaf och leka en massa, vi bastade, sprang omkring på baksidan, hade ölkrig i bastun. Mitt hår luktar fortfarande öl.. Sen pratade vi om lite saker som jag helst inte ville ta upp, tror att det fanns andra som inte heller ville det. Det märktes!

Såå... Det var verkligen det bästa kvällen i mitt liv. Kan inte komma på någon annan gång jag vart gladare! Ni är alla så bäst!


Emma, Veronica, Anneli, Åsa, Decc, Hanna, Annica, Emil, Jocke, Baffe, Erik, Johan, Ekman, Shappan, Axel, Jocke, Anders, Fredrik. Mamma, Pappa, Sten, Sus, Anders, Farmor, Mormor.  


ikväll?

Vad ska man hitta på ikväll då?
- Gå ut med Sara
- Fest hemma
- Lugn myskväll hemma
- Sova
- ?
Men sova blir det nog inte, inte direkt iaf.. Och imorrn har jag en massa saker att göra. Engelska, städa poolen, vara trevlig med släkten, mer engelska.. Åka in till stan eller ha fest känns lite jobbigt. Men orkar samtidigt inte bara sitta och glo på tv. Oj vad jobbigt det blev nu! Lite hjälp tack, kan ingen bara säga till mig vad jag ska göra. Så slipper jag tänka på det.. : P

lördag.

Aje! Mitt huvud gör ont, det typ spränger! Men det var det värt, hade galet kul på Viper igår. Det började med att jag inte fick upp mitt legg, det satt typ fast i busskortsfickan.. Då skrattade han åt mig men sen fick jag ett grattis iaf. Det finaste igår var ändå brickan med alla röda, gröna och två svarta shots..Shakade en massa gjorde vi också! Nej, ska gå och vila lite..

Babaj

suger!

Kvällen började underbart!
Men just nu för minuten när jag sitter här hemma suger allt hästpung!

fredag natt.

Fab 5!
Veronica, Emma, Åsa, Anneli!!! Ni är det bästa som hänt mig, älskar er!
Vill inte gråta inför er, jag känner mig bara så himla dum på alla sätt och vis! 
Dum, dum, dum och töntig känner jag mig! Jag och Veronica fick inte komma in på Hirshen för dom tyckte att vi var för fulla! Och så mycket hade vi väl ändå inte druckit?! Eller det märktes ju iaf inte! Jag hade iaf galet kul på Viper, hoppas ni också hade det! Får ta en helkväll någon annan gång! Ska väl lägga mig eftersom ingen vill till Magget med mig.. David Gray kommer spelas hela natten! Imorrn kommer det bli precis som jag sa till er, men SÅNT ÄR VÄL LIVET...... just nu mår jag, skit. eller jag vet inte, mest konstigt skulle jag tro!  

min dag (torsdag)

"Nu ska jag sjunga!
Vad e det för en dag?
e det en vanlig dag?
nej, det är ingen vanlig dag
för det är "
"CAMILLAS FÖRDESLDAG"
"Hurra, hurra, hurra"

Sjöng Loreta för mig idag, resten av klassen var med där lite också :) Hon är så rolig, loreteism! Sen fick vi alla presenter av lilla söta Sara som varit i Fuertiventura! Så fina så! Nu borde man egentligen plugga en massa engelska men känns lite segt! Ska snart se på BH sen ska jag bara tårta!


tro mig!

Jag förstår verkligen inte att ingen tänker som jag?! Förrutom Annica såklart, men om hon är den ända så kommer jag ju tjata ihjäl henne på 2 dagar! Nu tror alla att det handlar om det som det handlade om för någon månad sen. Och den gången då jag hade solglasögon på mig på kvällen när det nästan regnade! Men det är precis tvärt om! Det är som det jag skrev i inlägget innan.. Skriv när du inte kan prata! Och det gör jag! Men jag utelämnar ändå 70% av allt! Varför kan ingen förstå hur jag menar? ÅÅ, nu kom Annica hem! Sitter här och hjärnan är på fullvarv. Folk kanske förstår men dom tror inte att jag klarar av det..? Eftersom jag inte klarat det förrut. Men tro mig den här gången! Var fan är min sandsäck?! Det är skillnad på sur och frustrerad! Jag är inte sur!!

förklaring.

