lillis!

Det är ju lillördag idag! Och vi är sugna på vitt viiiin : )
Hoppas att det blir någe skoj!

onsdag.

Det blev inte som jag hade hoppats på :( Det blev grupparbete idag och imorrn. Vi ska skriva ett PM om ledarskap på 2-4 sidor, är inte så jobbigt eftersom vi mest pratar om annat. Arbetet får ske hemma ikväll. Trots att jag inte fick vara hemma halva veckan så åkte jag ändå hem igår. Besökte för första gången sen jag flyttat till Västerås Godisstoppet! Sen fick jag med mig Johan till Centrum så jag köpte de två jeansen jag behövde, ett par svarta och ett par mörkblå. Höstens investering, kommer inte behöva köpa jeans på evigheter nu.

Eftersom det är eget arbete i skolan så vill vi sluta snart, så det kommer vi göra! Vi ska ner till stan någrastyckna och köpa upp våra studiebidrag : ) Skor och tröjor ligger på min shopping topp! Sen ska jag storhandla massa mat! Hade en plan att träna men kan fortfarande inte gå efter i måndags..

Jag har en bra dag idag för jag hade en kanon morgon!
Puss hej svejs! 

tisdag.

Jag håller tummarna så hårt som jag aldrig har hållt dom förrut! Imorrn och på torsdag står det eget arbete samt grupparbete på schemat. Jag håller tummarna för att det inte blir något grupparbete utan bara egna uppgifter! Det skulle nämnligen betyda att jag kan åka hem (till Väsby) idag efter skolan och vara hemma typ hela veckan! Jag kan ju inte göra något arbete hemma  i Västerås eftersom jag inte har internet! Om det blir som jag hoppas hinner jag även ta mig in till stan för att besöka Brazil och skopunkten och kanske hitta tre par skor! Och jeans behöver jag. Och en massa annat, men det får väl komma i andra hand antar jag. Behöver väl mat också.. 

Jag behöver en LIA plats!!!

måndag.

Den här vekcan har vi presentationsteknik i skolan. Hur kul som helst faktiskt. Alla som känner mig vet att jag alltid har hatat att stå framför folk och pratat. Nu var det ett bra tag sen sist men lite från de sista veckorna i SFG som var fyllda med tal sitter kvar, samt retoriken från Svenska C. Känner mig inte alls lika osäker och jag vågade till och med spela ut till fullo i det talet vi hade nyss om ett barndomsminne. Och vi hade bara en timme att förbereda oss och planera! Jag kunde inte sluta le efteråt bara för att jag var så stolt : ) Två tal om dagen är det meningen att vi ska hålla den här veckan!

Helgen var som vanligt mysig, jag älskar att sitta i bilen påväg hem på fredagar! Fick blommor av Johan och så hade han köpt en massa ost, kex och rosevin!! Tog ett obligatoriskt fredagsbad och tittade på "Knocked up" Lördagen började vi som fredagskvällen med ett bad. Eftersom jag inte har badkar här i Västerås får jag passa på när jag kommer hem. På kvällen spelade vi biljard med Christer och Alexandra och drack en massa drinkar. Åkte sedan ner till Fabben och Magget för en helt onödig utgång, men en fyllekorv är alltid succe! Igår blev det SM-final i amerikanskfotboll. Tokspännande var det, Limhamn vann över Carlstad. Jag har tur och får bara se de spännande matcherna!

Nu har jag åter igen inga läxor och miljarders timmar tills jag ska sova, vad ska jag hitta på?!?! 

fin klippt!

Nu har jag äntligen klippt mig, kommer inte ihåg när jag gjorde det sist. Jag tror att jag aldrig varit så nöjd efter jag klippt mig, någonsin! Kort och lockigt blev det med lugg över hela pannan. Sist jag klippte mig vägrade killen att klippa lugg på mig så jag förklarade att den var hemma klippt så hon fixade till den också : )

Mötte upp Annica innan vi skulle ta min lilla ford hemåt. SEN bröt helvettet ut!!! Jag hade fått parkeringsböter, igen! Varför får ingen annan böter på Centrumparkeringen än jag?! Jag förstår inte! Men om en timme ska jag hem och då har Johan köpt massa ost och kanske något fint...

