puss och bad!

Det blev visst ingen löprunda idag. Det var trevligare att pussas och ta ett bad : )
Jag håller på att lägga ihop ett träningsschema á la Millsgym som ska starta nästa vecka. Efter dagens jeanschock är jag mer taggad än någonsin. Godis, chips och läsk kan ta sig i brasan, sånt blir det inte här!

Ikväll är det inge kul alls på tv! Så jag tror helt enkelt att det blir lite städning, eller en damsugning iaf.
Det gills tycker jag. Men innan det blir det Thai kycklingsoppa till middag.

Innan läggdags ska jag även packa inför imorrn, blir hämtad redan kl 10. Då åker jag, syster och Mutti till Sätra Brunn för att fira lillasyster, bada, få massage och ansiktsbehandling. Övernattning och sen mer fira i Sjöstaden på lördagen.

torsdag (dagen jag blev knäpp)

Ja, herregud är allt jag kan säga. Som jag sa till Emma, jag tror att jag håller på att bli knäpp. Och Emma sa att jag nog behöver lite sällskap under dagarna vilket nog kan stämma. Även syster och Johan har fått ett varsitt panik samtal idag.

Började dagen med att gå på det värdelösa mötet hos arbetsförmedlingen. Under 50 minuter sa han en sak som jag inte visste. Men jag blev iaf glad när det visade sig att det inte är några fler tråkmöten nu, nästa handläggning har jag i september.

Efter det tog jag mig in till stan och bestämde mig att promenera bort till Odenplan och försöka hitta någon bra frisör på vägen. Jag glömde växla in pengarna jag skulle betala frissan med men sen hittade ett ställe där det bara kostade 160 kr. Jag knatade in, sätter mig i stolen, han frågan hur jag vill ha, jag förklarar, han tar saxen och bara klipper av skiten! Han gjorde ingenting, började bara klippa av allt. Jag var livrädd varje sekund av det där besöket, så nu vet jag vad man får för 160 kr.. Och fixa håret efteråt gjorde han inte heller, stod åt alla håll och kanter.

Fortsatte min promenad, köpte Annicas present och hade nu stora skavsår och blåsor på tossingarna. Jag tog T-banan till Centralen, tog tåget till Rotan och satte mig på 33an. Det blev nå fel på bussen som inte ville starta så jag fick ta 560 till Infra och gå därifrån, barfota. Fyy! 

Och som grädda på moset håller något konstigt på att hända med mina höfter. Dom bara växer och växer utan anledning så jag kan bara ha ett par av mina byxor! Detta är fan katastrof, nu måste jag göra något åt detta!

Åt iaf jättegod äggröra med fetsost när jag kom hem, det är bra : )

oops, det var ju inte meningen..

Jag och Johan åkte till Centrum för han skulle till Apoteket och jag skulle kolla efter min sportbh. Jag hittade den och den var hur skön som helst. Råkade dock springa på lite annat också.. Jag såg ett bort med mina drömskor men inga i stl 36.. Gick mot provhytterna och såg ett till par stå på en hylla helt ensamna och dessa var stl 36!!! Jag kunde ju bara inte lämna dom där. En fin blus hittade jag också. Och så så gick jag in på Din Sko och köpte ett par sulor till mina gamla pumps, så nu kan jag ha dom också! Kunde inte hålla mina shopping fingrar istyr längre, helt omöjligt!

    

psykos :)

"Kom Midori så myser vi. Matte är i psykos, en Brasilienpsykos" :D

Jag kollade på barbrasil som den 29 augusti har Fiesta do Forro som jag ska försöka få med min syster på. Dansa Forro igen, gud va kul :D Så efter jag såg denna trevliga nyhet gick jag in på youtube för att kolla på ett forroklipp och hittade massa filmer från Fortal, Carnevalen i Fortaleza. Så nu är jag hooked! Ska försöka hitta våra egna filmer därifrån.

Ingen kommer säker vilja se det här, men iaf.. Jag blir glad av dom..

Ett litet klipp
Ytterligare ett litet klipp

vad händer?

