partykort ÄR bäst!

Fredags poolparty såklart!!!

              


måndag.

Min kropp gör ont! Matchen igår var riktigt rolig fast vi inte hade en blekaste om hur vi skulle göra när vi spelade defence. Slutade iaf oavgjort 21-21. Det har bara med att göra att vi är lika bra som killarna och inte för att vi hade specialregler och inte kunde få flagga : ) Jag fångade till och med bollen och kom ur en tackling! Dessvärre blev jag trampad på benet och mosad bakifrån, ajaj! Efter matchen åkte vi till Steninge badet och grillade massa, kalas!

Idag hade jag återigen en lunchdate med Johan ute i solen. Blue Cheese dipp säger jag bara! Nu har jag nästan packat klart allt till vår tripp till Tallin, är bara skoproblemet kvar.. Så allt är som vanligt när jag ska iväg.    

Tjing!

söndag.

I fredags blev det ett helt fantastiskt pool och grillparty! En midsommar i repris med ölspel, grillning, sjungande, hoppande, flummande, badande, dansande. Är helt underbart när alla är hemma över sommaren som har börjat kalasbra!

Igår följde jag och Johan med Emma, Markus, Nicke + barn till Hällagården. Där blev det solning och picknick. För de vågade (som inte har någon känsel i kroppen) blev det även bad. Det blev jag, Emma och Johan som dissade det totalt! Sen blev det Sibyllamiddag på pappas baksida och filmmys med Johan och syster.  

Idag är den stora matchen mot killarna. Den kommer bara vara ca 30 minuter men ändå tvingar Johan i mig 1 liter vatten i timmen fram tills dess. Han är en bra coach han : )

Imorrn till onsdag blir det Tallin kryssning med Veronica, Anneli och Britt-Marie!! FAN VA NICE!!!

fredag!

FREDAG!!!

Igår blev en helt fantastisk dag! Helt plötsligt från ingenstans ringen DECC och vill komma och hälsa på!! Så vi satt några timmar på pappas baksida och catcha up big time, typ 2 år sen vi sågs : ) Nu när du flyttat hem igen släpper jag dig inte!

Efter det åkte jag och Anneli till systemet och Obben för att handla till vår grillning. Mötte upp Veronica och sen hade vi en super tjejkväll vid vattnet med korvgrillning och viiiiin. Kl 1 tyckte vi att det var dags att vara ansvarsfulla, välja bort vinet och gå hem till sängen. Man kan ju inte komma bakis på en arbetsintervju.....

.... som är om 50 minuter :o
Shit, va klockan så mycket. Måste slänga i mig lunch, sätta på mig fin fina kläder, bättra på ansiktet och köra iväg mot Kista. Det här ska gå bra, det har JAG bestämt. En tripp in till stan och vaxning har jag iaf hunnit med på morgonen. Blir alltid glad av min vaxning! 

Tjohej, vilken bra dag!

 
 

torsdag.

Efter 3 dagar med konstant solande känner jag nu dag 4 att det börjar bli lite jobbigt. Inte en endaste liten vindpust kommer åt mig och såna behöver jag om jag ska överleva denna värme. Var i Centrum tidigare med syster och införskaffade lite viktiga saker till helgen, dvs cider och Cube : ) När vi kom tillbaka till pappa åt jag lunch och satt sedan kvar i skuggan, för varmt!

Men man ska inte slösa på solen när den nu är framme så men inoljad kropp gör jag nu ett nytt försök till lite solning.

Ikväll ska jag nog ta med mig karl min till någon äng och öva lite passpel till söndag, kanske blir damtuneringen i höst trots allt : )

wide receiver!

SHIT, va bra det gick på träningen idag! Jag fångade huuur många bollar som helst och min karl som var med och kollade tyckte jag var grym. Eller bra iaf.. Jag är iaf väldigt stolt! Slipper tacklas massa eftersom jag fått positionerna cornerback och wide receiver. Fråga inte vad det betyder med det är jag : )

Kl 17.30 på söndag, Midgårdsvallen i Märsta, kan ni komma och se min premiär match! Den är visserligen bara 30-40 minuter men jag tror att det blir kul att se på!

På fredag har jag en till intervju, blir min tredje nu. Wiiie! Jag behövde verkligen det efter min enorma deppsvacka och gråtattack imorrse!

Nu ska jag äta en halv Delicatoboll, det förtjänar jag!

jävla kissblåsa!