Annica sa idag att hon läst min blogg i skolan. Jag frågade om hon läst hela och om den var rolig. Hon sa
- Nej, jag läste inte hela. Du klagade ju bara på allt och var sur hela tiden!
Först sa jag emot men sen när jag tänkte efter så är det ju sant! Jag srkiver hela tiden att jag är arg, sur, lättretlig och att jag vill slå något! Fan vad tråkiga att läsa när någon bara klagar hela tiden! Men jag citerar mig själv från den..... (Hittar inte det dumma inlägget så jag får väl förklara igen då)
När man tänker för mycket vill man få bort allt. Annars sammlas bara allt i en klump i huvet så vill man skrika! Och när det inte finns någon att prata med så är det väl bäst att skriva ner allt för att tömma huvet. Därför så låter det ju som att man är världens mest deppade person eftersom det bara är då man skriver. Men jag lovar att jag egentligen är en mycket glad människa som fyller år imorrn! Det är bara det att jag tänket lite mycket ibland..   

onsdag.

Gud vad jag bara vill sova! Har varit som en stor eller egentligen liten degklump hela dagen! Gick upp för tidigt idag för att stå i cafet i skolan. Vad gör man inte för laget?! Sen resten av dagen har jag bara velat sova och gjorde det nästan på religions lektionen. Men jag var inte värst, Martin sov!! På Amk så fick inte Danne igår tv:n som ingen lärare gör. Jag och Åsa försökte som alla andra men det gick inte. Vi hämtade Jocke och han frågar om det var Danne som satt i ljudkablarna. Åsa säger att det var jag varpå jag skriker "Jag har testat alla hål" Herregud! Sen när jag äntligen kom hem drack jag ett glas Multivitamin och år en väldans massa salami! Såg på Bh och sov! Nu väntas det på Lost och OC. Sen ska jag sova MIN SISTA NATT SOM 17 ÅRING!  Ett stort för Grattis till min själv ; )

Babaj

craig david

Craig Davids nya skiva är för bra! Den är helt störd och jag brukade inte tycka att han var speciellt bar förrut.. Avgudar alla låtar och alla är så hilma rätt på alla sätt och vis! Fast om man inte tycker om smör ska man nog inte lyssna på det..

" Trying to figure out what I gotta do
To get the chance to spend a moment with you "

" Why don't we go our separate ways
Just realise we've nothing left to say
Neither of us wants to compromise
Too many secrets, jealousy and lies "

" Just one last dance with you
For all the moments that we shared "

" Time passes by
For more than a lifetime "


Ja, ni kan väl gissa hur resten av skivan är..


tisdag.

Gud vad det är segt att inte ha bredband! Då kan jag ju inte skriva när jag känner för det. Vilket betyder att det finns kvar i mitt huvud hela dagen, vilket betyder att jag måste prata med någon om allt ist. Men jag vill inte prata med någon om det. Ska ringa Decc  sen, hon kanske vill ge mig lite stöd och hjälp. Jag gav ju henne mina världsbästa råd i söndags! Jag är helt tom i skallen, vet inte någonting! Och det är så frustrerande. Saken är den att mamma har rätt. Jag försöker intala mig själv att hon har fel men jag vet att hon har rätt oavsett hur jag känner för tillfället. Jag vet, det har hänt förrut och det kan hända igen! Men då får jag väl fan skylla mig själv nu när jag har ett val! Ska inte komma och klaga sen! Jag tänker på allt vi sa innan och det är så himla rätt. Vem har gjort fel i den här leken? Ingen! Bara jag som muppar mig! Bara jag som inte ville acceptera. Kan inte alla bara förstå för jag kan inte förklara! Jag typ skäms eller något! Sen kan jag inte säga något för det känns som att folk inte vill förstå ibland...


