Heiniken

Haha, jag måste säga att jag älskar fortfarande Heiniken reklamen när tjejen får en walk in closet och killen har ett rum fyllt med öl. Men jag måste erkänna.. Jag är inte helt säker på att jag hellre skulle ha en walk in closet än en walk in beer.. Där skulle man nog ha kul med en kortlek, partyskiva och tokig sällskap :)

Ikväll har jag druckit en liter bubbelvatten. I´m in love!
Nu blir det spännande Dexter!


tacooooos!!

Nu har vi handlat lite mat och en ny kameraväska så vi får plats att ta med båda objektiven när vi knatar runt och leker superfotografer! Skulle ha ätit fisksoppa idag men när jag nämnde att vi skulle äta Tacos imorrn blev matplanerna snabbt ändrade så det blir måndagstacos, mums! Sånt behövs på måndagar och efter det blir det ett varmt bad och Dexter. Spännande, spännande är det nu!

Jag läste Lee Lees blogg och blev glaaad! (Det du min vän) Vad kul att du redan fått massa extratider, snart kommer jag också få jubla av att jobba :) Längtar verkligen ihjäl mig tills jag har ett jobb att åka till varje morgon! Och varje gång jag får samtal om intervju blir jag så sjukt taggad!


En trevlig kväll på räkbåten i sommras :)


måndag.

Idag har jag varit lat som bara den! Sitter i soffan med mysiskläder och har gjort det sen jag gick upp imorrse. Det ända jag sysslat med är att lägga upp massa kort i bilddagboken ,får passa på att göra det ibland när man inte har något vettigt för sig. Har även läst en del ur min bok. Men just nu går det lite segt när det mest handlar om inbördeskriget, lagar och politik hit och dit. Men man måste väl ta sig igenom de delarna av boken också..

Har iaf fått två trevliga samtal idag. Det första var angående en arbetsintervju nu på torsdag :) Nyss ringde en kille från ett rekryteringsbolag som jag har sökt jobb hos och sa att 800 personer sökt tjänsten jag sökt! Han berättade att dom hade coachningsutbildningar på 3 månader som jag gärna fick anmäla mig till och dom gjorde det delvis för att "få ett ansikte" på några av de sökande. Och om 800 personer sökt jobbet vill jag faktiskt inte tro att de ringer till alla utan till några, till Mills :) Men först och främst vill jag ha svar från Adecco som jag kommer få denna vecka!

Nu ska jag hoppa upp ur soffan och hinna med ett 30 minuters träningspass innan jag hämtar Johan från jobbet för att handla lite mat.

   

14-0 :(

Blev inge seger för Jets idag :( Men det var riktigt kul att sitta och heja igen och jag lekte med vår superkamera och zoomobjektet. Lyckades få några bra tacklingar på bild! Efter matchen åkte vi och köpte indiskt och åt hemma hos Johans päron, scampi i yogurt och citrongegga! Gott söndagsvin fick vi också. 

Strax ska vi se på American Dreams och äta något gott. Brien tog däremot slut igår :( Söndagsost är ju obligatoriskt, vad händer med världen?!

Hoppas att Adecco ringer imorrn så jag slipper flera sterss dagar! Har hittat en fotoutställning jag vill gå på. Den handlar om albinos i Afrika, kanske ska vara lite kulturell och gå på den i veckan..  

söndag.

Igår blev inte alls som jag planerat :( Efter en veckas taggande skulle ju jag och syster på BarBrazil men det blev en lugn myskväll i soffan. Visserligen mysigt men inte lika mysigt när man varit beredd på att festa natten lång, skaka rumpa och dricka Caipisar.. Vet inte varför med jag mådde kasst hela dagen igår och drog en kräkolinen på förmiddagen. Då känns det inte så bra att festa. Framåt kvällen kändes det lite bättre och då fick jag panik på att ligga i soffan så jag tvingade med Johan till Kista för att shoppa. Jag kunde inte stå emot. En partyväska, en finfin blus och två stickade blev det. Nu vet jag ju att jag kommer få pengar från A-kassan så då tänkte jag "skit samma, nu kör ja" :) Sen blev det What´s happens in Vegas, Con Air, cola, ost och choklad i soffan resten av kvällen.

Idag mår jag bättre så vet inte vad som var fel igår.. Den stora matchen är idag Arlanda Jets - Djurgården. Mycket spännande ska det bli! Vi läste massa olika forum igår och vissa tycker att det är katastrof och fegt att ta in gamla spelare till den avgörande matchen och får panik. Andra tycker som jag - Är halva laget skadat så endast 15 pers kan spela är det väl SJÄLVKLART att man ska ta in andra så man kan spela en ordentlig match. Folk tror att Jets ska äga det är därför de klagar tror jag :D  

fredag!

