Semestern beviljad!!!

Igår fick jag min semester beviljad!!!! Vilket lyckorus, 28 mars - 20 april :)
Efter massa reseplanerande till olika platser i världen så känner vi ändå båda två, rent spontant, THAILAND!

Jag vill fortfarande jättegärna till Tobago men det känns som att man ska ta det lite senare på året när det även är sommarvärme på tex Cuba och slå ihop det. Eller ta det i februari när den årliga carnevalen är på Trinidad!

Johan har fått ett 90% ja från sin chef, så bara han får de sista 10 så bokar vi de billiga biljetterna jag hittat!
Äntligen har jag också något att se fram emot <3


Spotifykriiiig!

Haha, jag och Johan har Spotifykriiiiig!

Båda vill vi lyssna på jobbet vilket leder till att vi konstant loggar ur varandra :P Denna vecka när min kära kollega är på semester känner jag att jag måste passa på att lyssna på lite vettig Mills musik! Nu: Motown och oldies :) Vi har nu gjort dealen att jag får lyssna på förmiddagen och han på eftermiddagen, dålig deal för mig känner jag..

Nu måste jag springa ner till något cafe och köpa en frukostmacka! Glömde helt bort det när jag gick hit från tåget, var förbannad på regnet som förstörde min fina hårupsättning! Och som gjorde att jag såg ut som en dränkt katt i pälsen, har aldrig päls när det regner men jag såg inte på "Sop Tobbe" på morgonens väder..

8 kr!!!!!!!!!!!!


Detta har då inte skett på över jag vet inte huuuur många år!
8 jävla kronor har jag på kontot!


Fix och Trix

Precis (nästan) som planerat har vi haft en fix och trix helg hemma. Började lördagen med att rensa ur uteförrådet och köra all skit till Sörab, lämnade även vårt gamla glasbord till Myrorna. Så nu finns det plats till extra frysen som vi ska få ner från landet nästa helg. 

Sen var det ju då hyllor och tavlor som skulle sättas upp. Då mitt i allt startade vi ett nytt projekt "åk till Ikea och köp ett vitrinskåp, bygg ihop skåpet, töm det gamla, flytta på de gamla, ställ in allt i det nya" projektet. Det tog lite tid om man säger så och bygga Ikea möbler är varken bra för psyket eller förhållandet... :P 

Nu är det iaf på plats! Blev supersnyggt och grannen ville ha våra gamla skåp, perfa! Tavlorna är även färdigfixade så nu ska de bara slängas upp på väggen men det hinns förhoppningsvis med i veckan. 

Igår kväll bakade jag negerbollar!! Så jävla gott, var några år sen sist och Johan tjatar konstant om det så nu blev det av :) Fröknäcke är däremot en annan historia, får se när det hinns med i veckan.. 


Teknik på hög nivå :P

Haha, telefoniavdelningen levererar :P


Lugn, myskväll som lovat :) Idol, ost, vin...

imag0814 (MMS)

Lugn, myskväll som lovat :) Idol, ost, vin och choklad! Men fan jag skulle inte ha något problem med att hälla i mig en pava och dra ut. Men nej, här ska det slappas. Massa jox att fixa imorrn :)


Lugn, myskväll som lovat :) Idol, ost, vin...

imag0814 (MMS)

Lugn, myskväll som lovat :) Idol, ost, vin och choklad! Men fan jag skulle inte ha något problem med att hälla i mig en pava och dra ut. Men nej, här ska det slappas. Massa jox att fixa imorrn :)


Schlagerpepp!

Vi lyssnar på schlager i växeln!

Vi (jag) planerar schlgerparty till hela växeln. Fy fan va awesome!! Jag ska introducera dem i dresscode rosa&glitter&boa men framför allt det fantastiska schlagerspelet. De ska supas under bordet mina donnor ;)

Snart är som sagt spektaklet igång igen. 6 veckors party, ingen paus! 



Min boa som alla älskar ;) Den blir portad från allas hem efter första gången..
Måste snart köpa en ny, väldigt lite fjädrar kvar..


Jullängtan.

Jag vågar säga det!
Jag längtar lite till julen <3

Adventsljusstaken, glögg, lussisar, allt bak, julgardiner, julkalendern (hoppas den är bra i år också), myset. Fan att man inte har jullov!
Längtar sjukt mycket till den 3 dec. Då ska jag och Emma julshoppa på dagen och förhoppningsvis ska jag och Sis julbaka på kvällen. Skippar tryfflarna i år, är på tok för kladdigt och ansträngande. Blir kolakakor, peppisar och weinernogat. Till att börja med iaf.

Som ni ser, jag har redan börjat planera.

Frågan är adventsljusstaken. Jag älskar den klassiska med mossa och svampar i, men de stora blockljusen med 1,2,3,4 på är väldigt tjusiga tycker jag :)



Jag önskar att jag var ledig och kunde pyssla såhär hela dagarna!



Blir säkert den klassiska i slutändan ;)


Fröknäcke!

