mini hemma spa..

Mitt mini hemma spa blev trevligt så här på fredags eftermiddagen men inte riktigt som jag tänkt..
Det jag lyckades med: blev len om benen, fick superfina naglar, lyssnade på Babado Novo! (imorrn Brazil ; ) )
Det jag misslyckades med: Blev ej len om fötterna, ingen Baileys/Martini/Cider!

Nu ska jag hämta upp Johan för att åka till systemet. Jag är ölinhandlare till morgondagens schlagerfest. Sen måste ju jag och love ha något smaskigt tills ikväll! Då börjar Så ska det låta!

uppdatering!

Det är repris på förra veckans Melodifestival. Kommer  ihåg att det var dåligt förra veckan men inget mer så jag måste uppdatera mig lite inför imorrn.. : ) 

Och nu är det Björn Gustavsson, så bäst!!

fredag!

Wiiii, det är fredag! Och jag har överlevt hela två dagar på Alab. Var inte så hemskt farligt, så fort jag hade en rast passade jag på att läsa ur marknadsföringsboken så pluggning har det också blivit. Så nästa månad blir det lite mer pengar i plånboken! Funderar på om de ska gå till kläder eller sparkontot och sommaren.. Och hör och häpna, dom har börjat prata på rasterna på Alab, Annica blev lika chockad som jag när jag sa det. Vi misstänker att det är för att Bea har börjat jobba där, bra gjort! Idag efter jobbet bar det av till systemet men jag hade lämnat plånboken hemma så jag måste iväg igen. Men köpte en stor flask cider på pappas bekostnad! Sen hämtade vi lilla Yasse i skolan, hon och jag connectade lite när hon sa att matte var hennes favvo ämne! Hon är väldigt gullig men jobbag att ha med på förfester : )

Nu ska jag ha lite hemma mini spa för mig själv, så jag är fräsch och snygg när Johan kommer hem!

tips från coachen!

Tips från coachen om ni inte har råd att shoppa.. Kolla inte på asos hemsida! Då kommer ni bli tokiga och antingen köpa upp alla månadens pengar eller gå in i en djup depression av sorg. Därefter kommer ni sitta i timmar och drömma om allt ni ska köpa när ni en dag blir rika.

Bara en liten förvarning. Jag har hamnat i båda situationerna...

Alab imorrn..

Jag slapp stressa ihop middag. Vi gjorde återigen ett besök och fick mat av Johan pappa. Hur gått som helst, inte omöjligt att jag åt lika mycket som Johan! Det blir ofta så när jag väl får kött.. Men dessvärre måste jag ändå laga mat eftersom jag måste ha lunch till imorrn då jag ska jobba på Alab. Var jättelänge sen jag var där och jag har inte saknat det för en sekund för det är så fruktansvärt tråkigt! Jag har haft ångest nästan hela veckan för att jag ska gå upp 06.15 imorrn och på fredag. Men pengarna är mer än väl behövda! Om det inte blir massa grupparbete hela nästa vecka kan jag ev jobba mer. Så medans jag jobbar i ett plåtrum som är 50 grader varmt i skitiga kläder och lyssnar på P3, jobbar Annica på mammas kontor inne i stan. Fusk! Nu diskar Johan och jag kommer inte lyfta ett finger för att göra något. Jag ska skriva klart min reflektion såfort jag bara kan så jag kan börja läsa i boken inför den sista!

Senare ikväll blir det Gray's Anatomi och badkar!

Ha det så underbart på Gran Canaria Jenny!! Glöm inte min blå delfin : )  

onsdag.

Wiii, idag (eller nu) är jag på topp! Tidigare i skolan idag hade jag fullständig panik över alla arbeten och tentor vi har att göra. Men när Claes förklarade lite närmare om var som skulle vara med i Marknadsplanen kändes det lite bättre, och nu är hemma i Väsby! Tog ett stopp hemma hos pappa först för att gratta honom på födelsedagen. Tänkte stanna och äta middag med honom men hans kompisar har tydligen planerat en liten surprice för honom så jag får väl bege mig hem till min karl och laga något snabbt innan han ska iväg på träning och åter igen puckla på en massa andra killar.. Jag och Sis är iaf ganska dåliga. Pappa fyller år idag och vi ska åka iväg i helgen för att köpa present, ingen av oss har haft någon tid över. Men det kan ju vara kul att få presenter många dagar, jag tycker iaf det! Och så har jag fått myst lite med min Dori tuss! Skulle så gärna ha henne hos mig i Västerås eller hemma så hon inte glömmer sin gamla mamma : ) Men Johan är ju troligtvis allergisk så det går nog inte och i Västerås blir hon ju själv under helgerna..

"Du trivs verkligen i Väsby du!"
"Jaa, eller jag trivs att bo med Johan iaf"
Väsby i sig är väl ingen höjdare, det är vad som finns här som är bra!


image12

Dori leker i matkassarna! : )


längtar hem!!!