Idag har varit en riktigt trevlig fredag inne i stan med Emma! Började dagen med en lång fredagsdusch och sen en bilfärd till Rotan med HEAT : ) Sen hade jag rockparty på tåget in till stan och mötte upp Emma vid platten. Vi styrde stegen direkt mot Gallerian och American Cookies där vi åt de gudomliga brunisarna som är så stora så man nästan mår illa efter att ha proppat i sig hela. Men det var det värt! Sen besökte vi tre olika hm för att hitta något så svårt som ett svart och ett grått linne men tillslut så hittades de! Emma inhandlade ett par lacktights och ett par gympaskor som hon fått stränga anvisningar om när hon kan och inte kan använda. Markus mötte upp oss och vi tog en cider på WokHouse innan det bar hemåt.

På vägen hem stannade jag hos pappa för att hälsa på som åter igen inte var hemma.. Jag får väl helt enkelt skippa hembesök och ringa istället. 

Nu sitter jag i soffan med min tokmysiga stickade poncho och dricker ett glas röd vin :) Om en timme blir det middag hos Christer och Alexandra.   

tvätt abs

Ikväll fick jag än trevlig överraskning från min älskling. "Just det vi har tvättstugan ikväll" Och han är inte hemma så jag får minsann tvätta när 85% av allt är hans tvätt. Skittrist! Meeen, efter jag slängt in allt i maskinerna gick jag hem, drog ner persiennerna och satte igång min hiphop abs : ) Gjorde inte hela sist och det blev rikitgt jobbigt nångon gång där i mitten. Passet är 45 minuter så jag hann köra det och ta en dusch innan det var dags att gå ut till tvättstugan igen. Mycket bra planering av tiden må jag säga! 

Jag skulle köpt den där mörka chokladkakan på Ica idag... Men imorrn blir det ju världens godaste brunisar med Emma inne i stan! Jag tror jag orkar vänta tills dess.

värdelösa centrum!

HM i Centrum suger verkligen! Det har jag alltid vetat men dom har inte ens mina baslinnen i rätt storlek! Dom borde ha alla tycker jag, i alla storlekar, på lager, dom lär ju alltid gå som smör.. Får kika inne i stan imorrn! Och fisken var en tia dyrare än på format, hur är det möjligt? Så någon sån blev det inte heller inhandlat. Vi får skippa Centrum totalt tror jag, men det är ju så nära!

Nu sitter jag i soffan igen och boken är näst på tur.

torsdag.

"Imorrse" när jag vaknade var jag lite förvirrad om vilken dag det var. Fredag? Onsdag? Tillslut kom jag på att det var torsdag, en väldigt trevlig dag eftersom det betyder snart helg! Idag ska jag ta mig iväg till Centrum och kolla efter ett helt vanligt grått och svart linne på hm. Nu behöver jag verkligen vanliga basic linnen, det kan väl alla förstå och relatera till : ) Ska även ta mig in på Ica och kolla om de har de saker som Format hade slut på igår. 

Idag blir det även ytterliga några kapitel i Queen, så bra!

Imorrn ska jag fika med min Emma inne i stan och på kvällen blir det middag hos Christer och Alexandra.
På lördag blir det utgång med syster på BarBrazil. Får bli en hejdundrandes förfest eftersom pengar inte finns. Men nu kommer jag inte vänta ytterligare ett år för att gå.  

spontan jobbsökning

Denna kväll blev rätt trevlig faktiskt : )
Blev inge träning med hiphop abs för jag fastnade helt i min bok och läste i 2 timmar. Nu är det massa krig och alla dör, då fastnar man lätt i några timmar. Riktigt bra är den! Efter det hamnade jag lite spontant och oväntat på att söka jobb så 5 ansökningar har jag fått iväg. När man spontant hamnar i det är det bäst, för då är man omedvetet peppad och taggad. Imorrn blir det mer!

Stackars Midori bebben kräktes på golvet för ett tag sen :(

Nu ska vi se på TrueBlood och se om det är lika bra som det verkade vara i Bulgarien.  

fiiiiisk

Mötet på arbetsförmedlingen tog bara 35 minuter och var mer intressant än de andra. Visserligen är jag redan inskriven på StudentConsulting men lite peppande info behövs alltid. Och han var så glad och peppande så det nästan smittade av sig lite. Efter mötet åkte jag till Format för att handla där massa saker jag ville ha var slut, dessvärre var det alla fiskvarianter jag skulle köpa. Så jag får ta mig iväg till Obben imorrn och köpa det som saknas. Fisk, fisk, fisk både gott och bra! 

Jag har kommit på en sak. Nästa vecka kommer innebära shopping för mig. Antingen tröstshopping eller för att fira, men shopping blir det hur som helst : ) 

onsdag.