Vad är det som händer?
Inte en enda annons har kommit upp på ams sen igår, hur ska man då kunna söka jobb?

Tog en snabb prommis till pappa för att prova Annicas klänning som jag tänkte låna till bröllopet nästa helg. Nu vet jag inte vad jag ska ha på mig längre, den var lite för liten : ( Lite som en potatis kände jag mig.. Får gå igenom garderoben några gånger och se vad jag hittar.

Kortkort partyklänning på bröllop? ; ) 

onsdag.

Idag var min plan att för första gången på två veckor sätta på mig någonting annat än mjukisbyxor och åka in till stan. Jag hade som plan att köpa Ankans present, växla in pengarna från Bulgarien och Tallin som precis skulle räcka till en hårklippning och besöka H&M för att köpa en sportbh eftersom jag hittade en presentcheck på 100 kr i plånboken. Det är en halv stickad "Mills ääälskar" stor krage tröja men jag behöver verkligen en sportbh eftersom jag bara har en liten, gamal bh nu som allt faller ut ur. Tänk det trodde jag aldrig att jag skulle säga om migsjälv ; )

Dessvärre somnade jag vid 3 inatt, sov två timmar på soffan, vaknade när Johan släppte ut Dori, kröp ner i sängen igen och halvsov några timmar till. Jag är helt slut och mitt huvud snurrar runt, runt.
 
Imorrn ska jag på ytterligare ett möte hos arbetsförmedlingen så jag tar mig in till stan imorrn efter det ist.

Jag tror att min dator håller på att kaika ihop så just nu lägger jag in all musik och bilder på den externa hårddisken så någon trevlig själ därute kanske vill ta en titt på den ; ) *hint hint*

Kanal 2 - 20.00 :)

Lyckades komma ut på en löprunda idag också. Blev bara två varv idag också, får nöja mig med det ett tag tills jag kommit igång lite mer. Blev även mina trevliga magövningar efteråt. Imorgon ska jag låta magen vila för den gör ont, ont, ont.

Åt precis taco&fetaostpaj till middag, mums : ) Nästa vecka ska jag prova på chili&räkpaj som jag hittat ett smarrigt recept på.

Gick nyligen in på tv.nu för att kolla om det var någe skoj på tv ikväll. Såg att det var Allsång och gick in för att kolla vilka som är där ikväll. Och snacka om vilken tur jag hade. HEAT är där idag. Och jag som för 2 veckor sedan trodde att jag missat det. Tjoho! Don´t miss ; )

tisdag.

Wiiiie, jag har träningsvärk i magen. Jag har saknat denna känsla av att ha gjort något vettigt ; ) Idag blir det ännu en runda i spåret, hoppas bara att det inte börjar regna!

Igår blev det inge jobbsökande så idag blir det destå mer. Så många annonser kommer inte ut per dag så det räcker egentligen att kolla varannan dag.

    
Kommer sommaren komma tillbaka snart eller?!

hör och häpna!

NU har jag och Johan varit ute och sprungit i spåret. Och alla som har sprungit det där dumma spåret förr vet att det endast består av upp och nedförsbackar! Blä. Men jag tog mig runt två varv som jag sagt. Bara 1,6 km totalt men det var ju faktiskt första gången. Det kommer bli bättre. Johan peppade på mig och det behövde jag! Sen blev det pilates och magövningar hemma i köket, nu fan ska saker hända ; )

Snart är det dags för korvstroganoff. Mums, var länge sen!

Ikväll ska vi se på Euro Trip, den är grym!

måndag.

Idag har jag en ovettig dag.. Det betyder att jag vaknade vid 10 (självklart av väckarklockan), låg i sängen och kollade på Våra bästa år. Tänkte somna om efter det men piggande till efter ett telefonsamtel från Mutti. Slängde mig i soffan med datorn och sitter fortfarande här med datorn i knät. Någe vettigt som jobbsökande har däremot inte skett än, sitter och lägger upp en himla massa kort på bilddagboken.. Försöker lägga in massa kort på minnet till min bildskärm med det går inte. Det står att det inte går att skapa en katalog för bilden och att den är oklassificerad, VAD betyder det alla datanördar där ute?!