Efter två dagars sol, bad och blöt bikini har jag nu fått årets första urinvägsinfektion. Och alla som känner mig vet att jag är världens största problembarn då det gäller urinvägsinfektion. För två höstar sen hade jag det 4 gånger på rad. KAOS! Så nu är jag lite rädd att det kommer bli så igen, är ju ingen omöjlighet. Har iaf kvar medicin från Turkiet så jag slipper åka till läkaren.

Hoppas att detta är sommarens första och sista!


onsdag.

Jag måste säga att jag är grymt avundsjuk på folk som är morgonpigga!

Tre kvällar i rad har vi sett på film innan vi gått och lagt oss och tre nättre i rad har jag drömt om filmerna. I söndags var det Twilight, i måndags Calle och chokladfabriken och igår Boogie Night. Det resulterade i en dröm med skottlossningar och massa massa kola. Fy vad hemskt det var. Och det värsta var att när jag vaknade mitt i natten var det en sån där dröm som kändes sann! Och när det tog 5 minuter för mig att komma på vad det var för dag var jag säker på att den var sann och att jag var helt bäng! En timme låg jag vaken för jag inte ville komma tillbaka till drömen och efter det började Midori skrika och gnälla. Så jag halv 6 la mig på soffan för att Johan som gör någe vettigt på dagarna skulle få sova ifred. 

Igår kväll hade vi en jättemysig kväll vid Runsa. Vi gjorde köttbulle- och brie och salamimackor och hade med oss lite annat gottis till berget. Var lite molnigt i början men senare försvann allt och vi låg på berget och kramades och tittade på den fina utsikten. Perfekt myskväll sådär mitt i veckan!  

tisdag.

Har fortfarande inte hört något om jobbet. För varje timme blir jag med och mer negativ och nu tappar jag PÅ RIKTIGT suget att söka jobb. Igår pratade jag och Mutti om Norge igen. Åka dit ett halv år och jobba är det jag vill mest av allt nu. Måste bara övertala Johan att det skulle vara kul och smart, han var ändå inte alltför negativ igår. Jag skulle aldrig åka utan honom, jag skulle inte överleva!

Snart kommer solen till pappas baksida och pool : ) Men innan jag tar mig dit ska jag åka och handla till min och Johans myspicknick ikväll. Funderar på bergen ute vid Runsa.   

solning

Mmm, en hel dag ute i solen på pappas baksida men Ankan och en bok. Helt lovely. Kom ett mega moln som gjorde oss kalla så vi hoppade in ett slag men sen bar det ut igen. Imorrn ska det bli molnfritt och 23 grader varmt så då blir det olja över hela kroppen, solning och bad i poolen! Det är jobbigt att man (jag) alltid blir sugen på cider i solen, det är ju sannerligen inte hälsosamt! Men det är ju trots allt sommar. 

Nu har jag varit nere på Siba och köpt två olika smaker till min SodaStreem, mums blev det med päron!  

jobb?

Idag ska dom ringa från Park Inn ang jobbet.
Jag blir ju helt nipprig varje gång telefonen ringer..

Jag vill ha det så ge mig det!

måndag.

Det är måndag och det är SOOOOL! Helt fantastiskt, snart ska jag gå till pappa och bättra på min solbränna som börjat dö lite efter Bulgarien. Men det ska ju bli 20 + hela veckan, så det här löser sig ska ni se!

Midsommar var helt fantastisk. Hade megafest hos pappa med grillning, poolbad, dans runt midsommarstången, snapsvisor och ja det var bara helt fantastiskt. 18 pers tror jag att vi var som mest : ) Hemmafestar är fortfarande det bäst tycker jag. Dagen började dock lite segt eftersom jag och Veronica delat på 4 liter vin kvällen innan men vi kom igång igen och jag, Annica och Johan var vakna till 7. Rekord efter nyårsfesten 05 : )

I lördags och igår var riktiga bakisdagar, blää. I lördags blev det städning hos pappa, sen middag från Donken och sen hade vi hyrt Twilight. Efter middagen la vi oss på soffan och somnade båda två så filmen fick sparas till igår. Mycket bra var den! Igår var vi ändå så duktiga så vi gick på två promenader, lite frisk luft mår man alltid bra av!

SOOOOLLLLAAA!!

supertorsdag!

Ajaj, min stackars lilla kropp! Har blåmärken över armarna och min ena axel gör så ont att jag inte kunde sova på sidan. Och typiskt nog är det just den sidan jag brukar sova på.. Det är en tuff sport och efter matchen mot killarna tror jag nog att jag lägger denna karriär på hyllan. Damtunering i höst skippar jag nog.

Redan idag har jag tagit veckans fredagsdusch. Imorrn har jag inte tid att stå i duschen och njuta länge, har massa förberedelser att fixa hos pappa! Men om det ska regna imorrn får lite saker tyvärr utebli..