Idag har det varit en trist dag. Har läst lite från och till samt skrivit lite. Men till mestadelen har jag bara suttit rakt upp och ned. Jag läser en sida eller två och sen tappar jag koncentrationen och min hjärna flyger iväg och tänker på helt andra saker. Jag längtar bara hem så himla mycket! Jag hatar att sitta här själv hela kvällarna. Jag vill väl också träffa min love of my life hela kvällarna och bara mysa, bada, ha tända ljus och sen gå och sova tillsammans. Det är ett helt år kvar som jag ska sitta här i soffan och möggla och dag ut efter dag in laga mat till mig själv! Jag vill inte : (

tisdag.

Idag gick jag upp mycket senare än planerat. Klockan ringde vid 10 som vanligt när jag har hemma plugga dagar. Och som vanligt låg jag en halv timme i sängen och kollade på tv. Men sen var det helt omöjligt att gå upp. Det bultade i huvet och gjorde ont, ont, ont! Och läsa en trist bok med sån huvudvärk går inte! Så jag låg kvar ytterligare en timme och halvsov lite. Nu gör jag den obligatoriska rundan på alla sidor jag dagligen kollar och sen blir det bokläsning och ev reflektionsskrivning.  

Jag längtar tills imorgon kväll!

världens lataste!

Jag är en dålig människa, eller en lat människa iaf! Skulle ha åkt iväg till Nautilus för att testa Step passet men jag orkade verkligen inte. Jag har vuxit fast i soffan! Är det en vettig ursäkt att inte träna för att det är måndag? Jag tycker nästan det för det är extra jobbiga att ta sig iväg! Men jag känner mig fruktansvärt dålig. Jag vill ju vara på top till beachen i sommar! : ) Tänkte lägga mig på golvet och göra en massa magövningar iaf. Ska inte lova något men om jag orkar imorrn ska jag på Box..

Har skrivit halva reflektionen idag, fruktastvärt sakta gick det. Och om det är speciellt bra har jag ingenaning om, efter hans genomgång av reflektionerna idag blev allt mycket svårare. Men har ju till nästa måndag på mig att få till det. Sen ska jag göra klart reflektion 3 så fort som möjligt så jag har mycket tid till Hotell tentan.

Vissa människar är verkligen konstiga!

telefonräkning.

Har nu betalat räkningarna. Min telefonräkning har aldrig varit så här låg, 280 kr! Det är helt fantastiskt och troligtvis för att mamma har varit utomlnds i 2 veckor och det är hon som det kostar pengar att ringa till..

måndag i vårsolen!

Igår var jag trött, fyyy vad trött jag var. Efter lördagens schlagerparty med en rappande Axel, vin, öl, drinkar och tre kannor med vardera 3 dl sprit i så har man rätt att vara trött. Missade middagen hos Johans föräldrar för jag inte orkade gå (det tar 1 min att gå..) Så igår låg jag på soffan hela dagen och orkade inte ens starta datorn. Den fick ta en paus i hörnet bakom soffan. Men som alltid när man väl går och lägger sig går det inte att somna. Det känns som att jag låg vaken hela natten och var sur för att Johan minsann kunde sova och inte jag!  

Vi hade iaf morgonen tillsammans, det är så mysigt när vi båda är uppe samtidigt. Jag skjutsade Johan till jobbet innan jag bar mig av tillbaka till Västerås och här är det mega vår idag! Solen skiner, det är 7 grader varmt och det är torrt på vägarna! Jenny-Lee hade sätt snödroppar när hon hade gått till bussen! Längtar efter tussissarna kommer! Hade en 3 timmar kort föreläsning som jag mest blev irriterad på dom känns helt onödiga att gå på.. På lunchen la vi upp hur vi skulle göra vår Marknadsplan, den kommer bli jättebra så nu är jag mest orolig för reflektionerna.

Känner mig helt omotiverad till att plugga idag men man måste väl.. 
Och räkningarna måste betalas :(

underbara helg!

Igår blev verkligen en toppen kväll, helt underbart! Började med några fördrinkar hemma hos Emma och Markus i Danderyyyyyd. När killarna kom in marcherandes höjdes ljudnivån några 1000 decibell, men det är vi vana vid vid det här laget! Tog en mycket trevlig tunnelbane resa till Koh Panang där vi åt värdens godaste mat i väldens coolaste miljö. Om det skulle vara billigare skulle jag kunna sitta där en hel kväll och natt och njuta. En Chang som kostar runt en tjuga i Thailand kostade 76 kr så vi tyckte att det var en liten miss i deras koncept (jag fick inte äta barnmeny!) Sen slapp vi allt krångel med vakterna både på Harry B och Soft, inte ofta det händer. Sen ägde vi dansgolvet i några timmar och jag dansade runt i strumpor eftersom mina skor var helt paj : ( Tillslut blev det nattbussen hem till lilla Väsby där Johan satt vaken och väntade på mig :)

Jag älskar perfekta utekvällar när det blir mycket dans! 