Om ca två timmar kommer Johan hem, då ska vi ut och springa för första gången.
Jag är rädd! Rädd för att jag kommer vara ännu sämre än vad jag tror.. Och då vet jag att jag kommer ge upp på en gång!

söndag.

Tänk att man kan sova så bra på helgerna men inte under vardagarna, är det inte skumt..? Kl 12 gick jag upp idag, två timmar senare än Johan. Förstår inte när han blev så morgonpigg. För för oss är 10 en morgonpigg tid : )

Och nu helt plötsligt är klockan halv sex.. Det ända jag kan komma på vi gjort sen jag klev upp är: tagit en lååååååång dusch, en promenad och ätit en väldigt tidig middag. Det får bli varma mackor eller något lätt ikväll.  

Något annat har jag väl inte att säga..
Jag har gjort ytterligare en lista, över saker att göra denna vecka. Trots att den inte är så lång så älskar jag my listor!
- Prova Ankans klänning inför bröllopet i Påläään.
- Köpa presenten till lillasyster.
- Växla in pengar från Bulgarien och Tallin.
- Söka massa jobb.
- Ytterligare ett möte på arbetsförmedlingen
- Börja springa imorrn
Sen på fredag bär det av till Sätra Brunn med syster och Mutti.

detta händer inte ofta ;)


BB-HMT
0-2


animal love :)

Hittade en hemsida med massa söta djurbilder : )
Man blir verkligen helt nerkärad i dom!


    

På söndag bär det av till Gärdet för att spana in hundar utan hem : )

lördag.

Idag tog vi en lååång sovmorgon. Bestämde oss för att vi behövde det : )
Men i och med det förstördes min morgonöverraskning, får se om den kanske blir av imorrn istället. Direkt när vi gått upp slängde vi på oss kläderna och åkte till Kom och Hi Sport. Blev ett par nya skor till Johan och ett par löpskor till mig, som jag fick av min älskling!! Dom var verkligen hur sköna som helst så på måndag börjar vårt nya liv med löpning i spåret och pilates. Kommer inte ihåg senast jag låg på pilatesbollen men jag älskar den fortfarande.

Ikväll blir det några timmars middag med fondue, var länge sen nu. Myyyys!

I love you

Nu har jag äntligen sett P.S I love you. Har längtat efter denna stund sen jag läste första sidan ur boken för några veckor sen. Dessvärre var den inte lika bra som boken :( Mycket som inte stämde. Blir väl så när man läser boken innan man sen filmen, jag brukar vanligtvis börja med filmerna.. Nu blir det tjejmys film nr 2. Sen ska jag försöka hålla mig vaken tills det är dags att hämta Johan någongång inatt..


love love love love love love love love love love love
tänk att det redan är 2 år sen vi var i T-land..!

dags för filmkväll!

Nu har vi ätit något så lätt men grymtgott som kycklingpita till middag. Den färdiga taco kycklingen man kan köpa är riktigt god! Strax ska jag skjutsa Johan till Märsta som ska på party sen ska jag bänka mig framför tvn och titta på P.S I love you och Nights in Rodanthe. Kladdkaka och chirre står också på menyn! Blev inge ost idag, den får vänta till imorrn : )

Är fortfarande lycklig efter min fredagsdusch!

the hemmafru.

Efter min lunchdate på Pansos bar det hemmåt för att återigen leka hemmafru. Det blev till att slänga in två maskiner tvätt som jag inte hann med i tisdags. Sen har jag rensat ur linneförrådet, bäddat om, diskat och småplockat. Nu ska jag fixa naglarna för att snart knata ut till tvättstugan igen. 

Jag vill verkligen tapetsera om den lilla väggen i köket och byta köksluckor, kanske är något man kan önska sig i julklapp? 

Jag ska påbörja en lista med "måste ha saker" som jag kan köpa när jag får pengar!

fredag!