Så där fick jag väl in det mesta som går att skriva här. Visst, lite otydligt för vissa...
Bläbläblu som jag skrev i Emmas religions block.


plötsligt arg!

Annica lät precis jätte irreterad och frågade om jag hade kul. Om jag har kul frågade jag. Det har iaf inte jag sa hon. Och hon klagar på mitt klagande och min frustration när jag har tråkigt och klagar.. Har precis börjat på min engelska bok "Slaughter house five" den verkar bra. Engelska provet fick man idag också. 85% (VG+) 70 för vg, 90 för mvg. Stolt, eftersom jag trodde att jag knappt skulle få vg som jag skrev förrut. Jag lyckas alltid göra så. Tror att det går uselt men sen går det bra. Hoppas att det inte visar sig att det är tvärt om också :S

ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG, ARG
Nu blev jag inte lika arg längre. Men ARG är jag! Jag orkar verkligen inte! Vet inte vad jag vill och känner och det är så galet frustrerande! Det bästa vore väl att ta reda på det. Men för att ta reda på det måste jag göra något som jag inte vet om jag vill! BLÄ!

Innan jag blev arg skulle jag skriva den här texten från en Jesse McCartney låt.. Nu är det skit samma!

Oh, I'm so afraid
To make that first move
Just a touch and we
Could cross the line 


running on empty.

I look back on my life, what do I find?
I feel i'm running on empty.
Even in the corner of my mind,
I feel I'm running on empty
Even if I spread my wings and fly,
I feel I'm running on empty
Baby if you run with me to night,
I feel the torture ending
Running on, running on empty.


måndag.

Hemma från första dagen efter lovet, var segt! Dagen började med det icke efterlängtade matte provet, men det gick helt okej! Var mycket lättare än uppgifterna i boken, så det var ju trevligt! Efter det var det över två timmar till nästa lektion så jag åkte hem till Emma. En trevlig morgondate! Jag fick rostmackor med stekt ägg och aromat! Sen lekte vi med Uno och hans speada upp låtar program "Traktor Dj studio" vi gjorde om massa låtar så det lät som smurfatna. Galet bra! Det bästa var nog ändå Emloo & Vamp feat. Mills! Sen var vi tvugna att slita oss för att åka till skolan igen. Inte så jobbigt, läste massa engelska texter..
Senare ikväll ska jag och Emma åka och handla till cafet vi ska ta hand om i skolan den här perioden. Baka en massa ska man göra också. Vill bara gå och lägga mig!

BaBaj

tvärt om.

Emma vill att du ska komma hem till henne. Jag vill precis tvärt om..

stör jag?

Stör jag?
Nej då, inget annat än mitt liv! Eller det var kanske att ta i lite. Men min dag har varit usel. Vill ut och köra bil, lyssna på köra bil musik på högsta volym och lämna alla tankar bakom mig. Se dom swicha förbi som alla hus och träd vid sidan om vägen. Om jag vågade skulle jag sno bilen och göra precis det! Men jag får väl vänta ett tag. Mamma möblerar om igen, är kaos här hemma vilket inte får mig att må bättre. Vi var och kollade på en jätte fin lägenhet idag, i Rotebro.. Dit skulle jag vilja flytta nu på en gång! Får väl se hur det blir. Högst upp, egen våning! När vi gick ut ur hissen dog jag och nästan skrek "Precis som i Brasilien" Utanför var en liten för hall som man själv får möblera. Haha, det fanns en till dörr i hallen som gick till trappuppgången utifall att vi klantar oss. Har fel nycklar till fel dörr eller glömmer påsarna :D Nu finns det ju dock inga vakter som tycker att vi är galna! Tur det! Grattis Mutti! Hon kunde koppla in sterion helt själv, med högtalare och allt, stod och hoppade upp och ner av glädje! Hon satte på radion och vilken låt kommer?! "Brown eyed girl" Då fick jag damp och var tvungen att skriva av mig. Bara för att göra det klart för alla nu.. Jag deppar inte, jag är bara flyförbannad och sur!   

iskall!