Nu ska jag göra iordning mig och sen bär det iväg till systemet med ingen annan än Veronica : ) Vi ska leka reunion och viin idag, vilken supertorsdag!


Nyårsdagen 2005-2006 : )
 

amerikanskfotboll

Hemma och nyduschad från kvällens amerikanskafotbollsträning.. Var inte alls många idag så det blev ytterligare en träning med tacklingar och positionsträning. Jag fick ett stort köttsår på tummen som svider som bara den, Johan säger "ett vanligt hjälmsår" Jaja, men på mig gör det ont! Sen blev jag tacklad av en 13årig tjej.. Jag bokstavligen FLÖG 1,5 meter. Efteråt säger hon "Ja, jag väger ju 100 kr" Inte fan konstigt att lilla jag på 59 kg tog en flygtur! 

Snart ska jag hoppa i säng så jag är pigg till imorrn. Då ska jag ha en lekdag med min nyhemkomna vän : )

vuxenpoäng?

Nu har jag nog tjänat in veckans vuxenpoäng, tycker jag iaf! Har städat i uteförådet en timme! Kastat ut massa skräp, möblerat om och skapat någon form av organiserat system där inne : ) Åkte även till Sörab och kastade alla skitsaker som jag hittade där inne men nu kom jag på att jag glömde en lampa och en kartong som står gömda bakom sovrumsdörren. Får ta dom nästa runda. 

I vintras fick Johan en IKEAkasse av sin mamma med massa av hans kläder som han tydligen haft kvar där i en herrans massa år. Den kassen står i klädkammaren och tar en himla massa plats så den tänkte jag paktiskt packa upp och tvinga Johan till att kolla igenom allt.

Midsommarstädning som sagt. 


onsdag.

Veronica är hemma igen!!! Vilken lycka!!

Imorrse gjorde jag något osmart, som alltid kl 8 på morgonen. Midori skrek som en stucken gris för hon ville gå ut. Jag gick upp, släpte ut henne, la mig i sängen och var klarvaken och pigg. MEN "Vad ska jag göra kl 8 på morgonen, jag somnar om" Så när jag gick upp kl 10 som alltid var jag helt slut. Jag ska lära mig att gå upp när jag är pigg oavsätt vad klockan är. 

Idag blir det stor "midsommarstädning" och sen ikväll blir det återigen tackling á la AJC : )  

"Har ni inga barn?!"

Haha, hör och häpna! Jag stötte precis på ett roligt och sött barn :P
Vi gick precis ut till tvättstugan då en liten kille kommer fram till oss (kanske 6 år) och säger att vi har en liten och trång lägenhet för det kunde minsann han se ur dörröppningen. Jag säger då att vi inte behöver större eftersom det bara är vi två som bor där och våran katt.

- Är det bara ni två?! Har ni inga barn? (pojken)
- Verkligen inte! (jag)
- Inte än.. Senare, mycket senare.. (johan)
- Men kan ni inte komma dit nu? Det blir mycket roligare med barn! (pojken)
- Blir det? (jag och johan)
- Jaa! Man kan köra moppe med dom. Man kan ..... med dom. Man kan .... med dom. Man kan ge dom pengar (pojken)

Haha. Han tycker alltså att jag ska skaffa barn för att det blir mycket roligare och för att jag ska ge bort mina pengar :P Ja, han var rolig iaf!

intervju

Så nu har jag varit på intervju. Det gick bra, tror jag, hoppas jag! På måndag nästa vecka får jag reda på hur det blir, kommer inte kunna sova en blunt tills dess känns det som.

Nu är jag hemma hos pappa och kopierar upp en massa sånghäften. Tog häftet jag gjorde till min och Jennys kräftskiva, behöver bara göra en ny framsida : ) När Johan kommer hem blir det systemetshopping för pengar vi inte har och sen lite mat på det.

För den som INTE märkt det så är det soool idag : )

tisdag.

Imorse hade jag planerat att gå på Grimstas avslutning eftersom Emmas syster går ut. Dessvärre kom jag inte upp ur sängen. Hade sån hemsk mensvärk att jag låg dubbelvikt och bara ville gråta och nu har jag feber också! Johan hade tydligen sprungit runt och letat efter min vetekudde till mig imorrse, gulligt! Ibland är det mysigt att bli omhändertagen : ) 

Om två timmar blir det iaf intervju på Park Inn : ) Lite nervös måste jag erkänna att jag är. Efter det ska jag handla lite god mat till midsommar, mums!

alab ju!