En 40 minuter lång fredagsdusch på morgonen är det enda som behövs för att må bra resten av dagen skulle jag tro : ) Och som alla fredagar (trots en slö dag i soffan) tycker jag om att göra mig lite fiiin för att känna att det är helg på riktigt! Ska strax åka till Infra och fredagsluncha med Johan. Jag ska även försöka komma ihåg att köpa ett frimärke så jag kan posta brevet till Alfa kassan så jag får en liten ersättning tills jag får ett jobb. Inte mycket pengar men betydligt bättre än ingenting alls.. 

Igår var det middag hos Emma med henne och Veronica. Megagott och eftersom jag aldrig lär mig hur det stavas så kommer jag nu stava extra mycket fel - Quazidillaz :P Efter det blev det choklad, ost och chirre i soffan till Pineapple Express. Sista kvällen vi fick leka med Veronica på ytterligare ett år. Men nu vet vi iaf med säkerhet att hon OCH Devin kommer hem till nästa sommar!! Vi får försöka stå ut helt enkelt.     

Typiskt Goo Goo Dolls väder är det idag : )


En hemsk och inte alltför vacker bild.. Men det är att vi är bäst som gills och att det här är enda kortet på oss tre som jag hittade från denna sommar : )

nu vet jag!

Åå, nu vet jag vad syster ska få i 20års present :)
Kalasbra kommer det bli! Tycker jag iaf!


lugnt och skönt ska det bli!

Jag kan inte förklara hur mycket jag ser fram emot denna helg (förutom det faktum att lilla Veronica åker tillbaka till USA) Imorrn hoppas jag på att Johan ska iväg till Jocke eller någon så jag kan ha en lugn kväll med två tjejfilmer, ost, choklad och cola med migsjälv! På lördag ska vi ha en mysdag, med en surprise som jag har fixat, sen blir det fondue på kvällen.
Lugnt och skönt, inge festande, inge alkohol :)

torsdag.

Igår blev det en trevlig liten drinkkväll i Sjöstaden. Systeryster var också hemma och drinkade lite med oss och berättade om hennes senaste singeluptåg. Vi andra två fick helt enkelt minnas tillbaka :) Men fyllan blev lite skum och enda förklaringen vi kom på idag var pga av att det var en spritfylla som vi inte haft på evigheter. Så "nu skiter vi i voodkan" och håller oss till vin och öl! Vilken tur att man är så klok ibland!

Nu ska jag äta pommes och bea till lunch! Mumsfillibabba!
Ikväll blir det middag, tjejkväll och film hemma hos Emma :)

onsdag.

Imorrse hade jag bara en sak i huvet, sovmorgon! Glömde ställa klockan igår men i vanlig ordning fick jag mitt godmorgon samtal kl 10. Valde dock att ligga kvar i sängen till halv 12. Ibland måste man få göra så. Nu ska jag äta lunch och sen ta tag i detta eviga jobbsökande eftersom det inte blev så mycket med det igår.

Igår var vi i Kista, åt en grym Thiamiddag och såg på Brüno. Den var rolig (dock med några överdrivna scener) men Borat var mycket bättre. Det värsta av allt var att vi återigen fick det bekräftat hur dagens föräldrar är... Jag vet inte hur många barn som var där med sina föräldrar. "Vad gör dom, vad gör dom" sa killen framför mig till sin mamma när Brüno var på Swingersparty.. Tjejen bredvid Johan blev tillsagd av sin mamma att titta bort ett antal gånger i filmen. Skulle jag vara på den filmen med en unge skulle jag gått efter 10 minuter då de överdrivna bögsex scenerna började! Borde man inte fatta att man inte tar med sitt barn på Brüno?!
 
Senare idag blir det en sista drinkkväll i Sjöstaden!

duktig mills!