Det är sånt jälva iskallt "vara trevlig snack" så jag dör!
Då kan man ju fan lika gärna skita it!

möbel problem.

"Eftersom vi här hos oss inte är som andra så undrar inte vart skåpet ska stå, vi undrar var tvn ska stå" Mamma ska för typ tionde gången den senaste månaden mublera om. Hon vill kasta ut alla möbler iv ardagsrummet här nere, ta upp tvn och ta ner två fotöljer som ska stå här helt själva. Annica tyckte att vi skulle ta upp ena soffan på vinden! Det betyder upp för två trappor och sen upp i ett litet hål i taket. MUPP!!

Mamma- Tror du Sten blir jätte arg om jag tar upp tvn?
Jag- Ja, det tro jag
Mamma- Det skiter jag i!

söndag.

Nu regnar det ute, blir galet nerstämd av det här höst vädret! Vad hände med dom fina soliga höstdagarna då man kan vara ute och fotta en massa? Eller bara sitta ute och göra ingenting. Dom försvann iaf och snart blir det väl slask också! Sitter nu för sista gången på mycket länge och räknar matte. Sen hinner jag se på Bh när jag kommer hem eller åka till mitt nya inneställe, Ellströms. Känns skönt att hinna ta itu med det också, vissa fyller ju 18 på torsdag! Dån, dån, dån där uppe håller Jarri på att fixa våra fönster så jag måste sitta här nere. Man kan inte sitta vid det här bordet, man får bara ont i ryggen!

Vet inte varför men av någon anledning känner jag mig lättretlig och sur! Inte så jag går och skriker på Annica som jag gör ibland men såfort jag sitter själv eller inte har något att göra blir jag typ jätte sur och vill slå något! Borde göra som Sara sa och skaffa mig en sandsäck som man kan slå och få ut sin frustration på. Smart, smart, får önska mig en sån. Jag drömde att jag fick damp på några killar på en parkeringsplats och så stod jag och vrålade att dom skulle hålla käften och att dom var jävla mesar. Kanske där efter jag fortfarande är sur. Sur på något som inte finns eller inte hänt?! Det här går utför : P

Veckans film: Kocken
Veckans skrattattack: Jag och mamma när vi såg på kocken
Veckans skräck: Såg på "Saw" igår kväll och såfort som det ringde i filmen så ringde det hem till oss! JAg och mamma började nästan gråta. Vi kastade telefonen på Annica som fick svara.
Veckans filmcitat: "Så kan du få bananlikör efteråt, jag bjuder" Från Kocken, Martin skulle få bananlikörom han hade sex med en prostituerad! Hahahah 


sluts, kåt, eridär

Veckans sluts: Fab 5
Veckans kåtaste: Erik
Veckans mest eridära: Annica

inte slut än!

Dom tar aldrig slut, kommer på fler hela tiden!

Veckans surprise: Mills drack pepsi när det fanns öl!
Veckans infall: När Veronica slog ner alla spelpjäser och skrek incest!! 
Veckans gängförstörare: Veronica (hon bara ljuger hela tiden) 
Veckans telefonnummer: Fick Mills själv :D
Veckans strul: Annica och Fredrik
Veckans vakna full, efter 5 timmar bli bakis: Mills idag

...

Veckans damp: va?! har du?? du måste skoja! när annars skulle du vara inne?! i skogen eller?!

veckans!

Har lite kompleteringar till min veckans lista!!

