Whopwhop!

Fredag!! Igen :)

Veckorna går verkligen undan, är helg hela tiden känns det som. Inte för att jag har något emot det, jag bara funderar på vart all tid tar vägen. Vad pysslar vi med i veckorna egentligen.. Inte ens en sketen hylla hinner man sätta upp.. Vill verkligen ha en pyssla hemma helg, sätta upp saker och ting men det lär vi nog inte hinna. Om vi inte är pigga på söndag dvs.. 

Imorgon ska vi fira Christer som fyller 30!! Vad köper man till någon som fyller 30?! Känns som att man borde köpa något speciellt och inte bara en "vanlig" present. Jag komemr nog på något. Bäst att jag gör det annars kommer Johan säga att vi ska köpa någon leksak :P 

AW :)

Igår var det AW på Bishops :)
Ribs säger jag bara.. Och öl, mums! Men efter en vecka utan sömn var jag så sjukt trött så det blev lugnt, stupade i säng så fort jag kom hem. Med lite sömnpreparat sov jag gott sen!

Idag är det torsdag vilket betyder fredag imorgon! Heeelg, och inge vila. Typiskt! Imorrn blir det middag med Mutti och Sis och på lördag ska vi fira Christer som fyller 30. Men innan festen ska jag banne mig sova till 3!

Ikväll är det pole!! Undra vad man lär sig idag tro :)



Mills och öllll i lördags :)


En lugnare Mills!

Igår var jag en väldigt hetsig människa :P

Vi har beställt lite alkohol till Johans 30 års fest och igår ville jag slita av mig håret för "Det finns ju ingen CHANS att sakerna hinner komma fram i tid!" Redan idag står det att sakerna har blivit packade och väntar på leverans :) Jag är med andra ord en lugnare Mills idag.

Och jobbet är bra! Jag ska börja på en rapportanalys vilket känns riktigt roligt. Det känns som att få göra ett skolarbete, och det är jag bra på :P Imorrn är det utbildning, bla fallback lösningar!

Jag blir trött bara jag tittar i kalendern, det är fan fullt fram till jul! 

Helsingborg!


I helgen var ju då jag och Joey nere i Helsingborg och hälsade på! Var underbart kul, det suger att bo så långt ifrån någon man vill träffa hela tiden! 

Hade underbart höstväder när vi åkte ner i fredag! Norge, vettja!




På lördag dag gjorde vi en tripp till Kullaberg där jag och Johan var i sommras. Världens mysigaste ort Mölle var däremot helt igenbommat över vintern..







På kvällen blev det kalas! Legotävling och drickspel hemma innan vi tog båten till Helsingör.
Så jävla kul!


Efter en och en halv timme på vägarna sitt...

imag0753 (MMS)

Efter en och en halv timme på vägarna sitter jag fortfarande och chillar i passagerarsätet :) Dricker te och läser bloggar, solen skiner och det är en FAB höstdag! I em kommer vi fram till Helsingborg då vi ska fira att Veronica har lämnat in ett projektarbete, ööööl!


Säker på vägen!

Igår kväll bytte jag och pappa, mest pappa, däck på bilen. Så nu kan jag och Johan köra säkra ner till Helsingborg :) Har dividerat hela veckan om vi ska åka ikväll eller imorgon tidigt på morgonen. Det blir imorgon, tidigt, tidigt! Bensinen kostar mycket nog, så en natt på motell längs vägen skippar vi! Blir en ganska snabb visit, fredag-söndag.

Jag är ganska glad att vi ska palla oss upp tidigt imorgon för då får jag köra min älskade Pole ikväll!! Idag börjar ju fortsättningskursen så om 8 veckor är det meningen att jag ska kunna hänga upp och ned. Haha, vi får väl se :P

Innan polen ska jag banne mig till Västermalmsgallerian och se och jag hittar någon trevlig shopping!

 


Balett?

Jag frågade nyss om Johan ville gå på balett med mig i vinter, Nötknäpparen. Jag älskar den filmen, eller iaf Nötknäpparen och muskungen ;) Och helt plötsligt har jag fått för mig att jag vill ta min balettoskuld.