Efter att ha ätit lunch satte jag mig för att söka jobb. Efter att ha läst en enda annons gick ögonen i kors så jag bestämde mig för att ta en tuppis tillsammans med lilla Dori : ) När jag vaknade hade det hunnit regna och slutat regna och tvättiden hade börjat för en timme sen. (Ja, jag är en riktig svensk som tycker att tvättiden är helig) Jag bestämde mig iaf att slänga i två maskiner så får jag ta resten imorrn eller på torsdag. Fick även ett städryck och dammade, packade upp allt efter semestern och damsög. Älskar faktiskt när man får sånna ryck så saker och ting blir gjorda.


Så här mycket älskar jag sommrarna trots ofrivilliga nattbad : )

tråk möte!

Guud vilket tråkigt möte! Och nästa vecka blir ännu värre. Ett OBLIGATORISKT (?!) möte för att gå igenom ams hemsida och hur man lägger upp sitt cv vilket jag gjorde igår. Men om man inte går kommer a-kassan att meddelas och jag vill inte riskera avdrag innan jag ens hunnit söka om bidrag. Ska se till att få iväg brevet idag! Sen är det lite störande att alla handledare säger emot varandra! Hon jag pratade med sist sa att det räckte att jag visade upp en lönespec för att visa att jag haft en anställning, men idag funkade det ju verkligen inte att göra så. Dumma!

Ikväll ska jag och Johan på bio, sånt gillar vi mitt i veckan! 

tisdag.

Tänka sig att jag sitter här, nyduschad, sminkad och fixad i håret. Var länge sen jag gick upp så tidigt men jag ska på möte på arbetsförmedlingen. Inte visste jag att det fanns så många måsten när jag skrev in mig där..

Jag skulle inte vilja något annat än att ligga i sängen hela dagen. Har varit vaken nästan hela natten eftersom min kroppstemperatur är allt annat än normal denna skitvecka på månaden. Först kallsvettas jag för att 15 minuter senare skaka av kyla trots att jag är inlindad i täcket. Och så håller det på hela natten! Och nu har jag på gränsen till feber :( Det värsta just idag är att jag knappt får på mig några byxor för att min mage är så fruktansvärt uppsvälld. Tänk var vi tjejer måste genomlida! 

Johan sa iaf att jag skulle boka om dagens tvättid, han tycker inte att jag ska behöva tvätta när jag mår så dåligt.
Min älskling <3

en vanlig måndagkväll då..

Måndag kväll betyder samma gamla serier på sexan och just idag fikgratäng. Med extra mycket ost : ) Ska iaf försöka få med min karl på en promenad i kvällssolen, är grymt skönt ute!

Idag blev precis som planerat. Massa jobbsökande och uppdatering av min profil på ams. En tripp till Apoteket och utläsning av min bok. Har spenderat varje ledig minut med den (P.S I love you) Nu blir det filmen nästa, förhoppningsvis ska Johan bort på fredag så jag kan ha en tjejfilmkväll med migsjälv : ) 

Av någon mycket skum anledning har jag träningsvärk i bröstet, mycket konstigt!

I need the landetbilder från Emmaaaa!

måndag.

Då var det första icke lediga måndagen på några veckor. Visserligen är jag ändå hemma men jag har lite saker som jag måste fixa med. Ska söka jobbet som Arbetsförmedlingen skickade till mig, visste inte att de skickade hem brev om jobb som de tycker passar. Det betyder även att man är skylldig att söka jobbet.. Jag har tagit fram så många olika arbetsgivarintyg som möjligt som ska "bevisa" att jag jobbat där jag säger inför mötet imorrn. Sen måste jag  göra något så roligt som att åka till Apoteket och lägga min sista hundring på tråksaker!

Men veckan ska ändå bli skojig!
På onsdag ska jag och Johan på bio och på torsdag blir det middag i Nacka : )

   


hemma igen!

Hemma från semestern!!
Har haft det superskönt trots att det har regnat och åskat i stort sett VARJE dag.
Började med några lugna dagar på landet som följdes upp med två röjiga och inte alls så lugna dagar på landet när partygänget kom upp på en visit. Sedan åkte vi direkt upp till Norrland och Johans landställe. Där hade det varit fint väder under veckan men blev såklart dåligt när vi kom upp. Som det verkar bli varje gång vi kommer upp.. 