Idag är det en regnig dag. Då känner man sig inte lika dålig när man sitter inne hela dagen : )
Kl 2 ska jag till Arbetsförmedlingen på ett litet möte som jag blev kallad till i måndags. Sen blir det storhandling med mig själv eftersom Johan inte hinner med träningen. Men eftersom det är jag som skriver matlistorna för veckan är det bäst att jag handlar så allt kommer med : )
 
Inatt sov jag kaosdålig. Vände mig om säkert 100 gånger i timmen. Midori var i vägen, Johan var i vägen allt var bara fel. Och jag hade så stört ont i ryggen! Tror däremot att det är träningsvärk så det är ju bättre än att bara ha massa ont. Så ikväll blir det mer hiphop abs, detta är min tränings vändpunkt. Tjoho!

Hiphop Abs :)

Nu har jag faktiskt tränat i över 90 minuter här hemma i köket :D
Kollade in på youtube för att fösöka hitta någon bra pilatesvideo för att tagga upp min träning. Då hittade jag Billy Banks Ab-Bootcamp och HipHop Abs. Wiie, vad roligt det var! Provade även 20 minuter av någon annan video men det var lite mer kickboxnings stuk, så de två försa räcker. Så nu är det inge snack om löpning/cykling eller något annat. Nu är det 80 minuters Dans&magträning framför datorn som gäller om dagarna! Det tycker jag är mer än godkänt eftersom en danskurs kostar ett antal tusen och youtube är gratis! 

OCH... Jag gör inte detta när Johan är hemma. Skulle jag aldrig göra för han skulle mobba ihjäl mig så jag får göra det denna vecka när han är på träning och annars när han jobbar. Allt ska inte ens partner få se..

Nu blir det en dusch sen kanske lite mys innan det är sängdags : )  

nästa vecka..

Jag fick panik och ringde till Adecco för att kolla hur det gick med rekryteringen. Nästa vecka är dom klara! På ett sätt känns det skönt att veta så jag slipper kolla min mail 10 gånger per timme och leva på en spikmatta denna vecka. Men samtidigt orkar jag inte vänta en hel vecka för svar. Ju längre tid det tar destå mer negativ blir jag.
Men jag och Emma har en plan, en fantastisk plan!

Nu ska jag stänga av tvn och läsa lite ur min bok.

tisdag.

Idag är dagen på månaden som alla älskar, löning.. Behöver nog inte säga så mycket mer om det förrutom att den person som säger huuur mycket pengar han/hon fick denna månad kommer jag att tycka om lite mindre. Och lite i detta fall är mycket!

Jag måste försöka komma på saker att göra om dagarna. Nu är semestertiderna slut så det är inte acceptabelt att sitta i soffan hela dagen framför tvn och datorn. Om Johan skulle börja gå ist för att cykla till jobbet skulle jag kunna cykla runt runt i det fina vädret. Promenera själv är inge kul.

Nu gör dom reklam för nästa helgs Sagan och Ringen marathon igen. Det kommer jag missa så det är väl en himla tur att man har alla på dvd. Världens bästa höst/vinterfilmer!

30 minuters cykling!

Nu har jag varit ute på en 30 minuters cykeltur. Och inge soft cykling här inte, tog i ordentligt så svetten rann. Tror cyklingen fungerar bättre för mig än den trista löpningen! Nu blir det en dusch och sen kan jag sitta i soffan och mysa med gott samvete.

Såg precis att True Blood börjar sändas på svt på onsdag. Jag och Johan såg ett avsnitt av det i Bulgarien när vi hade en softkväll. Av det avsnittet vi såg verkade serien vara ganska bra så ska kolla från början och se hur det är.  

dumma unga Mills :P

Idag tog mina kockkunskaper tag igen. Eftersom vi ska börja äta soppa två gånger i veckan måste man ju prova lite olika varianter så idag mixtrade jag ihop en ny kycklingsoppa med bla. cocosmjölk, lime och ingefära, kanongott blev det! På torsdag blir det en ny variant på räksoppa!

Nu är min karl på träning, hoppas det går bra så det blir match på söndag. Själv tänkte jag ta mig ut på en lång cykeltur, det är så skönt att cykla och eftersom min är paj får jag passa på på kvällarna när Johan kommit hem från jobbet med sin. Undra om det räknas som bra träning innan man har råd med ett gymkort : )

Ibland ångrar jag mina unga dagar och att jag någonsin raggat i Väsby (förutom den kvällen jag träffade Johan såklart : )) Ibland känns det bara som en tidsfråga innan gammalt och nytt folk kommer stöta in i varandra. Och varför ska gamla ex helt plötsligt lära känna varandra och ens partners kompisar?! Kan inte folk hålla sig på sin sida och leka med sina kompisar. Har som sagt inte hänt något, ÄN, men ibland blir jag lite nojig :P 

måndag.

Idag är jag snurrig i huvet. Inte för att jag är trött eller sjuk utan för att jag är så stört stressad och hyper! Idag, imorrn eller på onsdag får jag reda på hur det blir med jobbet på Adecco så jag kan inte riktigt tänka klart. Det känns lite som nu eller aldrig för får jag inte det här vill jag begrava mig under täcket och leva på A-kassan resten av året! Det tar för mycket att bli nekad gång på gång när man känner att man har gjort ALLT.

