Wera & I

Idag använder jag min nya bebis för första gången. Man måste vårda och klappa på den så den känner sig uppskattad ;) Och det är den, vi har ett speciellt band vi två, haha!


morgonsmoothies!

Imorrse var jag duktig som få! Jag ställde mig (en vanlig jobbmorgon) och gjorde smoothies till mig och Johan. I hade jag färska jordgubbar från mormor, mango, banan och äppeljuice. Blev supergott men den blev liite för tjock. Känner att jag måste börja vitaminboosta lite!

På vägen till jobbet köpte jag surdegsbröd med valnötter och hasselnötter i. Var supergott, dock hade de tryck in en massa russin som fick petas bort. Inte förstöra gott bröd sådär!

Måste börja äta bättre, och träna MER!
Shit Emma, visst är det avstämmning idag :S

Celsius?

Är skeptisk men vi får se... Om jag dricker en på jobbet och inte somnar på vägen hem vet jag att den fungerar :P Men att man ska bränna mer när man tränar tror jag bara är ett dumt påhitt av någon som tror att folk verkligen ska tro på det.

Men att den knappt innehåller kalorier eller kolhydrater är ju nice, det viktiga är om jag blir pigg eller inte!!


baconinlindad lax :)

Nuuuu så måste jag få skryta om dagens middag!
Baconinlindad lax! OMG säger jag bara :)

Bredde först på Bonjour färskost vitlök ovanpå laxen. Sen pressade jag vitlök över och hade på dill. Sen lindade jag fileerna i bacon och kasta in i ugnen. Kokade färskpotatis och gjorde en kall sås på cream fraise, rom, dill, citron. Sen skar jag baconskivorna som var kvar i små små bitar, knaperstekte och strödde över allt.

Satt ute i värmen och drack ett supergott rödvin till som jag beställt, fler beställningar på den coming up!
Mmmmmm :)  


varma kvällar!

Det är verkligen helt fantastiskt med varma kvällar, underbart! Igår satt vi ute och åt middag och när Johan åkte till Märsta för träning så satt jag kvar ute i två timmar och läste. Och att sitta ute i värmen med en bra bok är banne mig 1000 gånger bättre än att trycka upp sig i soffhörnet och glo på tv. Tv-tittande hör vintern till. Men jag gick i och för sig in för att se på Allsången, sommarmys och Måns var braaa :)

Ikväll blir det fix hemma, tvättning... Under tiden tänkte jag köra på lite sommarstädning, damsugning, skurning och avtorkning. Bläää vad trist, får ta ett glas vin också :) 

en kort löpis.

Igår tog jag tar i migsjälv och gick ut och sprang medans Johan grillade. Jag tänkte att kommer jag bara iväg på en kortis så här i början så kommer jag kanske få tillbaka lite träningsmotivation. Jag hoppas på det iaf, vi får se vart jag hamnar ikväll. I soffan eller på gymmet :P

Räknade ut på
jogg.se att jag sprang 2 km på 15 minter. Jag var helt död efteråt, hyperventilerade och ville nästintill kräkas. Men så är det alltid för mig efter ett uppehåll, styrkan sitter kvar men konditionen försvinner på en gång... Måste fixas!  

Midsommar 2011

Fina midsommar :) Blev en ovanligt lugn midsommar men mysigt var det! Vi åt en ordentlig midsommarlunch med lax, sill och nubbe. Sen hade sjävlaste Myggan styrt upp en trekamp. Team "Brudarna och Bögen" vann, tjoho! Killarna ägnade sig som vanligt åt pool hopp medans jag och Emma chillade i varsin solstol med vin. På kvällen blev det grillning och altanhäng med nittiotals nostalgi i högtalarna, killarna stod för allsången :D






underbara sommar måndag :)

Men guud vilken sommar det är ute! Man kan ju inte bli annat än lycklig och på en timmes lunch hinner jag få lite stekande sol och färg på mina armar :) Och ben, klänningen åker upp där jag sitter på bänken och svettas med en bok. LOVE! MEN, sen måste man visst gå in och jobba. Tänk om semestern skulle börjat idag, men det är bara en vecka kvar nu!