Veckans glädje: Jag fick tillbaka min hårklämma!
Veckans sorg: Pinjan är slut!
Veckans I-landsproblem: Emma når inte dippen till chipsen om hon sitter i soffan¨
Veckans regel: Man får inte klaga på den som kör
Veckans avsvar: Var i skolan på lovet
Veckans á la Baffe: Adde
Veckans påhopp: "Du e såå full!" skrek Veronica när jag sa att jag hade ont i vaden
Veckans klant: Dansade sönder foten
Veckans spel: Fia med shot!
Veckans miss: Jag missade några av dom bästa Beverly Hills avsnitten!
Veckans serie samlatsämne: Våra bästa år. Hur bra är det inte egentligen?!
Veckans fuskare: Anneli
Veckans ursäkt: Det var inte meningen så det är inte mitt fel
Veckans ord: Mongoat
Veckans genomskinliga kommentar: Gå du, jag kommer snart..
Veckans diss: "Kommer snart" (Adde dissade mig och Veronica i hallen)
Veckans återseende: Viktor Gårdö
Veckans sanning: vårat gäng är total roliga, tokiga, konstiga, incest, ännu mera roliga, muffins BÄSTA gäng 
Veckans funderare: Knä på golvet?!
Veckans svenskakunskap: En muffin eller en muffins
Veckans pimsamma: På Lidl då vi körde in i vagnen
Veckans vuxenpoäng: Till hela gänget som efter maten satt och fikade och samtalade vid bordet som man gör när man typ är 45.. : D
Får väl se om det kommer flera sen..

Och dom sen tidigare i veckan:

Veckans låt: Sons gonna rise - Cirizen Cope
Veckans motto: "Sånt är livet"
Veckans andra motto (och hela årets): "No more sad songs"
Veckans citat: "Våra apor har blivit stora" :D
Veckans tv: CSI (Tarantino)
Veckans nya artist: Jesse McCartney
Veckans sämsta: Förvirring
Veckans flum: Sprit och vin i syltburkar!
Veckans längtan: Julen
Veckans smeknamn: Pills! Tack Åsa ; )


lördag.

Sitter och räknar matte och jag fattar! Blir typ jätte glad. Som jag sa till Emma: man får värsta kicken av att kunna och få rätt svar! Jag måste nog vara mattenörden nummer ett, efter jocke då då. Lyssnar på vinyl gör jag också, hoppas att California Dreaming kommer, då ska jag skrika! (Sjunga) Dom andra ska ut och sjunga och shaka asset ikväll. Jag vill också åka till söder och sitta och ta några öl, galet mysigt! Men hela vårat total roliga, tokiga, konstiga, incest, ännu mera roliga, muffins BÄSTA gäng!  Dagens sanning skulle jag vilja påstå att det var! Var hos Åsa tidigare på lunch, jätte mumsigt var det! Fast jag inte åt så mycket.. Hade en mycket lång diskution om det heter en muffin eller en muffins.. Erik tyckte iaf en muffins och flera muffinsar : P sen var vi pinsamma för att vi diskuterade pinsam tystnad. Kan ju inte säga att vi har tråkigt direkt! Borde kanske köpa lite choklad till min mattedate ikväll... 


fredag.

Nu har jag varit i skolan i två timmar, mellen 2 och 4. Känns jätte skönt för nu fattar jag! Det var jag, My och Nasim, vi var såå duktiga ; ) Alla blir lika förvånade när jag säger att jag varit i skolan på lovet, men så kan det gå. Ska inte drömma flera mardrämmar om logaritmer, faktoriserningar eller konjugat! Jag säger som My "Nu kan jag festa med gott samvete" Och det tänker jag göra också, ikväll! Tack för skjutsen hem jocke! Innan jag åkte till skolan lekte jag städtant! Jag damsög hela huset och städade mitt rum! Annica får fixa disken idag, vilket hon inte kommer göra! Slöa unge!

Har inte så mycket annat att säga för tillfället.. BaBajj

bläää!

FAN JÄVLA SKIT!

