slö torsdag!

Snö och is, snö och is! Det är det ända som finns här! Och idag var det självklart minusgrader och som alla vet är jag som Bambi på hal is så det tog nästan 15 minuter att gå till bussen imorrse. Under lektionen idag satt jag och ritade massa stränder med palmer, solar och barer för det var så fruktansvärt tråkigt idag! Som tur är, är det sista dagen imorrn och jag och Camilla ska sluta tidigare :) Jag ska ta tåget hem till Stockholm kl 3 så jag får skjuts med henne till stationen. Så ikväll måste jag packa och inte för mycket om jag ska få med mig allt hem på natten från Emma.. Sen har jag för mig att det var någon roligt film på tv!

Taco och fetaost paj till middag :) 

äckel snödag!

Snö?! Varför kommer det mer snö?! Det ska bli vår nu har inte Gud där uppe i himlen fattat det än?! Gick upp imorrse halv sovandes. När jag kom ut i rummet från min lilla sovalkov och tittade ut ur fönstret utan persienner såg jag att det var alldeles vitt på marken. Om jag inte varit så trött skulle jag troligtvis börja gråta och om jag inte haft lektion idag så skulle jag lagt mig i sängen igen! Gick in en snabbis i badrummet och när jag kom ut 5 minuter så snöade det. Det verkligen spösnöa så man såg knappt någonting. 

Tog mig till skolan och hade den tråkigaste dagen på länge och framåt eftermiddagen så höll nog alla på att somna. Stannade ett tag inne i stan och köpte ett partylinne (trots att et var en evighet sen vi var ute, men jag ville) Och så köpte jag den underbart mysiga tröjan som Emma har grå så nu kan vi matcha :)

Korvstroganof ikväll!!!  

Travel mässan i korthet!

Jag tar mig faktiskt friheten att kopiera lite och sammanfatta helgen med ett antal ord som Jenny-Lee gjort i sin blogg.  Var kul på mässan men 1000 gånger roligare efteråt på vår lediga tid :)

HotellRica, Travelmässa, Afärsturism, PÅSAR, Roliga montrar, Massa folk, Massa vin, KillerKareoke, Jennys och min nattvandring, Sexsnack * 1000, Min ipod me gryym musik ;) 360, Hotellbaren, Våran bartender, Alkohol for free, Alla andra sover, Jenny och jag på äventyr, och emma, Tjejsnack

"Påsar, Sprutorgasmer, Vin med en touch av brie"

lagom kul kväll..

Det är inge kul att storhandla själv, för då måste man betala allt själv :( Men nu handlade jag så mycket så jag slipper köpa mat nästa vecka och kanske till och med veckan efter det... Men självklart mjölk och CF! Ikväll är en trist kväll, som alltid när jag har åkt hemifrån på morgonen! Hemlängtan kommer direkt! Just därför tänkte jag fixa lyxmiddag till mig! Pepparstek med pommes och bea, ibland får man unna sig det! Köpte en massa Thai nötter på Ica för jag inbillade mig att det inte var onyttigt men jag antar att det är det som allt annat..

Det här blev ju inge kul inlägg men jag har ingen att gö..

the tisdaaaaag!

Och helt plötsligt så är det tisdag, the tisdag! Klockslag vet jag inte men idag så landar Veronica på Arlanda! Så det är ju just typiskt att jag sitter i en trist datasal på Komvux i Västerås! Vi har Excel kurs idag, helt värdelöst jättetrist! Är väl smidigt att lära sig men känns lite onödigt när tentan på kursen är nästa år!