Nu sitter jag och väntar på att Veronica ska komma och spela ölspel och leka kanna!! Men efter 9 månader i Borneo så är hon fortfarande lika dålig på att svara i telefon så jag kan inte ringa och stressa henne hit...

Gangster Väsby.

Nu är det gangstrarnas paradis i Väsby igen. Bankomaten nere vid Infra City har blivit rånad. Så nu åker det runt massa polisbilar och helikoptrar. Jag åkte ner till Siba för att lämna in telefonen och efter det skulle jag gå för att ta ut pengar. När jag kom till bankmnaten stod det lite folk där omkring och när jag förstod att dom inte stod i kö gick jag fram och stoppade in kortet. Då säger dom att det inte funkar för att den nyss blivit rånad. Det var inge motstånd när jag stoppade in kortet det bara gled in, så det var precis så att hela inte kom in. Med naglarna lyckades jag på tredje försöket få tag på de få milimetrarna som stack ut. Tur eftersom det var Johans kort..

Åkte till Rondellen för att ta ut pengar och där stod en kille och sa att det inte gick pga tekniskt fel. Jag försökte och det gick utan problem! Då flög ju min fantasi iväg att han bara låtsades, såg koden och kopierade kortnummret som går att gö på någe vänster.. Men sån otur ska jag väl inte behöva ha? 

fredag!

Lalalaaa, idag är det fredag! Trot eller ej men jag sitter och kollar på förra veckans Melodifestival deltävling, det här är 6 gången jag ser det! Tre gånger live och tre gånger på tv : ) Jag förstår faktiskt inte att jag orkar.. "Ååå idag såg jag den första svalan, flyga över taken" Jag tycker iaf att den låten är jättegullig, det skriker ju sommar över den! Och det är supersool ute idag, dessvärre så blåser det storm ute.. Så jag sparar mina sommarkänslor inne i lägenheten. Om några timmar bär det av mot Danderyd för lite fördrinkar innan hela gänget beger sig till Koh Panang för sen middag. Ska bli sköj!

Snart ska jag ner till Siba och lämna in min telefon som slutat fungera : ( Samtidigt ska jag passa på att få lite pussar och lite pengar till ikväll av älsklingen eftersom han fick en massa redan igår..   

Igår lades matchschemat för sesångens matcher i Amerikans fotboll ut! Johans första match är den 3/5 så boka in för då ska det hejas som satan! Har ju bara sett han spela en match tidigare så jag är super taggad!

städtant!

Wiii, nu har jag pratat med pappa i telefon! Hann ju inte över för att hälsa på då det var ju nice att han passade in att ringa just nu! Han ska bidra med färg, penslar och annat lämpligt för att jag ska kunna måla om i Västerås! Äntligen ska jag få lite Camilla känsla över stället! Sen ska jag ha en försenad inflyttningsfest!

Nu har jag storstädat i 2,5 timmar, bara disken tog en timme! Johans träningsmöte blev flyttat tills idag så vi skulle ha gjort det när han kom hem men jag orkade inte vänta. Och när jag väl har börjat kan jag inte sluta, tiden bara flyger iväg när man har roligt : ) Han har fortfarande inte kommit hem så det var lika bra att jag gjorde det ändå. Glad kommer han att bli iaf!

Skynda dig hem älskling!

party som förr!

Som följd efter min test av patysminkning satte jag mig för att kolla på alla våra partybilder. Och det är inte några bilder och jag älskar vart enda kort! Jag skapade en liten mapp som heter "jag och min dricka" men en massa roliga kort med mig och mina öl och pinga flaskor. Ååå, vad vi brukade vara bäst på fest. Nu är vi gamla och blir bakis så vi aldrig orkar ha en riktig partyhelg som förrut. Som varade från så tidigt som möjligt på fredagen och natten ut, sen kl 12 på lördagen satt vi redo med en Caipis eller öl och fortsatte även då natten ut. Och sen på söndagen mådde man inte ens dåligt utan då brukade vi gå och träna!! Nu när många av oss har flyttat hemifrån och vi alltid har en partylägenhet tillgänglig så behövs det inte! KAOS JU!

Jag vill ha ett party som förr!
image9                    image8


Och så saknar jag studenttiden!!

image10

         
   

turkos i ansiket :)

När man pausar från pluggingen ska man göra något roligt, annars är känns det så onödigt att ta paus om man ställer sig för att diska. Så jag har gjort mig fest fin och testat en ny partysminkning : ) Så nu är jag turkos och guldig i hela ansiktet, får se om Johans päron tycker jag är fin..

Nu har jag 5 sidor var att läsa sen har jag nått dagens mål!

torsdag.

