glasögon till kalaspris :)

Det blev ett lite längre besök hos pappa igår så mycket riktigt fick Johan tvätta själv :) Jag var bara med och hämtade och vek allt, helt lagom tycker jag!

Innan mitt besök hos pappa var jag ner till centrum (utan att bli påbackad) och beställde mina glasögon. 725 kr kampanjrabatt på bågarna, 500 kr av bågarna betalas av jobbet samt glasen så då blir det bara 700 kr för mig att betala! GRYMT!! Köpte mer blommor också så nu står det julstjärnor, hyasinter och amaryllis överallt, på varenda bord, hylla och bänk.

Men vet ni en sak som är heelt omöjligt att få tag på?! Glödlampor, 15 samt 25 W, liten sockel. Har varit inne i tre affärer men det är helt lensat! Så vår stjärna i köket förblir släckt :( Men när jag kom hem igår hade Johan fixat! I höstas köpte jag två lyktor att ha ute på Brynolf som han hade satt in ljus i, lös jättefint så det kompleterar lite.

Ikväll blir det squash med älsklingen!! Var några veckor sen nu så det ska bli riktigt kul, kanske kör en vända på gymmet också :)

julmys varje dag tack :)

Dessa måndagar, varför ska de alltid vara kaosiga?

Tänk att ha en lugn, härlig måndag då allt bara flyter på! Men icke, alla är sjuka och jag får ingenting gjort. Har iaf gjort en anmälan till försäkringsbolaget, det gick jättebra att göra en i efterhand som tur var! Så nu är det bara att vänta och se vad som händer..

Nu lyssnar vi på julmusik i finaste växelen. Så jag ska försöka lugna ner mig och komma i rätt stämning för denna julförberedande period. Smakade Blossas årsglögg igår när vi kom hem från Emma. Den var helt ok men smakade lite lite tycker jag. Får köpa en vanlig Duvenkroks också :) Ikväll hade vi pepparkakshusbakning på schemat men det sköts bort av tvätt och räkningar.. En annan kväll får det bli! Jag vill julmysa varje kväll fram till jul!

Mer blommor och glödlampor till alla ljusstakar ska jag införskaffa idag! Och så ska jag besöka pappa som kommit hem från Brazil! Måste bränna lite julskivor ;) Haha, verkar som Johan får tvätta själv...

påbackad på advent :(

Tidigare idag var jag i Centrum för att fixa mina naglar. Blev superbra och dom ser mycket längre ut trots att det bara är mina egna! Men ska de vara så här tjocka? Jag har aldrig gjort det förr så jag har ingen aning..

Iaf... På Centrum parkeringen var det 100% kaos. Bilar överallt och inte en enda ledig parkering. 15 minuter fick jag snurra runt, runt innan jag hittade en längst upp där man måste betala.. Efter att ha stått och köat ett tag på parkeringen ser jag hur backljusen bilen framför mig slås på och bilen flyger bakåt! Jag får panik och hinner knappt reagera innan bilen dunkar in i mig. Ännu mer panik och jag är verkligen millimeter från att börja gråta och få ett ordentligt sammanbrott. Vi stannar, tittar på bilen men ser ingenting, jättekonstigt med tanke på hur hårt han dunka in i mig. Blev lite skrapmärken framtill och jag vet inte alls hur man ska göra om något sånt händer!

Tror ni försäkringsbolagen har öppet en söndag..? NEJ! Så jag vet inte, jag får väl ringa till dom imorrn och fråga hur jag ska göra..


adventsmys!

Fy faan va kallt det är!

Första advent och adventspyntet är uppe. Ljusstakar, blommor, gardiner och ljus :) Det flummiga är att jag gjorde allt inatt! Kom hem kl 1 från Åsa och var hur pigg som helst så jag drag fram kartongen och ställde mig tom och strök gardinerna, haha! Måste däremot köpa lite mer blommor, så fint så!

Igår var jag, Åsa, Lotta och Emelie på Gurresta och spaade. Bastade IR bastu i tre timmar och fick massage, lovely! Efter det blev det middag och tjejsnack hemma hos Åsa. Gud vad jag måste unna mig massage oftare, min stenhårda rygg behöver verkligen det!