Han sa att han skulle tänka på saken. Vilket är onödigt när svaret utan tvekan kommer bli ett stort NEJ :P
Någon annan som vill gå med mig?

Tjejkväll, Spa, Öl, Brunch!

En aktiv helg då mycket roligt hunnits med!

I fredags hade jag och Emma tjejkväll och snodde huset från pappa :) Det blev middag, osttallrik, gottis, grymt vin, Idol, en massa gamla partyskivor och övernattning.

På lördag morgonen låg vi i sängen och gaggade massa innan det var dags att ta sig upp. Sedan åkte jag och Johan till Stefan, Sandra och lilla Lukas för att fika. Måste erkänna att jag förstår varför tanter nyper ungar i kinderna, ibland är det svårt att hålla sig ifrån världens största äppelkinder :P Efter en timmes besök mötte jag upp Annica då det blev spadags! Massage, ansiktsbehandling och bastu, så jäkla skönt. Måste lyxa till det med sånt oftare! På kvällen åt jag, Johan coh Annica middag i Sjöstan, drack massa bubbel och spelade Kasta gris :P Senare tog vi oss till Kaj och tog en öl.

Aqua day spa, hon hade gjort fint till min och Ankans ankomst ;)

Vaknade igår i ett soligt Sjöstan och vi bestände oss för att lyxa! Vi gick till Jimmys och åt världens bästa brunchbufe! Skagenröra, räkor, gravad lax, kycklingben, revbensspjäll, pannkakor med choklad, ostbricka och panacotta tröck jag i mig. Bättre kan det banne mig inte blev. Tog en promenad innan vi åkte hem och bosatte oss i soffan. 3 filmer och kallskuret, ost och te till middag :) 




Hittade tomtebloss hemma hos mamma i lördags kväll :)


Ljuslykta :)

Blommor piffar verkligen till de kallaste höstdagarna!
Gott luktar de också, Johan tycker däremot att de luktar prutt :P
På väggen sitter nu också vår fina lilla ljuslykta.




Anka tonight!

Herre, det är redan lunchtime! Jag gillar spontanmöten på förmiddagarna det går så mycket snabbare då. Speciellt spontanmöten som verkligen leder någonvart, jag gillart! Har även gjort lite research på nya leverantröer.

Idag är det onsdag. Och som jag och Johan sa en gång för länge sen ska vi försöka hitta på saker på onsdagar för att ha något att se fram emot. Ikväll blir det middag ute. Blir troligtvis Kina, jag blev väldigt sugen på anka när jag tittade på halv åtta hos mig igår :) 

Seriöst people! Ni måste svara nu, Mills blir vääldigt stressad här!

Dagens I-landsproblem!

HANDIKAPPAD!!!

Jag glömde min telefon hemma :( Det är fan inte okej! När jag, som nu, planerar massa saker är jag beroende av att kolla på mobilen 1000 gånger om dagen. Om någon hört av sig, lämnat besked osv..

Hade även tänkt lägga upp en fin bild på våra nyheter i hemmet, den lilla lampbrasan åkte upp igår :) Men nej, bilderna är ju på telebobon..


Guld&Silver


Klickade hem detta halsband igår, samt ett i silver.
Enkelt och snyggt helt enkelt :)
89 kr styck,
stylebytyra


Lyxkväll!

Igår på vägen hem gick jag och köpte världens finaste blommor till den stora golvvasen jag köpte i söndags. Kan nada om blommor, det är inte liljor, men de ser ut som liljor :P 

Men vilket välkomnande jag fick sen då när jag kom hem!

Johan hade också köpt (vad de nu heter) blommor till mig :) Och så sa han "Jag har fixat ett fotbad till dig och så får du se på vad du vill på tv. Till middag blir det gulashsoppa och varma mackor" Fan va nice! Så jag la mig där i soffan och tittade på SATC 2 medans Johan fixade med blommorna. "Väggbrasan" kom dessvärre inte upp, saknades några specialskruvar, men idag så! 