Tog mig efter en sömnlös natt upp kl 8 imorrse för att göra mig klar, ta bussen, ta tåget och sedan tåget igen till Västerås. Väl framme tog jag en liten promenad till Jenny-Lee för att spana in hennes lägenhet. Supermysigt så nu blev jag insperedad att göra om min egen. Den känns mest som något tillfälligt där jag bara kastat in allt, inge Camilla känsla alls :( Någon dum människa som bott där innan mig har valt att väggarna ska vara ljusgröna och väggen över köksluckorna och de i hallen är ljusblå. Nej, nej, nej säger jag! Detta måste åtgärdas så mysfaktorn blir extrem! Så nu har jag helt plötsligt två lägenheter jag vill superstyla!

morgonrock i soffan :)

Det är svinkallt ute, men det gör inte så mycket efetersom jag sitter inne i morgonrock och under en mysig filt. Idag är vi lediga och som alltid kan jag sova bra nätterna till lediga dagar! Lite irriterande när det mest ansträngande idag blir att köra till Väsby. Har packat inför helgen och jag är stolt! Har aldrig packat såhär lite inför 5 dagar, det är ju nästan en vecka och när man är utomlands en vecka har man den största resväskan man kan hitta!

Inatt drömde jag en massa helskumma mardrömmar! Jag och Johan var i Bangkok och det var snö och minusgrader. Vi blev lurade på vårat lyxrum på 16 plan, när vi kom in så låg det massa folk i vår säng! När vi klagat i receptionen och skulle få ett nytt rum ville inte hissen stanna den bara åkte upp och upp tills vi stannade i läskigaste slummen någonsin! Där blev vi jagade av vargar och sen zombies! Men vi hittade en trähäst som började leva och räddade oss. Den tog oss till en telefonkiosk, den var magisk. Så man skulle slå nummret dit man ville, vi slog nummret hem till pappa men det funkade inte... Sen var det en massa andra saker, vi skulle ro över atlanten hem till Sverige (som jag drömt att jag gjort förrut)..
      Jag vet inte, det är väl ingen ide att tolka dom ens!

hurts oh it hurts!

Ibland har man sådär fruktansvärt ont, det har jag nu! Träningsvärk så att mina lår exploderar! Under de senaste månaderna när jag gymmat har jag haft det en gång, den första. Och den första nu efter jul när jag inte hade varit där på gymmet på en månad, men aldrig förrutom dom gångerna. Igår dansade jag Ragga, hur kul som helst! Massa shake, höft hit, höft dit och en massa juckande, såna danser passar mig perfekt. Men lite sakta gick det.. Benen gör så ont så det ser ut som jag gjort något syndigt där bak när jag går! Nästa vecka ska jag testa på Afron också, Madde sa att man får ännu ondare av det. Men bara jag får dansa lite så är jag glad. Inget kommer ju dock aldrig vara så bra som Thomas lektioner på Balettakademien, I miss!  

Imorrn bär det av till mitt lilla Väsby med Linda och Jenny-Lee. Dom ska få sin första natt i Väsby hemma hos mig, sen kl 7 på torsdag morgon bär det av med all vår packning till Älvsjömässan. Ska jobba torsdag-söndag på SHIE mässan med klassen och göra massa slav göra. Men ska bli riktigt roligt! Fick nyligen reda på att jag på torsdag ska jobba från 08.00-22.00, gissar på att det inte blir någe vin den kvällen. Men vi har ju både fredag och lördag på oss att parta lite.

Imorgon får jag träffa Johan :)

då kör vi igen då!

Och någon gång då och då så faller man tillbaka till detta beroendeframkallande bloggande. Vet inte ens varför jag gick in på min blogg från början, skulle bara kolla sist jag skrev och så började det pirra i fingrarna och jag var bara tyungen att logga in. Varje gång jag jag börjat blogga igen efter en paus så loooovar jag att blogga hela tiden. Det blir aldrig så nu ska jag inte lova något. Men kika gärna in ibland så kanske det står någe sköj.

This is me now:
- Student på KY- Affärsturism via Mälarakademien Västerås.
- Vill i farmtiden jobba inom event branschen
- Särbo med fästmannen Johan
- Har en skit Ford som funkar ibland
- Har påtok för lite pengar för att roa sig tillräckligt
- Är galen i inredning (letar byrå, soffa, tvmöbel, mm, mm)
- Älskar fortfarande kyckling, middag ikväll!

Och så längtar jag till sommaren så mycket så jag döööör! Jag är så fruktansvärt trött på mina stickade tjocktröjor! Jag vill ha färgglada, korta klänningar med sandaler, vara brun, ha solblekt hår och inte behöva ett lager med smink för att se lite pigg ut (funkar nog ändå inte)
 
I´ll be back ; )