Typiskt!!
Pappa ringde precis och frågade om jag ville jobba imorrn. SJÄLVKLART vill jag det men imorrn är den ända dagen den här veckan som jag inte kan. Jag ska på intervju kl 2 i Märsta. Så det skulle inte bli så mycket jobb eftersom jag skulle behöva åka hem innan för att duscha. På pappas jobb blir man en skitgris bara man kliver in.. Och gå skitig på en arbetsintervju för ett jobb man verkligen vill ha känns inte så smart.

Imorrn eller på onsdag ska jag ta tag i det stora projektet och rensa uteförådet så vi kan fylla på med mer skit :P Är fullt med gamla kartonger som bara tar en massa plats. Måste även rensa så cyklarna får plats.

måndag.

Det är måndag, jag är tröttare än tröttast och har sån hemsk mensvärk att jag vill bara ligga i soffan hela dagen. Så det är precis det jag gör! Kanske måste diska lite men annasr så. Ligger och kollar på Step up 2, nästan lika kass som den första. Bara ytterligare en kass kopia av Save the last dance! Det gott folk är en bra film, fantastisk hela enkelt!

Nu, åter till soffan :)

käääär!

Ibland får jag ryck i hela kroppen och blir extra jätte jättekär!!! Ett sånt ryck har jag nu och det känns helt fantastiskt.
Tänk att man kan vara nykär efter TRE år : )


söndag.

Igår var det födelsedagsparty hos Emma. Och HEJ va party det var, sååå roligt! Massa god tårta, singstar, viiiin i mängder och jaa jag vet inte :P Hade iaf en fantastisk bakisdag idag. Soffliggandes, pizza till lunch och Sagan om ringen efter det, en perfekt bakisdag i Nacka så att säga. Blev min super räksoppa till middag och snart är det dags för ost och söndagsfilm. Jag har även börjat planera midsommarfesten, ska bli ordentligt fixat! Inga halvdanna skitfester fixas av Mills inte : )  

Nu vill jag itne skriva någe mer, nu bli det myyys för hela slanten!

lördag.

Igår kväll blev det precis som jag ville. En myskväll med film och choklad : )
Nu är klockan halv tre och jag kan inte riktigt förstå vad vi gjort i en massa timmar. Gick upp, klädde på oss och åkte direkt till Systemet eftersom vi struntade i det igår. Jag passade på att köpa en flarra Sangria till midsommar om dom skulle ta slut. Så om dom tar slut har jag iaf en flaska. Orkar inte göra egen Sangria, kan ta lite konjak av Johan och spätsa den färdigköpta med : ) Kom hem, åt lunch och fick ett kort besök av syster som skulle låna en klänning. Det slutade med att hon tog klänningen som var hennes som jag haft i över ett år..

Nu blir det duschen och uppsnyggning till kvällens kalas hos Emma. Ska kolla om jag kan ha klänningen som jag fick av Mutti i julklapp, har faktiskt inte använt den än.. Hoppas den sitter bra!  

lunchdate :)

Jag tog tillbaka min dissning av lunchdaten : ) Är trevligt med lite lunchsällskap mitt på dagen. Jag var ändå tvungen att ta mig ner till Infra för att köpa något så roligt som damsugarpåsar! Det är såna där saker man inte tänker på att man måste köpa när man bor hemma. 80 spänn för 5 påsar! Men, men städa måste man ju!

Innan jag åkte iväg hann jag iaf med en lång fredagsdusch och efterbehandling. Nu är jag super mjuk, len och luktar mango. Det är trevligt tycker jag.

Nu bröt det stora regnovädret ut..

plötslig spolning av toaletten!?

Och GISSA hur kul det är att gå upp på morgonen och man måste skura toaletten helt oväntat..
Jag gick på toa och jag brukar inte glo ner i toan innan jag sätter mig, hade jag gjort det nu hade jag sett att det inte var något vatten i toan. När jag sitter där börjar det helt plötsligt blåsa upp ur toaletten! Utan att ha informerat oss så rensade de tydligen avloppen eller något. Det gick inte att spola så när de fortsatte blåsa upp ur toaletten gissssaaa vart allt hamnade. Som tur är var jag väl smart nog att stänga locket. Men, en stor skurning av toaletten blev det iaf.. 

Jag dissade precis min älsklings lunchdate förslag. Är inte speciellt sugen på kebab så det känns onödigt att slösa pengar på det när jag kan äta något här hemma. Fast våra lunchdater brukar vara väldigt mysiga : )  

fredag!

Nej, kära Emma : ) Bollstanäs blev inte bombat igår jag var bara hemifrån exakt hela dagen.