Något trevligare är att Johan troligtvis ska spela match nästa söndag : ) Halva Jets är skadade så de gamla "mästarna" har samlat ihop sig för att spela den avgörande matchen. Om de förlorar måste de kvala till superserien nästa år! Så jag ska ge allt igen och heja på. Älskar att se pojkarna puckla på varandra och så får jag träffa mina fotbollsfruar igen : )

Finns inte ens något att städa idag. Vad gör man om man inte kan leka hemmafru?

söndag.

Igår hade vi en rikitgt trevlig dag/kväll på Grönan. Vid tretiden åkte vi hem till Lotta och Danne för att njuta av solen på deras megabalkong och några öl innan vi tog oss in till stan. femkampen gick riktigt bra och jag kom tvåa och vann på en gren en gosedjurs djävul. Jag fick maxpoäng så egentligen tycker jag att jag borde fått den stora men vinna saker är ändå alltid kul! Grymma revbensspjäll med pommes och bluecheesedipp till middag, kan ju inte bli med perfa för mig! Innan vi tog oss hem så skulle Johan kasta ner burkar för att vinna en pudel till mig. Vid banan stod det ett gäng killar som kastade 10 gånger om och just när vi stod där vann dom 3 st pudlar SOM JAG FICK :D Johan vann också en till mig så med fyra pudlar under armarna tog vi oss hemåt. 

Idag har vi tagit en sväng till Barkaby och spanat lite, blev dock inte mer köpt än en skiva till Johan. Jag hittade så mycket fina saker på Hemtex så jag fick panik! När jag får pengar säger jag bara. Efter det åkte vi till Siba i Bromma och köpte ett zoomobjektiv till systemkameran som blev 800 kr billigare med PK!! Har provat att fota lite och korten blir grymma! Nu laddas batteriet och sen ska vi på en fotapromenad innan lasagne middagen hos Johans päron. 

randiga solglasögon?!

Vad är grejen med dessa groteskt fula randiga solglasögon?!
Är det hela Stockholm (Sverige?) som blivit knäppa eller är det Mills som blivit gammal och inte fattar nya "trender"
Tell me!

Nu är allt hemfix på min lista klar, inklusive min fredagsdusch. Nu blir det till att ta en tripp med bilen runt om i Väsby för att fixa resten.

Imorrn blir det Grönan och femkamp med Lotta och Danne! Tjoho!!



Happy friday!

fredag!

Fredag idag och jag är ledig. Blev klar med allt jobb igår 5 minuter innan jag slutade. Perfa! Så i september kommer ca 2300 kr in på kontot, tjohooo!! Är däremot ett tag kvar tills dess.

Igår när jag kom hem från en trevlig kväll med familjen i stan gjorde jag en To do list till idag. På den står blandannat åka till Statiol och kolla lufttrycket och oljan i bilen! Jag ska se till att ta hand om min pärla ordentligt, det förtjänar hon : ) Ska även hämta ut mina omklackade skor, städa här hemma, hälsa på pappa och lite annat. Och för att inte glömma FREDAGSDUSCHA!!!  

Sen har jag en liten surprise till Johan ikväll. Men innan den blir av ska vi en snabbis till Barkaby och köpa ett kalas billigt zoomobjektiv till systemkameran!

Nu blir det HEAT!!

nya kvällsplans!

Nya kvällsplaner : ) Inte för att jag hade några gamla men nya är dom!
Ska med Mutti, Ankan och Sten till Flyt och ta en cider innan middag inne i stan. Vilken tur att jag jobbar hos mamma annars skulle jag vara hemma i väsby och inte bli medbjuden. Dom glömmer liksom bort mig när jag inte bor med dom längre :P 

Heja världens bästa Emma på tentadagen. Ringde dig nyss men du verkar fortfarande ha mobilen av..

torsdag.

Torsdag, en ny dag på jobbet och jag är helt själv på kontoret med mina akter och papper. Alla andra är på utbildning. Jag har jobb för kanske 1,5 timma och jag är själv till kl 12. Så jag har gått om tid så jag kan låna mammas dator för sådant viktigt som bloggande : )

Imorrse när jag gick upp var jag hur degit i huvet som helst. Efter en vecka med att gå upp kl 7 är man rätt död när man varit ledig i tre månader. Nu ska jag äta upp min macka, fixa alla akter och sen spana nya jobb på ams. Har skvaller om att det kommit in en hel del nytt!

Jag har en ändring i min prio lista. Det FÖRSTA jag ska göra när jag får jobb är att köpa en almanacka att skriva upp massa viktiga saker i : )

mina älsklingar är borta!

Nu har jag och Emma en otroligt viktig diskusion om soffor och soffbord. Det är bra att vi är på samma plan i vårt förhållande tycker jag. Om vi skulle bo ihop skulle vi nog ha mysigaste lägenheten ever!