I helgen ska jag ta det lugnt, det står till och med stort i kalendern :)
NO PARTY, lite vin till maten, MAX! Äta gott och höstfixa i hemmet står på schemat. Två hyllor ska upp, de nya tavlorna samt en spegel. Ska även försöka hinna rensa ur uteförrådet så frysen från landet får plats.

Men framför allt ska jag äntligen göra mitt goda fröknäcke igen!


Fröknäcke

2 dl havregryn
1 dl grovt rågmjöl
1 dl linfrön
1 dl solroskärnor
1/2 dl sesamfrön
3/4 tsk salt
ca 3 1/2 dl ljummet vatten

1. Lägg havregrynen i en kastrull och häll på vatten så de täcks helt. Kaka i ca 1-2 minuter. Låt resten av vattnet rinna av i en sil.
2. Blanda ihop alla ingridienser och låt sedan vila i 30 minuter.
3. Sätt ugnen på 180 C  och varmluft. Bred ut smeten på två bakpappersklädda plåtar.
4. Sätt in en plåt i mitten av ugnen och den andra i nedre delen. Grädda i 20 minuter. Byt plats på plåtarna och grädda vidare i 20 minuter. Öppna ungsluckan lite på glänt och grädda i ytterligare 20 minuter.
5. Låt bröden svalna och dra av bakpappret. Låt kallna på galler och bryt i bitar.

Mums!


Ge mig en rockkonsert!

Ååååå, konsertbehooov!
Rockkonsert!!

På lördag spelar Whitesnake och jag VILL, VILL, VILL! Det är dock i Kristianstad och hur många timmar tar det inte att åka dit.. I början av 2012 har de även några konserter i London, men då börjar det seriösa sparandet till semestern som förhoppningsvis blir av i slutet av mars. Såg då även att Def Leppard spelar tillsammans med Mötley Crüe i Manchester. Vem vill inte liksom?!

Jag och mina fina rock konsterkompisar - SwedenRock 2008!
Vårt trepartsförhållande är bäst ;)
   


Spa vs. Vitrinskåp..

Igår åt vi supergod indisk mat till middag. Var trötta båda två så vi köpte hem och mumsade i soffan. Sen såg vi en parodifilm på Mc'Gyver som inte var speciellt bra, åt ost, ölkorv och Noblesse. Vilken superblandning ;) Det bästa var att vi somnade ihopträngda på den korta sidan av soffan innna kl 10! Gud så skönt att somna så tidigt. Vaknade efter en timme och kröp ner i sängen.

I födelsedagspresent fick jag en spaweekend av Johan!! Vi funderar på att åka under trettondagshelgen och har hittat ett paket till bra pris på Sätra Brunn. Jag har varit vääääldigt sugen på att köpa ett nytt, större vitrinskåp och nu efter 8 nya vinglas är det ett måste! Sakerna får omöjligt plats! Johan frågade igår om jag heldre vill ha skåpet i födelsedagspresent. Hallå?! Vilket pucko väljer bort en spaweekend för ett vitrinskåp, inte ens jag :P 

Jag måste lära mig att man inte kan ha råd att köpa allt man vill ha/behöver på en gång..

Dumma sötsug!

Jag fattar inte vart mitt extrema godissug kommer ifrån?!

Minns inte senast jag hade sånt här behov av att äta sötsaker, nu vill jag inte ha något annat än goooodis! Hinkar vatten men suget finns kvar där någonstans. Gick ner till gymmet här i huset på luchen för att köpa Celcius, hade hör rykten om att det fanns där ;) Och javisst, så imorrn följer träningsväskan med till jobbet, då har jag ingen anledning till att inte åka förbi gymmet på vägen hem! Känns lite sugigt att ha ett gym 4 våningar ner som jag inte har kort på. Men i och med att vi flyttar ut till Gärdet i mars så känns det onödigt att skaffa ett nu..

Hmmmm, undra om det finns Smarties kvar ute i repan ;)

När ska vi kramas? :)

Allt jag vill denna vecka är att ligga hemma och mysa med täcket i soffan!
Och med Joey såklart, pussas och kramas ;) 

Te, äta varma scones, ost med fikonmarmelad! Jag döööör, när får jag en sån vecka tro? Inte nu för nu måste jag ta tag i min träning och trötthet. Har en teori om att jag kommer bli mycket piggare om jag börjar röra på mig igen! Så imorrn em ska jag svepa en Celcius och dra till gymmet, på torsdag blir det Pole!

Idag är ju älsklingens riktiga födelsedag så jag tänkte gå ner till PrisExtra och handla något gott till ikväll. Blir indiskt till middag.



Thailand 2007 :)
Hoppas på att kunna boka vinterns resa senast nästa vecka!


Mycket firande :)

Även i torsdags var det födelsedagsfirande, då för moi!
Slutade tidigt från jobbet och åkte till make up store för en sminkkurs. Var jätteroligt och jag köpte såklart på mig en massa roliga sminksaker. Sen möttes vi upp på Grappa för lite förvin för att sen gå till Taverna Mykonos för middag. Grekiskt, fantastiskt gott!