Kl 10 hade jag en intervju inne i stan som gick helt okej. Eftersom jag egentligen inte vill ha jobbet och dom inte ska anställa någon förns till hösten ser jag det mest som träning till nästa tisdag. Då ska jag ju som sagt på intervju på Park Inn i Märsta!! Efter intervjun åkte jag till Sjöstaden och slöade med syster hela dagen, tog till och med en tuppis på soffan : ) På kvällen gick vi på bio, Änglar och Dimoner, en mycket bra film! Efter det blev det middag på Jensens, självklart ribs för min del! Det bästa av allt är att vi hade en varsin biocheck och presentkort på Jensens sen i julas, så för maten betalade vi 8 kr. Riktigt trevligt att ha en sån nice kväll gratis!  

Idag blir det en städning av vår lilla lägenhet och sen en fredagsdusch. Sen har jag inte så mycket mer att syssla med. Systemet när Johan kommer hem från jobbet och kanske en myskväll ; )

no tackling today :(

Blir ingen träning för min del idag : (
Känns lite jobbigt att puckla på folk och öva på tacklingar när man har ont i huvet och mår lite halvilla. Känns trist då det inte är så många träningar kvar till matchen, men jag orkar verkligen inte. 

Idag när Johan kom hem hade han köpt en glass till mig, mums! Nu liggar han och sover på soffan. Själv ska jag väl ta mig upp snart och laga lite mat.

<3


Det finns inget eller inga bättre än vi! Den som påstår det ljuger, så det så <3

Solnedgångspromenad i Bulgarien!

onsdag.

Idag fick jag den bästa väckningen EVER. Telefonen ringde.. Jag ska på en till intervju, nästa tisdag : ) Och det är ett jobb som jag verkligen vill ha, så jag håller alla fingrar och tår korsade till nästa tisdag! Park Inn i Märsta som receptionist. Kan inte tänka mig att jag lät så fräsch i telefon, nyvaken, bakis och förkyld, haha. Det är till en början bara en extratjänst, ca 3 dagar i veckan men det kommer troligtvis finnas lite jobb hos pappa i sommar också. Jag kanske överlever sommaren ändå! Pray with me :P    

Det ända sättet att bota en ordentlig förkylning är banne mig med alkohol, känner mig mycket bättre idag. Dvs förutom huvudvärken som jag fick av förkylnings medicinen ;)

Spenderade gårdagen med Baffe, Shapes och Erik. En fantastisk tisdagskväll med massa spel, öl och Jägershots. Detta är nu andra gången i mitt liv som jag druckit Jäger utan att spy, duktiga jag! Tror jag cyklade hem vid tre tiden, hade liiiite svårt att hålla balansen i början men jag lyckades komma hem utan skrubbsår. Duktiga jag IGEN!

Träning med AJC ikväll!!  

pigga till sig

Några små saker som gör en piggare en trist och snorig tisdag:

- Rally med KIAn
- Besök på systemet
- HEAT på högsta volym
- Det faktum att det blir massa öl med pojkarna ikväll : )

När jag gick igenom de kommande helgerna i huvet slog det mig att det var något som inte stämde. Och när jag kom på var det var blev jag arg, sur och ännu argare! Bröllopet i Norrland är fan samma helg som årets match mellan AJ och AJC!!! Bröllopet är på lördagen och matchen på söndagen. OM jag är nykter på bröllopsfesten kan vi bila hem på söndag morgon och hinna till matchen. Men det är inte meningen att man ska vara nykter på bröllopsfester, speciellt inte såna som är uppe i Norrland : ( Måste komma på något smart!  

tisdag.

"Fira sommarn med tv3" Ja, så lär det väl bli eftersom sommarvädret verkar ha lämnat oss.. Skulle man kunna vara ute i solen lovar jag att allas förkylningar skulle försvinna. Men framför allt min :P Jag orkar inte att snora mer! Kanske är därför jag sover så dåligt nu. Inatt tror jag att jag sov drygt två timmar, sen vände jag mig bara fram och tillbaka, fram och tillbaka. Och inatt hade vi vår lilla missekiss sovande hos oss och jag är för snäll för att sparka bort henne för att jag ska kunna ligga bekvämt.  

Dagen lär väl bli som gårdagen. Tv tittande, data klickande, jobbsökande och en promonad. Har faktiskt träningsvärk i min butt sen igår, inte illa. Om jag skulle haft råd med ett gymkort skulle jag nog säkerligen spendera mina dagar där och bli en träningsnarkoman!  

400 vänner på FB?!