Efter att ha halkat omkring 1000 gånger idag kollade jag under skorna. Hela klacken var borta och jag gick på en spik.. Så såfort jag kom hem åkte jag och lämnade in dom samt ett par andra. Mina vita och guldiga skor från Thailand gick inte att rädda :'( Klacken ramlade av på bröllopet och då de är från Thailand är klacken iskruvad ist för ispikad så jag kan inte ha dom längre. De är de vackraste skorna jag någonsin ägt!!!! 

Ikväll vill jag äta ost, ölkorv och kakor till middag. Men jag ska anstränga mig och fixa lite kyckling nu.

Jobb imorrn också! Tjoho!!!

onsdag.

Godermorgon sömntutor :P
Jag måste ju vara lite mallig nu när jag går upp kl 7 på monarna. Kommer dock inte vara så länge, nästa vecka kommer jag troligtvis ligga i sängen vid den här tiden. Om jag inte ska starta med morgonträningen nästa vecka. Idag blir det jobb till halv 5, och som ni märker sitter jag vid datorn idag! Konstigt nog är det bra för min nacke, har suttit och glott ner i skrivbordet både igår och i måndags så min nacke är stel som bara den. Fick lite massage igår av min love.

Så här ser min priolista ut till när jag får det där "Du får jobbet" samtalet som jag pratade om igår
1. Köp nya kläder för guds skull ; )
2. Skaffa ett gymkort och bli fit!
3. Köp soffan som vi bestämde oss för igår.

Tjingeling!

tisdag kväll mina vänner!

Idag blev det återigen jobb. Dagen gick dessvärre lite långsamare idag, gjorde klart det jag påbörjade igår så imorrn blir det fas 2 i mitt lilla projekt. Detta betyder DATOR så jag kan klicka runt lite på internet också ; ) Det är verkligen faschinerande att man efter 3 år fortfarande känner igen hur många namn som helst! Då förstår ni att jag sorterat många brev, papper och akter genom åren på mammas jobb. Annica, Family Hussein var på min namnlista idag! Samt, Bo Alheden, Gerd Manners och andra gamla favoriter. Fick även en ny idag: Johan Negert !!!

Nu leker vi med vår älskade tvättstuga..

Som resten av mina vänner (Emma och Lee Lee inräknade iaf) är jag på galet hösthumör. Blir inte alls grinig av regnet trots min pms och uppsvällda mage. Eller lite för det sista. Jag längtar till jag kan köpa 1000 nya stickade hösttröjor med mega kragar! Tjocka varma strumpbyxor, benvärmare, stövlar och gula höstlöv i mängder! Sitter och spanar kläder på internet som jag ska köpa någongång i framtiden när jag får svaret "Du får jobbet!" Jag blir lika överraskad varje gång jag kollar i Elloskatalogen och ser Lina på hälften av bilderna : )

Nu ser Johan på fotboll men jag vill ju se Meet Joe Black!
Jag ääälskar den filmen och Pitt är så het i den! Tard men het!

måndag = jobb :)

Idag har jag jobbar :D
På Länsförsäkringar, var tre år sen sist jag var där och jobbade extra. Och arbetsuppgifterna var de samma, skittråkiga, men tiden gick fort och jag tog mig hemåt halv 5. Det jag blev väldigt glad för är att jobbet nog kommer ta mer än 2 dagar, snarare 4! Det blir min första lön på EVIGHETER nästa månad. Me like!

I lördags hade vi en grym och precis lagom utekväll. Vi sket i Kungsan och The Voice och stannade på Soft. Johan bidrog med lite pengar så jag hade råd att äta en lättare middag och ta några cider. Sen blev Sis sur för jag inte kunde köpa mer dricka så hon bjussa på vin, thank you ; ) Precis lagom med dricka, så man kom ihåg allt, kunde stå ordentligt och ta sig hem själv med istsa tåget. Precis som jag ville ha det. Och så fick jag äntligen dansa med Emma igen, Annica dissade oss för diverse pojkar, haha. Är man singel så är man!

Och jag har den hemska mensveckan vilket betyder att alla byxor i världen kan kasta sig i väggen. Jag får inte igen dom! Det blir alltså en vecka med klänning och tights! Hade dock kanske en liten för kort klänning idag för jobb, får hitta en längre till imorrn : )

Idag blir det kycklinggryta till middag! Mums!

mmm vatten är gott det också...


För tillfället dööööööör jag av tristes!!
Fan va allt ska vara segt ibland.
Mitt dåliga humör beror enbart på min kassa livsituation just nu. Jag kommer få ta ett glas vatten ikväll eftersom jag inte ens har pengar till en ynka liten cider eller ett jävla bas linne från H&M för 70 kr!

Nu ska jag banne mig äta choklad, så det så! 

lördag.