Älsklingen är snäll mot mig när jag får pms utbrott på monarna <3


Ni gör mig glad!

PMS utbrott imorrse..

Bussen kom inte = Hela världen rasade samman!

Väntade på tåget och ansträngde mig till 100% för att inte börja böla. Ville inget annat än att vända och åka hem. Lite 60 tals musik, Sam Cook, gjorde mig på lite bättre humör. Och när jag kom till jobbet och mötte tjejorna lappades den splittrade världen samman igen :) 

Så länge jag har mycket att göra gillar jag verkligen mitt jobb, hatar att gå sysslolös!

Johan ska låna en superborr från jobbet så ikväll ska vi försöka sätta upp vår vackra "brasa" det gör mig på bra humör! OCH att vi låg i soffan och kollade på lägenheter igår. Tusan att Ingarö är så långt bort, vi hitta båda vår drömbostad där, dvs om man ska vara realistisk.. :) Så vackert, så vackert!

Landet <3

Landet är som det alltid är, fantastiskt!

Kom upp i fredagskväll lagom till Idol, åt tacos, osttallrik och släpade i vanlig ordning upp våra madrasser till storstugan och somnade där på golvet.

I lördags var det upp tidigt för att åka till Rättvik och the super marknad. För första gången på 4 år sken solen i Rättvik. Hur härligt som helst att gå där och strosa men faan vad man äter. Det var hamburgare, kokosbollar, belgiska vofflor, ostar, korvar. Jag ska smaka ALLT! Rullade efter några timmar tillbaka till landet. Bastu, spel, gudomlig middag och stjärnfallsspanande. 14 st såg jag!!! Innan i lördags hade jag sett 2 :P 

Gårdagen bestod av slapp och fixning innan hemfärd. Stannade i Västerås på Nisses och fyndade lite på vägen hem. Kommer bli så fint med vår lilla eld på väggen ;)

 



Miljöutbildning

Började denna fredag med partymusik på tåget, piggare än alla dagar tillsammans denna vecka! Har nu suttit på en miljöutbildning i 2,5 timmar som faktiskt var riktigt, riktigt bra! Hon var inte en hysterigk miljökämpe som spottade ut miljöpropaganda och jordens undergång utan hon höll det på en vettig, realistisk nivå. Så nu ska jag åka hem och bli duktig :)

I em har jag ett möte och sen ska jag faktiskt kompa 2 timmar! Känns behövligt och väldigt skönt att komma iväg till landet i god tid. Tar alltid längre tid att åka än man planerat, det ska handlas mat och det ska systemas! Och när man väl kommer till Västerås är hela staden mitt uppe i sin fredagsshopping..


Landet på sommaren :)


Min tur???

Mamma och Sten är på Mallis.
Annica och Jimmy är på väg till London.
Anders och Oij ska nästa vecka till Thailand.
Pappa och Inga-Lill ska om en månad till BRASILIEN!

Jag...... är och kommer förbli hemma :(

Min och Johans viterresa skjuts gång på gång upp pga jobbet. Typ i slutet av mars, början av april kommer vi kunna åka. Men då försvinner ju hela grejen att åka mitt i vintern när man lider som värst. 

 Bucket night on Koh Tao!


Kickoff!

Kan ju inte påstå att jag är speciellt utvilad efter denna helg, men satan va kul den har varit!

I fredag mötte jag upp Emma efter jobbet. Tog några öl på Ojojoj innan vi åkte till Sjöstan. Där blev det Kina till middag, en snabbis på the Picts bar och lite vin på De Pui med Mutti och Sten. Kvällen avslutades med en flaska bubbel i deras kök, helt lovely!

I lördags var jag uppe med tuppen för en heldag Kickoff med jobbet. Var så jäkla roligt. Dagen bjöd på många bra övningar, inspirationsföreläsning med Wikegård, god mat och massa tillsammans känsla :) På kvällen blev det en gudomlig 3-rättersmiddag, dans, drinkar, liveband innan vi drog till Engelen och fortsatte. 

Morgonkaffe på bryggan  

 

Kvällsöl på bryggan :)