Det går otroligt segt med pluggningen idag! Kl 10 ringde klockan och jag kände mig helt snurrig i huvet, efter en timme tog jag tag i saker och började läsa. Dom första 17 sidorna tog en timme och 15 minuter att läsa. Då förstår ni att den inte är speciellt rolig. Kunde inte fokusera mig för fem öre, tänkte på allt annat förutom på det jag läste. Men just den delen var väldigt krånglig så det kan ju ha varit därför för senare när jag förstod vad jag läste flöt det på bra.

Ikväll blir vi bjudna på fläskkarée hos Johans päron, inte illa alls. Jag har bara ätit två små baguetter med ost till lunch så jag satsar på att äta mängder ikväll! Sen vill jag gå och hälsa på pappa och min lilla Midori men jag kan liksom inte hitta någon tid till det.. Ikväll måste jag läsa efter middagen och storstädningen, imorgon kväll ska vi ut och äta och på lördag är det schlager. Hinner kanske iväg ett tag på söndag. 

HELT OTROLIGT!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! DET ÄR HELT JÄLVA OTROLIGT!
Johans lag brukar jobba på olika konserter på Globen och bygga scen mm. Om jag vill får jag vara med att bygga.. Pengarna går till laget men dom får se konserten. I år ska dom bla få jobba på Melodifestival finalen. Skulle vara kul att se men jag var ju med på den nu i helgen så på finalen sitter jag gärna hemma med alla och partar ist : ) Nu kommer det otroliga! DOM SKA FÅ JOBBA PÅ KIZZ KONSERTEN!!! Vilket betyder att jag i år kommer att få se både Kizz och Def Leppard. Det är helt jävla fantastiskt!!

underbara skumbad!

Nu har Johan varit på träning, sprungit massa och taklat en massa andra killar till marken.. Dom känner sig nog helt enkelt lite manliga och stora när dom gör det : ) Under tiden har jag sett livet från ett annat perspektiv. Från ett skumbad med en massa tända ljus, rökelser och ett glas med iskall Martini! Fast den var inte ultimat kall eftersom vi inte hade något färdig is, får fixa det till helgen! Visseligen är det bara onsdag men jag har längtat efter en hel vecka! Och så är jag i Väsby och så ska jag bara sitta i soffan och läsa imorrn.. Fast jag ska självklart ta den obligatoriska Våra bästa år pausen!  

onsdag.

Hemma i Väsby! Johan är på träning till klockan 22 så jag sitter och slöar med datorn och tvn. Det ända positiva som man kan se av att han inte är hemma är att jag får se på Grey's Anatomy ikväll utan klagomål. Det är stökigt här, det ser ut som en svinstia här! Men Johan har lovat mig att vi ska storstäda imorrn när han kommer hem från jobbet och jag ska se till att han håller det löftet! Jag tänkte skippa middagen för att inte stöka till ännu mer i köket och för att jag inte orkade men middag är ju min favorit måltid så det blev en liten hamburgare iaf, dränkt i ooooost!


Idag hade vi lektion på förmiddagen, inte speciellt intressant men ibland måste man gå för att visa lite intresse.. Sen bar jag, Jenny, Camilla och Linda oss iväg till SätraBrunn för att få reda på lite info inför vår SWOT analys och marknadsplan. Dom var till hur mycket hjälp som helst så det här kommer nog bli riktigt bra! På hemvägen svängde vi förbi Mc`Donalds för att äta lunch och göra Swoten. När vi var klara fick jag skjuts till skolan där min lilla Ford stod och väntade. Sen brummade jag hem till Väsby med massa hög musik!


Snart ska jag bada tillsammans med en Martini : )


ett bok faktum!

Man vet att en bok är riktigt, riktigt tråkig när man heldre pratar med en 7åring på msn :P

älskare..

Jag har en älskare.. Den är platt, grön och 17', min dator! När jag är här i Västerås utan Johan är jag som helt besatt av den. Den är alltid på och jag har den till största delen i mitt knä. Har jag inte något att göra på den så ser jag till att komma på något. Om inte så bloggar jag okontrolerat! Men det är nog för att jag inte har någon att prata med, om jag inte får ur mig allt mitt värdelösa babbel så kommer det ju explodera i huvet! När jag kommer hem till Väsby sätter jag knäppt på datorn. Då står den oftast i väskan i ett hörn bakom soffan tills jag kommer tillbaka hit och är den evigt trogen igen..
Så kan det gå!

tisdag.

Idag är det tisdag och jag sitter åter igen i soffan och läser. Tänk att det ska vara så svårt att variera dagarna lite, men måste man så måste man! Tänk om det varit supervarmt och soligt ute, då skulle jag kunna ligga ute på gräset ist för att sitta i soffan! Jag tycker att det skulle ha räckt att reflektera del 1 för nu har jag tröttnat på det här! Men får stå ut 4 veckor till..  