2 lg x - lg 4 = lg (3x + 16)

3 lg (2x + 5) = 6


??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????


matte igen...

Jaa, då var det då dags att gå och sussa.. Har räknat, eller försökt räknat matte idag. Går uselt, börjar bara gråta hela tiden för jag inte fattat ett piss! Matte C suger! Det här är väl ett litet försök att få lite sympati, vill att någon bara ska säga att det kommer gå bra, fast jag vet att det inte kommer det. Sak samma! Ikväll var en trevlig kväl iaf, Gick till Veronica för att kolla på Emmas frisyr, sen fick jag en egen! Galet fint, duktiga du : ) Sen blev vi hungriga så jag och Tjonken åkte till Mc'donalds. Först höll vi på att åka in på McDrive så vi gjorde en liten fin (förbjuden) sväng och åkte sen en annan liten väg där motortrafik ej får köra..  Men det gick ju också bra! Sen hela kvällen så fort jag inte säger något får jag ångest! Jag tror jag inte haft sån galen ångest i hela mitt liv, att veta att jag inte kan. Ordet "lg" "lg" "lg" snurrar hela tiden runt i mitt huvud! För att försöka få bort det tänker jag på annat som jag inte borde tänka på.. Vilket gör saken ännu värre! Imorrn kl 14.00 ska jag på extra stöd med My och alla andra som inte fattar något inför provet. Fast det är lov! Känner mig inte speciellt duktig för jag går till skolan trots att det är lov. För att känna mig duktig skulle jag inte behöva gå alls, inte ens på det valigt stöd på torsdagar!  TACK JOCKE!! Nu ska jag gå och försöka somna, inte tänka och inte gråta! Känner mig så himla dum och så himla B!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natti natt sussa sött! 

torsdag.

Jag är så galet duktig ibland, måste jag bara få säga! Meddans Annica ligger och glor på tv har jag tvättat, diskat, städat och gjort lunch! OCh nu ska jag sätta mig och plugga ännu mer matte. Börjar tröttna på det nu, längtar till måndag så provet är gjort! På måndag.. då får man tillbaka engelskan också, nu längtar jag inte dit längre! Nu måste jag tydligen färga håret på min syster...

14.14. tänker inget speciellt mer på dom klockslagen! Framsteg Mills!

what you say?

What you say?
That you only meant well? Well, of course you did.
What you say?
That it's all for the best? Ah off course it is.
What you say?
That it’s just what we need? And you decided this.
What you say?
What did she say?

Så sant och rätt och sant igen! Precis så...
Vad sa hon? Inte det hon ville iaf!

rally harry!

Hoppas att alla överlevde för rally Harry var nyss ute och körde på vägarna i Upplands Väsby! Mörker och dimma på en landsväg hindrar inte mig. Varför köra 50 när man får köra 70?! Så galet kul! Gobard på Ellströms skulle nog tryckt ner bromsen ett antal gånger, men , men..  

date.

Som igår.. Små, glada, roliga minnen kan ploppa upp i huvet när man minst anar det. Detta är tillägnat åt Veckans mupp: Emma :D

När vi var på årets enda och då också bästa date som började typ vid 9! Lite sent kanske. Vi blev otåliga och började gå hem till Johan. Precis när vi svängde in mot Fresta ringde dom och undrade vart vi var. När vi sa att vi var på väg till honom sa han att det var släktkalas där! HerreGud, tänk om vi skulle hunnit ända hem till honm :P Det där speciellt roliga jag tänkte på var när vi var på OkQ8 för att köpa chips. Mats gick och klagade på allt och sa minst 20 gånger att det var bättre på Statoil (där han jobbade) Dom hade billigare choklad, bättre chips, flera korvar. haha.  

små minnen.

Jag och pappa pratade precis om murujana.. Då kom jag att tänka på Freedom bar!

C- Reggae bra?! Dit vill vi.
S- Men där röker dom bara marujana.
C+V- Så kan det gå, vi vill ändå dit.