Jag är hungrig och orkar inte laga mat, visst är det typiskt när sånt händer. Jag ligger faktiskt i sängen med datorn eftersom jag leker låtsas sur på Johan (som mobbas) och inte vill sitta med honom i vardagsrummet. Men snart tar nog hungern över så jag måste gå ut. Vad mogen man är ibland :P

Ikväll är det the voice i Kungsan. Hade man varit 15 hade man stått och trängts med alla fjortisar längst fram. Idag nöjer vi oss med att sitta på sidan och ta en cider. Ska ringa och kolla om sis vill träffas innan de andra kommer in, älskar att vara inne i stan när vädret är som detta!

Ikväll betyder också att jag och Emma ska öppna Veronicas paket. Hon säger att vi inte ska vänta oss något storslaget men det är ju inte det som är grejen. Det är ju alltid kul att få paket av sin vän som lever på andra sidan jorden.  

svininfluensa wtf!!!

Herregud, nu ska ni få höra!

Som jag skrev förrut är Johan sjuk. Och troligtvis pga hans brock i magmunnen har han massa kramper i magen. Han ringde till Närakuten och blev kopplad till Vårdguiden. Efter att fått höra vad som var fel på min stackars lilla karl drog dom slutsatsen att det kunde röra sig om svininfluensan! Så vi blev kallade till KS. Vi fick sitta i ett isolerat rum och sjuksköterskorna hade diverse skyddsutrustning. Efter en timme kommer läkaren och pratar med Johan. Han säger exakt samma sak som till tanten i telefonen och det första läkaren säger är "Men du har ingen influensa.. Du har ett vanligt blablabla (något magvirus)" Så två timmar på KS i onödan, och allt Johan ville ha var någon medicin för magen som hjälpte.

Så här kommer säkert hösten fortsätta på sveriges sjukhus. Såfort någon ringer och har ont kommer alla få panik. Herreguuuud så löjligt!

Adecco + Mills = Sant???

Nu är jag hemma från intervjun. Riktigt riktigt bra tyckte jag att det gick! Kan ju inte säga att det gick bra eftersom jag inte vet om hon tyckte det eller om jag får det. Jag vill verkligen! Verkar riktigt roligt och varierande. Får vänta med spänning de närmsta 1,5 veckorna. Det bästa med att ha varit på intervju är att jag taggas att söka mer jobb.

Nu väntar jag på att min lunch ska bli klar som i stort sett består av ris.. Vi har inge bra lunchmat hemma och jag ska försöka att inte äta så mycket charkprodukter. Måste ta mig iväg och köpa lite bra mat till mig.



VI ÄR IAF = SANT!!! : )

fredag!

Fyyy, vilken hemsk natt. För tredje natten i rad sov Johan på soffan pga att han är sjuk och mår jättedåligt. Han ska till sjukhuset idag : ( Vår toadörr gnisslar såfort man petar på den så varje gång han gått upp har jag också vaknat. Och så har jag drömt massa jobbiga saker och sovit oroligt pga dagens intervju! Drömde att jag satt i soffan och konstant tittade på klockan för att inte komma sent. Ibland när jag tittade på klockan var den 6 på morgonen och ibland 10.30 då min intervju börjar. Man skulle väl ganska snabbt kunna klarlägga att jag är grymt nervös inför idag!

Och vi har NOLL hemma som man skulle kunna kalla för frukost! Inte mackor, inte ägg, inte yogurt och jag gillar verkligen INTE filmjölk! Så jag kommer sitta där men en knorrande mage..

Denna fredag vill jag bara ta det lugnt. Är lite trött på frestandet efter Polen och räkbåten.
Men det är bara tillfälligt gott folk, I'll be back : )

intervju imorrn :S

7 styckna jobbansökningar har jag fått iväg nu. Och hör och häpna jag har redan fått svar från en av dom och ska på intervju redan imorrn. Då har jag ju ingen tid att tänka ut några negativa sidor hos mig, jag måste komma på något som inte är allt för illa. Hon jag pratade med verkade väldigt snäll och trevlig så jag hoppas att hon inte steker mig imorrn!

Det här är första intervjun jag går på där dom bett mig att ta med mina betyg. Det tycker jag är bra för då kan jag visa hur duktig jag är ; )

torsdag.

Inatt var en lång natt. Johan blev jättedålig på kvällen och låg på soffan och stöna och stånka hela natten. Jag var personlig assistent och hämtade det han ville ha. Måste vara snäll mot folk som är sjuka!

Så idag blev det en tripp till apoteket och jag gick till biblan för första gången på en herrans massa år. Lånade en matte B bok till syster. Nu blir det nog soffliggandes och film resten av dagen. Jag skulle ju faktiskt kunna göra något vettigt trots Johan är sjuk men alla mina lekkamrater är ju borta hela tiden. Söka lite jobb blir det iaf!

Nästa vecka ska jag jobba två dagar hos mamma. Det gillar vi! 