Jag är inne på ams och spanar lite jobb som inte finns.. Jag har hittat den värsta annonsen någonsin, lyssna här på vad som är meriterande för denna markandsföringstjänst.

Meriterande:
Egen blogg
Över 400 vänner på Facebook
Jobbat med event tidigare


Herregud!!

stavgång..

Så där ja! Då har jag varit ute min min första stavgångsprommis. Fy vad fummig jag kände mig, om det ens räcker. Riktigt dum kände jag mig faktiskt. Men det kändes att det tog och riktigt svettig blev jag. Får komma på någon runda där jag inte möter så mycket folk och gå den imorrn.

Annars har jag bara haft en lugn dag med tv1000 : ) Har sett på Spiderwick och Grididon Gang. Nu ska jag rota fram lite middag ur frysen eftersom vi insåg fakta igår och åkte och handla lite.  

Mmmm, Ramlösa Mango : )

måndag.

Hur länge ska man behöva vara snorig egentligen, det är ju faktiskt löjligt jobbigt att gå runt och fräsa hela dagarna! Och så blir jag så snurrig i huvet och jag känner inte att jag behöver bli mer snurrig än vad jag redan är. Var iaf en fantastisk helg så det känns helt okej att det är måndag igen. Speciellt när jag nu sett till att det inte bara bli soffsittandes. Imorgon har jag en date med Baffe samt alkohol : ) På onsdag är det träning hela kvällen och på torsdag har jag en intervju för att sen träffa systeryster och efter det är det helg igen! Tjoho!

Förresten så är det något seriöst fel på temperaturen i vårt sovrum under nätterna. Ena minuten är det iskallt så täcket knappt värmer en. Efter 30 minuter är det så varmt så man smälter bort. Detta av och på, av och på med täcket skapar en ganska så sömnlös natt : (

Idag ska jag benne mig gå ut en sväng!

slö mills!

Inte förns nu har jag gjort något vettigt. Det var något så jobbigt som duscha och klä på mig :P
Har bara legat i soffan och kollat på film och klickat på datorn, men det har varit ganska skönt måste jag säga. Johan har fortfarande inte kommit hem och jag funderar på när han tänkte göra det för vi måste handla middag! Har fortfarande inte gjort det så nu har vi ett paket bacon och ett litet paket med köttfärs i frysen. Det kommer man inte speciellt långt med. Plus att jag är vääääldigt sugen på Bonaqua som jag måste köpa till moi, eller Ramlösa Mango var faktiskt väldigt god! 

Nu tittar jag på reprisen av Grays vilket jag är väldigt imponerad över att jag kom ihåg! Hoppas bara att jag gör det nästa söndag också eftersom det är träning på onsdag, längtar!

Jag tror nog att jag ska ringa min lilla sis efter detta och planera in en date i veckan : )   


Ett väääldigt gamalt kort på mig och sis :)

söndag.

Igår blev det slottsfrukost och en liten promenix runt slottet där det vara massa nationalfirande och marknad. Sen åkte vi hem och tog det bara lugnt under dagen. Middag hos Johans föräldrar och sen tog vi oss iväg till Helenelund för att leka med Stefan och Sandra : ) Jag tittade tom på fotbollen, men inte så noga.. Massa vin och drinkar blev det och vid halv två fick vi en chock när ALLT var slut! Men det var väl lika bra när man började bli på shothumör..

Nu ligger jag bara på soffan och gör nada. Kollar på Morgan Pålsson på tv som jag faktiskt tycker är lite rolig. Johan är på U19 match och coachar. När han kommer hem så tänkte vi ta oss till pappa för att bada. Är ju inte speciellt varm ute men i poolen är det ju 29 grader så ett dopp känns ändå lite lockande : )

romantisk weekend!

I fredags satte jag på Johan en ögonbindel så bilade vi iväg till Järfälla. När vi var framme och han fick reda på vad vi skulle göra blev han super glad : ) Vi började med mousserande och tapas uppe i salongen som var riktigt gott. Sen blev det lite vila och mys på rummet. Badkar, mousserande, chips och tända ljus någon timme innan middagen. Kl 8 när vi gick för att äta var matsalen full och det var jättemysigt med massa tända ljus överallt : ) Middagen var helt GUDOMLIG, det var verkligen matorgasm gånger 1000, jag blev helt till mig för varje tugga! 5rätters middag är inte något man lyxar ofta med så bara det gjorde allt lite exrta speciellt. Hemrökt lax, carpaccio på ren, lammfile, vit chokladmousse och tryfflar med vinpaket och allt. Sen blev det en liten kvällspromenad, en drink i baren och myspys!