I fredagskväll bilade vi hemåt och det bästa med att komma hem var (som alltid) sängen! 

Igår hade vi en fantastisk sommardag i Nacka! Satt nere vid Nyckelviken i solen, grillade, badade, solade drack vin och bara möööös!! Idag åkte vi för att köpa de LEGENDARISKA pitaburgarna. Och trots att jag fuskade och köpte en kycklingpita var det de godaste snabbmaten EVER!!

Imorrn börjar vardagen igen och mitt jobbsökande börjar på nytt!!  

laandet nästa!

Vi är liiiiite sena i planeringen :P Vi skulle åka till landet redan kl 10 imorrse, halv 11 gick jag upp och duschade. NU kommer Johan ut ur duschen! Allt mitt är packat så det som är kvar är hans packning och maten. Handlade redan igår kväll vilket var tur eftersom vi skulle blivit ännu senare om vi skulle behövt handla idag.. 

Landet till söndag (med världens bästa besök under helgen) sen fortsätter vi till Norrland och Johans land. En landet turne helt enkelt! Hoppas att det blir lite sol, vädret verkar inte tycka om Johans semester..


arbetsförmedlingen

Hör och häpna!! JAG lyssnar på P3 men endast för Johan satte på det och fjärren är för långt bort..

Nu ska vi vara duktiga och åka till arbetsförmedlingen och spana jobb till mig. Nu vill jag bara ha var som helst så jag också kan unna mig en utekväll eller ett par fina skor, väska, kläder : ) Sen ska vi köra runt med Midori i bilen för att se hur hon reagerar, hoppas att det funkar!

måndag.

Igår var en riktig söndag. Vaknade sent, såg på film, åt lunch, tog en promenad. Vi besökte pappa en snabbis där Bosse och Bea var på besök med deras nya bebbe, liten och söt var han. Mer tv tittande, läsande, kycklingmiddag.. Sen gick vi hem till pappa för att spela biljard och dricka öl. Väldans trevligt och Christer och Alexandra kom på besök. Sen gick vi hem till dom och drack lite vin innan läggdags. Så det var väl kvällen som var avvikande från en vanlig söndag med nu har ju Johan semester.

Idag blir en lugn dag med lite packning till landet. Ikväll blir det till att sällskapa ensama Emma i Nacka : ) Hon har dessutom låvat att fixa kladdkaka, wiie! Girlsnight!

stannar hemma

Det blev inge Gotland. Herregud vilket velande det har varit hela dagen, ni kan inte ana! Ena timmen ska vi åka, sen var det osäkert, sen skulle vi åka och tillslut så blev det så att vi stannar hemma.. Har varit snurrig hela dagen.

Funderar på vad vi ska hitta på ikväll. Antingen åker vi på Terassfest med Emma och Markus eller så drar vi upp till landet redan ikväll.. Då skulle iaf mamma bli glad som är där uppe nu med sis och Sten.

lördag.

Igår hade vi en mycket trevlig grill-öl-shot-buzz kväll som slutade med en pizza på gården. Det var inte jag, jag lovar. Jag hittar faktiskt till toaletten. Men inte trodde jag att mina shots var så starka, snarare smarriga : )

Idag vaknades det tidigt här hemma, men något vettigt har vi ändå inte gjort. Plockat bort massa burkar och diskat lite. Vi provade Midoris sele för att försöka vänja henne vid kopplet. Men så fort vi kom ur lyckades hon slita sig loss så nu är hon ute och springer någonstans.. Vi skulle ju ta en biltur för att prova den lugnande sprayen. Hon ska ev upp till Norrland därav alla experiment..

Undra om jag ska ta och se en film nu när Johan bara spelar PlatStation..

Gotland ikväll!!

busflickor :D

Haha, man kan väl inte bli mer än glad av detta kort :D
Busdag på båten!


förrvirrad Mills!

Nu är jag förvirrad!