Nu myser jag ner mig i soffan i hopp om att få upp lite värme i kroppen. Om en timme ska vi hoppa in i bilen och åka till Emma och Markus för adventsmys och fika <3

I WANNA GO HOME!!

Fy faaaan, va jag är trööööttt!!
Vill bara hem och sova, sliten som ett as är jag och gissar att utseendet följer därefter. Var precis inne hos Magnus och sa att jag ALDRIG mer ska festa mitt i veckan! Mår inte speciellt dåligt, är bara så trött!

Men det var en väldigt rolig kväll igår! Det minglades runt, dansades och dracks vin :) Strax innan 12 (??) så tog Mutti och jag en taxi hem till Sjöstan. Satt uppe ett bra tag i köket och pratade och sen kröp jag ner i systers säng. Imorrse vaknade jag i panik men lugnade mig relativt fort när jag insåg att Annica inte ändrat sin klocka från sommartid..

Ikväll hade jag tänkt att vi skulle slänga upp adventsljusstakarna och julgardinerna. Men det får tas imorgon, ikväll ska jag bara ligga på soffan och somna i Johans knä :)


Confession time

Som sagt, confession time..(stavas väl inte ens så, eller, jo?) Igår var jag på kurs hela dagen och framåt eftermiddagen knackade det på dörren. In sticker ett huvud som frågar 'vill ni ha lite glögg" Ni förstår vart jag är påväg.. Jag bröt min heligaste julregel och drack innan advent! Och här har jag tvingat Johan att vänta med julmusten så går jag själv och fuskar. Ej okej!! Men nu får resten vänta till på söndag.

taggar för torsdagspartyt!

Har suttit på kurs hela dagen, eller mellan 9 och 16 så egentligen var det ju en kortare dag än i vanliga fall :) Nu är jag åter på jobbet och inväntar kvällsmötet som kör igång om en halvtimme. Dvs, det blir en sen hemkomst, speciellt eftersom jag är grymt sugen på att dra till gymmet också!

Imorgon och på fredag fortsätter kursandet!

Imorgon är det även dags för jobbparty!! Och ett stort sådant, 1000 pers, lilla jag kommer ju att försvinna i vimlet. Kanske hamnar på scen med Jill Jonsson :P Måste komma på en partyoutfit! Vill ha min lila klänning med silverglitter på sidorna men då kan jag ju inte ha guld skorna jag planerat.. Det är nämnligen Studio 99 á la Studio 54 tema.. Det är bara jag och Rasmus får vår underbara grupp som ska gå så vi får väl slå klackarna i taket för allihopa!


Partytime!!!


jag kom iväg!

Ååå, jag är så stolt över mig själv :) Jag tog mig iväg till gymmet, löpte och körde massa styrka. Var två veckor sen sist men ändå fick jag öka massa vikt, finns ingen bättre känsla än att öka. Eller kanske, att se resultat! ;) Bokade även in squash tid för nästa och nästnästa vecka. Tagg, tagg!

Imorrn är det dags för kursdag 1 av 5 hos Trio. Ska bli kul, och för hoppningsvis inte allt för ansträngande då vi redan kan en hel del i systemet. Fusk försprång :)

The bartender i lördags, i min bar får man dricka bakom också :)

en luck i planeringen?

Snart är det december och jag tror nog att denna månad kommer gå snabbast av alla på det här året! Redan på söndag är det första advent och helgerna är proppade av planer!

Torsdag: Fest med jobbet
Fredag: Adventspynta, baka något julegott?
Lördag: Årligt spa och drinkkväll med Lotta&Åsa
Söndag: Manikyr á la 3 timmar, adventsmys hos Emma&Markus

Fredag: Middag med jobbet
Lördag: REUNION MED SFG!!!
Söndag: Adventsmys hos mamma

Fredag-Söndag: Bo hos Emma :)

SEN har jag en helg innan jul då inget är planerat, tjoho!

Där mellan ska det hinnas köpa julklappar, jag ska till naprapaten, jag vill hinna tapetsera köket innan jul, vinotek & afternoon tea får nog vänta tills efter nyår.. Just det, jag ska hitta bli fit till nyår också :P

  Myser in mig i min megahalsduk jag fick av mamma!


hypertanten städar.