Och massa fina saker fick jag!
Pengar (som går till en dykkurs) ett super blingit halsband, en skinnkjol, en väska, en kavaj, en pava vin, speciella vinglas till Valpolicella&Rioja viner, en spa-weekend! 

Soulmate, moi, sis på Grappa<3 


Hela gänget,
Markus, Emma, Annica, Jimmy, Pappa, Inga-Lill, Johan, Mamma, Sten


Såååå lycket :D

Vilken jävla fest, jag är så sjukt nöjd!!!
Men vilken stress innan, jag sprang omkring som en tok! Musiken ville inte fungera, folk kom precis innan det var tänkt att Johan skulle komma, jag ringde Lotta 3 ggr och sa att de skulle bli sena :P Men när alla var på plats och Johan kom, sååå lyckat. Och vilken snygging han blev i hawaiiskjorta och blå bastkjol! Johan blev jätteglad och förvånad över en del jag bjudit, en del från laget hade jag ju inte ens träffat innan. Höll några små tal och visade den fantastiska musikvideon "Lever min dröm" Nej, kan inte säga annat än att ALLT var så lyckat!

Jag det puckot glömde ju kameran hemma så har inga kort alls :( Ska hem till Mutti någongång i veckan och fixa!
En bild har jag! Poolen med ööööl och cider :D


Fick ett Camilla ljus och fin fina tofflor...

imag0796 (MMS)

Fick ett Camilla ljus och fin fina tofflor av mina älskade Wasa pinglor <3


B-day!!!

24 år, gameltanten Mills!

Dagen började med tårtmys :) Johan hade slagit på stort och köpt två styckna.. Hur vi ska få i oss dessa två innan de blir dåliga har jag ingenaning om. Grannen får lite som (vakta kissen på vår semester) muta, hihi. Gymmet nästa vecka säger jag bara!






När jag kom till jobbet hade Malin fixat födelsedags fint på min plats! Serpentiner hängde även vid dörrkarmen, såååååååååå glad blev jag :)

Må resten av dagen fortsätta såhär!


Tomorrow is the day :)

Imorgon fyller jag ååååår :D
(med tanke på inlägget innan :P)

Måste erkänna att det faktiskt är första gången på några år som jag verkligen ser fram emot det och till och med haft en liten nedräkning. Be proud Emma! Men jag ser väldigt mycket fram emot imorgon. Slutar redan halv 4 då jag ska till Make up Store för sminkkurs, jag går inte därifrån förns jag lärt mig att sota! Sen möter jag upp Emma, mamma och Sis för en fördrink på Grappa. Dessutom har de After Work när vi kommer :) Vid 19 möter vi upp våra män samt pappa och Inga-Lill för middag på Taverna Mykonos. Grekisk maaat, mums!

Kommer bli kalas!



Att hitta en födelsedagsbild verkar ju vara omöjligt! Det får bli en bild frååån "Schlagerpartyt alla glömde" ist ;)
På fatet och apelsinerna ser man att det är brown tequila på G.
TJOHO :D

Pax för att hosta första schlagerpartyt nästa år :)


Mullberry bli min!

Vaaaaaad?! Ska man göra för att få dessa vackra?!
Tjäna en milljon?

Hittade en outletsight där de "endast" kostar 199 pund istället för 870 :P
Kan inte förklara hur mycket jag vill!



Blck natural leather

Oak natural leather

Bäst att skriva vad de heter om någon skulle få för sig något ;P


FREDAG såklart!

Konserten igår var suuuperbra :) Lite mycket ballader kanske, jag vill dansa på konserter, men mycket mycket bra var det! Komma hem till mamma och sova efteråt gick inte alls. Var helt slut men sova var typ omöjligt! 

Man får alltid lite sovmorgon när man sover i Sjöstan, det gillar jag! Nu är jag pigg som en lärka (nästan..) Men jag är väldigt glad över att det är fredag, blir en ganska lugn dag på jobbet som förhoppningsvis avslutas lite tidigare än vanligt. Ett födelsedagsbarn har vi här idag också!

Ska köpa fina blommor på vägen hem!

Ikväll blir det tjejmiddag och Idol skulle jag gissa på hos Åsa :)

Det är bra nu :)

Idag är första dagen denna vecka som jag vaknade och kände mig glad och utvilad. Hemskt men sant. Har varit jättelow, så är det på hösten tyvärr.. Plus att jag stressar över att ha verenda kväll planerad både denna och nästa vecka. Sen fick jag reda på att jag ska jobba helgen då jag skulle bott hos Emma :(

Men igår tog jag mig ändå hem till Myggan där det bjussades på pannkakstååårta :) Och det var nog precis det jag behövde, kanske inte tårtan i sig utan att komma hemifrån och umgås med fina vännerna! När vi hoppade in i bilen och åkte hem var det som att alla problem var bortblåsta!

Dessa saker får mig att må bra!

- Ikväll blir det middag och Roxette men Emma och Markus!
- Imorgon blir det tjejmiddag med Åsa & Lotta!
- På lördag blir det en liten get together hemma hos mig och Johan, Veronica är hemma!