Igår var jag och Joey ute på en liten shoppingrunda. Han köpte ett nytt PlayStation då hans gick sönder för två veckor sen. Jag spanade på telefoner, idag ska den köpas in Desire S! Köpte två tröjor på rean till svalare sommarkvällar och en Wera väska från Åhlens! Jag är så kär, jag kan inte förklara. Efter mycket om och men bestämde jag mig för en brun, men jag känner att den svarta väldigt gärna skulle vilja bo hos mig ;) Väntar tills nästa rabattcheck från Åhlens dumpar ner i brevlådan, suger på att använda dem!


sommarens bild!

Sommarens bild är redan utvald!
Från badtunnekvällen i Smögen, underbar :D

Smögenhelg.

Så var man tillbaka hemma efter en helt underbar helg i Smögen med bästa jobbgänget. Vi har haft så jävla roligt och skrattat konstant från morgon till kväll. Det tar aldrig slut, folk är galna :D Precis som i Åre!

Vi har gjort massor! Vandrat över öar i storm, åkt ribbåt, ätit mängder av god mat, färska räkor, druckit gott, gått på guidning, seglat, badat i hav + tunna, bastat, after beachat.... Underbart! Måste verkligen ta ork till mig att lägga in en massa bilder, de beskriver allt 1000 gånger bättre.

Det betyder att min 4 resa för detta år är över. Helsingborg, Budapest, Kaskö, Smögen. Och inga bilder finns på datorn än, skärpning Camilla!  

en viktig dag!

Se där se där, en dag med massa jobb :)
Jag gillart, vet inte hur jag ska klara av en sommar med lugn på jobbet...

Idag är det den viktigaste dagen på året, EMMAS FÖDELSEDAG såklart! Så ikväll åker vi dit på tacomiddag, ska bli väldigt trevligt! Jag är glad att jag är hemma och kan fira någonting med henne denna sommar. Sist var jag ju i Finland och imorrn drar jag med jobbet till Smögen.

:)

träningen åt helvette!

Jag ska vara helt ärlig och säga att träningen går åt helvette!
Här blir man inte fit till midsommar det är ett som är säkert!

Jag lyckas aldrig ta mig iväg till gymmet, jag är bara trött, trött, trött. Igår hade jag Zumba bokad, kändes väldigt segt men det är väl klart att jag ska gå och skaka lite rumpa tänkte jag. Tills jag fick reda på att den var utomhus, på parkeringen?! Nej tack, jag kommer inte stå och jucka så hela Väsby kan se mig!

Just nu får jag försöka nöja mig med att jag orkar cykla till och från tåget, 8,5 km totalt. Känns bra, blir lättare för varje gång :)   

Rea på HM :)

Ojoj, REA på HM. What to do :P
Några av plaggen var såklart redan slut i min size men det fick bli en klänning, två toppar och en liten mini pyjamas, allt för 340 kr. Det tycker jag sannerligen är helt okej. Redo för semester, kom igen börja snart då!

Igår när jag kom hem slängde jag mig på soffan, strax därefter fick jag en kisse på magen och sen somnade vi gott en timme. Sova när man kommer hem är bäst ju! Sen blev det till att kasta i sig maten och cykla iväg till Åsa för lite ljusparty och fika :) Sen blev den noll nattsömn då vi har en kisse som börjar skrika 00.15!!


En sommarhelg till 100%

Har haft en toppen sommarhelg! Varit ute i stort sätt konstant!

I fredags slutade jag kl 4, åkte hem och lagade massa mat och så åkte jag och Johan iväg på kvällspicknick i solen :) Härliga kvällssol! Sen åkte vi hem, såg en halv film och sen somnade vi (som alla fredagar) på soffan.

I lördags var vi ute 16 timmar i sträck! Vi började dagen med megafrukost på Brynolf, sen cabbade vi ner och åkte ut till Sigtuna för att fiska. Hände inte så jäkla mycket men jag var mest glad över att få ha bikini och vara i solen. När vi gav upp fiskandet åkte vi hem till pappa för ett premiär dopp i poolen och grillning. Poollycka :D Senare på kvällen gick vi hem till Christer och Alexandra, satt på deras balkong och drack öl till strax innan soluppgång. Då ville Johan gå hem, typiskt, jag ville ju verkligen se soolen komma upp! På vägen hem hade vi längdhoppstävling i sandlådan, härlig kväll!

Igår var det U19 match i Märsta som jag åkte och kollade på, var ganska trött så jag var väl inte så jätte engagerad.. Men dom är väldigt roliga pojkarna och står och dansar på sidlinjen :) På kvällen var det grillning och vin med alla U19 tränare samt respektive. Cyklade hem till 9, tittade på film och mysade!