Idag sov jag lite extra länge. Jag somnade mycket snabbare igår men ändå så var jag 10 gånger tröttare imorrse, konstigt det där. Satt i sängen och läste tills det blev paus för lunch och självklart Våra bästa år, mycket spännande är det : ) Och nu ska jag försöka komma igår med boken igen.. Kl 15 ska jag åka till skolan med min lilla grupp för hanledning i en halv timme. Sen blir det hem till soffan igen!

promenad till choklad!

Jag tog mig till Ica, det var stängt! Dom stänger tydligen kl 21, jag kom dig 21.05! Vet inte varför jag fick för mig att dom har öppet till 22, dom måste ha bytt ut skyltarna! Så det blev en liten längre promenad till Hemköp som jag visste hade öppet till kl 22. När jag kom dit visade det sig att dom hade öppet till 23! Och om ni kommer ihåg det så ojade jag mig i lördag kväll för att ingen affär var öppen så länge. Men nu vet jag iaf alla öppettider och planerar att komma ihåg dom!

Dom hade special erbjudande Kolibri Brie på Hemköp, 500g för 29kr! Det är ju helt otroligt, jag funderade på att köpa en sån isf choklad men så blev det inte. Nu ångrar jag mig för jag har ätit så mycket choklad att jag har mer ont i magen än vad jag hade innan : ( Det är reklam för Baby Bell på tv, I want!

Jag tror nog att det här blir Godnatt världen för min del!

massa längtan!

Jag vill ha choklad, jag behöver choklad! Men för att få choklad behöver jag klä på mig riktiga kläder och gå ända bort till Ica. Tar visserligen bara 2 minuter att gå dit, men det skulle ja vara mycket smidigare om chokladen redan fanns här hemma!

Jag tittade på kort från i sommras när jag och Johan grillade, satt i solen och drack Asti och åt pizza i gräset! Och sen kollade jag på SFGs hemsida och där fanns en film från när dom tog studenten förra året. Det var precis som när vi gjorde det, allt såg likadant ut och till och med Katarina var där! Åå, om man bara kunde få ta studenten en gång till. Då skulle jag vara lyckligast i världen! Jag längtar så mycket till sommarn så jag vet inte vad. Jag vill kunna springa barfota och ta på mig bikinin på mornarna för ett morgondopp och frulle i solen. Jag vill kunna ha kjol på nätterna utan att frysa och så vill jag känna doften av syrener! Min absoluta favorit blomma, tänk att man bara får njuta av den lite under sommaren : ( Jag vill äta frukost på en brygga, sola i Haga parken, dricka vin på Djurgårn, sitta på Fridays med en Daquiri, äta glass längs Nybrokajen, sola på Fjäderholmarna och allt annat man måste göra på sommaren!

super middag!

Ååå, vad min middag blev god! Det är nog det godaste jag gjort i den här lägenheten sen jag flyttade hit. Förrutom när Johan var här och fick 3 rätters middag såklart. Det blev laxinnen! Hemma har vi alltid, vecka efter vecka, månad efter månad och år efter år kryddat laxen med citronpeppar. Här i Västerås har jag inte det så det blev kryddning med curry och paprika. Och nu kommer jag alltid göra så! Till det gjorde jag sås på cream fraise som jag kryddade med curry, paprika och hummerfond! Och efter en sån megagod middag måste man komma med ett tips på vad man inte ska göra nästa gång, eller aldrig. Kör inte en cream fraise burk i mikron på full effekt! Den liksom krymper ihop och smälter samman som ett litet russin. Som tur var kom jag i sista sekund och räddade min sås!

jobb!

Wiie! Susanna från Wickis ringde precis mig. Hon undrade om jag ville jobba på skärtorsdagen på Eurostop, det är klart att jag vill det! Speciellt efter igår när jag ojade mig för allt gratisarbete. Jag är trött att inte ha några pengar över till någonting så igår började jag kolla extrajobb och idag ringer dom från Wickis! It´s a sign! Så jag och systeryster ska spendera dagen med att dela ut ballonger till en massa barn : )

Ge mig mer jobb, som ger betalt!

måndag.

Idag är jag en dålig student för jag är inte i skolan.. Vi skulle ha börjat kl 1 så jag gick upp vid 10 för att hinna läsa ut de sista sidorna innan jag skulle iväg. Grejen är den att när jag hade läst ut hela del 1 var jag så påhugget att skriva klart reflektionerna och mitt huvud bara sprutade ut idéer. Så jag ville inte gå miste om dessa kloka tankar så jag stannade hemma för att skriva klart allt och nu är jag 100% klar! Känner mig riktigt stolt! Hans lektioner har hittills inte varit speciellt bra så det känns som att jag inte kommer att missa något om de går i samma stil som förra veckan.. Men så tänker man att tänk om han säger någe bra och vettigt denn agång. Men, men, går inte att göra något åt nu iaf.

Ska ta en matpaus från pluggandet och sen ska jag direkt rycka in och börja läsa på del 2. Jag lägtar tills klockan blir 5! Då ska jag nämnligen sätta mig i bilen och köra mot Nautilus, ska träna Ragga idag! Var en hel evighet sen så det ska bli super skoj! Om jag hinner på onsdag ska jag gå på Afro!

ommöblering!