Ed Hardy

Nu vill jag att det ska bli november för jag har kommit på vad Johan ska få i födelsedagspresent : ) Har hittat en grymt snygg Ed Hardy Hood som han ska få. Men jag skulle vilja köpa den till honom nu för han är bäst och försörjer mig nu när jag inte har något jobb. Känns som att han förtjänar att få en present! Kanske rentutav köper den nu eller tar en tripp till Centrum och Now och kollar. Men dom är ju billigare online.. 

Hittade också grymt snygga tröjor jag vill ha. VILL HA!

onsdag.

Mmmmmm, vad gott det var med räkor igår! Tre stora skålar tröck vi i oss och på hemvägen blev det ostbricka och kex. Hade även tur och vädret blev fint senare mot kvällen. Solnedgång i skärgården är alltid mysigt, speciellt med massa massa dricka och bryggdans : ) Strax efter 11 kom vi i land så då tog vi en öl någonstans vid slussen innan vi fortsatte mot Ancor och senare efterfest med rom&cola hos Stefan och Sandra. Mycket, mycket roligt var det och kommer absolute att upprepas nästa år!

Idag är vi sega men jag måste försöka hitta på något till ikväll, jag orkar inte bara sitta still : )

räkbåts tisdag :)

Idag tog vi den sovmorgon vi behövde efter att ha vaknat av hundar, tuppar och byggnadsgubbar tre mornar irad. Halv 12 gick jag upp, packade upp allt från helgen för att man skulle kunna komma fram någonstans i vårt lilla krypin. Nu sitter jag med datorn i knät och blir uppdaterad av alla bloggar, viktigt sånt där : )

Ikväll bär det av på räkbåt med Stefan och Sandra. Jag och Sandra delas samma passion för räkor så vi lär frossa på ordentligt! Innan det blir det lite förparty hemma hos dom och mitt stora problem nu är vad jag ska ha på mig. Är ju inte riktigt klänningsväder ute men jag vill ju vara sommarfiin! På båten är det även liveband och om regnat håller sig borta blir det bryggdans!

Inatt drömde jag igen att jag var hos Veronica och dök, mys var det : ) 

ett trevligt besök i Polen!

Då var man hemma från Polen och mitt första polska bröllop.

Kom fram i fredags runt två tiden. Blev en lugn kväll med inspaning av hotellet, öl i baren, middag, fika hos Aleksandras föräldrar och tidig läggdags. Under natten blev vi terroriserade av en hund som skällde utanför hotellet. Och på lördags morgon blev vi bokstavligen väckta av tuppen. Stackars folk som bor på bondgårdar som alltid blir det!

Lördagen var the BIG day! Kl 1 startade vigseln i stadshuset. Det var ju dessvärre på polska med vi fick allt nedskrivet och översatt så man kunde hänga med lite iaf. Vigseln var ganska kort så efter det blev det lite skumpa och fotograferande i en timme. Tillbaka till hotellet för middag och fest. Kl 4 började vodkahuttandet! Meddans jag och Johan tog en hade dom bredvid oss tagit tre. Jag är förvånad att vi överlevde hela kvällen. Det som var så bra var att först var det en trerättersmiddag, två timmar senare kom det ostbrickor och kallskuret, ytterligare några timmar senare kom det grillspett och ytterligare någon timme senare kom det nattasoppa. Det är väl därför de klarar av att dricka så mycket för man äter fet mat konstant! Jag kommer däremot inte ihåg grillspetten och soppan... Massa, massa dans och festande blev det, grymt kul!

På söndagen (vaknade vi återigen av tuppar och grannarna som höll på att bygga något) var alla väldigt förvånade över att vi mådde så bra med tanke på alkoholintaget kvällen innan. Vi spenderade 3 timmar på förmiddagen i poolen och fick massage, precis vad som behövdes! KFC (!!!!!!) till lunch, en shoppningtur på Tesco och bbq hos Aleksandras moster på kvällen. En liter vodka huttade dom upp utan problem, vi stod dock över denna dag. Och folk var förvånade över att jag var så lugn "eftersom jag drack som bara den och var den som spenderade mest tid på dansgolvet och skakat på höfterna mer än alla andra på bröllopet" Jag tror att jag måste sluta utmärka mig på fester! 

Igår blev det bara frukost, ihoppackning och hemåkning. Och en lugn tvkväll i soffan!

THE jobb!

Nu har jag sökt ett jobb som skulle vara helt perfekt för mig och jag vill ha det så mycket så jag avlider! Ett receptionsjobb på Danshuset. Tänk att få kombinera mitt största intresse och det som jag studerat i två år. Kan ju inte bli bättre, ge mig jobbet säger jag! Tiderna var visserligen kassa men det skiter jag iiiii!

Ikväll blir det trerätters till middag : )

torsdag.

Jag har märkt att det blir väldigt lite bloggning nu när Johan har semester. Det är ju iaf bra för då vet man att man gör något vettigt om dagarna. 