En riktig sommarhelg! 

promenad genom stan

För några helger sen åkte jag till Zinken för att se när Johan coachade U19. Efter det tog vi en långpromenad genom stan till Centralen. Och längs mysvägen ovanför Slussen med en varsin glass :)

Fler mysiga stanpromenader i sommar!


 


Torsdagsmys @ Djurgårn

Igår hade vi en super mysig kväll ute på Djurgårn. Jag, Emma och Ankan!
Vi hade picknick och drack lite vin nedanför Josefinas och tänkte, en dag :P Sen promenerade vi bort till Grönan för att se på Bryan Adams. Han är verkligen grym så nu vet jag vad Johan kommer "plågas" av i sommar. Har inte hört några av hans nya låtarna men de var också riktigt bra, som de på VÅR skiva :) 

Lite mycket ballader kanske, ville ju höra Kids wanna rock!


<3





Det är så att jag är lite extra kär just nu och så hittade jag den här bilden från Polen. Den är jätterolig men jag visar inte andra delen av bilden eftersom min mage är uppsvälld och ser gravid ut :P

Märkte också att förr gjorde inte Johan en massa grimasher så fort man tog upp en kamera, jag måste konfrontera honom om detta! 


sommarproblem!!

Jag har kommit på något förskräkligt, sommarproblem!
Eller jag kom på det redan förra sommaren men jag hade visst förträngt det efter all vinter och rusk.

90% av alla mina sommarklänningar och kjolar är för korta för att ha på jobbet! Och eftersom jag vägrar att ha på mig byxor när det är så här varmt så får jag ha leggings under alla sommarklänningar. Skit också, det förstör ju allt. Svettigt blir det också.  

Men efter att ha fått två styckna "Skitsamma!" från folk på jobbet så kommer jag göra just det. Imorgon åker det på blommigt och kortkort :)


Vill till laaandet och soola!


picknickmys!

Ikväll spelar Bryan Adams på Grönan som jag och Emma hade tänkt gå och se på. Får dock se hur det blir, ska kolla med systeryster hur hon känner. Annars så blir det nog iaf lite kvällspicknick i soolen.

Det ser jag sannerligen fram emot!
Kvällssol på Djurgårn, picknick, tjejmyys :) Sånt som borde göras oftare!

Picknickmys på Djurgårn förra sommaren med Joey <3


9 juni.

Så var det helt plötsligt torsdagen den 9 JUNI ?!
Vad händer, vart tar tiden vägen?
Imorrse när jag gick från tåget kom jag på migsjälv att jag gick och log. Det är sommar, sol och värme får mig att må bra! :)

Jag och Johan hade 4 sköna dagar i Finland, men när vi skulle åka hem slog det oss att det kändes mer som att vi bara varit där i två.. Så blir det när man slappnar av. Dessvärre var det inge sommarväder som här hemma, men vi hade sol så vi kunde vara ute. Vi satt på bryggorna och sola och drack öl, spelade massa spel, åt gott, hälsade på Johans farbror, promenerade, sov middag, åkte till Vasa.

Vill lägga upp massa bilder både från Finland, Budapest och massa mer men jag tänkte vänta tills jag får tillbaka min dator från Danne som förhoppningsvis ska må mycket bättre då :)

Emmas dag också :)

Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det är Emmas examensdag!
HURRA, HURRA, HURRA :D



Festa järnet love!


5 års dag <3

Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag?
NEJ den är ingen vanlig dag för det är våran femårsdag.
HURRA, HURRA, HURRA :D


sol&jeanskjol

Igår kväll fick jag några trevliga överraskningar :)

Johans pappa som har varit i Finland till idag sa att det minsann var 20 grader och sol där igår och sa att det ska fortsätta så. Jag hoppas till max! Jag frågade Johan om man ska packa med sig kortbyxor också, han tittade på mig som att jag var helt knäpp och sa att det var ju självklart. Great!

Och här kommer den bästa överraskningen in. Jag öppnade min shorts&jeanskjolslåda för att ta fram lite kläder och vad hittar jag?! En ljus jeanskjol!!! Haha, hela våren har jag gått omkring och sagt att det är mitt enda köp måste till sommaren, i klädväg. Och så har jag helt glömt bort att jag köpte en förra sommaren. Awsome, där sparade jag 250 kr eftersom jag höll på att köpa en igår :P

Vill bara hem och förbereda det sista nu!