Lite extra lyx och romantik (speciellt när allt är gratis) behövs ibland : )  

tre rosor!

Men jag glömde ju säga en sak som gjorde mig väldigt glad idag! När jag klev upp imorrse stod en jättefin ros på vardagsrumsbordet. Jag vände sedan mot köket där det stod ytterligare en på barbordet. Jag gick på toa och där stod ytterligare en helt enorm, rosa ros! Tre rosor för tre år. I den ordningen jag hittade rosorna blev dom bara finare och finare och jag fick förklaringen att de var för våra tre år tillsammans och att de bara blir bättre och bättre : ) 

Han kan vara så mysig min älskling, du är bäst <3 

fredag!

Idag är det stora överaskningsdagen för Johan och jag mår kasst! Jag är trött, har blivit genomförkyld och har ont i HELA kroppen sen i onsdags. Som jag sa till Emma, jag vaggar framåt som en gravid tjockis! Och som grädde på moset har jag en glasbit i foten så jag inte kan gå ordentligt. Och så känner jag min allmänt värdelös som inte kan skaffa ett jobb!

Känner för att ha en tycka synd dag och gråta en skvätt.. Men om tre timmar kommer Johan hem och då ska allt vara klart för hans kidnappning och vår mini weekend på Görväln. Kommer kännas konstigt att vara där och bara ta det lugnt och inte bära massa stolar, möblera eller sitta i repan överhuvudtaget. Men det kommer bli lovely. Har valt mitt favoritrum till oss, dvs utöver sviterna eftersom alla var fullbokade. Två flaskor mousserande, cube och massa gottis ska vi även ha med : ) 

Nu blir det lite rock och uppiggning av mitt humör!!

imorgon kväll :D

Det här kommer ingen annan är min kära syster förstå :D Men det är så roligt så jag var bara tvungen!!

Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll, Imorgon kväll

Imorgon Kväääääääääääääääääälllllllllll, Imorgon Kväääääääääääällllllllllll !!!! 

vart är jobben?

Idag verkar det vara tomt med jobb :( Har kollat runt, runt men hittar inte så mycket nytt från igår. Kanske finns det mer sen i eftermiddag. Jag har iaf ätit en fantastisk lunch. Jag hade ju ost i så då blir ju allt gott ännu godare!

Ännu mer än att hitta ett jobb till mig vill jag just nu leta reda på ett till Johan. Dom är verkligen helt störda där han jobbar och kickar folk hit och dit bara för att dom inte håller med och säger emot deras "prapaganda" tal. Det är verkligen helt stört! Och alla som känner min karl vet att han inte är tyst om han inte håller med så han är inte så poppis hos hans chef.. Förhoppningsvis blir det ett fackkrig snart som han LÄTT kommer vinna!

Nu ska jag klä på mig så jag ser ut som en vettig människa och åka och handla lite.

torsdag.

Ajaj, idag gör kroppen ont precis som jag misstänkt! Ben, höfter, midja, rumpa och svank. Jag visste då inte att man kunde ha träningsvärk i midjan eller säger man runt midjan kanske? Och min bula i pannan är mycket större.. Inatt hade jag så ont i höfterna så jag hade svårt att sova och av någon anledning så kliade det över hela kroppen. Jag fick såna där små "bett" som bara dyker upp, kliar till 1000 och sen bara försvinner! Så byta lakan blir det till idag, prefekt när det är stora tvätta efter semestern dagen idag!

Idag blir det äggröra med ost och skinka till lunch, orkar mig inte på omelett jag är inte så bra på det :P Igår var det äggröra med tonfisk. Tänkte satsa på att äta lättare och bra lunch eftersom jag inte klarar mig utan tillbehör till middagen..  

Funderar på om jag orkar ta en tripp till systemet idag så jag slipper stressa dit imorrn innan vi åker iväg på myskväll och övernattning i ett av lyxrummen på Görväln : )

min framtida karriär ;)

Sådärja!! Då har man klarar av sin första träning i amerikanskfotboll, min framtida satsning! Eller kasnke inte.. Riktigt roligt var det, men svårt som bara den. Killarna som tränade oss blev väl lite småirriterade på oss eller dom förstod nog inte att det kan vara så svårt att fånga bollen.. "Dom försöker ju, det är allt jag kan begära" Men vi har 3-4 träningar kvar till matchen så det är bara att ge järnet! Det jobbigaste var faktiskt idioten på slutet, efter 30 yards fram och tillbaka var jag död! Klarade mig undan utan några skador men träningsvärk är nog att räkna med.. Däremot har jag en megabula i pannan efter hjälmen!!