Igår tog vi bilen ut till Runsa och låg på en megamysig klippa (helt själva) och sola, bada och Johan fiskade lite. Köpte även med oss picknink i form av mackor med Philadelphia, feta och kalkon. På kvällen grillade och åt inte middag förrns halv 11, lite för sent till och med för mig. Sen var vi vakna till 5 (jag slumrade en del på soffan) för att cyckla ner till sjön och smygfiska svarta läskiga saker som sedan blir röda och supergoda ; )

Idag har vi fixat en del inför imorrn då det bär av till Polen. Jag har även klippt Johan, tredje gången nu och jag måste säga att det blir bättre och bättre varje gång. Jag har även tagit min fredagsdusch eftersom jag inte kommer hinna med den imorrn. De svarta läskiga sakerna är kokta och ska smakas, för hoppningsvis avnjutas ikväll. Den evigt roliga packningen står också på listan, jag vet fortfarande inte vilken klänning jag ska ha på bröllopet. Jag tar med några olika så väljer jag minuten innan..

Nu blir det en Strawberry Daquiri : ) 

tisdag.

Imorrse var jag "duktig" ska ni veta. Det första jag gjorde när jag gick upp var att ta på mig träningskläderna och gick ut och sprang spåret två varv : ) Gick visserligen en del varv två. Vet inte om det var för att jag började springa direkt efter jag gått upp ur sängen eller det faktum att jag inte ätit något, var iaf mycket jobbigare än annars. Meeeen, träning på monarna ska tydligen vara mer effektivt, massa massa magövningar blev det såklart också! Sen har vi inte alls gjort mycket idag, tog en sväng med bilen, ätit lunch, suttit i soffan.. Ska försöka komma på något skoj att hitta på imorrn!

 Igår hade vi en heldag inne i stan. Tog bilen till mamma eftersom vi hade en del att hämta sen i lördags. Sen tog vi båten över till Djurgårn och gick på Skansen några timmar. Skansen är vår årliga tradition och ett besök där per sommar ÄR obligatoriskt. Det var där Johan ville säga att han älskade mig för första gången men inte vågade. Naww, tre år sen nu : ) Efter Skansen tog vi oss inåt stan och jag besökte Åhlens och köpte äntligen en ny foundation. Jag satt där i sminkstolen medans hon gjorde mig fin, me like! Blev såklart lite mer, puder och ögonskugga. Resten jag behöver får vänta tills mina pengar kommer. Efter massa promenerandes i stan åkte vi tillbaka till mamma, hämtade bilen och åkte hem där det blev kycklingmiddag och film.  

Ikväll blir det ett besök i den ääälskade tvättstugan.

söndag.

Igår vara det firande av syster som gällde. Började med en träff med minisläkten, middag och fika. Senare kom Johan och Chriser efter att ha kört Gokart och ännu lite senare kom Tessan och Fia. Sen satte förfesen igång och ytterligare några kom på besök. Jag, Fia och Tessan gjorde en shotbricka och sjöng för Annica istället för tårta, det hade vi ju redan ätit.. Strax efter 11 tog vi tvärbanan in till stan. Jag, Johan och Christer åkte till Medis för att möta upp Emma, Markus och Myggan men dom hade precis gått från 54 när vi kom så det blev en promenad och en drink på Gondolen innan vi promenerade till Centralen och nattbussen hem.   

Idag sov vi länge, länge! Och har sen bara suttit i soffan och slöat och läst. Vi tog en kortis promenad till Veronicas päron för att hämta ett brev från min kära vän som hon lämnat till mig. Sen har vi inte alls gjort något speciellt. Har grillat lövbiff och haft en mysmiddag på vår lilla uteplats och strax blir det duschen och sen filmkväll i soffan. 

Nu har Johan 2 veckors semester : ) Så jag slipper bli knäpp av att gå ensam hemma hela dagarna! Tur det!

lördag.

Kom hem från vår mini spaweekend för någon timma sedan. Kom till Sätra Brunn vid 12 igår, åt lunch, badade, fick massage och c-vitamin ansiktskur. Badade lite med och drack cider. Drack rose och gjorde oss middagsfina på rummet (som det säkerligen spökade på), åt en fantastik middag och tjejsnackade sedan på rummet. En mycket mysig fredag med syster och mor!

Idag blev det frukost och sedan hemfärd. På vägen hem stannade vi även på Systemet där syster fick föra sin debut. Tror aldrig att jag sett någon le så mycket som hon när hon skulle visa legg : ) Fotodokumentation finns och kommer senare! Nu ska jag göra min iordning för att sedan åkte till Sjöstaden för lite födelsedagsmiddag och fika med the family. Sen blir det förfest och utgång med syrran och hennes vänner. Troligtvis till mitt älskade stureplan.. BLÄÄÄÄ. Men syster fyller 20 så hon bestämmer ikväll!

Men efter en veckas sömnbrist så lockar faktiskt sängen och en film vääääldigt mycket!