Det blev segt med pluggandet idag! Läste 10 sidor (varav 4 st med diagram) så egentligen har jag bara läst 6 sidor.. Men det är ju faktiskt söndag. Imorrn ska jag bara vara i skolan 3 timmar så jag hinner läsa klart imorrn och skriva ihop det sista på reflektionerna. Sen är del 1 avklarat. Men det är bara att börja på del 2, ingen ide att slappa! På onsdag bär det av till Sätrabrunn för en massa intervjuer med boknings och marknadsansvarig. Ska sedan sammanställa det till en SWOT-analys. Jag och Jenny-Lee är övertygade om att vårt arbete kommer bli grymt och då kommer det väga upp de halv bra reflektionerna om man har gjort helt fel på dom : )

Istället för att plugga har jag möblerat om i min hylla. Jag är trött på att alla Lasse Åberg glas står i fönstret och väntar på att få en vettig plats. Så nu har dom fått det. Vill ta hem dom till Väsby där dom kommer att bli använda men det finns absolute ingen plats där. När jag gjort om kom jag på det faktum att jag har påtok för många glas, det överflödar i dom! När jag och Johan blir DINK´s (double inkomst no kids) ska vi köpa en superfin tvmöbel med vitrinskåp så alla mina glas får plats! Och med ett skåp där jag kan gömma alla Playstation spel och filmer! Jag har redan planerat vad jag ska ha i alla lådor och skåp, minst 100 gånger om! När vi blir rika ska vi också köpa: Ny soffa, nytt soffbord, bar bord + stolar, hylla/skåp till köket!! En byrå går inte att vänta med så det blir nog ganska snart! Men i helgen ska vi rensa Johan garderob. Ska bli jättekul : )

Snart kommet Mutti och Stone för att bjuda fattiga student Mills på middag!

söndag.

Idag är det söndag, en otroligt trist söndag dessutom! På söndagar ska man ligga och slappa och framför allt MYSA så mycket så man nästan kramar ihjäl varandra. Jag måste spendera dagen tillsammans med Marknadsföringsboken! Jag gick upp för 50 minuter sen och jag har fortfarande inte orkar öppna boken, jag mår näst intill illa när jag ser på den! Men framåt eftermiddagen kommer mamma och Sten förbi för att lämna en brödrost til mig så då kanske vi ska gå ut och äta. Skulle vara nice! 

Inatt kunde jag inte sova alls. När jag kom hem vid 23 kollade jag på en film som precis började. Sen gick jag och la mig för att försöka sova. Det gick inte så jag pratade med Johan i telefon i en evighet ist. Sen försökte jag återigen somna men det gick inte. Johan ringde igen och sa att det gick en film på tv 3 med min "favvo" så då var jag ju tvungen att sätta på tvn för att kolla. Det var Onskans ansikte med Elijah Wood när han var liten som jag sett förut men eftersom det är bra så var jag ju tvungen att se hela.. Så vid 4 somnade jag, därav att jag sov så länge imorrse.

Nu blir det för ovanlighetens skull nudlar.

Melodifestivalen

Äntligen hemma i soffan efter två heldagars jobb på Melodifestivalen. Grymt kul men jag skulle ge allt för att få vara hemma i soffan i Väsby och mysa med love just nu! Ist sitter jag här i Västerås och funderar på om jag orkar laga någon mat. Antagligen så kommer jag inte orka det, om bara Ica hade öppet till 23! Då skulle jag hunnit förbi på vägen hem!

Som jag sa har jag jobbat på Melodifestivalen här i Västerås idag och igår! Ååå, vad roligt det var. Och det är alltid kul att träffa folk utanför skolan och alla grupparbeten. Var inget jobbigt arbete, vid insläpp visade di folk till deras platser och efteråt sa vi hejdå. Fick titta på alla tre föreställningar och det var lika roligt varje gång. Redan efter gårdagen kunde vi alla låtar och danser så vi hade egna shower på läktarna idag. Det som var lite trist var att alla skämt var längre och bättre på första genomgången igår.. Helt klar värt för att jobba gratis! 

Godnatt världen!
P.S Nästa vecka ska jag ta igen för schlager drinkleken jag missade hemma med det bästa partygänget idag :)

orkar ni med mitt humör mer? :P

Jag orkar inte med alla dessa omvändningar! Blir helt trött i kroppen och huvet. Först var jag jätteglad, sen blev jag jätteledsen och strejkade mot allt. Nu är jag glad igen för Johan sitter på tunnelbanan mot Centralen för att köpa en tågbiljett och komma till mig : ) Vi löste pengaproblemet, något sånt ska inte få stå ivägen för att få pussas massa! Så nu har jag städat, bäddat och fixat fint som jag nyss sa att jag inte skulle.