Jag ska tydligen till Gotland imorrn?! 1. Planerade resan. 2. Resan skulle inte bli av. 3. Resan skulle bli av. 4. Osäkerhet om den skulle bli av eller inte. 5. "Vi åker imorrn, allt är betalat" Punkt 2-5 har skett under den senaste månaden och så sent som förra veckan var inget betalt eller bestämt. Och nu ska vi helt plötsligt åka?

Vi skulle ju till landet och bara ta det lugnt nästa vecka och sen skulle folk komma upp och leka med oss nästa helg.

Nu är jag lost!

fredagen förstörd på 1 minut.

Nu är hela min fredag förstörd, och jag som hade så trevliga planer till kvällen! Jag tyckte till och med att det var helt okej att lyssna på sommarmusik och storstäda inne trots att det nu är supersommar ute igen. Så vad hände? Jag fick ännu ett nej efter en arbetsintervju, och det jobbet som jag ville ha mer än ALLT!! Jag är tydligen en kass människa som inom kort kommer bli en fet soffpotatis!

FAN, FAN, FAN!!!

Efter landet nästa vecka går jag till arbetsförmedlingen och tar det första skitjobbet jag hittar. Jag är tydligen inte menad för det jag vill.

fredag!

Trots att jag älskar mitt sommarväder är jag lite glad att det inte är det idag. Det ger mig en anledning till att stanna inne och storstäda, vika massa tvätt och ladda upp diverse sommarbilder på bilddagboken : )

Imorrse var det som säkert de flesta Stockholmare märkte oväder med spöregn och åska. Men jag låg då minsann i sängen och mös med täcket! Nu sitter jag i soffan och myser med Midori, lilla kissemissen!

Nu i helgen är det Powermeet som jag visst glömde bort. Jag och Lee hade ju planerat att jag skulle komma upp! Funderade på om jag skulle åka upp till ikväll men det blir lite mycket åkande när vi sen på söndag/måndag återigen ska till Västerås och vidare mot landet.. Men jag vill ju festa och leka ölspel med Lee! Det är vi grymma på!
 
Myggor biter helst sexsugna
Det förklarar ju en hel del ;)

!


Tvättningen är snart klar!
Tacos till middag!
Ner till sjön och leka om ett litet tag!


Vid sjön förra torsdagen :)

torsdag.

Morgonen började i vanlig ordning med Våra bästa år tätt följt med lite städning. Jag hoppas nästan att det inte ska vara sommarväder imorrn så jag kan få ordning på denna lilla lägenhet. Resten av dagen och eftermiddagen har jag, Axel och Annica spenderat på Kvarnbadet. Har säkert inte varit där på 10 år så det var kul. För Axel var det andra gången han var där, han är lite efter ; ) Vi badade till och med 2 gånger och länge, inte illa tycker jag.

Strax blir det tvättstugan. Typiskt när alla vill leka med Mills ikväll : ( Men man kan ju leka efter 10 när man är ledig!

Tallin kryssning!!

Kryssningen var som sagt grym! Blev buffe på måndagen och jag hämtade mat 4 gånger. Ibland förstår jag inte hur lilla jag kan få i mig så mycket mat. Sen blev det shopping, party i hytten, karaoke och disco in på småtimmarna!

I tisdags kom vi till Tallin vid 10 tiden. Spenderade hela dagen i land men en massa fönstershopping, öl på en av alla 1000 medeltidsbarer, lunch men framför allt massa massa BUS!! Alkoholen var nog inte riktigt ur kroppen så dagen var bara jättekul och knasig! På kvällen åt jag och Anneli "middag" i hytten medans Veronica och Britt-Marie åt bufe och snodde med ost till mig : ) Min och Annelis middag bestod av en varsin Naturdiet bar och salami, mums. Liveband, solnedgång, danstävling, hyttparty, shots och disco resten av kvällen.

Sån himla bra kryssning och start på veckan. Snart är det fredag och partydags igen. Eller en lugn helg kanske skulle sitta bra för min kropp..

:)

AJ LÖV MAJ TJONK!!! ; )

Skriver mer efter 1 kg brieost, bubbelvatten och mysfilm. Kryssningar tar kol på en, soffan HELA dagen!!