Jag tycker om dig min soumate, mest!!! : )


fredag!

Det är helt fantastiskt! Nästa torsdag går mitt tre ut, efter 18 månader är jag äntligen fri! Har precis beställt Comviq kompis men det tar tydligen ca 19 dagar tills det kommer till mig med nummerflytt och allt. Funderade på att ta en ny telefon på samma gång, men tänkte att det skulle vara en onödig månadskostnad..

Slutade redan kl 11 idag efter jag skicka några mail till eventuella LIA platser. Så nu är jag hemma i Väsby igen, ska ta mig ner till Centrum snart för att klippa mig. Och så tänkte jag unna mig ett par jeans, men helst av allt skulle jag vilja tokshoppa så mycket så det skulle svämma över när man öppnade dörren till lägenheten. Jag har fått strikta regler från Johan att jag inte får komma hem förrns kl 7 ikväll så jag får väl sitta och hänga framför datorn här hos pappa tills dess. Men det gör inte så mycket..

torsdag.

Äntligen verkar internet fungera som vanligt här i Västerås! Det var tydligen av hela förra helgen och sen fortsatte det här i skolan tills igår då det fungerade varannan minut. Har åter igen 2 timmars hål/eget arbete efter att ha gjort klart Scandic pressentationen med Hanna som vi ska presentera nu i eftermiddag. Igår var det datatenta, gick mycketbra, men min Powerpoint presentation om drinkkunskap som jag ska lämna in imorrn måste också bli bra för att jag ska få VG (som, som sagt är högsta betyget) 

Imorrse när jag vaknade trodde jag att det var fredag och igår när jag somnade trodde jag att det var torsdag kväll. Jag tror helt enkelt att jag längtar till imorrn då det är fredag på riktigt. Tror att vi slutar tidigt för eftermiddagen ska vi spendera med att söka LIA plats, och jag har en klipptid hemma i Väsby kl 16.15. Sen ska jag och Johan ha myskväll med grilladkyckling till middag, sedan bad, film och ostbricka : )

Fontäner är fina grejer det!! : )   

torsdag.

Imorrse vaknade jag åter igen av att jag halvt låg upp och ned i sängen. Vet inte riktigt vad jag gör när jag sover. Kom på det fantastiska att det redan är torsdag och att jag imorrn efter skolan tar bilen hem till Väsby igen! Satte på tvn och tittade som vanligt när jag har tid på Våra bästa år. Den serien går alltid lika sakta och det kan ta tre avsnitt tills man får reda på en mening som ska sägas till någon, ganska frustrerande! När jag sedan var klar och hade en massa tid över tills jag skulle gå till bussen, pinade jag mig själv genom att vaxa benen. Gick ovanligt bra och i stort sätt allt försvann. Ska hem och finputsa lite sen. Hur mycket tid jag än har på morgonen så blir det alltid stress ovh spring i slutet, vet inte hur jag lyckas..     

Igår blev en betydligt trevligare kväll än alla andra här på landet. Mamma och Emma kom och hälsade på! Kalasbra, dom lämnade även två lampor, två barstolar och ett soffbord. Så nu får både tallriken, glaset och mjölkpaketet plats när jag ska äta : ) Vi åkte till stan för att kolla på skor till mamma men affärerna var stängda. Hann dock köpa hängen till mitt duschdrapperi som jag satt upp senare. Sen bjöd hon oss fattiga på middag, fläskfile med beá, inte så förvånande.. Åkte hem för att kolla på bilen och kort från Thailand. Sen blev det tv och läggdags för Mills.