Nu blir det en kopp supersmarrigt champagne och fläderte innan sängen.

sommarens höjdpunkter!

Shit! Det är ju säsongsavslutning av Grays idag och jag har träning till kl 9 ikväll. Måste komma ihåg att se reprisen på söndag men sånt är jag aldrig bra på att komma ihåg.

Vädret har förändrats, det är blå himmel ute! Hoppas att det håller i sig till imorrn så man kan spendera lite tid utomhus. Är grymt sugen på att prova stavarna jag lånat av Mutti!

Jag har räknat ut att sommaren har massor med höjdpunkter! En del har redan inträffat och en del är på G!
- EXAMEN!!
- Bulgarien med Johan
- Baffe har kommit hem (ändå har jag inte hunnit träffa dig än :(
- Veronica kommer hem!!
- Midsommar
- Gotland med Christer och Alexandra
- Powermeet
- Massa dagar i solsken med bad, picknick och grillkvällar!!
- Party, party, party!!


Picknickparty på Långholmen förra helgen :)

onsdag.

Idag ville jag verkligen inte gå upp så jag låg kvar i sängen till 11. Jag har inget att göra om dagarna så jag känner ingen motivation till att gå upp. Men man måste väl tvinga upp sig och försöka hitta något mönster i vardagen.. Jag har iaf gått igenom en hel del på ams och hittills sökt fyra jobb. Nu ska jag laga lite lunch och söka mer efter det.

Vi har absolute ingenting i frysen! 2 paket bacon, 500 gram köttfärs och en påse kycklingben. Det kommer man inte långt med, men vi har inte råd att storhandla nu när jag inte får en krona längre.   

Ikväll är det dags! Första amerikanskafotbollsträningen med fotbollsfruarna. Jag är väldigt nervös men det ska samtidigt bli riktigt kul. Känns som att jag kommer vara ordentligt mörbultad imorgon.. Men jag ska ge allt : )


tråkdag!

Gud vilken otroligt seg och värdelös dag! Det regnar så jag inte kan gå ut (det är faktiskt bara muppiga människor som vill promenera i regnet!) Av någon anledning har jag jätteont i ryggen så någon pilates känns inte så lockande. Några jobb har jag faktiskt inte sökt idag för jag väntar på på uppdatering och hoppas efter gårdagens samtal. Man ska väl inte hoppas för mycket men jag kan liksom inte rå för det..

Snart kommer Johan hem så då ska jag tvinga honom att leka med mig!

tisdag.

Regn och rusk :( Jag planerade att gå upp kl 9 imorrse för att gå min första provwalk med stavarna. När klockan ringde var jag inte alls trött med mådde av någon underlig anledning jätteilla. Jag bestämde mig för att sova vidare och ta prommisen senade. Nu väntar jag på att det ska sluta regna.. Känns inte som det roligaste vädret att vara ute i.

Igår hade jag två missade samtal på min telefon från något skumt nummer. Kollade upp nummret och blev väldans förvånad. Personen i fråga hade ett jobbförslag! Eller inte ett jobbförslag utan han hade tipsat mig till en vän som ska anställa folk! Nu sitter jag bara och väntar på att bli uppringd, tänk om allt går som jag vill!

Idag måste jag packa upp min väska, orkar inte!

semesterbilder :)

Här kommer några bilder från Bulgarien : )
 

                                                     

Imorrn ska det regna hela dagen så efter massa jobbsökandes kommer alla bilder upp på mills.bilddagboken.se  

måndag.

Igår hade vi en riktigt trevlig och mysig kväll hemma hos mamma! Vi grillade, drack bubbel och babblade. Eftersom jag skulle sova över knatade jag och Ankan och hyrde en film senare på kvällen. "Pojken i randig pyjamas" blev det. Handlade om en pojke under andra världskriget som flyttade till landet, hittade ett koncentrationsläger och blev kompis med en pojke där inne. Bara det lilla säger väl att den INTE slutade speciellt lyckligt.. Fy vad hemskt!

Idag har jag och syster haft en superskön dag i solen! La oss ute på gräset vid Sjöstaden, solade, snacka skit och läste. Vi åt också en superlyxig lunch ute på vår lilla filt. Baguette med skagen till mig och tatziki till syster, samt rostbiff och kalkonbröst : ) Så nu har jag ännu mer färg på kroppen!

Nu har jag och Johan varit och shoppat massa gott till ikväll. Är ju vår 3årsdag!!!! Ska grilla och sen bara gotta i oss massa och myspysa! På fredag ska han få sin överaskings weekend på Görväln, ska bli grymt!