Du har rätt Alex! Livet är fullt av möjligheter! : )
Puss!  

inge mer!

Och så försvann den glada dagen från jordens yta och morgondagens och fredagens.. Johan kan inte komma upp till mig. Idag kommer jag inte lyfta ett finger och läsa en sida till ur boken. Jag kommer inte skriva några reflektioner. Jag kommer inte gå på promenad eller träning och jag kommer inte att damsuga eller städa! Jag ska bara sitta i min soffa och eventuellt gå och köpa choklad eller brie ost!


Glad i vårsloen!

Idag känner jag mig fruktansvärt glad! Trots att torkskåpet var paj och jag har blöta kläder hängandes i hela lägneheten. Precis när jag kom upp med kläderna var jag inte speciellt glad men nu så!  Har pratat med Emma en massa, det var kul. Antagligen eftersom att vi är så fruktansvärt roliga båda två. Jag planerade att vi ska till Hagaparken i sommar (ska tänka ut ett datum) och hon planerade sin födelsedagsfest i juni. Man kan inte planera för långt fram i tiden! Man måste ju ha saker att se fram emot. Idag är det supervår ute, det är helt underbart! Så efter att jag skrivit klart dagens reflektioner och läst lite ska jag ut på en långpromenad! Sen ska jag bädda om, damsuga och invänta tills min stora kärlek kommer!

Puss hej alla vårkära!

onsdag.

Klockan är halv 11 och jag har redan varit vaken i tre timmar. Nytt världsrekord på att gå upp tidigt när jag är ledig! Halv 8 ringde larmet, jag funderade på att strunta i dagens första plan men tog mig upp ur sängen och ner till tvättstugan. Jag får panik på dom där maskinerna, dom tar 1 h 45 min på sig att bli klara, hur kan det finnas så slöa maskiner. Speciellt när tvättiden bara är 2 h.. Så nu är allt på torkning. 

När jag kom upp efter att ha slängt in allt i maskinerna kändes det (trots att klockan bara var 8) onödigt att somna om för att gå upp en timme senare. Och börja läsa Marknadsföring är påtok för jobbigt så tidigt! Så jag satte på tv:n för att kolla om det var någon icke ansträngande morgonserie. Montel Williams show, Vakna till the voice och Stargate var det på tv. Vart har barnens morgonprogrm tagit vägen? Inte för min skull men vad ska de annars gå upp till på monarna och äta frukost till om inte lite barnprogram? Det var det faktiskt alltid när jag var liten, och när man blev äldre gick det på monarna timmar med komediserier på kanal 5. Jag såg 2 minuter på Josefine Crawford på kanal 5 när jag inte orkade med henne längre så det blev att tilla på Hitta Nemo ist : ) 

Paj till frulle, nu plugging! 

ge mig vår!

Så där ja! 85 sidor lästa, tänkte läsa ett tag till så jag får det här kapitlet ur världen. Men jag vet inte riktigt om man kan vara glad för man har kommit så långt när jag knappt har förstått hälften av allt jag läst.. Gills det verkligen då? Men jag har iaf skrivit upp lite småsaker och stödord till reflektionerna..

Till middag blev det en ny exprement pastasås som blev asgod! Bacon och ägg! Såsen var lika god som alla andra såser, går inte att misslyckas med cream fraise och buljong. Och det blir alltid basen till mina pastasåser. Varför ändra något som redan är på topp?

Jag vill ha supervår, men massa sol och plusgrader! Jag längtar tills det är torrt på vägarna så man kan använda vårskorna och tills det är tillräckligt varmt för skinn och vårjacka! Soliga promenader längs Norrviken med picknik. Öl i vårsolen på en uteservering. Och den första tussilagon som man alltid blir lycklig av att hitta! 

hem studier.

Bland det värsta som finns är att  läsa och läsa utan att egentligen förstå vad man läser. Så har det varit ungefär hela förmiddagen för mig. Ställde klockan på 10 för att hoppa upp ur sängen och plugga. Det blev inget upphopp ur sängen, låg ist kvar i en och en halv timme. Jag hade föväntat mig solsken idag också men så blev det inte. Och man blir inte speciellt motiverad att gå upp när man vet att man ska sitta rakt upp och ner och läsa hela dagen och kvällen.. Så jag stannade i sängen och var vaken i 10 minuter, sov i 10 minuter, var vaken i 10 minuter, sov i 10 minuter och så vidare... Har haft en paus och pratat med Emma, en paus för lunch och Våra bästa år och en paus för att prata med Johan. Om en timme blir det en paus för duschning! 

Give me sunshine!!


be positive!

Jag tycker att det är lite fuskigt! Läste Alexandras blogg och hon verkar ha haft bästa måndagen i värlshistorien, fast jag tror nog att jag aldrig sett dig, inte glad : ) Jag gjorde mitt bästa med boken.. Hann lästa förordet och 4 sidor innan jag somnade, jag stod inte ut! Tror nog att den blir mer intressant men när man redan är dödstrött så är det ingen hit att ha en 500 sidig bok som man vet ska vara klar om 4 veckor. Och jag läser ju så fruktansvärt långsamt. Plus att vi ska skriva tre olika reflektioner på boken och sen Ninnis Hotelltenta på det.
 