Jag har med koll än min syster på när Mutti fyller år : )

onsdag.

Jag köpte bilen igår, helt underbart! Sen firade jag med att åka hem till Väsby och åter igen sova i världens bästa armar, i världens bästa säng, i världens bästa rum, i världens bästa lägenhet : ) Åt även Kina middag med mamma i Hammarby sjöstad, har inte träffat henne sen jag flyttade hit. Hon kommer upp till mig idag också för att hålla mig sällskap och lämna ett bord och en lampa. Middag blir man nog också bjuden på! 

Nu ska jag lära mig mer om Word, om det går.. 

Inte så mycket viktigt sagt, men jag skriver ju iaf : )

biiiiil!!!

Jag ska hem till Stockholm ikväll, för att köpa biiiil : )
Hittade en jättesöt Ford från 87 (ett för övrigt fantastiskt år) Har bara gått 9500 mil och kostar 10000:-
Jag är så lycklig, men jag kanske inte ska vara för glad i förskott om något är dåligt med den.
Grattis mig!

tisdag.

Igår var en värdelöst jättetrist kväll, som de flästa här borta. Har fortfarande inte internet så jag kan inte sociala och ringa massa folk har jag faktiskt inte råd med. Men jag vill, så ni vet. Men snart har jag också comviq! Efter skolan igår, gick vi hem! Hanna som bor någorlunda nära mig visade vägen, 1 h och 15 min tog det, så det blir nog inte så många fler promenader.. Lagade sedan en ny studentmiddag, pratade med Johan, tittade på tv, pratade med Johan, diskade, tittade på mer tv, pratade med Johan, tog natur sömnmedel som inte hjälpte ett dugg så jag låg halvvaken hela natten. 

Men idag var det ju sovmorgon igen, så det gjorde inte så mycket. Kollade på Våra bästa år i sängen, gjorde äggröra, duchade, gjorde mig klar till dagen, åt lunch och såg att det spöregnade ute! En prefekt dag för badkars badning, lunch i sängen, mysig film, massa ljus mm, mm. Men inte då! Jag måste sitta på en datalektion och göra saker som jag jag kan utantill sen 4 år tillbaka. Och det kommer vara samma sak imorrn, ska fråga om jag kan skippa imorrn. 

Ska försköa hinna skriva idag igen innan jag åker hem till min internet lösa lägenhet. 

måndag.

Är tillbaka i Västerås efter en kanon helg hemma! Åkte tillbaka imorrse eftersom jag endast går mellan 13.00 och 16.00 hela veckan. Hur skönt som helst! Kommer dock sitta sysslolös framför tvn hela förmiddagarna.. Ska gå ut idag och försöka hitta någon sträcka som jag ska börja springa. Hurt Mills är i farten!

I fredags åkte jag hem direkt efter kick offen vi haft i skogen över natten, helgen började redan i torsdags för mig :) Åkte till Mariatorget och fick till min förvåning NO PAIN! Åkte därefter hem till Emma och Markus som bjöd på middag, drinkar samt skvaller och tjejsnack. Jättemysigt! Tog tåget till Väsby där jag möttes av Johan och Jocke. Dom ville tillbaka till Jocke för att spela så jag följde med och fick för första gången på över en vecka leka med internet! Morgonen därpå bjöd Jocke på bacon och äggröra till frulle innan vi åkte hem till pappa för att fixa inför kvällens kräftis. Var hur mysigt och kul som helst. Massa drinkar, kräftor och alla möjliga människor. Blev även nattbad, jag  blev dock ikastad och jag fick panik för jag hade ju mina skor på mig. Dom överlevde dock, och det var tur för Anneli : ) Söndagen bestod av NOLL bakfylla till vår lycka! Städade undan allt som ändå gick ganska fort. Gick sedan hem för att äta Fläskkaree och massa god sås, tog en tupplur och mös sedan ända till läggdags.  

Jag är världens lyckligaste som har dig!!!