Blev ju dock inte så... Nästa gång!
Det är så kul när man sitter och tänker tillbaka, man kommer hela tiden på något nytt! Apotekarkillen vi träffade typ tredje dagen när vi badade. Då vågorna var så stora att jag ramlade omkull gång på gång! Haha! Och den där snorungen som simmade under vattnat och nöp mig i låret. Jag stod bara och skrek hela tiden, till och med när ungen kommit upp! Herre Gud! Mitt ärr är snart borta! Vill ju ha det där! :(  

veckans..

Jag vet att det bara är tisdag men har en massa veckans här...

Veckans låt: Sons gonna rise - Cirizen Cope
Veckans motto: "Sånt är livet"
Veckans andra motto (och hela årets): "No more sad songs"
Veckans citat: "Våra apor har blivit stora" :D
Veckans tv: CSI (Tarantino)
Veckans nya artist: Jesse McCartney
Veckans sämsta: Förvirring
Veckans flum: Sprit och vin i syltburkar!
Veckans längtan: Julen
Veckans smeknamn: Pills! Tack Åsa ; )


Får uppdatara senare i veckan!



drömmar.

Kanske är jag förrvirrad på grund av mina drömmar. Dom har inte varit helt normala dom senaste nätterna. Allt snurrade bara runt, drömde bla om en påhittad reklam. Det var för någon speciell lackfärg och dom visade vart man kunde använda den, typ som Tv-shop. Filmen gick på repeat och för varje gång spelades den bara upp fortare och fortare och tillslut så snurrade allt runt mig. Sen var vår klass fånga på en båt av små konstiga tecknade gubbar, ibland ville dom döda oss och ibland var dom jätte snälla. Galet läskigt var det när jag hängde i talet för att hoppa på en liten tecknad gubbe under mig, samtidigt som en annan jagade för att skjuta mig! I den tredje drömmen skulle jag, Emil, Urban och Jim av alla människor åka pulka! Direkt när vi kom ut försvann all snö, men vi gick ändå till backen. Mellan alla konstiga drömmar drömde jag att jag hala tiden srkev i min blogg om en massa problem som jag inte har! Och sen fick jag en massa sms av dig.. Man kan typ inte drömma skummare saker än vad jag gör!


tisdag.

Vaknade imorrse och kände mig helt förvirrad. Är det fortfarande, det som jag förrut var så säker på är jag inte alls säker på längre! Vill inte släppa det och inbillar mig då en massa. Är rädd att glömma allt och är rädd att jag då kommer känna som jag gjorde för ett år sen. Och två. Och kanske till och med tre. Funderar på om jag kan skriva exakt hur jag menar, man vet ju inte vilka som läser.. Tänk om man skulle kunna ett språk som inga andra förstod, bara vissa som man själv valt skulle förstå.

Skrev nyss precis vad jag ville säga och började sen byta ut vissa nyckelord till andra konstiga språk. Efter två meningar tänkte jag att då behöver jag ju inte skriva det över huvudtaget eftersom ingen kommer ju fatta något! Har det uppskrivet för mig själv ist. Varför kan man inte bara se vilka?!

tarantino.

Igår kväll åkte jag och Emma hem till Iffi för att se på Tarantino CSI avsnittet. Galet bra var det! Det blev bara jag, Emma, Elin och Iffi eftersom dom andra i Eridär gänget bangade. Men vi fick ju desto mer chips! Och muffins som Iffis snälla mamma bakat! Efter CSI och en massa hemsk reklam berättade jag och Emma massa pinsamma incesthistorier och om vårs SPB-fester. Tror nog att dom blev ganska chockade, hoppas att ni vårar träffa oss igen! Vet inte om jag skulle våga det. Vi kom iaf fram till att Emma hade fel om den där säng grejen! Något hennes fantasi hittat på! Sen blev vi hämtade av Emmas päron, skönt att slippa ta tåget! Mycket kul och trevligt hade vi!