Jag tror inte riktigt jag kan förklara hur trött jag var igår, i stort sätt det ända jag sa till mina kollegor var "hej" på morgonen, trevliga Mills :P Funderade på att kompa två timmar men höll ut till 5 och bara längtade hem till sängen. Men i vanlig ordning blir jag alltid jättepigg när jag kommer hem.

Vi handlade, rengjorde diskmaskinen (sånt måste man tydligen göra..) jag damsög, skurade, lagade mat, skrubbade rent badrummet. Ofta när jag börjar städa blir jag helt hyper och då slinker inget mellan fingrarna! När jag stått och vikt filtar och puffat kuddarna rätt i soffan i 10 minuter brukar Johan säga till :P

------------------------

Två element har vi köpt för att försöka få upp lite värme i lägenheten.
Resultat: Proppen gick..

Ikväll ska vi äntligen flytta bort gamla sängen som stått i vardagsrummet sen vi fick den nya!

Vi har fått in två fina ljusstakar på vårt rum på jobbet, julemys :)

5/11 fredag!

Ååååå, det är fredag idag! :)
Dessutom en kort fredag, slutar redan om 2 timmar. Vilken lycka! Dagen har gått superfort, jag har suttit i växeln och fått alla dagens måsten gjorda, varenda grej på dagens att göra lista är överstrukna. SÅ ska det jobbas :) Nu ska jag sitta i växeln en timme till sen ska jag ha ett möte med min chef och sen hemgång!

När jag kommer hem ska det bara kastas ner lite saker i en väska och sen hoppar jag och älsklingen in i bilen och kör mot laaandet! Får stanna och köra mat i Västerås.. Sen blir det myspysipys helg :) Hoppas batteriet på fyrhjulingen inte dött, måste ju passa på att gaasa när man är där uppe!


3/11 onsdag.

Idag har varit/är en bra dag på jobbet. Jag har haft en hel del saker att göra, saker som ska fixas till höger och vänster. Och så tog jag en timme och städade ut och fixade ordning i alla teknikbackar vi har. Perfekt, så blev jag av med lite städmani också :)

Till min lycka verkar det inte bli någon övertid idag! Så jag ska hem och äntligen få slänga mig på soffan. Och så ska jag försöka att inte stressa över allt som jag borde göra. Måste försöka tagga ner mitt stressande över onödiga saker. Kan ju mycket väl vara en av faktorerna som leder till mina sömnlösa nätter.. Eller så behöver jag helt enkelt en helg på landet :)

2/11 tisdag.

Låååååångsam daaaaaggg!!
Var kvar på jobbet till 23.30 igår, så med andra ord är jag rätt så död idag. Ytterligare växeluppdateringar som måste göras efter stängning.. Och det kommer komma fler! Speciellt trött med ytterligare en natt utan sömn och konstiga halvvaken drömmar som handlade om växlar, kablar, blinkande lampor, kretskort och brutna samtal. My gaaad, jag måste börja förstå det här snart så jag slipper dessa snurriga drömmar :P

Det mest irriterande är att problemet inte är löst efter igår. Men på fredag ska vi ÄNTLIGEN upp till landet. Och på riktigt den här gången! Vet inte hur många gånger vi sagt att vi ska åka upp under sommaren och hösten, men något har alltid kommit i vägen.. Hoppas på fint väder, promenerandes, korvgrillning, fyrhjulsåkning, bastu och massa brasa, myyyyyys :) 

1/11 måndag.

Äntligen så mår jag lite bättre!
Har mått jätteilla hela förmiddagen och velat kräkas bara jag tänkt på att äta mat. Fy satan, men fick i mig lite lunch så nu är det lite bättre. Jag drack för första gången Chi San imorrse, och den var så vidrig så jag funderar till och med på om den kan vara boven i dramat :P Så länge jag inte blir sjuk är jag faktiskt glad!

Jag har lite panik över att jag inte riktigt vet vad Johan ska få när han fyller år. Har väl en del ideer, men inga av dom känns speciellt roliga eller speciella.. Jag brukar ju vara trixig och har fixat album, resor, special beställda tröjor, smyckesinskriptioner, men nu tar det STOPP. En skiva liksom, kul, varsågod... 

Hoppas att denna dag tar slut snart så jag får speeda hem och lägga mig på soffan!

(om 9,5 dagar fyller jag år, det du Emma :P)