Men mitt i en trist måndag måste man försöka hitta något positivt också så man inte går under!  Det är massa roliga serier ikväll, hemmastudier imorrn och på onsdag, Grey´s Anatomi på onsdag igen, Johan kommer så jag inte blir själv på alla hjärtans dag, vi firar snart 9 månaders förlovning, jag har kommit på en 2års present, ska förhoppningsvis jobba lite hos pappa nu i veckorna, har ett lååångt sommarlov : ) Inte allt för dumma saker jag kom på!

måndag.

Det är måndag och en jobbig skolvecka är ett faktum, eller snarare 5! Hade första marknadesföringslektionen idag och fy satan vad trött jag var. Höll på att somna minst en gång i timmen ända fram till kl 2 då jag gick ut på en kort rast promenad. Och det blev inte bättre av att jag bara hade en liten Billys pizza till lunch och massa ilningar i ryggen!

Nu när jag kom hem gjorde jag thai nudlar till mellanmål vilka jag kryddade far to much! Så nu känns det som att det har bränt hål i magen på mig. Funderade tidigare på att gå på Ragga på Nautilus men det började tydligen redan halv sex så det hann jag inte gå på. Får se om jag kommer iväg senare till Step passet..

På onsdag kommer Johan till mig!! : )

tidig <3 dag

Idag är det fredag! Inte för att jag har längtat så mycket som man brukar eftersom jag varit ledig hela veckan men det är ändå något speciellt med fredagar. Började dagen med att finslipa säkerhetspolicy arbetet som Linda skickade. Tog 5 minuter titts jag expolderade av ilska. Eftersom det var 5 olika dokument ihopsatta blir alla formatmallar helt knäppa och inga radavstånd blev det samma överallt hur mycket jag än kämpade :( Men tillslut såg det ändå fint ut så jag kunde skicka in det.

Nu sitter jag hos pappa och väntar på att få gå hem igen. Jag och Johan firar nämnligen för tidig alla hjärtansdag idag. För nästa vecka är jag i Västerås och under helgen så jobbar jag på Melodifestivalen, så då blir de inge mystid.. Johan är hemma för att fixa middag och något hemligt till mig, eller kanske till oss... Men det är inte helt illa att sitta här och mysa med Midori under tiden!

i smyg...

Nu sitter jag här som så många gånger förr i en mörk lägenhet i Väsby. Har ju inte lektioner resten av veckan utan grupparbete som görs via msn. Så efter jag hade ätit superb indisk kycklinggryta till middag och gått i genom massa mail så tog jag min lilla Ford till Väsby igen för att surprica Johan. Som vanligt är han inte hemma när jag kommer hem för tidigt. Det är därför jag måste sitta i mörkret så han inte ser ifrån gatan att det är någon här när han kommer hem :) 

Under tiden blir det helt enkelt säkerhetspolicy!

februari vecka

Åå, tiden går så läskigt fort! Helt plötsligt är vi en vecka in i februari och vödret är kasst som vanligt. Idag var första gången jag var i skolan den här veckan och den sista :) Har grupparbete imorrn och på fredag.

I måndags skulle vi ha varit lediga så jag hade beställt tid på Brazil inne i stan och planerat att vara inne i stan resten av dagen. På morgonen väcks jag av ett sms från Camilla då hon frågar om jag kommer till skolan. Jag tänkte att det är väl klara att jag inte gör, vi är ju lediga. Fick till svar "kolla din mail" Då på morgonen hade vi fått mail om att föreläsaren hade tagit fel på dagar och att vi hade lektion! Jag skrek och var skit förbannad i en timme (vilket slog bort bakfyllan lite) men sen begav jag och Johan oss till stan i det vackra solskenet. Hade det supermysigt! Åt lunch, promenerade bland en massa gamla fina hus och kom ut på en stig över kajen och Slussen. Gick vidare mot Gamla Stan där vi var själva tillsammans med alla turister. Framåt kvällen åkte vi hem och hade det mys i soffan tills jag somnade.

Igår var en betydligt segare dag, grått och regnigt hela dagen! Skulle haft en excel kurs men jag kände att jag inte behövde den.. Var kvar hemma i Väsby där vi spelade Simpsons spelet nästan hela dagen. Tvättade på kvällen och åt smarrig fiskgratäng. Sen kunde jag inte sova någonting för allt snurrade runt som ett tvspel i huvet, jag försökte tänka på något annat men hjärnan hade bestämt sig för att förstöra min natt! Tills det blev morgon och klockan ringde 6.20 och jag var tvungen att åka tillbaka till Västerås..

Now, plugging....